A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Annácska, ne sokkold itt a kockahasúak társaságát!!!
Más gyerekek nélkül is csak álmodik ilyen vékonyságról!!!!
Nehogy má foggyál még, pont jó a mostani :wink: :wink:

Vattacukor Lilkók, aranypofák nagyon, de Évivel tartok inkább, az én lánykámon nekem se jön be a stílus.
De a tiéteken édi!!!!! :D :D :D

Anita, annyira elbűvölő pofa Boti!!!! :D
Benyóka is hogy feszített a tegnapi talin!!! :D
Holnap is mi talizunk a "fogyisokkal" Vácrátóton a Botanikus kertben

Most mennem kell, Oli bőg :shock:
vas

Semmi, csak a párnáját akarta lehozni, de azt meg apa tegnap óta nem engedi, ezek képesek az összes ágyneműt lehozni a nappaliba :lol:

Én se tudom mi a sz*nak kéne még hordani a terpeszcuccot, ha egyszer már negatív lett a szűrés.Így ki is találhatjátok, hogy ráadtam-e :wink: :roll:

Nálunk nem tudom, lesz-e keresztelő egyáltalán, Levente megvan, Olivér már nincs, Natasa se tudom mikor lesz.
Keresztszülőket kineveztünk mind a kettőnél, de azt se tudom hol van itt templom, meg olyan macerás az egész, így ha lesz kedvem egyszer utánajárni, akkor együtt meglesznek keresztelve. :roll:

Levente egyébként 6 éve egy kantáros khaki színű rövidnaciban lett megkeresztelve, semmi ünnepélyes gúnya :wink:
Most se csinálnám másképp. :roll:

Én is hiányolom a régi csajokat, jó, van, hogy én se tudok jönni mindig, van, hogy csak a másik topikba van időm írni, mire ideérnék, már valamelyik nyaggat, éjjel én meg alszom :lol:
Este nálunk nagyon ritkán van bekapcsolva a gép, meg akkor nagy nyüzsgés van, mint egy méhkasban, mire mindenki elnyugszik, utána meg csak aludni van kedvem, nem gépezni :wink:

Nekünk Olivér maxi-cosi ülésén van nyári frottír huzat, nem izzad bele, meg könnyen levehető, mostható.

most megint mennem kell, puszi
vas

Edit, megkaptam a mail-odat, de az én gépem nem tudja megnyitni, letiltott :shock:
így én kimaradok ebből :wink: :lol:
vas

Sziasztok

Gyöngyi
Oldalra fordul Levi és onnan 2 centit tovább kell segíteni. Így sikerül megfordulnia, szerintem már nem kell sok idő. Nagyon csini a csaj vattacukor képében. Meg tudnám kóstolni.

Cory
Én már akartam írni, hogy nagyon hasonlít rád. Igen a kép magáért beszél.

Annácska
Nagyon cuki Peti! És nagyon durva az a kép, hogy lehet valaki ilyen. Én is olyan hasat akarok
Tényleg jól eltűntél!

Angi
És a mellbimbód, hogy bírja,? Nem fáj? Jó a fürdős kép

Anita
Boti se kicsi fiú ,és még mindig nagyon ari
Neked hogy van a cicid,? Van még vele gondod?
Nekem már egész jó, továbbra is kemény, tej van bőven.

Nekem miért kemény még mindig ? Sokan írjátok, hogy már puha és úgy érzitek ,hogy nincs benne elég tej. Én még ilyet nem éreztem. Szopi után 2 órával már kezd keményedni és a belövellésnél én meg majd szétlövellek. Mint a beton, és még fáj is olyankor.
Már nem is fejek 2 hete, és így is ilyen maradt. Persze örülök, hogy nincsenek tej gondjaink

Ma éjjel 1-kor kelt Levi aztán 3-kor. Na mondom az anyád sejhaját nem kapsz enni, és nem is adtam neki .Vigyorgott rám, erre én a gonosz anyja adtam neki pár korty vizet és 10 perc múlva vissza aludt ,sírás nélkül. Ezek után csak 6-kor ébredt. Remélem ma éjjel is sikerül sírás nélkül végig csinálni. Jó lenne, ha már csak 1 hami lenne éjszaka.

Most nem írok többet bocsi, mert anyum visszakerült a kórházba és mennem kell hozzá. Elég ramatyul van. Úgy néz ki, valamit elcsesztek neki.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Kövezzetek meg de gyorsan. Nekem a szopi alatt jött fel 5 kiló, amit nagyon le kellene adni. Elkezdtem hát csinálni három napja az update-et. Ma egész nap nyűgi volt Istvánka, a tej mennyisége is nagyon visszaesett. :( Hát adtunk neki fagyasztott tejet, és minden rendben van most. :lol: Éhezett szegénykém, ezért most adtam magamnak egy kis szénhidrátot. Olyan hülye vagyok. :twisted:

Csinálja valaki az update-et? És ha igen, milyen tapasztalatokkal?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Eszti!

De kis csudaédes pofi Bence! Jól sikerült a tali?

Babci!

Alvó Lili megint édibébi :) Nem tudom miért, de a Dóri is így szeret aludni, de még a járókában feküdni is, hogy kidugja a rácsok között a lábát. Vagy ha felpakolhatja valahová, az a másik sláger. Fürdésnél is feldobja a kád szélére, a sétánál a babakocsi peremére, a kis szégyentelen :wink:

Babetta!

Anyukádnak jobbulást kívánok! Szegény...
Úgy látszik Levike csak szomjas volt éjjel, ami nem is csoda. Egyébként nekem se fáj már a cicim, és leginkább sose keményedik be, még reggelre se, de elég a tejcsi a lánykának. Fene érti ezt! :roll:

Megvolt délután a szuri is, és a mérés is. 6800 gramm és 63 centi. Fél kilót rántott magára a nagylány 3 hét alatt. Persze a listámat itthon hagytam, így csak fejből nyomtam a dokinéninek a kérdéseket, de ügyi voltam, mert többet kérdeztem, mint amennyi fel volt írva. A szurinál volt nagy és hatalmasságos bömbi, de gyorsan felkaptam és összepuszilgattam, és gyorsan megnyugodott szegény csöppöm. De valahogy úgy belekapott a fülkagylójába belülről, hogy felrepedt, és vérzett is. Úgy sajnáltam! :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, jó volt a tali, nem akarsz néha oda is írni? Régebben írtál, de már jó rég volt....

Ildi, na de azért te viszonylag időszakosan mégiscsak jössz. És ez jó. :) Bírom az írásaidat. Meg ez is olyan Vasildis, hogy a fogyisokkal talákozol. :lol: Meg azért három gyerek mellett meg van engedve, hogy csak ritkábban gyere. :)

Mariannka, szerintem hagyd az update-et, míg csak szopi van. Majd ha már csak 1-2 szopi lesz egy nap, akkor indulhat az alakformálás. Szerintem....addig meg lötyögünk tovább...

