A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi: film-esti szűkűlés=fáradtság. Este már nem oly jó a befogadóképességem, az ilyen tingli-tangli filmeken el tudok bambulni, de pl egy Bergman filmet már nem tudnék megnézni este, pedig az is itt várakozik rám. Amikor Kamilla alszik akkor meg igyekszem: főzni, mosni, vasalni, babanetezni :)

Mese, Zuz: Ruszvurm fenn van a Várban a Szent Háromság térnél a passz, hogy milyen utácaban :? ott van mellette a Café Miro is. És nagyon kicsi a hely és mindig várni kell ha le akarsz ülni, ellenben No 1 az eszterházy!

Ancsi: 33 fok volt a hálóban és ezek után a 30 fok tiszta felüdülés! :o Ma pedig csak 26-27 fok van és ez meg már igazán szuper! Amúgy épp most vacilálunk egy klímabeszerzésen.
Eszterházy torta bármikor jöhet :D nyami-nyami !

Szoli: én is "jártam" egyszer, mert volt egy alkalom télen amire szép barna szerettem volna lenni. Kb egy hónapot jártam előtte rendszeresen két naponta a végén már naponta és meg voltam elégedve magammal. Majd az említett eseményen mindenki ott sajnálkozott, hogy milyen fehér vagyok??! :evil: Én meg gondoltam egyet magamban és úgy voltam vele, hogy le van ejtve a szoli, én már csak ilyen tej maradok és drága mulatság ha nem is látszik! :) És egyszer én is láttam egy nőcit, aki 40 percre ment be :shock: hiába mondta neki a zsetonos csajszi, hogy nem kéne, de a nő hápogott, hogy ha kevesebbre megy akkor nem látszik, hogy bent volt. Mondanom se kell, hogy milyen fekete volt és ronda ráncos a bőre??!! Anti reklámnak nem lett volna rossz...

Zsan: A király az jó foglalkozás! :P Okos fiacskád van neked!

EDA: Ruz-Mese Ok én eldugulok az én 3-4 órás vajúdásommal... :oops: nem tudom, hogy mit tettem volna-tennék egy hasonló szituban mint ami nektek volt, de egyenlőre még mindig inkább tűfóbiám van...

Rylie
rylie

Denizsa!
ez Body Shopos sampon, és sajna Mo-n nincs Body Shop, csak külföldön. Vera a Ginger Anti Darnduffost ajánlotta, de nekem a Manuka Anti Darnduff is bejött eddig.
előtte sokáig használt a Loreal Professional korpásodás ellenije. ezt nem lehet közönséges boltokban kapni, csak fodrászkellékesnél, kb. 2300 Ft az ára.
ancsipancsi

Szerintem ez a szolizás is fel lett fújva. Ha az ember ésszel szolizik az biztos nem gond. Én annak idején (lánykoromban :lol: ) Hetente egyszer jártam 9 percre! Négerbarna soha nem voltam, de szépen lassan lett egy kis színem.

Votiv!
Istid nem tudta kiképezni rendesen a takeszt??? :lol: Küldtem egy térképet és Deniék címét. Tök jó lenne, ha jönnétek ti is!
zuzmo1

sziasztok,
most értek haza pároméK!! mosógép megvan, és Zuz, új mosógépek jöttek, igy tudtuk megvenni :lol:...csupán 2 óra volt az elbirálás...

