A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Votiv!

Átjött! Köszönöm!:)

Zuz, Den!

Nektek is köszi a privit, illetve mélt! Megkaptam!:)

Most rohanok! Majd jövök!

ILdi
ildi76

Juc :) Anyuka nem elmebeteg, hanem előrelátó és anyagias :D Éljen az akciós csizma :wink:

Fibi :) Bálintod milyen nagy szerelő! :D Gratula az új ülésetekhez!! :) Szóval Te is kidőltél? Párom mondta is, hogy ütős buli volt, mert mindenki azt írta, hogy kidőlt ő is és a gyerkőc is :lol:

Indi :) Milyen falánk ez a Bnyet ... hsz-eket eszik :lol:

Dorka :) Ancsi már írta, hogy már korán lehet menni a Bártfaiba, én meg arra emlékszem, hogy egész délelőtt vannak, de az éhgyomros csak reggel van (asszem 9-ig).

Ancsi :) Bocsi, hogy beelőztem Votivot és átküldtem a képeket és sok munkát csináltam Neked! Köszi, hogy felteszed!! :)
denizsa

Jucus: és mi van ha Panna kinővi a csimmát télig??? 8)

jók lettek a képek! Én jól bírtam helyezkedni, mert majdnem mindegyiken rajta vagyunk :wink:

Kamilla lehet, hogy a tegnapot piheni vagy nem tudom, mert 1/2 6-kor kidőlt és azóta húzza a lóbőrt! Se fürdés, se vacsi, se semmi!! :roll:

Szakáll Veletek!
Rylie
rylie

izé kinövi :oops:
rylie

Sziasztok! Éjjel persze a hülye lépcsőleeséssel álmodtam, és sose ez a lightos verzió lett a vége :cry: Na de lényeg, hogy ezen is túlvagyunk. Jöhet a következő :roll: , mert biztos nem ez volt az utolsó balesetünk.

Egyébként én is biztos vagyok benne, hogy minden kisbabának van egy őrangyala, amilyen baleseteket ezek megúsznak. Na, a Grétié jó sok munkát kap, de még szerencse, hogy jól végzi a dolgát.

Anyukám úgy lecseszett, persze azt elfelejtette, hogy én kb ennyi idősen ugyanígy lezúgtam a lécsőről, csak nekem nem volt ilyen szerencsém és én a kórházban kötöttem ki (nekem vér folyt a fülemből).

Kisün! Holnap megyek a dokinkhoz, majd átadom az üdvözletedet.

Nagyon jó lett volna ott lenni a babazsúron, a hsz-ekből látszik, hogy jól éreztétek magatokat. A képeket egy kicsit macerás volt megnézni, nekem nagyon nagy lett a kép, és mindig csak egy kis részét látom.

Grétikém ma extra hisztis volt, még délelőtt csak-csak toleráltam a dolgot, a tegnapi eseményre való tekintettel, de este már nagyonnehezen bírtam, alig vártam, hogy letegyem aludni. Persze könny a kanyarban sincs, sőt, ha nagyon belelovallja magát a hisztibe, megy és nézi magát a tükörben. Hihetetlen egy nő.

Ma biztos sokáig itt leszek, mert a változatosság kedvéért fordítok, és ha megunom, majd be-be nézek.

Ha pénteken délelőtt megyek a kórházba uh-ra, de nem jelentkezek be, akkor is csinálnak videófelvételt?

KépKép
KépKép
lindicita

Jó estét!
Képtelen vagyok a taxis sztorit még egyszer leírni, jó hosszan ecseteltem, majd holnap megírom az eredményt.

Jucus :) jó ötlet, hogy most vettél csizmát Pannának! Én is így szoktam vásárolni és nagyon jó dolgokat szoktam kifogni szezonon kívül. Gyerekholminál meg különösen horrorárak vannak, pláne érdemes.

Nagyon lassú a net, képtelen vagyok visszaolvasni az előző oldalt.

Rylie :) tényleg jó sok kép készült rólatok, de ez csak öröm, oylan szépek vagytok :)

Dorka :) hivatalosan fél 8-tól fél 10-ig van vérvétel minden nap, de mivel az AFP NEM éhgyomri vizsgálat, ha később mész se lesz gond belőle, nekem egyszer 11 után vettek le egy elveszett hepatitis maitt vért szó nélkül.

Votiv :) te vagy az én emberem :) Mr. és Mrs. Iyer egy gyönyörű film és különösen úgy, hogy indiai... ahol nem ez a stílus dívik különben. Nagyon szeretem :) Egyébként Kalkuttába mennek, de ez már csak kukacoskodás :lol:

És egy átlagos indiai film 3- 3 és fél órás ám!

Jucus :) azt a filmet nem láttam :( Az eredeti címe nem Monsoon wedding? Mert azt Mira Nair külföldön élő indiai rendezőnő készítette, és mint ilyen egész más, mint az átlagos indiai filmek - sokkal jobb :) Ő rendezte a Salaam Bombayt (ez talán Oscart is kapott?) meg a Káma Szutrát is, és még sok egyéb nagyon szép filmet.

