gyorsan idecsüccs,amíg Kisnyúl alszik...
Rokica,
pocak
takarítást amúgy nem vállalok,sőt,hozzánk amióta Kisnyuszi megszületett jár hetente egyszer egy takarítónéni!főleg azért,mert bár imádom a rendet és még takarítani se utállok naagyon,egyszerűen felhúztam magam mindig,amikor a párom is segíthetett volna,ill.ha segített inkább ne tette volna,ez mondjuk még nem is kirívó,de én valamiért nagyon puffogtam,amitől aztán ő is és jól összevesztünk...amikor meg pocakos lettem és mondtam,hogy nagyon be kéne segíteni,akkor rögtön nagyon sűrsőssé vált egy külső segítség

,amit persze nem bánok én se
nem úgy takarít,ahogy én azt szeretném,de ritka olyat találni,viszont nagyon kedves és a naggyát heti egyszer megcsinálja,nekem csak felületes takarítás marad a hét többi napjára,ha kell!arról nem is beszélve,hogy a hétvégi látogatós invázió elött pláne jól jön!
nekem azért fura,de kezdem megszokni
alvás:
reggel 6-7körül ébredés és attól függően milyen napja van 9,10,11 körül visszaalszik 1-2órára!aztán nagy játék megint és 2,3-4 körül megint nagy alvás!néha borul a dolog és a reggelit elhúzza(vagy mi)12re és akkor van,hogy csak egyszer alszik egy nap
pl.ha tlátogató van,akkor képes nem aludni,annyira felpörög és produkálja magát!a babatalikon is ritka,hogy elaludjon,pedig már rázogatni se kell
Kuha
igen,csak hátul bongyorodik,nagyon imádom,nem is vágom a haját,mert kiváncsi vagyok,hogy miféle hajszerkezet lesz ez!
DINNYETEHÉN!!!!!
járás:
Kisnyuszi is a napokban elkezdte kifejezetten kérni,hogy kezénél fogva sétálgassunk,jó dolog így derékszögben kisérni....még jó pár évig:)
a vízben,de néha a nagy játék hevében elfelejti,hogy még nem tud egyedül járni és olyankor hatalmasakat huppan!
és most már megtanult lelépni és nem lezuhanni ,ha nincs alatta semmi!
Bodza:)
Saci képek szuperek,és apa is megcsodálta a túratasit!azt hiszem hamarosan nekiindulunk valami hegynek
Dori,
kívánok neked minél"unalmasabb"napokat!
Erhard sorozat:nagyon csibész ez a gyerek!!!!
Thomasanne,
te jó ég!

ez tényleg kemény lehetett!és apa meg ennyit bulizik ilyenkor?vagy te nem bánod?