jó reggelt!
és a két alsó képen még a hordozóban utazunk,de Balcsiról vissza már az autósülésben,amit a nővéremtől kaptunk szintén
mintha Kisnyúl jobban élvezné a dolgot így,egy ideig...aztán majd ebben is ramazurit csap!
engem is kikésziít ez az Angelanis dolog!már az nem is érdekel,hogy ő L.-e vagy sem,szerintem ez nem is fontos!mert régóta velünk van és eddig is olyan volt amilyen,de soha senkit nem zavart a jelenléte,különbözőek vagyunk és neki éppúgy itt volt a helye,mint bárki másnak!Az élni és élni hagyni elv itt már sajnos nem működik ebben a topikban és a folyamatos kötekedés,rendreigazítás,bíráskodás jutatta őt is ide(és itt most az ellentmondásokra,mentegetőzésekre gondolok ,nem L.-re)
Megann bírálása detto,pont visszanézegettem a regisztrációm idejére és ő volt az első,aki üdvözölt ebben a topikban,amikr még csak a két csíkon voltam túl!egy őskövületnek számít,aki mindig is kedves,vicces lány volt és ő is szinesítette ezt a topikot(jó értelemben)
talán a legnagyobb balhé,ami áldozatokkal is járt az Mea és Zyófy harca volt,de ők tulajdonképpen egy családhoz tartoznak,ahol megtörténik az ilyen,csak ez épp a mi szemünk elött zajlott!
azt is elfelejtjük,hogy bár nagyon közel kerültünk egymáshoz,sok mindent megtudtunk a másikról barátok nem vagyunk(legalábbis gondolom ,hogy legtöbbünknek megvan a baráti köre és legjobb barátja) és rengeteg mindent még mindig nem tudunk a másikról,így nem is itélkezhetünk!
én is azok közé tartozom,akinek igenis sértő az utóbbi időben megengedett hangnem és legyen bár igazuk sok mindenben,akkor sem,nem és nem beszélhetünk így mással,másról!
ha fáj a nektek butaságot jelentő sorok,tessék átugorni,ha tőletek kérnek segítséget már sokadszorra mégis,tessék akkor is átugorni,és elkönyvelni,hogy nem egy nyelvet beszéltek!
ez nem egy kőkemény baráti kör,ahol az éppen aktuális leggyengébb láncszemnek nincs helye!akkor ki marad a végén?
kedves Tünde,Sildike,de már sorolhatnék több nevet is,sajnálom,hogy így alakult,mert titeket is szerettelek olvasni,remek humorotok és értékes hozzászólásaitok voltak,de úgy gondolom,hogy rengeteg kárt is okoztatok azzal,ahogy mást bíráltatok,majd egymás cinkosságában lehetettlenné tettétek az embert!nem tartom szép dolognak és azt hiszem már az én tolerancia küszöbömet is átlépte ez a csatázás!
azzal ,hogy Angelani távozott és lehet mmár Megann is,úgy gondolom nincs vége és elöbb utóbb más lesz a célpont!
én a régi topikos szellem miatt szerettem ide járni és ez nem is hasonlít már!
a napokban az Iwiwen levelet írt nekem egy lány,aki már régóta olvas minket,de nem mer regisztrálni,pedig imádja pl.Cleot vagy Benianyut és a képeket,de attól retteg,mivel 150kmre(azthiszem)él Pesttől,falusi kissebbségnek érzi magát(nem normális:))igazi célpont lesz nektek!pedig egy végtelenül kedves lánnyal bővült volna a topik,de elijesztitek!
azt hiszem ez így már azért elég durva és elgondolkodtató!
ez tulajdonképpen egy búcsú levél is,mert kiszállok a csapatból!egyik szemem sír,másik nevet!
biztosan nem bírom ki és néha benézek,hogy hogyan növekednek és fejlődnek a csemeték,de részemről ennyi!
puszi mindenkinek és sok szép boldog órát,napot,évet a babáknak,mamáknak!
sziasztok!