Vannak filmzenéim is, van giccses-nyálas, élvezhető és rendkívüli is... kazettán tudom őket abszolválni.

indianyo

Lindi :) én úgy emlékszem, hogy délelőtt nem csinálnak videőt, olyankor apuka se mehet be :(

De jó, hogy Grétivel minden rendben! Édes pofa, ahogy megy és megnézi a hisztizős önmagát a tükörben :)

indianyo

Indi! Ez akkor szomorú, mert most állítólag nincsenek délután. (ugye Zúz?)
Már csak egy ON kérdés. 10-ik héten ugye már nem hüvelyi uh-t csinálnak? (nekem Szolnokon a doki a 7-ik héten sem azt csinált, és simán látszódott ketteske a hasamon keresztül is, persze lehet csak azért, mert csak egy vékonyka bőr választotta el az uh-t a méhemtől :lol: hi-hi, álmodik a nyomor

Ja, és anyukám még azzal is kikészített ma, hogy biztos jól átnéztem Grétit, biztos nincs rajta semmilyen sérülés? Mondjuk tényleg elég hihetetlen az egész, de nincs. :lol:

Gréti mostanában a fél napját a tükör előtt tölti és ott bohóckodik, és különféle sírás-utánzásokat is ott gyakorol :lol: Kép Kép
lindicita

Votiv!

Elfelejtettem írni pelenkaügyben, hogy nálunk hiányzott az a biztonsági csík belőle (ami felfigja a hígabb dolgokat) szóval nekünk tényleg selejtes volt :?
Nekem nagyon jó és occsó fodrászom van, de sajna Kecskeméten. És már nem is vállal újakat :cry:

Ildi! Írd ám meg, hogy mi a helyzet melóügyben! Jót küldtem?

Lindi!
Ez nagyon horror! El is hiszem, hogy nehezen hevered ki :cry: UH: én időpontra mentem, mégis 5 perc volt az egész, és 2000 forintért videora vették. szerintem ez annyira jó üzlet nekik, hogy hülyék lennének kihagyni! :?

Fibi!
Azért hívtalak, mert Deniéknél hagytuk a szandinkat, és Ancsi nem vette fel, de aztán sikerült őt elérnem. Hihetetlen, hogy mi minden taliról úgy jövünk el, hogy a hátrahagyott cuccainkat Ancsiék hozzák :oops: :roll:
zuzmo1

Lindi!
Én a 12.héten voltam, és mind a kettőt csináltak. Úgyhogy készülj a hüvelyire :cry:
És nincsenek délután,de 12-13 óráig adnak ip-ot.....
zuzmo1

Vera :) Marci már sétál? De jó! Akkor hamarosan már találkozhatunk is vele? Várom nagyon :) Lagaan emg.. hát igen, a krikett egy rendkívül "érdekes" sport, egy meccs napokig tart - én átlag 5 perc után már ordítani tudnék tőle... A film pedig minden indiai szerint a világ legjobb filmje és kifejezi, hgoy ezek az indiaiak milyen nagyszerűek és hogy túljárnak mindenki eszén - nos én nem vagyok indiai, szeritnem egy giccses szirup, de a jobbik fajtából azért :) igaz, ezért a kijelentésemért kint barátságok szakadtak már meg :mrgreen: :lol:

Ancsi :) Indiában több filmgyár is van, a hindi filmeket Bombay-ben készítik, az ottani filmgyárat Bollywoodnak hívják és évi 800 filmet gyártanak csak ott. Ezen kívül még van 4-5 délen is, ezek közül a tamil a legnagyobb. Ha nem láttál meég egyet sem, akkor tényleg nézd meg, ami nekem van, ezek régi filmek - és átlagosan igen pocsékok :mrgeren: én voltam statiszta az egyik filmben, csak meguntam a tökörészést és eljöttem, így végül - ó de kár :mrgreen: - nem kerültem bele a filmbe :lol:

Zuzmó :) buszos sztori nagyon jó, még ha csak legenda is, jót nevettem rajta, éljenek korunk rúzsasándorai :lol: és le az összes mecédeszes és béemvés tökös csávóval!!!ja, és az audisokat is utálom :lol:

indianyo

És ma, igen, megtörtén velem is!!!!!! Médiasztár lettem!!!! Olyan kárriert sikerült befutnom, hogy ezek után már csak a médiákokban tudom elképzelni az életemet!

