A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyúlné!

Kisnyúl tényleg alig látszik a képen! Olyan gyors! :shock:

Angelani!

Örülök ,hogy neked már jobban van Erhard!
És köszönjük a gratulációt.

Mea!

Gratulálok Livike ÚJ fogaihoz :mrgreen:

Duda!

Neked is köszi!Én is remélem ,hogy hamar meggyógyul!
Csontkovács: HMMM az az én hátamnak is jót tenne!
Én bírom a maszírozás okozta fájdalmat is! Sőt ha lehetne minden nap maszíroztatnék.

Sisotris!

Nagyon ügyes Máté! Nekem Dávid 10 hónaposan csinálta először( a kis lusta)
Jó nyaralást nektek. :P

Juci6

Mielőbbi gyógyulást! Biztos ramatyul érzed magad! :cry:

Benianyu!

Neked is köszi!
Remélem jól sikerült a kirándulásotok!
Nálunk szinte egész nap esett az eső
Már egy egybefüggő tó lett az udvarunk helyén! :roll:

Ayse!

Feltérdelni! Feltérdelni! JÓÓÓÓÓÓ!!! :lol: :lol:

ÉS A VÉGÉRE HAGYTAM A LEGFONTOSABBAT:

RÓKICA!

SZERINTEM ÉN VAGYOK AZ EGYETLEN ITT A TOPICBAN AKI MÉG NEM GRATULÁLT NEKED IS A KISTESÓHOZ!
Bocs de én csak ilyen ritkán tudok írni ,így csak most teszem: GRATULÁLOK Kép
csillam

Lili kapott két héliumos lufit. Azt kérdezi:
- Miért ragad oda a plafonra?
Megbeszéltük, hogy mi a helyzet velük és el is engedtük az egyiket. Olyan szerencsénk volt, hogy teljesen szélcsenden időben szinte függőlegesen szállt felfelé, így nagyon sokáig néztük, amíg el nem tűnt a felhőben...

ayse

sziasztok!

van erőm most írni, talán még emlékeztek ránk.. :?
Mostanság úgy tűnik tudok jönni és visszakapcsolódhatok talán. :wink:

Most gyorsan pár mai kép, remélem nem bánjátok.. Gergő szülinapját tartottuk családi körben, hétfőn lesz 8 éves. :)

puszi,
Dóri, Viki, Gergő Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1151774586.9.jpg[/img]
Vendég

még egy lemaradt, bocsi. :oops:
és Viki a kényelmes gyerekekhez tartozik (mint Gergő volt), üldögélni és forogni szeret. Csak semmi mászás vagy ilyesmi! :lol: :lol:

Kép
Vendég

Ayse! :)

Mi az email címed? Vagy privibe küldjerm az útleírást?
Szerdára beszéltük meg a talit. Gratula Andriskának a térdeléshez.

Csilla! :)

Gratula Dávidkának a felálláshoz!

Bubus végre mászik! Néhány napja már rászánja magát. Szerintem a tali hozta meg az áttörést, mikor Kisnyulat és Leont üldözte. :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: Igaz, még nem valami gyorsan, és csak ha muszáj, de megy már neki. :D :D Úgy tűnik, az előre kúszást kihagyta, remélem, nem lesz baj.

Voltunk a Gyerekszigeten, nagyon jól érezték magukat mind a ketten.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dóri, jó hogy itt vagy! Voltatok Vikivel uh-n?
Vendég

Dóri!

Nagyon helyes a családod!

Göndörzsóf!

Gratulálunk Bubusnak a mászáshoz!

Köszönjük a gratulációt!

Az emilem:

vizvariemese@level.datanet.hu

Szerdára épp bevállaltam a szomszéd kislányt, de a szülei még hezitálnak (szerintem attól félnek, hogy nem éli túl a nálunk töltött pár órát a gyerek; későn jött, nagyon féltett egyetlenke, szerintem mi nem vagyunk felelőtlenek amúgy)
Szóval csak felajánlottam, de még nem adtak választ.
Ha nem jön, megyünk!

Andris ma fel is ült!

ayse

Tünde! :)

Ultrahang most kedden lesz. :roll: :cry: Gergő meg begyűjtötte a szokásos évi fülgyusziját a medencében való őrjöngéstől. Bukfencezik a vízben, meg vadul úszik benne, így megint fülcsepp+csík volt a fülében, de már nem fáj neki legalább.

