A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi!!! :cry:
Ezek annyira szomorú és elkeserítő dolgok! A legutóbb, amikor párom toloncolt egy törököt, másnap robbantás volt a repülőtéren!!! Előző nap még ő is pont ott volt! Teljesen kiakadtam! Annyira borzasztó, hogy ezek a robbantások mindig ártatlan embereket ölnek meg!
Remélem, kezed javulni fog a kezelések hatására!

Vica!
De jó, hogy benéztél! És milyen klassz, hogy férjednek volt egy kis szabad ideje. És epret nyugodtan, szopi alatt is lehet!!!

Macs!
Nekünk is Römer Lordunk van. A Brendonban vettük. Elég érdekes volt a vásárlás, mert ezek a legfelső polcon voltak (a huzata ugyanolyan, mint a Kingé) és a szemmagasságban a King ülések vannak (amik ugye drágábbak). Alig vettük észre. Na mármost, az eladó mindenképpen meg akart győzni, hogy a King jobb, mert a Lord pl nem dönthető menet közben. Ez duma!!! A katalógus szerint is, és a leírása alapján is dönthető, sőt, mi szoktuk is döntögetni 8) Aztán mondja a fickó, hogy de a vállpántját nehezebb beállítani. Igaz, de azt úgysem állítgatjuk állandóan, csak ha nő a gyerek, és hát azért olyan tempóban nem nő, hogy naponta kellene állítgatni. Plusz nehezebb bekötni az autóba, de nekünk 1 kocsink van, úgyhogy fixen abban van, nem szoktuk kivenni, tehát ez az extra sem volt nálunk használható. Ja, és olcsóbb!!! 8)
Még kép alapján tetszett a Maxi Cosi is, de nem volt időnk megnézni, mert olyat a Brendonban nem árulnak, és sürgetett az idő. de néztünk Concord ülést, ami állítólag nagyon biztonságos és nagyon jó, és a Mária Nagykerben volt leolcsózva akkor, csak valahogy nem tetszett annyira, de csak a kinézete nem, egyébként mindenhol azt olvastam, hogy azok nagyon jó ülések!!!
Egyébként a valamelyik (talán a mostani) Babamagazinban van cikk a gyerekülésekről.
zuzmo1

Ancsi, Macs!
Akkor a Pelenka dologból minket se hagyatok ám ki!!!! Itt lakunk tök közel egymáshoz! Csak szóljatok, hogy hol, mikor!

Vera!
Azért remélem, férjuradnak nem említetted, hogy mekkora élvezetet okozott a pizzázás :lol:
Egyébkéént már én is nagyon régen kívántam a palacsintát, csak a férjem fogyózik( :twisted: ), de most sikerült meggyőznöm, hogy a palacsinta nem hízlal :wink: :lol: , mert a tésztába nem szoktam cukrot tenni (mert nekem akkor leég) és tölteléknek pedig a Johitól vásárólt valóban nagyon finom almás tölteléket tettük, amiben nincs cukor. Arról, hogy a párom egy-két nutellásat is lenyomott, nme tehetek :lol: (ja, és az olajat és fehérlisztet nem említettem :lol: )
zuzmo1

Gyógyszerkérdés:
elég gáz. Én nem hinném, hogy ha Bazsót teletömném vitaminnal, akkor nem szenvedne a fogától :cry: Ma éjjel is nagyon szenvedett. Csak hason tud aludni, de úgy nyomja az arcát és fáj a foga, ezért szenvedett a háton alvással. Rossz volt nézni!
Oltásokkor adandó kúpról nekünk az a tapasztalatom, hogy a 3 hós oltástól úgy belázasodott, és úgy szenvedett, hogy aztán én már inkább adtam neki előzőleg. Ti biztos szerencsésebbek voltatok ezen a téren. Ha nincs láza, akkor én sem szoktam adni neki gyógyszert, de annyit lehet olvasni-hallani arról, hogy a babáknál nagyon könnyen lázgörcs alakul ki, hogy én nem kísérletezgetem ilyen esetben mással. Szerencsére nekünk sem volt rá gyakran szükségünk, de ha kell, akkor kell. És én vagyok olyan nyúl, hogy még ha nem is értek egyet a dokival, akkor is azt csinálom ilyen esetben, amit mond, mert én nem merem vállalni a felelősséget az esetleges szövődményekért.
Ezért is gondolkozom egyfolytában orvoscserén.......
zuzmo1

