A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, és Eszter még pörög. Nem értem, 3kor már kész volt...,fél8kor letettem, 8kor HAMM HAMM jelzéssel hívta fel magára a figyelmet, és 2 virsli lecsúszott.
Mindjárt leteszem és nem panaszkodom, szélvészIsti emlékemben él. :)
neet
neet

Nem éritiek? Amíg szexelnek, nem kell könyv, mert hátha gyerek lesz, és akkor bababútor kell, nem könyvek.
Vagy nem?
V O T I V!
Avass be pontosabban. :mrgreen:
neet
neet

Votiv, Neet,
akárhogy lesz, jó lesz!!!! :D Autós kaland :shock:

v
kisün

Votiv,
az első fele csak neked szólt :D
kisün

Ancsi! Gratula ügyi kippenkoppanósLencsinek! :lol:
Valahol rémlik, hogy olvastam, hogy valamelyik oltás ezt is tartalmazza... lehet, hogy keverem. :?:
Szerintem Jucusnak van igaza, s a merevgörccsel kevertem. :oops:

Indi! Én is hallottam hogy mennyit kell fizetni a nov.1 előtt születteknek, ha újat szeretnének. Tényleg felháborító!!! :evil: Barátnőm babája okt.31.-én született...
Füge! Nyami! :P Bár még igazit sosem ettem, csak aszaltat.

Macs! Ezt olvasva is izgultam! zizegőssmiley. De jó, hogy minden rendben!!! :P

Gabi! Vettél új gyereket? Azt hittem a régi bevált. :wink:

Zuz! Ivó gyermeked. :lol:

Dóra! Gratula az első tudatos szóhoz! :P

Sweet november-en én is bőgtem

no megvolt az oltás... ugye, én rendkívül el vagyok kényeztetve angi által, aki csak nagyon ritkán és csak pár másodpercig hallottam eddig sírni. szegénykém egy percig üvöltött, s úgy befeszítette a testét, hogy alig bírtam magamhoz öleleni. egyébként hála teljesen, olyan mint máskor. :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet :) szeritnem nálad a találat, Votiv titokban halogat emrt gyerkszobát szeretne igazából - legalábbis én is erre tippelek :lol:

És csodajó napotok lehetett :)

Vera :) mesélj, mi újság a lurkókkal? úgjabb képecskék?

Jucus :) Imdáom a fiadat, annyira okos fiú!!! És sajnos a nagyszülők némelyike szörnyen alacsony érzelmi intelligenciahányadossal rendelkezik :(

indianyo

ZSanci :) gratulálok a fiad jó kis útleveléhez,megértem én a gyerkekekt, olyan vacak lehet egyhelyben ülni és nem ficeregni és nem nevetgélni meg pofákat vágni.... és nekem volt kézzel írt útlevelem is :lol:

Lindi :) annyira át tudom érezni, milyen lehet most Gréti nélkül... de azért csak érdemes egy kis görbe utat járni, ha már ő úgyis máshol van..

Barbi :) Szegény kicsi lányka oltáskor brrrr. én is utálom, már előre feszengek a jövő keddi szuri miatt :( És tényleg felháborító ez az oltás, csinákjunk valamit!például ez is diszkriminatív, lázadjunk!

Az előbb annyira szörnyűt láéttam, úgy elfutotta a szememet a könny... valamelyik hókuszpókuszban mutattak egy ipari kamerás felvételt, ahol egy 13 éves fiút erőszakkal vonszoltak ki az apja házából, mert aq bíróság az anyának ítélte de nem akart menni... azóta az anya férjhezment és az új apától is válik, a gyerekét neki se engedi látni már majdnem egy éve. Ezt nem lehet elviselni, miylen bíróság az, aki a gyerek akaratát ennyire figylmen kívül hagyja???

És egy bulvárkérdés: Ma reggel mondta Jakupcsek, hogy : gyászol a színházi világ, hétfőn az egyik legtehetségesebb fiatal művész fulladt a Dunába. Én nem találtam róla utaklást, ki ő?

És ez már tényleg megaoff, de annyira bánt: ha Amerikában lett volna ez a szörnyű robbantásos merénylegtsorozat, már pakisztán ellen háború és bombák indulnának és még egy év múlva is erről folyan a csapból is a hír, most meg két nappal később más szinte meg se említik... férj meséltem hgoy egy nagy számla kifizetése ma lett volna esedékes, amiből nekem is akart küldeni, de nem lehet tudni, hogy mikor utalják, mert az illető cégnél a gazdaságis is meghalt a merényletben. és még hányan :(

