A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bartika-Boldog 3 hónapos szülinapot Pötyinek!!Lilinek is csak a 3 hós oltásnál volt hőemije.És igen elképzelhető,hogy felhúzza magát ülésbe.Lili is kb. azóta csinálja.Én hagyom neki had ücsörögjön,persze 5 percnél hosszabb ideig soha sem tud úgy maradni,és ami bónusz,nagyon szépen böfizik ilyen helyzetben :lol:

Boscó-Boldog 2. hófordulót Fannikának!!! :lol:
Vendég

Boscó!

Fannikát Isten éltesse 2 hós szülinapja alkalmából!

Anita!

A tünetek nálunk is stimmelnek, de hasmenést én nem diagnosztizáltam (Hegedűs doktornő rendel :lol: :lol: :lol: ) Egyáltalán milyen az, mikor a szopis babának hasmenése van? De szegénykém tényleg nehezen alszik el, pedig iszonyú álmos, és dobálja magát az ágyban, szóval a többi tünet megvan. Nyáladzik, rág, de nem pirosabb a pofija, mint máskor. Inkább csak olyan kis rózsás. Most hűtöttem be neki rágókát, azért megpróbáljuk, bár félek, hogy megfázik a torka tőle. Szegény kicsi manók...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jó estét,

Köszönöm mindenkinek a cumis válaszokat. Nekünk is 2 van, és felváltva használjuk, ha az egyik leesik a földre, akkor én azt ki szoktam már főzni, és adom a másikat. De asszem ezután már csak forró vízzel lemosom, és nem viszem túlzásba :lol:

Bartika: Boldog 3 hós szülinapot Pötyinek :)
Aliz is felhúzza magát, ha olyan pózban van, ráadásul sokszor a kezét sem kell fogni, simán hasizomból küzd :lol: Nagyon édi, ahogy vörösödik a feje az erőlködéstől, de persze nem nagyon engedem neki, mert biztos nem jó még a kis gerincének.

Évi: Nekem sincs egy bölcsességfogam sem, annak idején Vincével észre se vettük a fogzást. Egyszer csak mikor adtam be neki a D vitamint, koppant a kanál :lol: Húúúú de jó lenne ha Aliznál is így lenne :o

Boscó: Fannikának boldog 2 hós szülinapot :lol:
Ha nálunk 24 fok lenne a lakásban, nem lenne egy szavam se :o Pedig nem is panelban lakunk, mégse akar visszaállni a hőmérséklet a normálisra :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Évi: Ha jól emlékszem, akkor azt mondták korábban a csajok, hogy úgy lehet észrevenni, hogy hasmenéses a kaki, hogy ha összenyomod a pelust és utána szétnyitod, akkor nyúlik közte.
Asszem ...
Na ezzel most sokat segítettem, ugye? :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kikaptak a brazilok! :cry: :cry: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :cry: :cry:
Vendég

Babcika: én se rajongok a franciákért :( , de most az vigasztal, hoyg az olaszok még bent vannak :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!
Tényleg sokmindenről lemaradtam a nagy nyaralásban.Mi ez a fejés trükk??

Na, a focihoz viszont nyaralás nélkül sem tudnék hozzászólni.

Nálunk is jön két alsó fog.Már egy hónapja nyáladzik a gyermek, és rág mindent, ráadásul sajnos szopi közben is nyüglődik.Gondolom fáj neki.Dudorodik id az ínye, de szerencsére semmije sem piros.
Anna is hasizmozik, de csak félig ülő testhelyzetből, vízszintesből nem próbálkozik.

Anita!
Én is laktam Nyíregyen 3 évig.A "kellesz" miatt lettél gyanús, előtte meg se néztem hol élsz.Sajnos elmúlt a szerelem, és én hazajöttem, de nagyon szerettem ott, ráadásul az apai nagyszüleim ott laknak,/Őz u.-ban/Mindig nosztalgiázom.Még tartott a szerelem nagyon boldog voltam ott.Oda jártam 3 évig főiskolára, csak az utolsó évet végeztem másutt.Szóval szeretem azt a várost nagyon.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Hali lányok!!!

