Most megint megpbálozom ezzel a hülye vonalzóval!!
Sziasztok!
Húúúúúúúú lányok, nagyon ki vagyok akadva!!
ANYÓS!!
Ti ilyet még nem láttatok!! Mi együtt lakunk velük. Alapvetően aranyos, de a kopogást nem ismeri!! Úgy jön- megy a szobánkba, mintha a klozettra menne! Elekzdek szoptatni, és tuti, hogy 86 mondvacsinált hülyeséggel bejön kopogás nélkül. Mondjuk megkérdezi 4*, hogy nem kell e kimosni a cumisüveget. Folyton hajtogatja, pakolgatja a gyerek cuccait, amit valószínüleg én nem véletlenül raktam oda, ahova....
Ja, és ha bejön szoptatáskor, odasomfordál, és bámulja a cicimen pihegő uokáját, tehát a cicimwet is. ...
Nagyon elegem van. Pedig már annyit céloztunk rá anyuval, hogy nálunk nem volt soha szokás bemenni a másikhoz kopogás nélkül, meg mondtam neki, hogy maximum csak a párom előtt szertnék szoptatni, mert ez másra nem tartozik, stb... Még mit kellene csinálnom??
JA, és ha megkérem, hogy hagyja a gyereket, hagy sírjon, akkor is odamegy gügyögni hozzá. Így aztán ku**a könnyű gyereket nevelni!!
Már azért drukkolok, hogy egyszer ránk nyisson szex közben, hátha egy életre megtanulja!!
Múltkor itt volt ASnyukám, és éppen öltözött, mikor bejött anyósom, persze kopogás nélkül. ÉS ahelyett, hogy egy lnézést kíséretében kifordult volna, elekezdte mondani a magáét.
HA lefekzem aludni, mikor Lucus is alszik, tuti, hogy 5 prcenként bejön. Úgy azért elég nehéz elaludni!!!
Mielőtt megkérdezitek, nincs zár az ajtón!!
De nem tudom, mit kellene csinálnom. Nem akarom megbántani, de ez így nagyon nem jó!!!!!
Ne haragudjatok, hogy ennyit panaszkodom, de már majdnem szét robbantam a mérgtől!!
Finiselők!!
Hogy vagytok??
Eszti??
Kiscsillag???
Sok- sok puszi mindnekinek!!
Dóri