Dóra,
Ez sem olyan rossz, első szónak

Emlékszem anno a tesóm majdnem 3 éves koráig csak mindenre azt mondta, hogy tá, különböző hangsúlyokkal, aztán lementünk a Balatonra és ott megeredt a nyelve. Kezdte azzal, hogy rohant, hogy apa gyere-gyere csikló!!! Apu meg rohant, hogy kisfiam, hol-hol?

Ő volt a sikló, aztán jött az enciplomédia, helipokter és a tudományos biztonsági motorcsónakverseny. Ne kérdezzétek honnan szedte...
Katic,
bárcsak én is egyszer kelnék, én már nem számolom, de olyan három-négy az átlag. Remélem csak a meleg vagy a fog miatt. Most már eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel.
Bár tegnap jó nagyokat ásítoztam munka közben. Éjszaka kelés, 8 óra duma, haza Kecskemétre Liliért, és vissza Lajosmizsére.
Nagy baj lenne, ha a talira eljönne anyu? Megyek érte 3-ra, csavargunk egyet a városban, csak nem akarom gyorsan le is rázni.
Cukker,
biztos van abban valami, hogy a gyerekek tanulnak egymástól. Lilin is észrevettem már, hogy ha nagyobb, ügyesebb gyerek társaságában van, akkor ellesi a mozdulatait. Azért remélem előbb-utóbb Adri megszokja Lili hangját, és nem fakad tőle sírva, úgy sajnálom olyankor. Már nem tudom hány babának örült annyira a lányom, hogy azok meg sírtak.
Nyhk,
nagyon aranyos a picifiú, igazi kis szívtipró lesz belőle ilyen göndör fürtökkel.
Dettus,
mi is Kelecsényi Miklóshoz járunk, nagyon jó. Szerdán rendel a Pajzs patika mellett, 4-től 5-ig talán, és nem kell bejelentkezni előre, csak odamész. És nem egy drága doki, komolyan.