A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Minden Annának, Anikónak és évfordulósoknak sok boldogot! :D:D:D

TALI:
Azért írtam csak időpontot, hogy lássuk, ki ér rá. A helyet meg megbeszéljük még. Hát igen, a parádét elfelejtettem... :( A naptáromban ilyenek nincsenek most benne... :D Meg lassan 4 éve, hogy ott elütött egy kismotoros orvos, aki ment menteni valakit. Szóval nem szívlelem. De van még valahol olyan játszó, ami el van kerítve, de már nem emlékszem,hogy hol. De szerintem Cory vagy Bortsa úgy is tudják. :D:D

Eszti!
Csatlakozom az előttem szólükhoz és megdícsérem Benyót!!! Fantasztikusan ügyes pasi!!!!! :D Már nem kell sok, aztán szaladgálhatsz utánna. :D:D

Angi!
Hanna is alig alszik, de nyűgi ezerrel, hogy álmos. :( Biztos van valami már megint a levegőben, vagy csak "szimplán" elegük van a melegből... Bár nálatok van légkondi.
Milyen rövid lesz a halyad? Más lesz a színe is? :D

Vas!
Nem semmi Levi! Azért ezek már 2 számjegyű összeadások. Az nehéz! Jó matekos lesz! :wink:

Barti!
Nagyon vagány Pötyi és nagyon kihívó. :D Igazi Eszteres. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!!

Úgy néz ki újra tudok jönni,nem volt netünk egy hétig.Kedves t-online... :twisted: De úgy néz ki mostanra sikerült megcsinálniuk.Párszor tudtunk csatlakozni 10-15 percre,így lementettem az oldalakat,nagyjából képben vagyok,de reagálni nem fogok tudni mindenre.A vitából nem bánom,hogy kimaradtam,bár azért jól megmondtam volna a magamét... :evil:

Megpróbálom újra felvenni fonalat,de még van csomó olvasnivalóm :roll:
Liliről pár kép(aki látta őket a télieknél,attól bocsi)
Apával vidámkodunk: :lol:
Kép
Kép
Hozzátápi:Lili legel :wink:
Kép
Hahó,újra itt vagyunk: :wink: Kép
Vendég

Vok,
azért megnyugtató, hogy Hanna is nyügizik. Biztos az idő. Szerintem lesz megint valami változás.
A hajam csak kicsivel lesz rövidebb, olyan 5-7 centit vágatok. (Aztán majd nem enged be az uram :)) és a színe az vörös. Aztán a főboszorka (így szoktam hívni a fodrászom, mgelátjuk, hogy mit kavar. :)
Elütött egy mororos?

Elfelejtettem írni, hoyg Alina Márk babájának gyönyörű a szeme és Nadine Dokája is cuki. Nem semmi, hoyg már átaludja az éjszakákat. :)
angi79

Angi!

Ahha. Méghozzá gyerek orvos. :D Szóval, ha ne adj Isten kell segítésg, van vipes emberem. :D Nem lett komolyabb bajom "csak" medence zúzódás és sok-sok kép flt. 3 napig voltam kórházba. Ülni se tudtam kb 1 hónapig, menni normálisan 3. De lehetett volna rosszabb is, ezért nem panaszkodom. :D Akkor békültünk ki Ádival, utána szoktam le a cigiről, szóval rám fért az a lökés.... :D (igaz, a cigi lezokást már fél éve kitűztem szept 1-re. Szóval az fix volt)

Eszter
Kép
Kép
vok

Szióka! :)

Köszönjük a dicseket! :)

Visszapörgettem kicsit az oldalakat és megnéztem én is a képeket, gyönyörű babáink vannak! :) Egytől egyig tünemények, meg kell hagyni, jól sikerültek ezek a tavaszi gyerkőcök! :)

Én is minden Annának és Anikónak boldog névnapot kívánok! :)

Eszti,
Jajj, gondolom hogy élvezi Bence apancsolást! :) Ebben a nagy hőségben igazi felüdülés nekik a vízi móka! :)

Bartika,
ejj, hogy lazul a nagylány! Tényleg már csak a napszemcsi meg a pohár hiányzik! :) Hawaii! :)

És hűű, mennyi házassági évforduló! :) Gratula Mindenkinek, akinek volt és akinek a napokban lesz! :) (nekünk is nemrég volt a 2. :))

Babcika,
azon a lila bodys hasalós képen, mintha a mi Dorkánkat látnám a ti Lilitekben! :)

Itt egy hasonló kép
Kép
Ezen nem annyira, de hátha van nektek is ilyen :)
Kép
Amúgy én a szemükben, a mosolyukban, az orrukban, vagyis az egész arcukban látok hasonlóságot! :) Aztán lehet, hogy nem ám! :)

Mi védőnéninél voltunk, mert ma volt ott a gyerekdoki. Meg is mérték, már 5080 g. A hazahozatali súlyához képest 2260 grammot hízott a 3 hónap alatt, ami havi kb 750 grammot jelent. Az jó. Azt mondták.

Most alszik, lent. Itt fent apu és párom javítják ki a konyha járólapjának hibáit és iszonyat nagy hanggal vannak, de Dorka nem ébred fel rá. Pedig én is, amikor lent vagyok, marhára hallom, hogy kopácsolnak, csak úgy zeng a ház. Volt néhány megrepedt lap, azokat cserélik ki, és ahhoz ugye fel kell szedni, fel kell törni a rosszat, és fel kell törni az alatta lévő izét is. Ennek meg van valami nagy hangja. De ezek szerint Dorkát nem igazán zavarja.

