A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha

Dinnyetehén! :shock: hi-hi :lol: A tetején a jóképű kiskrapekkel :wink:
csillam

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat Kristófhoz!

Nyúlné! Jujj, de jó, hogy visszajöttél!!! Te is és Kisnyúl is nagyon hiányoztatok volna innen. Édesek a fotók, amiket Cleo föltett.

Cleo! Leírtad az én véleményemet is Sis-sel kapcsolatban, bár én nem akartam ilyen nyíltan konfrontálódni, gondoltam semmi értelme. De ha már te ilyen őszinte voltál, gondoltam leírom, hogy egyetértek veled.

Mea! Tök jó, hogy talit szervezel, bár én 28-án előreláthatólag Szegeden leszek. Azért ha nem, akkor mi is szívesen mennénk.

Róki! Hogy állsz a tejcsivel? Nekem lassan elfogy. Bár Saci este már szépen elalszik szopi nélkül, de napközben még igényli. És én adom is neki, de már fáj a mellem is, sőt néha már méhösszehúzódást is eredményez. Ezzel pedig nem szeretnék játszani, gondolom nem véletlenül jelez a szervezetem.

Zsuzsababa tényleg nagyon ügyes, hogy így eszi a darabos kaját. Saci is néha hajlandó rá, de csak akkor, ha van rá kedve-türelme.
A játszótéri legelés miatt ne aggódj, Saci a fél csopaki strandot lelegelte, amíg ott voltunk.

Hari! Remélem Lili gyorsan meggyógyul. Saci most Balcsin volt életében először lázas (volt egy csomó gyerek körülöttünk, gondolom tőlük kapta el), ráadásul pont a születésnapomon, hát, nem volt egy kellemes élmény. Én antibiotikumot nem adtam neki, kapott 2 kúpot, aztán meg Nurofent. Így 2 nap alatt kilábalt belőle, utána semmi gond nem volt. A gyerekek azt hiszem nagyon gyorsan tudnak regenerálódni.

Talival kapcsolatban szívemből szóltál. Én is sajnálom, hogy pl. ezentúl Juccal nem sok esélyem lesz összefutni.

Angelani! Erhard még mindig kis örökmozgó, rá aztán tényleg örökké figyelned kell.

Viki! Petinek boldog hófordulót!

Kuha! Gergő nagyon jópofa a tehénen!

Kölesből szerintem is bármennyit ehetnek a gyerkőcök, nem hiszem, hogy bajuk lenne tőle.

Felteszek néhány balatoni képet. Saci nagyon élvezte a vizet. :)

Így áll már Saci
Kép

Fürdés a Balatonban
Kép

Túra Tihanyban
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Huuu!

Gyorsan beszedtem a ruhákat az udvarról! Mert a szomszéd utcában már megint valamit égetnek (gazat, szemetet) :roll: :evil:

Mindíg mikor nyitva az ablak tuti akkor füstölnek ,meg persze mikor kint száradnak a ruhák! :?

A férjem szerint ,lehet ,hogy valami indiánok :shock: laknak ott!
Ennyit füstölni... :?: :twisted:
csillam

Lányok!
Már engem is idegesített ez a lincshangulat meg fröcskölődő hozzászólások, megjegyzések tömege. Miután elolvastam mindent, és nem itt a fórum keretei között próbáltam dűlőre jutni egyes számomra szimpatikus emberekkel, rá kellett jöjjek, hogy sajnos ez lehetetlen. Olyan valós és vélt sérelmek halmozódtak fel emberekben, hogy azon már józan ész és normális hozzáállás a részemről nem segít. És mivel (hasonlóan Rókihoz) ez a dolog már kihat a mindennapjaimba, ezért úgy döntöttem, hogy nem fektetek bele több időt és energiát és azért nem, mert NEM ÉRDEMES, az előbb felsorolt okok miatt. Igazak voltak és vannak mindkét oldalon is az én véleményem szerint, viszont a marakodást és megjegyzéseket nem szívesen olvasom, én úgy gondolom, hogy maximálisan megtettem mindent, ami tőlem telt, de van elég gond, és nem akarom tovább bonyolítani az életem az ilyen meddő vitával és sértődöttséggel mégha okkal is teszi bárki. Úgy érzem, hogy pocsékolom az energiámat, mert tehetetlen vagyok.

Hiányozni fognak a beszélgetések, meg azok az emberek, akik közel állnak hozzám, de ezen én sem tudok felülkerekedni. :(

Igyekszem összpontosítani azokra a fontos dolgokra, amelyek az életemben vannak, igyekszem magam is meggyógyulni, mert van két gyermekem, akiket fel kell nevelni a férjemnek meg nekem. Itt van a kislányom, akinke lobog egy nem egyszerű vese műtét a feje fölött :cry: és van egy fiam, aki lassan kiskamasz (a korszak nehézségeivel és szépségeivel) és szeptembertől újra "munkábaáll" a suliban, már másodikos lesz. Szóval eddig sem unatkoztam és ezután sem fogok, és bár hiányozni fogtok nagyon, de nem tudo mmegengedni, hogy ez a meddő vita elszívja az erőmet és hiába fussak köröket.