Ancsi,
mi Kisüntől koppintottuk az ötletet, ugyan nem kádnak, csak mezei játéknak ezt a kb 60 cm-s felfújhatós izét, asszem valami 300-400 Ft között van bárhol (cora, tesco, csak hogy 2t említsek, ahol konkrétan láttam), Kisün mondta, h kádnak is milyen jó (milyen okos ez a Sün, wow :mrgreen: ), szal szárazon baba fejére húzza, ki-beugrál, elvan akár 5 percig is nélkülem, kertben vízzel csudajó pAncsi, utazáshoz akár kád is lehet belőle, bár azt nem próbáltuk még. :)

Angyalka nekem??? :lol: :lol: :lol: Nem kevertek össze valakivel?? :wink:

Votiv,
itt Föld, jelentkezz.

És lehet, h ma beugrik hozzám Gigi Bálinttal, mert errefelé van dolga, és dejó, már csak 4 nap, és megyünk nyaralniiii!!!
neet
neet

indi! köszönöm!!! :P
még votívanyánk írta, s szó szerint azt kértük,mert a patikus úgy mint 2hós kivezetője nem ismerte.
egyébként miért robbantottak? mostanság nem vagyok up to date

neet!igen neked! az összeset :P

ancsi! kokó :lol:
amit votív írt erről vajh mennyire megbízható forrás? ha tényleg halottakból készítenék, szerinted komolyan forgalmaznák?!?! még ha nyomva lenne a médiában vagy csak titkos sötét helyeken lehetne megvásárolható, akkor inkább elhinném.

zuz! én megértem a gyógyszerbeadásos reakcióidat!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet,
szívesen sülne el az agyam saját zseniségemtől, de az eredeti érdem Jucusé :mrgreen:
kisün

Sziasztok,

Neet,
Akkor én is a pokolban fogok kikötni, mert én sem bírom visszafogni magam akár van baba a pocakban, akár nincs :D
Tiltólista, megkötések.... Nem nagyon vagyok képben ebben az ügyben. Olvasgattam ugyan, mit lehet és mit nem, de úgy döntöttem, hogy a sok gyümi nem okozhat gondot és próbálom teljes mértékben kerülni a tartósítós dolgokat. Tehetek ennél többet is?
Egyébként nekem is oda kell egy picit figyelni a cukorra, mert bár legutóbb az ismételt cukorterheléses vizsgálat jó lett, azért bennem van a félsz :(

Kisün,
Képeket egyenlőre nem tudok feltenni, mert szkennerem sajnos nincs és dig. fényképezővel próbálok olyan minőségű képek csinálni - képet képről :D -, hogy felismerhető legyen a babó arca, edig sikertelen vagyok :(

Macskanyu,
érdekes.... én az Elevittől jobban lettem, nem kínzott a reggeli hányinger, meg egyáltalán, semmi panaszom nem volt.
Szomszéd babát sajnálom nagyon :(

Indianyu,
Igen, próbálkozni fogok majd, de reménykedem, hogy nem lesz gond, mert az én ágamon nincs nagyon allergiás emberke, a páromén meg csak nővére, aki a legközelebbi rokon. Tehát bízok, hogy semmire nem lesz érzékeny, és később allergiás sem lesz.

Zuz,
Mi volt az uh-on? Mesélj :)

Évi
vica94

Indi :) Robbantás :( Örülök, hogy a szeretteid jól vannak!