És képzeljétek, hasról hátra már egyre többször fordul át, most meg hátról is próbál valamit produkálni. Oldalra már teljesen sikerül, de onnan még nem borul át, útban van a keze. Ja, és amikor a hordozóban van, állandóan úgy mocorog, mint aki fel akarna ülni. Tudom, hogy nem fog, mert nem tud, de úgy nyújtja és feszíti a nyakát és emeli a törzsét, hogy ihajj. Ez normális? Én mondogatom neki, hogy kislányom nem tudsz még felülni, persze nem érti , de csak erőlködik tovább. Néha már rossz nézni, komolyan.

nadine81

Nancsika: Remélem nálatok is kevés nyűgivel telt végül a nap, az én lányom bepótolta a tegnapi nemalvását. Fél 12-től fél 3-ig húzta a lóbőrt, és most 5 óta megint alszik :) Csak nehogy éjszakára romoljon el az alvókája :roll:

Anita: Nálunk is apa akarta, hoyg vegyünk kengurut, merthogy abban fogja a pici lánya senekét hurcolni :) De azóta sem vettünk, igazán nem is hiányzik, és szerintem most már kár is lenne pénzt áldozni rá.

Ildi: Nálunk is akkor lassult le a csajszi a hízással, mikor duplázta a súlyát. Lehet, hogy nálatok is ez az oka, de Nati így is szépen gyarapszik :) A hétévégén nem ittam baracklevet, és Aliz 1 napig nem is kakilt. Aztán mikor lenyomtam egy literrel, máris 4x nyomta tele a gatyát :shock: Te iszol rostos üdítőket??

Levi tényleg nagyon ügyes, nálunk fordított a helyzet, Vincét inkább a betűk érdeklik.
Viszont voltunk egyszer nyílt napon a suliban, ahol az egyik leendő elsős kiskölyök kapásból nyomta a szorzótáblát :shock: Ő súgott az isiseknek :lol: Apukája az a tipikus kockafejű, szemüveges programozó matematikus :lol:

Jó Balcsizást nektek. Mi a jövő héten megyünk, gondolom addigra jön a sz@r idő :(

Meli: Boglárkának nagyon virágos jókedve van :) Cukipofa :)

Angi: Apa nálatok is tipikus férfi, hogy ragaszkodik a hosszú hajhoz :)

Vok: Hogy tudott így elütni egy kismotorral??? Mire figyelt??
Mondjuk engem 2 éve egy biciklis gyerek ütött el a játszótéren, akkorára dagadt a lábam, hogy az SZTK-ban csak nézett a doki :? Azóta is tök érzékeny azon a részen :(

Babcika: Lili hozza a formáját, olyan édes, ahogy vigyorog. :) Csak nem vega lesz a lány?? :lol:

Nadine: Dorka is nagyon aranyos, tényleg hasonlít Lilire, főleg ahogy mosolyog :) Szépen gyarapszik ő is, és nagy gratula a forgáshoz :)
Most már gyere gyakrabban :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok Lányok!

A névnaposoknak sok boldog névnapocskát!

Annácska!
Ingyé' adom az ötleteket! Ha kell esetleg aktualizálom is és emilbe elküldöm. Csak ki kell nyomtatni. Boldog névnapot!

Nancsika!
Az úgy volt, hogy kb háromóránként kapott cicit. Este kilenc körül anyu tologatta zenére a babakocsit, és elaludt. Körülötte ott táncoltak a felnőttek. Éjfélkor felébredt, mert megéhezett, akkor nagyon felélénkült, és vigyorgott mindenkire. Azután nem nagyon akart elaludni. Hajnal kettőkor indultunk el haza. A kocsiban már megint alukált. Boldog névnapot! Fáradt nem lehetett, mert ha esetleg nyűgi lett volna, akkor cipeltük a fenekét.

Esztipeszti!
Nagyon ügyes ez a kölök ám! Olyan jó látni! Apának is megmutiztam.

Bartika!
Jó ez a lazulós kép! Én is voltam ma az Árkádban!

Vanillka!
A gyógytornász javasolta a neurológust, mert az mégiscsak "hivatalos" orvosi kontroll, és legalább megnézik, hogy hol tart a Tündi. Általában kontrollra is vissza szoktak rendelni. Úgy tudom, hogy csak emelgetik meg nyújtják a lánykát, és megnézik mindenét hogyan működik. Szóval semmi elektromosság (merthogy én azt hittem, hogy ilyesmi lesz). A befőttesüveg ötletet ingyé' adom, nem kell csenni! Ha kell esetleg aktualizálom is és emilbe elküldöm. Csak ki kell nyomtatni.

Babcika!
De jó mosolygós képek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Na próbáltam visszaolvasni,reagálni mindenkinek,mindenre esélytelen :roll: :oops:

Először is:Minden baba csodaszép és nagyon aranyos!! :lol: :lol:

Ami még nagyon szembetűnő volt,hogy majd minden második babuci nyügizik.Csatlakozunk mi is,Lili is nagyon nyügi volt ma,aztán jött egy iszonyat felhőszakadás és elaludt.3-kor ébredt,azóta fenn van,pedig ez rá nem jellemző.Szopi előtt már jól elkattant szegényem megint,most azóta ejtőzik a kiságyban.De legalább nem bömböl. :roll: Én is a fogára gyanakszom,ami méginkább megerősít ebben,hogy az én amúgy is alig hízó lánykámnak megy a hasa.De úgy,hogy minden pelusban szinte van kakker :cry: Még éjjel is,ilyenkor(ha meghallom)ki kell vennem tisztábarakni,de hál'Istennek simán,szó nélkül visszaalszik.Láza nincs,fájni nem fáj a hasa,mert vigyorogva rottyant,és a nyügi csak mától van,a fosi meg már jó pár napja.Holnap megyünk tanácsadásra,majd dokinéni megmondja az okosat.Fosi mellett is hízott 7 dekát,most ennek is örülök. :roll: :) (5,34 kg most,holnap d.e. több lesz a védőnő mérlegén :wink:)

Annácska-Boldog névnapot!! :lol:

Eszti-Benyó csúúúúcs,nem hiszem el!!!! :shock: :wink: :lol:

Nancsika(ANikó)-Bolsog névnapot Neked is!!! :P

Vasalnivaló-Én kb. 5 napja készülök,hogy felkelek fél 6 körül és kivasalok,amíg nincs meleg.Eddig nem jött össze... :? :wink:

Évforduló-Nekünk vasárnap lesz az első házasságink,már úgy várom.Ha eszembejut,ami 1 éve törént,elbőgöm magam... :oops: :lol:

Gratula mindenkinek a nagy hízásokhoz!!! :!: :lol:

Ildi-De irigy vagyok,2 hét balcsi!! :oops: Ügyes Levi,hogy suli előtt így tud számoli. :shock: :lol: Én 2 hóanpja kb. csak így szoptatok,mint Te tegnap :shock: :roll:

Nadine-Nagyon édi Dorka!! :lol: Tényleg hasonlítanak!! :wink: Boldog 3. hófordulót,szépen hízik a kiscsajod :wink: Nekünk ilyen sapis képünk van:
Kép
Vendég

Köszönjük a kedves szavakat! :)

Jelentem megembereltem magam és kivasaltam a ruhákat. :D De ne mondjam, h bugyit kellett cseréljek, mert mindenemröl ömlött a viz :lol:

Lili baba cuki pofa! :)
Vendég

Vali,
köszönjük szépen, remélem meg is marad ez a gyarapodás és ügyeskedik tovább a mozgásban! :)
Próbálok gyakrabban jönni, akkor könnyebb is követni az eseményeket. Ha sokat nem jövök, rengeteget kell visszaolvasni, hogy képben legyek, jegyzetelek :D , aztán mire pötyögök, felébred vagy rí :D a lányom! :)

Babcika,
húú, nálunk a hajnali tisztábatevés a gáz, akkor nem akar visszaaludni. Este úgy 8-9 körül elalszik, reggelig húzza, viszont amikor hajnalban 5-6 körül eszik (még csukva a szeme), felemelem böfizni és nem telik bele 1 perc, olyan iszonyatos nagyott rottyant a pelenkába, hogy talán fel is dudorodik a kezem alatt, ahogy tartom a popsiját... :) Ekkor van az is - néha - hogy a hátáig veret... :shock: :D :?
Olyan sapis nekünk is van, amin oldalra néz! :)
Kép
Jók ezek a sapik, olyan, mint egy úszósapka! :)

nadine81

Sziasztok!

A névnaposoknak nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Írtatok ám megint rendesen :)

A blogdicseket mindenkinek köszönöm :)

Babetta, lemérted Levit? :)

A babák édesek! Tünde, mekkora haja van Bettinek, atyavilág :) :)

kenguru: nekünk baby björn van, és imádom. frankón strapabíró, úgyhogy sztem még a 4. gyereknél is jó lesz :))

Nadine, tündéri a nevető Dorkababád :) És boldog 3 hós fordulót :)

Anita, gratula a kúszómászó babádhoz! :) Hihetetlen..mingyá' felállnak :)

Eszti, Neked pedig az ülő babádhoz hatalmas gratula! :)) Mennyire élvezi a Balcsit..kis mosolygós :)
Mi is megyünk aug. elején nyaralni, Alsópáhokra. KÍváncsi vagyok milyen lesz:) Élvezni fogja e Dominik.

Mi is csatlakozunk a nyűlődőkhöz. Dominik rettentően szenved a fogától, sikítva ébred, nagy krokodilkönnyekkel sír. Úgy sajnálom:(

bartika, Nektek boldog házassági évfordulót :) Nagyon vagány a napozós kép! :)

babcika, ámulok a lányodon, olyan szép :) és ahogy mosolyog....:)

Mindenkinek szép estét! :)

Kép

Ja, hogy ez nem szemkenőcs?? :)
Kép

Kép

faby

Jó estét!

Faby
Nagyon szép színe van Dominiknak, tényleg ilyen barna, vagy csak a képen tűnik annak! 8) Egyébként nagyon édi!
Márk nálunk hófehérke, pedíg nem fehér börű.

Nadine
Dorka is nagyon szép kiscsaj!

Anita
Neked kúszik a fiad?? Jó hamar, nagyon ügyi! :)
irigy is vagyok! :wink:

Ma voltunk nyaralást nézni, egy hét múlva irány Kréta! hurrrrá!

A.
Vendég

Mindenkinek boldog évfordulót kívánok.:) Én pedig köszönöm a névnapi üdviket.:)

Ma már jobb napunk volt, nem volt nyügi, de még ment a harc az altatással. De nem volt vészes az sem. Csak a délutáni. Mondjuk én voltam a balek, mert ott volt az ágyunkban a telefon, és akkor csörgött, vagy esemes jött, amikor éppen próbáltam hangtalanu, behelyezni az ágyikójába. Persze, h felkelt rá.:( De már vacsozott, és már álmodozik valami szépet reggelig.:)

Vali!
Ne aggódj, szerintem nem lesz gond az éjszakával.:)

Ildi!
Kis matekzsenit nevelsz a fiadból?:)

Babetta!
Majd bejelölöm a térképen, csak még nem volt rá időm. De a 2/A út tökéletes. Köszike, h eljönnél megmutatni.:) Cserébe felteszem a Skype-ot.:)

Nadine!
A felülést asszem csinálhatja, mert úgysem úgy fog felülni, hanem ahogyan a Benyó csinálja. Feltolja magát.:)

Meli!
Gyere hozzánk is vasalni. :P Már 2 adag Alex ruha várja viszont a vasalót.:( Lassan nekem is kellene.:(

Édesek a bébik nagyon.:)

Nah, lépek apázni. Meg névnapot ünnepelni! ;)

Kép

Kép
nancsika

Faby,
köszönöm! :)
Alsópáhokon mi is voltunk, igaz már 3 éve és még baba nélkül, de naggyon jó hely, biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni! :) kellemes nyaralást így előre is! :)
Különben nekem is egyből feltűnt, hogy milyen szép egyenletesen barna Dominik bőre! :) Aztán ahogy lejjebb tekertem, láttam, hogy Alina is írta! :)

Alina,
ejjj, Kréta! :) Basszus, jó nektek! :) Mi még idén nem nyaralunk a Picivel, majd jövőre. De akkor mindent bele! :)

Nancsi,
mármint hogyan tolja fel magát? Hasalásból? És akkor majd úgy sikerül felülni?

nadine81

Nadine!
Asszem. De én még sosem láttam.:) De a rutinos anyócák megmondják a tutit.:)

Kép

Kép
nancsika

Annáknak, Anikónak boldog névnapot!