Aki akar, majd úgyis megtalál az elérhetőségeimen. Sajnálom, és akivel priviben "beszéltem" az tudja hozzáállásomat és véleményemet, meg amúgy is leírtam, de belefáradtam.

Próbáljátok meg összehozni mégegyszer a csapatot, ha nme is mindenkit, kevés az ember élete, és kár azt meddő veszekedésekkel tölteni.

sziasztok.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Viki!
PetiBaba megy már?
Erhard kb. 3-4 lépést, de én a vita miatt nem is dicsekedtem el.
De jóóóóó :lol:
Hajrá Ügyes Petike!!!

Nem is írtam, vettem Erhardnak múltkor egy járássegítőt.
Tudjátok a Fisher Price-t. Na nem 7000Ft-ért :)
Úgy skerázik vele, hogy nem érem utol a lakásba és amikor megáll, mert akadályba ütközik, akkor kiabál.
Illetve már rántgatja és azért már-már sikerül neki megfordulni.

Rokica!
Te rád aztán NEM mondhatja senki, hogy bunkó vagy gond lenne a stílusoddal!

Kuha!
MArhára bejönnek a képek :lol: 8)
Nagyon vagány hapsi üli meg :wink:

Nálunk alvás az általában 2X van egy nap.
Ha korán kel valamiért, akkor 10h-körül, egyébként 12h-körül.
Utána 17h-körül szunyál még 1/2-1 órát.
De ma csak 1/2 órát aludt 17h-ig összesen, ezért elaludt és még mindig durmol.
Lassan kénytelen leszek felkelteni, mert nem fog éjjel aludni :cry:

Csilla!
Már látom, hogy ide nem tett képet, de majd nyakonverem :lol:

Megyek, mert még 35db ruha+5ing vár vasalásra és már neeeem bííííírom!

ÚÚÚÚTálok vasalni!

Még egy kérdés!
Hogyan tudok vastagon vagy színesen írni?
Nekem nem fogad szót:(

Tehetek fel egy mai képet?
Nyújtogatja a nyelvét ha rászólok, amikor rosszat csinál.
Rágta az asztalom és pont lekaptam a géppel.

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Jézus!

Mire leírtam, addigra let egy pár üzi.

Bodza!
Gratula Saci állásához :lol:
Nagyon Édes :lol: :lol: :D

Dóri!
Én most már nem írtam semmi rosszat (szerintem).

Jönnek a képek, húhúúúúú

Sziasztok!

Kép
angelani

Ne izgulj Anya, csak a kezemet rágom
Kép

De finom fából készült:)
Kép

Beeee
Kép

ugye milyen vicces?
Kép

Kép
angelani

Bocsi a sok helyfoglalásért!

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Csillam:

Köszi, megnyugtattál. :)

Bodza:

Háááát. Elég furcsán viselkednek a melleim. Pl tegnap éjjel beduzzadt az egyik, hogy kimaradt Zsuzsa éjféli szopija, és mivel nem tudtam aludni, ezért lefejtem. Ma reggel megkapta. Aztán újra elkezdtek csöpögni. De tejmennyiség nincs olyan nagyon sok, ma este is pl jó sokat szívózott rajtuk Zsuzsa míg elaludt, szerintem azért mert nem telt meg a pocija. Bezzeg az előtte levő vacsora nem kellett ám neki...

Annyira változó, hogy mikor mennyit igényel, van, hogy csak napi háromszor szopik, van hogy még 5-6-7-szer. Ha az utóbbi, akkor igenis kiürülnek a melleim, mert nem csinálja elég rendszeresen ahhoz hogy feltornázza vele a tejmennyiséget.

Szerintem ha úgy érzed, jelez a tested, akkor hallgass rá.

A túrás kép nagyon jó! Én is nézegetek ilyen hátizsákos hordozót, akarunk venni. Ha szabad kérdezni, ti hol vettétek, mennyiért, és hogy vagytok megelégedve vele? Kényelmes?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!

Angelani!
Peti úgy megy, hogy fogom a kezét, magától ő is csak pár lépést lép!

Csillám!
Ne haragudj, ma jártam a babafalva.hu-n és csináltam egy szülinapvonalzót Petinek és most látom, hogy ugyanolyan van, mint Neked! Nem direkt volt, csak ez tetszett nekem is, ha zavar, szólj és csinálok másikat, jó! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Angelani!
Jók a képek Erhardról!