Zuz :) Almás palacsinta nagyon nyami :D Uh-on voltál már? Mi volt???

Moose :) Oltás... szegény Kisnyuszi :( Hihetetlen, hogy már 2 hónapos!!

Vica :) Jó, hogy tudtál jönni! Pár nap családiasan klassz lehetett! Képek pedig jöhetnek :)

Macs :) Hát, én már le se merem írni, hogy egy tök egyszerű (azt hiszem Nandia) 8-18 kilós ülést vettünk az Auchanban, mert Bálint is kb. féléves korára nőtte ki a hordozóját. Ez az ülés is dönthető több fokozatba, bár mi egyszer beállítottuk és mivel mindig az autóban van, nem is kellett többet állítgatni. Azért mertem megvenni, mert a Brendonban is árulták, csak sokkal drágábban, itt meg kb 10 ezerért szereztük be, sztem a célnak tökéletesen megfelel. De a csajoknak igazuk van, érdemes belepróbálni a gyerkőcöt, mi is megtettük :wink:
denizsa

[quote="zsancikant"]B írta:zsancikantarbi,
asszem a kiskönyvben benne van a neve...tudod, amit a szülés után adtak.

igen azt tudtam (írtam is), ennek ellenére lehet hogy nem vagyok elég művelt, mert számomra nem volt egyértelmű, hogy a DTPa-IPV-HIB úgy kell ejteni, hogy diperté. :oops:

Vic!
általában riogatnak a k-betűsekkel. ezenkívül még írhatnék hosszú listát, de tök fölösleges, mert te úgyis más vagy, s úgyis te tapasztalhatod meg nektek mi a legjobb!!!
mértékkel szinte minden mehet. szerintem.
nekem arra kellett figyelnem hogy egyek több gabonát, mert egyébként lazán kihagyom az étrendemből.
nagyon szeretem a tejet, s erre azt javasolták, hogy térjek át a biotejre, s mindig ellenőrizzem, hogy nem-é génkezelt a termék.
bízz az ösztöneidben, s ne hallgass rémtörténeteket :lol:
még egy dolog rólam: nagyon jól működtek az érzékeim babavárás alatt is. volt hogy felkeltem s addig zakatolt a fejemben a spenót, amíg meg nem kapta a szervezetem. egyébként is sokszor úgy eszem, hogy bevillan a lámpácska, hogy ezt vagy azt vagy sokszor csak egy szín. a párom már megszokta tőlem a "hülye" válaszokat arra hogy pl.: - Mit ennél? válasz: - sárgát! :lol:
ez vagyok én :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

sziasztok,
elevittől én is jobban lettem (placebo???) viszont a vigatolt mindig elfelejtettem beadni Iginek, ettől kicsit volt lelkiismeret furdalás, de örülök, h nemtörődömségem végül is jót tett neki!!! :lol: :lol:
képzeljétek, ma megyünk az új dokihoz, aki nem paráztat, és ad oltást az én kicsi fiamnak! :? :cry:
ugyan ellene vagyok ezeknek, de annyi szar dolgot lenyeltünk már, ezen is túl kell esnünk...és még az egyetemre is felvehetik majd... :lol:
ugye, tényleg úgy van, h állami intézménybe nem veszik fel azt a gyereket, akinek nincs meg minden oltása???? :roll:
mert azt tudom, h ámerikában igy van... :?

Indi,
én is sajnálom.és én sem értem ezt...de nem is az én dolgom megérteni... :cry: :cry:
az agresszivitás minden emberben benne van...too bad, so sad...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

érdekes, én terhesség alat ritkán kivántam egészségeset...
viszont éjjel eszembe jutott a macskanyelv, meg olyan gyümölcsös pillecukor, amit gyerekkoromban ettem, és hát ilyeneket kivántam EZERREL!!!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Helló!

Ancsi köszi a képeket megkaptam.