éééés a jóhir, valszeg másoknak is, figyeljétek a postát, MEGJÖTT AZ ÜDÜLÉSI CSEKK!!! újabb forrásokat nyitottak, és szerencsések lettünk!!!!!!!!!

puszi, sziasztok!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz :) Rájöttem, hogy a Daubner azért van messze, hogy ledolgozhasd az ott betermelt kalóriákat,mire hazaérsz :lol: És bmilyen süti megteszi, a bolti is, különben is, a kapu nyitva lesz :wink:
Érdekes módon a bulvár sajtó az én párom is hidegen hagyja, sőt idegesíti... így mi nem vagyunk túl uptodate-ek, úgyhogy csak oszd meg velünk ezeket a fantasztikus híreket :lol: Tom C-t én már leírtam a gyereke születése körüli dolgai miatt... Rubint R. pedig lehet, hogy megint példát akar mutatni a feleségeknek? :lol: Marsi-Palik sztem hármas esküvőt rendezett, a harmadik a sajtó volt... de most már elteszem a rosszmájam... későbbre :mrgreen:
Ha Bazsó így vissza tud aludni, az tök jó, persze az 1 óra már nem olyan jó... Nálunk, ha egy kis simire nem alszik vissza, akkor szopizhat egy kicsit, ez tuti beválik, de amióta külön alszik, sokkal kevesebbet ébred, max. 1-2x egy éjszaka, ami óóóriási dolog a korábbi éjjelekhez képest! Ja és nálunk páromnak kellett nagyobb szerepet vállalnia ebben, mert ő megy át éjjel simizni, és ha nem boldogul vele, csak akkor hozza nekem szopizni. (Ha én mentem, akkor Bálintnak persze nem volt elég a simi és többször is ébredt.) Lehet, hogy nektek is ki kéne próbálni, hogy csak a párod megy (és nem 1x így 1x úgy) legalább pár napig, persze tudom munka mellett ez nehéz, de hátha beválik?

Ruz :) Szupi, hogy Ti is jöttök!
denizsa

Zsan :) Eza aztán a jó hír!!! Mosógép is és csekk is!! Akkor majd én is lesem a postát... hátha?

Ancsi :) Köszi az infót!! Majd utána járok.
denizsa

Votiv :) Méltem Neked a malackás címedre :)
denizsa

Zuz,
eddig még nem nagyon vittük ki marcit, a párom járt Dócival játszótérre. De most már lassan két hetes a picur, így szerintem estefelé megejtjük az első babakocsis sétát :D Onnantól meg már nincs visszaút, minden nap itt fogjuk róni köreinket, majd megbeszéljük, hol és mikor futunk össze :D

Ancsi,
fenti üzenet rád is áll :D

Sampon: ancsi már mondta, bodyshopos. Nagyon szeretem a termékeiket, ölég borsos áron mérik, de szerintem megfizethető, csak természetes alapanyagokkal dolgoznak, és ellenzik az állatkisérleteket. De ez mind lényegtelen lenne, ha pl. a sampon nem használna :D A baj, hogy itthon nincs üzletük, a legközelebbi bécs-city magasságában található, így ha arra járunk, jól betárazunk, főleg mivel anyukámat is sikerült rászoktatnom a dezodorjaikra :D

Én télen kifejezetten szerettem szolizni, mindig tengerpartra képzeltem magam, süt a nap, meleg van... :mrgreen: és ahogy Zuz írta, mértékkel nem hiszem, hogy többet ártana, mint a pesti levegő, viszont nekem is szép fokozatosan lett egy kis színem, és azt nagyon tudtam élvezni :D

Meske,
majd írj, sikerült-e szülésznőt fogadni!!!! :) És akkor nálatok sem lesz nagy korkülönbség a két gyerkőc közt :)

v
kisün

Sziasztok!

Zsanci! Jó utat nektek, semmi bosszankodás-mérgelődés csak öröm ihajcsuhaj :) És mosógéphez és üdülési csekkhez is gratula!

Zuzi:) Amikor itt nyavalyogtam, hogy le vagyok gyengülve,akkor volt az ovulációm - mert hogy két hét múlva kiderült... azóta tökéletesenj ól vagyok, úgyhogy ez egy hormonális legyengülés volt csak :) Kezem vacakol, de ha midnen igaz, ma máér lesz rendelés... :?

Nekem is küldjél térképet és címet léccilécci!

