A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Lányok!
Elnézést, hogy már megint én. :oops: :oops: :oops: Lenne egy kérdésem: meg tudnátok mondani, a kecskerutafű pontosan mire jó? Mármint a teája. Előre is nagyon köszönöm!
eper1

Eper Vanda!!

Mi van az egressel?? :? :?
Ági28

lkt: szép szám a 6 :))) drukk, hogy mindegyik megtermékenyüljön. :) valszeg hétfőn vissza is kapod

eper: szerintem farkasok biztos tudja, annyi teája van... :)

Kép

Kép
boszti

Ági! :D :D :D Nem egre, hanem egeres! Mert szegény mindig felhúzta a lábát (lásd: Vanda korábbi hozzászólása a 184. oldalon)!

Boszti, kösz az ötletet! :wink:

Judit, bárki! Tudja valaki, mire jó a kecskeruta? Valami olyasmire emlékszem, hogy a vércukor szintet normalizálja, ezáltal rendezi a mensit. De lehet, hogy abszolút rossz nyomon járok! Utánanéztem a gyógynövényes könyvemben, de benne sincs ez a növény, a neten meg csak a tejtermelést segítő hatását olvastam, de hát nem ezért ajánlották...szóval aki tud, segítsen! Köszönöm! :lol:
eper1

Sziasztók
LKT!!!
Hú, szép azám a 6-os! Ebből még ikrek is lehetnek. És még fagyasztás is lehet belőle.... Csak így tovább :!: :lol:
Gondolok rád :!: Drukkolok :!: :!: :!: :!: :wink:
kagyló

Timikém!
Hajrá,hajrá,nagyon szorítok!!!!!!Kezem-lában keresztbe,tuti ebből ikrek lesznek! :lol: :lol: :wink:
Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Képzeljétek, reggel óta nem volt Babanetem, behülyült vagy mi?

Timi!

Nagyon örülök nektek, remélem, minden a terveitek szerint alakul végre, és összejön a hőn vágyot baba/babák!

Mindenkit pusszantok, most át kell sajna adnom a helyet a férgemnek :twisted: !

Csövi
Vendég

Sziasztok :)

Timi :)
SZorítok nagyon!!! SOkat fogok majd rátok gondolni! Nagyon szeretném ha sikerülne nektek!

Inari :)
Köszi szépen a gyógynövényes infót! Hol találtad? Én rákerestem a neten a csombormentára de semmi érdemlegeset nem találtam. Ha csak azt nem , hogy az olajból két kanál halálos....... :shock: A félszemű bioboltos néni még soha nem hallott róla!!!! :roll: Most málnavelél teát fogok inni mint a hőskorban Olikámmal.

Kata :)
Gratula az AFP-hez! Nem lesz semmi a gentikán. Velünk kb 3 percet foglalkoztak aztán annyi. Nem kérdeztek ezek semmit!

Athiz :)
Férged :?: :?: :?: :?: :?: A férjedre gondolsz???????? Húúúú ez a tudatalatti :lol: :lol:

Visszaolvasni nem tudok, annyit írtatok!
Puszi

KépKép
gigi28

Lányok, csak bekukkantottam. Mindenkinek jó éjszakát kívánok! :wink:
eper1

Szép napot mindenkinek!

Nem tudom, hogy tudok-e majd írni ma, mert annyi a dolgom, hogy azt sem tudom, hol kezdjek neki!

Remélem, mindenki boldog és vidám lesz ezen a napon, magamat is beleértve!
:wink:

Puszkány

U.i.: Ezt küldöm és kívánom mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok! :lol:

Hú, nálunk is nagy pörgés van, szerintem én se jutok géphez.
Athiz, köszönjük a képet és a jókívánságot, neked is babás karácsonyt kívánok!
eper1

A 6 petikéből 5-t sikerült megszúrni. Icsi kellett a férjem spermaképe miatt (nesze neked irányított hónapok, inszeminációk, 2 hónapos tesztoszteron kúra... Persze ez már csak a múlt, azt le kell zárni, CSAK ELŐRE VSAN!).