Én most egyelőre babakocsikeresgélés lázban égek, úgyhogy nem is nagyon van időm másra. De szeretném megkérdezni tőletek, hogy ismeritek-e ezeket, amiket találtam vagy tudtok-e ezekről valamit. Ennél több pénzt, mint amibe ezek kerülnek nem nagyon akarok rászánni, nekem is már 3. babakocsi lesz. Egyébként ezek azért tetszenek, mert olyat szeretnék, ami nem esernyős, hogy lehessen egy kézzel is tolni, meg legyen könnyű, de azért strapabíró is és kicsire lehessen összecsukni, de azért legyen nagy bevásárló kosár, és a tetőn be lehessen nézni. Meg legyen normális lábtartó, meg elég széles legyen, hogy elférjen a ded. Úgyhogy ha tudtok még ehhez hasonlót ami jó, akkor szóljatok. :)Köszi

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... de0278df96

http://www.poppet.hu/catalog2/catalog/p ... de0278df96

ruz
ruzicsky

Hűűűű, nagyon köszönöm a hozzámszólásokat :)
Azthiszem megnézzük azt a Mária utcai boltot! Hátha van valami jó kis leóccsózás :)

Jucusom,
neked meg különösen hiszek,mert nagy babakocsi-mágus vagy :D

Ancsi,
nekem talira is van enördzsim, csak időben szoktam volt bekorlátozott lenni :) De holnap spec ráérnék! :)
És Persze, hogy Zuzi is!! :) Nem hagylak ki a bizniszből :)
Szomszéd babákat meg nem ismerem, án kétszer futottunk össze a lépcsőházban, de nem azok a barátkozós fajta népség. Én meg nem az a nyomulós fajta népség vagyok :roll: De a babót nagyon sajnálom és szívem szerint rohannék is fel a másodikra, hogy megringassam, de hát nem az én gyerekem, nem szólhatok bele, csak nagyon rossz hallani..Én is mindig felvettem/felveszem Fülecskémet és ha a kezem(régen sérült) nem bírja már tartani, akkor leheveredek vele az ágyra és cirógatom, meg beszélek neki. Vagy énekelek, mert azt nagyon szereti, bár csak azért, mert még nem elég fejlett a kritikai érzéke...

Ruzi,
nekem tetszk az az esernyőkocsi, amit másodiknak belinkeltél :)

Neet,
az egyik angyalkának szarvacskái is vannak :wink:
macskanyu

Ja és Vera!
Pizzázás amúgy rulez! nekem sem a szexen járt az eszem, a szülés másnapján :oops: :lol: :lol:
macskanyu

Helló!

Közben rájöttem, hogy a második, amit belinkeltem az az, amit Ancsi is ajánlott, de az a baj a Babyoutlettel, hogy ott sosem tudhatom, hogy mit találok, meg nem választhatom ki a színét stb. És én mivel 3. babakocsit veszem és az első kettőnek sem tetszett a színe..., most már jobban körüljárom a témát. :)

ruz
ruzicsky

mindjárt visszaolvasok, csak egy gyors kérdés elötte:

Jön valaki holnap Ikeába (Örs V. téri) ??? Mi ott leszünk Bálinttal kb 2-ig (utána joga). Vagy lesz tali holnap végül???

És Indi,
milyen képeket szeretnél tölem? :wink:

KépKép
fibi

Ruzi,
és ha épp a kívánt színben van? :D
macskanyu

sziiiaaa Fibi

ha a holnapi nap nem jó Ancsinak és Zuzmonak a bizniszre/talira, akkor nekem jó az ikea :)
macskanyu

Macs,
dejo lenne, nektek közel is van a zikeja :D biznisz-tali Budán lenne?

KépKép
fibi

Gondolom, a Feneketlen tónál, vagy arratájt. De még nem tudom, lesz-e?

Én meg tegnap ezt csináltam: ha már kaja, mint orgazmus a téma :)

Kép
macskanyu

Macs drágám,
megosztanád a receptet földi halandókkal???? :lol: csorog a nyálam reá!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
a macskanyelv, gumicukor és pillecukor kívánása után nem is csodálkozom :) Perszehogy megosztom :) a piskóta recept is köll, vagy csak a krém?
macskanyu

Macs!

