Sziasztok!
Na így hétvégére én is megjöttem egy kis tereferére, élménybeszámolóra.
TIMI,
hogy vagyogatsz? Van még a türelmedből? Fogsz tesztelni a jövő héten? Remélem, a talira tényleg tudsz jönni és találkozhatunk. Virág és Kekszike randija viszont elmarad...

majd máskor, mikor mindketten húzzák a babakocsikat! Szeretettel gondolok rátok és nagyon kívánom nektek a sikert!
ÁGI,
te másik babavárományos leányzó! Olvasom, hogy jól zajlott az inszem, remélem szépen alakulnak a továbbiak! Kívánom hogy ezúttal sikerüljön nektek és sajnálom hogy nem jössz a talira.
MANGÓ,
szintén sok-sok kitartást! Becsülöm a türelmed, hogy nem tesztelsz. Én első alkalommal el sem jutottam addig amikor tesztelhettem volna, a másodiknál meg olyan idegbeteg voltam, hogy nem is bírtam volna tovább várni.
KISPINTY,
sajnálom hogy nem sikerült az első lombik.

Nagyon nehéz ezt elviselni de sajnos többen vannak/vagyunk így, hogy egy vagy több kudarcot is meg kell élni a sikerig. Remélem gyűjtöd az engergiád az őszi folytatáshoz.
MELBA, INARI,
ahogy Rékának is, nektek is írtam vmelyik nap privit, semmi komoly, uh-ról akartam vmit kérdezni, de mivel egyikőtöktől sem jött válasz, csak Rékától akinek e-mailt is tudtam írni, gondolom, nem kaptátok meg a privit, mert Réka is írta hogy csak az emilkém ment át.
Nagyon sajnálom, hogy egyikőtök sem jön a találkára.
Egyébként a kismamis talinak én is nagyon örültem, olyan jó volt beszélgetni úgy élőben is.
ÜBI,
nagy megkönnyebbüléssel olvasom, hogy - ha nem is zökkenőmentesen - túl vagy az amnión. Mi jövő kedden megyünk vissza a Sotéra, csinálnak egy uh-t és ha minden ok, akkor nem lesz amnió. Persze, csengenek a fülemben Dévai szavai, most szerdán is újra felhozta a témát, de HISZEM hogy ha semmilyen vizsgálat nem utal bajra, akkor valóban egészséges a babánk.
Ma egyébként az Istenhegyin megcsináltattuk a gentikai uh-t (nem bízva maximálisan) az egypercesnek ígért Sotés uh-ban, szerencsére mindent rendben találtak.
Ja, és kis magzatunk most is fiúcskának látszott, úgyhogy kezdjük a lelkünket ez irányba terelgetni. Bár én még mindig úgy vagyok, hogy "elsősorban gyereket"várok, tehát ha lány lenne is ugyanígy érzenék most, ezzel ezt akartam kifejezni. Csak azt tartom fontosnak, hogy egészséges, stramm kisgyerek legyen.
ENIGMA,
a házat tudom, hol laktok, de egy pontos emeletet, nevet küldjél nekem légyszi e-mailben, jó? Ne priviben, mert az nagyon bizonytalan.
wsh@hdsnet.hu Köszönöm.
Én is igyekszem vinni vmi finomságot, majd csinálok salátát vagy sütit, esetleg mindkettőt. És plédet is viszek.
BEEB,
én is emlékszem rád, nem is értettem, miért tűntél el a fórumról, csak úgy szépen csendben. Gratulálok hogy ilyen szépen növekednek a babáid, remélem és kívánom hogy rendben meg is szülessenek.
GIGI,
nagyon szép fotókat tettél fel. Jó lehetett!

Nekünk Dévai nem javasolta a nyaralást az utazás miatt, eddig úgy gondoltam hogy akkor legalább kocsival elmegyünk vhová, de mivel a hasam még mindig nagyon érzékenyen reagál az autózásra, egyre inkább úgy néz ki, hogy tényleg csak rövid - határon belüli - utat merek bevállalni.
Egyébként a "nehézségről" annyit, hogy a barátnőm épp a minap mondta, hogy azt hitte, ahogy halad előre a kisfia a korban, egyre könnyebb lesz vele, de most már belátja, hogy igaz a "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond" mondás.

Te is ezt érezhetted nyaraláskor.
EPER, ÁGI,
Virág meggyógyult, most meg a ti kutyitok betegeskedik? Jobbulást kívánok nekik, tudom milyen rossz aggódni értük.
Eper, a mi kutyink is eddig szabadon volt az utastérben, de ugye ez nem túl biztonságos dolog. Most már elég nagy ahhoz, hogy a csomagtartóban - természetesen úgy hogy le van véve a kalaptartó, tehát nyitott!!! - tud utazni szabályosan bekötve kutya biztonsági övvel. Ugye már kilát így is, közben pedig biztonságban van ő is, mi is, egy esetleges ütközéskor. Kb. öt perc alatt tudomásul vette, hogy neki ezentúl ott kell utaznia, de azért majd mindjárt teszek fel képet, milyen kétségbeesetten nézett az első percekben. Nem akartuk kinevetni, de annyira olyan fejet vágott, hogy Atival elröhögtük magunkat...
VANDA,
örülök hogy újabban aktívan írsz.

Olyan kár hogy messze laksz és nem tudsz feljönni a talira.
RÉKA, KISMAMIK,
Réka, sajnos a lábfelpolcolásnál nincs jobb megoldás a vizesedés elkerülésére, ill. talán valóban a sómentesebb étrend, de az nagyon rémes lehet, nem csodálom ha elsőre nem ugrasz az ötletre.
Lányok, a múltkor felcsigáztatok a sok vásárlási történettel, meg hogy kezdjek el szétnézni, stb. Szóval kérdezném, hogy álltatok neki a vásárlásnak? Úgy értem, milyen boltokat választottatok, keresgéltetek-e a neten és ha igen akkor hol, stb. Várom az okos ötleteiteket.
Melba és persze a többiek is,
Dévainál minden oké volt, leszámítva hogy nem örült, amiért a Sotén azt mondták hogy "az eddigi leletek birtokában nem javasolják az amniót". A babát most nem nézte uh-n, mondván hogy a Sotén úgyis megnézik, engem nézett csak meg, a méhszáj oké volt, szép zárt.
Javasolt három vaskészítményt, hogy ezek közül vegyem meg vmelyiket, kiderült hogy mindhárom vényköteles, ezért ma a körzetivel felírattam a Ferro-folgammát. A kérdésem hogy ti hány szemet szedtek a vasból?
Szeretettel üdvözlök mindenkit,
remélem minél többekkel találkozom vasárnap.
Kata