Ma reggelre 3 megtermékenyítődött, a bilógus szerint a negyediknél is folyamatban. Hétfőn reggel kell telefonálni a hogyan tovább miatt. De hétfőn szerintem jönnek vissza anya pocijába!!!!!

LÁnyok! Hallott valaki a flavionokról .? Estelgeg, Inari??? Ma vettem egy üveg ilyen lekvárt, úgy gondolom csak jót tehet.
lkt

Timikém, továbbra is rengeteg drukk!!! Még négyesikreitek is lehetnek!!! :D
Flavionokról sajnos nem tudok semmit. :(
Viszont a vörösborban vannak flavonoidok, amik jót tesznek a vérkeringésnek, szabad gyökök ellen dolgoznak, stb.. Tudod, ET után egy deci esténként csodákra képes.
A lekvár biztos nem árt, de remélem, jönnek okosabbak, akik tudnak segíteni.
hajnesz

Sziasztok :)

SZuper!!! Hétfőn hazatérnek a prücskök!!!! :) Én eddig csak Flavin cseppről hallottam!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Hali, van itt mostanság valaki?
Más topicra is át szoktam nézegetni, és ott láttam, hogy van egy hely, ahol állítólag ingyenesen kivizsgálják azt, aki babát szeretne, de még nem jött neki össze! Próbáltam beszélni a férjemmel erről, eddig még nem túl sok +választ kaptam, de nem adom fel, nem szokásom, még ha úgy is tűnik! Reménykedem! Azt csak szabad :roll: :!: :?:

Ja, amúgy elkezdtem maszatolni, úgyhogy megint ugrott a baba egyenlőre! Felteszem azért a hőgörbeszt, hátha érdekel vkit, főleg, mert a hőmérsékletem nem igazán esett le :shock: ! Egyébként nem 9-étől, hanem 7-étől kezdődött a ciklusom, de az nem tetszett a rendszernek, hiába erőltettem! Elég korán megjött, pedig csak 3-4-e körül kellett volna neki! :cry: Puszi és drukkolok mindenkinek, akinek még összejöhet mostanság!
Kép
Vendég

:cry: :cry: :cry:

Hol vagytok :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Athiz!
Egyáltalán nem látlak dagatnak! Sőt! Nagyon csini!

Ági!
Én is csak addig tudtam kordába tartani az alakom, amíg hetente 3-4-szer tornázni jártam, és a vacsorát eljelejtettem! Amikor elkeztük a programot már volt rajtam bőven felesleg, de ez még plusz kilókat jelentett! Most már 18 hetes terhes vagyok, és hála istennek az elmúlt hetekben két kilót fogytam a Dévai utasítására! Remélem legalább tartom a súlyom, és ha megszületik a baba sikerül újra visszatérnem a 70 kg-ra! Most 100 fölött vagyok! :(

Mindenkinek sok szépet és jót!

Ne haragudjon senki, de heti egyszeri olvasással nem tudok mindent követni, és ráadásként úgy érzem, hogy ebbe az összeszokott bandába nem igen férek bele!

Sziasztok!
übi

Helló Übi!

Ha még elolvasod, amit most írok, akkor köszönöm, ami a csinit illeti. Szerintem beleférsz a bandába, legalább annyira, mint én, hiszen én is nemrég csatlakoztam csak a csipetcsapathoz, mégis, olyan kedvesek hozzám a csajszik, mintha már régebb óta ismernének. A heti 1 olvasás valóban kevéske, de próbálj meg legalább még egy párszor ránézni a babanetre, megéri! Amint látod, a hétvégék katasztrófálisak, remélem, azért még fellendül a topic, mert nagyon kihalóban van, mostanság még a hétköznap is, mert a régebbi tagok el-elmaradoznak, sajnos!
:(
Puszi
Vendég