Senki sem ír??Mi van veletek??Nehogy mán kihaljon a topic :!: :!:
Vendég

Sziasztok,

én vagyok, csak most vendégeket várunk. A barátaink jönnek 2 kicsivel, a kisebb, Botond 6 hós. :)
Bartika,
boldog 3 hót. Nekünk a 4 hós oltás után volt hőemelkedés. A többinél csak ez a nagy alvás ment utána. Lidi is húzza magát 3 hós kora óta. Most már a pihenőszékben is fel akar ülni állandóan, hasizomból. Nagyon édi.
Anita,
jót nevettem ezen, amit írtál nekem. Persze értettem.... :) :D Mikor lesz az esküvő?
Tünde,
mi van veletek???? Szopi?
Eszti???
Annácska,
boldog névnapot a lányodnak!

Na megyek. Szép vasárnapot!

Köszöni a férjem a köszöntéseket!!! :D
angi79

Na, most már visszaolvastam, mekkora hülyeségeket írtam :D Tényleg néhány szavamnak nincs értelme... :roll: :shock: :D:D:D
Sokszor már előrébb járnak a gondolataim :oops:

Boldog hófordulókat a bébiknek!

Bea: Annyira nyíregyies a "kellesz"??? :D

Jó étvágyat! :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ezt a levelet már két napja írom

Sziasztok
Tegnap nekem se volt net. :( Este meg olyan lassú volt ,hogy nem volt türelmem megvárni amíg betölti. :twisted:

Bea
Ti aztán kifogtátok a kánikulát a nyaraláshoz. El is hiszem ,hogy jó volt. :D

Vali
Köszi. :D Anyunak az orrán keresztül valami hátsó üregből szedtek ki , valami cisztaszerű dolgot :( . Na most ezt jól leírtam. :lol:

Igyekszem majd képet csinálni, az úszásról

Lingerera
Nagyon cuki Martin, :D A kádas képen olyan mint superman csak kicsibe :lol:

Anita
Nagyon ügyi Boti és még mindig rád hasonlít . :lol: És egyáltalán nem volt sok, sőt én még néztem volna párat. :shock:
Fogacskájával mi van?
Erre már kaptam választ

Levi tegnap is és ma is szinte csak alszik
Már megint 4 óránként eszik éjjel ,nappal meg kibír 7 órát is. Csak tudnám miért nem fordítva csinálja. :wink: Ma éjjel már 23.30-kor kelt :( ,erre az apja elment vele a másik szobába és próbálta vissza altatni 10 perc múlva betette a kiságyba és 2-ig aludt. :D Egyből 6 óra lett kaja nélkül. Lehet ,hogy inkább csak testközelségre vágyik :roll: ,csak megszokta hogy egyből enni kap. Majd ma is kipróbáljuk hátha beválik.

Én a portugáloknak drukkolok! Akiknek drukkoltam kiestek, :( akik meg bent maradtak, sajna nem szeretem őket.

Jó hogy kicsit hűlt az idő, :)de nem sokára jön megint a meleg.:(

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyöngyi
Te is jól eltűntél!!!! Jól vagytok?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Dobok pár képet ,hogy ne unatkozatok.

Ő Lili ,Levi barátnője! 5 és fél hónapos, ő se egy pici baba. Sajnos itt hagynak minket 5 hónapra, mert papa munkája miatt Svédbe mennek..

Kép

Kép

Kép

Levinél ez az új szokás.

Kép

Kép

És így aludtam el tegnap este

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hali!!