Holnap délelőtt megyünk oltásra, ha minden oké, akkor jövünk Bálintolni - meg ha élek még egyáltalán... mert hogy a taxis ember ma reggel felhívott és megfenyegetett, mert ők anyagilag és erkölcsileg is sokkal nagyobbak nálam (sic!), így megnézhetem magam...

Na most vissza a porszívóhoz, puszi és szép napot mindenkinek!

indianyo

EDA-ról igazából nem tudok nyilatkozni, de szerintem is jó, hogy elnyúló vajúdásnál hagy egy kis pihenőt az embernek :)
kisün

Zsan,
éljen a mosógép, JÓ UTAT, és elképzelni sem tudom, kinek pakoltál a legtöbbet :mrgreen:

Indi,
taxis :shock:
kisün

Denizsa!
kicsit rosszul írtam a nevét :)
Ginger Anti-Dandruff Shampoo
itt az USA link: http://thebodyshop-au.yahoostore.com.au ... 1107385642

Ausztriában kicsit drágább, mint Londonban (adók miatt), és van Pandorfban is üzlet (közelebb, mint Bécs),de Vera azt mondja ott nem mindig van minden. mi majd megyünk Pandorfba szeptemberben (szerintem), meglátjuk!
ancsipancsi

Zsan!

És Robbieval mi lesz?nem úgy volt,hogy mész?
20170114224602

Indi!

Mit képzel ez magáról?Még neki áll feljebb?(ezt egyébként mire mondják az orrára esetleg?)

Zsan!

Ha igaz amit mondasz csekkről akkor nekem is kell kapnom mert a másodikra beadott(egyébként az elsővel tökre megegyező)pályázatomra azt válaszolták,hogy majd pozitivan fognak elbírálni ha lesz még keretük.JUHÉJ!Én is lesem a postást!

DEn!

Jól értem,hogy holnap Bálint szülinapját ünneplitek bandailag?Akkor jó szórakozást nektek!Mi sajnos nem tudunk menni :(
20170114224602

Votiv!

NA ezért csinálom magam a koszt itthon! :lol: És még fizetnem sem kell érte :mrgreen:
De hogy tud takarítás közben valaki koszolni?Ezt nem értem,nagy tehetség lehet :shock:
20170114224602

Zsan,
jo pihenést Nektek, érezzétek jol Magatokat!

Üdülési csekk: MI IS MEGKAPTUK, éljeeen :D :D :D

Deni,
a sütit nem ugy értettem, hogy darabokban lesz, mire odaérünk, hanem hogy egyelöre azt sem tudom, hogy oldjuk meg az odajutást :(

KépKép
fibi

Vendég a háznál
wer

Rylie,
Bergman film, ooo :) , azt megértem, hogy pihenten kell nézni :wink:

Zuzi,
Palik és Marsi: én nagyon nem birom, amikor valaki(k) ennyire csak a heppi arcukat mutatják, hogy minden csodás, meg szép. Médiában mondjuk már megszoktam, de amikor a hétköznapi emberek életébe is ennyire begyürüzik, mint manapság, az nemgyerebe. Sokan "vetitenek" szerintem (nem tudom, hogy a média mennyire befolyásolja ezt, de gondolom, van hozzá köze). Elvész az öszinteség és a bizalom.

KépKép
fibi

Kisün,
nem holyag és vörös folt van Bálinton, akkor az övé lehet hogy más (tényleg allergia). meg neki viszket is, és állitolag a melegpötty nem.

KépKép
fibi

Wer!

Bővebben? 8)

http://index.hu/kultur/media/fokuszhamm/MArsihoz egy kis adalék.
20170114224602

Indi,
uristen, ugye nem komolyan fenyegetett meg? :evil: :(

KépKép
fibi

Fibi!