Hát, lehet, hogy ritkábban írunk, mint régen (bár én sosem írtam sűrűn, inkább csak egyszerre sokat).
Már 2. éve itt vagyunk, az ember teljesen babanetfüggő lett. Ha összeadnám az itt töltött órákat, ennyi idő alatt már hottentottául is megtanulhatnék :lol: . Része lett az életemnek, de ugyanazzal az intenzitással már nem uralkodhat az életemen, mert a gyermektelenség hívta elő az igényt, hogy sorstársakkal vígasztalódjunk és töltődjünk. De már itt az Andriskám, hála a veletek töltött éveknek is, így most ő az első, aki birtokolja az időmet, de a babanet is az élen jár ám nagyon :D . Hiszen ugyanúgy kell segítenünk nektek, mint annak idején Dia vagy Gigi biztattak minket, mikor ők már várandósak voltak Domival és Olival.

de örülök!!!!!!!! Kisbaba-kisbaba-kisbaba-kisbaba-kisbaba-kisbaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :)

Hajni :)
bizony, ez pozitív tágulás! Hely fizikailag és hely lelkileg. Még mindig érzem, nem lehet tévedés!! Ági mit mond?

Bocsi lányok, megyek csicsikálni, már hányszor megfogadtam, hogy 10-kor lefekszem...

Enigma :)
írtam privit, nem tudom, hogy csináltam és hogy kapod meg, de nem volt e-mail címed, így oda írtam. Valahol biztos ott lesz a dolgaid között :D .

Puszi mindenkinek!!!!!!!
szani

Jézusom, Übi :) , el ne menj közülünk!

Ez nem olyan, mint egy osztályközösség, akik nehezen engednek be új osztálytársat.
Mi egymásnak úgymond "betűk" vagyunk. Én vagyok a szani betű, ami a Sziliből (férjem) és Anitából (én) készült. Én is csak pár emberkével találkoztam, az is csak 1-szer volt. Valójában csak írásban ismerjük egymást. Olvasgass minket, és lassan úgy fogod érezni, hogy mindig is ismertél. Írásban az ember sokkal nyíltabb, mint amit szóban elmondana.
Ha van időd, írjál is. Szuper érzés tudni, hogy valahol az éterben gondolnak rád, szorítanak neked. Ebből univerzális energia képződik, mely hozzád fut be, és segít!!!

Puszi :) !
szani

Szép napot, lányok! :D

Übi, én is viszonylag új vagyok, és bevett a csapat, legalábbis úgy érzem. :lol: Tehát gyere bátran!

Szani, gyönyörűen fogalmaztál! :P Abban is igazad van, hogy írásban sokkal nyíltabb az ember.
Pedig sokan olvasnak ám minket, a bejelentkezésnél mindig meglepődöm a látogatók számán. :shock:

Athiz! Hát igen, felpörögtek az események! gondolom, kismamáink vizsgálatokra járnak, a fennmaradó idejükben pedig pihennek. :lol:

Mi tegnap délután elugrottunk az anyósomhoz, aztán bulizni mentünk a barátainkhoz. Mára nincs semmi különös tervezve. A szokásos kutyázás, takarítás, főzés, de végre kedvemre olvashatok is! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, engem kicsit habókosnak tart a környezetem, mert általában nem egy könyvet olvasok egyszerre, hanem legalább hármat, mikor melyikhez van kedvem. :lol:
eper1

TIMI, gratulálok! Remélem a továbbiakban is ilyen szépen alakulnak a dolgok! Szorítok!

Kép
szkatácska

Szia Kata!

Hogy vagytok? Van valami új hír? :lol:
eper1

Eper!

Én nem tartalak jobban habókosnak, mint te engem tartanál szerintem. Én a filmekkel vagyok így, de tuti mással is, legfeljebb most nem tudom, mi is az. Mi ma egy kis vitával indítottunk apussal, természetesen a gyerek miatt, de átugrottunk rajta, és elvittük egy rövid játszóterezésre Szilárd fiúnkat. Most aludt el csak a drága, ezért van most egy kis leheletnyi időm. Most valószínűleg ruhákat kell pakolásznom, stb. A szokásos izgalmas dolgok :?

