A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Eper még csak ma telt le az egy hét.
Jó majd jól megsimizem, az én kutyum rohan be mindíg a dokihoz, mint az állat. Tiszta hülye!! :-)
Ági28

Lányok,

Én azért kértem újabb visszajelzést tali ügyben, mert amit a Réka írt 39 ember, az fizikai képtelenség lett volna egyáltalán beengedni, nemhogy leültetni. Arról nem is szólva, hogy nem is éreznénk jól magunkat és akkor tényleg muszáj lett volna kinti helyet keresni. Csupán ennyi. Természetesen mindenki jöhet, ez sosem volt kérdés. Kicsit szűkösen leszünk, de már ne variáljunk.

Arra gondoltam sütök csirkecombokat és csinálok valami salit. Illetve lesz ásványvíz. (mentes szokott nekünk lenni)
A Gigi ígért muffint - hajrá lányok, kérem a további felajánlásokat - üdítő, süti, esetleg még kaja ügyben.
Természetesen Juditka sütije lesz a nap fénypontja, szerintem azt mindenki várja már.

Örülök, hogy ilyen megértő a társaság a képekkel kapcsolatban, ígérem mindenkinek aki kér, e-mailben küldeni fogok.

Akkor jön:

Farkas - Fné
Wish - Laci
LKT
Roxi - Attila
Gigi - Viktor - Oli
Szani - Szili - Andris
Réka
Eper
Kata
Hajni - Laosz
Pixx - Zuxx - és az ikrek

kihagytam-e valakit?

ha estetleg mégis lemennénk az udvarra, ki-ki dobjon be egy kint pokrócot a kocsiba.
enigma

Beeb, igen nála szültem :D

Csajok, aki későn jön így is csak a szőnyegen lesz hely.... :wink:
enigma

Enigma!
Én is aggódtam, hogy hogy férünk be, de ennyien valahogy csak megoldjuk. :wink: :)
Biztos akarsz sütögetni? Inkább mindenki hozzon valami ehetőt, nem?
Én is szívesen hozok valamit, pl. mártogatós szószt zöldségekkel, kenyérkével..

És köszönjük, hogy fogadjátok a népet!!!
Vendég

IGEN, mi megyünk és a szőnyeges verzió is irtó szuper lesz.

Enigma,
Mi is sütünk husit- ne vállald magad túl-, és csinálok valami sütit is majd tesztelitek!

Tegnap találkoztam Wish-sel, köszöni jól van , most egy kicsit visszavonulót fújt , igaz olvas, de írni mostanában nem nagyon fog. Mindenkit üdvözöl! Majd ír ha kedve van és a csillagok is úgy állnak.

Lkt-m,
Na a pöcs van? Vasárnap gyüszöl? Fantomas is jönne már végre, csinálok neki levonót a mellkasára és akkor mindenki tudja amikor a matrica mozog- mert hogy ő ugyebár láthatatlan-, hogy tényleg ott van.

FArkasok J
farkasok

Sziasztok!

Ági, bocs, tudom, hogy hülye kérdéseim vannak, de nem tudom, milyen az inszem, csak a lombikkal vagyok képben. :oops:

Lányok!
Én szívesen sütök sütit, bár nem sűrűn szoktam a Dévai-féle tiltás miatt. Muffin/palacsinta/tiramisu? Vagy saláta? Husi? Melyiket választjátok?
eper1

Duddu!

Gratulálok a két leányzóhoz.Van már nevetek? A mieinket Eszter Leának a másikat pedig Anna Bodzának fogják hívni.
Köszi kérdésed jól bírom, hétfőn megyünk az "Öreghez", majd megmondja hogy nézek ki belülről :D
Nem tudom mennyit pihenteted a lábaidat, de azt mondta a Dévai, hogy sok husi evéssel és minimális sóbevitellel csökkenthető a duzzadás.
Jó hétvégét mindenkinek
Beeb
beeb

Sziasztok :)

Eper :)
Én viszek muffint de a tiramisura szívesen beneveznék!!! :wink:
Még egy kérdés: mi a rendes neved???? Csak nem foglak eprezni :lol: :oops:

Athiz :)
Mi már tavaly nyáron is voltunk nyaralni. Azt hittem, hogy annál egyszerűbb lesz. Hát tévedtem :lol:

Enigma :)
Na akkor bedobok egy pokrócot, bár Olivér mellett felesleges. Ülni úgysem lehet...........
És útolag bocsi, hogy tettem fel múltkor a skacokról képet. Nem tudtam, hogy nem szeretnéd. :oops:

Mi majd szerintem négy körül érkezünk, ahogy a kismaki felébred.
Sajnos el kell, hogy keserítsek mindenkit: nem sok színem van... :( Az árnyékos játszótéren nem sok nap sütött. :roll:

JA ÉS ÉN MÁR TELJESEN BE VAGYOK GERJEDVE JUDITKA SÜTIJÉRE!!!!!

