A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nana, nem akartam elhinni, hogy a tápszertől nem volt gond. Örülök, hogy jelentkeztél!
Még akartam Neked írni, de mennem kell, vége van a fürdetésnek....
birolili

Lili,
jövő hétre megbeszéljük. És mi is sok boldog névnapot kívánunk neked :D A hétfőnk foglalt, de eddig úgy néz ki, a többi nap ráérünk.

Nana,
van amikor a tápszer jön be, nekem is fura volt, hogy pont mikor beteg volt Lili a pocakjával, akkor kellett visszábbvenni az anyatejet. Az ember azt hinné, hogy annál jobb nincs, és tessék. A doki nekünk mondta, hogy volt olyan baba, akinél teljesen le kellett vele állni.
Azért ha már éjszaka tudsz pihenni, az nagy haladás!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Floranak boldog szulinapot kivanok!
Kép

Lili, boldog nevnapot!!!
Kép

Nana, sajnalom, hogy Boti ilyen extrem hasfajos, de orulok, hogy nincs szervi baja! Sok erot es kitartas!

Holnap Kmet. Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok én is a Liliknek. :)

Lina

Mit kapott Lili? Olyan aranyosan nyúl érte.

KÉPZELD! Szerintem jó hatással volt Adrira a lányod. Délután hasra fordult és azóta is többször csinálta, ráadásul lendület nélkül! Nagyon boldog vagyok.

Lili

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a napod, az írásodból is süt a boldogság.
Adri is nagyon jól elvan egyedül este.

Nana

Jó, hogy jelentkeztél, már nagyon vártam a híreket. Arra gondolsz, hogy később már nem lesz hasfájós, viszont az anyatej megmarad? Igazad van, hogy nem kínzod további vizsgálatokkal.

Kép

Kép
cukkermáz

Pille

Nagy lányodnak Sok Boldog Szülinapot kívánok. Olyan szép kislány.

Kép

Kép
cukkermáz

Pille, én meg nagy örömömben elfelejtettem Flórának boldog születésnapot kívánni! :oops: :)
birolili

Sziasztok!

Aranyosak vagytok lányok! Dóra, neked külön köszi a keresztszemest! :D Te varrtad? Jó, hogy írtad a talis képeket, észre sem vettem, hogy felttették őket.
Tegnap este besétáltam Flórával a városba, jól esett mindkettőnknek, hogy kicsit kettesben vagyunk. 20 perc a főtér fáradt gyerektempóval. :) Kipróbáltuk a Nagytemplom mögötti fa hajót. Nagyon tuti! Flóra is nagyon élvezte.

Nyhk, tényleg nem egy elveszett leányzó :D

Nana, örülök, hogy jelentkeztél. Azért döbbenetes, hogy teljesen ellenkező véleményen vannak a dokik. :(

Seriff, a legutóbbi képen lehet látni a himlő helyeket F. arcán. Szeme alatt, orra hegyén, szája sarkában. Ott vannak a legnagyobbak. (+ kutya fognyomok :( ) Ma megyek bőrgyógyászhoz, remélem tud valami okosat mondani.

Lili, tök jó, hogy ilyen figyelmes a férjed!

Cukkermáz, rajtam is van még + 6-7 kg. Engem annyira lehangol, hogy nem tudom felvenni a régi ruháimat. Rólam nem olvasztja le az intenzív szoptatás a kilókat sajnos.

Lina, édes Lili.Hogy várja az ajándékot. :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziasztok

Bo ldog névnapot a Liliknek, és Flórának nagyon boldog szülinapot!

Hazaértünk a nyaralásból. Nagyon jó volt. Különösen Zsombinak tetszett. Nagymamik! sztem mindenki tudja mire gondolok. :)
A tengerbe sajnos nem tudtam bevinni nagyon hideg volt. De a pancsolóba kapott tengervizet.

Nana
Úgy örülök hogy Botond jól van. :)

Lina
gratu az első foghoz!
Zsombinak is útközben vettük észre, hogy kibújt alul. Hihetetlen hogy ezt észre se vettük, a másodikkal meg úgy tűnik "megszenved".