Nekem csak 2 kocsim volt..Peg Perego és most egy ABC designe amit még Soma nyiszatolt
szóval nem én vagyok a babacsoki mágus itt a topikon :lol:

Zuzi!

Jól beszélsz fogfájás,láz témában!
20170114224602

Juc!

de utánanéztél egy csomónak :) amihez én lusta voltam és inkább titeket kérdeztelek :)

Zsána, ment neked PÜ :)
macskanyu

Egy kép 1 évvel ezelőttről:
Kép

Jövőhét KEDDen (18-án) du. 3 órakor sok szeretettel várunk mindenkit Bálint szülinapi bababulijára!!!
Ajándékot még véletlenül se, inkább egy kis kaját/sütit hozzatok, ha nem gond! (mint a Bogárka-parkba)
Aki kér címet és útleírást (autóval vagy gyalog?), az lécci küldjön mélt (tiffany kukac chello.hu)! (Aki már járt nálunk az előnyben :mgreen: )
Szóval gyertek!!!
denizsa

Macs, drága :) énvelem a sütit osszad meg, a receptet nem lehet megenni :mrgreen:

indianyo

Deni :) Nem értem! Ma van, vagy jövő kedden lesz? És gyönyörű volt/van/lesz ez a kisfiú!!!
Az a baj, hogy a Proone-féle tábla jan. eleje óta nem lett frisítve és sokan nincsenek is benne :(

indianyo

VOLTUNK VÉDŐNŐNÉL:
helyettes volt, megint megjegyezték, hogy Lencsém nem hízik. ma még nem is kakkantott (ezt nem is mondtam) és csak 20 dekát hízott több mint egy hónap alatt. nem értem én. egyik védőnő azt mondja, hogy a tápszer fontos tápanyag, adjam 2 éves korig, a másik meg azt mondja, hogy inkább adjak párizsit, sonkát, kenyeret, mint a nagyoknak. :(

Zuzi!
ne csacsiskodjá má szomszédasszony! mindent frankón csinálsz, nem kell bizonygatnod :). viszont fel kell, h világosítsalak, a lázgörcsöt nem lehet elkerülni lázcsillapítóval, alkat kérdése, hogy valakinek lesz-e. és nehogymá aszidd, hogy kihagyunk a pelusos témából! :) ha Maccsal összefutunk, és te nem érsz rá, akkor átugrom a fele adaggal, néfossá! :wink:

Neet!
akkor örülök, hogy én is legalább fele olyan okos vagyok, mint Kisün, mert én is feltaláltam a spanyol vigaszt. Lencsém félt kicsit a pici medencében, mert alul nagy ló halak vannak festve, de egy kis fejhangon való gügyögés + habfürdő megtette a hatását. ami nem sikerült anyóséknak, nekem ment.

Barbi!
nem tudom, szerintem igaz. mindenesetre ez nem homeo bogyó, asszem a homeosok nem is "szeretik", de engem nem nagyon izgat a téma, mert béna is vagyok hozzá, a bogyók se segítettek túlzottan, főleg, miután azt olvastam, hogy nem a hatóanyag, hanem a hit a lényeg. Babámnak meg hogy magyarázzam meg, hogy higgyen má a golyókban? :) azért persze ettem ám az Árnikát meg a tejfakasztót is! :wink:

Verám!
nekem van szkennerem!

Macs!
az üléshez még annyit, hogy van valami teszt arra vonatkozólag, hogy esetleges (ne adj Isten) ütközésnél mennyire marad rögzítve az ülés, vagy száll ki a helyéből a frászba. na, a Römer ott marad, mert rögzíti az öveket. nagyon sok ülés ilyesmit nem tud, és a gyerekülés beleszáll a vezetőülésbe, babástól. :(
és nekem teljesen tökéletes lenne a holnapi tali. mi lenne, ha úgy igazítanánk, hogy Fibi jóga után még eljöjjön?