Pár hete a Tecsóban leszólított egy stáb, és a vásárlási szokásaimról kérdeztek. Azt mondták, hogy a Tescónak kell belsó használatra. persze már akkor is gyanús volt, de jó fejek voltak, és 5 perc alatt végeztünk. Azt mondták, hogy akiben látnak fantáziát később felhívják, és bővebben is kikérdezik, majd kap egy ajándékcsomagot. Engem is kiválasztottak. Ma kellett menni a Rákóczi téri vásárcsarnok melletti kávézóba, azt modták, hogy a csarnokban sétálgatva csinálnának fotókat, ahogy átadják az ajándékcsomagot, persze kizárólag belsőhasználatra! Mondtam nekik, hogy akkor nem értem a fodrászt és a sminkest. Éreztem, hogy valami más lesz, de már nagyon kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki ebből. Azt mondja a fotós, hogy ő előremegy, aztán forduljak be én is utána, sétálgassak a kosárral, amiben az "ajándékok" vannak (a csarnokban voltunk már), és ő csinál pár képet. Na, befordulok, egyszerre 6 kamera kezd venni, egy egész nagy stáb, és jön szembe Kovács Lázár mosolyogva, elveszi a kosaramat stb. Egy szó, mint száz, a Bonuxot teszteltük. :lol: Nem voltam valami jó alany, mert én az ilyentől nem esek hasra, szegény Lázár nagyon megizzadt velem! Kezdte a dumát, hogy mivel szedem ki a foltokat, erre én: természetesen Vanishel 8) -És az mindent kiszed? Erre én: naná! Még volt egy két kedves beszólásom, pl. a kimosott ruhára mondtam, hogy szerintem még mindig foltos :lol: , aztán megkíméltem a pasit, és mondtam,hogy tényleg nagyon szép fehér lett 8) Szóval szerintem a tv-be nem kerülök be, vagy nagyon össze kell vágniuk és átszinkronizálniuk a felvételt, de nagyon jó buli volt! Ja, és kaptam 10 rugót, meg egy 10 ezer forintos ajándékcsomagot, és ha netalántán bekerül a tv-be (amit erősen kétlek, max ellenreklámként), akkor egy 100-ast! Azért jó volt látni, ahogy megizzasztom őket :lol: Ja és a csalódást, hogy nem estem hasra a fickótól (akit eddig egészen bírtam. Eddig!)
zuzmo1

Zuzmó!!! éljenéljen és büszke vagyok rád! szegény Lázár éveket öregedhetett :lol: :lol:

indianyo

Zuzi, a médiasztár :lol:
ez oriásiiii, de jot röhögtem a sztoridon :D :) :D

Lindi,
Gréti annyira zabálnivalo, hogy megmutattam férjuramnak is, hogy egy ilyen kiscsajt szivesen elfogadnék :wink:

KépKép
fibi

ja, és ma Bálint megtanult puszit adni, haláli, imádooom, odateszi a száját közel a számhoz, mintha csokolozni akarna :D :lol:

KépKép
fibi

Ja, indiai prüdéria: én ezt képmutatásnak tartom, több okból is. A nagy családjukra olyan büszke indiai pasik minden szoknya után futnak, ha fehér alatta a bőr, akkor meg különösen - aztán meg szépen eljátsszáka világnak a példás családapát - hányós szmájli

A világ előtt nincs kézfogás meg csókolózás, viszont amiket a filmekben csinálnak... brrr. jó, tömény szex nincs, de mondjuk a meglehetősen erotikus részletek csakúgy, mint a durva verekedések minden filmnek fontos részei. Boááááá

indianyo

Zuzi, ez jobb sztori, mint a buszos :D
örülök, hogy a kresz-képzettségedhez hozzátehettem egy parányit :D és komolyan áll az ajánlatom, hogy megek előtted avizsgán :D

Kisün, Istinek megvettem mag a decathlonos tricklit, és kértem összerakást is (35 percig tartott négy embernek :shock: ) aztán mikor itthon kivettema kocsiból, leesett a kereke :o
most kénytelen voltam magam meghúzni, de ez nem végleges megoldás, úgy látom lejár :( szóval vihetem vissza máris :( ránk jár a rúd, előbb a pampers, aztán meg a bicikli is :(
egyébként teccett Istinek, bár vísít, mert nem ér még le róla a lába, pedig hajtaná lelkesen :)

képzeljétek, az egyik szomszédomé (részben) a Medimom! és ma pletyóztunk, és halott már a hírhedt Szent Imrés topikról is :lol:

UH: délelőtt is van videjó! nem érné meg kihagyni... és sztem csak a 6hetesen csinálnak hüvelyit, többször nem.

Lindi, Gréti csuda egy csajszi! :D

Ancsi, mégis inkább megkíméllek a kétezerkilenszszáz képem átpostázásától, felraktam őket a szentimis yahoo albumba, aki kéri a nagy verziót, annak mélezem, ok? Ti meg nyaraljatok csak nyugisan :D

Indi, Calcutta :D és erre a taxis dolgora azért kivi vagyok még... :evil: :(

jajjj Isti ma extra-durván-altatható (volt), alig bírtam lenyomni. és mostanában észrevettem, hogy álmában heherészik :D mindig összerezzenek, hogy jaj, felébredt, közben nem is :D imádom arany kis pocok :D de az idegeimet rendesen fűrészeli :D

Juc, CsizmásPanna :D naggyon baba! :D

jó éjt, még megyek a bányába :(

votiv 8)
votiv

Zuz!

Az önéletrajzot hova kell küldeni? Mi az a HR inbox?
Nem semmi a történeted!:)

Meg a múltkori buszos sztori is tetszett! :)

Jó éjt!
ILdi
ildi76

köszi az elismeréseket :D

Ildi!
Majd rákérdezek. Nincs benne a cég neve? Bevallom, nem olvastam el, csak továbbküldtem, amit a nővérem írt :?