Zsombi a nyaralás óta mindig felkel éjszaka és enni kér. Utána meg persze nem akar reggelizni. Mi "romolhatott" el benne?
quill

sziazstok :)

flórának sok boldog szülinapot :)

mvvirág
már annyiszor akartam írni mi is így jártunk a szunyog csípéssel ákinak olyan lett hoyg nagy vörös folt, a közepe kis hólyag mivel ő em kaparta nem fakadt ki de olyan kemény lett mint a kő, a csípés közepe...
csütörtököt megpprobálom én is. Délelőtt mennem kell fodrászhoz de du szerintem nekünk is jó ...

most is rohanok az utolsó adag lekvárom bugyog :)
ha hamerabb nem is írok csütörtökön találkozunk :)
roz23

azt elferlejtettem csütörtökön 3 körül érünk mi oda

CSAJOK S.O.S
hol lehet rongy szönyegt tisztittatni meg rendes nagy szönyeget kb. olyam 2,5*2,5 métereset ???
nem bírtam kimosni a fehér szönyegeket gépben . olyan csúnyák
a nagyszőnyegt én szktam kimosni de most nagyon profin akarom megcsináltatni

köszzzi :)
roz23

Roz, a Skála/Centrum oldalában? Asszem holnap a tali csak kicsit később, 5 körül lenne, ne rohanjatok, 3kor még dögmeleg van! :)

Szóltam Sygnek is,ok.

Pille, hát sztem el fog múlni, nem annyira feltűnő! Ti is jöttök holnap? Flóra is, ugye?

Nana, sajnálom, h nem lettetek okosabbak, csak azt nem értem, h akkor miért akartak Szolnokra küldeni....

Cukker, gratula a forduláshoz!

Dora, újabb ház?

Kép
seriff

Lányok, használt cpőt szerintetek adhatok Zsófira? Tud valaki okosat mondani ez ügyben? Köszi!
És mikor kell rá adni a cipőt?
birolili

A Liliknek Boldog Nevnapot, Floranak pedig boldog szulinapot kivanunk!!

Lili,
Szerintem amig nem jar adhatsz ra hasznalt cipot, de ha mar jar semmikepp.

Roz,
Mi is csak ot korul megyunk, mert elotta borzasztoan nagy a meleg.
A szonyegtisztitast en is a Skala oldalaban inteznem.
Szunyogcsipes ugyben tobben jartak igy!!!

Nana,
Orultem hogy hirt adtal, mar aggodtunk ertetek. Kitartast kivanok. Sajnos tenyleg vannak ilyen hasfajos babak. Arra gondolj, hogy tul fogjatok elni, es egy ido mulva pedig el is fogjatok felejteni. Addig pedig csak a kovetkezo orara koncentralj. Es amikor csak lehet egy kicsit menj el, vagy menj at a masik szobaba, mert neked erot kell meritened idonkent valamibol.
mvirag

sziasztok,

boldog névnapot a Liliknek! És nagyon boldog szülinapot Flórának!

Lili,
szerintem ne adj Zsófira használt cipőt semmiféleképpen. Azt a cipőt már valaki kitaposta, és ez nem jó Zsófinak. Tudom, hogy baromi drága a jó cipő (már egy vagyont hagytunk a cipőboltokban a fiúk miatt), de ezen nem szabad spórolni. Akkor kell rá cipő, ha odakint az utcán is lépked már. Odabent nem kell, elég rá egy csúszásgátlós zokni is, ha hideg a padló. Nekem legalább is ez a véleményem. Még én sem vettem Esztinek, pedig itthon már körbejárja a lakást tapogatózva :).

Hihetetlen ez a fejlődés: fogak, forgás, mászás, nagyon ügyik a babák és nagyon telik az idő.