Tényleg Gyöngyi hol vagytok?Boscó,Petri,Évi meg akik minden nap szoktak írni :?:

Vali-Én is most a braziloknak drukkolok!! :wink:

Babetta-Mi az,amit a szájába vesz??Azt szopizta?Naggggggyon Édi,jót nevettem rajra :lol: És persze hatalmas,de ezt Te is tudod!! :wink: A 130 óta nem mérted?És Levi barátnője is nagyon édi!! :lol:
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket!

Babcika:én is remélem hogy nem hal ki a topik,csak nekem pl.ma abszolult nincs időm.Front is van,úgyhogy ilyenkor egy mosott sz...vagyok! :evil:

Babetta:nagyon tetszenek a képek!Micsoda szokásai vannak a fiadnak!Remélem nem lesz nagyon szomorú a barátnő nélkül! :oops:

Vok:Boldog 2 hónapos szülinapot Hanna Babának! :lol:

Csak olvasom milyen ügyesek a babáitok! :P

Én sem tudom mostmár kinek szurkoljak! :roll:
Vendég

Így indult a mai reggel :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali-Nagyon tündérek!!! :lol: :lol:
Vendég

Babetta: Nem hangzik túl jól ez a cisztaszerű valami :(
Levi hatalmas :) Megmutiztam apának a képeket, jót nevettünk az elalvóson :) Mi sem tudtuk eldönteni, hogy mi lehet az, én botsáskára tippelek :lol: :lol: :lol:

Babcika: Ezt most nem értem ... Miért drukkolsz még mindig a braziloknak?? :shock:

Boscó: Én is mosott sz@r vagyok, egész nap tudnék aludni, de persze a kölkök nem hagynak :? :lol: :roll: :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali-ÁÁÁÁ,hülye vagyok!!!olaszokat akartam írni :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

A babák egyre nagyobbak, és szebbek!

Anita!
igen, a kellesz nagyon Nyíregyies.Merre laksz?tudod, a nosztalgia miatt!Csak a férjem meg ne tudja... :lol: :lol: :lol:

Szerintem az a valami uborka-tök-sáska.Mit kap, aki helyesen tippel?

lányok!aki szopiztat, nektek mikor jött meg?nem mintha hiányozna, csak jó tudni, hogy nem készülődik egyelőre újabb bébi.Volt vmi előjele?

Bea és Annababa
Kép
bea80

Babcika
Igen azt szopizta :lol: ,de amikor meglátta ,hogy lessem, egy vigyort azért küldött nekem és utána már aludt. Majdnem megzabáltam :lol:

Vali
De édesek együtt. :D
Nem botsáska hanem ropi baba, majd lefényképezem rendesen. Az elejétől fogva ott van ,de most esett vele szerelembe. :P

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Itt vagyok, csak olvasó üzemben. Péntek de-t lejött anyu és most ment haza. Ő olyan barátnős anyu :) , szóval annyira lekötött az itt léte, hogy este 10 körűl tudtam csak géphez ülni.

Rövid hírek rólunk: Tegnap este megjött :? . Ma a Lili tiszta nyafi, délután már cicizni se akart, én meg bepánikoltam, hogy bizti a mensi miatt. Végűl ÁLLVA etettem meg (jól nézhettem ki)

Babetta: Helyes, én is a Portugáloknak szurkolok, a másik csapat a Spanyol volt :)

Fogzásnak nekünk is több jele van nyálzás, ágyban mocorgás, hírtelen kezdődő, és hirtelen abba is maradó sírás, de lehet, hogy a hasa fáj és nem is a foga.

Cory: Bár már nem olvasod, jó nyaralást, keddtől megint jön a kánikula

Barti: Boldog 3 hót

Boscó: Nektek meg boldog 2 hót, ha jól emlékszem :)

Babetta: Mindjárt lépünk a 4-be :) , ti mikor mentek szurira? Mi szerdán :( . Privát usziba jártok, vagy rendes uszodába?