És én ugyan nagy rajongója vagyoka zsidó kultúrának de nagy ellenzője az izraeli politikának. félek, háború lesz és azzal nőne a terrorveszély mégjobban:(

indianyo

Szerintem is kiságyat rakna inkább Votiv a szobába,könyvespolc helyett :lol: :wink:

petergabi

[quote="gödibarbi"]
írta:
gödibarbiGabi! Vettél új gyereket? Azt hittem a régi bevált. :wink:

:lol:lol:lol:

indianyo

Neet, ott a pont :lol: Indi is kap egyet, a pontos magyarázatért :D
Neet, én láttam ám mindkét kocsit, azért voltam olyan baromira kétségbeesett, és azért ugrottam akkorát :shock: :wink: de nem panaszkodom, nagyon klassz napunk volt :D

terhességi hányingerről kiderítették, hogy nem hormonális, hanem a gyereket védi a felelőtlen anyai zabálás ellen :lol:
http://index.hu/velvet/onleany/terhes060713/

votiv 8)
votiv

Neet:) Votiv :) Jaj, kirázott a hideg! De jó, hogy Isti be volt már kötve és de jó, hgoy mindkét oldalon volt árok :)

indianyo

JAaaaaaaa,már értem! :lol:

És hülyebuzikakamatyi autósok!Komolyan mondom,hogy olyan sok állat van az útakon és ez nem csak közhely!
20170114224602

Indi, tényleg nem volt ilyen hír, az utóbbi időben nem fulladt senki a Dunába. utolsó az a fiatal, aranyos srác volt, akit a wiwen is kerestek :(
és igazad van, olyan sok rémség van a világban. akkora gyerekek, mint a mieink, számolatlanul halnak meg, ártatlanul, kiszolgáltatottan.
én ugyan nem vagyok feminista de a férfiaknak ezt az ostoba fegyver, meg katonáskodási meg bosszúmániáját rohadtul tudom utálni. sokkal több nő kellene a világ vezetői közé, uff. (de nem olyanok, mint Condoleeza Rice, Bush titkos szeretője) a nők NEM háborúznak!!
mi még annyit tehetünk, hogy pacifistának neveljük a gyerekünket, és megpróbáljuk rávezetni az empátiára, toleranciára...

votiv 8)
votiv

bocs, Indi, mégis megtaláltam a hírt:
http://index.hu/kultur/klassz/bertok/

votiv 8)
votiv

huuu Votiv, micsoda noi fortely :mrgreen: es hova teszitek a konyveket? :lol:
recca

Jucus!
1. és én úgy láttam, hogy még csak nem is dönthető a háttámlája. Angliában 60eFt-ba kerül.
2. ha csak ennyi gondom lett volna nagymutterékkal anno, akkor nem bőgtem volna, hogy nem akarok hetekre oda menni, de még így se hallgattak rám az anyuék és köteleztek, hogy ott is maradjak, hogy apukám (ő szülei voltak) meg ne sértődjön. nyári program: korán kelés, meló a kertben, verés, ha rosszak vagyunk, stb. száx! elterveztem, hogy nem fogom kötelezni a gyerekeimet, hogy maradjanak bármelyik nagyinál, ha nem akarnak. nekem nagyon rossz volt az akkor. egyetértek, ha nem akar maradni Soma, ne is maradjon. csak kérdés, hogy a Zistván mit gondol erről az egészről, mert apám nagyon sértett volt, ha megmondtuk a véleményünket.

Macs!
sajnos a dönthető ülések nem dönthetőek ám igazán, csak picikét, olyan kagyló formára. de Lencse jót tud benne aludni.

Moose!
nem az ülés cipelésről van szó, de ha ki kell venni a kocsiból, vagy később betenni, nem mindegy, hogy egy pár kilós ülésről, vagy 40 kilós nagy dögről van szó. úgyhogy a Concord, amit kinéztem, emiatt kilőve! :) aztán vettük a Römert. vigyázz, kategória győztes! :)

Indike!
Jucusnak ne ajánld a marhaepe szappant, mondta, hogy kivan a belsőségektől! ő csak a porcogót szereti!

Ruzy!
ne haragudj anyukádra, lehet, hogy bábakoktélt ivott előtte :). én anyum se tudja percre pontosan megmondani, mert akkoriban nem írták fel percre, és ő altatásos császárral szült. de azt tudom, hogy bárány és rózsa is voltam.

Macskamami!
nagyon sokat gondoltunk rád, a férjemnek is meséltem a történetet. egyszerűen őrület , hogy a kölkök mire képesek! az ember elképzelni nem tudná. nagyon hősiesen viselted, én rommá bőgtem volna magam az erenyedéskor! :(
de mi az a szippancsos ülőke? olyan, mint egy autósülés? nézd meg PGabi Fürtösét, ott ül a kosárban, és kutya baja.