Bodza!
Gratula Saci állásához!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hosszú hallgatás után, újra itt!
Jöttem, láttam, sajnálom!
Nagyon fáj ami történt, mert Ti hozzátartoztok a mindennapjaimhoz. Ritkán írtam ugyan, de olvasásra mindig szakítottam időt. Nem tudok választani és remélem nem is kell, hiszen Kisnyúl, Zsuzsababa, Léna, Gergő, ugyanúgy hiányozna, mint Dani, Julcsi, Nolcsi és Leon, vagy Zita.
Mindenkitől bocsánatot kérek akit nem említettem! Az elmúlt napok eseményei döbbentettek rá, hogy mennyire fontos nekem ez topic, bár a hozzászólásaim alapján nem hiszem, hogy Kuha tudná, hogy milyen sokszor látom magam előtt Gergő arcát, ha Tomi hasonló pofit vág, vagy hogy hányszor eszembe jutott Dóri, vagy Megann amikor eltűntek. Számtalan példát írhatnék még, hiszen mindenki megmozgatta a lelkemet ki így, ki úgy. Nem tudom lehetek-e hiteles mindkét topicban, ha nem bánjátok megpróbálnám.

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

csak gyorsan!
szia Thomasanne!!!!!!
de rég nem hallottalak,láttalak!
és mikor mesélsz magatokról? :P :P :P
reggel jövök a regényedért!
jó éjt!
mindenkinek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Bodza! :D Szeged :) Gratulálok Kristófbabához és Saci állásához!
Megkérdezhetem, neki vörös a haja? Nagyon drága.

Meg persze minden Baba állásához gratulálok.
:D :D

Darabos kaja témához:

Panninak már legalább 1-1.5 hónapja 8 foga van összesen, de most 1 hete tartunk ott , hogy oda merem neki a kiflit egyedüli rágcsálásra. Hiába voltak kint a sok fogak egyszerűen nem akart rágni, csak nyammogott a kaján. De monjuk Ő a pépes kaját is sokáig nem fogadta el kanálról olyan 7 hónapos koráig csak cumisüvegből volt hajlandó kiszívni. De mostmár rágcsál is. Megzabálom. Ma például Anyukáméknál kapott egy rántott csirkecombot de úgy hogy maga az alapcsont volt valamennyi husival , leszedtük azt az egy szúrós vékony csontot meg a porcogót is. 8)

Mi ma csaviztunk egy hatalmasat, itt tőlünk pár kilométerre Mórahalmon kirakodó és állatvásár volt, nagyon élvezte a csaj, mondjuk mi is. Akartam Anyuékhoz ilyen asztalra tehető etetőszéket venni de nem volt. Na de azon kívül aztán minden . Az egyszemű babától a TÜNDE tévén át a mosható melltartóbetétig. Szóval nagyon élveztük. :D :D

Nem akarok reklámot csinálni nem is vagyok forgalmazó, de nálunk a szúnyogcsípesre, ha megüti a száját (belül is), a kék-zöld foltokra a legjobban az aloe first vált be. Sitty-sutty fújok fültisztítóra és bekenem.

Titi
titii

Szia Nyúlné!!!

Csak egy nyúlfarknyi :D történet telik tőlem:
Nagymamám agyérgörcs-kórház
Anyukám bokaficamítás-fekvés, ezzel egyidőben
Apa-egy hét Bugária
Én-itthon mellgyulladás egyedül.

Röviden ennyi, ragozni nem érdemes!
Most már mindenki jól van, igaz Apa most Csehországban bulizik (metálfesztivál), én ismét egyedül, de holnap már újra együtt a család. :P

Kisnyúl aranymazsi, mint mindig :oops:

Majd holnap beszámolok Tomiról is.

Jóccakát mindenkinek!!

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Írok pár sort,mert láttam a nevemet felmerülni többek részéről... :roll:

Nem állt és nem is áll szándékomban beleszólni a vitába,véleményezni sem akarom,nem is lenne miért...

Gondolom,eddig is tudtátok,hogy inkább olvasok,de ha valakinek információval tudok szolgálni,akkor írok is. :wink:
Tulajdonképpen csak kicsit zavar,hogy "kuncsorgónak" lettem beállítva.Valóban nem kaptam meghívót a másik topikba,de nem is vártam el.Mivel nem tartozok szorosan a csapathoz.
Nem is ezért írtam oda,bár belátom,hogy félreérthető volt a nyitó mondatom,miszerint " hívatlanul" mentem.

Nos,ezt sem mosakodásképpen fogalmaztam meg,csupán a tisztánlátás kedvéért :).Maradok,aki voltam,olvasó és néha írogató... :wink: !

Pusszantás :)!

anyapoc

Csillám

Kölesgolyót (és más "finomságot" ) bioboltban is tudsz venni,ha van felétek.Egyébként a Rossmann is árustíja a kölesgolyót.
Egyéb hasonlók:buláta, almás-amarántos tallér,hajdina tallér.
Bulátát Dm és Rossmann is árusít,utóbbiakat inkább csak bioboltban kapni.A kölesgolyót mi is fogyasztjuk,annyiban nem szeretem csak,hogy sós és néha igen koncentráltan,még én is meglepődök rajta... :?
Másrészt ezek azért jók,mert könnyen elolvad a szájukban,ényimlány egyben szokta betömni őket :)!
Remélem,sikerül beszerezni.... :)

anyapoc

Róki! A hátihordó Vaude, és Németországból hozattuk, mert kinn 29e Ft, itthon meg 42. :(

De nagyon szuper, pihe-puha, abszolút elégedettek vagyunk vele (Sacit is beleértve, nagyon élvezi). Bár most főleg apa hordozza, nekem egy kicsit megerőltető az ilyen módon történő hordozás. Olyan, mint a profi hátizsákok, nagyon jól kipárnázott a hátrésze, a vállrésze és az ülőrésze is. Ja, és van egy jó nagy hátizsák része is, úgyhogy nem kell mellette hátizsákot vinni a kiránduláshoz.