Babcika, nem akarsz fejvédőt az ágyra? Nálunk is akkor kerítettem körbe az ágyat, mikor Bence így kidugta mindenét, és rendszerint erre felébredt. :)
Most meg azért jó, mert már körbemássza az ágyat, és többször bele is veri a fejét a szélébe, de így nem fáj neki. :wink:
Vendég

Gyöngyi: Nekem valszeg azért nem lett most sem csíkos a hasam, mert az nem passzolt a kockással :wink: :lol:
Lilinek tök jól áll a csini ruci, dögös lesz a keresztelőn :)

Évi: Értem ... akkor drukkolok, hogy most simán menjen :wink: Bocs, hogy rákérdeztem, de szerencsére ezekről a dolgokról nem tudok semmit. Mikor tervezitek a kistesó projectet? :)

Le a kalappal a hízásotok előtt :) Ügyes a lánykád nagyon :) Gyógypuszik a fülére :) Erről jut eszembe, hogy ma megint körmöt kéne Aliznál vágnom, pedig nem a kedvenc elfgolaltságom, annyit bénázok vele, de nő mint a fene :(

Eszti: Benyóka is cuki a kis csíkos szerkójában :) Jól viseli a gyerektársaságot?? Aliz ha meglát egy babát, annyira nézi, hogy majd kiesik a szeme, és ezerrel vigyorog rá :) Most az Auchanban is bepasizott, kinézett magának egy 2 hónapos kisrácot. :D Meg kell mondani, jó ízlése van, nagyon szép volt a baba :)

Petri: Annácska azt írta, hogy a Brendonban vették. Lehet, hogy valamikor elnézek, és megsasolom közelebbről is. De az is lehet, hogy majd olyan autós gyerekülést veszünk, mint amilyen az Ildiéké, annak kivehető nyári frotírhuzata van.

Babcika: Lili aztán tudja variálni az alvási pozícióit :lol: :lol:

Ildi: Valamiből sejtettem, hogy ez lesz a sorsa a terpeszpelusnak :lol: Igazad van, én se kínoznám feleslegesen a gyereket vele ebben a nagy melegben.
Jó talizást nektek holnapra. Nem fogtok fázni, az biztos :lol:

Babetta: Nekem úgy igazából csak reggelre szokott bekeményedni a cicim, de közel sem annyira durván már, mint a kezdetekben. Ettől függetlenül van benne tejcsi, pedig nincsenek nagy cickóim :?
Ha 1-kor evett Levi (gondolom bevágta a szokásos nem kevés adagját), akkor én sem hiszem, hogy 3-kor már az éhség verte volna fel. Tényleg inkább szomjas lehetett, vagy anyucit hiányolta. Hátha nemsoká leszokik az egyik éjjeli kajáról :)
Sajnálom, hogy Anyukádnál nincs rendben minden, jobbulást kívánok neki :)

Mariannka: Nekem is egy csomó plusz kiló feljött most a szopi alatt, így majdnem annyi vagyok, mint amennyivel szülni mentem :shock:
De most nem fogyózom, ahogy Eszti is írta, majd ha már nem csak szopi lesz, akkor, sztem te is hagyd a fenébe az Update-et. Ez most nem az az időszak, ráérsz vele pár hónap múlva :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést! Jenny jobban van, de sajna még mindg nem eszik,ami nem jó jel. Egyenlőre már mászkál és elém jött köszönni, szóval alakul. :D Most már kicsit bizakodóbb vagyok,hogy hátha megmarad még.

Ma Angiéknál voltunk látogatóba és Hannának olyan erős bélgörcse volt, hogy nem tudtam megnyugtatni, sőt, cicire még jobban sír. :(:(:(:(:( Kapott egy kis Panadolt, az segített. Azóta semmi baja, csak egy picit nyűgösebb a megszokottnál, de az már nem baj. Ma csak velem volt hajlandó rendesen beszélni. :D A nagyija nem nagyon örült ennek, de én igen. :D:D

Mariann!
Szerintem is inkább a napi 1-2 szopinál kezdj fogyózni. Tornázni is úgy jó, hogy szopi előtt egy órával már nem. Ezt jólmegaszontam, de remélem érted... :D

Tündi!
De jó, hogy mentek ti is pihizni egy picit! Alakod miatt meg ne aggódj. :D Csak jövőre akarsz magadbnól szupernőt csinálni, ha jól emlékszem. :D:D:D:D

Anna!
Sokkal jobban áll ez a súly, mint a régi. De egyébként meg csúnya dolgo, hogy ílyen szerencsés alkat vagy!!!!! Én,aki amióta tini vagyok csak fogyózok, irigykedve gondolok arra, hogy te emelett még ettél is rendesen.... :shock: De attól függetlenül kétlem, hogy találok még valakit, hiába mondod. :D Ha sikerül, akkor szólok majd. :D:D:D
Annamari hogy van?

Anita!
Vok Eszterezz nyugodtan. :D Legalább tutira tudom,h ogy rám gondoltál. :D:D:D

Na, megyek, mert hív a csaj!

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti, köszi, de már nem nagyon megy... Két fórumra is írok, néhanapján egy harmadikra is, és az Istvános eléggé pörög, sose tudnék mindenhol képben lenni.

Vali, egyáltalán nem baj, hogy megkérdezted. :) Jövő nyárra gondoltuk, hogy belevágunk a kistesó-projectbe, de addig még sokminden változhat. Aztán jön, mikor jönni akar.

Eszter!

Szegény Hannának is jobbulást! Gyógypusszok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Olyan dög meleg van, hogy tegnap csak olvasni bírtam.

Szerintem tök szép a vattacukor ruci. Meg hát mikor adjon egy anya a lánykájára ilyet, ha nem a keresztelőkor? Mi a hétvégén lagziba megyünk és Tündinek ilyen rucikája lesz:

Kép

Kockahas: Én gömbhasra :D gyúrok évek óta. Különben is - a kockának nagyon szúr a sarka! Aztán egyszer csak a gömbhasikám kikerekedett és lett belőle egy Tünde baba.

És vettem ma keresztszemes hímzéshez anyagot. Még fonalat nem, mert hirtelen nem is tudom mit hímezzek.

