A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jajistenem 8)

Itt vagyok ám, de ma múvizunk apával, úgyhogy holnapig csak nyálcsorgatás jut nektek :P

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a kedves szavakat és dicséreteket! :) :) :)

Juci,

Majd megírod a fejleményeket mászás ügyben? Nagyon szurkolok ám Nektek!

Csinos fodrászolt Marcit mikor láthatjuk? :)

Benianyu,

Ezek az alvós képek olyan tündériek! Nekem is a kedvenceim, bár a többi fotón is nagyon szépek a fiúk! :)

Cleo,

Szerintem az nem probléma, ha még nem olyan ügyes mászásban, mint az álldogálásban és kapaszkodva lépegetésben, mivel az előbbi jóval nagyobb ügyességet igényel. Hamarosan már utol sem fogjuk érni a lurkókat mászás közben! Én attól ijedtem meg, hogy Tofi láthatólag egyáltalán nem akart mászni, sőt a nagy álldigálásban már kúszásra se nagyon futotta! :)

Én is nagyon várom azokat a képeket szépséges Majáról! :)

Minden betegeskedőnknek gyors gyógyulást!

Kép
Bab és Tofi
bab

Tünde,
Én is hasonlóan tippeltem/gondolom, mint te. Az írás stílusa, a külső jegyek szinte azonosak. Mindenkinek van egy egyéni vonalvezetése, saját külalakja, ahogyan ír. Sok fórumtárs hozzászólását név nélkül is simán megismerném csak a szövegszerkesztés alapján.

Cleo,
Üdv újra itt! Látunk képet Majácskáról? További jó nyaralást nektek!

Nyúlné
Köszi a bókot! :)
Ügyesek vagytok alvásügyben. Mi is hasonlóan próbálkozunk. Ha épp nem a babakocsiban éri Danit az alvás, akkor mostanában, ebéd után megy a kiságyba. Néha van egy kis tiltakozás, de nem vészes.
Viszont Danika mostanában visszaalszik reggel 1/2 6-6 körül a cicin még egy jó másfél órát és 7-8 között kel fel!!!!!!!!!!!!!!! Mámor!!!!!!!!!!! Eddig nem mertem megírni, mert féltem, hogy véletlen, de a múlt héten 5-ször visszaaludt és ma is. Tegnap viszont negyed 7-korébredt először. :) :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Bab,
Köszi a bókot! :)
Én már láttam Juci Marciját rövid hajjal. Nagyon édes!!! Jól áll neki!!! :) :)

Kuha,
Küldtem neked mélt a recepttel. :) :)

benianyu

Benianyu :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Ugye!?!? :) :wink: :) :wink:

benianyu

Havtünde!!!!!
:lol: :lol: :lol:
megkaptam!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, küldtem még! :lol: :lol: :lol:
Vendég

a ferdetornyosat nem értem
:oops:
de a másik szuper!csak jöjjön haza apa,neki is tetszeni fog

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Biztos nem nézted a kellő ideig.
Vendég

:shock: :shock: :shock: :oops: :?:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tünde, Benianyu,

Akkor nemcsak nekem volt egyértelmű a dolog „Szeretetkirálynővel” kapcsolatban... :roll:

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab, Benianyu, jaj, de jó, hogy írtatok, már kezdtem azt hinni Kuha üzenete után, hogy velem van baj, hogy csak nekem túl élénk a fantáziám...
Vendég

Nekem az a furcsa, amit Davallia is említett, hogy hogy a fészkesbe tudott vki ilyen hamar kreálni egy ál-nicket??! :shock: Mikor ennek van egy átfutási ideje..

Az meg még nagyobb gáz, hogy ilyet tartogat valaki a tarsolyában, hogy hátha jó lesz ez majd ilyen alkalmakra.

