A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szia Csajócák!
Köszi a mackódícséreteket! Átadtam neki! :wink:
De nem olyan nagy szám, ha ilyen csomagban veszi az ember lánya.
Most nagyobb dobásra készülök, de egyenlőre csak lelkiekben...
Azért, ha sikerül, azzal is dicsekszem majd... :D

Mango!
Ezt a két kézműves boltot nem is ismertem. Köszi az info-t.
Ma járt nálunk Párod, végülis leszerződtünk. Hát majd most kiderül, h. mi lesz!
Nagyon drukkolunk, hogy elmenjen! Nagyon szükségünk lenne már a pénzre.. Köszi a közvetítést! :wink:
Szóval akkor már neked is van gurud. Néha jól jön egy kis külső segítség.

Melba!
Én is mindenen elbőgöm magam.. :( ezért is nem jöttem egy darabig, mert nem akartam itt rontani a levegőt. Volt néhány nehéz napunk, de azt hiszem, túl vagyunk rajta.
VOlt benne valós probléma, meg hiszti is, de azért megbocsátható, legalábbis Sani ezzel vígasztalt... :)
Ideje lenne újra összefutni, h. megmondjuk mennyit nőtt a pocid. :wink: Azt hiszem, enyém is beindult megint, lassan fotózunk megint.
Jövő hétfőn megyünk legközelebb dokihoz és most jól megnézem magamnak azt a sokat emlegetett szülésznőt, mert hétfőnként ő az asszisztens... kivi vagyok. :)

Erika!
Szinte u.ezeket a tüneteket produkálom. Lábdagadásom is maradt sajnos, sőt, ha nem figyelek, nagyon durva. De ha pihentetem és hűsítem eleget, akkor azért nincs nagy baj. Csak sokszor már a vádlim is megfájdul tőle.
Kíváncsi leszek, mint mond majd dokinéni rá. Húú, melyik teát is írta, hogy segít? Nem találom, ne haraudj! Pedig esküszöm, kerestem.
Én is a hűvösért könyörgök, de mindhiába..

Vandalino!
(remélem, én is szólíthatlak így, nem csak Juci barátnénk.. )
Vagy inkább főnökasszony? Jól bejött ez a munka Neked! Tök jó!
Csak el ne kiabáljam...
Gyere, amikor bírsz, mi itt leszünk! :wink:
Piroskával mi újság? Vagy inkább ne kérdezzük ennyit?
És remélem, a munka hevében a 3. cickód is elfelejt növekedni, sőőt visszafejlődik!

Timikám!
Bizony, én szinte a legelején kénytelen voltam kismami gatyókat venni, mert nagyon durván puffadt a hasam.
Ilyenkor állítólag eléggé leállnak a belek és kell nekik 1-2 hét, mire helyrejönnek. Persze, nem mindenkinek ilyen gázos.
Nem baj, legalább van tünet, mert ugye attól is ki tud lenni az ember lánya, ha nincs... :wink:
Amúgy remélem, egyéb panaszod nincs.. :wink: és már csak másfél hét és mentek újra... na jó, majdnem kettő.. :)
Sárgabari sablonnal nem vagyok képben, de holnap megyek kézműves boltba. Nézzek neked?
Csak aztán hogy juttatom el? Mondjuk pócstán?

Kata!
Ügyesek voltatok! :wink:
Húú, mennyi link. Mikorra fogom én ezt átnézni..

Juci!
Sze'ntem nem lehet minden kézműves boltban maci-csomagot venni, de Mango írt két boltot is.
Én egy vásárban vettem.
Mit nem értettél a szőrmén? Hogy nem adhatom a skacoknak, mert lenyelik? Vagy hogy készen kapod a szabásmintát? Azaz egy téglalap alakú szőrmedarabra már rá is rajzolják a részeket és csak ki kell vágni és varrni.
Ja és ha mosni akarod, nem mindegy, h. mivel tömöd meg. Én tömtem azzal, amit találtam. NEm hiszem, h. Mackótestvér sok vizet fog látni.. :wink:
Akkor végül maradt a jól bevált útirány? Legalább nem csalódtok mi? Meg lehet a langyi vízben poshadni.. :)
Kecót most rábíztunk Mango párjára is, meglátjuk, mire jut vele.