Tegnap találkoztam Syggel és Serrel, nagyon édes Leo és Hanna is, imádnak bicajozni :).
balim

Lili,
a cipő egy idő után felveszi a használójának a lábformáját. Szerintem az egyszer-kétszer felvett cipőt meg lehet venni,(annyiszor a boltban is használják szinte a próbák során) ha már rendesen használva volt, akkor nem. Nagyon sok ilyen van a babaszobán, én szoktam nézegetni. (mondjuk még nem vettem)

Seriff,
férj szabin van holnap, szerintem kimegyünk.

Virág,
Orsin is olyanok voltak a csípések az írtás után.

pillle

Köszönöm lányok. :) Én is erre gondoltam, csak mondom megkérdezlek titeket is.
És nem akarok spórolni cipőn, a saját cipőimen sem szoktam...inkább drágábbat veszek, csak bőr legyen. meg ált. orvosi, vagy nagyon kényelmes lábbeliket veszek. nem szeretem a divatdolgokat, amiben nem lehet járni.

lehet, hogy Beával elmegyek a talira....még nem tudom...jó lenne.
birolili

meg győztetek akkor csak 4-5 körül megyünk :) csak arra gondoltam hogy ott ugy is van árnyék és sétikálunk egyett engem támadjatok ám le nyugodtan mer akit még nem ismerek csak fotó alapján 1000%hogy nem fogom megismerni :)

balim ti kijöttök kecsoné, pille bepa ....?????
roz23

Sziasztok!

Nana de jó,hogy írtál!Remélem hamar átvészelitek ezt az időszakot,vigyázz te is magadra,Dani hogy viseli?Ha van kedved egy kis társasághoz vagy egy jót panaszkodni,mi itt vagyunk a közelben,csak szólj!Egyébként most találkoztam az egyik unokatesómmal,neki is a kisfia borzasztó hasfájós volt,a sok sírástól köldöksérvet kapott,már azt gondolták vki megátkozta,végül mikor áttértek tápszerre elmúlt a baja.Most pedig egy vidám,eleven kissrác,úgyhogy nem hagyott nyomot benne az az időszak.

Ma voltunk csípőuh-on és Lencikének az egyik oldalon egy kicsit fejletlenebb a csípője,így ortopédorvoshoz kell mennünk.Tudtok ajánlani jót?Egy anyuka a Bagoly klinikán Papp Gyulát ajánlotta,ismeri vki?Nincs vkinek véletlenül fillikid márkájú kenguruja,mert nem bírunk rájönni,hogy lehet benne a babát kifelé fordítani,hogy ki is lásson :oops: :lol: ?
dettus

csajok
tudja valaki, hogy az aluljáró melleti KTE pálya nyitott még ?? Futni akrok reggeente anno 4-5 éve ott futotam és akkor még be lehette járni most is belehet menni csak úgy ??
Nem igen járok arra így nem tudom, csak így az utcán meg nem akarok mert ez a környék nem egy életbiztosítás ...

seriff
te milyen cipőben futottál ? valami spéci vagy sima sport cipő ?
roz23

Voltam bőrgyógyásznál és megnyugodtam. Néhány anyajegyem változott mostanában, és nagyon izgultam, hogy mi lehet ez. Kiderült, hogy a terhességgel járó hormonális változások az anyajegyekre is hatnak. Na ezt nem tudtam.
Szúnyogcsípésre írt fel rázókeveréket Orsinak.

Dettus, egyik kérdésedre sem tudok válaszolni.

Roz, úgy tudom nem lehet bemenni. De lehet, hogy tévedek.
Egyelőre úgy tűnik megyünk a talira.

pillle

Boldog névnapot Lilinek!

Flórának meg nagyon boldog szülinapot!

:( Holnap nem tudok elmenni a találkára, pedig olyan jó lett volna!
Ha lesznek képek, tegyétek fel, hogy megcsodálhassam!

Ma meghozta a Norbi futár az ebédet! Normál adag volt és ízlett, bár be kell vallanom, hogy én szeretem a reform konyhát. A spagetti barna tészta és nem volt szokásos a leves íze se. Szóval ki kell próbálni! Főzelékből viszont nagy adagot adtak, de még nem kóstoltam, holnap fogom megenni!