Fibi!
Akkor hajrá! Nagy eséllyel kék szemű kislányod lesz, B-nek is nagyon szép szeme van!!! :D
Azt írtam, hogy dokibá megnézte, hogy fiú-e vagy lány, és mondta, hogy ő nem lát műszert :lol: Bírom a dumáját, majdnem leestem a vizsgálóról! :lol:
írigyellek a pusziért!!!

Indi!
Statiszta :lol: Kihagytad életed nagy lehetőségét :lol: Azért holnap írd meg a taxis dolgot!

Votiv!
okés, lehet, hogy igénybe veszem a segítségedet :wink:
fotókat hol lehet megnézni?
zuzmo1

szóval fotókat itt lehet megnézni, én bevállaltam a feliratozást, holnap abszolválom :)

jójcakát

indianyo

visszaolvastam, de asszem a felere sem emlekszem mar...

kepeket meglestem, buli szuper lehetett, irigyirigy

es tobbi kep is szuper, csizmas es tukros holgyek imadnivaloak :D

jokivansagokat koszonjuk, en azt javasoltam a picinek, hogy minda harom nevnapjat tartsa :D mondjuk mi csak szulinapokat unneplunk, ugyhogy ilyenkor nem kap semmit, de egesz evben folyamatosan kap mindenfelet ugyis... ez zsufolt ket het, mert minden nyulamnak nevnapja van, nagynak, ket nagymamanak es egy nagyneninek meg szulinapja.

ja, Kisun, nalunk felbukkant a testverfeltekenyseg, ugyhogy ne bizd el magad es nagyon figyelj oda Docira, mert eleinte Nyuszi is csak puszilgatta a picit, aztan parszor jol megharapta, mostmeg parszor jol rautott es egyebkent allandoan reklamal, hogy ne a picinek csereljem a pelusat meg adjak falatot, hanem vele nezegessek mesekonyvet stb :!:

ja, Zuz, neked meg azt akartam irni, hogy nem kell mmindent enitezned meg most pocakkal (persze en isebben a tevhitben voltam), mert ket gyerekkel sokkal konnyebb, mint masfellel (azaz gyerek+pocak), majd meglatod. Egy honap pihenes eleg :D aztan mar lehet olyanokat csinalni egyedul itthon a ket gyerekkel, mint kitakaritas+nagymosas+mosogatas+atobbirenememlekszem egy nap alatt 8) pedig en nem vagyok olyan fickos, mint Kisun :D es persze vannak olyan napok, amikor csak eszunk es mesefilmeket nezunk :D

ja Juc es Ancsi, adoszamot nemtom pontosan, en par hete a tgyas igenylessel jartam ugy, oep honlapjarol letoltott urlapot kitoltottem, de aszontak, hogy egy rovat lemaradt rola, ugyhogy vagy irok melle valami nyilatkozatot vagy kitoltom azt a masikat, amit a hivatalban adnak... ugyhogy csaladi potleknal mar nem mertem az allamkincstar honlapjan levo urlapokat hasznalni, ott kertem es azt toltottem ki. Es picinek automatikusan kuldtek adoszamot postan (babakotveny miatt), ugyhogy nekem csak nagynak kell majd szereznem.

es par napja a testverbabakocsival setazunk es gyerekeknek tokjo, de nekem kicsit nehez taszigalni...

es nagy vegre egesz jol belejott a szovegelesbe, ugy elvezzuk :D
moose

Juc, hogy lehet modositani a profilt? nekem nem sikerul (latom, lecserelted a kepet)
moose

Zuz,
médiasztárság :D teccik, hogy nem estél hasra a bonuxtól :) Kovács Lázár engem mindig egy vizslára emlékeztetett, olyan kis ugribugri hiperaktív :) de képernyőn keresztül kedvelem. Nálad ez mennyiben változott?

Indi,
Lagaan konkrétan 4 és fél óra volt, az én ízlésemnek is giccses kicsit, de teljesen élvezhető, és így ugye volt elég idő a krikett szabályainak kisilabizálására :D Sajnos más bollywoodi filmet nem láttam, de állok elébe :)
Marci már sétál, így biztos fogunk találkozni, főleg hogy páromnak le tudom passzolni Dócit, vagy őt is elrángatom velünk, hogy addig futkározzon utána :) marci még nem futkározik, de ahogy a mozgékonyságát elnézem, ez sem lesz egy egyhelybenülő gyerek...