Angelani!
Tényleg kísértetiesen vannak egyező jegyek, de mondd, hogy nem Te szórakozol ezzel, én ezt nem gondolnám Rólad, hisz van gondod elég, miért tennéd :?: De valljuk meg tényleg van hasonlóság.. :oops:

Nyúlné!Akkorát röhögtem, amit küldtél, nagyon jó! :D :lol: :lol: :lol:

Dóri
Vendég

nem segítesz?én tényleg nem látok semit,már amit kéne még látni!
nekem ehez már este van! :oops: viszont kiváncsi is vagyok

Emese és MarciKépKép
nyúlné

de csak a yoga ment át igaz?
a másik szarakodik :evil:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó estét!

Annyira jó napom van ma :D Miután megjött Ranschburg prof válasza, utána is nagyon édesek voltak a gyerkőceim, rengeteget nevettünk együtt. Aztán délután elindultunk sétálni/bicajozni, mondtam Balázsnak, vegyen elő zoknit, erre ő: nem kell zokni! / tavaly nyár óta a legnagyobb hőségben is zokni+hosszú ruha kell, éjjel is zokniban alszik/. Erre ártatlanul megkérdeztem: rövidgatya jöhet? Persze, mondja ő. Hozzá ujjatlan trikót választott. Induláskor közölte, hogy jön velünk lifttel / ezer éve nem liftezett, maximum apja ölében néha/. Lent a pékségben vettem iceteát magamnak, őt is megkínáltam. Erre lehúzott magához, és a fülembe súgta, hogy neki is vegyek egyet, mert mostantól nincs cumisüveg, ebből az üvegből fog inni ezentúl :D Na, itt már megkérdeztem, hogy mi van ma? Azt mondja, ma van a 100 nap, aminek le kellett telnie. Kérdezem: akkor éjszakai pelus se kell már? De, az még tavaszig kell. Sebaj, ha a cumisüveg tényleg igaz, nekem már az is főnyeremény! Nem merem még elhinni, bár nála minden így szokott történni :D

Spanci :) Anyapoccal teljesen egyetértek tanítgatás-ügyileg, és eddig minket igazol az elvünk, hogy nem tanítgatunk, csak játszunk :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Zidane: aki szereti, az a hülyeségeivel együtt is szereti :oops:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok,

Anyapoc,
köszi a véleményedet, örülök, hogy kifejtetted, vhogy igy gondolom én is. Jobb lett volna ha többen is megnézik, bár még lehet hogy igen, mert más is leirhatja mit gondol róla. :)

Angelani viselkedése, egy-két hozzászólása engem is aggaszt, sokszor találom ellentmondásosnak. :oops:

Tünde,
nagyot nőtt Zita, mindig megcsodálom képeit, és persze gratulálok a második pocaklakódhoz. Jobban érzed már magadat?
Olvastam Baskara mentek nyaralni, csodaszép hely, mi jártunk már ott, nem fogsz csalódni, az igazi világoskék tengert fogod látni. :D

Mindenkinek jó nyaralást és szép nyarat kivánok, továbbra is maradok olvasási üzemmódban, hiszen ennyire összeszokott társaságba nehéz betolakodni. :P

Zsu
spanci

Benianyu, Tünde!
Hű úgy látom, Nektek igazatok van!

Most alaposabban is átolvastam lovequeent.

Az enterek minden mondat végén.
Ez a példálózás a vidéki gyerekekkel.
(Angelanitól érdekes dolgokat tudtam meg már eddig is a vidéki gyerekekről, azaz az enyémekről :shock: - pl. örülnek, ha egy cipőjük van - ja, ANdrisnak még nincs is).
A szóhasználat.
Meg a válaszolás a privire a topikban, mint vezércsel.

Az anyja!!!

ayse

Köszönöm az érdeklődéseket, Andrisnak ma már nem volt láza!!!!
(kop-kop-kop).

Én meg mér ülök ilyenkor is a gép előtt?