Fibi?
van itt egy klassz kietlen (ámbátor bekerített) játszótér is.

Ruzy!
Figyi má! a második kép, a Mirage Plus, olyan Graco, mint a miénk, de én lejjebb (kb. ezen a lapon) ajánlottam neked ugyanilyet olcsóbbért! az igényeid alapján a miénk tök olyan, mint a tiéd. csak vedd inkább a (www.babyoutlet.hu ) régi Megatoysban, mert olcsóbb és szebb :). Graco Mirage Plus Blackwell babakocsi, ott van rögvest a főoldalon. ja, most olvasom a szín témát. hát ebből van olyan, mint a képen (miénk), meg van hirtelen világoskék, narancs szegéllyel, és talán zöld. egyik sem túl frankó szín!

ELKAPOTT A BÁBAKOCSI ŐRÜLET!
apát kész tények elé állítottam. tegnap már fenyegetett, hogy nem vihetek sok rucit Horvátországba, én meg legalább pizsamát szeretek sűrűn cserélni, ha amúgy egész nap strandszerkóban vagyok is.
szóval bementem az Elefániba, és felhívtam, hogy találtam egy nagyon frankó "csírakocsit". már nem is jó ez a név rá, mert szerintem marha jó kis kocsi. 6500 Ft volt, nincs 5 kg (!), sokkal könnyebb cepelnem benne Lencsémet, simán befér esernyőre csukva a kocsiba, úgyhogy ez lesz a kirándulós kocsi. most én nyertem, egy gyerekre 3 kocsim van, igaz egyik se a legfrankóbb, de megvagyok velük.
ostromlom apát, hogy adjuk el a marha nagy Bergon kocsinkat, de ő folyton azt mondja, hogy kell az még majd a picinek.
ancsipancsi

itt a föld, vagyis inkább a bánya, ott is valami béka segge alól :?

megőrülök már lassan szegény Istók kikészít ezzel a fogzással, harmadik napja ordít a képembe, de most már verekszik is, harap, csapkod, rúgdal, teljesen ki van fordulva magából. még reggel se mosolyog, amikor pedig mindig szokott :( már nem tudom semmivel se kiütni, se lefoglalni, se megállítani...

ma már 4 órája pucolom a lakást, betettem a szobájába játszani, és én hülye tök boldog voltam, hogy milyen csendben eljátszik, erre mikor odamentem megnézni, hát látom, hogy betojt, és levette a szaros pelenkát magáról és MINDENHOL szétkente!!! falon, ajtón, ablakon, ágyon, plüssállatokon, játékokon, egyáltalán, minden berendezési tárgyon, valamint kihúzta a fiókjait és kidobálta az ÖSSZES tiszta ruháját és azokat is összekente, és persze saját magát is bekente, módszeresen és akkurátusan, az arcától a lábujjáig. egy órán át áztattam, mire le tudtam vakarni róla mindent. most alszik, én meg hulla vagyok, és már a 3. mosógép megy le, de még minima 2 kell, a plüssöket meg sajna csak kézzel lehet, szóval gyönyörű. kipurcantam, kész, végem.

votiv 8)
votiv

Indike,

ha el tudom csalizni a kocsit valamikor, illetve egy talin össze tudunk futni, semmi akadálya, hogy vigyek neked (is) ilyen sütit :) :)

Denizsa,

nem is tudtam hogy most van a nagy nap :oops: :)
hát akkor Nagyon Boldog Egéveset a nagyfiúnak! :)
Kép

És nagyon köszönjük a kedves meghívást :) :)
macskanyu

Votiv!
az ilyen történetekről azt hittem eddig, hogy mese! el se hiszem :(. szegény Te! figyi! a plüssöket kispárna huzatokba téve (többet) a legrövidebb programon szoktam kimosni Perwollal. nem kézzel. a legkényesebbnek se lett eddig semmi baja! szóval szvsz ne kínlódj!
azért az egészről készíthettél volna képet, hogy később felhasználd valami írásodhoz!