Lindi!
majd írd le, hogy el tudtad-e intézni az ingyenoltást, mert nálunk nem ment, legalábbis felét meg kellett venni és Hibet ott szívtak hozzá. az a gáz, hogy van egy nagy könyv is, amiben nyilvántartják az oltásokat, előbb utóbb rájönnek.

Votiv!
sajna nem hiszem el a terhességi hányingeres sztorit, mert nekem a fog. gátlótól mindig hányingerem volt reggel, ezért sem tudtam szedni.
ancsipancsi

Ancsi!

MIt szólna?Ő is látja,hogy nem akar a gyerek menni,tehát nem megy és megmondja a szüleinek.Ennyi.
20170114224602

Ancsi, Indi, Macs, Manóka, Zsanci! Küldtem nektek pü-t.

Rohadt terroristák szerintem is. Viszont ellenül ez az egyetlen fegyver, ha az emberek utána teszik a dolgukat, minta mi sem történt volna, mert az ő céljuk pont a hétköznapi emberek megfélemlítése. Sajna ilyen világban élünk, ráadásul a híradók csak az ilyen szörnyű dolgokat nyomatják, ezek meg robbanrgatnak mindenhol, az emberk meg félnek otthon. Ha nem lenne híradó, ezek a hírek nem jutnának el az emberekhez, és ezzel nem is lenne értelme az egésznek, hisz itt Bombay-ban is nem az volt a cél, hogy 150 embert megöljenek, hanem hogy milliókat megfélemlítsenek.
lindicita

Votiv, Neet :) Hú, tisztára frászt kaptam, de jó, hogy nem esett bajotok!!!
Nekem az jutott eszembe, hogy ha már a könyvszekrény és a gyerek közti összefüggést vizsgáljuk, éppenséggel lehet gyereket csinálni a könyvszekrényen is, nem igaz? :wink: vagy nagyon távol járok az igazságtól?
És ha a terhességi hányingernek zabálás-elhárítás a feladata, akkor miért csak az elején van? Valszeg a jövőben majd csinálnak vmi csodabogyót, ami hasonlót idéz elő és ez lesz az új fogyókúrás szuperfegyver... :lol:

Barbi :) Angi nagyon szuper csajszi! :D És tényleg ilyen csöndes baba? Igazi kis angyal :)

Indi :) Reméljük azért nem lesz háborús konfliktus a 2 ország között, mert akkor még több áldozat lenne. De tényleg szomorú, hogy már nem is említik, pedig minden hiradó tele van véres jelenetekkel, lassan oda is elkéne a korhatár...

Fibi és Zuz hol van :?:
denizsa

Sziasztok!

Kicsit el lettem megint tűnve, pedig a szülinapok, meg a nagy esküvődömping lezajlása után ígértem, hogy jövök majd, de hát a sok jó után, most rossz történt velünk :(

...szóval az úgy volt, hogy másfél hete hétfőn tűnt fel anyukámnak, hogy Petrának nem olyan az egyik arca, mint a másik...nem mozog eléggé, és ez főleg nagy mimikai megnyílvánulásoknál volt igen jellemző...szóval amolyan arcidegbénulás szerűség volt, nem durva, mert pl. anyósomék, akik szerdán itt voltak egész délután semmit nem vettek belőle észre...Doki barátunkkal konzultáltam: ő megnyugtatott, hogy vsz. valami banális ok áll a háttérben, ő várna egy hetet a dokival...hát én nem tudtam, mert állandóan ezen paráztam, már tiszta görcs volt a gyomrom....Csütörtökön délelőtt (egy hete) berongyoltam vele a Kilinikára (itt nem kellett időpontot kérni, és beutaló sem kellett, a háziorvosunkat meg most nem annyira komálom, így őt be sem akartam avatni...)...szóval, ott első körben közölte egy öreg dokibá, hogy "itt kell hagyni anyuka"...durva volt, úgy beszélt róla, mint egy tárgyról, ami elromlott, és hagyjam itt ő megjavítja...:(...aztán vért vettek tőle, majd kapott egy kis elektromos tornáztatást az arcára (egy nagyon kedves gyógytornásznéni volt, ő nagyon pozitív élmény volt, a dokibával ellentétben)...aztán mikor fél 4-kor mondták, hogy már nem lesz ma semmi, megkérdeztem, hogy akkor miért is nem mehetünk haza...aztán hazajöhettünk, de másnap reggel vissza: lumbálásra...agyvizet vettek tőle a gerincéből, ugyanis ebből lehet kimuatni, hogy ha vírus vagy baci áll a háttérben...Hát ez brutális volt...igazából nem is a fájdalom, mert kapott oda érzéstelenítő gélt, hanem az, hogy hárman fogták le szegényt...Aztán estig ott feküdt (tiszta hős volt, hogy bírta az egész napos fekvést, de ugye ilyenkor a fejfájás elkerülése miatt erre nagy szükség van), estére hazajöhettünk....a vérvétel eredményei, és az agyvízből a fehérvérsejt, cukor már aznap kiderültek, minden negatív volt....tegnap bementünk a professzori vizitre (mert ugye papíron mi bent voltunk, tehát ott kellett lennünk), de még a vírus és a baktériumtenyésztés eredménye nem volt meg...Ma délelőtt ebédfőzés közben csörög a mobilom: a dokinő a Klinikáról, megvan az eredmény: borrelia, azaz Lyme-kór :(...szóval amilyen gyorsan csak tudunk rongyolás befelé, meg kell kezdeni az antibio-kúrát. Először azzal ijesztgettek, hogy intravénás lesz 14 (!) napig, szegény Petrának be is rakták a branült, ma le is folyt neki 1 óra alatt a cucc, de utána a kisdokinéni konzultált infektológussal, és mivel a fehérvérsejtszáma jó volt, tehát nem olyan vészes a dolog, ezért mehet a szájon át adható, szóval holnaptól kezdjük és 3 hét...