Na asszem hirtelen ennyi. Puszika

Kép

Kép
pgyöngyi

Vanillka:Nálatok hány fok van lakásban?Már csak azért kérdem,mert a képen úgy láttam (ami nagyon édi)hogy a kicsin rugdalozó van.Én Fannikára ráadtam az este,alatta egy bodyval,és nagyon melege volt.Miután levettem el is aludt!De lehet pont amiatt hapcizott ma néhányat?Ja meg egy kis zokni volt a lábán!De ha belegondolok egy fokkal olt több amikor már így aludt,nemhiszem hogy annyira nagy lenne a különbség!Már megint túlaggódom magam!!!! :oops:
Vendég

Boscó-nálunk 24 fok körül van,én most megint inkább hosszujjú,vékony hálózsákot adok Lilire,alá semmit csak pelust.Így se melege nincs,se nem fázik.Csak durmol,mint egy kis bajnok.Tegnap rekordot döntöttünk,negyed 10-ig aludt este 9-től :lol: :lol:
Vendég

Olyan dühös vagyok,most akartunk sétálni menni(7 óra körül)erre pont mire befejeztük a szopit,el kezdett esni az eső.Most túl van anyuméknál,Papával játszik.

Csajok!Vkinek a babája csuklik,ha elkezd hangosan kacagni.Lili olyan édesen gurgulázik,de kb. 3-4 perc múlva már csuklik is. :cry: Mi lehet az oka?Fejlettlen még a rekeszizma :?:

Liliuska így ment volna sétálni:
Kép
Vendég

Liliuska=Liluska :oops:
Vendég

Hello Csajok!!!
Megjöttünk a hétvégézésből... én már azt sem bántam, hogy vacak idő volt, aludtam egész hétvégén minden szopi között... anyósom mindent levett a vállamról! Imádtam érte. :)

Babcika! Édes a kiscsaj ebben a satyekban!!! Én is minden este bajban vagyok, hogy miben tegyem le aludni a manót. Minden este más... megőrülök. Ma 25 fok van és én is csak egy hosszú ujjú hálózsákba tettem. Már alszik, mint a bunda. :)

Gyöngyi!!! Sajnálom, hogy megjött!!! :( :( :(
Én is minden nap ettől rettegek már, ahányszor pisilni megyek... :( Ráadásul nekem azzal tetőzik a dolog, hogy ha megjön, akkor vissza kell állnom a candida diétámra, mert mielőtt terhes lettem nekem volt egy endometriozis nevű betgségem (e miatt nem jött össze a babónk sem 1 évig, míg ki nem derült mi a baj és meg nem műtöttek), és ez a mensivel terjes a belső részeken és a diétával lehet kordában tartani. Szóval mi még szeretnénk másik két babót (Pötyi egy éves korában kezdünk újra "projektelni") és nem akarom, hogy visszajöjjön ez a genya. :(

Köszönjük a hófordulós jókívánságokat!!! :) :) :)

Olyan gyorsan megy az idő.. :( Már Pötyi is ezerrel nyáladzik. Ki mit ajánl fogzás esetén? Mármint, ami az ínyre kenhető!

Bea!!! Hol voltatok nyaralni? Mi is gondolkodunk menni, de nem tudom eldönteni hova menjünk, hogy mindenkinek pihenés legyen, egy kicsit legalább.

Anita! Köszi a fejős tippet, már csak azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent a 7-7? Kétszer 7 és utána a maszi? Sajnálom a fájdalmas fogzást Botinál! :( A homeos bigyó segít?

Abban reménykedem, hogy mivel én észre sem vettem, hogy kinőttek a bölcseim, Pötyit se fogja nagyon kínozni… hátha van benne valami. :?