Pilchard!
Köszike megkaptam a pü-t, meg az emilt is!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Tök jók ezek a Babafalvás szalagok, bár én eleget tököltem a másikkal is szóval annál maradok :)

Livi: édes ez a ruci, majd kérünk fényképet Tündiről

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit: Igazság szerint az elején legrosszabb álmomban se gondoltam volna, de nagyon kínlódunk a szopival :( Boti általában üvöltve eszik, akkor van kivétel,ha túl kómás. Fagyasztott tej elfogyott, fejni nem sikerül a kézivel...pedig én úgy érzem van elég tej, mert akkor nem lenne el 3-4 órákat kaja nélkül, és nem aludná át az éjszakát. Nem tudom, mi lehet a megoldás... Most vettünk egy Medela Mini Electricet, bízom benne,hogy segít beindítani a cickókat, és nem dobtuk ki feleslegesen ezt a pénzt. MIndenesetre mindent megpróbálunk,hogy jó legyen Botinak. Vettem homeos bogyót, tejserkentő teát, és felkelek éjszaka is fejni. Bár lehet, nem is a tejmennyiséggel lenne alapból a gond. (Bár minél kevesebbet eszik, annál kevesebb tejcsi termelődik ugye...) Ha szopi nem is megy mindig, legalább olyankor is tejcsit kapjon. Persze igyekszem minél többször mellre is tenni, de akkor, ha neki épp nem kell, még jobban üvölt, feszíti magát........El vagyok kenődve miatta rendesen. :cry:

Benyó úrfi nagyon édes :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vok: Örülök, hogy jobban van a kutyu :) Sztem az már pozitívum, hogy nem csak fekszik, hanem mozog is. Talán holnapra az étvágya is megjön :)
Sajnálom Hanna pocifájását :( Tudod már, hogy mitől lehetett??

Évi: Akkor jövő nyáron hajrá hajrá kistesó :lol: :lol: :lol:

Szelivi: Tündinek is nagyon dögös rucija lesz :) Lehet kérni majd olyan képet is, ahol a vállfa helyett a baby van benne?? :D
Gömbhas :lol: :lol: :lol:

Anita: Nem is gondoltam, hogy ennyire rossz a helyzet nálatok, azt hittem a múltkori eset óta minden OK. Elhiszem, hogy el vagy kenődve, ezek a manók a szopival (illetve nem szopival) rendesen bele tudják verni az emberbe az ideget :(
Lehet, ha végre kibújik a fogacska, Boti is megnyugszik végre, és újra normalizálódik a helyzet.
Nekem egyébként a Mini Electric-kel nem jött semmi, aztán rögtön utána a kézi Aventtel igen. Fene se érti ezeket a kütyüket, még jó, hogy csak kölcsönbe kaptam. De az is lehet, hogy én csináltam rosszul valamit :roll: Remélem neked beválik.

Húúúú csajok tök jó kedvem lett :) Megvolt a mázsálás, és Aliz 20 dekát hízott egy hét alatt :lol: Ilyen már hetek óta nem volt. Pedig annyira paráztam, mert pont előtte rottyantott, ma már negyedszerre :? :roll: Szóval ostromoljuk a 6 kilót, most 5960 gramm. :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita: én is megint kínlódok a szopival. Nálunk főleg este gázos a helyzet, mert napközben hiába teszem állandóan cicire inkább vigyorog rám, mint szívná. Kb. 4 óránként akar rendesen enni, de akkor is csak addig szívja amíg ömlik, utána nem szívja tovább. Így meg ugye kevesebb termelődik. Este meg rájön, hogy ő nagyon éhes, de nincs annyi, amivel teletömné magát.

Cory, Borcsa: valami tipp???

Vali: kicsit irigyellek, szerintem Bettus most 1 hónap alatt sem hízott ennyit
Most nem főztem, Elötte csináltam 2 napra főzeléket amit a mikróban melegítek és a sütő villany, csináltam pizzát.

Vok: most már hamarosan elmúlik a hasfájós időszak és könnyebb lesz!! Szegény Hanna!!
Igen! Majd jövőre..! 2 év múlva megyek vissza dolgozni, addigra mindenképpen jól kell kinézem :lol:

Eszti: nagyon aranyos a kis csíkos Benyóka!! :P
Szerintem akinek fontos az itteni társaság ír, akinek nem...

Mariannka: pont ez a gondom nekem is, de nem merek semmilyen fogyiba belekezdeni

Livi: nagyon nagylányos a ruha, én is kíváncsi vagyok Tündire benne! :)

Edit: jobbulást anyukádnak!!!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szép estét mindenkinek!!!

Csak egy gyors bekukk, mert már tiszta kóma vagyok... és szétesik a fejem is. Már megint jön valami front???

Itthon vagyunk még Debrecenbe, sokat pihizek, olvasok és a régi barátokkal talizgatok.
Vali, kár hogy nem jöttök, akkor majd Szolnok talán? Holnaptól ott vagyunk egy hetet... :)
Gratula a hízáshoz!!! Nagyon szép teljesítmény! Mi ahhoz képest, hogy 2 hete 5500-at, egy hete 5440-et mértünk, ma feltornáztuk 5630-ra!!! :)

Petri!!! Írd meg kérlek priviben a telcsiszámod, hogy szólni tudja, ha megyünk Miklósra!!!

Mariannka! A szívbajt hozod rám! Én is tegnap kezdtem el a Norbit, de én eddig nem vettem észre tejcsi apadást. Amint érezném, azonnal ejtem a fogyit!!! Te mennyi idő után vetted észre? Mondjuk én reggelire annyit zabálok, mint kettő másik és vacsizni is vacsizok bőven (ma pl. 10 dkg parizer, 1 paradicsom, sajt, 1 natur joghurt), csak ugye 1-es kóddal. Engem is érdekelne, hogy ki csinálta szopi alatt. Vas Ildi, Te már nem szoptattál akkor?
Rajtam még 6 kiló van. :(

Vok Eszti!!! Drukkolok a kutyódnak! Nagyon át tudom érezni. Én tavaly vesztettem el a 12 éves vizslám. :( Azóta nem is tudok más kutyát elképzelni magunknak. :(

Anita! Nekem is Medela elektromos van és én nagyon szeretem. A másik kezemmel közben tudom maszírozni a cickóm, így gyorsabb! Mondjuk ha meggebedek sem tudok 10-20 ml-nél többet kisajtolni szopik után, függetlenül attól, hogy mennyit eszik a kiscsaj. :(

Nagyon szépek a babók!!! Mi így nyaralunk...

Kép
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok :)
Na jó vissza veszek egy kicsit :lol: :lol: :lol:

Petri, Vali :)
Elég jó nedszívó ez az ülésbetét. Egyébként van még egy csajszi is aki varr üléshuzatokat. Ha Petinek ki kell már venni a szűkítőt, akkor vele varratok majd egyet.
Szerintem nem pénzkidobás. Még emlékszem Annamari mennyire szenvedett annó.