Na csók
Vendég

Eper!

Én nem tartalak jobban habókosnak, mint te engem tartanál szerintem. Én a filmekkel vagyok így, de tuti mással is, legfeljebb most nem tudom, mi is az. Mi ma egy kis vitával indítottunk apussal, természetesen a gyerek miatt, de átugrottunk rajta, és elvittük egy rövid játszóterezésre Szilárd fiúnkat. Most aludt el csak a drága, ezért van most egy kis leheletnyi időm. Most valószínűleg ruhákat kell pakolásznom, stb. A szokásos izgalmas dolgok :?

Na csók Kép
Vendég

Édes elfoglaltságok! :lol: Én most szabad vagyok.
eper1

Hali!

Szili és apukája együtt csicsikálnak! Olyan cukik ilyenkor, főleg, mert csendben és békességben vannak! :D Képet is csináltam róla.

Felteszem, mert aranyos, hogy milyen egyformák!

Kép
Vendég

Timikém,

Nagyon ügyesek vagytok, most már tényleg csak előre az ikrekért!!!!
Mennyit kértek vissza holnap, ha mind a négy szépen fejlődik?
Flavinokról én is csak a vörösbor kapcsán hallottam, de ártani tényleg nem árthat.

Millió tapasztó puszi és holnaptól légy jó organikus csomagolóanyag Te is még úgy 38 hétig :lol:

KépKép
inari

Lányok! Merre jártok? hiányoztok! :roll:

Athiz! Nagyon édes a kicsiny családod! :wink:
eper1

Kecskerutafű: PCO-s dolgokra, ha jól emlékszem, én legalábbis erre kezdtem el inni, és most hogy újra kezdhetjük az egészet megint elkezdtem inni.
FArkasok J

ui.: megvolt az Aviva tanfolyam, Hajnesszal magunkévá tettük, bár ő már ezt önállóan csinálta, és emellett lett babás. Jó kis edzés, igaz heti 2-szer 30perc az egészséggért és babócákért semmi. Én kedden vagy szerdán kezdem majd beszámolok mire jutottam. Maga a tanfolyam is jó volt, jó sokat dumcsizott Lívia- tanárnéni -, kb 15-en voltunk, kicsit zsufi volt de jó, még egy kicsit az idő rövid is volt (4óra).

Lkt,
Veled vagyunk, biztos szépen fejlődtek, ne izgulj, csak optimistán dönteni!
farkasok

Szia Eper, köszi!

Úgy tűnik, mindenki nagyon el van mostanság foglalva, persze megértem, csak olyan rossz, hogy szinte alig van élet itt! Ha netán valaki bekukkant, akkor is csak többnyire pár szót ír, aztán szevasz, tisztelet a kivételnek ugyebár. Pedig olyan tök jó lenne kicsit dumcsizni így. Az volt a tuti, amikor beléptem ide, akkor még pezsgett az élet. Az is lehet, hogy majd ősszel indul be újra igazán, csak az még olyan messze van, nem?

Pusszancs
Vendég

Jó estét Mindenkinek!

Judit, köszönöm az infót! Igen, kb. ennyit tudok én is, csak azt nem, pontosan mire jó. Tehát mit csinál a szervezetben.
Igen, ma én is aviváztam. Tudom, heti kétszer kéne, de nekem muszáj valamit mozognom, mert nem bírok magammal, így aztán ált. minden második nap tornázom. De ma sem fértem a bőrömbe, pedig tegnap is lenyomtam a szokásosat.