Voltam ma benn a barátnőmnél a kórházban, és láttam kis újszülött babácskát. Nagyon-nagyon aranyos és szép kisbaba. :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat is meg a vudukat is meg mindent. :) Nagyon aranyosak vagytok.

Képzeljétek, Zsuzsa "megoldotta" magának a lisztérzékenység témát, mert vendégségben voltunk, ahol zsákmányolt magának egy pogácsát és olyan jóízűen ette, hogy nem vettem el tőle. Egyébként már egy ideje fontolgatom, hogy a lisztet hagyom a fenébe, mivel azt olvastam róla, nincs olyan előnye a késleltetésének, mint a tejnél.

Ezenkívül kapott ma kajszibarackot, meggyet, tökfőzeléket (tejföl előtt) a kis haspók, és azokat is jóízűen ette. Lehet hogy 10 hónapos korára megjön az étvágya? :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dóri, írd ám meg az eredményt!
Jól néztek ki a képeken, Vikinek már alig látszik az a bigyó a homlokán!
Vendég

Sziasztok!

Látom, nincs nagy mozgás :cry:

Dóri!
De jó látni téged, pont ma meg tegnap gondoltam rátok.
Viki hogy van?
Édesek a képek!
Mekkorát nőttek a Gyerkőcök :lol: 8)
Gergőnek Boldog Szülinapot!
Helyes krapek :wink:

Emlékeztek még Vrucsincára?
Vele mi van?

NA meg még lenne kiket emlegetni.
Göndörzsóf!
Gratula Bubus mászásához :!:

Megyek, mert már 21:35 óta írok, csak közben telefonáltam :oops:

Jó Éjt!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt! :) :) :)

A végén mégsem a Normafához mentünk, mert nagyon lógott az eső lába. Szerencsére, jól döntöttünk, mert szépen eláztunk volna.
Inkább elmentünk a Tropicariumba. :) Benivel voltunk már, talán két éve, de természetesen most sokkal jobban élvezte. Oda volt a cápáktól, ahogy a fejünk felett úszkáltak. Dani is nézegette a halakat, nagyon édes volt.
Sajnos valamit elállítottam a fényképezőn és nem lettek jók a képek. :) Majd legközelebb. :)

Ayse,
Köszi, tényleg megérdemlem a lazítást, mert én ki is vasaltam pénteken a gyűrött ruhahegyet. :) Most szedtem le a fregolit, már gyűlik újra. :)
Liliszáj :) Feltérdelni :) Gratula Andrisnak a gyors mozgásfejlődéséhez! :)

Dóri,
Jó újra látni titeket! :D Szép család vagytok! :D BOLDOG SZÜLINAPOT A 8 ÉVES GERGŐNEK! Nagyon jóképű kissrác! :) Viki meg nagyon édes! Főleg a bátyus ölében. :)
Gergőnek jobbulást! Megy a drukk keddre az UH-hoz!

Zsóf,
Gratula Bubusnak, hogy elkezdett mászni! :D A talin már tényleg úgy látszott, hogy bármelyik percben beindulhat! Nem is kellett sokat várni. :)

Rokica,
Zsuzsa nagyon édesen teper, mint a villám olyan gyors! :)

Mikor meggyógyítottam a fényképezőt, gyorsan csináltam is egy-két képet a kádban a fiúkról. :) Dani a kádban is csak álldogálni szeret. Szerencsére szárazföldön már ő is mászik ezerrel, meg lépeget az ágy mellett. :)

Dani, mint fogorvos
Kép Kép
Kicsit megkóstoljuk a kádat is, aztán csorog utána a nyálunk :)
Kép Kép
Fürdés után
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Írtó dühös vagyok!
Írtam egy regényt, igaz elfelejtettem elküldeni és most vettem észre 2 óra után :cry:
De kiléptetett a rendszer és törlődött minden :twisted: :evil:

Szóval röviden:

Dóri!
Szurkolok Vikinek az UH-hoz!
Szépek vagytok :wink:

Rókica!
Erhardi elintézte a lisztérzékenységet :)
Örülök, hogy minden rendben.
Nagyon vagány a mászás :lol:
Ügyes:)

Benianyu!
Annyira aranyosak a fiúk!
Úgy szeretem, amikor ilyen jól kijönnek a tesók egymással.
Tudom, Dani még kicsi, de látszik Benin, hogy mennyire szereti :wink: :lol:

Ayse!
Hát, ahogy írtad, szerintem ott leszel a talin :shock:
Remélem :lol: :lol:

Na megyek!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Helló!