Votiv,
tricikli :( Szomszéd: alacsony vöröses hajú középkorú hölgy? :)

Fibi,
csókot Dóci is nagyon nyomatja, Marci állandóan kap, mi csak elvétve, most már diszkréten cuppant is hozzá, és szájra szereti adni, főleg az apjának... vajon kitől látta? :mrgreen:

Lindi,
Gréti eszméletlen nőies kiscsaj!!!! :)

v
kisün

ha nem láttatok még izületek nélküli embert...
http://ebaumsworld.com/2006/07/liquidlady.html

mennénk oltásba, a fiatalúr meg szunnyad. persze aki este legény, reggel lepény :wink:

votiv 8)
votiv

Indi,
képek szuperek!!! Naggyon régen akartam már kérdezni, hogy nekem a középiskolai magyartanárom volt/van waldorfos (a tanárképzőben tanított, Fenyő Ervin a neve), nem ismered őt véletlenül?

v
kisün

Kisün, igen, bár sztem inkább szőke és kékszemű :D és nagyon kedves Istivel :D az jutott eszembe, ha még1x várandós lennék, lehet, hogy most "flancolnék", és választanék szülésznőt (Nyulas Jolit of korsz), meg Medimomba járnék Bardóczyhoz :D én is szeretnék olyan élményt, mint Neked volt! :D az idő ugyan megszépítette Isti születését is, de csak azért lehetett így, mert akármilyen is volt, akkor kezdődött Istókkal a közös kinti életünk, amit imádok :D és főleg imádom az én kisfőnökömet :D (aki még mindig lustálkodik :D)

Moose :D :D :D de jó a kétgyermekes anyukáknak! no nem a takarításra értem :D de nagyon ügyes vagy, hogy még ezt is megcsináltad! tudom, hogy ide nem rakod fela fotóid, de annyira szeretném látni Kisnyulat - és Nagyot is! nincs valamilyen internetes albumotok, amibe bekukkanthatnék?

votiv 8)
votiv

Zuz :) Szétröhögtem magam :lol: Hihetetlen jó ez a sztori (meg a buszos is)!!!! Akkor hugica lesz? :D :D

Lindi :) Gréti szuperédes :D :D Tükör előtt pózolás rulez :) Rémálmok :(

Votiv :) Naggyon jó képeket csináltál!!! olyan jól elkaptad a pillanatokat :D 4ember 35percig szerelte? Komoly bringa ez!!

Fibi :) Puszilós Bálint édeeees :D Enyim B. még a nyitott száját nyomja az arcomhoz, nem tud csücsöríteni.

Indi :) Mi lett a taxis végkifejlet?
denizsa

Szia Mindenkinek!

Visszaolvasni nem tudtam, nem is nagyon fogok tudni :(
Sajnos nem tudtunk menni Denizsa bulijára sem, amit nagyon sajnálok :( De gondoltam rátok sokat és biztos szuper volt a buli :) :)
MOstanában még netközelben sem vagyok, ezerrel intézzük a házépítést, talán a jövő héten bnetezni is lesz időm. Jó időt és jó trécseléseket nektek!

Votiv,
Juc fodrásza szuper :) tudom, mert nekem is ő a fodrászom, ezúton is köszönet érte JUC! :)

Ancsi,
küldtem sms-t, de úgy látom nem kaptad meg.... küldök egy privit is, hátha...

Azt még megosztom veletek, hogy Fülicsek 4kézlábazik ezerrel, bár a hátramenet még mindíg könnyebben megy :)

Csók mindenkinek!

rohangálósügyinézős-nyelvelógmacsek
macskanyu

Votiv!
Tök jó képeket csináltál! Rólunk egész sorozatot :oops: :lol: A gyerekekről készített közelik a legjobbak!!! Dominó annyira különleges baba, hogy szerintem vinni kellene fotóztatni!
Az jutott még eszembe a fiadról, elnézegetve a fotókon, hogy ő úgy forgatja fel az egész házat, hogy közben angyali ártatlanság ül az arcán :lol: Semmi huncutság, hogy "tudom ám, hogy nem szabad", nem, ő egyszerűen nem érti, hogy miért nem szabad bizonyos dolgokat csinálni! :lol: Azt hiszem, azt sose fogom elfelejteni, ahogy elkezdett vetkőzni :lol:
És a szomszéd mit hallott a topicról???

Moose!
Köszi a tanácsot, megpróbálom megfogadni, és gondolni rá, amikor itt lesz nekem egy újszülött és egy 19 hós :wink: :lol:
Jó, hogy ilyen flottul mennek nálatok a dolgok!

Vera!
Tényleg, tisztára egy vizsla! :wink:
Nekem az csalódás volt, hogy így élőben nem volt olyan laza csávó. Úgy éreztem, hogy neki nagyobb lámpaláza van, mint nekem :? De lehet, hogy csak kellemetlenül érezte megát, hogy így szívatnak embereket, és én is elég nyersen viselkedtem, pl megkérdezte, hogy mikor kell Bazsóval szurira mennünk, én meg mondtam, hogy neki ezt tudnia kell stb... 8)
Úgy kezdődött, hogy megkóstoltatta velem a gombapaprikását. Utólag mondtam neki, hogy ezt tuti nem ő főzte, mert rohadt sótlan volt :lol: Erre azért már felengedett....És olyan lestrapált a feje! Vagy csak túlzásba vitte a szolit :lol: Én fiatalabbnak gondoltam....
zuzmo1

Deni!
A neme még nem egyértelmű, úgyhogy nem is élem bele magam, doki bácsi is csak tippelt! Mindenesetre nagyon mozgékony, este alig hagyott aludni. Most már végre apa is érezte, és ahogy elkezdte simogatni a hasamat, a kis poronty úgy beindult, hogy majdnem kirúgta a ház oldalát!!! :D Ez nagyon klassz érzés!