Egy kis ízelítő:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinek jó a kedve!!! Szerda óta nem olvastalak Titeket, és megállapítottam szépen termeltetek. Már olvasni is öröm amit írtok!

Szerda de. voltunk az amnion. Kétszer szúrtak, elsőre megmozdultam. Kérdeztem a dokit, hogy a baba "belenyúlt-e", persze nem volt a válasz. Remélem tényleg nem lett a baba megszúrva, nagyon aggódok. Elsőre amikor megmozdultam vizet sem tudott leszívni, ezért eddig mindenki azt mondta, hogy nem is szúrta át rendesen a burkot, tehát ne aggódjak.
Amúgy minden rendben!!! Nincsenek görcseim, és már sehol se fáj a pocim!
Kedden az ultrahangon láttuk a kukacát!!! Rolandnak fogják hívni!

Ráadásul úgy tűnik sikerült valami gombás fertőzést összeszednem, amire azt mondta a Dévai, hogy a végbélből ered akkor, ha pl. édességet eszel meg ilyenek. Tehát nem teljesen én vagyok a hibás. Ti már jártatok így?

Mindenkinek 25-28 fokos felhőtlen időt kívánok, és sok pihit!

Sziasztok!
übi

Beeb, milyen szép lánynevek, igazán örülök, hogy mersz különleges neveket adni nekik, és összekötve a hagyományosokkal nagyon klassz! Én is adtam volna 2 keresztnevet a fiamnak, csakhát mi kötőjeles (apa-anyanév + Szilárd) nevet adtunk neki, úgy meg már nagyon hosszú lett volna. Már így is az egy kicsit. De így éreztük igazságosnak, hogy mindkettőnk nevét kapja.

Gigi, ezek tök jó képek. Tavaly még könnyebb lehetett a babával, mert nem volt olyan mocorgi, mint most. Vagy tévedek?

Übi, én is remélem, hogy nem kapott méhenbelüli szurit az a kis kukacos! Ismertem egy Rolandot, helyes srác volt (persze gondolom még mindig az :lol: ). Biztosan a tiétek is az lesz! Simizd meg a nevemben!

Réka, remélem, nem durciztál be arra, amit írtam mostanában, hogy kevesen vannak ezen a topicon, hiszen én is, mint más, csak hiányoltam az emberkéket innen. És teljesen egyetértek veled, itt csak kedves emberekkel találkoztam virtuálisan, ezért is hiányoltam mindenkit. Semmi rosszindulat nem volt bennem. Remélem, benned sem! Pihizz sokat, és vigyázz magatokra! Puszillak
Vendég

Übi

örülök, hogy túlvagytok rajra!
A Roland nagyon szép név!
Azért pihizz sokat még a hétvégén

Athiz

Valóban igazságos, ha mindkettőtök nevét viseli Szilárd.
Mi is elgondolkodtunk ezen, de végülis inkább a két keresztnév mellett döntöttünk, ők pedig választanak melyik tetszik jobban.
Már akartam írni, hogy tündéri egy kissrác :)

Sziasztok
Beeb
beeb

Sziasztok!

Na így hétvégére én is megjöttem egy kis tereferére, élménybeszámolóra. :D

TIMI,
hogy vagyogatsz? Van még a türelmedből? Fogsz tesztelni a jövő héten? Remélem, a talira tényleg tudsz jönni és találkozhatunk. Virág és Kekszike randija viszont elmarad... :( majd máskor, mikor mindketten húzzák a babakocsikat! Szeretettel gondolok rátok és nagyon kívánom nektek a sikert!

ÁGI,
te másik babavárományos leányzó! Olvasom, hogy jól zajlott az inszem, remélem szépen alakulnak a továbbiak! Kívánom hogy ezúttal sikerüljön nektek és sajnálom hogy nem jössz a talira. :(

MANGÓ,
szintén sok-sok kitartást! Becsülöm a türelmed, hogy nem tesztelsz. Én első alkalommal el sem jutottam addig amikor tesztelhettem volna, a másodiknál meg olyan idegbeteg voltam, hogy nem is bírtam volna tovább várni.