Denizsa!
nagyon köszönjük a meghívást, olyan aranyosak vagytok. szerintem mi megyünk, habár azt még nem tudom hogyan. asszem a 7-es busz megfelelő lesz erre + séta.
ancsipancsi

Macs, babakocsinak Hauck Jet-et ajánlom, a Corában 14990, ha még van belőle. (bababirodalomban 35e, de el ne hidd nekik!) jó széles, vízszintesre dönthető, kényelmes, egy mozdulattal esernyőre csukható, és csak 7,5 kg.

Kép
Kép
a mi ülésünk Concorde Trimax, és nagyon okés, akkor vettük, mikor kuponakciós volt a Brendonban és egy 10-essel olcsóbb. "dönthető" is (nehogy itt vmi nagy dologra gondolj, csak pár centit megy hátra a támla, míg ugyanennyit az alj előre), de alapból csak ebben a pozícióban használjuk, mert ez kényelmesnek tűnik Istinek, jókat is alszik benne.

votiv 8)
votiv

Votívia,
jajjj :( elég rosszul hangzik... Bárha tudnék segíteni valahogy...

Ancsi, nekem a délelőtt lenne frankó, nem tudom, Fibi mit szól hozzá :shock: :?:
macskanyu

Ilyen a kocsi. (Magyar gyártmány, éljenek a magyarok!)

Lencsém kényelmesen elfér benne, úgytűnik. számomra hihetetlen könnyű és kicsire lehet összecsukni.

Kép Kép
ancsipancsi

Macs!
akkor nekem is!

Zuz?
ancsipancsi

Votiv :) Istit bevállalom egésznapi megőrzésre, na mit szólsz? itt az udvaron elpancsolászhatna meg szaladgálhatna a kutyák után és a tesómék gyekekviel is remekül el tudna játszani - ott van 2-2 két unokatesó (kicsik 20 és 24 hhónapos fiúk, nagyok 4,5 éves forma lyányok. Ajánlatom komoly.

indianyo

Ancsi, drága vagy, amit lehetett, bedobáltam a gépbe, de sajna csomó plüsse "surface wash only"... pl. az óriás pandamaci, aminek a fehér szőrén csimbókokban lógtak a kakidarabok (biztos a fekete részeken is , csak azt nem láttam :roll: )

képet nem akartam csinálni, mert nem akarok erre emlékezni :wink: és nem akarom azt se, hogy a fiam ha pár év múlva megnézi, szörnyen kínosan érezze magát :( :wink: attól is inkább megkímélem, hogy az újságban közöljem, az ő és mások érdekében is! :shock: :mrgreen: de azért puszillak! :lol:

votiv 8)
votiv

Ancsi

Köszi. De ott a babyoutletben csak egy féle szín van ez a fekete, ami akciós vagy nem? Meg ők azt írják, hogy 29 helyett 19 ezer, máshol meg eleve csak 22, hááát érdekes. Na mindegy még keresgélek.

Votiv

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szegénykém, mindig akkor van a baj, ha túl csendben van a gyerök. :?

ruz
ruzicsky

Recca,
tényleg hiányoztam neked, de aranyos vagy :)

Zuzi,
elfelejtettél válaszolni a tegnapi kérdéseimre :( :)

Ancsi,
mi jogára 5-re megyünk, ugyhogy utána már tuti nem jo. én is délelött érek rá, illetve kb 2-ig leszünk az Ikeában.

Votiv,
jaj, nagyon durva lehetett :(

KépKép
fibi

Fibikém :) hát mindenféle nyaralós képeket :)

indianyo

Votivia!

Átérzem a helyzetedet,nagyon szar :lol: lehetett.Bocsánat,nem tudtam kihagyni!FAlról hogyan szedted le?Az nagyon gáz.