Találkoztam Katikával, aki 3 utcával arrébb lakik, mint mi! Átsétáltunk babkocsival és nagyon jót beszélgettünk! A kislánya hihetetlen mire képes és a kisfia is nagyon aranyos! Megijedtünk az esőtől és a férje hazahozott minket kocsival! Jó, hogy vannak hasonló korú gyerekek a közelben. Remélem barátok lesznek később!

Nándi mostanában rosszul alszik, időnként felsír és 2 hete nem alszik el magától, csak ha bújik és ringatjuk. Ez tipikus 3 hónaposan? Van valami ötletetek, hogy hogyan szoktassam le? Nem akarnám sírni hagyni! :?

Dettus
Én Kovács Gyulát merem ajánlani az SZTK ortopédiájáról. Ha Nándinak gondja lenne, biztos hozzá vinném. Gerinc problémám miatt több, mint 15 éve hozzá járok és mindig jó volt a tapasztalatom. Azt szeretem benne, hogy mindent elmagyaráz érthetően, így tudom mi miért kell. Papp Gyulát nem lehet hogy jó ő is!?

Pille
A terhesség nekem is okozott 1-2 bőrelváltozást pl. szemőlcs -előtte sose volt. Azt mondta abőrgyógyász, hogy ősszel vár és megszabadít tőle.

KépKép
kattic

Sziasztok!

Cukker,
Lili egy babakocsira ültethető zsiráfot kapott. Igor a neve :D
Azóta is azzal játszik, de nem a babakocsin, hanem csak úgy.

Ma állítólag nagyon nyűgös volt Lili. Anyunál volt bent Kecskeméten, amíg én dolgoztam. Alig akart aludni, nem evett rendesen. Alig jött ki az első foga, már látszik, hogy úton a következő, remélem csak ezért, és nem anya hiányzott ennyire, mert akkor nem lesz szívem itthagyni, pedig augusztusban kicsit többet kellene mennem.

Lili,
használt cipőt én biztos nem adok Lilire, nekünk valószínű hamar kell majd, mert nagyjából tél lesz, mire Lili járni kezd. Vagyis ki tudja, ha ilyen ütemben halad. Ma már mászásból kiült oldalra. Ha letesszük, úgy már ül, de szerintem egy két nap, és egyedül is fog.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Én még mindig a Hunyadi városi játszótértől vagyok "elájulva" (vagy csak le vagyok maradva és a "régi" játszótereket szoktam meg). Akinek van két év körüli, vagy nagyobb csemetéje, egyszer próbálja ki.
Az én fiam nagyon élvezte (pár kép):

Kép

Kép

Kép

Kattic!
Én is örülök, hogy átjöttetek, remélem máskor is összejövünk, és kitárgyaljuk a kicsik nevelését.
A holnapi szurihoz pedig kitartás :) , Petra szerencsére nem lázasodot be.

Kép

Kép
nyhk

Roz, sima, vagyis asszem konkrétan teniszcipőben futottam,na azt se a tenisz miatt vettem anno :lol: . Szóval ez egy sportcipő.

Dettus, nem a neveket keverted össze? :wink: Bán Gyula van a Bagoly u-n,és ha jól tudom gyermeksebész, de lehet,h beújítottak egy Papp Gyulával, nem tudom.A kórházban nem dolgozik ilyen nevű ortopédus. Kattichoz csatlakoznék K.GY. vagy Kelecsényi Miklós, az Ő elérhetőségét, magánrendelését azt hiszem Mino tudja, de talán a Pajzs patika mellett.

Kattic, türelem, el fog múlni, ez így szokott lenni ebben a korban,megjegyzem Hannánál pont ekkörül kezdődött a cicinelalvás, előtte volt a ringass még anya.

Jó éjt!

Kép
seriff

Dettus,

Ha Bán Gyuláról van szó (mint ahogy seriff írja), akkor én őt merem ajánlani. A fiammal és a lányommal is hozzá járunk (nem csak a csípő miatt), ő sebész orvos és a szegedi gyerekklinikáról jár le szerdánként a Bagoly utcára.

