Jó reggelt!
Rokica!
Köszönöm minden szavadat, a számból vettél ki minden betűt.
Tegnap este én is olvastam a hozzászólásokat, csak nem volt sem időm, sem pedig kedvem már a véleményemet leírni.
Egyetértek
MEgannal már csak azért is, mert, bár nem volt senki nevesítve az elején, csak az az átkozott szalonna, meg juhsajt, mégis erősen magamra is vettem a leírtakat.
Sildike, kérlek ne haragudj meg azért, amit most írok. Szerintem érzed, hogy nagyon bírlak, és a hozzászólásaidat is, és soxor fordulok kimondottan hozzád tanácsért.
De úgy érzem, ez a "versengés a marhaságokkal" igen erős volt.
Ugye nem mondod komolyan, hogy azért nem írogatsz már ide, mert itt ez folyik, és erre nem vagy kíváncsi?
Nem hinném, hogy azon versengenénk, hogy ki tud minnél több mérget beletömni a gyerekébe, és mindezt persze direktbe.
Van, aki így csinálja, van, aki úgy.
Sajnálom ilyenkor, hogy nincs a számítógépnek hangja, de hidd el, hogy a legszelídebb "hangon" írom mindezt, nem dühből, vagy azért, mert szeretnék megsérteni valakit.
De megkérdezném, hogy a amikor a kakaó-témára kérdeztem rá nálad, mert fingom nem volt, hogy lehet-e eadni, akkor hányan estek neked, hogy mérgezed a gyereked, holott még Te magad sem tudtad, hogy ihatja -e Lacika, vagy sem.
Idézlek: "Nem tudom, hogy lehet-e adni, de én adom".
Hogy-hogy nem tudod? És ha nem tudod 1000%-ra, akkor miért adod? (azt hiszem, de nem esküszöm meg rá, de valaki mondta is akkor, hogy a kakaó is allergizálhat még pici korban)
Ki ebben "nagyokos", ki abban. Jó, aláírom, nem tudtad. De akkor most mondjam én is azt, (vagy aki tudta, hogy allergizál), hogy mérgezed a gyereked?
Azonkívül az én orvosom pl. azt mondta, hogy mehetnek a gyümölcsjoghurtok Gergőnek.
Szóval kap is minden nap ebéd után egy gyümijoghurtot, túróval, de ha csak "szimplán" marhaságot akarok neki adni, akkor Danonino-t kap. (Ez a mondat most egy jó nagy adag iróniával volt tűzdelve)
Mert az én orvosom szerint mehet. Most tudom, az lesz a köv. kérdés, hogy köztudottan nem bízom meg az itteni dokiban, és lehet, hogy ő tudja rosszul.
A tojásfehérjét aláírom természetesen, és nem hinném, hogy
Megann minden reggel tojásfehérjét itat Lénával.
Ő így csinálja, és kész.
Ettől még nem kell, hogy senki gyomra felforduljon, vagy elítéljen másokat.
Tünde, tudom, hogy nem Te írtad le, de mélységesen egyet értettél ezzel a versengés dologgal.
Megkérdezném, hogy miért írtad le, hogy Zita imádta a Balcsinál a hekket? Csak dicsekedni akartál? VAgy miért?
Nincs ezzel semmi baj, csak kb. 4-5 hozzászólás múlva ne tedd hozzá, hogy már meg is bántad, és pláne ne másolj be egy cikket, hogy miért nem mehet a hal, és miért csak később stb.
Lehet, hogy
Megann is megbánta a tojásfehérjét, vagy a juhsajtot, vagy a feles tejet, amit kb. másfél hónapja adott Lénának, és azóta sem többet.
De nem írja le, hogy megbánta, majd nem exklúzálja magát, hogy utána jól nekieshessen másoknak.
Gergő is imádta a hekket a strandon, meg Nagymaroson, meg a Szelídi-tónál is. Én nem bántam meg.
De nem kapott még soha sem rákot, sem polipot, meg kagylót, sőt, még cápahúst sem. Ahogy szerintem Zita sem, meg egy baba sem itt a topikban.
Megann ugye Léna sem kapott még???
És
Angelani, veled mi a helyzet??? Ugye Erhard sem kapott még???
Az, hogy Megann vagy Angelani direkt kérkedtek volna azzal, hogy mivel mérgezik a babájukat, az pedig hidd el, semmi másnak nem köszönhető, csak annak, hogy időnként jól nekik estek.
Hidd el, hogy ez is egy jó adag iróni a részükről, ami azért van, mert ezt sugalljátok feléjük.
És az, hogy Te tuti nem kaptál édesanyádtól olyat, ami árthat Nektek, hát az is nézőpont kérdése. Mi van, ha Megann úgy tudta, hogy a juhsajt nem árthat? Vagy mi van, ha esetleg úgy tudta, hogy a tojásos tejföllel nyakonöntött karifol nem árthat???
Mert nem tojásfehérjével nyakonöntött karfiolt kapott szegény Lénácska.
Szóval, igaziból arra szerettem volna utalni, hogy valóban baromi sértő, ez a versengés a marhaságokkal, meghogy akinek egy hangyányi agya sincs, sőt még felelősségérzet sem szorult belé semmi, na, azok a birtokukban lévő játékszernek tekintik a gyereküket. (NEm ez a mondtad hangzott el Sildikétől, ez ki van fordítva!!!)
Ja, és mégegy kérés: Sildike, Jucc, Tünde, !
Tegyétek meg légyszí, hogy igenis név szerint említsétek meg, ha épp valakitől fejfájásotok van. Sildike, Te ugye ezt mindig is hangsúlyoztad, hogy nem célozgatsz, név szerint szólsz az illetőhöz, ha valamit el szeretnél mondtani.
Ez tegnap nem történt meg, és amit a burkolt szavaitokból kiolvastam, azt hangsúlyozom, igen erősen magamra is vettem.