Ancsi!

MOndjad meg Zapának,hogy amire kicsike lesz addigra majd új babacsokiklesznek,szóval jól adjátok csak el!
20170114224602

ÉS láttál Elefániban Quinny Zappot?Múltkor ott néztem.Most megint kezdek a nyaralás előtt bezizzenni rá. :oops:
20170114224602

Indi,
jaaaa :D majd este, ha férjem ráteszi a képeket az én gépemre is, akkor teszek fel párat :D de nem olyan igazi nyaralás volt ez, mert elsösorban anyosnak segiteni mentünk. csak este és reggel lementünk a velencei tora is pancsolni :lol:

KépKép
fibi

Mindenkinek köszünjük a köszöntést! :D

Indi :) Ma van a nagy nap, kedden lesz a buli :wink:

Votiv :) Szegény Isti, ezek a fogmanók nagyon megviselik :( A kakissztori felülmúlhatatlan.... áááá... rémes lehet, gondolom kivagy rendesen...

Ancsi :) Lencséd nagyon édes a kocsiban! 20 dkg 1 hónap alatt sztem okés, Bálint az utóbbi félév alatt összesen 1 kilót hízott, de a védőnénik nagyon szeretnek néha fontoskodni és a frászt hozni az emberre. Ja, és igen a 7-es vonalán lakunk, majd küldök térképet mélben!
denizsa

ANcsi!

Szerintem heni egyáltalán nem kis súlyú,nagyon jó húsiban van,ezért nem gond ha nem a könyv szerint hízik.

Den!

Boldog születésnapot kívánunk Bálintnak!
20170114224602

Deni :) Hát akkor legyen ma nagyfiadnak gyönyörű napja és kedden bulizunk! Kérdés csak az, hová teszel ennyi rakoncátlan gyereket, mamákról-papákról nem is beszélve :lol:

indianyo

Ruzy!
eddig bárhol néztem (Brendon, Elefáni, Megatoys, stb.) mindenhol 29-30 ezer között van ez a fajta babakocsi, az más kérdés, hogy én is 20-ért vettem akcióban. lehet, hogy ahol te nézed, az is akciós. én láttam ennek a kocsinak az alapszíneit, és mind pocsék volt számomra. a fekete-szürke sajnos akkor még nem volt, mert az tetszik :).

Juc!
nem néztem a nagyobb kocsikat, mert erre éleztem a szemem!

BOLDOG SZÜLINAPOT BÁLINTNAK!
ancsipancsi

Ancsi!

Ez is kis kocsi :lol: de most hívtam őket és van nekik.Lehet,hogy megörülők és veszek egyet. :mrgreen:
20170114224602

Indi, köszi, aranyos vagy :D

most azon morfondírozom, hogy elvileg holnap kéne mennünk reggel oltatni, de nem tudom, hogy ez rosszat avagy jót tenne-e vele :roll:
tehát hogy még nyűgösebb lenne, és hülyeség fölöslegesen terhelni, mert épp elég baja van, és inkább valami jó ki egyéb programot csináljunk :wink: vagy pedig az oltás jól elbágysztaná és végre kialudná/pihenné magát...? hmmm :roll:

Neet, válasz folyamatban! :D

votiv 8)
votiv

Juc, a falról jött le a legkönnyebben, szerencsére mosható, így "univerzális spricnis tisztítóval" lejött. a legnehezebben a gyerekről meg a hülye pandáról jött le :?
most már lélekben felülemelkedtem a dolgon, mert az én édes kis aranyos kisfiam magától megfogta a felmosót és nagyon ügyesen segített takarítani :D és ez olyan kedves volt tőle, hogy elszállt a mérgem :D

Ruzy, igazad van, a túl nagy csend bajt jelent :D már százszor tapasztaltam én is, de mindig belelépek ugyanabba a :D folyóba :lol:

Deni, Bálintkádat isten éltesse! puszilom :D
Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?