Bosco! Hogy sikerült a vendégség? Nekünk is kéne tartani már pár meghívást, de Pötyi miatt nem merem bevállalni. Nagyon kicsi a lakás és a babaszoba a nappali mellett van pont, mi van ha nem tud aludni tőlünk? Nem mondogathatom egyfolytában a vendégeknek, hogy: cssss, halkabban!!! :shock:

Angi! Lidi még mindig szereti a pihenő székét? Megmarad benne? Mi hamarosan be kell ruházzunk egy hempibe, mert már a kiscsajt nem lehet egyedül hagyni sehol. AZ ágyát meg csak alvásra hajlandó használni. :P

Szép estét mindenkinek!!!

És egy mai kép:

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!
Mi Fenyvesen voltunk! Valóban pihi volt, délelőtt kimentem a lányzóval a strandra napernyővel, játszószőnyeggel és tornáztatóval felszerelve.Lefeküdtünk egymás mellé, a baba ha akart szopizott, ha nem játszott, vagy beszélgettünk.Ezen kívül minden délelőtt és este besétáltunk a központba eszegetni, nézelődni.8-ra hazamentünk,kilenckor aludtunk.Persze ehhez ilyen jó idő kellett.
Szép a kislányod!

Babcika!
Nem szép dolog ilyeneket írni, hogy ennyit alszik a babókád... :lol: :lol: :lol:
vannak itt olyan kevésbé szerencsések is, pl. én, akik még mindig legalább egyszer, de inkább háromszor etetnek éjszakánként.Talán 18 éves korára Anna is átalussza az éjszakákat.Amügy ez a sityak irtó édi.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Lányok, egy SOS kérdés:

hol is lehet olyan szopipárnába való kis töltelékgolyócskákat kapni? És mi is a neve?
bettiflame

Sziasztok!

Anita, a párom Nyíregyházán született, a rokonai még mindig ott laknak. Ő is állandóan azt mondja a kell helyett hogy kellesz. :) Eleinte furcsa volt, de már megszoktam, néha én is úgy mondom :)

Foci: én a olaszoknak drukkolok a kezdetektől .Amúgy nem nézem a foct, nem is szeretem, de a vb az más. :)

Babetta, nagyon jók a képek!!! Jópofa ahogy a puszilja álmában azt a valamit (talán banán?:) )

Vali, aranyosak a gyerkőceid!

bea, nekem akkor jött meg amikor Dominik 6 hetes volt, már megijedtem, de azóta semmi. Pedig beállhatna szépen lassan a ciklusom, hogy jöhessen a kistesó :))

babcika, csodazsép a lányod! :) az a kalap... :)

bartika, utólag is boldog hófordulót a lánykádnak! Nagyon szép, kis huncutszemű :)

Battiflame, én passzolok, nem tudom sajnos. :( Valami mikor-hungarocell-golyócska .:))

Friss képek Dominikról a blogban.

Nyugodt estét mindenkinek!! :)

faby

Sziasztok!

Megjöttünk a hosszú hétvégéről. :lol:

Bettiflame: a www.szopiparna.hu oldalon találsz erről infot.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babcika:Sajnálom hogy nem tudtatok sétálni menni!Pedig hogy gyönyörködtek volna a lánykádba!!!!Nagyon csinibaba!!! :lol: És nem semmi alvókája van ám!Nagyon jó kislány!Így Te is ki tudod magad pihenni!Köszi az öltözködési tanácsot!Most vastagabban öltöztettem este,jól elaludt.Remélem nem fázott meg tegnap éjjel! :oops:

Bartika:Nagyon irigy vagyok az anyósodra,és arra hogy kímélnek téged!Már régebben is írtál róla mekkora segítség ez neked! :lol: Sajnálom hogy nekem nincs ilyen élményben részem. :cry: A vendégek jönnek mennek,egyik másik csapat fárasztó tud lenni,de hát majd csak túlleszünk rajtuk!Nekem nagy szerencsém van Fannikával olyan téren is,hogy akkor alszik a legjobban amikor hangzavar van.Szerintem megszokta a pocimban a család hangját,mert mi mikor anyósék összegyűlünk,olyanok vagyunk mint az olaszok!De ha a Te kicsidet zavarja a hangzavar,akkor igenis nyugodtan szólj a vendégekre ha alszik a pici.De szerintem tudni fogják ők azt maguktól is hogy csendesebben kell lenniük! :lol: (reméljük)Jó hogy föltetted a fejéssel kapcsolatos kérdéseid!Fontos infó volt számomra is! :P És nagyon szép a kislányod! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

A kánikula elől hazamenekültünk az Alföldre. Ott hűvösebb volt, főleg, hogy utána jöttek a zuhik.