Apropó!
Nem fogjátok elhinni, hogy a mi drága melósaink egyike mit művelt.
Le van szerelve a rötyi, mert csinálják a fürdőt. Azt már egy hete viseljük, hogy a kert mindenhol olyan pisiszagú, hogy felfordulok, de legutóbb reggel a ház oldalán (nem túlzok) 15 cm magasan és környékén v.melyiknek a nagydolgát találtuk.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek.
Azért nem szóltam, h. tele van a kert csikkel, barackmaggal (a mi fánkról persze), cserépdarabokkal, teavajas papírral és sorolhatnám.., de ezt már nem hagyhattam szó nélkül. De hogy hozhatnak ilyen helyzetbe? Iszonyat.
SZerencsére estére eltűntették..

WishDrága!
Hát akkor hiába is írkálok Neked mail-eket.
Nyomasd a husit és ne ijesztgess minket!
Nyomás haza a kh.ból minél előbb! Sok-sok puszi Neked, sőt remélem, Nektek (Timiéknél bejött ez a megszólítás)

Kagyló!
Hát persze, hogy lesz pocakod!
Ne add fel! Morcos doktorunknál jó kezekben vagy! :)

Eperke!
És nálad mi újság Piroskával?
Vagy lehet, hogy megvárja Dévai doktorbácsit?

Nnna, most assz'em bepótolódtam rendesen.

Jó éjt mindenkinek!
réka
Vendég

Sajnos még mindig nem sikerült osztódnom, így 2 in 1 nyomom továbbra is. :?
Ma voltam orvosnál: Az NST kb. 25 percig tartott. Gyerek jól van, fájástevékenység egy nagy 0. :( Külső méhszáj 4 cmre nyitva, de a méhnyak még nagyon hosszú. :(
Abban maradtunk, ha nem indul magától, akkor augusztus 2-án megyek a dokinőmhöz és 3-án indítanak. :(
Azért még reménykedem.... :roll:

loihi

Szia!
erről eszembe jutott ez: http://brain.plk.hu/?Wazgedarn
:(

[quote="mango29"]S írta:mango29zevasztok csajok!
Olyan jó olvasni titeket.
Délelőtt pszichológusnál voltam, hogy a 2. lombiknak felszabadultan/tabban álljak neki. Hát, volt mikről beszélgetnünk bőven, nem is gondoltam, hogy ennyire mély dolgokig megyünk, nehezen dolgoztam fel az eseményket, a feltört érzelmeket, emlékeket. Egész nap kóvályogtam, néha pityeregtem. De úgy érzem, jó lesz ez, ha ezeken túl leszek.
Kata, örülök, hogy túl vagy a vizsgán, ebben az időben akár felkészülni is nagy kihívás, a vizsgákról nem is beszélve! Elismerésem! A lakáseladáshoz pedig szintén gratula!
Ildicsi, jó nyaralást, a gyerkődnek pedig jobbulást!
Loihi, osztódtál :lol: ? Remélem minden ok? Nagyon várom a fejleményeket!
Eprem, Vasst én is csípem, megnyugtató, kedves pofa!
jó éjt csajok 8)
abcd

abcd
Eddig ezt a topikot megkímélték a hasnonló hozzászólásoktól. Jó lenne ha ez továbbra is így maradna!

