Neet, de jó kis reggeled volt
bocs a tegnapi rémtörténetekért

tisztára zizi volt az agyam

többet nem írok ilyeneket, ígérem
tegnap Isti is nehezen aludt, de fél 10 körül elkezdett röhögni azon, hogy "Zidane", és fetrengett az ágyon, mikor a tv-ből is percenként azt mondták, hogy Zidane

és negyed óra röhögés után végre kilazult annyira, hogy le lehetett tenni nyugiba az ágyába
engem is, mert az első félidő után már nem emléxem semmire
Ruzy, fiaink nagyon is egyívásúak, Isti egész nap valami rosszaságban töri a fejét. pl. még nem is tud rajzolni papíron, de a falat tegnap már összefirkálta rózsaszín zsírkrétával. az ágyában meg találtam egy zöld citromot, hogy azt hogy csempészte bele?
parkolóőrök: ez a médiában folyamatosan téma, vagyis megunhatatlan... bizonyára okkal

nemrég az volt a hír, hogy valami pszichológiai továbbképzésre viszik őket, mert sűrűn panaszkodtak a stílusukra. szerintem ez a faszi tuti elbliccelte, és alapjáraton elmebeteg. a cikkem megírom, és nagyon előkelő helyet ígért neki a lapban a főnök
"azért, mert mi megírhatjuk a tapasztalatunk egy újságban, miközben a többiek, akikkel igazságtalanul és aljasan bánnak, sajnos nem tehetik meg ezt" - mondta a főnök
Zanza, a kerékbilincset nem a közterületfenntartók adták? mert a centrumosok munkaidejének 18 órakor vége...? akkor is, kerékbilincs