Megvagyunk ám, csak megint betűntem..

Ausztria közepesen sikerült...
Bevásárolni a férjem vásárolt be ruhákból..nekem már nem sok idő maradt, azért 2-3 felsőt vettem...pedig inkább szoknya és nadrág kellett volna..

Visztont Lénának nem való ez a túra...
Az utazással semmi gond, de hogy egész nap hol babakocsiba hol autósülésben kell gubbasztania, na az nem jött be nagyon... :( :( :( :( :(

Betegség...

Hááááááááááttttttt már a fene se tudja.....

Ma pl 3 részletben kakilta a reggeli adagot.....de nem folyósat, hanem olyan krémeset...
Tegnap viszont alig akart inni(gondolom, mert nem volt meleg)...
Ma viszont már jobban iszik...

Csillám!

Nekünk még a Protexint is mondta a doki, merthogy valakinek a Normaflore, valakinek a Protexin jön be....
Lehet hogy ma bevágtatok az ügyeletes patikába egyért mert a normaflore elfogyott....

Akkor nektek is egy hosszabb lefolyású dolog lett belőle???

Nálunk már 2 hetes a történet, láz már nincs, már fosás sincs, csak többször kakil mint szokott...bár mondom, ma pl szerintem a szokásos reggeli adagot osztotta be 3 részre....

Na ennyit a kakitémáról megint...

Visszaolvsatam ám, de csak úgy kutyafuttában....

M.

Kép

Kép
megann

Dóri!

Boldog szülinapot Gergőnek!
Nagyon szép kis család vagytok!

Göndörzsóf!

Köszi! Én is gratulálok a mászáshoz!
Nem baj az ha kimaradt a kúszás!

Rokica

Már én is írtam ,hogy Dávidka is evett már pogácsát (tesóm nyomta a kezébe)
Neki sem lett tőle semmi baja.Meg szerintem is elég idősek már egy kis lisztkóstoláshoz!
Könyvek ide vagy oda!!! :wink:

A videó, haláli! Nagyon aranyosan mászik Zsuzsa baba!Versenyezhet kisnyúllal! :P

Benianyu!

Vizifogorvosod nagyon aranyos, és a páciens is jól tűrte a vizsgálatot! :mrgreen:

Megann!

Igen! Nálunk is már 2-hete tart!! Alig várom ,hogy meggyógyuljon szegénykém! :cry:
Mára már nekünk sem volt folyékony kaki- hanem egy jó nagy adag rendes! Remélem ez már így is marad!
Protexin-ről még nem hallottam, de talán nekünk használ a normaflore-is!
Szerencsére nekünk nem volt lázunk! Helyette hányt meg kiütéses volt az elején. :?

Remélem holnap már mindketten múltidőben beszélhetünk erről a fránya betegségről!!

Képzeljétek! Nekem Dávid most kezdett nagyon anyás lenni! Tegnap itt voltak a keresztapjáék ,de csak sírva fakadt náluk! Még az apja kezében sem volt el ha engem nem látott!!
Azért olyan jó érzés volt! Mostanában ,már olyan érzésem volt ,hogy az apját jobban szereti, mert olyan jól elvannak együtt (ami persze nem baj)
De tegnap rácáfolt erre ,mert csak nálam nyugodott meg , és nem mehettem ki a látómezejéből! :D

Most éppen alszik ! De félek ,hogy felébred ,mert pont most rakják a ház sarkára a terméskövet , meg az ablakok köré!
Ő meg pont a sarokban alszik a kiságyban!
Lehet mindjárt átküldöm a munkásokat egy másik sarokra ,amíg alszik! :idea:

Na azért most próbálok lépést tartani a topiccal! De lehet ,hogy ez csak hétvégén sikerül!
csillam

Kép kilátás az erdőre Kép ház a kert felől Kép a kert egy része Kép a ház oldala egy kis kupival Kép a leendő konyha

Sziasztok!

Eltüntem, mert sok intéznivaló van. Megtaláltuk a házat is, váchartyánba fogunk költözni.Ez a veresegyházi vasútvonalon van.
Reszkess Prüntyi :) , mert közel leszek. Jó ez csak vicc volt.
Lesz még munka, mert falakat arrébb akarunk tologatni a földszinten, meg festeni, járólapozni is kell.
Nem túl nagy a kert 720 nm, de füves és vannéhány gyümi fa is.
Amit lehet látni a képen kutyakenel az elkerül.
A kertből az erdőt lehet látni.
Kincsinek annyira megtetszett, hogy rögtön a füvet kezdte el legelni.
Valamikor augusztusban fogunk költözni.