A hugommal kellett tanulni és átestem a ló túlóldalára, már ami a fáradtságot illeti.

ayse

"Dunaújvárosba meg főleg nem lenne kedvem kimenni hozzátok a húsleves receptjéért!"

= Nem megyek Sildikéjékhez DUNAkeszire.
Az említett étel, amit Sildike ajánlott, a húsleves volt. Erre jól emlékszem, mert pont én kérdeztem, hogy nem baj-e, hogy Andrisnak adtam.

Olyan kifejezések, mint "áll a bál" .
Emblematikus "rossz anyuka"

Órási beleérzéssel leírt békülési jelenet Angelani és párja között - hát ez nem valószínű, hogy olyanvalaki írta, aki csak a hozzátápiról akart volna értekezni.
Meg honnan venné, hogy igazából nem is olyan bizonytalan, mint amilyennek mutatja magát.

Angelani, ezt most a legeslegjobb szándékkal mondom és kérem, menj el orvoshoz, saját tapasztalatból tudom, hogy VAN SEGÍTSÉG!!!!

ayse

Jó reggelt!

Bab
Aranyos vagy, feltétlenül tudósítok a mászásról. Egyelőre annyi van, hogy az Alapítványba nem jutok időponthoz, de "kihelyezett" gyógytornásztól sem kaptam :cry: :cry: Ma megyek tovább ezügyben. Amúgy azokat a gyakorlatokat alkalmazom amiket írtál + próbálom emelgetni a csípőjét. Hááát. Te bejelentkeztél már a derekaddal gyógytornászhoz? :lol: :lol:
A fényképet a végén csatolom :P

Nyúlné
De ügyesek vagytok alvásügyileg! Meg nagyon irigykedek, hogy a közelben pompás strandotok van! Bár itt is lenne.
Kisnyúlnak akkor egész erőre kapott az étvágya! Tök jó.
És gratulálok a kisunokatesókhoz. Mennyivel születtek? Minden rendben van?

Rokica
Benianyuval beszélgettünk. Az éjszakai ébredéseket adnád át Davidnek? Én teljesen félreértettem akkor. :oops: Bár azt is megpróbálhatod szerintem átadni, Zsuzsa úgyis jelzi, ha nem tetszik Neki az ötlet. Nálunk Marcinak éjszaka és este csak én vagyok jó.Ha ilyenkor bejön az Apukája jobban felébred meg sír.

Jucc
De jó, hogy Balázs így "megtáltosodott". Nagyon aranyos lehetett amikor a füledbe sutyorgott :lol:

Na jönnek a képek :) Egy hosszú hajú, telken pancsizós, tündéri popóval és egy vadi új frizurás, ma reggelről, bugyiszaggatós tündérarccal. (Cseppet sem vagyok elfogult :lol: :lol: ) Kép csupasz popós, loboncos Kép új frizurás Kép ráadás 1 Kép ráadás 2

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Te jó ég..... :shock: :shock:

nem tudom miért, de én úgy ÉRZEM, hogy nem Angelani szórakozik..

Ugyanakkor a tények, amiket leírtatok azt igazolja, hogy Ő.. :?

Megkaptam az emailt én is és nem tudom Róla feltételezni, mi lenne, ha pl. vki ugyanezt állítaná rólam... :? Ha ténylet nem Ő írogat másnéven, akkor bele sem merek gondolni mit érezhet.. :cry:

Lovequeen!
Ha van benned becsület és tényleg segítő szándék, mint amiért "meg is kerestél" minket itt, és valóban védőnő vagy, aki azt a pályát választotta, hogy segítse a családokat, akkor légyszíves írd meg, hogy ki is vagy valójában (a másik nickedet), és "mentsd meg" Angelanit! Gondold meg mekkora kalamajkát okoztál "segítő" szándékod ellenére, mert most szegény Angelani, aki ide tanácsért jött sokszor és megosztani gondját-baját, most MIATTAD nem jöhet! Ha van benned szemernyi becsület, akkor fedd fel kilétedet, ha már felfordítottad itt mások életét!
Más:
Mi ma korán keltünk, negyed 7-kor kikapta Peti az ágyból Vikit, mert hason nyünnyögött az ágyában. :? Se meleg nem volt a szobájában, se nem sírt, de ő kikapta. :evil: Most meg itt cumizza az ujját a szőnyegen, tök fáradt.. Felső 3 foga indult útra az alsó három mellé.