Vikó!
Szerintem igenis gyere és mesélj magatokról. Nem fontos, hogy mindent elolvass, ami addig történt. De azért Dominóról és Rólad is szeretnénk tudni!

Évi!
Ez a ház úgy tudom a Belügyminisztériumé. A fittyfene tudja. Bagós barmok nálunk is vannak, persze ezek itt rendőrök! :oops:
A bölcsességfogas dolgot én írtam, sajnálom, hogy nálatok így lett.

Gyöngyi!
Mi is vettük már ki menet közben a Tündit az ülésből. Igaz, mi egy hídfelújítás miatt álltunk és arasztoltunk hosszú kilométereket, de enni muszáj volt!
A cicák aranyosak!

Vanillka!
Amikor nem volt víz, akkor vettem üres ásványvizes palackokba vizet, hogy a Tündi tudjon napközben pancsizni. Én reggel nyolckor még gyorsan zuhiztam, utána legközelebb délben.

Mamacka!
Nagyon ügyi vagy! Szégyen, hogy Áronbabát levágták a képről!

Tejcsi: Az enyémen pár óra állás után egy milliméter föle van, a többi híg, majdnem átlátszó, a Tündi mégis hízik.

Laktoherb: keresztgyerekeim anyukája mesélte, hogy amikor három hónaposak lettek a babák, egyszerre csak kevés lett a tejcsi. Elkezdte inni a laktoherbet, és a kölkök csak üvöltöttek és nem akartak szopizni. Ő meg kifejte, hogy ne fájjon, aztán megkóstolta. Azt mondta, hogy borzalmas volt az íze így a tejének.

Babetta!
Nekünk is van 80-as ruhánk, szerintem el van számozva.

Bartika
Tündi is követeli, hogy ülhessen. Ha hanyatt fekszik és megfogom a két kezét, akkor már húzza fel a lábát és húzza be a nyakát és fel kell húzni ülni, különben nyikorog. Aztán van amikor kirúgja a lábát közben és a hóna alá kell kapni, hogy állhasson. Holnap megyek védőnénihez és rákérdezek, hogy szabad-e nekünk ilyet tudni.

Boscó!
Nem az a gond, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés! :D

Bea!
Nekem most is megvan, pár napja. A Cerzette nagyon felborítota az életem.

Kellesz: ez Miskolcon is divat!

Rólunk: Tüncike is szeret hasra fordulni, már a kezét is ki tudja húzni maga alól. Most az a divat nála, hogy felpúpozza a popsiját és tolná magát előre. Aztán mivel nem nagyon sikerül neki haladni, mérges és mérgesen sír.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vanillka!
A vízről mégegyszer: először engedtem vizet az üres ásványvizes palackokba, és utána zárták el a vizet. :D

Ja és amit mndig elfelejtek: Sok boldog névnapot a névnaposoknak és sok boldog születésnapot a szülinaposoknak!

A babák is gyönyörűszépek! Képek jöhetnek dögivel!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vali!

Én is remélem, hogy Alizka fogai is úgy jönnek majd, mint Vincének, mert amit mi szenvedünk, az iszonyat. Néha sírni tudnék, úgy sajnálom szegény kicsimet! Mindenkinek könnyű fogzást kívánok!!!

Babcika!

