Fibi: film-esti szűkűlés=fáradtság. Este már nem oly jó a befogadóképességem, az ilyen tingli-tangli filmeken el tudok bambulni, de pl egy Bergman filmet már nem tudnék megnézni este, pedig az is itt várakozik rám. Amikor Kamilla alszik akkor meg igyekszem: főzni, mosni, vasalni, babanetezni
Mese, Zuz: Ruszvurm fenn van a Várban a Szent Háromság térnél a passz, hogy milyen utácaban

ott van mellette a Café Miro is. És nagyon kicsi a hely és mindig várni kell ha le akarsz ülni, ellenben No 1 az eszterházy!
Ancsi: 33 fok volt a hálóban és ezek után a 30 fok tiszta felüdülés!

Ma pedig csak 26-27 fok van és ez meg már igazán szuper! Amúgy épp most vacilálunk egy klímabeszerzésen.
Eszterházy torta bármikor jöhet

nyami-nyami !
Szoli: én is "jártam" egyszer, mert volt egy alkalom télen amire szép barna szerettem volna lenni. Kb egy hónapot jártam előtte rendszeresen két naponta a végén már naponta és meg voltam elégedve magammal. Majd az említett eseményen mindenki ott sajnálkozott, hogy milyen fehér vagyok??!

Én meg gondoltam egyet magamban és úgy voltam vele, hogy le van ejtve a szoli, én már csak ilyen tej maradok és drága mulatság ha nem is látszik!

És egyszer én is láttam egy nőcit, aki 40 percre ment be

hiába mondta neki a zsetonos csajszi, hogy nem kéne, de a nő hápogott, hogy ha kevesebbre megy akkor nem látszik, hogy bent volt. Mondanom se kell, hogy milyen fekete volt és ronda ráncos a bőre??!! Anti reklámnak nem lett volna rossz...
Zsan: A király az jó foglalkozás!

Okos fiacskád van neked!
EDA: Ruz-Mese Ok én eldugulok az én 3-4 órás vajúdásommal...

nem tudom, hogy mit tettem volna-tennék egy hasonló szituban mint ami nektek volt, de egyenlőre még mindig inkább tűfóbiám van...
Rylie