Titii! Mi is ki szoktunk nézni a mórahalmi vásárba. Apám szokta mondani, hogy ott még féllábú II. világháborús katona is található. :D Biztos jó volt most is.

Thomasanne! Jó, hogy te is itt vagy!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Bodza!

Bocsi, vlahogy kimaradt az írásból (nem másoltam be valahogy).
Nagy-Nagy Gratula Kristófhoz is :lol: :wink:

Nem szándékosan hagytam ki :oops:

Thomasanne!
Hú, nem semmi, amit leírtál :cry:
Nem könnyű az ilyet csak úgy átvészelni.
Minden elismerésem és Jobbulást Mindenkinek!

Jó Éjt!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Bodza! :)

Vásár :D :D :D A katonának csak a sisakját láttuk ma. De láttunk még hátihordozót is. És azt csak egy 800-ért adták :oops: :oops: :D :D :D szerintem még a régi NDK-ból való volt gyöngyvászon és vas. (csak érdekességképpen) 8) 8)

Titi
titii

Sziasztok!

4 napig readonly voltam, szomorkodtam, mérgelődtem, idegeskedtem a hozzászólásokon. Nekem is másfél éve életem része a babanet. Nagyon nem tetszett a hangnem, beszólások, fröcskölődések.
De örömmel látom, hogy kezd újra visszatérni a normális hangulat, így én is. Végre újra főleg a babákról van szó és egyre kevesebb a lelkizős beírogatás. Persze megértem, hogy sokak megbátódtak, talán joggal is, de ha így alakult, akkor túl kell lépni. Ezt már nem lehet visszacsinálni.
Ha lesz időm és energiám én is mindkét fórumot fogom olvasni, mind a két oldalon vannak számomra szimpatikus emberek, akikkel szívesen beszélgetek. Ennyi ....

Hari,
Kedves vagy! :)
Lilinek jobbulást!

Bodza,
Saci nagyon helyes, a hátizsákos kép tetszik a legjobban!
Gratula Kristófhoz!!! Jó ám egy kis fütyis is!!! :)

Nyúlné,
Örülök, hogy meggondoltad magad! :) Kisnyúl szuperédes, mint mindig. :)

Kuha,
Gergő nagyon édes a bocin! :)
Nekem nagyon tetszenek ezek a színes bocik a városban! :)

Thomasanne,
Jó látni téged újra! :) Csúnya pechsorozat áll mögöttetek, remélem már vége!!!

Titii,
Én is emlékszem rád!

Kicsinyítek egy pár képet mindjárt és felteszem. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

gyorsan idecsüccs,amíg Kisnyúl alszik...

Rokica,
pocak :lol:
takarítást amúgy nem vállalok,sőt,hozzánk amióta Kisnyuszi megszületett jár hetente egyszer egy takarítónéni!főleg azért,mert bár imádom a rendet és még takarítani se utállok naagyon,egyszerűen felhúztam magam mindig,amikor a párom is segíthetett volna,ill.ha segített inkább ne tette volna,ez mondjuk még nem is kirívó,de én valamiért nagyon puffogtam,amitől aztán ő is és jól összevesztünk...amikor meg pocakos lettem és mondtam,hogy nagyon be kéne segíteni,akkor rögtön nagyon sűrsőssé vált egy külső segítség :lol: ,amit persze nem bánok én se
nem úgy takarít,ahogy én azt szeretném,de ritka olyat találni,viszont nagyon kedves és a naggyát heti egyszer megcsinálja,nekem csak felületes takarítás marad a hét többi napjára,ha kell!arról nem is beszélve,hogy a hétvégi látogatós invázió elött pláne jól jön!
nekem azért fura,de kezdem megszokni :wink:

alvás:
reggel 6-7körül ébredés és attól függően milyen napja van 9,10,11 körül visszaalszik 1-2órára!aztán nagy játék megint és 2,3-4 körül megint nagy alvás!néha borul a dolog és a reggelit elhúzza(vagy mi)12re és akkor van,hogy csak egyszer alszik egy nap
pl.ha tlátogató van,akkor képes nem aludni,annyira felpörög és produkálja magát!a babatalikon is ritka,hogy elaludjon,pedig már rázogatni se kell :P
Kuha
igen,csak hátul bongyorodik,nagyon imádom,nem is vágom a haját,mert kiváncsi vagyok,hogy miféle hajszerkezet lesz ez! :roll:
DINNYETEHÉN!!!!! :P
járás:
Kisnyuszi is a napokban elkezdte kifejezetten kérni,hogy kezénél fogva sétálgassunk,jó dolog így derékszögben kisérni....még jó pár évig:)
a vízben,de néha a nagy játék hevében elfelejti,hogy még nem tud egyedül járni és olyankor hatalmasakat huppan!
és most már megtanult lelépni és nem lezuhanni ,ha nincs alatta semmi!
Bodza:)
Saci képek szuperek,és apa is megcsodálta a túratasit!azt hiszem hamarosan nekiindulunk valami hegynek :shock: :? :lol:

Dori,
kívánok neked minél"unalmasabb"napokat!