Köszi a hiányolást, nagyon jól esett! Hétvégén ritkán szoktam jönni. Szombat este meg időm is volt, mert apa meccset nézett, Dóri aludt, a babanet meg olyan tetűlassú volt, hogy szét idegesített... Így gyorsan feladtam.
Lili nagyon édi a sapiban!

Zsuzsófi!

Hogy sikerült a keresztelő? Hogy viselte a csajszi?

Faby!

Nálatok megvolt már a névadó? Ha jól emlékszem, Ti is azt szeretnétek.

Livi!

Boldog hófordulót az ügyes nagylányodnak! Ő is jó gyorsan hasrafordult!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Azt még elújságolom, hogy úgy néz ki, az elalvásunk kezd visszaállni a normál kerékvágásba. Két napja Dóri megint ügyesen elalszik az ágyában, nem kell babakocsiban rázogatni :) (kopp-kopp-kopp) De most, hogy ezt megírtam, tuti megint "elromlik".

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Senki nincs itt... Én meg már kivasaltam, reggeliztem, mosakodtam, összepakoltam, megy a mosás de a csemete még mindig durmol tegnap este 1/2 9 óta...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

Köszi a bókokat Lilibaba nevében!!! :lol:

Faby,Bea-Nekem is csak egyszer jött meg,ha az egyáltalán az volt,a 8. héten azóta semmi.Faby megnyugtattál,hogy nálad is így volt.Tesztet nem csináltam,mert szedem a cerazettet és hát szerintem azért még csodaszámba menne a 9-10. héten teherbeesni,nem? :roll:

Faby-Milyen volt a lagzi?Mi szept. 9-én megyünk a sógoromék esküvőjére.De egyelőre semmit nem tervezek,mit hogyan,hiszen addigra már lesz hozzátápi,remélem azért még szopi is,tehát felesleges előre kalkulálni,majd ahogy esik,úgy puffan. :roll:

Boscó,Bea-Bizony tudom,hogy különüs szerencsém van,hogy Lili ennyire jó alvó!!Pár hónapja még elképzelni sem tudtam ezt,nagyon élvezem,így tökéletesen ki tudom magam pihenni. :oops:

Vendégsereg/keresztelő:Nálunk épp azon megy a tanakodás,hogy mekkora dajdajt csináljunk a keresztelőkor.Ugyanis köt a "visszahívás" kényszere,tehát,hogy,akik meghívtak minket azokat illik visszahívni,de így lennénk kb. 25-30-an.Ehhez nekem meg semmi kedvem nincs,anyuval kifőzni egy ekkora traktát. :cry: :roll:

Livi-Tündike is nagyon ügyes a hasrafordulással már 3 hónaposan!!!Apropó,boldog 3 hónapos fordulót!!! :lol: :lol:

Évi-Akkor a meleg játszhatott közre az alvásnál ugye?Én úgy élvezem most,hogy nincs hőség,bár azt mondják,jön vissza! :cry:
Vendég

Évi-Na látom Lilinek akadt egy durmibajnok párja Dorci személyében!! :lol:
Vendég

Évi, július 22-én lesz a névadónk. A meghívók még csak most a héten lesznek kész.. :?
Már alig várom a névadót, csak azt nem tudom mit adjak majd rá ha 35 fokos meleg lesz. :roll:

Nektek is lesz? Mikor?

faby

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért.. Babcikával egynapon szültem. Egy óra eltéréssel. 2 lányom van, Linett és NEllike (6 éves).

Ha nem baj, belátogatnék ide is.. Korban jobban illenek a babáitok Linihez,mint a 2005-2006 téli babák.

:oops:

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok!

megvagyok én is, csak semi időm most géphez ülni.
Hétvégén nem is voltunk itthon. Majd visszaolvasok és reagálok!

Most csak rólunk:

Bettinának minden gond nélkül kibújt az első fogacskája, egyszer csak ott volt :D

Szépen fordul hasról hanyatt, kinyomja magát, úgyhogy most a kezelés 3 hétig szünetel, mert nagyon jól fejlődött.