KISPINTY,
sajnálom hogy nem sikerült az első lombik. :( Nagyon nehéz ezt elviselni de sajnos többen vannak/vagyunk így, hogy egy vagy több kudarcot is meg kell élni a sikerig. Remélem gyűjtöd az engergiád az őszi folytatáshoz.

MELBA, INARI,
ahogy Rékának is, nektek is írtam vmelyik nap privit, semmi komoly, uh-ról akartam vmit kérdezni, de mivel egyikőtöktől sem jött válasz, csak Rékától akinek e-mailt is tudtam írni, gondolom, nem kaptátok meg a privit, mert Réka is írta hogy csak az emilkém ment át. :(
Nagyon sajnálom, hogy egyikőtök sem jön a találkára. :cry:

Egyébként a kismamis talinak én is nagyon örültem, olyan jó volt beszélgetni úgy élőben is. :)

ÜBI,
nagy megkönnyebbüléssel olvasom, hogy - ha nem is zökkenőmentesen - túl vagy az amnión. Mi jövő kedden megyünk vissza a Sotéra, csinálnak egy uh-t és ha minden ok, akkor nem lesz amnió. Persze, csengenek a fülemben Dévai szavai, most szerdán is újra felhozta a témát, de HISZEM hogy ha semmilyen vizsgálat nem utal bajra, akkor valóban egészséges a babánk.

Ma egyébként az Istenhegyin megcsináltattuk a gentikai uh-t (nem bízva maximálisan) az egypercesnek ígért Sotés uh-ban, szerencsére mindent rendben találtak. :lol:
Ja, és kis magzatunk most is fiúcskának látszott, úgyhogy kezdjük a lelkünket ez irányba terelgetni. Bár én még mindig úgy vagyok, hogy "elsősorban gyereket"várok, tehát ha lány lenne is ugyanígy érzenék most, ezzel ezt akartam kifejezni. Csak azt tartom fontosnak, hogy egészséges, stramm kisgyerek legyen. :D

ENIGMA,
a házat tudom, hol laktok, de egy pontos emeletet, nevet küldjél nekem légyszi e-mailben, jó? Ne priviben, mert az nagyon bizonytalan. wsh@hdsnet.hu Köszönöm. :D
Én is igyekszem vinni vmi finomságot, majd csinálok salátát vagy sütit, esetleg mindkettőt. És plédet is viszek. :D

BEEB,
én is emlékszem rád, nem is értettem, miért tűntél el a fórumról, csak úgy szépen csendben. Gratulálok hogy ilyen szépen növekednek a babáid, remélem és kívánom hogy rendben meg is szülessenek. :D

GIGI,
nagyon szép fotókat tettél fel. Jó lehetett! :D Nekünk Dévai nem javasolta a nyaralást az utazás miatt, eddig úgy gondoltam hogy akkor legalább kocsival elmegyünk vhová, de mivel a hasam még mindig nagyon érzékenyen reagál az autózásra, egyre inkább úgy néz ki, hogy tényleg csak rövid - határon belüli - utat merek bevállalni.
Egyébként a "nehézségről" annyit, hogy a barátnőm épp a minap mondta, hogy azt hitte, ahogy halad előre a kisfia a korban, egyre könnyebb lesz vele, de most már belátja, hogy igaz a "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond" mondás. :D Te is ezt érezhetted nyaraláskor. :D

EPER, ÁGI,
Virág meggyógyult, most meg a ti kutyitok betegeskedik? Jobbulást kívánok nekik, tudom milyen rossz aggódni értük.
Eper, a mi kutyink is eddig szabadon volt az utastérben, de ugye ez nem túl biztonságos dolog. Most már elég nagy ahhoz, hogy a csomagtartóban - természetesen úgy hogy le van véve a kalaptartó, tehát nyitott!!! - tud utazni szabályosan bekötve kutya biztonsági övvel. Ugye már kilát így is, közben pedig biztonságban van ő is, mi is, egy esetleges ütközéskor. Kb. öt perc alatt tudomásul vette, hogy neki ezentúl ott kell utaznia, de azért majd mindjárt teszek fel képet, milyen kétségbeesetten nézett az első percekben. Nem akartuk kinevetni, de annyira olyan fejet vágott, hogy Atival elröhögtük magunkat... :oops: :lol:

VANDA,
örülök hogy újabban aktívan írsz. :D Olyan kár hogy messze laksz és nem tudsz feljönni a talira. :cry:

RÉKA, KISMAMIK,
Réka, sajnos a lábfelpolcolásnál nincs jobb megoldás a vizesedés elkerülésére, ill. talán valóban a sómentesebb étrend, de az nagyon rémes lehet, nem csodálom ha elsőre nem ugrasz az ötletre. :(
Lányok, a múltkor felcsigáztatok a sok vásárlási történettel, meg hogy kezdjek el szétnézni, stb. Szóval kérdezném, hogy álltatok neki a vásárlásnak? Úgy értem, milyen boltokat választottatok, keresgéltetek-e a neten és ha igen akkor hol, stb. Várom az okos ötleteiteket.

Melba és persze a többiek is,
Dévainál minden oké volt, leszámítva hogy nem örült, amiért a Sotén azt mondták hogy "az eddigi leletek birtokában nem javasolják az amniót". A babát most nem nézte uh-n, mondván hogy a Sotén úgyis megnézik, engem nézett csak meg, a méhszáj oké volt, szép zárt.
Javasolt három vaskészítményt, hogy ezek közül vegyem meg vmelyiket, kiderült hogy mindhárom vényköteles, ezért ma a körzetivel felírattam a Ferro-folgammát. A kérdésem hogy ti hány szemet szedtek a vasból?

Szeretettel üdvözlök mindenkit,
remélem minél többekkel találkozom vasárnap.
Kata

Kép
szkatácska

Köszönöm a drukkot, a szorítást, nagyon jól esik. Lassan megint eltelik egy újabb nap gond nélkül. Még egy lépés előre!
Gondolatban veletek leszek holnap. Kívánom, hogy érezzétek magatokat nagyon jól, legyen egy hiperszuper délutánotok együtt!
kata
mango29

jaj, hát nem is holnap, hanem holnapután lesz a buli. tök hülye vagyok, mindenesetre azért értetek, ugye? :wink:
mango29

Köszönöm a megértést, hogy nem megyünk a talira. Tudjátok, hogy szívesen bezsélgetnék mindenkivel, meg a gyerkőcöket is meggyömöszkölném kissé, de majd akkor, ha pont Psten leszek, lesz még ilyen tudom. Maj dgondolok rátok sokat jó? És tök jól fogjátok érezni magatokat! :lol:
Mostanával a drágámmal is alig találkozunk, nincs időnk egymásra sem, beszélgetni sem.

Gigi! Isten hozott. Jók a képek, biztos szuper volt, jól néztek ki. A férjeden is látszik, hogy sokat fogyott.

Réka! Köszi kedves szavaid, jól esett.
Az én lábaim mindig vizesek, ez a kövérség miatt van gondolom. hideg vizet szoktam rá engedni, mert az felfrissíti.
Gyógytornász barátnőm szerint pedig fel kell plcolni, mint szoktuk, és közben körbe-körbe forgasd a lábfejedet, az jót tesz neki. Sok vizet kell inni. Szoktam venni rá azokat a krémeket amiket reklámoznak, de nagyon kevés ideig jó, és hűsít, inkább hideg vizezek. De ezt csak nagyon óvatosan írom, inkább ha erre vetemedsz, akkor langyosat, nehogy megfázzál.

Eper! Dévainak van felesége, és még két fia is. Gondolom nem túl sokat találkoznak egymással. A szünet engem nem érint, nem mennék még ilyen hamar hozzá.
És megjött a mensim, vagyis van egy pár pötty, ami tuti vér, úgyhogy kineveztem mensinek, és nagyon örülök neki. Nem gondoltam volna.

Reggel a tévében volt egy fél órás magazin, és a PCO-sokról volt benne szó. A Jánosból beszélt egy doki, jó fejnek tűnt, mindent elmondott. Ami érdekes, hogy esetek nagy többségéban cukorbetegek lesznek, főleg a kövér típusó PCO-sok, mert vannak ám véknyak is. És nem összetévesztendő a multiciszta, mint itt mindenkinek, és s apolicizstás szindróma. Az utóbbi tünete a peteérés nélküli ciklus, mint nálam, tudjátok nincs mensim. A petefészek rák és a PCO között nem találtak összefüggést, vizsgálat útján sem.
Volt szó egy tornáról is, nem Aviva, de A betűvel kezdődött az is, de nem tudtam megjegyezni. PCO-sok járnak oda, a Szent Margit kórházban tartja egy csajszi, tud valaki róla valamit? Nagyon gyengéd mozdultok voltak, látszólag.