Mindezek mellett Petra teljesen jól van, szerencsére semmi betegségtudata nincs, kicsit a lelkét viselte meg ez a kórházasdi, az arca is teljesen rendbe jött már, csak ha nagyon erősen lehunyja a szemét, akkor látszik, hogy az egyiket még nem tudja annyira beszorítani....

Ja, és a legjobb az egészben, hogy kullanccsal nem is találkoztunk, vsz. rövid ideig volt benne és kiesett belőle...de előtte szépen megfertőzte :(....kb. egy hónapja volt egy érdekes terjedő vörös folt a jobb halántékánál, fülénél, az most így utólag rekonstruálva már ennek a jele volt, de nem volt az a kifejezett kokárda, amit mondanak, csak vándorló vörös folt...akkor azt gondoltuk valami allergia :(

És tiszta szerencse, hogy ilyen banálisnak mondható tünetben nyilvánult meg nála a dolog, meg az is szerencse, hogy észrevettük, meg az is, hogy nem bagatelizáltam el, és bementem vele a Klinikára, meg, hogy ott sem bagatelizálták el és vettek tőle agyvízet (pedig akkor még hű de azt gondoltam, hogy mi a francnak)....szóval az egész szerencsétlen esetben sok-sok szerencsés "véletlen" van.....Most reméljük az antibio szépen nekiáll kinyírni ezeket a rohadt bacikat és minden oké lesz...

Remélem nem baj, hogy megosztottam Veletek, nem akarok vele senkit rémísztgetni, számomra inkább az a tanulsága a dolognak, hogy tényleg semmilyen apró-cseprő kis tünetet sem szabad elbagatelizálni...inkább nézzen a doki hülyének és küldjön haza, minthogy elmenjen az ember valami olyan mellett, ami akár évekkel később nagyobb gondokat okozhatott volna....

Pusszanás Mindenkinek, és mostmár tényleg megpróbálok majd jönni néha!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi! A 3-4-5 hós oltást én is megvettem anno potom 20 ezerért, de ugye akkor még nem volt forgalomban. (én vettem az elsőt, kb 3 hónapot vártam rá, még a forgalmazóval is telefonos kapcsolatban voltam, mert a dokink meg állandóan szekált,higy kifutunk az időből (?!?), így végül a 3 hónaposat 6 hónaposan kapta). Viszontost már forgalomban van az új fajta, csak mi még elvileg a régit kapjuk.

Ancsi és akit még érdekel! Holnap reggel a Mokkában kb fél 8-kor Dr Lenkei Gábor (A cenzúrázott egészség írója) fog beszélgetni valami fő pszichológussal a hiperaktivitásról. Nézzétek, biztos érdekes lesz,legalábbis a könyvében elég jól leírta, milyen jó kis kitalált mű gyerelbetegség ez, csak azért, hogy a gyerekeket minél előbb lehessen gyógyszerrel tömni. Mert ugye régen is volt "hiperaktív" gyerek, csak akkor azt még elevennek hívták, és vitték kaarte edzésre meg úszni, hogy levezesse az energiáit, most meg viszi anyuka a gyereket a pszichlógushoz, hogy hiperaktív, az ad neki valami jó kis nyugtatót, aztán otthon csend van. Kíváncsi lennék a főpszichumuki reakcióira, de nekünk nincs tv-nk, ha valaki nézi, elmeséli?
Votív! Isti nem hiperaktív véletlenül? :lol:
lindicita

Bogarka, ez nagyon rosszul hangzik! viszont tenyleg baromi ugyesek voltatok! mielobbi teljes gyogyulast a hos kislanyodnak :)
recca

Den, köszi az útbaigazítást.

Macs, de jó, hogy Fülicsek ilyen hamar túl van a dolgon. Te pedig Hős vagy!