Kép

Kép
nyhk

Seriff

Tegnap este cicin elalvás volt és csak egyszer kelt fel éjszaka, de nem merek előre örülni! :)

nyhk
Klasszak a képek a játszótérről. Jó lenne, ha nem tennék tönkre a nagy gyerekek és sokáig ilyen maradna, mert általában a karbantartásra nincs pénze a városnak.

Bán Gyula nem urulógus? A szobatársam nemrég járt nála akisfiával, baktériumos volt a vizelete és antibiotikumra sem változott. Megkatéterezték a kisfiút és láss csodát semmi a vizeletbe! Kiderült, hogy semmi baja nem volt a kisfiúnak, csak nem reggeli vizeletet vett le és szobahőmérsékleten tárolta. Elfelejtett neki szólni az orvos, hogy így kell!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Pille, remeltem hogy tetszeni fog a Tatty maci. Sajnos nem en csinaltam, de egyszer majd megprobalkozom vele. Most epp szerelmes suniket csinalok ajandekba, aztan jon egy Noe barkaja, amihez mar bevasaroltam, varom hogy hozza kezdhessek! :)

Roz, anyukad hogy van? Rongyszonyeg tisztitasban nem tudok segitsegedre lenni. Nekunk osszvissz egy 50*70es szonyegunk van, Katae. :lol:

Balim, Eszter nagyon szep a foton!:) Nagyon jo portre lett!

Nyhk, tenyleg jol nez ki a jatszoter, a kisfiad meg nagyon edes a gondor furtos hajaval!:) Nem szoktak kislanynak nezni? :lol: (Felre ne ertsd, latszik hogy kisfiu, de biztos van egy-ket neni, aki elteveszti. :wink: )

Seriff, tegnap ot hazat neztunk meg, ebbol egy maradt eselyes. Most osszeszamoljuk, hogy kb. mennyibe kerulne a felujitas. Meg nezunk egy hazat a ti utcatokban, csak veluk meg nem sikerult idopontot egyeztetni.

Kelecsenyi Miklos doktort en is ismerem, volt hozza szerencsem egy szerencsetlenseg folytan. :lol: Mindenesetre a legjobb kezek koze kerultem, o nem akarta rogton megmuteni a labamat es azota is egesz jol szuperal. :) Kimondottan gyerekre spec. ortoped orvost nem ismerek.

Linacska, hihetetlen mennyi mindent tud mar a lanyod!

Katinak megvan az elso tudatosan hasznalt szava: cici :oops: :lol: . Ha furdok vagy keszulok a szoptatashoz ahitatos keppel mondogatja. :lol: A hoppa szo is nagy tetszik neki, hokkááá-nak utanozza. Zabalnivalo! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
Ez sem olyan rossz, első szónak :D Emlékszem anno a tesóm majdnem 3 éves koráig csak mindenre azt mondta, hogy tá, különböző hangsúlyokkal, aztán lementünk a Balatonra és ott megeredt a nyelve. Kezdte azzal, hogy rohant, hogy apa gyere-gyere csikló!!! Apu meg rohant, hogy kisfiam, hol-hol? :D Ő volt a sikló, aztán jött az enciplomédia, helipokter és a tudományos biztonsági motorcsónakverseny. Ne kérdezzétek honnan szedte... :D

Katic,
bárcsak én is egyszer kelnék, én már nem számolom, de olyan három-négy az átlag. Remélem csak a meleg vagy a fog miatt. Most már eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel.
Bár tegnap jó nagyokat ásítoztam munka közben. Éjszaka kelés, 8 óra duma, haza Kecskemétre Liliért, és vissza Lajosmizsére.

Nagy baj lenne, ha a talira eljönne anyu? Megyek érte 3-ra, csavargunk egyet a városban, csak nem akarom gyorsan le is rázni.
:?:

Cukker,
biztos van abban valami, hogy a gyerekek tanulnak egymástól. Lilin is észrevettem már, hogy ha nagyobb, ügyesebb gyerek társaságában van, akkor ellesi a mozdulatait. Azért remélem előbb-utóbb Adri megszokja Lili hangját, és nem fakad tőle sírva, úgy sajnálom olyankor. Már nem tudom hány babának örült annyira a lányom, hogy azok meg sírtak.