Most 2 hét múlva megyünk Erdélybe, már nagyoln várom.

Kincsi egy kézzel kapaszkodik és a másikkal molyol valamit.
Megkapaszkodik a forgószékbe és az tologatja, így megy utána.
Nagyon aranyos.
Most a héten zaklatott volt, mert Ivi lovastáborban volt, de tegnap óta itthon van és Kincsi is a régi.
Múlt hétvégén Balatonon voltunk, imádta a vizet.

Mikor lesz tali és hol?

tool.orabt@chello.hu

A srácok rengeteget nőttek, nagyon aranyosak.

Pocakosoknak minden jót!!!

Kriszta,Kincsi Kép Kincsi a leendő kertben

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok

Kriszta :lol: örülök, hogy jó helyet találtatok! Nagyon szép váchartyán is! :lol:

Én csak örülök, hogy sokan leszünk így egy kupacba!

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu, apának megmutattam a tengeralattjárót, irigykedett, neki nem volt ilyen. :wink:
Az alsó képen mintha a Te szemeiddel nézne Danigombi.

Bkriszta, de szép helyen sikerült házat vennetek!
Kincsi hajszerkezete nem semmi! :lol: :lol: Jól látom, kicsit kikerekedett az arca?

Angelani, Te igazi peches vagy itt a babaneten. Sosincs időd írni, és akkor is szinte mindig kiléptet a rendszer. :cry:
Én biztos mentenék...

Megann, Csillam, jobbulást a gyerekeknek!
Vendég

Davallia, voltát már orvosnál? Nagyszülők tudják már az újabb kisunokát?
Vendég

Davallia, Miskolcon nem nyeles :oops: :lol: (hüvelyi) uh-t csinálnak? Mert ahhoz nem is kell telt hólyag...
Vendég

Bkriszta, Ayse! mail ment. Remélem, tudtok jönni. :)

Kriszta, gratula a házhoz, szép helyen van. Szerintem nem kicsi a kert, nekünk csak 540 nm, de füvet nyírni az is elég. :D :D :D :D A gyerekek jól eljátszanak, pár gyümölcsfa is elfér, az a lényeg. Kincsi naygon szép, jó a haja, sokat nőtt.

Rókica, gratula a vizsgához!:)

Gergőnek annyira tetszett Zsuzsa mászós videója, hogy kb. 20-szor kellett lejátszani, nevetett, sikongatott, hogy dosa mászi Zsuzsa, még egyszer!
Szerintem se baj már ekkora korban a liszt, inkább a tojás, ha volt a pogácsában. Bubus is evett már tésztás bébiételt, sőt, ma kiflit is.

Benianyu!:)

Megint nagyon aranyosak a pancsoló tesók!

Csillám!:)

Gyógyulást Dávidkának.

Megann!:)

Lénának is gyógyulást.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Davallia, férjed nagyon találékony! :lol: :lol: :lol:
Panda is kis vigyoribaba, ugye?
Vendég

Davallia, itt nálunk szonográfus is csinál hüvelyit. Sztem egyáltalán nem kellemetlen, persze először kicsit olyan izé volt, de hát nekik semmi, naponta tök sokat csinálnak. Annyiból jobb, hogy sokkal jobban látni a babát, nem kell telt hólyaggal szenvedni.
De mindig röhögnöm kell, amikor a dokim ráhúzza az óvszert... :oops: :lol: :lol:
Prücsök biztos jól van!!!
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk! :) Apa kérné/kéri a gépet.