Gyerekútlevél meddig jó? Nem mintha fenyegetne, hogy maholnap világkörüli útra megyünk. :roll:

Réka közben belázasodott, most pedig percenként ébred fel, szerintem megint köztünk akar aludni. :roll:

Ajjaj, mennem kell.
zanza

Ancsi, nekünk concorde trimaxunk van, és simán rakosgatom 2 autó közt. te melyiket nézted ki? egyébként Römer is tök jó, de akár a Maxi cosi priori is, ugyanazt tudják, ráadásul nagyjából egy árban is vannak. a lényeg, hogy lehetőleg ne noném cucc legyen...

Recca, hahhh, nagy furmány :mrgreen: csak reménykedem :wink:

votiv 8)
votiv

Hú Bogárka, még a hideg is kirázott. Még jó, hogy hallgattál az anyai ösztönödre, és nem foglalkoztál a dokival.
Remélem Petra nem is fog semmit észrevenni az egészből. Gyors gyógyulást neki!
lindicita

Ancsi :) Hát nem is étkezésre ajánlottam :lol:

Jucus :) először én is furcsállottam, de aztán kiderült, ghyo ez egy nagyon régóta használt dolog német nyelvterületen (gallseife) és tényleg hatásos.

indianyo

Nekünk is Concorunk és Maxi Cosink van.És nem döntöm sohasem,tök jól alszik benne mindkét kölök.Ezért is szoktunk autókázni velük a hétvégi programok között. :lol:
20170114224602

Bogárka!
de jó, hogy jöttél! sokat gondoltunk ám Rád, emlegettünk. hatalmasat sóhajtottam most, nem is tudom mit írjak. annyira jó, hogy így időben kiderült a dolog, és most kinyiffantják a szemét bacikat. én rögtön felolvastam a férjemnek az írást, hogy okuljunk belőle mindketten. azt kérdezném, hogy a kokárda forma mit jelent? kissé csíkos kör, vagy ilyesmi? szóval mire figyeljünk?
amúgy voltak kullancs ellen oltva a srácok?
a talin be volt dagadva az arcocskája, az bizti szúnyog volt, ugye?

Jucus!
hát igen, neked jó fej férjed van. az a jó, hogy az ember látja a szülei hibáit.
ancsipancsi

Bogárka, ++++++++++++! milliószor puszilom Petrát, aki egy kis hős! és az anyukája is az. és nagyon örülök, hogy írtál!!!

Zanza, gyerekútlevél 2 évig jó.

Zsanci, és hová tervezitek az utat? Isti útlevelében is tátva a szája, de csak amúgy bambulán :D

Lindi, :D már páran mondták rá, hogy hiperaktív :D aztán mikor megkérdeztem, hogy akkor most nyugtatózzam be vagy adjak neki marihuánás sütit, akkor mindenki elhallgatott...

votiv 8)
votiv

Lindi!
nekem csak 4500-ba került az oltások darabja (3-4-5hós), mert azt mondták a Hib nem változott és azt szívnak hozzá ingyen. ez volt a szerencsénk, mert pont a drágább fajta volt a romlott akkor.

Neet!
anno, mikor a tali után találtál kullancsot Esztiben, beküldted bevizsgálni? vagy kidobtad?
ancsipancsi

Bogárka :) sok erőt és gyors gyógyulást és felejtést kívánok! Nagyon szomorú eset és nagoyn örömteli, hogy te ilyen gyorsan és jól döntöttél, hála ösztöneidnek!

indianyo

sziasztok,
Mire kikerestem Indinek a cikket, mert én még olvastam is, addigra Votiv feltette... 8)
próbáld ki a silán új aroma TERÁPI öblitőt!!! ezt mondta a nő a TV-ben!!!komoly!!

Juc,
mi anyósunk is elég gáz, úgy jöttünk el onnan, h B azt mondta SOHA nem marad ott egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pedig mi is ott voltunk vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de meg is értjük! az a mostani hétvége is kész kiképzés volt! Pihenni????HEHEHEHE! na, azt NEM tudtunk!!!!
B a végén már üvöltött vele, mert annyira kocka volt a feje a nőnek!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és ne feledjétek, hogy Bada Dada is meghalt a héten! :(
ancsipancsi

óóó, jaaaj, Bada Dada! :( ilyen fiatalon!
az egyik all time kedvencem az Apa kocsit hajt...

votiv 8)
votiv

Ancsi!
A kokárda forma úgy néz ki, hogy először egy piros folt, majd ez kifehéredik és a körülötte lévő rész lesz piros, majd ez is kifehéredik és az azt körülvevő és így tovább....
És nem voltak oltva, de ezellen nem is védett volna az oltás, viszont jövőre beoltatom mindkettőt és nemcsak kullancs-enchephalitis ellen, hanem minden lehető genya betegség ellen, ami ellen lehet...így is marad annyi, ami ellen nem...:(
És a talin szúnyog volt...igen, annak nics köze ehhez a dologhoz...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És köszönjük mindenkinek a kedves szavakat, meg a bíztatást...mostmár reméljük gyógyulunk ezerrel :)!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!