Évi :)
Szerintem nem kell túlzásba vinni a sterilizálást. Petiek a dolgait csak havonta sterilizálom. Annamarinál sem csináltam és egyátalán nem beteges a kiscsaj. Olyannyira, hogy háziorvost csak az oltások alkalmával látunk :D
Ügyesek vagytok. Nekem mindig megszakad a szívem mikor oltást kapnak a gyerkőcök :cry:
Gondolom ti sem akartok túl nagy kórkülönbséget, mi sem :D

Anita :)
A topikban a fiúk bomba pasik, a lányok meg igazi kis vagesz bomba csajszik :lol:
Nekem is Mini Elektricem van és nagyon szeretem. Minden szopi után próbálj meg fejni, tuti meg lesz a hatás :)

Alina :)
Nagyon édesek vagytok :) Jó, hogy jelentkeztél :)
Jó mulatást a hétvégéhez :)

Gyöngyi :)
Nagyon csini Lili cica :)

Babcika :)
Petike is így szokott aludni, csak a ő a karját dugdossa ki :lol:

Eszti :)
Haláli pasi Benyóka :D

Edit :)
Köszi a mailt, nagyon jó :lol: Én tuti hátul ültem :lol: :lol: :lol:
Lesz ilyen alakod, majd meglátod :)
Irígykedem a mellfeszelüs miatt, nekem már régen nem volt. Eltüntem egy kicsit, mert lusta disznó voltam bekapcsolni a gépemet, de most rávettem magam, bár így se jut sok időm :)
Anyudnak jobbulás!
Gratulálok Levinek, drukkolok, hogy mielőbb abbahagyja az éjszakai keléseket :)
Pancsiztatok már Levivel?

Eszter :)
Keresgélj csak bátran :) Az alakomért már régen nem teszek semmit. Ugylátszik a sok évi edzés úszás, műugrás, aerobik és még sorolhatnám jó alapot adott. Tényleg piszok nagy szerencsém van :)
Kutyusodnak jobbulás.

Livi :)
Nagyon szép a ruci :)

Na most lépek, mert már leragadnak a szemeim :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Eddig befőttesüvegcímkét terveztem. Ugyanis a nászajándék az lesz, hogy az Ikeában vettünk csatos befőttesüveget, abba teszünk aranyzsinórral átkötött ezreseket, meg csomó egyforintost, meg üvegkavicsokat. És erre terveztem Kincsbefőtt feliratú címkét.

Anita!
Nagyon sajnálom, hogy nehéz a szopi. Nem is tudom mit mondjak. Nekünk csak az elején volt szopi közben sírás. Mostanában már nincs. Nekünk egyértelműen a túlöltöztetéstől volt, meg néha a büfi volt útban.

Gyöngyi és Vanillka és Tünde!
Majd a lagziban csinálunk ám képet a kisasszonyról! Remélem még belefér ebbe a lányka, mert ezt a ruhát ajándékba kaptuk és eltettem a lagzira, és azóta eltelt két hónap.

Fogyi: szerintem a norbis diétában pont az a lényeg, hogy kitalálod, hogy miket szeretsz enni 1-es kóddal és este halálra tömöd vele magad! :D Nem létezik, hogy ettől elmenne a tejcsi. Persze ha valaki déltől csak gyümölcsöt eszik, az más! Én is el akarom kezdeni a norbit, de lusta vagyok, mint a fene. Meg pl vacsira most is bevágtam három szelet melegszendvicset.

Ja és elfelejtettem írni, hogy ha tényleg 40 hétre születnek a babák, akkor tegnapelőtt volt egy éve, hogy "legyártottuk" a gyerkőcöt.

Kép
szelivi

Gyerökök!

Hát ne csináljátok, hogy még mindig alszotok!

Engem reggel hatkor kirugdosott az ágyból a lánykám. Ő most a földön húzza a lóbőrt, mert hasról majdnem hátrafordult és ez ugye azt jelenti, hogy leforoghat az ágyról. Szóval letettem a kis plédjére forogni, ő meg elaludt.

Hozzáteszem én hajnal fél négykor aludtam el. De azért egész jól vagyok, már összepakoltam a lagzis rucikat, már mostam egy adagot, reggeliztem. Aztán délre majd kidőlök. Nembaj, akkor kell mennem fodrászhoz, hajfestés közben majd alszok egy rövidet.

Kép
szelivi

Jó reggelt

Livi: Én itt vagyok, csak a kiscsaj nem enged a géphez :) , most is itt ül az ölembe és nagyokat pislog

Babetta: anyukádnak gyógyulást

Eszti: hogy van a kutyud, szorítok érte

Na megyek mert ki akar mászni az ölemből a Julcsa :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok Csajok!!

Tegnap már nem volt erőm írni,úgy elfonnyadatm a melegtől :cry: De olvasni olvastam,de persze nem emlékszem semmire :evil: Kb. amire emlékszem és a friss termésre reagálok(szerintem így is regény lesz :oops: )

Babetta-Cicifeszülés,nekem már csak reggelre feszül,de ekkor a jobb cicivel kezdünk,abből a kiscsaj kivégez 160-170 ml-t.A bal 11 körül kerül sorra,na az ilyenkorra már rettentően kemény és fáj,mint állat.De jön Lili és megmenti a helyzetet! :wink: Utána 2 óránként már nincs esély a feszességre. :? A belövveléskor nekem is nagyon fáj a másik cici,majd szétdurran. :? De én örülök neki,mert ilyenkor "kézzelfogható",hogy van tejcsi!Anyukádnak jobbulást,majd tudósíts mi van vele,megy a drukk!!!

Anita,Tünde-A szopihelyzet nagyon ismerős.Főleg Bettina kiköpött Lili:csak akkor van elájulva,ha dől a tejcsi,ha szívni kell vagy vigyorog,nézelődik,szopja inkább az ujját,vagy hisztizik 1000-rel a végén be sem veszi a cicit csak üvölt,én ettől teljesen kikészülök.De:ilyenkor leteszem az ágyába,ha elalszik kiveszem,úgy szopizik rendesen.ki érti ezt???? :?:

Vali-Gratuli a hízáshoz,nagyon irigy vagyok :oops: Úgy szeretném ezt az örömet én is érezni :cry:

Eszti-Benyó nagyon cuki!! :P A fejvédőn már én is gondolkodtam,csak lusta vagyok boltba mászni a melegben :oops: :cry:

Livi-Gyönyörű ez a ruha! :P Ez az ajándék nagyon szupcsi,ügyes vagy!! :)

Bartika-Látom Ti is szépen gyarapodtok,irigy vagyok :cry: :oops: Én nem fogyozók szopi alatt,,így is állandó tej-hízás fóbiám van Lilivel kapcs.,majd utána.Én odafigyelek,hogy minimum édességet egyek,meg ne kétpofára tömjek mindent.Ennyi.Rajtam is 5-6 kiló van,ebből 3-4 szopi alatt jött fel :cry: :evil: Nagyon édi pancsis Pötyi! :lol:

Vendég

Az én csemetém meg farkasálmos, de esze ágában sincs aludni, inkább ordít... Hiába ringatom, altatom, simogatom, semmi. Pedig most nincs is benn meleg :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

fogyi: Hát rajtam van egy huszas felesleg (nem a terhességtől), de úgy vagyok vele, hogy amíg a Lili akár 1 kortyot is cicizik én biztos nem kezdek el fogyozni. Annyit szenvedtem a szoptatás alatt a tejcsi mennyiséggel, hogy ezt most nem szeretném elrontani egy diétával. Meg aztán bennem a szülés után átértékelődtek a dolgok, a kövérségem háttérbe szorult és az első a Lili. Abszolút nem izgat, hogy dagi vagyok most :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszi Lányok az együttérző szavakat! Azért annyira talán nem tragikus a helyzet, csak tegnap este is rossz volt, hogy elalvás előtt ilyen sírást kellett rendezni. Persze tegnap fáradt is volt, így az estit ennek tudom be :roll:!
Babcika: Na, valahogy Boti is ilyeneket csinál közben. Kis sírásokkal eszik egy nap 4x, de az ötödiket (általában délben, v délután) átüvölti, kiköpködi a cicit.... egyszerűen érthetetlen. Aztán este meg tök természetes módon eszik, mintha sosem lenne semmi gond. (kivéve tegnap a fári miatt)De, amikor délután nem eszik, éhes lehet, mert utána meg nem tud elaludni. Ezért van szükségünk plussz tejre!
Azzal nyugtatnak,hogy csak a meleg, meg a fogzás. Na, de akkor végig ez lesz??? Mert fogunk a fasorban sincs...
Tény, hogy nem bírom túl jöl ezt a fajta sírást, de nem ez a legnagyobb baj. Segíteni szeretnék, csak nem tudom, hogy hogyan. Miért van az,hogy egy nap egyszer neki nem a ciciből kell a tej, hanem üvegből, vagy újabban pohárból. :?: :?: :?:
Azért voltam elkeseredve igazán, mert nem tudtam kifejni, amit nem evett meg.

Elektromos eddig bevált: ma már 150-t kisajtoltam....ezek szerint nem a tej mennyiségével van a baj...

Majd jövök reagálgatni is, csak most túl nagy a csend..... Kiváncsi vagyok, megint milyen huncutságot eszelt ki a kispasim! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ezt nézzétek,milyen kis pocakos vagyok,a nevem mától Minidagi Lili: :wink: :P
Kép
Na mi van Anya már megint mit akarsz itt azzal a vacakkal?: :wink: Kép
Huncut vagyok ám a javából!! :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok,

Babcika,
a lányod formára teljesen ugy néz, ki, mint az enyém. Érdekes, hogy Lilid "csak" 5 kg körül mozog. Nagyon jó alvós képei vannak. Bár én az ilyen láb kidugás miatt szedtem szét a járókát, mert féltem, hogy beakad ha forog.
Eszti,
jó lehetett a tali. Helyes Benyó a csíkos szerkóban. Micsoda nézése van.
Anita,
vagány Botiról már írtam Neked! A szopis kérdésedre passzolok, sajnos...
Babetta,
jobbulást Anyudnak!
Bartika,
csak óvatosan a fogyival!! Pötty nagyon édes pancsi közben. Jó pihit Nektek!
Gyöngyi, Livi,
jók az ünneplős szerkók.
Annácska,
nagyon helyes a kispasid! És Te is nagyon csini vagy!! Az ember lánya persze telhetetlen. Hallod Te aztán sportoltál rendesen. Én csak aerobicoztam és most nagyon szertnék megint, de szerintem csak a télen merek majd ismét.
Évi,
jó ötletet adtál a meggyel.
Petri,
ugye Te tetted fel a vuk szövegét??? Hol van az? Nem találom. :(
Alina,
helyesek vagytok! Király, hogy ilyen jókat csavarogtok!
Vok,
válaszolok. Hanna jól van?

Mi: almázunk és Lidi nagyon csípi. Segít a kanállal és néha kilöki a kezemből a kanalat, na akkor tele lesz az arca is. Teljes átéléssel eszik. :)

Pussz. Jó 7végét Mindenkinek!
angi79

Sziasztok,

Most végeztem a vasalással, ezután sem fog a kedvenc elfoglaltságaim közé tartozni :evil:

Bartika: Hidegfron jön ma este, én is úgy ébredtem, hogy majd szétesik a fejem, és most még az algopyrin sem segített igazán :( Még mindig érzem, igaz, már tompábban.
Szolnokra nem hiszem, hogy megyünk, mert anyáék holnap jönnek fel. Kár, hogy eddig mindig elkerültük egymást, de egyszer majd csak összejön :)
Pötyi is nagyon ügyin pancsizik, szép kis medencéje van neki is :)
Mi tegnap nem kaptunk az Auchanban olyat, amilyet Angi mondott :(

Szelivi: Nagyon jó az ajándék ötlet, és gratula, hogy hajnalban van kedved ilyenekkel bíbelődni.
Milyenre festeted a hajad??? Én már 2 hónapja nem is láttam fodrászt :? De amennyire most elkezdett hullani, nagyon nem is vágyom, pedig rámférne :roll:

Babcika: Annyira cuki Lili, hogy meg kell zabálni :) Szép kis pocija van, és mindig nagyon kis formás. :)
Valami nem stimmel a vonalzóddal, vagy pár nap alatt ennyit öregedett a csajszi?? :lol:

Évi: Én is csak nehezen tudtam ma délelőtt (vagyis már épp dél volt) lenyomni a csajt, biztos a frontot érzik ők is :roll:

Anita: 150-et én sztem egy nap alatt se tudnék fejni, tuti nem a mennyiséggel van a gond. Valami más kavar be nála (fog, meleg, front, stb.), csak találgatni lehet, de nagyon drukkolok, hogy mihamarabb elmúljon ez a nyűgis időszak nála. Sok kitartást és türelmet hozzá :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Kutya helyzetjelentés:
Láthatóan jobban van, de még mindig nem akar egy falatot se enni. :( Megpróbáltam becsalni a kenelbe egy kis kajával, de a füle botját se mozdította... :( Egyébként nem igen tudom bezérni,ha jön valaki. Ha megnem zárom be, akkor harap. MOst nem tudom mit csinálna, de inkább nem próbálom ki.

Valaki kérdezte: kipróbáltam a pattogatott kukoricát. szerintem attól volt. Nem ettem sokat, de az volt az egyetlen új kaja... Így van még valami, amit jó darabig nem ehetek. Már elég hosszú a lista az allergia miatt... sebaj. :D Az a fontos, hogy ő jól legyen!!!

Angi!
Kutya baja. Ma már traccsparty volt, aludt egy jó nagyot a kertben reggel és kakilt egy hatalmasat egyedül, minden fájdalom nélkül. Remélem már kijött belőle a kukorica maradványa!
Lidi annyira édes volt!!!! :D Komoly kishölgy! :D

Anita!
Nagyon sajnálom Botit!!! :( No meg téged is! :( Remélem hamar elmúlik nála! És a többi foga könyebben jön majd ki!!!!