Most értünk haza a Balatonról.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Livi: Jah ... a neurológus. Én úgy emlékeztem, hogy 6 hónapos kora körül mentek, mert úgy van időpont. Arra nem gondoltam, hogy nincs még beutalótok :roll:
A gyógytornász egyébként mit mond?? Lehet már tapasztalni valami javulást??

Meli: vasalás :( Legalább megkönnyebbültél, hogy túl vagy rajta. Én tegnap vasaltam másfél órát, azt hittem sosem végzek. Erre voltam olyan hülye, hogy ma is mostam egy adagot, hát persze, hogy megint öszegyűlt pár vasalni való cucc :? Na de gyorsan elintéztem őket, mielőtt osztódással szaporodnának :lol:

Nadine: ismerős ez a hajnali betrottyantás, Aliz is sokáig "űzte", de szerencsére már leszokott róla. Én is minden hajnali szopinál imádkoztam, hogy csak most ne, csak most ne :lol:
Már az előbb is akartam írni, de lemaradt, hogy boldog 3 hófordulót Dorkának :lol:

Faby: szegény Dominik :( El sem hiszem, hogy tud sírni, mindig olyan kis boldog és mosolygós a képeken :)

Alina: Asszem ti vagytok a legbátrabbak, hogy egy külföldi utat bevállaltok a babóval :) Úúúúúúúúgy irígykedem, biztos nagyon szupi lesz :)

Nancsika: Akkor nem hiába drukkoltam, örülök, hogy nektek is jobb napotok volt :) Én ha alvás van, mindig leveszem a mobilról a hangot, mert már jártam úgy mint te, és annyira dühös voltam magamra.
Hááááát Aliz még most küzd az elalvással, apa nemrég jött ki tőle, azt mondja sikerült beszorulnia a rácsok közé (mármint nem apának, hanem a gyereknek), azért nyafizott. Csak tudnám hogy csinálja, mikor az ágy rácsai már körbe vannak barikádozva, és a csaj hálózsákban nyomul :shock: :roll:

Jó névnapozást :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na jó estét

Ideiglenes gépről jelentkezem, az enyém holnap lesz kész.

Hát bő óra alatt átnyálaztam a topikot, de már ég a szemem és zsibbad az agyam a sok infótól.

Minden babó szép. és jó, hogy jelentkeztek a régiek közűl is páran :)

Önző módon most rólunk írok (meg hát így este 10 után már lyukas az agyam is) Hát azóta se forgolódott a Lili, viszont minden elalvás kész katasztrófa (na azért nem olyan vészes). Mióta a jányom rájött, hogy kell a fejét felemelni jó magasra, állandóan azt gyakorolja elalvás előtt. Hót fáradt, de azért tornázik.
Új hobbija is van: hümmög cicizés közbe, és a végén ráharap a mellbimbóra (még jó, hogy nincs foga), de így is van hogy besz@rok tőle.

Sajnos (vagy mégse?) kimaradtam ebből a vitából, én csak annyit tennék hozzá, hogy soha nem a tápszerezés miatt akadt fel itt senki, hanem a szilárd táplálék bevezetésén (Na remélem most valaki talál az én bejegyzéseim között is erre cáfolást :) )

Éjjel még mindig 65x kelünk, remélhetőleg ez csak a melegtől van és a hűvös idő beálltával ez a szám lecsökken a felére :) Na jó ez egy kicsit túlzás volt, de még mindig sűrűn cicizünk.

Babakocsi: Ehhez a témához nem szólok hozzá, inkább csak jegyzetelek
A hétvége húzós lesz: szombaton lagzi, vasárnap keresztelő.

faby: Mi aug.26-tól megyün páhokra, kár, hogy elkerüljük egymást.

Boscóról tud valaki valamit?

Na jó éjszakát

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: milyen volt a Balcsin?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vali,
köszönjük! :)
Kíváncsi vagyok mi meddig szórakozunk reggelente.
Ma pont arra gondoltam, hogy minden reggel, amikor felkelek hozzá 6 körül (egyébként órát lehetne hozzá igazítani, sokszor volt, hogy tök pontosan 6-kor kelt ) és amíg átmegyek a mi szobánkból az övébe, olyan vagyok, mint egy mosott sz@r, fáj kezem-lábam, de amikor föléhajolok az ágyba és tök vidáman rámmosolyog kora hajnalban... :) Hááát, az nem semmi érzés!
Már ezért megérte felkelni! :)

Mobilos ébresztő már nálunk is belepiszkított az alvásba... :evil:

Gyöngyi,
nálunk is van, hogy megszorítja a kis ajkaival/ínyével a cicit, olyankor összeszorított fogakkal - az enyémekkel - csak mosolygok a kiscsajon! :)

nadine81

Jó éjt Mindenkinek! :)

nadine81

Mindenki megjegyzi hogy milyen barna bőre van Dominiknak. Apája is ilyen kis bronzbőrű, én sem vvagyok hófehérke..vagyis az vagyok, de nagyon hamar megfog a nap, és szerencsére barnulok, nem égek le.
Meg sztem az is rátett egy lapáttal a színére, hogy a koraosztályon elég sokat kékfényezték. Vagy attól nem barnul egy picit? :D

Alina hú, szuper lesz Nektek Krétán! :)

faby

Alina, 8)
Légyszi majd meséld el a nyaralást, hogy bírta a babód?
Mi szeptemberben Horvátországba megyünk. De nagyon érdekel,hogy mit fogsz mesélni.

Nancsi :lol:
De hogyan tudok a portálról vásárolni? Szerinted a 10 db 890-ért is 32x32-es?

