VOLTUNK VÉDŐNŐNÉL:
helyettes volt, megint megjegyezték, hogy Lencsém nem hízik. ma még nem is kakkantott (ezt nem is mondtam) és csak 20 dekát hízott több mint egy hónap alatt. nem értem én. egyik védőnő azt mondja, hogy a tápszer fontos tápanyag, adjam 2 éves korig, a másik meg azt mondja, hogy inkább adjak párizsit, sonkát, kenyeret, mint a nagyoknak.
Zuzi!
ne csacsiskodjá má szomszédasszony! mindent frankón csinálsz, nem kell bizonygatnod

. viszont fel kell, h világosítsalak, a lázgörcsöt nem lehet elkerülni lázcsillapítóval, alkat kérdése, hogy valakinek lesz-e. és nehogymá aszidd, hogy kihagyunk a pelusos témából!

ha Maccsal összefutunk, és te nem érsz rá, akkor átugrom a fele adaggal, néfossá!
Neet!
akkor örülök, hogy én is legalább fele olyan okos vagyok, mint Kisün, mert én is feltaláltam a spanyol vigaszt. Lencsém félt kicsit a pici medencében, mert alul nagy ló halak vannak festve, de egy kis fejhangon való gügyögés + habfürdő megtette a hatását. ami nem sikerült anyóséknak, nekem ment.
Barbi!
nem tudom, szerintem igaz. mindenesetre ez nem homeo bogyó, asszem a homeosok nem is "szeretik", de engem nem nagyon izgat a téma, mert béna is vagyok hozzá, a bogyók se segítettek túlzottan, főleg, miután azt olvastam, hogy nem a hatóanyag, hanem a hit a lényeg. Babámnak meg hogy magyarázzam meg, hogy higgyen má a golyókban?

azért persze ettem ám az Árnikát meg a tejfakasztót is!
Verám!
nekem van szkennerem!
Macs!
az üléshez még annyit, hogy van valami teszt arra vonatkozólag, hogy esetleges (ne adj Isten) ütközésnél mennyire marad rögzítve az ülés, vagy száll ki a helyéből a frászba. na, a Römer ott marad, mert rögzíti az öveket. nagyon sok ülés ilyesmit nem tud, és a gyerekülés beleszáll a vezetőülésbe, babástól.
és nekem teljesen tökéletes lenne a holnapi tali. mi lenne, ha úgy igazítanánk, hogy Fibi jóga után még eljöjjön?
Fibi?
van itt egy klassz kietlen (ámbátor bekerített) játszótér is.
Ruzy!
Figyi má! a második kép, a Mirage Plus, olyan Graco, mint a miénk, de én lejjebb (kb. ezen a lapon) ajánlottam neked ugyanilyet olcsóbbért! az igényeid alapján a miénk tök olyan, mint a tiéd. csak vedd inkább a (
www.babyoutlet.hu ) régi Megatoysban, mert olcsóbb és szebb

. Graco Mirage Plus Blackwell babakocsi, ott van rögvest a főoldalon. ja, most olvasom a szín témát. hát ebből van olyan, mint a képen (miénk), meg van hirtelen világoskék, narancs szegéllyel, és talán zöld. egyik sem túl frankó szín!
ELKAPOTT A BÁBAKOCSI ŐRÜLET!
apát kész tények elé állítottam. tegnap már fenyegetett, hogy nem vihetek sok rucit Horvátországba, én meg legalább pizsamát szeretek sűrűn cserélni, ha amúgy egész nap strandszerkóban vagyok is.
szóval bementem az Elefániba, és felhívtam, hogy találtam egy nagyon frankó "csírakocsit". már nem is jó ez a név rá, mert szerintem marha jó kis kocsi. 6500 Ft volt, nincs 5 kg (!), sokkal könnyebb cepelnem benne Lencsémet, simán befér esernyőre csukva a kocsiba, úgyhogy ez lesz a kirándulós kocsi. most én nyertem, egy gyerekre 3 kocsim van, igaz egyik se a legfrankóbb, de megvagyok velük.
ostromlom apát, hogy adjuk el a marha nagy Bergon kocsinkat, de ő folyton azt mondja, hogy kell az még majd a picinek.