Még jövök! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Jelentem, alszik mind a 4 csimotám :) Én viszont lassan teljes ko vagyok, és még nincs 2.

Anita: ismerős ez a küzdés :( Bíztatásként annyit, hogy Zsománál csak az első két fog volt necces (2 nap különbséggel jöttek ki), aztán nem volt vészes.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi :)

Mesedalok : Vuk

Fürge rókalábak, surranó kis árnyak,
Hipp-hopp, jön Vuk.
Híres nagy vadászok, jobb, ha félreálltok,
Hipp-hopp, jön Vuk.
Ő az éjszakától sohasem fél,
Bár a sűrű erdő csupa veszély,
Azt beszélik róla, ravasz, mint a róka,
Jön, lát, győz, fut.
Felragyog az ég is, felkiálltok én is:
Hipp-hopp, jön Vuk!

örülök, hogy bejött a meggy-téma :)

Babcika!

Milyen édes pocakja van Lilkónak! Tündér :) És olyan "irigy" vagyok, hogy Lili mindig ügyin a kiságyban alszik... Dóri most is csak a babakocsiban volt hajlandó elaludni fél órás ringatás után :( Néha még este is csak így megy :(

Anita!

Szegény, de legalább tényleg nem a tejmennyiséggel van a gond! Nem lehet, hogy megint valami kő zárja el a tej útját? Ja nem, mert akkor fájna... Meg a többi szopinál is lenne gond. Nem tudom, mi lehet, de remélem gyorsan helyrejön :)

Boscó, Bea, Faby, ti már nem jöttök mostanában?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na én is jól jártam. 2-re kéne mennem valahova, erre a jányom dél óta alszik. Fél óránal tovább nagyon ritkán alszik napközben, hát most összehozta

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap este láttam Istvánkán két piros pöttyöt, ami csípésnek tűnt. Be is kentem fenistillel. Reggelre tele lett a baba apró, piros ki pöttyökkel. :cry: Voltak köztük kisebbek és nagyobbak is. Tisztára beparáztam, hogy bárányhimlő, ezért rohantam vele a gyerekorvoshoz.

Szerencsére nem bárányhimlő :lol: , hanem csípés :cry: , de olyan, hogy a véráramba ment, ezért jöttek újabb pöttyök. :evil: A fenistil miatt megdicsért a doki, és fenistil cseppeket írt fel neki, amit szopi előtt kell beadni. Azt mondta, hogy jöhetnek újabb pöttyök is. :evil: Utálom a csípő állatokat. Fújjj, fújjj.

Bartika: harmadik napon vettem észre, hogy nincs elég tej, vagyis nem elég kalóriadús. Utána este apa megetetett és jól leszúrt, és kb. reggeltől helyre állt a szopi. Most elfelejtem ezt a dolgot, mert nem akarok Istvánkának ilyen koplalós napokat okozni. Úgy megsajnáltam szegényt.

Anita: nekem a kórházban megmutatták a kézi fejést, és az a módszer nagyon jó. Csak kissé fájdalmas.

Szelivi: milyen jópofa ajándékkal készülsz. Ez nagyon tetszik. Szerintem különben tényleg a diéta miatt volt gond a tejjel. Én tudom, hogy használ az update, és zabáltam is este egy csomó 1-es kódost, de úgy tűnik, nem volt elég.

Vok: drukkolok, hogy minden rendben legyen a kutyóval.

Ma megyünk vidékre, kellemes hétvégét mindenkinek.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Tegnap én is úgy jártam, mint itt többen. Olyan melegem volt hogy csak nyűglődtem. Olvastam a topikat de már nem volt erőm írni.
Ma se sokkal jobb a helyzet de most vettem egy kis erőt magamon.

Vok
Sajnálom a kutyádat :cry: :cry: :cry: én is az állatorvost várom...hát az én kutyim meg úgy járt, hogy félrenyelt valamit. Én vegyes koszton tartom, szóval kap maradékot is. Sajnos csontot is kapott :cry: szerintem ez akadhatott meg :cry: Ez még szerdán történt de azóta is próbálja felköhögni. Egyébként eszik, iszik nincs különösebb baja. Ő egy 10 éves csivava.

Vali :lol:
én a vasalást holnapra halasztom, várom a hűvöset :P

Babci :lol:
Olyan kis arányos Lili :lol: nem is értem miért mondod kicsinek

Angi :lol:
Nagyon aranyos lehet Lidi miközben eszik :lol: Én nagyon szeretek szoptatni de már várom a kanalazást is. Kíváncsi vagyok mit szól az új ízekhez. Aztán lehet hogy visszasírom a szopit.

Eddig tartott az erő :oops: ÚÚÚÚÚtálom ezt a hőséget!!! Semmihez sincs kedvem. :evil: bocsi

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vanillka!
Ugyanolyan barnára, mint az avatarban, csak egy hangyányit rövidebb. Elvégre melegben a kutya is vedlik!

Majd otthon lefényképezem a befőttemet, most indulunk és már nincs időm.

Nőjetek nagyra!

Pussz mindenkinek!

Szelivi és Tündibündi

Kép
szelivi

Elment az állatdoki...
most nem tudom örüljek vagy sírjak. Én már láttam lelki szemeim előtt hogy a kutyámnak a gégéjébe fúródott egy csont... és műteni kellene de ezt én nem tudnám vállalni. De elvileg semmi ilyen nincs.
Viszont lehet, hogy daganat okozza.. :cry: :cry: :cry:
Remélem semmi ilyen rémség, elég volt a másik kutyámat napokig siratni...
bocs, hogy már megint kutyákról írok ide :oops:

Még szerencse hogy Timivel minden oké :lol: :lol: :lol:
Ne tudjátok meg, hogy én a kórházban milyen sírást rendeztem amiért szülés után Timi bőre csupa pötyi lett. Így utólag, tiszta lökött voltam. 8)

Livi :lol:
Én is írni akartam milyen szép ajándékot adsz. Nekem sose voltak ilyen jó ötleteim.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Köszi csajok a dícsérő szavakat Lilkó nevében!!! :P

Angi-Lili nem sovány!Én már kitaláltam,hogy miért nem látszik rajta,hogy kevés kilóra,mert olyan,mint egy szép,fejlett 3 hónapos baba :wink: (a bibi,hogy ő már 5 hós :roll: )De sebaj,szép és kész!!! :wink:

Vali-De stimmel,miért pár napja mennyi volt?Lilim tényleg ma 5 hónapos!!! :roll: :lol:

Anita-Valinak igaza van,de én még hozzátenném,hogy lehet,hogy szegénykére az összes tényező együtt hat:fog,meleg,front... :cry: A 150 tényleg nem kevés,és Boti tutti még ennél többet kiszívna,mint a fejő. :!: Kitartás!!!