Ezen a TERÁPI-n én is kiakadtam!:)

Bogárka!

Örülök, hogy időben kiderült a dolog Petránál!
És ez vérből nem mutatható ki? Vagy az arca miatt lumbálták szegényt?
Ezek szerint az sem megoldás, ha időben kiszedi az ember a kullancsot! :(
És akkor nála nem is a szokásos folt volt (kokárda-szerű), hanem csak sima piros folt?
Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de ezen most megindult a fantáziám!
Remélem hamar rendbejön Petra!

ILdi
ildi76

Holnap moziba megyünk. Látta valaki a Szakíts, ha bírsz c. filmet? Érdemes megnézni?

Az előbb lementem a konyhába, de olyan óvatosan, nehogy Gréti felébrdejen, mire rájöttem, hogy nincs is itthon :roll:
lindicita

Férjemnek volt egyszer olyan, hogy Grétit ringatta a kezében, és megcsörrent a telefonja, és gyorsan kiment a konyhába, nehogy felébressze, aztán rájött, hogy ott van a kezében (persze ébren) :lol:

Bocs, ha szóf.sásom van, de tök egyedül vagyok itthon. Zuram is pont most nem tud időben hazajönni,lehet úgy van vele, minek, a gyereket már megcsinálta :lol:
lindicita

Ildi!
nem kérdezel hülyeségeket, eddig én sem tudtam erről semmit, csak most lettem okosabb...és kérdezz csak nyugodtan, hiszen egymás tapasztalataiból tanulunk :)

Szóval vérből nem feltétlenül mutatható ki, ezért lumbálták...igazából az öreg doki már az elején erre gyanakodott, gondolom ezért rendelte el...de ha pl. bármilyen ideggyuszi, vagy vírusos eredet állt volna a háttérben azt is ebből mutatták volna ki...

És igen, nem kifejezett kokárdája volt, hanem fura piros folt a halántékánál, ami vándorolt előre...persze lehet, hogy ez egy kokárda "csücske" volt, csak a hajától nem láttuk a többi részét...de nem is feltétlenül kell kokárdának lennie...
...és nemcsak a csípés helyén lehet, hanem bárhol a testén...a vicces az, hogy épp ma, mikor már tudjuk az eredményt, jött ki rajta egy kis kokárda a vállánál...szóval, ha az arca miatt nem derül rá fény akkor az most gyanús lett volna....

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi, ha érdekel, átküldöm a kritikámat, ami most vasárnap fog róla megjelenni. elöljáróban annyit, ritka szar film, inkább ne nézd meg, én nagyot csalódtam.

votiv 8)
votiv

Votiv! Hiszek neked, de azért átküldheted ildi142@freemail.hu

Akkor marad a 16 utca, Bruce Willis úgyis az egyik kedvencem.
lindicita

Lindi, elküldtem :)

Bogárka, nekem volt "szerencsém" lumbálást látni, hát az egyik legijesztőbb dolog... és mégis milyen hasznos lehet :( ezek nem csak szerencsés egybeesések, hanem Te mindent nagyon jól csináltál, le a kalappal!
olyan jó ezt hallani, hogy Petrát nem viseli meg a betegség! csak múljon el hamar! nagyon szorítok!

votiv 8)
votiv

Deni,
itt vagyok ragyogok :)

Na jo, feladom, nem birom végigolvasni a mai termést, annyit irtatok, és összemosodnak a betük a szemem elött :( ugyhogy bocs, akinek nem válaszolok, lehet hogy holnap sem fog sikerülni, mert Györbe megyünk Bálinttal kettesben IC-vel, életében elöször, és csak szombaton jövünk haza :)

Macs,
tényleg jo volt talizni, és Füli továbbra is tündér :D nem is mondtad ezt a rövid nem mozdulást, szörnyü lehetett :( igaz, nem tudtunk túl sok témába belemélyedni, mert kisfiam hozta a formáját :roll: Mi utána visszamentünk még, és a háloszoba részlegen el is aludt a ded, igy én még egyéb dolgokat is beszereztem :lol:

Ja, és joga után vettünk esernyökocsit, ha érdekel, irok részleteket rola holnap :)

Votiv,
könyvszekrény jo poén, érthetö :)
hát, B olyanokat beszél, hogy "Apa, dejee" =gyere. Meg "bomba tétta"=gombás tészta, meg dolyo (golyo), tocsi=kocsi. És már mondja az autot is, de nagyszülök hatására visszafejlödött "dudu"-ra idönként :x És persze mindent utánoz ami tetszik neki (hoppá, huha, azta, dejo, ebbe, oda, szia, stb...)

