Sziasztok,
Gyönygyi: Sztem nem olyan gáz, ha elfelejtetted a D vitamint, legközelebb adj be neki 2 cseppet, vagy ahány nap kimaradt. Nekem pl. azt mondta a dokibácsink, hogy ne sz@rozzak annyit vele, nyomjam bele a gyerekbe hétfőn egyszerre az 5 cseppet, aztán le van tudva egy hétre.

Először én is meglepődtem, mert Vininél még minden nap 1 cseppet kellett adnom (akkor még másik dokinénink volt), de már nem izgatom rajta magam. Így tök egyszerű, túl nagy hülyeséget meg biztos nem mond
Gratula Lilinek a nagy alváshoz
Babcika: Cuki a Lili lábikó
A 2 kakival még mindig jobbak vagytok, mint mi. 3-nál kevesebbel még sosem úsztuk meg

Ma este mérlegelés, enyhén szólva is kissé idegesít
Cory: Jó a kép
Annácska: Akkor is csini voltál, de most is az vagy

Nekem is kockahasam volt a terhességem előtt, de most nagyon messze állok tőle, még derekam sincs

Ami a legjobban zavar, az a hátamon megjelent hájhurkák meg a narancsbőr
Na de majd ha már nem lesz ennyi szopi, adok a pofájának
Az ülésbetét azért tetszik, mert Aliz folyton beleizzad a hordozóba, és akarok majd valamit venni az autósülésbe, hogy ne szenvedjen annyit. Gondolom ez jól szívja az izzadságot
Tünde: Az még úgy ahogy OK, hogy fürdővizet tudsz csinálni a forralóval, de a főzést hogy oldod meg??
Évi: Na ha ennyi csaj van a családotokban, akkor épp ideje, hogy valaki megtörje ezt a monotóniát

Hány babót terveztek egyébként?
Szerintem sem kell már ennyire sterilizálni, nehogy már kidobd a kaját, és pocsékba menjen. A belefeccolt időről meg nem is szólva ... Nagyon is jó az úgy ahogy van, ügyes vagy
Drukk a szurihoz, és kíváncsi vagyok a mérés eredményére
Anita: Még nem voltunk az Auchanban, de ami késik, az a vonat
Nemsoká indulunk sztem, mert ott fogok fini pizzát enni ebédre
Pilchard: Szigorú, de úgysem lehet maradéktalanul betartani. Nekem azt mondta a dokinéni, mikor panaszkodtam neki, hogy már úúúgy ki vagyok éhezve egy kis túró rudira, hogy egyek nyugodtan, csak ne előtte-utána félórával, hanem valamikor 2 bogyesz között.
Eszti: Nekem is feltűnt, hogy szinte majdnem kicserélődött a brigád, pedig olyan jó kis társaság volt itt régen. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez a mostani nem jó, csak nekem is hiányoznak a többiek, pedig én akkor még csak olvasó üzemmódban nyomtam a Babanetet. De úgy vettem észre, hogy sokan csak más topicban nyomulnak, és csak ezt hanyagolják

Kár, de biztos megvan rá az okuk ...
Alina: Irígykedem a hétvégi programjaitokért

Márk is már szép nagy baba, ha tudsz tegyél fel majd róla még képet, én nagyon szeretek gyönyörködni a picúrokban
Vali