Angi :)
Majd tegyél fel fotót a megújúlt Angiról. Ki vigyáz addig Lidire? Megnézem a Kikában is a habtapit bár amit Nancsi ajánlott nagyon jó áron van.

Meli :)
Nagyon szép a Bogi kép.

Faby: :lol: szemkenőcsös kép :lol:

Nadine: :)
Tudjuk miről írsz. Már este mikor megyek aludni alig várom,hogy reggel legyen és felébredjen, amúgy Heninek is az első dolga vigyorogni.
Nagyon szép Dorka.

Vasalás :lol:
Nekem írtó jó dolgom van, mert tündéri az anyósom és imád vasalni!!!
olgo

Valaki segítene abban hogyan kell feltenni képet a név alá?
olgo

Sziasztok :)
Eszti :)
Hihetetlen a fiad :shock: , tényleg rohamosan fejlődik :D
Gratulálok neki :)

Nancsika :)
Neked is nagyon boldog névnapot :)

Bartika :)
Peti már néhány hetesen 120-130 körül szopizott és tuti, hogy ez most kevés, mert általában 180-200-240 között szokott enni, csak most van vele vagy velem valami és nem eszik. De mivel 130 után boldogan mosolyog rám és nem kér 3-4 óránál gyakrabban enni, kezdek nem aggódni. Kivácsian várom a jövő heti mázsálást :?
Egyébként mi is szinte minden délután plázázunk, csak mi a Pólusban. Bár mióta van itthon klíma jobban viseljük az itthonlétet is :lol:
Lehülésről ne is álmodozz, jövőhéten jön egy újabb hőhullám :roll: 8)
Pötyi nagyon édes :D

Vali :)
A mennyiség miatt csak azért aggódom, mert egyátalán nem hízik Peti. Tegnap már ott tartottam, hogy felolvasztok neki és odaadom :?
Az összemennyiség is kevés, mert már csak napi 5 ször eszik. Remélem csak a meleg maitt nem eszik és nincs semmi baja :shock:

Meli :)
Gyönyörű ez a kis csajszi :)
Vasalok én is, de szigorúan csak klímát kapcsolva :lol:

Ildi :)
Nagyon ügyi a fiad. Tuti nem lesz gond, pláne, hogy első végéig csak a 20 számkörben kell biztosan számolni. Annamari is imád számolni. Vettem neki tavaly olyan szinezőket, amiben összeadások, meg kivonások vannak és az alapján kell szinezni. Nagyon élvezte és így legalább még nekem sem kellett matekpéldákat kitalálnom :D

Babcika :)
Lili is gyönyörűséges :D

Livi :)
Az ötletek, tanácsok jöhetnek :) Most fejek ezerrel, mert ma éjjel is 15 óra marad ki szopi nélkül és ez nagyon sok :shock:

Csilla :)
Dominik se apró már, hogy így végig éri az ülést :)

Alina :)
Irígy kutya vagyok Kréta miatt :) Gratula hozzá :)

Bea :)
Anna babának is nagyon boldog 1. névnapot :)
Kép

Ja még nem is mondtam: Peti ma többször is hátáról hasára fordult Kép

Képzeljétek Apa most telefonált, hogy mégse holnap délben érkeznek, hanem még ma éjjel :lol: :lol: :lol:
Megyek is gyorsan rendbevági a lakást, nehogy szó érje a ház elejét :wink:

Jó éjszakát mindenkinek :P

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vanillka!
Jó emlékeztél, van szeptember 13-ra is időpontunk egy másik neurológiára, de ez közelebb van, az Örs vezér téri szakrendelőbe és jövő hétre. Szerencsére itt van hamarabbra időponty. A gyógytornász szerint jól haladunk, bár ő is főleg engem kérdezget, hogy én mit látok. Szerinte már nem kiflizik annyira, szerintem azért még igen. Viszont az ujjacskái már nem görbülnek állandóan, a térdét egy csomószor kinyújtja magától és határozottan szabályosabban forog, szépen emeli a fejét közben. Ja és amióta tornázni járunk, azóta hajlandó megfogni a játékait. Igaz mindent a szájába töm, de ez egy ilyen korszak. A bal keze sűrűbben marad nyitva, a jobb kezét még sokszor ökölben tartja.

Annácska!
Ha tejcsifejésben nem is, de nászajándékban segíthetek!
Pl láttam olyat, hogy esernyő, és amikor kinyitod, akkor cérnán minden drótján lógnak a papírpénzecskék.
Aztán nálunk divat, hogy hatalmas doboz, benne kisebb doboz, aztán még kisebb és így tovább és a legvégén a legkisebb dobozban az ajándék, vagy éppen hülyeségek: pl fapapucs az ifjú férjnek, óvszer, hátvakaró, fakanál, kefe, stb.
Egyébként ha aprópénzek érdekelnek a befőttesüvegbe, akkor van egy tonna kétforintosunk, kb 1500 Ft-nyi mennyiség. Ha kell még szép fényesre meg is mosom neked! :D
Én a tizenöt óra közepén felébreszteném szopiztatni a babát. Nekem ha egy szopi kimarad, már akkor fáj. Egyébként lassan nekem is el kell kezdenem plusszba fejni, mert szeptemberre kell egy kis tartalék az isire. A régi tejcsik már biztosan megromlottak.

Olgo felül van olyan, hogy Segédletek. Ott van olyan, hogy Profil. Aztán abban van olyan, hogy avatar és oda kell betenni egy igen picikére lekicsinyített képet.

Rólunk: tegnap Tündi kicsit hígabbat kakilt. Ma nekem és apának ment a hasunk, a Tüncinek meg hőemelkedése van. Egyébként errefelé most sok babának megy a hasa, vagy hányik :? . (Ezt hogy kell írni?)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt!