Dóri
Vendég

Még ezt a kettő képet szeretném megmutatni :oops: :) Kép kalapos szépségem Kép alvó szépségem

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt!

Juci,
Sajnálom, hogy nem sikerült időpontot kapnod! :( Gondolom a nyári szabadságolások miatt is nehezebb most. Esetleg elküldjem a nekünk megadott három gyógytornász telefonszámát? Igaz, ők angyalföldiek, egy kicsivel többet kellene utazni hozzájuk. Az alapítványba meg szeptember 8-ra van időpontunk, amit még elfelejtettünk lemondani. Azt is szívesen átadom, bár remélhetőleg addigra már Marci is teperni fog négykézláb! :)

Hát, igen, gyógytornász nekem is jól jönne, egyébként is derékfájós vagyok, na, erre a sok gyakorlatozás még jól rátett.

Marcid idáig is nagyon szép fiú volt, de ez az új haj még szebbé tette, ha egyáltalán lehet még fokozni! :)

Ayse,
Mindent megemlítettél, amitől ennyire gyanús számomra L.! :?

Szupi, hogy Andris jobban van ! :)

Kép
Bab és Tofi
bab

Juci!

valóban szépséges a Marci.
Vendég

Jucc,
Nem semmi milyen eltökélt kis Balázsod van! :D Tök jó, hogy ezáltal egyszerre ennyi minden megoldódni látszik Nálatok! :)

Kép
Bab és Tofi
bab

Köszönöm lányok a dícsérő szavakat Marcikámra! :)

Bab
Szívesen venném a telószámokat, köszönöm. Bár ma még felhívom az Alapítványt. Tegnap csak egy számot adtak és + egy tartalékot, de kétséges, hogy Ő is rá fog e érni és csak a jövő héten hívhatom.
Ma kérek XIII. kerületit meg közelebbiket. De elvinném én a város másik végébe is, csak nézzék meg gyorsan!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Mail ment!

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!
Tüncsi és Gergő nagyon jó napot tölthettek el együtt! Tüncsi egyre szebb! Gergő popója meg...!

Juci, Marci nagyon helyes kisfiú, sőt, inkább már nagyfiú. Remélem, találtok gyógytornászt. Sok más hely van a Dévény Anna Alapitványon kivül (bár azt tartják a legjobbnak), ahol fogadhatnának: Gézengúz Alapitvány, Korai Fejlesztő Központ... Azt hiszem, a Kismama Magazinban általában telefonszámok is vannak ezekhez.
Tudom, milyen az, ha az ember elkezd aggódni. Jobb, ha mihamarabb megnyugtatnak.

Jucc, Balázs jópofa gyerek, nem hétköznapi :)

Apa elvitte Julcsit sétálni, hogy fordithassak. És tessék, mit csinálok... na megyek is vissza a Word-be.

KépKép

KépKép
majola

Lányok!

Bocs, hogy ezen a témán lovagolok, de nem hagy nyugodni Angelani/Lovequeen ügye. :( Én biztosra veszem, hogy nem Angelani írogat más nevében! És beleképzeltem magam a helyébe, én mit tennék, ha pl. velem történne meg ugyanez, és nem én tettem volna! Attól nagyobb pofáraesés és rossz érzés, tehetetlenség nincs. :(

Én sajnálom nagyon, és sajnálom, hogy Angelani nem jön többet, azzal együtt, hogy egyáltalán nem értettem vele egyet az etetéssel kapcsolatban és ennek hangot is adtam. Ő elmesélte milyen élete van ott a családjával, Erhard is csomószor beteg, rohangászik vele dokikhoz, és jött ide "beszélgetni", mert nem igen volt neki más, ahogy mesélte.