Köszönöm a bókokat mindenkinek a fiúk nevében! :)

Davallia,
Mikor Danit vártam végig kicsinek találták a terhesség folyamán, engem is visszaminősítettek a 8. héten, 7. hetesnek, pedig én is tudtam a fogantatás napját. Ne izgulj, biztos nagyon jól érzi magát odabent a kis Pocaklakód! :)
Panda meg nagyon édes a "járószerkezetével". :)

Tünde,
Már sokszor észrevettem, hogy te nagyon jó megfigyelő vagy!!! És a memóriád is éles! :)

Kriszta,
Gratula a házhoz! :) Nem is kicsi a kert! :)

benianyu

Benianyu, köszi a dicséretet, de pont a fontos dolgok felett siklok el, pl Dóri Gergőjének is elfelejtettem boldog szülinapot kívánni!
Szóval sajna a memóriám se a régi, pedig tényleg jó volt Zita előtt. :cry: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Tünde, Ayse, Angelani, Benianyu, Csilla, Davallia!
Köszi nektek Gergő nevében is! :) 8 éve ilyenkor már javában szenvedtem a szülőszobán a kis "csöppségemmel" (4250g, 60 cm). :) :lol:

Davallia!
járókeret :) Panda már nagyon ügyes!
:!:

Ma megyünk a Vidámparka, Vikit anyunál hagyjuk, kb. 10 éve nem voltam, hát kiváncsi leszek.. :roll: :D Majd beszámolok, most megyek szendvicseket gyártani, saját készítésű hamburgerek lesznek (hús is saját meg a zsömle is :)).

Dóri, Viki, Gergő
Vendég

Kriszta!

Nagyon szép az új házatok! :P Gratulálok hozzá! :!:
Klassz a kert is ,Kincsőnek is szemmel láthatólag tetszik! :wink:

Nagyon kis huncutkás haja van! ÉDES! :shock:

Havtünde!

Köszi! Talán már jobban van! :)

Davallia!

Remélem sikerült a vizsga ,szegény beteghátú párodnak! :!:

Köszi neked is ! Ma még nem fosott! :roll:

Járószerkezet nagyon találékony! 8) Az én hátam is beteges,nekem is ki kell majd találnom valamit ha megindul Dávidkám!

Göndörzsóf!

Annyian kívánják ,hogy gyógyuljon ,hogy szerintem már ez a hatásos!!!!
Köszi!! :lol:

Dóri!

Jó vidámparkozást nektek!
Én is imádom! :lol: Gyerekkoromban rengeteget hordtak anyuék!
A férjem viszont nembírja a hintákat!
:evil: Így várnom kell még pár évet amíg Dávidkával mehetek MEGINT!!! :arrow:

Remélem ma már a napocska is kisüt Kép

Éjjszaka fáztam!! Kép
csillam

Jó reggelt!

Dóri!
Gergőnek nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D
Érezzétek jól ma magatokat! :D

Nati majdnem egy hónap múlva lesz 1 éves. Ha erre gondolok, már most annyira elérzékenyülök! :cry:
Úgy elszalaldt ez az egy év, olyan nagylány már! :)

Szombaton egyedül felállt! :lol:
Egy ideje már próbálkozott, de eddig csak kis segítséggel sikerült neki. Azóta, bőszen gyakorolja az új tudományát, engem meg a frász kerülget! :lol:

Szombaton délután 5-kor elaludt és átaludta a komplett esti ceremóniát, fürdéssel és vacsival együtt. Nem ébresztettük fel! :D
Éjjel kettőkor felsírt, akkor szopizott egy nagyot és aludt tovább reggel 7-ig. Csuda fáradt volt szegénykém, pedig nem is volt szombaton extra programunk. :D

Davallia!
Panda nagyon aranyos! :D Apa meg találékony! :lol:

Kriszta!
Gratula a házhoz! :) Szép a kertetek és nem is kicsi! :)

Zsófi!
Gratulálunk Bubusnak! A talin tényleg látszott, hogy hamarosan nekiindul ő is! :D

Benianyu!
A fiúk ismét nagyon helyesek együtt! :D És olyan szép színesek ezek a képek! :)

Angelani!
A bókot azért vettem! Bazsika valóban édes! :D
Ha őszinte lehetek, kicsit fura számomra, hogy ennyire félrenézted a dolgot. Hogy rám nem emlékszel, pedig találkoztunk Róki taliján, még megértem, de, hogy Bazsikáról sem tudod, ki fia, borja, (már bocs Ildi! :lol: ) az tényleg meglepett! :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Davallia!
Ajaj! :(
Ha Panda rögtön felsírt, valószínűleg nincs baj!
Figyeljétek, nem aluszékonyabb, nyűgösebb-e!

A mi dr. nénink szerint, egyszer legalább minden gyereknek le "kell" zúgnia az ágyról.

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Dóri! :)
Jó itt látni újra!
Nagyon jók a képek.
Jó vidámparkozást mára!