VasIldi, Boldog névnapot Natinak! :)
Olgo, ha Olga vagy, akkor Neked is boldog névnapot! :) Ha nem vagy, akkor csak simán szép napot :lol:

Annácska, tényleg nem pici Dominik, de azon csodálkozom hogy ennyire nagy már az ülésben. Mert hosszra csak 62 centi körül van. Úgyhogy nem tudom meddig lesz jó ez az ülés. :roll:

faby

Jó reggelt! :)

Boldog névnapot Olgónak! :D:D :

Faby!
Vasildi Natija Natasa, nem Natália. :D :D
Viszont tényleg szép barna a pasi. Napoztatod? :D

Livi!
Drukkolok, hogy jót mondjanak a neurológián! :) Te hogy látod? Jobb már Tünde tartása?

Anna!
Gratula Petinek!!!! :D:D:D

Gyöngyi!
Várunk holnap. :D

Nadine!
Nagyon hasonlít rád Dorka! :D Ezt már rég meg akartam jegyezni. :D És Lilivel is hasonlítanak. :D
Te hogy vagy? Szülés után hamar rendbe jöttél? (lehet, hogy írtad, de nem emlékszem már rá :()

Mariann!
Veletek mi van? Istvánka? Nyáladzik még? Van már fogacska? Hány kiló már a pasi? Bírjátok még cipelni a kengurúban?

Nancsi!
Hol van az a habtabi? :D

Vali!
Egyszerűen tudott elütni. Húzta a gázt és közben a féket is, de hogy ezt hogy hozta össze, azt nem tudom. 2 lányt bírt elütni. Engem telibe vert, leseggeltem egy jóóó nagyot, a másik lánynak meg a vádliát szerintem megégette a kipuffogóval. Nem volt valami jó estéje. És mindezt a felvonulási téren a tv2 stand oldaláanál bírta produkálni. Alig volt ott ember. :( De szerencsémre közel volt az elsősegély hely. Ott (miután alig akart beengedni a biztonsági őr) lefektettek és onnantól kezdve nem bírtam mozdítani a lábam (addig azon mentem ám) és összetojtam magam. Aztán mentőval (legalább ilyenem is volt) bevittek a balesetibe, ahol rögtön megnéztek drogra, meg alkoholra és eleinte tökre lekezeltek, majd amikor elmeséltem mitörtént, kicsit normálisabbak votlak. A másik vicces meg az volt, hogy megkérezte a doki, hogy vagyok-e már 18... :D:D akkor voltam 24 :D:D:D Szóval jót mosolyogtam. A doki midnen nap felhívta az osztályt, hogy hogy vagyok, aztán engem is. Megnyugtattam,.h ogy semmi gáz. Nem is jelentettem fel, mert minek. Így viszont van egy gyerekdokim tartalékban. :D

Milyen éjszakátk volt? :D

Na, mostan már naaaaagyon sokat írtam. :D

Puszka nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

Faby, köszi :D , de ma van Nati névnapja?????Nem is tudtam :wink: , de azért köszi.
Én csak egy december 9.-i névnapról tudok :lol: :lol:

Lassan ébrednek a gyerkőcök, majd jövök, bár, a ha olyan őrültek lesznek, mint 2 napja, akkor én is meghibbanok :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy a meleg miatt, de a két pöcsösnek elment az esze :lol:
Kiborítanak, egész nap őrjöngenek, meg kiabálnak, nem fogadnak szót......stb.
Natasa meg tegnap csak egyszer aludt 1-től 4-ig,éjjel is fennt volt háromszor :?

na, puszi, megyek, itt még nagyon reggel van 8)
vas

na, kicsit utána kersetem, tényleg van ma is Natasa,
meg aug.26-án
meg dec.01-én
meg dec.09-én

de asszem maradunk a dec 9-nél, de azért köszi mégegyszer
Puszi :D :D

Olgonak is boldog névnapot(ha tényleg Olga vagy, mert mintha Ildikóra emlékeznék az e-mail címedben :? )
Kép
vas

Vok, igen, időközben rájöttem :D :D
De ezt is Natinak becézik, ez tévesztett meg :D

Napon még nem voltam a gyerekkel, csak amennyit néha séta közben éri. Amúgy árnyékban vagyunk.

Kérdés: most azt hallottam, hogy ne nagyon menjenek a szoptató anyukák vízbe ( Balcsi pl.), merthogy nyitva vannak a tejcsatornák, és nagyon könnyen feljutnak a bacik. Ez tényleg így van? Akkor ne merjünk Balcsizni? :roll:

faby

Szép napot! :)

Vali!
Te is jöhetnél hozzánk vasalni.:) Pedig ma kéne nekem is már vasalni.:( De máris 28 fok van. Mi lesz még délben? :(
Miután sikerült kiszabadítani a rácsok fogságából Alízt, szunyált reggelig?

Cory!
Jó volt a Balcsin? Merre voltatok? Azéé nem voltál egész nap MSN-en.:P

Olgo!
Hát azt nem tudom még hogyan kell vásárolni, lehet mélt kell dobni. És valszeg akkora, mert nekünk is 10 db-os van. Most a játszó szőnyege alatt fékez. De olyat szeretnék, amiben jó nagyok a darabok, mert nem szeretném Alex szájából kivadászni a kis darabkákat, amiket le is tud nyelni.:(
Meg írtam neked mélt, de visszajött. Írd meg nekem priviben, h mi a mélcímed! :shock:

Annácska!
Szerintem ne aggódj hízás miatt. Alex sem hízott most semmit szerintem. Mondjuk, mostanában naponta kakil 2-3x, úgyhogy nem csodálom.:) Szal a meleg. Bizti nincs bajuk. Alex éppen a játszószőnyegén énekel. Ámááá bájá, gjááá.Eömmmmm. Ezt mondja.:D
Gratu Petyának a forgolódáshoz.:)

Livi!
Jobbulást nektek! :(

Vok!
Melyik habtapi? A dínós?:D
Jó kis gázolásos történet.:) És legalább jó gyerekorvos?

Megyek bealtatom a törpémet.:)

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok,

először is van még restanciám, mert csak Annácskát köszöntöttem fel: Boldog névnapot minden Anikónak és Annának!