Judit! Te beteg vagy azt tudod? :lol: :lol: Fantomas.... matricával. :lol: :lol: :lol:
vanda978

Úgy látom, hogy gyakorlatilag össze-vissza írkáltam, nézzétek hozzá a hiányzó betűket, tiszta hülye vagyok.
Eddig úgy tudtam, hogy le tudok írni mondatban egy sz betűt is, de már rájöttem nem megy, csak zs-nek tudom írni. De ez mindig így van, állandóan javítgatom magamat. :lol:
vanda978

Szép jó reggelt! Remélem, mindenki jól van és lesz is ezen a napon, sajnos nem nagyon lesz időm délelőtt írogatni, úgyhogy puszi mindenkinek!

Kép
Vendég

Vanda!
Idess, mit találtam: http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.70
Egyébként a Margit Kh.nak nagyon profi a honlapja. Tök sok info van rajta. Ajánlom figyelmetekbe.

Később még jövök, csak még ébredezem.
réka
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem boldogultam a képek lekicsinyítésével, ezért ma reggel került rá sor. Íme, amiket ígértem, egy Virág-csokor. :D

Kép

Az említett első találkozás a biztonságos utazással :lol:

Kép

A kis kétségbeesett pofa :lol:

Kép

Virág amint repülve úszik :lol:

Kép

És amint vizet ér, mindjárt :lol:

Kép

Ahogy ész nélkül ugrik a gazdi után :lol:

Kép

Vajon ki úszik gyorsabban? :lol:

Kép

Jól megérdemelt hűsítő dinnye egy kis úszás után :lol:

Kép
szkatácska

Csajok, van egy kis pöttyöm. gyanítom ebből nemsokára Niagara lesz. de káááár :(
Druszám, a kutyusod őrülten aranyos!!! Hol pancsoltatok?
kata
mango29

jaj, hát most nincs itt senki :(
mikor olyan jó lenne. de azt hiszem, már ez se segít. megcsináltam a tesztet, ha már pöttyözök, és negatív. hjaj. ez nagyon szomorú :oops:
hétfőn akkor megyek a dokihoz, nem várok szerdáig, hiszen megjött..a gyogyókat szedjem még?
mango29

Szia Mango, sajnálom :cry: :cry: !

Sajna gyogyó ügyben nem vagyok illetékes! :lol:

Puszi neked!

Szkata, nagyon cukik, mind a kutyi, mind a gazdi. Már bocsi, de nagyon édik együtt! Ez egy rendes kutyi, hogy a dinnyét is bemajszolja! Úgylátszik nálunk rendesen el vannak kapatva a dögincék!
Kép

Puszka
Vendég

Mango!
Húúú, sajnálom! :( Pedig nagyon remélnyt keltő volt kitartásod.
Azért amíg nem jön meg rendesen, nem érdemes menni Dévaihoz. Mindig azt mondja, hogy az az első nap, mikor "ömlik" (bocsi).
:( :(
Remélem, nem vagy nagyon magad alatt!
réka
Vendég

Rendesek vagytok. Nagyon köszi. Túl vagyok két kis pityergésen, nem volt drámai, csak úgy jöttek a könnyek kéretlenül. Nem tudom, mikor ömik majd belőlem a vér, de azt mondjátok, addig ne menjek, míg nincs Niagara? A teszt is negatív volt, ami beültetés utáni 17. napon azért nem túl jó..
Kedves Duddu, sajna ez nem a kitartáson múlott. Benne volt a pakliban. Csak rossz tudomásul venni. Leginkább, hogy megint elszállt az esély. De nem baj, kitartok, egyszer biztos összejön.
Bánatomban megnéztem a Budai Kutyavásár bemutatkozóját, ami épp most van, még asszem 17 óráig. Csak nem merek lombikozásd közben bevállalni egy kiskutyát, bárhogy is szeretném. Beszoktatni stb., nagy meló, ahhoz egész mebre kell. De nézegettem a képeket, és gondolatban örökbefogadtam párat.
mango29

Mango!
A gyógyszert ne hagyd abba, amíg nem Niagara!
Nem akarlak hiú reményekbe kergetni, de nekem is volt egy kis vérzésem és mégis itt a gyerek a hasamban.

loihi

Mangó!

