Sziasztok,
Nagyon régen nem jártam felétek. Mindig csak bele-bele olvasgattam, mi történt, tegnap meg ma pedig nekiálltam és visszaolvastam az elmaradt 26 oldalt....
Most jó hosszú leszek, de jegyzeteltem, hogy ne felejtsek el semmit sem
Zuz,
Nagyon jól esett, hogy hiányoltál a topicból, annak ellenére, hogy nagyon új vagyok még köztetek, nagyon köszönöm.

Holnapra drukkolok Neked, hogy az uh-n megmutassa magát a pocaklakód. Éss.... maradt még a palacsintából?

Hogy bírtál ilyesmit csinálni, ilyen melegben???? Minden elismerésem.
Soosoo, Kisün,
szeretnék sok boldogságot kívánni Nektek a törpékhez, örülök, hogy mindketten jól vagytok és a picúrok is jól viselik ezt az időt.
Szeretnék én is ilyen könnyen, gyorsan szülni....
Lindi,
Neked gratulálok az új pocaklakóhoz, már csak két hét és újra meglesik a lakódat
Jucus,
bár írtad, hogy már letettél a Quinny Zapp babakocsiról, találtam Neked egyet az expressz honlapján, tényleg borsos az ára még használtan is, de hátha kedvet kapsz hozzá mégis
http://expressz.hu/baba/babakocsi/showA ... advertShow
Ja, és töklecsó - párom így hívja e két étek ötvözetét - a párom kedvence, tegnap előtt nálunk is ez volt a menü
Rylie,
írtad, hogy Zéti már jobban van, mostanában tudsz róla valamit, sikerül most már lassan hazamennie?
Neet,
eperrel kapcsolatban megakadtam az egyik hsz-eden. Azt írtad, hogy most sokat ettél ebből a gyümölcsből, mert nem vagy sem várandós, sem pedig szoptatós! Most akkor várandósan
sem és szoptatósan
sem szabad epret enni???? Mert én eddig csak a szoptatós variációt tudtam és bátran majszoltam az epret a szezonjában. Most akkor rosszat csináltam?
Indianyó,
málnalevél teát és laktoherb teát átvenném majd Tőled, ha még nem akadt azóta sem jelentkező rá. A legközelebbi talira, amin Te is ott leszel elmennék és akkor találkoznék Veletek végre
Macskanyu,
gratulálok a nagy-nagy eseményhez, sok boldogságot kívánok Nektek. Én is kíváncsi vagyok a ruhádra, végül milyet sikerült beszerezned?
Votív,
penész téma. Ha ablakot nem is tudtok esetleg tenni a pincétekre, akkor kapható olyan szellőző nyílás, amire ventillátort lehet csatlakoztatni, és ha két oldalon van ilyen, akkor tudtok huzatot csinálni, szellőztetni a helyiségben. A másik, ami még eszembe jutott, hogy érdemes lenne a probléma megoldásáig vákuumos ruhatárolót vennetek, amibe nem tud bejutni a nedvesség. Ezt, ha jól emlékszem, talán "top-shop"-os műsorban, újság hátoldalon lehet találni, nem olyan nagy összeg, viszont hasznos.
Moose,
Ikeás vadászgörény nálunk is figyel, szintén ikeás patkány csapattárs mellett
Recca,
nekem van egy közkedvelt meggyes piskóta receptem, mindenki ezt kéri tőlem állandóan. Nem annyira dekoratív, mint a - őőőőőő, nem is tudom, ki írta, ajánlotta - feketeerdő torta, de isteni íze van és nem nagy ördöngősség. Ha érdekel a receptje, szívesen átküldöm Neked.
Remélem, semmit nem hagytam ki,
Rólunk röviden annyit, hogy előszőr a nagy meleg miatt nem volt erőm a gép elé beülni és írni, és sehova, semmi nem ment. Aztán pedig páromnak végre voltak szabadnapjai és ezeket kihasználván intéztük a dolgokat. Volt olyan, hogy 4-5 szabadnap is volt együtt. Mennyei volt. És most már remélem így is marad. Nagy az esély rá
Pénteken megyünk a párommal szülőszobát nézni, hogy tudja hova kell majd menni, mi hol van, stb.
Ééééés, majd csatolok egy képet valamikor a bébiről, a kis arcáról
Évi