Bkriszta! :)
Szupi a ház meg a kert is.
Akkor tőlünk sem lesztek messze ám!!!!
Úgy hogy reszkess Te is :D

Davallia!
Jaj nagyon jópofa ez a járássegítő :D
Nekünk is van, lehet kipróbáljuk mi is :D

Benianyu! :)
Gyerekek annyira édesek!Mint mindig.

Mi jól vagyunk.

Kint van Lívinek a 3. és 4. foga felül.

Tegnap voltunk szentendrén a Skanzenben, nagyon tetszett nekünk.
előtte mi még nem voltunk.
Lívi mindenkivel haverkodott, mosolygott.
Egész nap tök jól elvolt, semmi nyafi.
De annyira barátkozós baba, hogy hihetetlen.
Mindenkivel barátságos és vigyorog ezerrel.

Ennek nagyon örülünk.

Ja és már szerencsére mászik is a kúszás mellett és feláll kapaszkodva.

Viszont a lábfeje teljesen kifelé áll, mind akettő mikor áll.

Ez nem gond???
Bagy ez természetes ilyenkor még?????
Mondjuk még nem áll nagyon biztosan, csak 1 -1 percre.

Puszi Mindnekinek és nagyon szép hetet! :)

Mea
mea

Davallia, a járókeret nagyon ötletes :)
Julcsi már 3 hónapja ácsorog, ma megfogtam a két kezét, hátha járni is van kedve, de megszeppenve leült.

Andi, látom Nati is ügyeskedik. Ne aggódj, hadd ácsorogjon kedvére, párszor úgyis elesik majd, de hát abból tanul.

Kriszta, szuper a házatok! irigykedtem is, amikor megláttam, alig van vele munka. Bezzeg ha mi sosem fogjuk befejezni a miénket. (Főleg igy, hogy egyelőre el sem kezdtük :twisted: )

Képzeljétek, Julcsi másfél napig lázas volt, 38.8-ig ment fel a láza. Már előtte való éjjel is sokszor kelt, ez alatt a két éjszaka alatt pedig félóránként felsirt. Szegény kis makim olyan elesett volt. Ma reggelre pedig kutya baja. Lehetséges szerintetek, hogy a foga miatt van? Most akar kibújni a második, de elég lassan szánja rá magát-
Ha ma és holnap minden rendben lesz, akkor szerintem nem beteg és mehetünk a talira. Ugye?

KépKép

KépKép
majola

Davallia, szegény Pandababa! :cry: De ahogy írtad, már valszeg csak apának fáj. :wink:

Majola, megy a drukk, hogy csak a fog miatt legyen a láz!
Vendég

A nyugalom szigete ez az utca :shock:
Kivittem a gyereket a babakocsiba elaltatni! :x
Ezek a zajok voltak: "2 VONAT EGYSZERRE DUDÁLT :roll:
+ pURINÁS AUTÓ ZENÉLT :x
+ SZEMBE SZOMSZÉD FŰKASZÁZOt T :?
+ MINDEN KÖRNYEZŐ KUTYA UGATOTT :twisted:
+LOVASKOCSI FEL-ALÁ MÁSZKÁLT :x
+GYEREKEK KIABÁLTAK :twisted:
+ mindezt próbáltam a rádióval túlüvöltetni! :shock:

Végül elaludt a gyerek ,csak inkább betoltam a teraszról ,mert elviselhetetlen a hangzavar kint!!! :cry:
csillam

Sziasztok! :D

Van 3db fölös liberos logom. Tudjátok, amiket gyűjteni lehet ajándékért cserébe. Ha valakinek kellene, izenjen!!! Elküldöm fény post! :lol:
szilbee