Mégegyszer mondom nem értettem vele egyet, amiket adott Erhardnak, de ehhez semmi közöm azontúl, hogy leírtam, hogy szerintem ne tegye. De azért elüldözni.. nekem ez nem tetszik, honnan a francból tudjuk, hogy valóban ő az? :evil: Mert hasonlóan írt az a Lq? :roll: :evil:

Én sajnálom Angelanit és szerintem nem ő L.
A L. egy hülye gerinctelen ember, aki még jót röhög is a markába..és emaileket írogat Angelaninak, amit én is olvastam.

Na részemről ez a téma lezárva, csak sajnálom Angelanit, aki ennek a szerencsétlen Lq-nek a hülyesége miatt most nagyon rosszul érzi magát. :? :evil:
Vendég

Sziasztok!

Szörnyű délutánunk és esténk volt. Kaki gondjaink vannak :cry: Gergő négy naponta kakil mostanában(pedig lazító kajákat eszik, már amennyit eszik). Tegnap megint beadtam neki a normaflort(most a kúpot kihagytam, a normaflort a doki néni javasolta). És a kapott egy kis szilvát(a múltkor is ez segített). De most a szilvát falta a kicsi lelkem(most fordult elő először), nem akartam többet adni neki csak 4-5 kanállal. Szóval szerintem a szilva okozta a hasfájást :cry: Sikerült kakilnia nagy erőköldések révén(4 részletben) :cry:
Most egyelőre ennyi, remélem még jövök :roll:

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73

Bocsi lányok rossz helyre küldtem az üzimet :wink: Már teljsen lüke vagyok :wink: De a maóitok nagyon gyönyörüek :lol:

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
Szépen kidőltetek! :) :) :)

benianyu

Nyúlné

Nagyon édesen szunyáltok :)
Viszont Te nagyon vékony vagy....Jól vagy?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nyúlné

Nagyon édesen szunyáltok :)
Viszont Te nagyon vékony vagy....Jól vagy?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Bab, ne haragudj, hogy még nem szóltam Hozzád érdemben, de valahogy mindig elmaradt. Én is nagyon örülök, hogy visszatértél, már hiányoltalak itt. És gratulálok Tofi mászástanításához! Nagyon szép, nekem a "Jesszőr"-ös kép tetszik a legjobban!

Dóri, milyen mélt kaptál? :? :oops:

Nyúlné, a ferde tornyoson Zidane odamegy, lefejeli a tornyot, és a torony már nem is ferde... :lol: :lol:

Jucc, de jó, hogy Balázs egy nap alatt ennyi mérdföldkövet átlépett! A barátnőm kislánya is így csinálta.

Sztem lehet egy nap alatt úl nick-nevet csinálni, csak regisztrálni kell, és kész. Én már cseréltem az e-mail címemet, és nem volt semmi gond, pillanatok alatt megvolt. Ha pedig regisztrálsz, akkor se kell napokat várni.
Vendég

Spanci, a győri topicba miért nem írogatsz? Ott nem vaygunk sokan, és folyamatosan csatlakoznak, találkozni is szoktunk.
Vendég

Nyúlné,
Valóban nagyon édesen szunyáltok! :)

Tünde,
Köszi, köszi, köszi!!! :) :) :)

Dóri,
Tényleg, hogy jutott el hozzád Angelani privimélje??? :shock: :roll: :shock:

Szerintem is mehet gyorsan a regisztrálás, már eléggé kiforrt az új Babanet. Gondolom, csak a szerver aktuális állapotán múlik, hogy mennyire van leterhelve. Nekem anno azért telt bele vagy 2 napba az e-mail címem megváltoztatása, mert pont a rendszer megváltoztatásakor próbálkoztam vele, és még nagyon nem működött olajozottan a gépezet…

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Nekem is átküldené valaki azt a Zidanosat, amiről beszéltek???
Én is tudok cserébe küldeni egyet!
IMÁDOM ZIDANE-T! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

meggiesales@freemail.hu

(ui:Én tuti nem vagyok loveakárkicsoda...még mielőtt az én nevem is felvetődne :( :( :cry: :cry: )

Köszönöm!