Nyhk,
nagyon aranyos a picifiú, igazi kis szívtipró lesz belőle ilyen göndör fürtökkel.

Dettus,
mi is Kelecsényi Miklóshoz járunk, nagyon jó. Szerdán rendel a Pajzs patika mellett, 4-től 5-ig talán, és nem kell bejelentkezni előre, csak odamész. És nem egy drága doki, komolyan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát nem szívbajos a lányom... a működő porszívó csövével játszott. Én porszívóztam, ő meg próbálta elkapni a mozgó csövet :D Csak akkor volt egy kis balhé, mikor kikapcsoltam...és vége volt a játéknak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dora,nem véletlenül a mellettünk lévő házat nézegetitek?A téglaberakásos, mediterrán tetejűt? Végre,megtudtam ,h Tatty macinak hívják ezt az édes szürke medvét-én simán Boribonoztam eddig, pedig tudom,h B barna és egyáltalán nem így néz ki :lol: !
Nálunk is ezek mentek először, apa,cici,nem. :lol: És a hoppá is bekerült a kedvencek közé, mindenre mondja Hanna, h hopp-hopp.

Lina, miért lenne baj, ha hoznád Anyukád? :)
Porszívó 8) , képzeld,mikor megtanulja kikapcsolni, bár Hanna még csak a zsinórvisszahúzót tudja kezelni,meg elrakni este a gépezetet.

Kép
seriff

Dora_
A fiamat kisebb korában tényleg sokszor nézték kislánynak, de mostmár összetévesztetthetetlenül (szép szó :) , egyáltalán van ilyen :) ) fiúnak néz ki. Egyébként nem zavart.

Roz23,
Visszatérve a fogcsikorgatáshoz, ha Adri éjszaka álmában csinálja, akkor probáljátok ki a homeopátiás bogyót. Nekem a doki erre a CHINA CH15 -öt ajánlotta. Esti 5 golyócska. Ha esetleg nem ismered, akkor a neten utánna tudsz nézni. Nekünk a fogzásnál is bejött a homeopátia, és egyre jobban hiszek benne.

Kép

Kép
nyhk

Lina, Katit a porszivoval lehet kikergeti a vilagbol. Biztos nem maradna meg a kozeleben.

Ser, ez egy sarga haz teglaberakas nelkul, csak egy fotot lattam rola. Szombaton megyunk megnezni. :) En is csak par napja tudom, hogy o Tatty. 8) Boribon is nagy kedvenc nalunk!:) Olyan jo, hogy ujra kiadtak Marek Veronika konyveit.

Nyhk, azert is kerdeztem, mert az unokatesom kisfianak is ilyen gondribondri haja volt, 3 evesen vagtak le neki. :lol: Mar a vallan kunkorodott... volt aki megkerdezte, hogy miert kell egy ilyen szep kislanyt fius ruhakba oltoztetni. :lol: :lol: :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ser, 41 szam talan, de nem biztos, a ferjemnel maradt az ingatlanostol kapott papir. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, ha az amelyikre gondolok, az nagyon szép ház! De majd megnézem. A miénk a 27. Igenén már vettem is egy Boribont tesóm kisfiának.

Kép
seriff

Ban Gyula Sebész, és a bagolyvárban dolgozik. Minket is hozzakuldtek hugyuti fertozessel, (amit eleve nem ertettem, hogy miert sebeszhez kuldenek) de mi szerencsere nem mentunk el, meg idoben kideritettuk, hogy mintaveteli hiba es elkerultuk a kateterezest.
Kelecsényi Miklós pedig ortopéd orvos és Pajzs patika mellett van a magánrendelése..