Erhard sorozat:nagyon csibész ez a gyerek!!!!
Thomasanne,
te jó ég!
:shock: ez tényleg kemény lehetett!és apa meg ennyit bulizik ilyenkor?vagy te nem bánod?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Dóri:

Remélem Vikivel minden rendben lesz! Megértem az álláspontodat, és bár veled is gyakran nem értettünk egyet, sajnálom.

Thomasanne:

Sajnálom hogy ilyen megpróbáltató időszak van mögötted. Most már minden rendben? Nagymama jobban van? Mellgyulladás?

Bodza:

Én is Amerikából szemezek eggyel, David megy augusztusban a fiát látogatni, akkor hozatok haza vele egyet. Már kinéztem. Az ilyen 16-20e forint között van. Felháborító, hogy amit Magyarországon lehet kapni, az vagy ócska szar vagy méregdrága vagy mindkettő.

Nyúlné:

Hozzánk is jár takarítónéni. :) A baj csak az, hogy nemsokára már szívességből fizetünk neki, mert szegény elég öreg és már nem takarít olyan alaposan mint régen, nekem meg nincs képem megmondani neki. :oops: Én egyébként vállalom hogy borzasztó háztartásbeli vagyok, utálok takarítani. David szokott, mosogatni is. Én bevásárolni, főzni és mosni szoktam. A mosást mondjuk megosztjuk. De a takarítani meg pakolni nagyon rühellek.

Alvás:

Zsuzsa is régebben azt csinálta, hogy pár óránként aludt 20 percet kb, aztán átállt arra, hogy naponta 3-szor (2-szer délelőtt, egyszer koradélután) aludt ilyen 20-40 perceket. Pár napja anyukám azt mondta, talán nem szabadna délelőtt aludni hagyni és akkor délután jobban aludna, ezt mondjuk nehéz kivitelezni, de tényleg ha délelőtt nem alszik, mint pl tegnap, akkor délután jó hosszasan. Tegnap pl több mint két órát aludt délután, úgy ébresztettük fel 5-kor hogy megyünk a játszótérre, mert féltem hogy ha túl sokáig alszik, akkor nem fog 7 és 8 között elaludni. Nehezen is aludt el. Úgyhogy nem tudom mi a jó megoldás. Én arra gondoltam, a napi két alvásra kéne beállítani, de ha nem álmos, akkor két perc szopi után négykézlábra vágja magát és megindul kifelé az ágyából. :roll:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Csak gyorsn egy pár sort aztán megyek főzni :!:

Angelani!

Mi az a Fisher Price? Olyasmi mint a bébikomp??

Kivasaltál??? :wink:

Vastagon -színesen én úgy írok ,hogy kijelölöm az adott szöveget ,aztán rákattintok pl: B -re ez a vastag! De ugyanígy van a színekkel is !

Erharard nagyon aranyos a képeken! :shock:

Rokica :D

Nem hinném ,hogy én ilyen nyugtató hatással vagyok rád :lol:
De azért köszi :P

Viki

Miért lenne bajom ,hogy ugyanaz a vonalzó tetszik neked is :?:

thomasanne

Jó ,hogy jöttél!
Sajnálom az a sok bajt!!! :?

anyapoc

Neked is köszi az infót kölesgolyó ügyben :!:

Bodza

Tényleg nagyon jó a hátihordó..
Saci is nagyon aranyos a képeken!!

Titi

Írígykedek a csavargásért! :wink: Én is szeretem a kirakodóvásárokat :!:

Benianyu

Jó ,hogy újra jöttél! Mikor ezt írom ,én még képet nem láttam ! De várom :wink:

Nyúlné

Sikerült képet felraknod??? :P

Kisnyúl nagyon cuki! Mint valami szerelmes álmodozó ,néz ki az ablakon :lol: :shock:
csillam

Sziasztok Lányok!

Benianyu! :D

Csillám! :D vásár :) Ez egy jó nagy vásár, szokott lenni dorozsmán is nálunk, az egy kisebb.

Érdekességképpen akartam ajánlani, akinek van külföldre szakadt családtagja vagy ismerőse, mi Tesómmal napi fél -háromnegyedórát szoktunk beszélni (Ausztria) tökingyen az internetcalls progival. Ha valakit érdekel szívesen írok róla.

Nyúlné! :)

Kisnyúl nagyon édes, róla mindig az én Pannim jut eszembe hasonló karakter Ő is.

Nálunk most az új szenzáció a kukásautó. Imádja nézni. :shock:

Titi
titii

Thomasanne!