M.

Kép

Kép
megann

jó reggelt!
és a két alsó képen még a hordozóban utazunk,de Balcsiról vissza már az autósülésben,amit a nővéremtől kaptunk szintén
mintha Kisnyúl jobban élvezné a dolgot így,egy ideig...aztán majd ebben is ramazurit csap! :roll:

engem is kikésziít ez az Angelanis dolog!már az nem is érdekel,hogy ő L.-e vagy sem,szerintem ez nem is fontos!mert régóta velünk van és eddig is olyan volt amilyen,de soha senkit nem zavart a jelenléte,különbözőek vagyunk és neki éppúgy itt volt a helye,mint bárki másnak!Az élni és élni hagyni elv itt már sajnos nem működik ebben a topikban és a folyamatos kötekedés,rendreigazítás,bíráskodás jutatta őt is ide(és itt most az ellentmondásokra,mentegetőzésekre gondolok ,nem L.-re)
Megann bírálása detto,pont visszanézegettem a regisztrációm idejére és ő volt az első,aki üdvözölt ebben a topikban,amikr még csak a két csíkon voltam túl!egy őskövületnek számít,aki mindig is kedves,vicces lány volt és ő is szinesítette ezt a topikot(jó értelemben)
talán a legnagyobb balhé,ami áldozatokkal is járt az Mea és Zyófy harca volt,de ők tulajdonképpen egy családhoz tartoznak,ahol megtörténik az ilyen,csak ez épp a mi szemünk elött zajlott!
azt is elfelejtjük,hogy bár nagyon közel kerültünk egymáshoz,sok mindent megtudtunk a másikról barátok nem vagyunk(legalábbis gondolom ,hogy legtöbbünknek megvan a baráti köre és legjobb barátja) és rengeteg mindent még mindig nem tudunk a másikról,így nem is itélkezhetünk!
én is azok közé tartozom,akinek igenis sértő az utóbbi időben megengedett hangnem és legyen bár igazuk sok mindenben,akkor sem,nem és nem beszélhetünk így mással,másról!
ha fáj a nektek butaságot jelentő sorok,tessék átugorni,ha tőletek kérnek segítséget már sokadszorra mégis,tessék akkor is átugorni,és elkönyvelni,hogy nem egy nyelvet beszéltek!
ez nem egy kőkemény baráti kör,ahol az éppen aktuális leggyengébb láncszemnek nincs helye!akkor ki marad a végén?
kedves Tünde,Sildike,de már sorolhatnék több nevet is,sajnálom,hogy így alakult,mert titeket is szerettelek olvasni,remek humorotok és értékes hozzászólásaitok voltak,de úgy gondolom,hogy rengeteg kárt is okoztatok azzal,ahogy mást bíráltatok,majd egymás cinkosságában lehetettlenné tettétek az embert!nem tartom szép dolognak és azt hiszem már az én tolerancia küszöbömet is átlépte ez a csatázás!
azzal ,hogy Angelani távozott és lehet mmár Megann is,úgy gondolom nincs vége és elöbb utóbb más lesz a célpont!
én a régi topikos szellem miatt szerettem ide járni és ez nem is hasonlít már!
a napokban az Iwiwen levelet írt nekem egy lány,aki már régóta olvas minket,de nem mer regisztrálni,pedig imádja pl.Cleot vagy Benianyut és a képeket,de attól retteg,mivel 150kmre(azthiszem)él Pesttől,falusi kissebbségnek érzi magát(nem normális:))igazi célpont lesz nektek!pedig egy végtelenül kedves lánnyal bővült volna a topik,de elijesztitek!
azt hiszem ez így már azért elég durva és elgondolkodtató!
ez tulajdonképpen egy búcsú levél is,mert kiszállok a csapatból!egyik szemem sír,másik nevet!
biztosan nem bírom ki és néha benézek,hogy hogyan növekednek és fejlődnek a csemeték,de részemről ennyi!
puszi mindenkinek és sok szép boldog órát,napot,évet a babáknak,mamáknak!
sziasztok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Jó régen voltam már, de most, hogy elcsitulni látszanak a kedélyek...