Vok-Hurrá,hogy jól van a kutyikád.A lényeg,hogy igyon,ha nem is eszik,majd csak rákap arra is! :roll:

Évi-Lili tényleg kisangyal,ha ő álmos,alig várja,hogy a kiságyba tegyem,kap valami szorongatni valót(bumi,rongy,pelus...)ujja bent és már alszik is.Ha álmos nem ismer tréfát!!! :wink: És a kiságyban szeret legjobban aludni,az tény,de úgy általában mindegy csak aludhasson!!Imááád aludni!! :lol: Sajnálom,hogy Dorcival csak így megy.Most,hogy belegondolok én még nem altattam soha Lilit ringatva,vagy cicin alszik el,vagy magától.Nagy ritkán kell a hajszárító,de akkor nyűgös a köbön 8) Bea Balicsra ment,többieket már én is kérdeztem :roll: :cry:

Mariannka-Sajnálom a pöttyöket és inkább ne gondolkodj rajta mi csíphette meg :? :evil: Tényleg kell a szénhidrát a tejcsihez :!: Nem is tudom pontosan,de asszem 9-szer több a szénhidrát tartalma az anyatejnek,mint a tehéntejnek.Úgyhogy sarokba SorbiNorbival!!! :wink:

Petri-Sajnálom a Te kutyidat is!!Őt akkor viszitek az új lakásba is?Mondom én,nem kicsi,3 hónaposnak nem az,csak 5 hónaposnak :wink: :lol:
Vendég

Babcika: Én azt látom a te vonalzódon, hogy:
"Baráti Lili ma 1 éves, 3 hónapos, 1 hetes, 6 napos! "
Nem értem ... , csak nálam jelenik meg rosszul??? :shock: :roll:

Angi: Lidi nagyon ügyes, hoyg már így almázik :) Melyik fajta almát adod neki??? Végül akkor most már nem csak levet, hanem pürét is kap?

Vok Eszter: Én voltam a valaki, aki kérdezte :) Hát igen, a kukorica necces dolog, Hanna meg még 3 hónapos sincs. Én még nem mertem enni, most fokozatosan tesztelem a csajon a kajákat. Zöldbab és borsó már OK-s nála, a K betűseket még ezután próbálom ki.

Cory: Hogy hogy 4??? Kaptál kölcsönbe még egy gyereket, nehogy véletlenül unatkozz? :) Remélem te is ledőltél melléjük, és pihiztél egy nagyot.

Évi: Sajnálom, hogy nálatok is nyűgis az alvás :( Enyém gyerek most az apjával nyomja a szunyát a nagyágyon :)

Gyöngyi: Ez Murphy :) Mindig olyankor alszanak a legjobbakat, mikor időre kell menni valahova :)

Mariannka: Huhh ... szerencse, hogy "csak" csípés, bár inkább az se kéne. Hátha a fenistiltől gyorsan elmúlik :)

Szelivi: Jó bulizást :)

Petri: Mikor derül ki végleg, hogy mi baja a kutyunak?? Vinned kell újabb vizsgálatra? Szegény :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: aha, kaptam kölcsön egy kislányt, aki most a hó végén lesz 2 éves :) Az ő anyukája az ikerterhes barátnőm.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: Értem. Így most legalább kiegyenlítődött az ivararány a gyerekek között :) Barátnőd hogy van? Nem fektették még be? El tudom képzelni, milyen nehezen viselheti nagy pocakkal ezt az irdatlan meleget. :roll:
Szurkolok neki :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali-Én ezt látom:Baráti Lili,aki ma 5 hónapos :roll: Többiek :?:
Vendég

Babcika: Hát most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy másnál mi jelenik meg, nálam még mindig ugyanaz, amit írtam.
Mindjárt megnézem apa gépéről is. Lehet, hoyg a hiba az én készülékemben van?? :roll:
Érdekes, mert Szelivinek is Babafalvás vonalzója van, de az jól mutatja :roll:
Ettől függetlenül nagyon boldog 5. hófordulót a csajszinak :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babcika: Basszus .... apa gépén jól megy, csak ezen nem :(
Az az érdekes, hogy teljesen más a vonalzó mintája is, az exploreren katicás és van Liliről kép is előtte, ezen a böngészőn, amit én használok, meg puzzle szerű valami, kép nélkül :shock:
Tegnap még itt is katicás volt :roll:
Kész vagyok, f..gom nincs mitől van ez. :?: :?: :?:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babci: jaj ne haragudj, olyan figyelmetlen vagyok, boldog hó fordulót :) Igazi Lilis a lányod :D

Trose: Nekünk is ilyen légzésfigyelőnk van, de én kivettem a Lili alól mert ő is lemászott róla és így nem üzembiztos a működése. Szerintem ha megteheted és megnyugtat vegyél Angel Care-t, a lányok azt írták róla a múltkor, hogy az egész ágyat figyeli.
Mondjuk nekem ha megszólalna, biztos annyira bepánikolnék, hogy azt se tudnám hová kapjak, nem hogy még eszembe jusson az újraélesztési ABC. Ne kerüljön sor erre senkinél

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali!

Úgy voltam vele, hogy megpróbálom, mivel pattogtatva van.És csak egy pár szemet ettem... hát, nem jött be.... :( . De ezt is tudom legalább. :D

Petri! Jajjj, szegényke!!! :( Nem irigyellek! Mentek vérvizsgálatra? Vagy hogy nézik meg?

Nekem még a legelején a lelkemre kötötte a dokinénink, hogy csontot semmiképp ne adjak a Bigyónak,mert neki nagyon vékony a bele és könnyen kiszúrhatja egy csontdarab. Így szegénykém csont íz nélkül nőtt fel.

Gyöngyi!
Odaértetek? :D

Jó hétvégét annak, aki már nem jön!!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok: Pontban 2-kor felébredt, gyorsan bepattantunk a kocsiba és fél 3-ra ott is voltunk. Tul. képpen a fotóshoz mentünk, csak a nő mondta, hogy 2-re menjünk a képekért, és azért nem akartam elkésni mert nem tudtam meddig vannak nyitva. Ettől a hosszú alvástól viszont olyan csudijó kedve volt, hogy még közértbe és cukrászdába is eltudtam vele menni, sőt otthon még a kocsiból is kipattantam mert jött a Family Frost-os autó, közben a Lili eljátszott a nyuszipajtival. Nyuszipajtit mindenhova visszük, mert ő a pótanyuka :)

Na jó éjszakát mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, mert holnap hajnalban megyünk 4 napra Balatonra, szerdán jelentkezem, addig is Mindenki vigyázzon Magára és a Babákra!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jaj, hát sziasztok!
Látom, mióta itt jártam van új anyuka is, üdv!

Nagyot nőttek a gyerkőcök!
Van vmi táblicsku vagy album?