Hú de nehéz időszak áll mögötted!
Apa hazatért mát Bulgáriából?
Mellgyuszi hogyan szűnt meg? És mért lett?

Nyúlné!
Gyönyörűek a fotók megint, Kisnyúl olyan szép kisfiú!
Fotóstanfolyamra mikor mész?

Nyúlné / Rokica!
Irígykedem a takinéni miatt!!!
Mondjuk legjobban pakolni utálok, azt meg úgyis nekem kéne.
Főzni szeretek, meg vásárolni és itt vége is a listának.

ayse

Sziasztok!
[color=red]
Csilla![/color]
A Fisher Price, egy márka. Nagyon drága cuccai vannak, de én is használtan szereztem be :lol:

Rokica, Nyúlné!
Ha nem haragszotok, akkor (akár priviben:angelani@vipmail.hu) elmondanátok, hogy mennyibe kerül és mit csinál meg?
Nem az anyagi hátteretek érdekel, hanem a takarítónéni.
Vagy mennyit kérhet ha valakinél csak hetente ki kellene vasalni, fürdőszobát, WC-t takarítani és felmosni?
Nálunk is jó lenne, de ez most nem rám vonatkozik :lol:

Köszönjük a bókokat Erhard nevében :wink: 8)

Thomasanne!
Képeket kérünk és személyszerint, örülök, hogy visszatértél :)

Ez Titiire is vonatkozik, meg Bodzára, Anyapocra!

Nyúlné!
Kisnyúl fantasztikus!
Mindig haláli képeket tudsz csinálni róla :wink:

Jézus!
12:01 óta írok :oops:
A vasalás még mindig nincs kész, de már csak 15db póló van:(

Megyek, mert már megfőztem, kimostam, összepakoltam és a legtöbb dolgot kivasaltam. Most porszívózok, felmosok és holnapra hagyom a maradék vasalni valót. Mennem kell bevásárolni, postára, Bankba is és még dolgoznom kell.
Erhard ebéd!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Nyúlné
Kisnyúl annyira édes! Csak nem villággá akar menni? :D :D :D

Az ígért képek! :) Csak Beni nagyon akart játszani, aztán meg éhes lett. Dani ma az Anyuéknál van, délután megyünk érte Benivel.

Most kipakolom Beni szekrényét, elfelejtettétek feltenni a biztonsági zárat :)
Kép

Vigyori Danó
Kép

Kommandóskúszás a székek alatt
Kép Kép

benianyu

Benianyu!

Danigombi cuki, mint mindig!
Ő is göndör?
Tök jól kinőttek a fogacskái!

Rokica!
Már akkor is látszott, hogy Zsuzsának szünet lesz a fogai között, amikor még csak az egyik volt kinnt?
Mert ANdrisnál ez a helyzet és úgy nézem, ő is Goofy-kutya babérjaira tör! (ami annál is érdekesebb, minthogy nekem meg alig férnek el a fogak a számban. Már többször megpróbálkoztam a fogszabályzással, de az mindig úgy kezdődött, hogy akkor itt most kihúzunk két jó fogat...és hát itt is ért véget)

ayse

Angelani

:roll: Azt gondoltam ,hogy egy márka... :roll: :lol: :lol:

De minek a márkája??? Mi az a járássegítő??? :arrow: Bébikomp??? :?: :lol:

Benianyu

Dani "Vigyor,, :lol: Kommandókuszás :!: :shock: :P

Az én Dávidkám is sétál már ha fogom a kezét! Meg pár másodpercre meg is áll!
A felállás is megvolt a kiságyban ,de azt azóta sem gyakorolja!
csillam

Halihó!

Tomi alszik, én hivatalosan vasalok! :D
Köszönöm mindenkinek, már tényleg jól vagyunk, nagymamám még néha elfelejti a tárgyak nevét, vagy keveri azokat, de hát istenem, ez velem is megesik és nem vagyok 82 éves!

Mellgyulladás: Tomi átalussza az éjszakákat, nappal is lecsökkent a szopik száma, én pedig nem fejtem, mert gondoltam beáll a kereslet-kínálat. Hát nem!
Apa elutazott szombaton (céges kirándulás-nyaralás Bulgáriába a hiperszupermulticéggel), én kedden 38.6 –os lázzal ébredtem, gondoltam influenza, mert fájt minden tagom és egy nagyon kicsit a cicim, láz kitartó volt, megvilágosodtam, hogy ez mellgyulladás és már a kész diagnózissal mentem a dokihoz. Péntekre már minden rendben volt, Apa szombaton hazajött. Túléltem és igazán vicces poziciókban is szoptattam.
Sajna képeket csak akkor tudok feltenni, ha Apa megérkezik, valahova eldugta a CDt.
Látszik, hogy hozzánk nem jár takarítónő, szegény sírva menekülne,iszonyat kupisak vagyunk. :oops:
Apropó, barátnőm takarít (is), ha valakit érdekel szívesen megadom a számát.
Laktunk együtt, tapasztalataim is vannak.

Bodza
A hátihordó nagyon tuti, azt hiszem lassan mi is benevezünk egyre.
Gratula kiskukishoz!