Zuzi,
a reggeli hsz-m elszállt, de már aktualitását vesztette, majd megirom pü-ben.

joéjt, megyek elájulni.

KépKép
fibi

Bog,
én csak sok sok erőt kivánok nektek!!! És a pici Petrának is!! Levi egész elszontyolódott, mikor mondtam neki, h mi történt Petrával!!!

Votiv, Ancsi,
apa kocsit hajt nálam is előkelő helyen...és mindig eszembe jut, mikor Igi játszik a gyerek harmónikán...pont úgy húzza... :lol:

és nem készülünk sehová, max majd Bécsbe vmikor nyár végén...viszket a pénztárcám!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

És mindig elfelejtem, mert sok minden kavarog a fejemben ezzel kapcsolatban:
Macs,
Fülinek is jobbulást!!!
És a doki mit mondott arra, h miért volt az a pár mp. kiesés????????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogarka!! Remelem hamar meggyogyul a hosod!! Es szuperjo anyuka vagy!! Es +++++++++++++++++++++++++++

Ja, Neet, mar be akartam szolni neked, hogy nem minden regi mesefilm tokjo es nem minden uj sz.r! En mar kivulrol fujok ot kisvakond dvd-t, ket kockasfulu nyulat, egy lolkabolkat stb stb es egy csomo kritikan aluli resz van bennuk (majd elmeselem, ha jobban raerek), Viszont ott van peldaul a Hunyor-major (imaaaaaaadom, ha csak egy rajzfilmet nezhetnek egesz eletemben, ezt valasztanam, szuperjo) meg a Sam, a tuzolto meg a Clifford a nagy piros kutya (na jo, a konyv mar harminceves, de a rajzfilm ujnak mondhato)... mind tokjok.

Zuz, egyetertek Dennel, lassits mar!! Es AFP eredmenyt meg megmondja neked telefonon a Schopf-Merei korhaz, nem kell ezekre varnod. Nekem is allatlassu volt es vegul megkerdeztem igy es elobb megtudtam.

Macs, mi az a szippancsos alju uldogeloke? Es utalom, amikor kiderul, hogy nem en vagyok a tulsagosan aggodalmaskodo... :( Es Concord nyakparnat vegyel Fulinek, mert az hatul egeszen vekony es csak a ket szele bumszli, ugyhogy tokjol megtartja a fejet. A tobbi vacak mindenhol egyforman ki van tomve, azok nem ernek semmit. A Maria bababoltban csak 2600 korul van. Egyebkent haragszom rajuk, mert nem eleg, hogy tavaly iteletideig vartam a megrendelt autosulessemre es vegul megvettem mashol, iden meg azzal szivtam, hogy meg a korhazban voltam, elkuldtem apat ide kokuszmatracert (mert gondoltam, megiscsak veszek egy ujat a kicsinek) es nem eleg, hogy ultravekony sz.r huzattal, de olllllllyan dohos, hogy majdnem azonnal kidobtam a kukaba, amikor kibontottam a nejlonbol :evil: :evil: erre fektessek egy csecsemot... de akkoriban sajnos nem ertem ra reklamalni, ugyhogy ezt megusztak a disznok...

Ancsi, nem akarlak lelombozni, de szerintem ez meg a csirkekocsik kozott is gyenge... es bergontol meg gyorsan szabadulj meg, amig meg talalsz valakit, aki penzt ad erte... babakocsis topikokban csupa rosszat olvastam roluk, egyik bergontulaj azt irta, meg az ellensegenek sem kivanja... es tenyleg letezik 40 kilos autosules? ezt nem mondod komolyan :!: a papad meg a mamad pedig szornyetegek, hogy ennyire nem tiszteltek kiskorodban... na asszem mostmar nem is fogsz velem baratkozni... :( gyorsan irnom kene meg valami kedveset is...

Indi, marhaepeszappan engem is megremit. Akkor mar inkabb a pulykaraguleves :D ennek mennyire szornyu szaga van?