Melegkiütés de bizony hogy viszked!Én is vittem Pannát dokihoz vele,szerintem pont nyaraltatok és nem olvastad.nem jó hintőporozni mert az szárítja és még jobban viszked és tul.kép külsőleg semmivel sem praktikus kezelni.Napi többszöri lemosás!
ÉS az az allergiára való krém valószínűleg azért segített nektek mert valami lórúgás izémicsoda volt benne.Buta vagyok és nem jut az eszembe .Hormon valami.
20170114224602

Deni, ezer köszi a meghívót s a térképet :) és ez komoly, hogy tilos az ajándék?

Indi, ez a taplóbanda ezek szerint nem akar fizetni?? mert akkor komolyan el kell kezdeni őket felnyomni. lehet névtelenül is :wink:

Fibi, hát még ha tudnád, hogy az a ritka, ami nem hazugság... egy címlap úgy készül manapság, hogy Norbi beszól a Szagos Bulvár Lapnak, hogy kéne egy cikk rólunk...

Juc, hát, nagy művész :lol: te nagyon energikus vagy, hogy mindig takarítsz, nekem már se energiám, se időm sincs nagyon rá, ráadásul mostanság olyan szörnyen fáradékony vagyok :shock: :wink:
és még milyen falánk :P

Zsanci,úgy örülök, hogy minden ilyen frankó :D és kinek pakoltad a legtöbb cuccot? Levinek? :lol:

votiv 8)
votiv

Juc, szteroid?

votiv 8)
votiv

Ü.csekk:Hú, mi is megkaptuk a poz. elbírálást!! :D

Indi :) Örülök, hogy jobban vagy! :D Kezednek bulást, remélem kezelés jót tesz majd! Ezek szerint tudtok jönni? mert akkor küldök mélt :wink: Ez a taxis egy szemét :twisted: és pont erkölcsileg tartja magát nagyobbnak???
denizsa

Votiv :) KOmoly! Ti lesztek az ajándék :wink:

Fibi :) Ne ijesztgess!! Most jött meg a méled, megnyugodtam :D :D
denizsa

Votiv,
de durva (média) :(
Fáradékony és falánk vagy?? CSAK NEEEEM :?: :P :) :D :lol:

KépKép
fibi

Wer :) hoztál ajándékot is ? :lol:

Jucus :) Múlt héten hívott meg Deni mindannyiunkat Bálint szülinapi mulatságára, nem olvastad?

És azért akadt ki, mert megfenyegettem, hogy a hatósághoz és a sajntóhoz fordulok, ha nem fizet.. És sajnos komolyan fenyegetett, be is vagyok eléggé rezelve, mert közel-s-távol egy darab férfi sincs itt, aki megvédjen, ha kell :(

indianyo

Deni,
dejo, hogy Ti is megkaptátok :) én már töröm is a fejem, hogy nyár végén lehet hogy Hévizre megyünk, barátnöm mindig ajánlja, és még nem voltunk :D
Nem ijesztgetlek, elmegyünk mindenképp holnap, csak tudod, hogy én macerás eset vagyok, mert messze lakunk :?

KépKép
fibi

Votivia :):):) miféle falánkság és legyöngülés! Azonnal nyilatkozz, ellenkező esetben rögtön elkezdtünk itt pletyós anyócák kombinálni... :lol:
És ghát már megfenyegettem, hogy feljelentem - ugye :wink: - így a névteleségnek nincs értelme, én egyébként se vagyok ilyen fenyegős-feljeentgetős, úgyhgoy ez nem fog menni. De annyira rosszul érzem amgam az egész kialakult helyzet maitt, nem éri meg ez a pénz ezt :(

Deni :) ténylerg csak az oltástól függ, ha nem lesz belőle sírás-rívás egyéb akkor jövünk, de házi sütit msot nemtudok bevállalni.. akkor is beengedsz, ha valami mást hozok ? :lol:

indianyo

Votiv!