Lefagytam...de Loihi írása azért ad egy kicsi reménysugarat, nem? Hétfő reggel azonnal hívd Dévait, ő biztos többet tud. :cry:
eper1

Szia Eper! Hogy vagy? Remélem, jobban! :wink:

Mango, lehet, hogy tényleg nagy meló a kutyi, de legalább elvonná a figyelmedet picit. Annyira tudnak szeretni a kutyuskák, talán megvígasztalna kicsit, ha lenne. Remélem, a következő próbálkozás sikerrel jár majd! Küldök neked és mindenki másnak, akinek szükséges egy malackát, hátha szerencsét hoz, íme:

Kép
Vendég

De drágák vagytok, csajok! Annyira megmelengettétek a szívemet!
Nem akarok negédes lenni, de most tényleg így gondolom!
Köszi Loihi, hogy tartod bennem a lelket, ezzel az építő tanáccsal, és Eper, Athiz, nektek is köszi. Most megint semmi nincs, elmúltak a pöttyök. Fura. Viszont a teszt délelőtt negatív volt (17. napi). Ja, és minden nap hőemelkedésem van, kb. 37, 2. Ma is. Mindegy, holnap szerintem, ha igazából megjön, akkor eldőlnek a dolgok, mindenesetre tutik, hogy hétfőn reggel hívom apánkat!
Kedves Athiz, tökre igazad van, amit a kutyusról írsz. Nekem is volt egy régen, rettentően hiányzik, én amióta az eszem tudom, "kutyás" vagyok. Azért nem akartam most bevállalni, mert ha jön a köv. lombik esetleg, akkor nem tudok róla úgy gondoskodni, lerohangálni vele, sokkal kevesebb időm marad munka mellett a szurizás, uh, rohangálás miatt, ami alapból nem lenne gáz, ha már összeszokottak lennénk, de mivel pont ezekben az időkben kell szobatisztaságra nevelnem, orvoshoz vinnem stb, stb, így nem akarok belevágni, mert tudom, a munka dandárja sokszor a páromra maradna. Ezt meg most nem akarom rá testálni, így is sok szervezés van az életünkben. De állandóan kutyás oldalakat nézek, kijárunk a PeCsához kutyusokat nézni, meg is beszéltük, hogy majd lesz. De előbb a baba, meg egy nagy lakás nagy terasszal vagy kerttel. Szóval szeretném, ha mindenkinek jó lenne. Amennyire csak lehet.
mango29

Sziasztok!

Mango!

Nagyon sajnálom, hogy pöttyözöl. Szerintem is jó ötlet, ha hétfőn felhívod a Dévait.Ő majd megmondja, hogy kell-e tovább szedni a gyógyszert és hogy menj-e hozzá. Mi egyébként 12-40-re megyünk hétfőn.Ha esetleg eljössz mi ott leszünk.
A kutyázással kapcsolatban megértelek, nagyon felelősségteljesen gondolkozol.Mégis az énem egyik fele egyetért Athizzal, hogy ez elvonná a figyelmed.
Egyébként az első lombiknál mi is így jártunk.Sokáig nem jött meg, aztán pöttyök jöttek. Csináltem tesztet, szóval úgy mint nálad.
Végül elmentem a Dévaihoz és csak miután abbahagytam a gyógyszert akkor jött meg rendesen.
Fel a fejjel csajszi kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkatácska

Nagyon édes a kutyid, egyszer én is szeretnék majd vizslát.
Jelenleg egy 8 éves shar-pei és egy 4 éves német dogunk van.
A dog temperamentumában hasonlít egy bohókás vizslához, ugyanolyan kis kajla.

Beeb
beeb

Drága Lányok! :)

Akkor ma mindenkit várunk sok szeretettel. Kaja ügyben mindenki hozzon amit tud, illetve van ideje, kedve ezzel foglalkozni. Megértem ha a stimuzók, várakozók, pocakosok most épp nem akarnak fáradozni. Annyi viszont fontos, hogy én holnap elutazom a bébikkel a szüleimhez, úgyhogy ami megmaradt ugye visszaviszi mindenki???? :lol: Vagy megkapják a szomszédok... :shock:

Ma már nem nagyon leszek netközelben, készülődünk, meg pakolok is a heti útra. Remélem fogadóképesek leszünk délutánra :D . Puszi mindenkinek.

Kata, küldtem mailt.
Eper, most nézem a privim, gondolom te írtál.

Puszi mindenkinek, várunk mindenkit!!!!
enigma

Mangó, nagyon sajnálom!!! :( , de még hátha :)

Kata, szuperek a képek!!!