Marci új frizuráját nem tudom szó nélkül hagyni, annyira jól áll neki a rövid haj!!!
Mi is levágtuk már Jacknek kétszer, és lassan a harmadik is esedékes.

Jucc! Pont mostanában olvastam Balázsodról hasonló gyerekről (már nem emlékszem,hogy hol, de utánanézek), és ott azt írták, hogy ez a fajta viselkedés általában kivételes intelligenciával párosul. Tünde, ezek a jelek nem indigógyerekre vallanak? Bár ehhez nem értek :oops: .

Dóri, örülök, hogy újra vagy :D .

Nyúlné, ki az a 16 éves kiscsaj a kocsiban :lol: ?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Megann

Én is küldök egy Zidene-osat, de lehet, hogy ismered!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Nem állom meg...

Nyúlné, ha még olvasod!

Nagyon vártam hogy kifejtsd a véleményedet..
És hogy tudd én is kaptam egy levelet egy másik néma lánytól, aki szintén az általad leírt okokból nem mert már írni hozzánk!

Én nagyon sajánlom hogy ez lett a vége..
Téged személy szerint is sajnállak...bár soha nem bezusálgettünk sokat, én viszont Téged nagyon szerettelek olvasni...

JA ÉS NE BÁNTSÁTOK ANGELANIT..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOGY VESZITEK A BÁTORSÁGOT, MINDENÉRT ŐT BÁNTANI, MINDEN CSÍZIÓ MÖGÖTT ŐT SEJTENI...
ÖRÜLÖK HOGY MINDENKINEK ENNYI IDEJE VAN KRIMIT MEG DETEKTÍVESDIT OLVASNI!

ANGELANI BETEG, ERHARD IS!!!!!!!!!!!!!!!!!Örülnek hogy élnek, nemhogy még nagy fogalmazványokat rakjon föl szegény...
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Hová fajultak a dolgok itt???

Nagyon rossz látni, hogy így szétesik a banda.

Én indítottam anno a topicot és nagyon szeretem.

Jó tudom a nagy balhénk Zsófyval egyáltalán nem ide való volt.

De azóta csitultak a kedélyek és kezdett megint jobb lenni a hangulat.

Most meg megint megy a hülyeség!!!!

Én sajnálnám, ha Megann és Angelani kiszállna mivel ők is elejétől fogva tagjai a csapatnak, sőt megann meg én a legréggebbbiekhez tartozunk!!!Igaz Megann?

Úgy hogy ne hogy már ne gyertek!!!!

De ez mindenkire vonatkozik aki most búcsút mondott!!!!!

Kár......

Én úgy oldottam meg anno ezt a dolgot, hogy eleinte fájt és baromira érdekelt a véleményetek Zsófy üggyel kapcsolatban, de rájöttem mindenki úgysem ad igazat, sőt igazuk volt akik a hangnememet bírálták, bár szerintem abszolút csak ez segített mert a szép szó nem :(

Mi mondjuk azóta sem vagyunk jóban, pedig "én" elnézést kértem személyesen a túlzott hangvételemért!!!!