Athiz! Ne szomorkodj, majd jönnek a többiek is, csak most élik világukat. A kismamiknak pedig biztosan fárasztó a gép előtt ülniük, gondolom, fáj a derekuk. Legalábbis Melba ezt írta még régebben. :wink:
eper1

Athiz!
Azt hiszem, félreértettél.
Szerintem, először ne vedd meg a VIP-t a fertility-n, hanem várd meg, hogy mi történik.
Mert - én nem próbáltam ugyan, de - egyesek szerint úgy is műxik.
Ja és a ciklusod kezdetét lehet, hogy azért írta későbbre, mert ha csak "pecsételés"-t rögzítesz, ő azt még nem veszi mensinek... de ha jól látom, ebben a ciklusban már jobban megy.
Egyébként Dévai szerint az 1. cn. az, amikor ömlik. SZóval itt rajtad múlik, hogy melyiket tekinted elsőnek és úgy rögzítsd.
Édesek a srácaid, ahogy alszanak!

Erika!
Nekem jövő hét utáni hét OK, hogy összefussunk! Szerintem mondj egy napot, hogy mikor tudsz feljönni Pestre és igyekszünk igazodni.. Én helyszín ügyben is rugalmas vagyok... Ötlet?

Melba!
Úgy látszik, mi megint szolidarítunk egymással.
Nekem is hasmenésem van ismét. Hihetetlen. Fogalmam sincs, hogy mitől.
Mondjuk én már 7 kg-nál tartok. Remélem, ez meg nem lesz túl sok a végére, bár mióta hasmas van, azóta lefelé megy a mérleg...

Kata!
De szépen látszik már a pocód!!
Bár végülis 16. hét az 16. hét!
De, hogy Te is így lefejezted Magad!!
Bezzeg a leánybúcsús fotókon!!! :)

Szegény Eper!
Akkor Te most szenvedsz ettől az időtől?
Én megmondom őszintén, fellélegeztem... :)
Azért jut még Neked napocska idén!

Boszti!
Továbbra is NAGYON drukkolok!
Mostmár nem kell sokat várnod, türelem és hinni-hinni Őbenne!!!!

Timi!
Bizony ám, hogy mennek haza a lurkók!
És legalább négyen! Jöhet a következő ikerpár!!! Vagy trió... vagy... :) :) :)

Szani!
Imádom amit és ahogy írsz!!
Tényleg marketingesnek kéne lenned. Apropó, mivel foglalkozol, mikor nem Andriskázol?

Juci!
Várom az Aviva tapasztalatokat nagyon!

LÁNYOK!
MIVEL SENKI NEM VÁLASZOLT A KÉRDÉSEMRE, KÉNYTELEN VAGYOK ÖNKÉNYESEN KIJELENTENI:
TOPIKTALI 2006. JÚLIUS 16-ÁN VASÁRNAP![size=18]
Időpont és helyszín további egyeztetés alatt...

Enigma!
Jelenleg 17-nél tart a létszám, plusz oldalbordák. Persze nyilván nem érkeznénk egyszerre. Így is áll még az ajánlatod? Nem lennénk túl sokan? Kicsit aggódom....
Vendég

Athiz :)
nagyon helyesek együtt életed férfijai!!! Ez olyan szép látvány az anyukának, hogy akiket szeret, édesdeden összebújva szundikálnak. (Miközben te ruhákat mosol, teregetsz, vasalsz, hajtogatsz, elpakolsz, takarítasz, főzöl, mosogatsz.. :lol: ) Nem csak azért, mert szépek, hanem mert nyugodtan elvégezheted a munkád, nem lóg rajtad a gyengébbik nem :lol: .
Az, hogy lelassult a topik, jó is ám. Hogy miért? Gondolj csak bele: egyre többünknek van babája, vagy hamarosan születik, vagy hamarosan megfogan. Ezek az elfoglaltságok lecsökkentik ám a gép előtt tölthető időt. Persze a te eseted más, ha nekem is az anyósoméknál kellene laknom, és sehol nem lenne a közelben jóbarát, a férjem pedig sosincs itthon, valószínű én is reklamálnék, hogy hol a többi csacskamacska :D . De majd igyekszünk írni, bár hétvégén tényleg még jobban lelassulunk.