Másodszor is köszönjük a sok dícséretet Benyókám mutatványához! :) Igazán kedvesek vagytok.
Nem is tudok már napközben nagyon jönni, mert állandóan figyelni kell rá most már, egy pillanat alatt legurul a játszószőnyegről, felül a padlón, nem támaszkodik, kileng, és huppan........aztán meg sírás. Szóval legalább annyit kell elérni, hogy a játszószőnyegen huppanjon, akkor nem koppan a bukója. :roll: Hát, asszem most kezdődik az igazi fogyókúra. :)

Babetta, én is megkérdeztem tesómat, hogy nem gáz-e, de ő is azt mondta, hogyha magától csinálja, akkor nem. :) Azért ez megnyugtat.

Ildi, mi Zamárdi felsőn vagyunk, Vonyarc pont átellenben van, meg mi szombaton már húzunk el. :( Azért jó lett volna talizni.
Azért én a gödöllői kiruccanásról nem mondtam még le....! :)

Az augusztusi taliban én is nagyon benne vagyok, jó lenne nagyon!

Cory, Akarattyán voltatok?

Édesek a képek a babákról, annyira nőnek, mint a gomba. :) Nemrégen még csukott szemű, alvó icipici minibabákat láttunk, most meg vigyorgó kis puttókat. :)

Anita, remélem a szaladás még messze van, mert már ettől a mostani mutatványtól is alaposan kifáradok(unk), este fél 10 kor, mint két hulla dőlünk be az ágyba.... :shock:

Angi, utazás Balcsira játszik?? Remélem, mert nagyon jó egy kicsit otthonról kimozdulni.

Tegnap átjöttek Tihanyból a barátnőmék a kétéves kisfiúkkal, hatalmas nagyot pancsiztunk. Ezt a hőgutát csak ott lehet kibírni. Tegnap itt az öbölben 30 fokos vizet mértek..... :shock: Én már születésem óta itt nyaralok, de ilyet még nem pipáltam.

Na, most megyek is, megjöttek a fiúk a sétából. :)
Vendég

Tünde:irtam neked pü-t.

KépKép

KépKép
pilchard

Fogyókúra nálam is kezd bejátszani, persze nekem még nem szaladgálni kell a bébi után, csak kicsit zombi kezdek lenni :(
Ez már megint a foga lehet: nem bír aludni, sírdogál ölben is, pici hőemelkedés, szinte marja az ínyét a kezével, vagy mikor mi van a kezében....most elaludt a mellkasomon, leraktam (itt szunyókál mellettem),de borzasztó, ahogy szívja az ínyét :shock: Az ínye forró, és baromi duzzadt, picit recésnek érzem,de nem szúr semmi. Lehet,hogy ez a rece, ahogy szakad át az ínye? Innentől kezdve még sok idő? Vagy ez is változó?
Minden fognál ez lesz???
Úgy sajnálom, olyan kis elesett szegényke! (Viszont annyira nem ömlik a nyála,mint mondjuk pár hete.... Fene tudja!

Vasalatlan nekem is halmokban áll! Várom a jelentkezőket! :D

Nyaralókra irigykedem, de én egyre jobban izgulok belevágni az útba.
Alina, Kréta??? Szuper!
Ja, kúszik Boti. De mondom, főleg olyan helyeken,ahol könnyen tudja rúgni magát, bár tegnap a szőnyegen is bemutatta, csak ott f élek,hogy felhorzsolja a bőrét!

Megyek is, odabújok a fiam mellé!

Bocsi, most én is kicsit önző voltam! :oops:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Eszti,
igen, lefoglaltam a szállást. Szeptemberben meg Alsópáhok 1 hétvégére. Így majd kérek arról beszámolót Fabytól!
Faby,
cuki Dominó. Tényleg nagyon barna. Szerintem Balcsi nem gáz, de ebben Eszti a tudor. :)
Anita,
szerintem már csak 1-2 nap. Nekünk ennyi kellett, amikor ezt éreztem az ínyén. Drukk!!! Megértem, hogy korainak érzed a nyaralást. Esetleg csak valami közeli helyre? Ja és ügyi a kúszással Boti!!!
Alina,
Kréta szupi lesz bizti.
Vok,
nem semmi a baleseted. :(
Annácska,
ügyi Peti, gratula!!!
Vali,
igen, apa nagyon pártolja a hosszú hajat, de hát nem neki kell elviselni, hogy hullik, mint a fene... :(

Tegnap vendégeink voltak. Először egy barátnőm, aki elhozta az esküvői meghivójukat (ő kapta el 2 éve a csokrom :)). Októberben lesz a nagy nap. Aztán meg unokatesóim + a barátnője az egyiknek. Lidi nagyon élvezte a fiúk társaságát, nagyokat sikongatott nekik és még kúszott is egy kicsit. Persze mindjárt nem volt nyügi. :)

Kérdés: a barack illetve almafoltokat mi viszi ki? Clorox nem jó, azt próbáltam + Vanish-t is.
angi79

Angi, remélem akkor,hogy most már tényleg megnyugodhat egy picikét! Vanish Dual Power? Ezt még nem rég kezdtem tesztelni, de eddig mindent kiszedett!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Minden kedves forumozósnak, akik ma ünneplik nevenapjukat:

Sok boldog névnapot!

Én még köszönteném a Liliket is, mert az én naptáram szerint Ők is névnaposok ma.

Sok boldog Lili napot!Kép

Angi: nekem eddig minden foltot kiszedett a Vanis oxi action.

Akinek meg sok vasalni valója van küldje át és on-line kivasalom. :lol:
Vendég

Faby, Vas Ildi, Vok Eszti :lol:
Köszönöm.
Hivatalosan csak Ildikó vagyok, de 10 éves voltam amikor a bátyám addig becézte a nevem míg eljutottunk az Olgáig. Az egész családom így hív, és én nagyon szeretem. Sokkal inkább érzem magaménak az Olga nevet!! Petivel 8 éve vagyunk együtt, kb 2x ha Ildinek hívott. Valamelyik reggel pedig hallom,hogy Henivel beszélget és Kisolgának hívja.... :lol:

Szelivi :D
Köszi, majd este megpróbálom.