Energikusság,takarítás :roll: Azért nem mindig jöhetnétek váratlanul hozzánk :lol:

Szteroid,igen.Mi is kaptunk csoda krémet már ami rögtön hatott pl.Somának piros száraz ekcéma szerű foltokra és én nagyon örültem a gyors hatásnak.CSak utólag tudtam meg,hogy ilyen szteroidos volt a krém és ezért hatott pikk-pakk.

Fibi!

De mivel nem vagyok orvos és nem is láttam Bálintod pöttyeit ezért nem is okoskodom tovább.
20170114224602

Lányok!

Votiv pont azért csepegteti ezeket e fél infokat,hogy találgassunk csak,Ugye Votivia?! :lol:
20170114224602

mindenki nyaralni megy? de jó... viszont csak akkor mehettek, ha cserébe sok fényképet hoztok! :) Éljen a pozitív elbírálás

Deni :) igen, az erkölcsre én is visszakérdeztem, szerintem nem tudja a tag, hogy mit jelent a szó :lol:

indianyo

http://velvet.hu/celeb/soma0717/

ez azért már nekem is sok
20170114224602

Jucus,
szteroidos krém :( én csak megörültem, hogy unokatesom adta, és gyorsan elmúlt szegény Bálintnak a pötty és a viszketés is :roll:
Nekem egyik anyuka mondta, hogy az ö gyerekének a pöttyei nem viszketnek, ezért gondoltam, hogy ez más. de én sem vagyok szagértö :?

KépKép
fibi

még ne gratuláljatok, majd hó végén kiderül :P

Indi, kölcsönadom apafejt, okosis és izmosis, majd megvéd! és ha hazajön konzultálok vele, hogy mi a teendő. lehet, hogy attól összefosnák a lábukat, ha ő mint Doktor Úr felhívná őket...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Tényleg mindenki volt/van/lesz nyaralni? :shock:
Annyira mennék én is :cry: :cry: :cry:
De gratulálok az üdüléses csekkekhez,azért ez is valami!
Ez amúgy hogyan működik?Azt olvastam,hogy be kell fizetni x összeget először,aztán kapja az ember a csekket?Mondjuk ez csak jövőre lesz aktuális,de jól észben tartom majd :idea:

Indi:
én csak háztartási gépekről v. alapozásról tudok egyenlőre fotóval szolgálni :lol:
Viszont a volt főnököd,hát... :evil:

Zuz:
vagyok,csak ált. olvasni van időm,azt is eléggé szelektíven :?
Most éppen mosogatógépet vadászok,meg tervezem az ikeás programmal a konyhánkat :lol:
Te jól vagy?Ilyenkor már élvezetes a pocakosság ugye? :P
Mikor mentek 4D-ra?

Zsan:
kellemes pihenést nektek és éljen az új mosógép! :D
A csekket be is tudjátok pont váltani?

Votiv:
lécci lécci nyilatkozz :!: :lol:

petergabi

Juc :) Ez már nekem is sokkk

Indi :) Akkor is beengedlek, ha nem hozol sütit! :) Kéne Nektek vmi jó nagy kutya...

Fibi :) Én is azon filóztam, hogy mikorra küldik ki a csekket és mikor tudjuk felhasználni, végülis már nyár közepe van (2 hét múlva megyünk pár napra Berekf.-re, oda jól jönne, de ha addig nem jön meg, hát...) :roll: Sztem lényeg, hogy gyorsan hatott (és legalább hatott!) és elmúltak a pöttyök, ha az unokatesód gyerkőce használhatta, akkor remélhetőleg Bálnitodnak sem árthatott.