Eper :)
én is egyszerre több könyvet olvasok (-tam, amíg ráértem) :D . Regény, ezoterikus könyvek, versek, művészeti albumok, ismeretterjesztő könyvek, pontosan úgy, mint te: mikor mihez volt kedvem. Imádok olvasni!! Ami nagyon tetszik, azt képes vagyok 4-5-ször is elolvasni. S elkezdek kutatni, nincs-e esetleg megfilmesítve. Te most épp miket olvasol? Nekem a kedvenc könyvem egy Agatha Christie krimi: Uticélja ismeretlen. Ha csak eszembe jut, megborzongok, annyira hihetetlenül izgalmas, és szokatlan témájú. Olvasta valaki? (Azóta vágyom Marokkóba...)

Nagyon szeretünk, és nagyon drukkolunk nektek!!
Ma este is úgy alszom el, hogy küldök neked energiát. Puszi!!!

Lányok, jó éjt, Szili rámparancsolt, hogy menjünk aludni :D !
szani

Sziasztok!! Übi akkor nyugi vagyok, és üdv itt!

Lkt hajrááááááá!!!

Nálam a baslban, egy 10 és egy 6-os, a jobban egy 10, egy 11 és egy 12 petécske csücsül.
Ági28

Lkt-ét 3 szépség várja , mennek most értük!

Farkasok J
farkasok

lkt: drukk a hármasikrekhez :):)

Ági: ígéretes méreteid vannak :) Ugyazazt kapod, mint eddig? Mennyien vannak mostanság reggelente?

Duddu: lehet, hogy letoltok érte, de én akkor megyek a talira, ha terhes vagyok. Valahogy nem érezném jól magam a sok pocakos kismami között.

Athiz: hol találsz ilyen mozgó képeket? Nagyon jó :)

Rólam: még mindig nem jött meg, pénteken telik le a 3 hét, akkor kell visszamennem. Eddig még sosem húztam ilyen sokáig, mert mindig megjött ET utáni 14-15 napra. Ha esetleg nem jönne meg, akkor hányra kell ilyenkor menni a kontrollra? És be kell jelentekzni előtte vagy csak úy menjek?
Nagyon parázok, tesztelni sem merek

Kép

Kép
boszti

Szió!

Réka, én azt láttam egy másik topicon, hogy valaki panaszolta, hogy a fertinél nem perkált lóvét :lol: , és így nem készít neki ovujelzőt, csak grafikont. Mondjuk ez is jobb, mint a semmi! Majd meglátom, mi lesz, de már regisztráltam máshova, úgyhogy hajrá! Ja, és köszönöm szépen, aranyos vagy!

Szani, köszke, azért tudtam netezni is tegnap annyit, mert életem pasikái együtt csucsuztak. Képzeld, fel sem akartak kelni, úgy ment a durmolás. Én bezzeg sosem tudok napközben alukálni, éjszaka meg szintén zenész, úgyhogy néha már csak felmosórongynak lehet használni :shock: !

Ági, remélem, ez jó hír, és szépen fejlődgetnek azok a kis petécskék, simikézd meg őket képzeletben, és beszélj hozzájuk, hátha szótfogadnak! :wink:

Timi, jelentkezz, ha már megtörtént a nagy esemény! Bízom benne, hogy mind a 3 cukifalat "leragad" végre az anyukájánál, mert rájönnek, hogy senkinél nem lesz olyan jó helyük, mint nálad!

Judit, te nem írsz magadról?

Puszi
Vendég

Boszti nem eddíg menopúrt kaptam, most meg menorialt kapok. Sajnos eddíg is mindíg ígéretesek voltak a méretek, csak sajnos a Dévai szerint a fiúk nem törik át a sejtfalat, és ez lehet a baj.

Igen elég sokan vannak. Hát ha mész ne reggel menj, mert előrre veszi az Uh-sokat. Pont me reggel is volt egy lány, ő lett volna az első, de neki is most telt le a 3. hét, és engem hívott be előtte apánk, neki meg mondta, hogy nyugodjon meg, mert előszőr a stimusokat vizsgálja meg.