Szép napot mindenkinek
olgo

Sziasztok!

Balatonakarattyán jártunk, jó volt, fiúk nagyon élvezték a pnacsit, én meg a partról irigykedtem. Na, majd jövőre bepótolom :)

Ma meg 4 gyerekes vagyok, pasim is itthon van, úgyhogy nem olyan vészes.

cory
Budapest

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a hőséget? Ma már porszívóztam, felmostam, most meg pihegek. Szerencsére Istvánka elaludt, bár ő is nehezen bírja a meleget.

Szenvedünk a fogakkal, és emellett kész kis tornaórákat szervez magának. Kúszik, de a forgás még mindig nem nagyon megy, viszont állandóan ülni szeretne. :lol:

Balesetem nekem is volt, csak én cserbenhagyásos áldozat voltam. :(

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!!

Megint nincs netünk tegnap este óta)ill. most van,de ki tudja hány percig) :twisted: :twisted: :twisted: 72 óra alatt megcsinálják,a gáz az,hogy ez már a 2. 72 óra :twisted: :twisted: :twisted:

Pusz,majd jövök!!
Vendég

SZent Kleofátra! Most végeztem a vasalással... embertelen. :( :shock:

Babcika! Hívd fel őket és üvöltsd le a fejüket!!! Biztos a melegtől van!!! :shock: :shock: :shock:

Mariannka! És nem lett komolyabb bajod a gázolástól? Mázli, de nagyon gáz milyen emberek vannak.

Képzeljétek anyósomék szomszédjában van egy újfullandi, és tegnap nem tudták már megmenteni hőgutát kapott. Hiába volt neki vize, minden, nem bírta a szervezete. A doki szerint mindegy lett volnam ha locsolják is, mert az nem megy be a szőr alá. Ki érti ezt????? :(

Csajok! Aki már volt nyaralni! Meséljétek már el, hogy hogy kell csinálni (tudom hülyén hangzik :oops: ), de nem tudom elképzelni magunkat a wellness szállóban. Mert egy csomó kérdésem merült fel:
1. Mit csinálok a szobában, ha már Pötyi alszik (8-tól) és megszokta a sötétet? TV-t nem tudom nézhetünk-e mellette, marad az olvasás, na jó az nem rossz!
2. Ha viszem a bébiőrt, ott hagyhatom a szobában vajon alvásra? Vagy ott ülök vele, amikor alszik? Akkor nem sokat tudunk majd fürcsizni, stb.
3. Hogy megyünk le vacsizni, reggelizni, ha ő éppen alszik? Külön kell kolbászolni Apával? Értitek az aggodalmamat? Lehet, hgy csak én spirázom túl.... Valaki leírná a menetrendjét nyaraláskor???

Sikerült áttenni jövő hétre az oltást!!!

Na megyek lökök egy zuhit!!! Nem lehet bírni, ami itt van!
És egész jövő hétre még meleget mondanak. :evil:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

[quote="bartika31"][ írta:bartika31color=orange]Csajok! Aki már volt nyaralni! Meséljétek már el, hogy hogy kell csinálni (tudom hülyén hangzik :oops: ), de nem tudom elképzelni magunkat a wellness szállóban. Mert egy csomó kérdésem merült fel:
1. Mit csinálok a szobában, ha már Pötyi alszik (8-tól) és megszokta a sötétet? TV-t nem tudom nézhetünk-e mellette, marad az olvasás, na jó az nem rossz!
2. Ha viszem a bébiőrt, ott hagyhatom a szobában vajon alvásra? Vagy ott ülök vele, amikor alszik? Akkor nem sokat tudunk majd fürcsizni, stb.
3. Hogy megyünk le vacsizni, reggelizni, ha ő éppen alszik? Külön kell kolbászolni Apával? Értitek az aggodalmamat? Lehet, hgy csak én spirázom túl.... Valaki leírná a menetrendjét nyaraláskor???
[/color]

1. ezt passzolom, enyémek nincsenek sötéthez és csendhez szokva, és később fekszenek.
2. én messzire nem mernék elmenni bébiőrrel sem. Ahol mi voltunk, ott a folyosó végén volt egy társalgó, és a gyerkők lefektetése után ott traccsoltak a szülők.
3. Liza simán alszik a babakocsiban. Ha tudtam, hogy úgy alszik el, hogy valami program még beleesik, akkor a babakocsiba tettem le, és eltoltam magammal.

cory
Budapest

Alina!

Mennyi idős a babád? Nagyon bátrak vagytok! Mi még a Balatonra sem merünk elmenni ebben a hőségben.

gwini

Lányok!

Nektek mennyit esznek egy nap a babák? Nórika most kb 6100 gr. Mennyit kell ennie és hányszor?

gwini

gwini: Liza naponta cirka 1500-szor eszik, de hogy alkalmanként mennyit, az passz, nem mérem. És a súlya valahol 6kg körül mozog.

cory
Budapest

Cory!

1500-szor????? :shock: :shock: :shock:

Akkor te egész nap szoptatsz?

gwini

gwini: lehet, hogy 1500-szor nincs, de rengetegszer. Kb 1-1,5 óránként tuti mellrekerül.

cory
Budapest

gwini!
Elvileg a súlyuk 1/6-át kellene megenni. Tehát Alex mondjuk 6500 g, annak az 1/6-a olyan 1083 g.. De tutinem eszik ennyit. Amikor mértem, akkor sem ette meg amit meg kellett volna neki. Azt, h hányszor, az passz. De Alex 4-5-6x eszik egy nap, de ebben a nagy melegben altatásra is cickót használunk, úgyhogy tegnap vagy 8x evett. És cserébe 3x kaksizott, ami nálunk nagy szó! :)

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?