sziasztok mamik!
köszönjük a dicséreteket száguldozó Kisnyúl és gyönyörűséges Fanni lány nevében!kezdenek egymásra hangolódni,Kisnyúl nem üvöltözik annyitt Fanni elött,Fanni meg nem borúl már ki,ha Kisnyuszi zajong,sőt
ha Kisnyuszival hambekaplakot játszom,Fanni kacag Kisnyuszi helyett:)
és néha megdumálják a babadolgokat,imádnivalóak!
Mea,
gratulálok Livike fogaihoz,jó rágcsálást neki!a lábfej szerintem szinte minden második babánál(ha nem mindegyiknél)kifelé fordul az elején....de tudod az a legtutibb,ha doki látja!
Fannibaba pl.volt csípőszűrésen,azzal nincs is semmi gond,de a lábfeje görbe maradt(ahogy a pocakban tartotta),így most maaszírgálni kell,de az sem vészes!
Sisotris!
Máténak nagy nagy gratula!azta de ügyi ez a srác!viszont Csillam hozzászólása után már nem vagyok biztos,hogy jól értettem!
most akkor mit jelent,hogy segítség nélkül?azt hogy teljesen egyedül,kapaszkodás nélkül állt fel?mert akkor mért lusta Csillaméknál 10 hónaposan ez a teljesítmény?
????????most akkor kérek pontosítást!!!!!! :roll:
Juci6
remélem már jobban vagy!sok gyógypuszit neked!
Ayse,
TOUR DE FRANCE!!!!!!!én is nézem és én is franciaországi tájak miatt szeretem e legjobban,amúgy apa szoktatott rá!először ellenkeztem és ki voltam,hogy ez lehetetlen sport és uncsis nézni,de aztán én is a rabja lettem
mondjuk Amstrongot nem bírtam és elég gyanús a teljesítménye,mint lassan mindenki teljesítménye mindenféle sportágban,de már nem is indul azthiszem!
Pantanit nagyon szerettem!!!!
DoriBp
képek nagyon szépek,nagyfiad nagyon helyes srác ám!
Göndörzsófi
Bubusnak is gratula!
Rokica
:):):)nagyon édibéni a mászósvideo Zsuzsáról!!!!
Benianyu,
képek tényleg nagyon szinesek és szépek lettek
a két fiú már megint minta tesókként fürcsiznek!
Megann
emélem Léna kaksis napjai rendeződnek,Kisnyuszival is nehéz az olyan program,ahol a fenekén kellene ccsücsülnie sokat,sokat,sokat!
reménytelen általában!zabszem van a popsiban és nem tágít!
BKriszta
de jó neketek!GRATULÁLOK a szép kertes házhoz,biztos boldog(abb)an fogtok ott élni!
Davallia
járókeret állat! :lol:
Panda buksijára sok-sok gyógypuszi!gondolom apjuk hogy megilletődhetett!én is kivoltam a pottyanáskor!lényeg,hogy semmi baj,lesz ez még így se ,sajnos!:) :(
remélem nem hagytam ki senkit,hirtelen ennyi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyulacskám amúgy ma nagyon nyügi,már megint az a fránya babafront lehet! :wink:
de most alszik,elég rég óta,lehet mire felkel a front is távozik!
lassan az én térdeim is szarusodnak,nemcsak Kisnyuszié.mert rákattant a kergetősdire,amit négykézláb,eszmáletlen tempóban űzünk a kövön,körbe-körbe a lakásban!lóg a nyelvem állandóan,ő persze fáradhatatlan!
próbálkozik az egyedül(teljesen egyedül) megállással,inog-ide-oda,majd huppan,de kacag és nem adja fel!az egyedül(teljesen egyedül)felállással nem,szerintem még eszébe sem jutott:)!viszont most már naponta többször porszívozok,mert mindent,de mindent felszed a födről és megeszi,mintha éheztetném :lol: ,pedig nem :?
nagy zabás lett(persze csak a maga módján),de mindenesetre nem nagyon válogat:most a barack a kedvenc,de imádja a cserkót is,és minden mást is,lassan bármit kotyvasztok ,megeszi!édes
mert így azért az én önbizalmam is visszatér főzés terén!
össze-vissza csípkette valami szemét bogár(pók vagy szunyog vagy akármi),valószínüleg a szobájában alvás közben és sajnos úgy reagál rá a bőre,mint nekem,jól bedurranak és sokáig látszanak...
szegénykémnek remélem nem viszkednek nagyon és nam attól nyűgösebb!ma megyek patikába,veszek Fenistil gélt!
még mindig rengeteg dolga van egész nap :wink: ,ki se látszik a munkából és egyre jobban mamfüggő,lassan ha ragasztóval kenném magam akkor se tapadna jobban hozzám!levakarhatatlan!!!!!!!! :?
és nagyon ,de nagyon bújós lett,mint a kiscicák!egyszóval tündér és imádom!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

szivesen feltennékVALAKI ÁLTAL pár képet Kisnusziról és Fanniról is kell,mert zablnivaló pofikat tud vágni és a combiról is van kép,de a hurkiktól semmi se látszik :D