Flancoló Votiv! :mrgreen:
zuzmo1

Jó reggelt mindenkinek!

Vera :) képekért Votivot illetia dicséret, én csak a feliratozást vállaltam át - és szerintem is fantasztikusak. Fenyő Ervin pedig életem nagy szerelme :lol: ő volt az első éves csúfos emlékű szakdolgozatom konzulense - bár rajta nem múlt semmi. Emlékeszem, amikor elmentem hozzá konzultálni (ott lakik a szomszédságotokban, tudod?) remegett a lábam a megilletődöttségtől és 30 évesen kismkamasz lettem :lol:
És jaja de jó, taluizzunk! De inkább Dóci csak szaladgáljon Marci után, hogy őt is láthassuk :)

Puszilkodós babákhoz gratula és féltékenykedősökhöz pedig kitartást - lesz ez még majd durvább is :lol: Én a mai napoig szégyellem magam, amiért állandóan püföltem az öcsémet, pedig ő volt a világ legédesebb kisgyereke...

Moose :) egy titkos albumot én is szívesen nézegetnék nyuszijaidról és természetesen rólad:)

Megérkezett a fizetésem ma reggel, mondjuk kevesebb lett, mert főnök önhatalmúlag levont belőle, de már nem érdekel - éppen Mása és Deni Krovkáit eszegetem a nagy megpróbáltatást elfelejtendő :lol:.

indianyo

asszem a mai oltás ugrott, ha most felkelne, akkor se érnénk oda 10-ig a Kökörcsinbe :? pedig az ablakunk előtt traktorral kasználják a füvet. és erre sem kel fel! :shock:

aki szeretne képet eredetiben (kb 20x15-ös), szóljon, hogy küldjem át emilben! sajnos nem mindenkiről tudtam sok fotót készíteni, ahogy épp Istók hagyta és nem rángatta le rólam a kamerát :D és most nézem hogy Fibi Bálintjáról a képek kissé túlexponáltak lettek :( szóval van még mit tanulnom a fotózásról! :D de már érlelődik bennem, hogy életemben egyszer még beiratkozom egy gyorstalpalóra! :) öreg koromra jó hobbi lenne :wink:

szomszédkám azt mondta, hogy ő még nem olvasta a topikot, de már hallott róla :D a hírünk megelőz bennünket :lol:

Macsek, ha majd felépül a ház, tök sok időd lesz ránk! :D hogy haladtok? négykézlábazó Fülicsek :D maholnap szaladhatsz utána! :D és köszi a fodrász tippet.

Jucus, tudnál nekem paramétereket adni fodrászhoz? hálás lennék :)

Deni, nem hiszem, hogy a bringa lenne komoly, inkább ezek az arcok ott :shock: a garancialevélhez az egyiknek be kellett diktálnom a címem, és nem tudta leírni, hogy Ybl, olyanokat írt, hogy "Íbel"... de ennél jobb élményem volt a Kelenföld városközponti biotisztítóban, ahol simán leírták, hogy Orsoja :D
meg egyszer vidéken az egyetemnek kellett számlát kérnem, és azt kaptam, hogy "L TE"' :lol:

votiv 8)
votiv

vajon hány évig kell kávét főznöm, hogy ilyet tudjak csinálni? ez zseniális :shock: imádom azt is, amikor a homokba rajzolnak :D de ez még különlegesebb!
http://ebaumsworld.com/2006/07/coffeeart.html

most abbafejezem a hülye linkek feltevését :D

Juc, most látom az oldal legtetején, hogy Te már ajánlottad a fodrászod :oops: bocs, hogy nem reagáltam, elkerülte a figyelmemet, talán merrt pont egyszerre írtunk :oops: :P

votiv 8)
votiv

Votiv,
méltem neked egyet t-onlányos címedre :) íbel, orsoja :D:D Engem meg mindig bencsik-nek ejtenek, de nem mindenki, így a nevemet szoktam intelligencia-tesztként használni :D

Indi,
persze, hogy tudom, hogy itt lakik (egyébként marha közel Zuziékhoz), reggelente néha mentünk együtt, azért csak néha, mert a pontosság nem tartozik az erényei közé :) most is találkozom vele néhanapján :D

Zuz,
lehet, hogy neki is ciki ez a mosószeres dolog, dehát a pénz nagy úr...

na hív a kötelesség :(

v
kisün

Indi,
jó, hogy pénz megjött, kár, hogy kevesebb :)
kisün

jo, majd gondolkozok a kepeken :D

Zuz, nalunk 21,5 ho van. nem veszes, "csak" arra kell figyelni, hogy a nagy ne bantsa a picit... es csak setazni nem tudok/merek meg egyedul. Itthon mar allati laza vagyok, csak hazon kivul aggodok es felek mindentol...

