Gyöngyi: Nekem valszeg azért nem lett most sem csíkos a hasam, mert az nem passzolt a kockással
Lilinek tök jól áll a csini ruci, dögös lesz a keresztelőn
Évi: Értem ... akkor drukkolok, hogy most simán menjen

Bocs, hogy rákérdeztem, de szerencsére ezekről a dolgokról nem tudok semmit. Mikor tervezitek a kistesó projectet?
Le a kalappal a hízásotok előtt

Ügyes a lánykád nagyon

Gyógypuszik a fülére

Erről jut eszembe, hogy ma megint körmöt kéne Aliznál vágnom, pedig nem a kedvenc elfgolaltságom, annyit bénázok vele, de nő mint a fene
Eszti: Benyóka is cuki a kis csíkos szerkójában

Jól viseli a gyerektársaságot?? Aliz ha meglát egy babát, annyira nézi, hogy majd kiesik a szeme, és ezerrel vigyorog rá

Most az Auchanban is bepasizott, kinézett magának egy 2 hónapos kisrácot.

Meg kell mondani, jó ízlése van, nagyon szép volt a baba
Petri: Annácska azt írta, hogy a Brendonban vették. Lehet, hogy valamikor elnézek, és megsasolom közelebbről is. De az is lehet, hogy majd olyan autós gyerekülést veszünk, mint amilyen az Ildiéké, annak kivehető nyári frotírhuzata van.
Babcika: Lili aztán tudja variálni az alvási pozícióit
Ildi: Valamiből sejtettem, hogy ez lesz a sorsa a terpeszpelusnak

Igazad van, én se kínoznám feleslegesen a gyereket vele ebben a nagy melegben.
Jó talizást nektek holnapra. Nem fogtok fázni, az biztos
Babetta: Nekem úgy igazából csak reggelre szokott bekeményedni a cicim, de közel sem annyira durván már, mint a kezdetekben. Ettől függetlenül van benne tejcsi, pedig nincsenek nagy cickóim
Ha 1-kor evett Levi (gondolom bevágta a szokásos nem kevés adagját), akkor én sem hiszem, hogy 3-kor már az éhség verte volna fel. Tényleg inkább szomjas lehetett, vagy anyucit hiányolta. Hátha nemsoká leszokik az egyik éjjeli kajáról
Sajnálom, hogy Anyukádnál nincs rendben minden, jobbulást kívánok neki
Mariannka: Nekem is egy csomó plusz kiló feljött most a szopi alatt, így majdnem annyi vagyok, mint amennyivel szülni mentem
De most nem fogyózom, ahogy Eszti is írta, majd ha már nem csak szopi lesz, akkor, sztem te is hagyd a fenébe az Update-et. Ez most nem az az időszak, ráérsz vele pár hónap múlva
Vali