Lina,
En mindig viszek magammal valakit, maskepp nem megy a szabadteri tali :wink: Multkor anuykam volt, most a parom jon :)

Lina, Seriff, Porszivo: Az enyemek mar ki is kapcsoljak :roll: Bar en nem mutattam nekik, es sokaig titkoltam a modjat :wink:
mvirag

Ser, 4. megirta a ferjem. Nem tul szep a frontja.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,közben megnéztem én is, a 41 nem sárga,és nem is szép, a 4-t még nem néztem, de majd ha megyünk ma a találkára, úgyis ottmegyünk el, előtte.

Kép
seriff

Na milyen volt a tali? :wink:
Mi sajnos nem jutottunk el odáig.....apa nem ment fel Pestre, így beugrottunk a malomba a könyvesboltba, ahol ált. sokáig leragadunk...és utána a könyvet átadtuk a névnaposnak. :) Szval egy kicist elcsúsztunk, így nem tudunk eljutni hozzátok...de majd a következő talira megyünk. Leona gondolom már jó nagy....és a többiek is. :)

De Virággal beszéltük, hogy lehetne egy fix talis időpont. Mondjuk 2hetente vmelyik nap. Mit szóltok?

Írjatok a taliról, meg tegyetek képeket, légyszi. :)
birolili

sziasztok,

sajnos most nekem sem volt jó az időpont :(. De két hét múlva jó lenne, szalma leszek pár napig :).

Küldjetek képeket...

Ser,
képzeld, mire tegnap utolértük apáékat, addigra Eszti előre bukva bealudt, így végül este 9 lett mire le bírtam rakni. Persze ugyanúgy fél hatkor már csipogott...
balim

Sziasztok, hát én nem tudom, h volt-e bárkinél is fényképező tegnap.... :cry: Mindenki csudédes volt, a "kicsik":Lili,Orsi Lina plédjén hasaltak,kivéve mikor Lili a füvet érdekesebbnek találta, a Nagyok:Flóra, Domi, Enikő, Adri, Niki össze-vissza szaladgáltak, mászókáztak, csúszdáztak, a "közepesek":Leona,Hanna,Beni, hintáztak,vagy ettek:Kata,Panka :D .

Balim, jaja, Syg mesélte, h még látták az utcátokban a babakocsival száguldozó görkoris Apukát :wink: :lol: !

Roz, nagyon jól néztél ki,nagyon jól áll Neked ez a haj! Megvan a cipő futni?

Kép
seriff

Szisztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, mint mindig. Most nem volt zárva a hátsó kapu?

Nálunk egyedül a csütörtök a foci mentes nap. :( Komolyan mondom már nagyon nehezem tolerálom. Így is rosszul sült el, mert a bevásárlás miatt csak 3/4 7-kor tudtunk bemenni, Adri pedig fél 8 körül már mindig nyűgös. Ennek ellenére alig bírt elaludni. Este az történt, hogy fél óránként szopizott. Elaludt és újra fel. Valahogy 11 körül apa adott neki az ágyban tápit. Elment, hogy kimossa az üveget, mire visszaért, Adri hasra fordult és elaludt. :) Éhes volt a drágám.

Nagyon klassz bent a város. Kipróbáltuk a hajót és a zenélő padokat. Bence élvezte.

Lina

Lili milyen ügyes. Hozzad még sokszor. :) Adri ilyen kis érzékeny. De nem minden zajra, csak a szokatlanokra, mert hát azért a bátyó miatt kiképzésben van. A porszívóval? ))

Dóra

Jót mosolyogtam az első szón, elképzeltem. :))

Roz

Hogy tudnál reggelente futni? Gyerekek? Én már ott tartok, hogy Bencét meg fogom tanítani a telószámomra és lemegyek a közeli boltba, DM-be egyedül. Reggel mindig sokáig alszik mindkettő, aztán meleg van, 4 után meg a pálya. Sehova nem jutok el.
Még az Auchanban van ruhatisztító.

Tényleg, nem tudtok egy nagyon megbízható bébi szittert? Olyat, akit személyesen ismertek, megbízható. Csak alkalmanként kellene. Anyu dolgozik, anyósomnak meg rengeteg a melója a hobbin.

Kati

Nagyon helyes fürtjei vannak a kisfiadnak és tényleg szép a játszótér, jövőre majd mi is megnézzük.