Macs, nem tudod veletlenul, milyen tipusu testverkocsival jart porul Pocak? es hogzan jutott haza? (mar nem emlekszem) es hol javitatta meg? mert en is hasznaltan vettem es erosen jobbra huz, ugyhogy kicsit felek tole...

es hova utazhat itthon az ember ket picivel, ha alpokaljara szeretne, de nem akar haromorat autozni veluk? szoval hasonlo kozelebb? es meg gyerekbarat is legyen termeszetesen :D
moose

Votiv!
nagyon dulllva ez a video :/

Zuzi!
Maccsal most fogok taláxani, és elhozom a szeretetcsomagot. holnap átadom a részed :)

MEGYEK FOGORVOSHOZ, tessék szorítani!
ancsipancsi

Votiv!

Méltem.

ÉS ma ezt olvastam és olyan rossz lett a kedvem :lol: :
http://velvet.hu/celeb/kisz0720/
20170114224602

Zuz :) De jó, hogy ilyen aktív a pocaklakód, olyan jó érezni, amikor mocorog :D :D Én imádtam, bár a utolsó hónapban néha azt hittem a pocimon át akar kijönni... :) És nálunk is mindenki csak találgatott a nemet illetően, aztán a 4d-s uh-on kiderült az igazság :wink:

Indi :) hülye exfőnök :evil: De legalább vmennyit azért mégis kiköhögött...

Macs :) Gratula Fülicseknek! :D Eszméletlen tempót diktál, nemsokára tényleg rohanhatsz utána! Az építkezéshez kitartást, gondolj arra, hogy legalább halad a dolog, ez is vmi :)

Votiv :) Helyesírás... durva :o A kávés video viszont nemcsak különleges, de hatásos is, mert már tettem egy kört a konyhában jegeskávéért... :oops:

Moose :) Miért a kinti sétától tartasz? (Bocsi, de vhogy nem veszem ebben a melegben a lényeget...)
denizsa

Sziasztok!

Olvasok ám, csak nagyon lusta vagyok írkálni :? :oops: :wink:
Moose:
[quote="moose"]
írta:
mooseMacs, nem tudod veletlenul, milyen tipusu testverkocsival jart porul Pocak? es hogzan jutott haza? (mar nem emlekszem) es hol javitatta meg? mert en is hasznaltan vettem es erosen jobbra huz, ugyhogy kicsit felek tole...

Valami számomra névtelen kocsink volt, elég régi. Haza úgy mentem, hogy két kedves ember segítségével (egy fiatal lány és egy lerobbant kinézetű férfi) megragasztottuk szigetelő szalaggal a kereket és szerencsére a 4-es busz megállója ott volt a közelben, a busztól meg óvatosan mentem haza lehetőleg nem terhelve az első kerekeket. A XI.-kerületben találtam egyetlen szerelőt, aki javít ilyesmit, ott csinálták meg. Sztem, ha belefér, akkor nézesd meg, lehet hogy csak meg kell erősíteni egy két csavart. Ha google-ban rákeresel, hogy babakocsiszervíz, akkor ezt hozza ki. Nagyon gyorsan dolgozik az ember. Megvan a száma is: +36209313313

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a bulira, de olyan jó volt legalább képeken látni!!!!
És utólag szeretnék NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI BÁLINTNAK!!!

Bog: remélem Petra gyorsan meggyógyul, tanulságos volt a történet!

Zuz: nagyon jókat írsz :lol: :lol: :lol: És szerintem nagyon aranyos a pocid. Ilyenkor kicsit nosztalgiázok. Azt nem merem írni, hogy hiányzik a pocakosság, mert nem szeretnék 4. gyereket :D :P

Indi: Dominó őrület, hogy mekkora lett!!! Jó lenne már személyesen is látni, de ilyen hőségben nagyon nehéz összehozni :cry: Majd ha kicsit hűvösebb lesz, akkor jobban be merem vállalni, meg Nektek is jobb lesz!

Kisün: irigyellek :D Néha én is szeretném, ha vki kicsit elvinné Marcimat, borzasztó hisztis lett, és nála is most jön elő a féltékenység :!: Balu ugye játszana a játékokkal, de M-nek mindig az kell :? És akkor visítás, mindkét részről, ugyanis Balubabám szintén tud hisztizni. Néha ledöbbenek, amikor ül a földön és úgy veri a fenekét oda nagy kiabálások között :shock:

Még sok-sok mindenkinek akartam írni, de apa nálunk is épp álláskeresésben van, én meg próbálok segíteni neki!

Majd megpróbálok képeket is felrakni, ha lesz rá időm, meg kedvem :P

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Bejelentkezem en is.

Lindi, tenyleg orangyala van Gretinek, hogy nem lett semmi baja! Orulok, hogy ilyen szerencsesen meguszta az esetet!

Zuz, jokat vigyorogtam a sztoriaidon, kezdve a kismamauszastol a mosoporreklamig. :lol: Azert kivancsi lennek a sracok arcara, mikor tudatosul bennuk, hogy babat varsz. :wink:
Csini a pocid, most neztem.
Kihez jarsz fodraszhoz Kmeten? En a TK koliba, de utoljara akkor latott a Vali mikor megcsinalta a menyasszonyi kontyomat, nem tudom ot ev utan mit szolna ha visszamennek hozza. :roll:

Kepeket nezegetem, meg csak a feluknel tartok. Votiv nem sporolt a memoriaval. :D Naaagggyon joook! :D

Indi, kicsi fiad mar nem is olyan kicsi, miota nem lattam jol kicombosodott! Es azok a vigyori kepek! :)

Ancsi, Lencsed gyonyoru nagylany!