Ayse
Gyógymód: Gyógyszer, kitartó fejés és szoptatás, de azóta érezhetően lecsökkent a mennyiség. Doktor bácsi szerint egy kis pihenés sem ártana, mondtam is Péternek, ha hazajön készüljön fel szeretnék elmenni egy hétvégére PIHENNI!
Bulgáriából már megérkezett, majd pár nap munka után következett Csehország.

Nyúlné
Bulgária céges nyaralás volt (hogy én miért nem dolgoztam egy ilyen cégnél? :shock: ), Csehországra már hónapok óta készültek, és egyébként sem bánom, sokat járunk külön szórakozni.

Megyek dolgozni, mert csak lógatom a lábam egész nap és látom Angelani már megint annyi minden csinált ma, mint én egy hét alatt.
Csak még Kisnyúl éééééédes, Daninak mennyi foga van!!!!! :shock:

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Csillam! A járássegítő olyasmi, amibe a gyerkőc csak belekapaszkodik, nem ül bele, és úgy tolja előre. Elég stabil, nehezen tudja fölborítani, és így segíti a járását. Erre a célra megfelel pl. a bébitaxik háttámlája is, abba is bele tudnak kapaszkodni a gyerekek.

Benianyu! Dani nagyon helyes!

Kisnyúl továbbra is gyönyörű!!!

Thomasanne! Örülök, hogy rendeződnek lassan a dolgok.

Engem érdekelne a barátnőd elérhetősége! Most, hogy jön a 2. baba, elgondolkodtam a takarítónőn én is. XIII. kerület, 50 nm-es lakás takarítása+vasalás. Kb. mennyiért vállalná?

Ha vki más is tud takarítónőt ajánlani, azt is szívesen fogadom! Vagy egyéb tapasztalatokat is szívesen olvasnék a témában. Még soha nem volt takarítónőm. :oops:

A címem bodza80 kukac freemail pont hu

Köszi

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza

Köszi! és bocs a tudatlanságomért! :oops: De tényleg fogalmam se volt róla mi az :oops:
csillam

sziasztok!
tegnap jöttünk haza sopron és egy kis keszthelyi nyaralásból. nagyon jó volt!
csak ezt az oldalt olvastam el, de azt látom, hogy máér megint gáz van :( én is sajnálom.

most teszek fel egy pár friss képet, Eszti sokat tanult.
de látom, senki sem maradt tétlen :) gratulálok a járáshoz-álláshoz, stb :)
Daninak mennyire aranyosak a göndör fürtjei, már nagyon rég láttam, sokat változott, a fogak száma is szignifikánsan nőtt :)
Kisnyúlról készült képek meg egyszerűen fantasztikusak! ha lakópark reklámot kellene készítenem, én ebből válogatnék!

akkor íme, tudok inni pohárból!
Kép

egy kiflicsócsáért mindent megteszek bárkinek :) Kép

mozdonyvezető is voltam: Kép

ó kapitány, ó kapitányom :) Kép

és egy búcsúkép: Kép

Bodza! gratula, ha jól látom kisfiú lesz, Kristóf. nagyon izgi lehet egy kislány után egy kisfiú!
Thomasanne, én is több szerencsét kívánok a továbbiakban!!! nagyon sz.r lehetett egyedül ennyi bajjal. de ezek a babák annyi erőt adnak! [/img]

KépKép
KépKép
and

így jobban látszik, ahogy integet :)
Kép

KépKép
KépKép
and

Benianyu,
nem világgá akart menni,hanem szép lassan araszolgatott a sarokban lévő virág felé.mindig megpróbál kicselezni :twisted:
Dani szintén egy nagy,izgága huncutság!
és örülők,hogy ide is húz a szived!:)

Csillam,
Fanni mamája teszi fel a képeket,ha van ideje,de szokott lenni,mert Fanni egy igazi nagy alvó!mindig álmos,nagyon cuki!és ma kinyílt az innye,jön a foga!tegnap éjszaka nem is aludt :twisted:

Titii,
és a képek Panniról???????
Ayse,
most épp nem is foglalkoztam a témával! :?
Angelani,
küldöm az infókat
Thomasanne,
akkor oké és jó hogy minden kezd rendbejönni!
el se merem képzelni hogy fájhat a cici ilyenkor!nekem csak a kórházban durrant be egyszer,fájt is,meg égett,meg minden,de másnapra elmúlt!