KépKép
gigi28

nem tudom, hogy jelentem meg megint , pláne más hozzászólásában? 0. típusú találkozások?
Akinek kell maci szabásminta stb. vételi infó, az szóljon bátran, leírom megint. ha vidéken él, szívesen lemenedzselem neki a dolgot.pl elmondom, milyenek vannak, lehet, hogy fotót is csinálok róluk. kiválasztja, én meg elküldöm neki. de bármiben szívesen segítek.
loihi, aug2-3. még messze van, addig még bármi történhet :lol: de addig is biztos helyen van!
Eprem, még a gyógyszerre se jött meg? nem csütörtökre hozza meg a bogyó?
Wanda, néha rakd le a korbácsot, és gyere közénk!!kell neked is egy kis pihenés a főnökségből :wink:
duddu, a kérótok nagyon jó! nem létezik, hogy nem kapnak rajta a kuncsaftok! ráadásul az ár is korrekt! remélem, a lábikód is jobban van. nem lehet túl szuper ebben a melegben aez a vizesdedő láb. remélem, lassan túl leszel rajta! ja, és a kakis sztori ellég húzós, szegénykém. most olvasom az Afrikai szeretők c. könyvet, amiben részletesen írnak a maszáj törzsek életkörülményeiről, kb ez ugrott be..nagyon bosszantó lehet.
mka veszek egy jógakazettát. tisztára belazulok augusztusra :lol:
szép napot mindenkinek!
k
mango29

megnéztem azt a linkajánlatot, nem is értem az egészet. ekkora hülyeséget? valaki ennyire ráér? nincs más gondolata vagy dolga? és hogy a p..ba kerül a régebbi hozzászólásom a keretébe? elég bosszantó, hogy ilyen dinnyék is vannak!
mango29

Wish,
Gyógyulj meg hamar. Remélem tisztára Stella-formában adod elő, hiperstimu, kórház, aztán meg ott csücsülnek a pocakodban az ikrek :wink:

Rékám,
Csalán tea, filteresben is van, úgy kényelmesebb :wink:
jó vérszegénységre, de van egy enyhe vízhajtó hatása is. Meg ajánlom még a borsmentát, ami ilyen melegben tényleg felfrissít. :lol:
Munkásokat meg tedd helyre keményen, vegyél egy nagyadag kukászsákot és mond meg nekik, hogy abba gyűjtsék a szemetet, csikkeket meg befőttesüvegbe dobják és a végén az is kuka. Tényleg undorító amit művelnek. Hála az égnek nekünk olyan rendes munkásaink voltak, akik ilyet soha nem csináltak, minden este összesepertek mielőtt elmentek.
Én is kreatívkodtam Annának, remélem tetszeni fog majd neki :lol:
Ez teljesen saját fejlesztés:
Kép

Ezt felújítás, festés (Eredetileg natur fa volt, és 11 éve vettük Dániában):
Kép

Judit,
Fú, a Robbie koncert biztos szuper volt, olvastam róla egy-két jó kritikát. Bár a zenéjéért nem vagyok nagyon oda, nem az én stílusom, de egyébként tök szimpi a pasi. :wink: Azért remélem aug közepén már nem lesz ilyen meleg, mert a Szigetre legalább egy napra ki szeretnénk menni. Kell egy kis szórakozás.
Akkor augusztusban itt lehet hűvös, nektek Tunéziában ugyis garantált a jó idő. 8)
Kriszt a szülinapján egy fazonra nyírt "mackóval" lepd meg, azzal garantált a siker :twisted: :twisted: :twisted:
Na kutya meleg van ma is, csak árnyékban lehet kibírni: Kép

KépKép
inari

Inari!

De édesek ezek a babaszoba díszek!! Látszik, hogy soksat dolgoztál velük!

Mangó!

Én az et után olvastam az Afrikai szeretőket. Számomra lenyűgöző olvasmány volt, hihetetlen, hogy egy sváji nő ilyenre adja a fejét, na meg hogy létezik ilyen világ a mi hipercivilizált életünk mellett, sőt ha belegondolunk, nem is olyan messze.

Réka!

Hihetetlen, hogy ennyire igénytelen népekkel élünk együtt. Nagyon jól tetted, hogy szóltál!!! Mileőtt elhagyják a terepet, szedesd össze az összes szemetet velük, úgyis aranyért dolgoznak, ez a minimum.