Tegnap láttunk egy apukát biciglivel. Elöl ült egy gyerek és maga mögött húzott vmi bódét, abban ült a másik. Jól nézett kis és praktikus, csak éppen nem a forgalmas Nyíri úton kellene használni, hanem bicigli úton. Rossz volt nézni is.

Kép

Kép
cukkermáz

Kattic,
Régi beszélgetést visszaolvasva az "jött" le nekem, hogy te Gamf-os voltál. Mikor végeztél? Mert én 97 ill. 98-ban.

Birolili,

Ha tudsz rakjál már fel magadról fényképet, mert a játszótéren minden anyukát megnézek aki Zsófinak szólitja a csemetéjét és kezd már "ciki" lenni :)

Köszi mindenkinek aki fiam tincseit dícséri, én bele vagyok szerelmesedve, de szerintem minden anyuka így van ezzel :) :)

Kép

Kép
nyhk

Látom ma nem nagyon írtatok.
Egy kép Lili és Adri talijáról. Ezt a kis piros egeret kapta Adri, és Lili be is mutatta, hogyan kell használni. :)
Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Milyen bosszantó, hogy írtam és nem jelent meg. Eltünt... :cry:

Sajna mise tudtunk emenni a talira, helyette szurira mentünk, de szerencsére nem lett lázas Nándi!

Várom a képeket, ha készítettetek!
Jó ötlet lenne egy fix időpont!

Linácska
Mikor van a Teletubby (LEHET, HOGY ROSSZUL ÍRTAM A NEVÉT!), azt a kicsik nagyon kedvelik, felvennék pár részt, mert még mi nagyon picik vagyunk hozzá, de szépen növünk.

64cm, 6400 gramm volt a súlyunk három hónaposan!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Lenne egy nagy-nagy kérdésem:
Jövő hétvégére nem tudnátok Lilinek kölcsönadni egy utazóágyat? Martfűn fogunk aludni egy panzióban, ünnepeljük a nagyszülők szülinapját, és a leesés óta nem nagyon szeretném, hogy Lili mellettem aludjon a nagyágyban. Előre is köszi, ha valamelyőtök tudna segíteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

El vagyok havazva ma lesz apa titkos bulija (tegnap volt 30), meg nem sejt semmit :lol: Egyfolytaban szervezkedek :wink: Szoritsatok, hogy ne bukjak le.
mvirag

Lina

nekünk sajna nincsen

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok,

Lina,
nekünk van utazóágyunk, véletlenül itt is van, mikorra is kell?

Majd rakok fel képeket a Balatonozásról... nagyon élveztük :)

Kép

Kép
kobudo

Kob,
jövő hét végén kellene, gyakorlatilag szombat éjszakára az ágy. Szombaton olyan egy körül indulunk délután, és vasárnap este már itthon is vagyunk.
Mikor voltatok a Balatonon? Mi holnap megyünk, csak egy napra.

Képzeljétek, ma elmentünk autót nézegetni, nagyon le kell cserélni a mostanit, már szegénynek minden baja van, és lejár a műszakija év végén. Aztán addig nézegettünk, még hirtelen felindulásból vettünk egyet. :D Ráfogtuk Lilire, hogy neki tetszett nagyon, még először poénból mondtam neki, hogy adja a pénztárcát, és már visszük is, jót nevettünk rajta, aztán valahogy csak megvettük. Augusztus közepén lesz meg, addigra lesz rendszáma, meg forgalomba helyezik, meg minden ilyesmi. :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még valami:
Délután anyuékkal ünnepeltük Lili névnapját, a Jakóból rendeltem neki bohócfej tortát. Annyira édes volt, megszerezte a bohóc orrát, leszerelte a tortáról és már nyomta is a szájába. Kicsit megnyalogatta a marcipánt, meg egy pici krém lett a szája szélén, de gondolom azért ennyitől nem lett semmi baja. Sajnos csak videón van meg, mert a fényképezőnk bedöglött, és persze ilyenkor a céges is pont foglalt volt :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?