Szaisztok!
Tombi, ezt neked kell "érezned" Nekem Tóth doki volt nagyon szimpi, mikor bent feküdtem 1 héttel a szülés előtt. Mikor este sírtam, olyan édesen megvígasztalt, hogy ne sírjak, mert neskoára kint lesz az én édes picim is,és ő lesz a világon a legaranyosabb... Szerintem ő tartózkodóbb típus, de nagyon alapos. Ő tartotta a legapalosabb viziteket ügyeletben.
Viszont tény, hoyg sokat szmít egy szülsénél az összhang is. Ezért kell az érzéseidben bízni. Szakmailag szerintem itt midneki jó, Tóth doki páciensei most kevesebben vannak a fórumon, másokr meg ők voltak túlsúlyban,msákor meg Vidások
Válassz, ahogyan a szíved diktál. És ahogyan az anyagiak enedik (mármint, hoyg kihez lehet a kórházba járni terhesgondozásr,a kihez csak magánban, mert tudjuk, hogy ez is számít.
Anzsika, Mészároshoz nem tudsz a kórházi rendelésére mennni, ott nem kell fizetni
Egyébként meg nem fogunk kiközösíteni, ha átmész a Rókusba
Anita! Megértem, hoyg nem bírod otthon a 40 fokot, ma én islemondtam a porgramunkat, és itthon döglünk, szó szerint. De nekünk legalább it a remény, hoyg 2 nap múlva aBörzsönyben leszünk. Próbáld meg kiharcolni azt az Agárdot. Kell a feltöltődés neked is.
barnama szorítsd azt a pici babát

Drukkolok, és megértem az aggodalmadat, de most, hyog kapod a gyóygsert is, biztos bent marad!
Bickli... elvileg lehet, de mégsem a legbiztonságosabb sport terheseknek. Inkább Ritát kérdezzük!!!