Athiz beszélgetek is velük jó sokat!! :-)
Ági28

Boszti!

De örülök neked, nagyon szeretném, ha neked is összejönne, habár akkor még magányosabbnak érezném magam, mint eddig! Megértelek, hogy nem mersz tesztelni, de én tuti nem bírnék magammal! A mozgó képeket én is úgy vadásztam le innen-onnan, csak én sem találtam túl sokat, ami ingyé vóna :lol: . Meg már nem is emlékszem, olyan hülye vagyok! Bocsi! :oops:
Vendég

Athiz: nem vagy magányos!
Már két éve várom, hogy sikerüljön, emiatt ne legyél rossz kedvű!!!

Kép

Kép
boszti

Akkor ha 3 óra felé megyek az jó?

Kép

Kép
boszti

Gondolom igen. De ha neked a reggel is jó, akkor szerintem ha 8 után érsz oda, akkor az UH-sok után csak behív.
Ági28

Sziasztok csajok :)

Na most mi el :arrow: hurrá nyaralunk ! 8)
Mindenkinek szorítok a távolból!!!!!
Timikém neked most különösen :!:

Remélem nem változik semmi és 16.án találkozunk!!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!

KépKép
gigi28

az uh-sok után kb 11-re hívna be, akkor inkább elmegyek dolgozni, legalább nem veszik el egy nap szabim. 2-ig dolgozom, úgyhogy ha a 3 óra jó, akkor megyek

Amúgy jól vagy? Hogy viseled?

Kép

Kép
boszti

Igazad van fölösleges elcseszni egy nap szabidat.

Én köszi jól vagyok. ( mármint ha nekem szántad) :lol: :lol:
csak ma nagyon állmos vagyok!!
Ági28

neked szántam :D

Kép

Kép
boszti

Akkor jó!! :-)
Ági28

Boszti :)
az elsőnél én sem teszteltem, de ezt a Dévai nem díjazta. Mivel nem látott petezsákot és nem volt teszt, nem tudhattuk, hogy egyáltalán nem sikerült, vagy méhen kívüli terhes vagyok-e. Dévai elküldött rögtön patikába, s ha pozitív, akkor újra kopogjak be hozzá. Szóval előtte legalább 1-et mindenképp csinálj.
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó lenne találkozni 16-án :D !

Réka :)
köszönjük a gondos szervezést, ha Enigma nem akad ki a létszámon, akkor ott végre megismerhetjük egymást és majd sokat fogunk dumcsizni!!!!!!

Enigma :)
szóljál ám, ha nem jó, nem muszáj lakásban lennünk, mehetünk pl. a Margitszigetre is. Pléd, hamubansült pogácsa, innivaló, árnyékos jóidő... Csak lazán :D . Mit szóltok? Kismamák padon, tudunk vinni összecsukhatós kisszéket is...

Ági :)
szépek, egyenletesek!! Még a 6-oska is utoléri őket!!!!! Csak így tovább!!!

3 kistündér, ez csodálatos!!!!
Annyira drukkolok, annyira!!!!!

Sok puszi mindenkinek!
szani

Gigi!
Nagyon-nagyon jó nyaralást Nektek! És vigyázzatok az értékekre! :twisted:

Szani!
Bizony, dumcsizunk! Már nagyon várom!
Én is támogatom a szabadtéri talit. Lehet Margitsziget, vagy Millenáris Park, vagy ilyesmi.

Wish!
Így már lehet, hogy nem tudnál eljönni?? :? :?

Boszti!
Le nem tolnálak érte, inkább csak sajnálnám, ha ezért nem jönnél el.
De ez a Te döntésed.
És most még igazán van okunk reménykedni! Szóval HAJRÁ!

Timikám!
Mekkora a kecó? Beférnek hármasikrek is?
Kezem-lában ikszben értetek!!!

Ági!
Szépen haladnak a petikék! :)

Puszi:
réka
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?