Juc, most nem tulzok :D es majd autozok 8)

Votiv, 4D szerintem is gyurmahorror, viszont tenyleg tokjo alaposak a praxisban, az nekem is tetszett. Akartam is menni a picivel, de vegul kimaradt. Olyan hatranyos helyzetu szegenyke, hasznalt ruhak meg jatekok, sokkal kevesebb anyaido es akkor meg ez is... :( autos sztorit nem ertem... hogyhogy a ket auto kozott allt a tied? az ut kozepen parkoltal? es akkor ha Istit benne hagyhattad a verdaban, akkor te is beszalhattal volna, ha viszont arokba kellett ugranod, akkor neki miert nem? marhara nem ertem... de konyvszekrenyekre termeszetesen emlekeztem. Es Isti szerintem tok nyugis. Persze nem ul egyhelyben, hanem eldolgozik, de ez termeszetes, egyaltalan nem neveznem hiperaktivnak. Vagy akkor az en lanyom a tulporgott? Rec, szerinted? (Ma nem aludt napkozben es este fel nyolckor olyan sebesseggel motorozott meg rohangalt lenn, hogy futnom kellett mellette.)
moose

sziasztok!

Honnan tudnék infót a Szt. Imréről? mert itt ti tök másról írtok.. segítsetek. Voltam már, ismerem kb. 2 éve még szülőszoba látogatáson is voltam, de nem itt szültem, tornára is ide jártam, mert itt volt a munkahelyem közel, most viszont 34 hetes vagyok, itt fogok szülni, épp szülésznő keresésbben vagyok, de itt nem nagyon találok infót.. máshova kerültg ez a téma, vagy..?
Kaptam 2 szóülésznő nevet: Csizmadia Erika, Vastagné Éva. V.mi infót róluk? hol találok.. lassan meg kell keresnem őket, de gondolom többen is vannak. Nekem 1 közepesen fiatal, csendes, nem erőszakos, nem túlbuzgó szülésznő kellene, aki gátvédelmert is csinálna.. de legalábbis megpróbálnánk a védelmet..

na csak ennyit,
sziasztok
Mese
meske

Indi,
Marci eddig szerencsére unalmas gyerek, eszik-alszik-gyarapszik :D Úgy tűnik, Dóci meglepően gyorsan napirendre tért afölött, hogy konkurrencia érkezett, mondjuk nagyon odafigyelünk, hogy ne tiltsuk el semmitől (pl. simizheti szopi közben, meg megnézheti, amikor alszik), és hogy mindig figyeljünk rá is, ha épp marcival foglalkozunk: tegnap segített fürdetni, ő mosta a kiskrapek lábát. Szóval ha akar, ott lehet mindenhol, ha meg nem, akkor nem kényszerítjük, eddig ez működni látszik :) Mindig megmutogatja, hogy Marcinak bizony van két lába, meg füle meg orra meg szeme... itt kapom el mindig a kezét, hogy legyen még szeme ezután is annak a szerencsétlen gyereknek, de alapvetően ennyi volt eddig a maximum, és ez sem aggresszivitás, csak még kicsit ügyetlen :)

Barbi,
olyan keservesen tudnak sírni ezek a kis manók :(

Bogárka,
jesszusom, itt ülök ledermedve :( Eszméletlen szerencsétek volt, hogy ilyen korán felismertétek-felismerték, hogy lyme-kór!!!! Nekem ez az egyik parám, mert annyira “bagatell” tünetekkel jelentkezhet, és nagyon komoly következményei lehetnek. Petra egy hős, remélem, gyorsan efelejti a kórházat!!!! :)

Lindi,
én is lábujjhegyen járkáltam meg suttogva beszéltem Dóci alvásidejében, amikor nem is volt itthon :D aztán elmúlt :)

Fibi,
jó utat! :)

Meske,
üdv itt! :) A két szülésznőt személyesen nem ismerem (nekem Kecskeméti Vera volt a választottam), de a kórházban majd minden szülésznő jó, és mind törekednek a gátvédelemre, ettől nem kell tartanod! Nagyobb gond lesz azzal, hogy ki tud ennyire a végén elvállalni, a szülésznők általában hónapokra előre be vannak táblázva.
Mi (majdnem) mind ott szültünk, és már szinte mindent megbeszéltünk, ami a kórházhoz kapcsolódik, ezért offoltuk és offoljuk szét folyamatosan a topikot :D
Egyébként a “Szülészetek, kórházak csak regisztráltaknak” részben van egy “Szülésznők a Szent Imrében” topik, az nem pörög ennyire, viszont ott még tényleg a címben foglaltakról van szó, ha gondolod, ott is kérdezz rá! :D

v
kisün

Szia Mese :) Hát azért folyik másról a téma, mert az itteni emberek már mind szültek itt- vagy legalábbis készültek itt szülni és ha máshováé is mentek, itt ragadtak, mert csudajó meberek vannak itt :) és aztán egy idő múlva már más téma is akad, mint maga a kórház - szerencsére, különben szörnyű unalmas lenne :lol:

De viccet félretéve meglátod, jó sok hozzászólást kapsz még a mai napon a kórházról :) Én sajnos nem tudok segíteni szülésznő ügyben, mert végül máshol szültem, de csudakedvesek voltak velem, amíg bent voltam és nagyon profik :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?