Zanza, jol latom, hogy Benke rad hasonlit?

Beet, lanyodat mar meg sem ismertem, akkorat nott!

A tobbiek is csuda edesek, van egy-ket kakukktojas szamomra... :roll: :(

Lehet tudni, hogy Manoka Emmajanak a labijaval mi van? Jarnak valami kezelesre?

Idonkent kimarad egy-ket-harom nap es nem mindig tudok utanaolvasni...:(

Teszek fel en is Katamrol kepet. Vegre elkezdett maszni. Meg nem rohamtempoban, de igyekszik.:) Felallni meg nem probalkozik. :roll:
Kép

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak!
Köszi :D És gyere gyakrabban, és fotókat tegyél föl, régen láttunk!

Dora!
Igen, a Valihoz járok. Eleinte volt, hogy csak félévente mentem, most már havonta :lol: Mondta is múltkor egy barátnőm, amikor mondtam, hogy fodrászhoz megyek, hogy nincs is rá még szükségem, én meg mondtam, hogy lelkileg van :lol: Mostanában nagyon klassz fonásokat csinálnak nekem!
Katád gyönyörű! Amikor Bazsó meglátta, majdnem kiugrott a karomból, mutogatott a képernyőre és kurjongatott hozzá :wink: És szerintem nincs elkésve. Nagyon egészséges babának látszik!

Deni!
Én is várom a 4d-t, de oda asszem 30 hetesen érdemes menni, úgyhogy még odébb van :(
zuzmo1

Pocak, koszonom az infokat, akkor megnezetem a kerekeket. Es ezek szerint kerdezni kell toled, hogy felbukkanj :D lanyok! legalabb hetente egyszer kerdezzuk meg Pocakot, halljatok? :!:

Den, nem a "friss" levegotol felek, hanem a tobbi humanoidtol, akik szinten ezen maszkalnak...

Kisun, te nem is olvastad, amit elotted irtam reggel! Szoval ne csodalkozz, ha kijon no9overken a feltekenyseg. Elobb beszeltem anyammal es aszonta tesoimnal (kozottuk 2-3 ev van) is kb 2-3 honap mulva jott ki. :?
moose

HELP!

Tervezzük, hogy a jövő hétvégén elnézünk Kapolcsra. Volt valaki az elmúlt évekeben? Mert én utoljára talán 5 éve voltam. Ugye csak a rendezvényekért kell fizetni, ha csak körbe akarunk nézni a falvakban, azért nem? Mert régen így volt.
zuzmo1

Kép kiságy
Sziasztok
ez a kiságy eladó Méretei 1O8X65 cm , kókuszmatraccal együtt ami 115X63 cm Ára cakli-pakli 1O E Ft
Szép , megkimélt állapotban van.

Egyébként jól vagyunk se hasmenés, se bárányhimlő nem fog már rajtunk. :lol:

Pusszantás

Kókusz
kókuszdió

naggggyonoff: hol kapok tenyleg nagymeretu ferfinadragokat meg polokat? az xxl-nek titulalt darabok komolytalanok... vagy varjam meg, amig apa lefogy? mert mar elkezdte...

ja, es hol kapok olyan ekparnat, amit egy nem vizszintesig dontheto babakocsiba berakhatok a gyerkoc ala? talan Adanal lattam ilyet tavaly...
moose

Sziasztok Lányok!

Én új vagyok itt :D és egyetlen kérdés erejéig zavarnálak benneteket :oops: . Nőgyógyászt keresek a Szent Imrében szeretnék szülni (még nem vagyok terhes). Tudnátok ajánlani egy normális türelmes dokit? Magánrendelés is okés.
Egyébként eddig a PCOS topicban voltam, azt gondolták PCOS vagyok, de kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van :? . Szóval nem biztos, hogy annyira egyszerű eset leszek :? , fél éve volt egy vetélésem is. Ezért gondoltam megkérdezlet titeket hátha tudtok segíteni.

Előre is nagyon köszönöm :)
Nóra
nóra1

Kókusz!
Mekgbeszélem az Urammal, nekünk lehet, hogy majd jól jönne, csak még eszünkbe sem jutott vásárolni, de pont azt dumáltuk, hogy valami olcsó kiságy kellene, mert Bazsónak lassan úgyos kell nagyobbat venni, szóval lehet, hogy csak pár hónapra kellene, és akkor minek drágát venni! ÉS ez tetszik is!
zuzmo1

Nóra!
Az én dokim már sajnos nem vállal újakat :( De a többiek biztos tudnak ajánlani valakit. Esetleg, ha részletesebben leírnád, hogy mik a fő szempontok, öreg/fiatal, nő/férfi, mert itt igazából mindannyiunk orvosa nagyon kedves :)
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?