Tejem újra beindult, mert ha kellett ha nem, állandóan cicire tettem Bettust és esténként csináltam a 7-5-3-1 szaporító fejést.
3 nap kellett mire visszatért a kellő mennyiség, úgyhogy akinek hasonló gondja van ne adja fel!!!
Biztos a meleg is közejátszott, hogy kevesebbet szopott, meg amit ittam kiizzadtam, nem "ment" a cicimbe.

Puszi Mindenkinek, remélem hamarosan tudok reagálni is Nektek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!:lol:

Előkerültem..
Pénteken délután a barátoknál voltunk olyan beszélgetős, zabálós bulin. Nagyon fini kaják voltak. Nyam-nyam.

Szombaton egy mini baba talira mentünk Kecskemétre. Ott bográcsba marhapörit főztünk.
Nagyon jól éreztük magunkat és jó volt picibabás anyukákkal dumcsizni. Én szoktam családinetes topikba is írni. Akiknek nem könnyen jött össze a baba..majd dobok képeket.

A vasárnapi nap persze a nagyszülőké volt.

Megpróbálok visszaolvasni..

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde :lol:

Gratulálok Bettinának az első fogacskájához. Az előbb írni is akartam, hogy kíváncsi vagyok kinek lesz először foga..háát Bettinának. Akkor meg se viselte? De jó neki és nektek is. :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nelli :lol:
Szia!

Én is a télieknél kezdtem. Mostmár csak olvasom őket/titeket. Időm már nincs írni. Szerintem is itt vannak a hasonló korú babák..a téliek már olyan nagyok :lol: :P :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde!

Gratula a topic első fogacskájához! Ügyik vagytok!

Petri!

Én is írok olyan topicba, akiknek nehezen jött össze a baba, de én itt a babaneten. Ti is sokat vártatok rá ezek szerint. Nekünk két év után mesterséges úton fogant Dóri.

Faby!

Nekünk még nincs pontos időpontunk a névadóra, csak annyi, hogy valamikor aug. vége felé. Meg Baján tartanánk, mert az egész család ott lakik, és így lenne egyszerűbb. Az anyakönyvi hivatalnál jól meglepődtek, mikor érdeklődtem a részletetkről, mert kb. 1000 éve nem volt igény ilyen ünnepségre :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Livi: Tündinek boldog 3 hót :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Nelli! Üdv köztünk. :D

Boscó: akartam írni, hogy naaaaagyon édes a kutyád. :D És gyönyörű! :) Nekem egy minim van. :) Bigyó
Kép
Boldog 2 hót nektek is. :) Hanna a héten tölti a 11dik hetét. :) Ma megyünk méreckedni is. Kíváncsi leszek. :)

Megyek is, hátha felkel a csaj, mert csak délig tudunk menni és addig még szopizni is kéne 1et.... :D

Puszika

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde: Most olvasom. Éljen az első fogacska. A többit is így vedd észre :)

T.mama: Üdv itt. Írj nyugodtan, én is szoktalak néha olvasgatni titeket. A tesóm is hozzátok írt régebben, de mióta megvan az Illéske, eléggé leköti minden idejét :) Alvás gondok megoldódtak (mostanába nem néztem be a téliekhez)? Mi is kelünk ám 2-3 óránként, bár ez két gyerkőccel biztos gázosabb, mert én azért napközben is tudok pihenni, amikor a Lili alszik. Na eldugulok

Kép

Kép
pgyöngyi

Évi :lol:
Akkor lehet hogy ezért hasonlítanak a babáink? :wink:
Nekünk se természetes úton jött össze, hanem inszeminációval. A harmadik sikerült. Elvileg mind a ketten egészségesek vagyunk. Nekem adtak egy "kis" hormont vagyis én szúrkáltam magam.
Nektek lombik v inszem volt?

Vok
nagyon édi Bigyó :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?