visszaolvastam, de asszem a felere sem emlekszem mar...
kepeket meglestem, buli szuper lehetett, irigyirigy
es tobbi kep is szuper, csizmas es tukros holgyek imadnivaloak
jokivansagokat koszonjuk, en azt javasoltam a picinek, hogy minda harom nevnapjat tartsa

mondjuk mi csak szulinapokat unneplunk, ugyhogy ilyenkor nem kap semmit, de egesz evben folyamatosan kap mindenfelet ugyis... ez zsufolt ket het, mert minden nyulamnak nevnapja van, nagynak, ket nagymamanak es egy nagyneninek meg szulinapja.
ja, Kisun, nalunk felbukkant a testverfeltekenyseg, ugyhogy ne bizd el magad es nagyon figyelj oda Docira, mert eleinte Nyuszi is csak puszilgatta a picit, aztan parszor jol megharapta, mostmeg parszor jol rautott es egyebkent allandoan reklamal, hogy ne a picinek csereljem a pelusat meg adjak falatot, hanem vele nezegessek mesekonyvet stb
ja, Zuz, neked meg azt akartam irni, hogy nem kell mmindent enitezned meg most pocakkal (persze en isebben a tevhitben voltam), mert ket gyerekkel sokkal konnyebb, mint masfellel (azaz gyerek+pocak), majd meglatod. Egy honap pihenes eleg

aztan mar lehet olyanokat csinalni egyedul itthon a ket gyerekkel, mint kitakaritas+nagymosas+mosogatas+atobbirenememlekszem egy nap alatt

pedig en nem vagyok olyan fickos, mint Kisun

es persze vannak olyan napok, amikor csak eszunk es mesefilmeket nezunk
ja Juc es Ancsi, adoszamot nemtom pontosan, en par hete a tgyas igenylessel jartam ugy, oep honlapjarol letoltott urlapot kitoltottem, de aszontak, hogy egy rovat lemaradt rola, ugyhogy vagy irok melle valami nyilatkozatot vagy kitoltom azt a masikat, amit a hivatalban adnak... ugyhogy csaladi potleknal mar nem mertem az allamkincstar honlapjan levo urlapokat hasznalni, ott kertem es azt toltottem ki. Es picinek automatikusan kuldtek adoszamot postan (babakotveny miatt), ugyhogy nekem csak nagynak kell majd szereznem.
es par napja a testverbabakocsival setazunk es gyerekeknek tokjo, de nekem kicsit nehez taszigalni...
es nagy vegre egesz jol belejott a szovegelesbe, ugy elvezzuk