Loihi!!!!! 7 nap, te jó ég!!!! Mennek a drukkok!!! Kitartás!!!
enigma

Köszi csajok, és szép találkozós naot nektek!! Akinek van kedve,majd számoljon be az élményeiről! sziasztok, puszi, k
mango29

Sziasztok!
Mango!
Nagyon sajnálom! :cry: :cry:

Enigma!
Nagyon sajnálom,hogy nem tudunk menni. :cry: Jó szorakozást kivánok és holnapra jó utat!Vigyázz a skacokra! :wink:

Eszter!
Húha!Már nagyon a finisben vagy.Nimród várja már a tesót?Drukkolok nagyon! :wink:

Kata!
Nagyon szupik a képek! :wink: Én alapjáraton félek a kutyáktól(gyermekkori trauma),de a vizsla és a spániel kutyusokat szeretem. :lol:

Mindenkinek cupp.Domi éjfél óta lázas. :cry: :roll:

Kép
Kép
lldicsi

Dia, nem jöttök????????????????
Annnnnnnyira szerettelek volna megismerni titeket!!!
Réka!!!!!!!!!!!!!!!! Gyertek, bármikor is!!!!!!!!!!
Nagyon látnánk már mindenkit!

Csajok, 1 hétig voltam távol, és 3 órája olvasom a csacsogást. Megyünk Andriskával Enigmáékhoz, csak még megetetem az uramat, a fiamat, a keresztfiamat meg a keresztlányomat.

Puszi!
szani

Szani!
Én is nagyon sajnálom,de majd egyszer........csak sikerül találkozni! :roll: :oops:
Puszi.Érezzétek jól magatokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Mangó! Sajnálom... A gyógyszereket semmiképpen ne hagyd abba, tudod a vérzés mellett is lehetsz babás, mostanában ez a menő.
Kutyu kérdésében megértelek, bár tényleg jót tenne foglalkozni valakivel, mégis ne gyerekpótló legyen. Meg tényleg a baba előtt kicsivel nem célszerű, mert később nem lesz időd rá, amikor még ő is gyerek.
És végkép nem akarok reményt kelteni, de nekem sem mutatta a teszt.

Kata! Virág nagyon szép lett, vagyis volt is. Nagyon nagyra nőtt, igazi felnőtt eb már.

Talizósok! Érezzétek nagyon jól magatokat, beszéljéteki ki az ott nem lévőket rendesen! :lol:
Enigmának is kitartást!
Ha lehet, majd én is kérnék képeket.
vanda978

Hát, megdöbbnet, amiket írtok. A tesztről azt gondoltam, elég objektív. Izgalmas dolgok ezek.
A kutyust én sajnálom a legjobban, elhihetitek.Csak nem akarom elkapkodni, eljön az ideje.
puszi, bulizzatok! És tényleg köszi mindannyiótoknak a sok bíztatást. Nagyon sokat jelent.
k
mango29

Dia!!!!!

NAgyon szépen köszönjük a vendéglátást!!!! Még mindig nagyon szép és írtó ízléses lakásban éltek!!! Hát a babáid pedig kimondhatatlanul imádnivalók, gyönyörűek és kiegyensúlyozottak, amin nem is kell csodálkozni, nagyon jó szülőkhöz költöztek be, öröm látni, ahogy örködtök fölöttük!!!!!

Drága Dia, Wish, Roxal, Szani, Hajnesz, Juditom, Gigi, Kata, Réka, Adri!! Nagyon jó volt Benneteket ismét látni!! Köszönöm a sok nagyon jó beszélgetést!!! Feltőltődtem!!!!!!!
lkt

Sziasztok!

ENIGMA,
csatlakozni szeretnék az előttem szólóhoz :D
Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást és a fáradozást, hogy a két kis gyönyörű örökmozgó mellett bevállaltátok a népes kis csapat vendéglátását!!!

Lányok,
olyan jó volt találkozni veletek, megismerni akivel eddig még nem volt módom személyesen találkozni és újra találkozni a korábban már megismert arcokkal!
Annyira jó ez a kis csapat, mind olyan szeretnivalóak vagytok! :D
Nagyon örülök, hogy megvolt ez a kis találkozó!

Párocskám itthon csak úgy itta az élménybeszámolómat, nagyon sajnálta hogy nem tudott jönni, mindenkiről kikérdezett és leszögezte, hogy legközelebb ő is jön!