De ezzel, hogy ő még azt sem mondta Te sem haragudj lezártam részemről vele az ügyet és elkönyveltem milyen.

Szóval én igazából lehiggadtam, és rájöttem a hibámra.

Még arra sem emlékszem pontosan kik voltak ellenem, pedig észre vettem anno, hogy volt aki nem is válaszol már nekem meg volt aki kilépett.

Szóval Angelani, Megann ne hagyjátok magatokat és maradjatok itt, legalább miattam :D :D :D

más:

Rémes éjszakánk meg napunk volt, mert Lívi nagyon sokat sírt.
Meg ma is.

Éjel nálunk kellett aludnia, mert szobájában éjjel felsírt és nem aludt vissza és sajnáltam, mert tudom hogy a foga miatt.
Pedig soha nem viselte meg eddig.

olyan fura volt, hogy köztünk aludt.

Persze ha ma már nem lesz gond, akkor nem velünk alszik már.

Van valami ötletetek a fogzásra????

Nektek beváltak a homeos bogyók????

Mert mi még soha sem próbáltuk.

Írjátok le légyszi, hogy hogyan kell adni.

Köszönöm

Puszi

Mea
mea

Kuha!

Várom :) :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

Amindenit, nemá'!!!!!!!!!!!!

Jól megmondtad a véleményedet, ami úgy látom, egyezik az enyémmel. Bár, ezzel még mindig mi vagyunk kisebbségben.
DE!
Tartom magam annyira intelligensnek, és a többieket is, akikkel ebben a kérdésben, vagy legalábbis egy részében nem egyezett a véleményünk, (direkt nem sorolok neveket, mert annyira hosszú lenne a sor), szóval tudom, hogy át tudunk lépni ezek a dolgok felett.

Mint ahogy leírtam Sildikének is, hogy baromira csípem őt, de nem tetszett ez a stílus.
És ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy innentől kezdve öri-hari.

Nehogy már Te is eltűnj!!! Akkor tényleg, ki marad a végén???
Innentől kezdve, már csak ez kell, hogy a téma legyen?
Ha már ebben nem volt nagy egyetértés, akkor mindenkinek be kell vágni a durcit, és el kell tűnnie innen?
Nem lesz soha többet olyan téma, amiben egyetérhetünk szerintetek?

Komolyan , ne csináljátok már!!!

Megannról annyit, hogy nem hogy őskövületnek számít, de Meával egyetemben ők indították ezt a topikot, ők már a "Babára várva " c. topikból is jól "ismerték" egymást.

Az iwiw-es lányt sajnálom, abszolút át tudom érezni a helyzetét.
Nem is csodálom, hogy nem mer regisztrálni, biztos jól megkapta volna itt a magáét, hogy hogyan "mer" olvasgatni minket.
Mint,ahogy annak idején Rheus is megkapta. :(

A falusi kisebbség meg egy hülyeség!
Bár, jót röhögtem Ayse hsz-n, én is "vidéki" vagyok, és Gergőnek ugyan van 1 pár cipője, ami erőteljesen tavaszi, úgyhogy most nyáron mezítláb bandázik.
Majd legfeljebb én is azt mondom mindenhol, hogy "vidékiek" , sőt "falusiak" vagyunk, és csak 1 pár cipőre tellik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Ayse, remélem érted a poént!!! - Bocsi, de azt hiszem lassan már minden mondatot magyarzáni kell :) :) :) )

Kép
kuha

Megann!

Elküldtem! :) :) :)

Mea!

Szegény Lívi, nagyon sajnálom, hogy szenved a fogától.
Én annor, mikor Gergő nyűglődött, használtam azt a bizonyos Chamomilla CH 5-öt, de szerintem nekünk nem jött be.
A Dentinox-ot jobbnak találtam.

MIkor indultok a Balcsira? Hétvégén? Nagyon irigyellek ám Titeket, biztos nagyon jó lesz az a 10 nap!

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?