Votiv :) Akkor még drukkolok, hogy hó végén gratulálhassak :wink:
denizsa

Votiv:
most látom,hogy írtál.De igazad van,majd csak a tutit oszd meg velünk :wink: /azért suttyomban drukkolok nagyon :D /
Egyébként tényleg nagy súlya van,ha az embert Dr. xy hívja fel.
Drága sógorom olyan szerződést kreált az építkezésünket kivitelező cégnek,hogy 3 napig nem is kaptunk rá választ :wink:
Persze aláírták végül és csak annyit mondott a srác,hogy szeretné ha a cégüknek ilyen ügyvédje lenne :lol:

petergabi

Gabi, emlegettek is tegnap, mikor közúti ellenőrzésen a rendőr miután megnézte apafej igazolványát, egyből kedves kollégának szólította :? mondtam is apafejnek, hogy ez nem túl hízelgő rá nézve :P
egyébként én is frászt kapok, hogy az emberek hogy hasra esnek a dr-től. a legjobb példa erre Dr. Hanna Sural, aki vszínű vécétisztításból doktorált :x

votiv 8)
votiv

Somamama 2x1,5 kilós didkói :x :shock: ez valóban sokkoló lesz!!!
de tuti "siker"!
eddig a legnagyobb eladott példányszámot a hazai plébojnak a Cini képei hozták, Soma még bőven túl is lőhet ezen...

votiv 8)
votiv

[quote="votiv"]e írta:votivgyébként én is frászt kapok, hogy az emberek hogy hasra esnek a dr-től. a legjobb példa erre Dr. Hanna Sural, aki vszínű vécétisztításból doktorált :x

:lol:

indianyo

Fibi,
az én melegpöttyeim viszkettek kis koromban, legalábbis emlékeim szerint :D

Votiv,
én szurkolok :D

Zuz,
zalkattalak mélen :)

Gabi,
mi sem megyünk nyaralni :)

v
kisün

Indi,
nem akarnak fizetni? :(
kisün

Gabi, mi meg már túl is vagyunk a nyaraláson (2 nap Siófok) :lol: szóval tök sokan szolidaritunk Veled! :)

votiv 8)
votiv

NEm azért de Soma képei nem hiszem hogy művészien erotikusak tudnak majd lenni,de majd meglátjuk.ÉS nem azért mert nem anorexiás hanem azegész lénye nekem nem erotikus bár ő sokat beszél róla.

GAbi!

Még nyaralni is akarnál?Nem elég egy új ház?te kis telhetetlen :lol:
20170114224602

Votiv:
azért emlékeim szerint Ti még mentek,nem? :roll:
Kisün meg igazoltan marad itthon :mrgreen:
Balázsom azzal nyugtat,hogy ha kész lesz a házunk,akkor mi egész évben a dunakanyarban fogunk nyaralni :lol:

petergabi

Igenigenigen!Én is kaptam csekket!
20170114224602

Somával én sem találkoztam még, de a képernyőn keresztül nekem se az jött le, hogy szexi :?
Fibi, Te már láttad élőben, milyen?

Gabi, mi meg Bián nyaralunk :D a BAH csomópont után ez kész felüdülés! :)
mondjuk egy medence (meg egy kert) csúcs lenne, de így se rossz. és sokat császkálunk is, tegnap bkeszi vadasparkban voltunk, a héten tropikáriumba mennénk...
elvileg még 2 napra tervezünk menni belföldre valahová, de mivel semmi sincs lefoglalva, ez még nagyon a levegőben lóg.

votiv 8)
votiv

Minek utána Soma így kiteríti a kártyáit, elmesélek nektek egy kis pletyót: annak idején nem vették fel a gyerekeit a solymári w-suliba, mert a drága jó mama olyan hülyén viselkedett, hgoy megrémülétek tőle :lol: a w-suli ugye szoros szülő-tanár együttműködésen alapul, ilyen viselkedéssel pedig nem sok együttműködésre számíthattak... Soma közölte, hogy ő Petófi reinkarnációja - na ez kiverte a biztosítékot még az egyébként szabadszellemű w-tanaraknál is :lol: Soma olyan nekem, mint nagysikerű kollégája, Bíró Ica (igaz Soma baromi jól énekel szerintem, míg a kolléga nemigen csinál semmit se) somkmindent olvas össze, de felületesen, aztán jól összekutyulja és meg is van a társalgási alap évekig.

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?