Puszi
Kata

Ui. Juditom, páromnak említettem lehetséges feladatot, örömmel áll elébe. :D

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Enigma, köszönöm a vendéglátást, mindent! :wink:

Lányok, nektek pedig köszönöm, hogy befogadtatok, a kedvességeteket, a tanácsokat! Képzeljétek, a párom azt mondta, legközelebb ő is eljön (persze ha nem kell dolgoznia...).
eper1

Enigma, Zuxx és Többiek! :)
Köszönjük a színes délutánt, mi is nagyon jól éreztük magunkat, jó volt látni titeket és végre a 2005-ös fészekaljat is!!! Nagyon jót babáztam, bevált a gyöngynyakláncos módszer!!! :wink: :lol: Olivér már komoly nagyfiú, nagyon szépen mondja, hogy Panna; Gigi és Dia már tárgyalnak is a jövőjüket illetően. :D
Remélem, nem hagytunk túl nagy rumlit magunk után.
Puszi
H&L
hajnesz

Sziasztok :)

Dia :)
Romokat sikerült eltakarítani? :wink: Nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Köszönjük :!:

Kislány, örülök, hogy megismertelek! :wink: :)

Mindenki:
Szuper volt veletek megint találkozni!! Mindenki hozta a szokásos formáját! :lol: Na az meg végképp a nap csúcspontja volt, hogy megismerhettem Fantomast!!!!!!!!!! Ezért külön köszönet Tüncinek! :wink:

Mindenkinek sok puszi!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok! Ezek szerint nagyon jó volt a tali!! Én irigy vagyok nagyon, de tegnap du sokat gondoltam ám rátok!!

Kérek képeket, ha lehet.
Ági28

Jó reggelt csajok!
Nagyon örülök, hogy ilyen klasszul éreztétek magatokat tegnap, de kb. ezt is vártam..Örülök, hogy így feltöltődtetek egymás társaságában! Remélem, legközelebb én is veletek töltődhetek!

Hívtam Pityeszt, azt mondta, szerdán menjek reggel, teszteljek, mert még akár méhen kívüli is lehet. Egész jó kilátások :( Mindegy, addig itthon pöttyözgetek. De gondolom, ilyenen már többen átestetek. Reggel hívott egy barátném, akivel ott ismerkedtem össze, mert szinte végig együtt csináltuk, csak neki hamarabb volt az ET, mert rövidebbek a ciklusai. Szóval neki egy babát raktak be, és megtapadt. Legalábbis nagyon úgy néz ki, mert pozitívat tesztelt, meg minden. Most megy apánkhoz. Örültem az örömének nagyon, hiszen szurkoltam neki, csak aztán kicsit magamba zuhantam, hogy de kár, hogy nekem ez nem sikerült.. nem vagyok irigy, egyáltalán, összehasonlítgatni se szoktam, csak most eltalált a dolog, remélem, megértetek.
Vagy elment az eszem is?
sziasztok, szép napot!
kata
mango29

mango ez nem irígység, ez szerintem természetes reakció.
Ági28

Enigma :)
nagyon jól éreztük magunkat nálatok!! Csodálatos kisbabáitok vannak! Nyíltak, szépek, ügyesek, kiegyensúlyozottak. Alig várjuk, hogy újra találkozhassanak a csemetéink!
Degeszre ettem magam a sok finomsággal (Andriska is :lol: )!
Andriska köszöni a sok kedvességet és dédelgetést mindenkinek!
Szili meg milyen nehezen indult hazafelé, pedig ő elég otthonülő, úgyhogy ez is a bulit minősíti :D .

Eper :), Kata :) , Réka :)
nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket!!!

És kedves régi öreg topiklakók :D , olyan jó volt újra látni titeket! És a pasik is olyan jófejek!

Csináltam jó sok képet, szívesen küldök!

Sokezer puszi!!!!

Szani
szani

Szanikám :)

Én kérnék sok képet!!!! tillygigi@freemail.hu

Köszi!!!!!!!!

Andris fecskének küldök egy nagy cuppanóst!!!!

KépKép
gigi28

Én is kérek szépen képeket!
mate@office.mta.hu
Köszönöm!!!
hajnesz

én is kérek szépen!!

deli.agnes@mkb.hu

( csak egy kérésem hagy legyen, egy emilben 10 képnél többet ne küldj kérlek, mert nem engedik be! ) KÖSZI
Ági28

Szani
és aki még készített képet!

Én is kérek a wsh@hdsnet.hu címre képeket. Köszönöm! :D

Kép
szkatácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?