Holnap lesz a névadónk, itthon vagyok anyunál vasárnapig, addig tudok netezni.

Péter 21én lesz 4 hónapos, most 62 cm és 6800g.
Sajnos a héten végleg vége lett a szopinak, hosszas kínlódás után.
Szigorla meg államvizsga stressz miatt kezdett apadni a tejem őnagyság meg lusta volt szopizni, végül már lefejve se kellett neki.
Eszik almát, répát, sütőtököt, most jönnek még a 4 hónaposoknak ajánlott bébiételek. Nem akarom tömni tápszerrel. Szerencsére akkor is nagyon gyorsan gyarapodott amikor csakis szopizott.
Majd rakok fel holnap képet.

Leállamvizsgáztam! Mostmár többet tudok vele foglalkozni, ezt kis is használja. A lakás is szuper, szomszédok tündérek, van egy 2 meg egy 1 éves kislány meg szeptemberben születik 1 kisfiú :)

Remélem mindenikvel minde oké, azért jó lenne egy gyors helyzetjelentés mert 2 hónapot nem tudok visszaolvasni. Az is érdekelne ki mit eszik, anyukák hogy vagytok, volt-e, lesz-e tali stb!!!

Puszi!
Kata
katicuska

Szisztok!

Végre valahára, jobban érzem magam - :(igaz, senki sem aggódott értünk :( - ezért már tudok írni. Homloküreg ill. arcüreg gyulladásom van / volt. Probáltam a homeopátiát - majdnem megfulladtam 2 napon keresztül. Folyamatosan 39 fok környékén mozgott a lázam és majd szét eset a fejem. Hideg borogatással + algopirinnel tudtam csak létezni. Ja, +herpesz és mindkét szememre kötöhártya gyulladás. Tuti elátkozott valaki. :evil:
Ennek ellenére, szoptattam Martint és igy 300g helyett 500g hízott 1 hét alatt. Bár, én negyed annyit sem ettem, de tejem, az hihetetlenül sok lett. Állandóan fejnem kellett,de nem mertem lefagyasztani a betegség+gyógyszer miatt. Mára már ez is normalizálódott.

Martin vérvétel eredménye nem lett a legrózsásabb. Vashiánya van és kicsit vérszegény is. Ezért, az esti Vigantol mellé, még kapott + cseppeket illetve tabláttát is. A többi eredmény ok.
Én is úgy tudom, amig szopik, addig kell a konakion.

Lemérte a súlyát a gyerekorvos, hát Levi nyomdokaiba léptünk.
Martin: 9490g
Én, meg dobtam egy hátast.....
Még, hogy 6 hósan duplázza meg a súllyát???? Ez, nekünk már 3 hóssan sikerült.

Anita!
Martinnál egy hétig nem tudtam, hogy miért sír evés előtt és közben. Mire rájöttem:
Amióta oldalra tud fordulni, úgy szeret csak enni, hogy teljesen oldalt van velem szemben. A hátát kitámasztom és fogom a popsiját, már szinte megfullad a cicimben, de nálunk ez bevált már 3 hete. Ez persze, csak fekve kivitelezhető. Igy, már egy hangja sincs, csak akkor, ha nem teljesen oldalt fekszik. Sőt néha a kiságyban is csak igy hajlandó aludni.
Csak egy ötlet volt........

A medencés fürdőcskézés, nálunk is bevált, majd teszek fel képet.
Mi csak augusztus végén jutunk el vízpartra. Addig, marad a kert......

Ma kaptunk a Tescoban "Sleep and Play" pelus. Rákérdeztem a kiscsajnál, hogy hogy is van ez a gumírozási dolog. Az modta, hogy már több anyuka beszámolt neki arról, hogy ő gumírozott Pamperst vett. Ő nem tud róla, hogy volt illetve lesz, de állítólag a gyártó már közleményt is ki akar adni! Állítólag, csak "kacsa" a gumisderekú Papmpers. Ki tudja? Mindegy..., ha lesz én valszeg visszatérek rá!!!

Mariannka!
Martinon is hasonló, csípésnyomok vannak. A Fenistiltől Istvánkán, hány nap alatt múlt el a pirosság?
Mert, a mi gyógyszertári löttyünktől, még 1 hét múlva is ott virít.

Légzésfigyelő:
Mi Baby Control-t használunk. Ennek 3 érzékelő lapja van, ezért Martinnak esélye sincs leforogni róla. Téves riasztás még, szerencsére nem volt!!! De miért is lenne???

Jó éjt, szép napot!

Üdv

Era és Martin

KépKép

KépKép
lingelera

Jó reggelt

Era: Ne haragudj, nekem valahogy kimaradt, hogy írtad a betegségedet. Örülök, hogy jobban vagy és ez nagyon nagy dolog, hogy végig tudtál szoptatni. Hát te se panaszkodhatsz a babód súllyára az biztos :)

Katicuska: Én még mindig szoptatok. Szerintem egy ennyi idős baba pociját a tápszer kevésbbé terhelné meg mint a bébi kaják, de ez nem biztos, hogy így van, majd a többiek megerősítik vagy megcáfolják

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Vali-Nem tudom mi lehetett a gond a gépeddel,azt hittem már begabalyodott a vonalzó,de nem értettem nálam mért jó.Most is rosszul látod a gépeden?

Ja köszönjük a köszöntéseket! :P Olyan,de olyan gyorsan megy az idő!!És én egyre jobban,csak jobban szeretem ezt a prücsköt,bár sokszor úgy érzem ennél jobban már nem is lehet szeretni,és mégis :lol: :lol:

Trose-Lili fordítja szépen a fejét.Nem tudom mit tudnál csináni,így én is nagyon ideges lennék! :roll: Nekünk nincs légzésfigyunk. :?

Katicuska-Üdv!! :P

Lingelera-Ne haragudj,hogy nem érdeklődtünk! :oops: :oops: Csak amúgy sem jössz napi rendszerességgel,ilyenkor inkább arra gondolok,biztos nyaraltok,nincs kedved a melegben gépezni...Nagyon sajnálom a betegséget,viszont ez a tuning tejcsibeindulás nem semmi!! :shock: :wink: És Martin súlyaaaa,hááát le a kalappal.Martin=majdnem 2 Lili :oops: :lol: Sajnálom a vashiányt,de nem lehet majd még nagyobb étvágya a vastól.Úgy tudom,hogy az étvágynövelő,ha vki vasat kap.Én mikor csecsemő voltam,kaptam injekcióba vasat és úúúgy kikerekedtem,mint a csuda. :P

Gyöngyi-Éjszaka?Milyen volt,aludt Lilike?Szopival hogy álltok,kicsit megnyugodtál?Volt mostanában mérés?Nagyon le a kalappal ám előtted,mert jópár anyuka mér rég feladta volna helyedben a szopit!!! :roll: :P

Na léptem takarítani!! :? :cry: :evil: :roll:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?