Szióka!
Köszönjük a dicseket!
Visszapörgettem kicsit az oldalakat és megnéztem én is a képeket, gyönyörű babáink vannak!

Egytől egyig tünemények, meg kell hagyni, jól sikerültek ezek a tavaszi gyerkőcök!
Én is minden Annának és Anikónak boldog névnapot kívánok! :)
Eszti,
Jajj, gondolom hogy élvezi Bence apancsolást!

Ebben a nagy hőségben igazi felüdülés nekik a vízi móka!
Bartika,
ejj, hogy lazul a nagylány! Tényleg már csak a napszemcsi meg a pohár hiányzik!

Hawaii!
És hűű, mennyi házassági évforduló!

Gratula Mindenkinek, akinek volt és akinek a napokban lesz!

(nekünk is nemrég volt a 2.

)
Babcika,
azon a lila bodys hasalós képen, mintha a mi Dorkánkat látnám a ti Lilitekben!
Itt egy hasonló kép
Ezen nem annyira, de hátha van nektek is ilyen
Amúgy én a szemükben, a mosolyukban, az orrukban, vagyis az egész arcukban látok hasonlóságot!

Aztán lehet, hogy nem ám!
Mi védőnéninél voltunk, mert ma volt ott a gyerekdoki. Meg is mérték, már 5080 g. A hazahozatali súlyához képest 2260 grammot hízott a 3 hónap alatt, ami havi kb 750 grammot jelent. Az jó. Azt mondták.
Most alszik, lent. Itt fent apu és párom javítják ki a konyha járólapjának hibáit és iszonyat nagy hanggal vannak, de Dorka nem ébred fel rá. Pedig én is, amikor lent vagyok, marhára hallom, hogy kopácsolnak, csak úgy zeng a ház. Volt néhány megrepedt lap, azokat cserélik ki, és ahhoz ugye fel kell szedni, fel kell törni a rosszat, és fel kell törni az alatta lévő izét is. Ennek meg van valami nagy hangja. De ezek szerint Dorkát nem igazán zavarja.
És képzeljétek, hasról hátra már egyre többször fordul át, most meg hátról is próbál valamit produkálni. Oldalra már teljesen sikerül, de onnan még nem borul át, útban van a keze. Ja, és amikor a hordozóban van, állandóan úgy mocorog, mint aki fel akarna ülni. Tudom, hogy nem fog, mert nem tud, de úgy nyújtja és feszíti a nyakát és emeli a törzsét, hogy ihajj. Ez normális? Én mondogatom neki, hogy kislányom nem tudsz még felülni, persze nem érti , de csak erőlködik tovább. Néha már rossz nézni, komolyan.