And,sziasziasziaaaaaaa!
:)
Eszti nagyon nagyot nőtt!és látom vidámságban nálatok sincs hiány!
a búcsúképen harapnivaló pofit vág! :lol:

mi meg voltunk Fanni és mamájával a Mammutban fürdőrucit nézni,de elég gázosra sikeredett!Kisnyúl végig VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁzta az egészet,ha jó kedve volt,ha nem!majdnem szétszakadt a dobhártyám!
Fanni babkocsija miatt meg próbáltunk liftezni,de sosem nyitotta ki ott az ajtót,ahol mi akartuk vagy meg se érkezett és még a mozgólépcső se ment,amikor már azzal akartunk menni!egyik alkalommal meg segítséget kértem egy bizt.őrtől,hogy fogja meg a babakocsit lefelé menet,erre közölte,hogy nem mehet el a helyéről :evil: :evil: :evil:
aztán elkezdett magyarázni,de én már vörös fejjel elrobogtam!
szörnyű!
aztán még elmentem anyumék lakására igazgatni,de Kisnyuszi rátapadt a lábszáramra és semmit nem tudtam elintézni,félő volt,hogy csak kupit csinálok így vele!úgyhogy hazamentünk és azóta alszik!
persze én nem
:roll: !
na mindegy!
de vettünk egy szemöldökcsipeszt legalább és kaptunk hozzá egy óriási reklámszatyrot! :lol: :lol: :lol: az élet szép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

bocsi a hibákért
:oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

valaki próbálta már a sleep and
play-t a pamperstől!ilyen új sárga csomi
én csak azt a pirosat próbáltam,ami ilyen egybengatyós,kicsit nagy,de jó
nappal azt adom rá,este meg a normált
valaki?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Minden baba nagyon édes!

Benianyu!
Dani fürtjeit megcsodáltam, haláli édi! :D

And!
Eszti a napozószéken :D

Nyúlné!
Én ma akartam venni Petinek Sleep and Play-t, de csak 3-as, meg 5-ös méret volt a Tescoban, nekünk meg ugye pont a 4-es kellene :?

Ma megvettük Peti 3. cipőjét is, ami végül szandál lett. Hihetetlen, milyen gyorsan kinövi őket, és mostmár 20-as méret volt jó a lábára!!! :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki, :shock:
20as????????Kisnyuszira a 18asok még nagyok!
nekünk azt mondták az eladók,hogy jó ha 1cm hely van a cipiben,mert hamar kinövik.gondoltam na és,jövőre így se úgyse lesz jó,de egy mami ott röhögött,hogy hónapokban gondolkodjak most még ,ne években :lol: :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja nem,a 19esek a nagyok! :oops:
végül is akkor a maminak igaza lehetett! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Bodza!
Nagyon Köszi!
Látom, nincs itt az üzim, de te válaszoltál Csillának.

Drága Csilla!
Nem néztelek lükének :lol:
Az én agyam vizenyős mostanában és fáradt is vagyok, rosszuk fogalmaztam.
Most megpróbálok újra feltenni egy képet.

Mi 18-as szandált hordunk :wink:

A járássegítő:
Kép

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Angelani

Kösz a képet! :oops: :oops: :oops:

Közben nem hagyott nyugodni a dolog ,és én is utánnanéztem mi is ez! :shock:

Nem hülyeség...... :wink: :lol:

And

Eszti kapitány nagyon édes!

Nyaralás :P :P :!:

Nyúlné

Mi vettünk olyan pelust! Mert adtak belőle egy mintát!
Azt ráadtam .....! végülis jó....! A nagy csomagot még nem bontottam fel!

Bár a Liberóban valahogy ,,több anyag van"" ! Ez olyan kis könnyű!

Csak kis dolog került bele, de nem folyt ki sehol!
csillam

Sziasztok!

Angelani! :D Természetesen Erhard nagyon ügyi és szép kislegény! :D Nálunk is már Pannifejmagasságban meg van rágcsálva a kómod. Hiába, ilyen a gusztusa. 8)

Benianyu! Dani nagyon édes és nagyon hasolnlít rád, és Benire is!

Mindenki!

Akartam kérdezni, hogy fogmosással hogy áltok? Panni rágcsálja, de mikortól szokták suvickolni a fogaikat? :oops: A védőnénink azt mondta , majd zárt fogsortól. :?:

Nyúlné! :D

Kérésed parancs! :lol:

Íme Pöttöm Panna: Kép
Kép Kép :)
titii

JÚÚÚÚÚJJJJJ!
de nagyon cuki
tényleg hasonló karakterek!
megzabálom
annyira édes!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
a kalapostól kifeküdtem!!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsuzsa baba és a nektarin:

http://smg.photobucket.com/albums/v684/ ... img024.flv

Most megyek fordítani, fúúúúj.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, ez már a második nektarinja volt, az elsőt befalta, ezzel már csak játszott...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

And! Isten hozott újra itt! Eszti mekkorát nőtt!!! Emlékszem még az első BKrisztás találkozón milyen kis apróság volt!

Sacira én most 18-as cipőt keresek, de szerintem még azok is nagyok rá egy picit.

Angelani! Szuper a járássegítőtök!

Csillám! Miért néznélek lükének? Én se tudok egy csomó mindent, azért vagytok itt, hogy azokat meg ti válaszoljátok meg. :lol:

Titii! Panni nagyon édes! Tényleg hasonlítanak Kisnyúllal.

A fogápolás engem is érdekel. Hol lehet venni ilyen ujjra húzható fogkefét, nem tudja valaki?

Megyek vacsorázni.

Szép estét mindenkinek!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hát ez jó volt
kakaora tekertük,hogy halljuk a csámcsogást! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné