sziasztok mamik!
köszönjük a dicséreteket száguldozó Kisnyúl és gyönyörűséges Fanni lány nevében!kezdenek egymásra hangolódni,Kisnyúl nem üvöltözik annyitt Fanni elött,Fanni meg nem borúl már ki,ha Kisnyuszi zajong,sőt
ha Kisnyuszival hambekaplakot játszom,Fanni kacag Kisnyuszi helyett:)
és néha megdumálják a babadolgokat,imádnivalóak!
Mea,
gratulálok Livike fogaihoz,jó rágcsálást neki!a lábfej szerintem szinte minden második babánál(ha nem mindegyiknél)kifelé fordul az elején....de tudod az a legtutibb,ha doki látja!
Fannibaba pl.volt csípőszűrésen,azzal nincs is semmi gond,de a lábfeje görbe maradt(ahogy a pocakban tartotta),így most maaszírgálni kell,de az sem vészes!
Sisotris!
Máténak nagy nagy gratula!azta de ügyi ez a srác!viszont Csillam hozzászólása után már nem vagyok biztos,hogy jól értettem!
most akkor mit jelent,hogy segítség nélkül?azt hogy teljesen egyedül,kapaszkodás nélkül állt fel?mert akkor mért lusta Csillaméknál 10 hónaposan ez a teljesítmény?
????????most akkor kérek pontosítást!!!!!!
Juci6
remélem már jobban vagy!sok gyógypuszit neked!
Ayse,
TOUR DE FRANCE!!!!!!!én is nézem és én is franciaországi tájak miatt szeretem e legjobban,amúgy apa szoktatott rá!először ellenkeztem és ki voltam,hogy ez lehetetlen sport és uncsis nézni,de aztán én is a rabja lettem
mondjuk Amstrongot nem bírtam és elég gyanús a teljesítménye,mint lassan mindenki teljesítménye mindenféle sportágban,de már nem is indul azthiszem!
Pantanit nagyon szerettem!!!!
DoriBp
képek nagyon szépek,nagyfiad nagyon helyes srác ám!
Göndörzsófi
Bubusnak is gratula!
Rokica

:):)nagyon édibéni a mászósvideo Zsuzsáról!!!!
Benianyu,
képek tényleg nagyon szinesek és szépek lettek
a két fiú már megint minta tesókként fürcsiznek!
Megann
emélem Léna kaksis napjai rendeződnek,Kisnyuszival is nehéz az olyan program,ahol a fenekén kellene ccsücsülnie sokat,sokat,sokat!
reménytelen általában!zabszem van a popsiban és nem tágít!
BKriszta
de jó neketek!GRATULÁLOK a szép kertes házhoz,biztos boldog(abb)an fogtok ott élni!
Davallia
járókeret állat!
Panda buksijára sok-sok gyógypuszi!gondolom apjuk hogy megilletődhetett!én is kivoltam a pottyanáskor!lényeg,hogy semmi baj,lesz ez még így se ,sajnos!:)
remélem nem hagytam ki senkit,hirtelen ennyi