Sziasztok Lányok!
A kánikula elől hazamenekültünk az Alföldre. Ott hűvösebb volt, főleg, hogy utána jöttek a zuhik.
Vikó!
Szerintem igenis gyere és mesélj magatokról. Nem fontos, hogy mindent elolvass, ami addig történt. De azért Dominóról és Rólad is szeretnénk tudni!
Évi!
Ez a ház úgy tudom a Belügyminisztériumé. A fittyfene tudja. Bagós barmok nálunk is vannak, persze ezek itt rendőrök!
A bölcsességfogas dolgot én írtam, sajnálom, hogy nálatok így lett.
Gyöngyi!
Mi is vettük már ki menet közben a Tündit az ülésből. Igaz, mi egy hídfelújítás miatt álltunk és arasztoltunk hosszú kilométereket, de enni muszáj volt!
A cicák aranyosak!
Vanillka!
Amikor nem volt víz, akkor vettem üres ásványvizes palackokba vizet, hogy a Tündi tudjon napközben pancsizni. Én reggel nyolckor még gyorsan zuhiztam, utána legközelebb délben.
Mamacka!
Nagyon ügyi vagy! Szégyen, hogy Áronbabát levágták a képről!
Tejcsi: Az enyémen pár óra állás után egy milliméter föle van, a többi híg, majdnem átlátszó, a Tündi mégis hízik.
Laktoherb: keresztgyerekeim anyukája mesélte, hogy amikor három hónaposak lettek a babák, egyszerre csak kevés lett a tejcsi. Elkezdte inni a laktoherbet, és a kölkök csak üvöltöttek és nem akartak szopizni. Ő meg kifejte, hogy ne fájjon, aztán megkóstolta. Azt mondta, hogy borzalmas volt az íze így a tejének.
Babetta!
Nekünk is van 80-as ruhánk, szerintem el van számozva.
Bartika
Tündi is követeli, hogy ülhessen. Ha hanyatt fekszik és megfogom a két kezét, akkor már húzza fel a lábát és húzza be a nyakát és fel kell húzni ülni, különben nyikorog. Aztán van amikor kirúgja a lábát közben és a hóna alá kell kapni, hogy állhasson. Holnap megyek védőnénihez és rákérdezek, hogy szabad-e nekünk ilyet tudni.
Boscó!
Nem az a gond, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
Bea!
Nekem most is megvan, pár napja. A Cerzette nagyon felborítota az életem.
Kellesz: ez Miskolcon is divat!
Rólunk: Tüncike is szeret hasra fordulni, már a kezét is ki tudja húzni maga alól. Most az a divat nála, hogy felpúpozza a popsiját és tolná magát előre. Aztán mivel nem nagyon sikerül neki haladni, mérges és mérgesen sír.