Képzeljétek, már 8 óra óta egyfolytában fenn vagyok... Igaz, hogy már leragadnak a szemeim. És már csütörtök van, mindjárt letelik az 1 hét a 2-ből.
lkt

Inari :)
Te is nagyon ügyes vagy!!! Ha Annának nem jönnek be a repülők, Olikám szívesen átvenné :wink: Kevin kutya is szenved a melegtől. De Olivér sokszor lelócsolja, mert imád pacsálni a vízben.

Réka :)
Akik a mi házunkát csinálták (nem a ZOliék) azok is dettó ilyenek voltak :evil: Sőt még loptak is!! Volt olyan, hogy nagy nehez meg lett a wc, erre bejött az egyik és telif...sta!!!! De a wc kefét nem ismerte!!!!! Undorodtam tőlük!!! Én azt tudom neked javasolni, hogy mivel még elég sokáig nálatok lesznek, bérelj egy mobil wc-t. Igaz nem tudom, hogy mennyibe kerül, de ennél jobb!!!

TImi :)
Meghoztad a kedvem az Afrikai szeretőkhöz! :wink: Ugye milyen lassan telik az idő??? BÁr ez a várakozás már sokkal jobb mint amilyen a traszfer után van! A képeket nagyon várom !!!! :wink:
Baracklekvár és Fantomas!!! :shock: Ha nem láttam volna őt élőben most már teljesen meg lennék győződve, hogy nem létezik ilyen pasi!!!! És még ablakot is pucol??????!!!!!!!!! NÉha kölcsön adhatnád :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Lkt, szerintem te ajánlottad anno is ezt a könyvet, azért is vettem meg. Valóban nagyon érdekes, nehezen lerakható könyv. Annyi azért még eszembe jutott róla, hogy lehet, hogy nagy kosz van és nyomorult szegénység pl a maszáj bungallóknál, de pl van egy szabály, hogy nagyvécézni el kell mennni a bozótosba messzebbre, nem lehet a bungalló környékére se, mert az nagy szégyen, el is üldözhetik a falu tagjai az ilyen családot. Csak pisilni lehet a sátor mellett...szóval a melósok ott se sokat rúghattak volna a labdába!
annyit tudok ajánlani sárgabarack sablonnak, hogy pl. ha a Word-öt megnyitod, rákeresel a clip-art-ra (beszúrás-kép-clipart-médiatár a weben), akkor oda a keresőbe be tudod írni, hogy sárgabarack, és ha a web-en jelölöd be a keresést, akkor tuti, sok félét kapsz. ezeket nagyíthatod, kinyomtathatod kedved szerint, és csak rárakod a fóliát és ráfestesz a matricafestékkel.
Ez csak egy ötlet, hátha bejön. jó munkát!
k
mango29

Inari, nagyon ügyes vagy! Anna el lesz bűvölve ezektől a szép mobiloktól! Gratulálok!
mango29

Na nem ám főnökasszonykodni itten nekem, én jó főnök vagyok. :lol: Legalábbis az szeretnék lenni, de nem tudom mi lesz belőle, mert ilyen hülye társaságot már rég nem láttam. Munkamorál egy nagy 0, nem is tudom hol kezdjem az összeszedést. Ma megint egyedül voltam, mint általában mindig, ki is fogtam egy jó kis HCCP-s ellenőrzést, úgyhogy gondolhatjátok mennyi körmöm van még az ujjaimon. (kb. fél centi hosszban nyomulok).

Jucus! Irigy vagyok rendesen a Robi koncert miatt, tuti nagyon jó volt. Csokit nem eszem, még akkor sem ha akarnék, mivel nálunk az nincs. :lol: Csak fincsi aszaltgyümi. És amúgy is 90 napozok, amiből már elment egy hónap. Sajnos fogyni csak 4 kilót sikerült, nemtom miért nem megy le több, pedig maximálisan betartom. Persze az uram meg lassan elfogy, már 9 kilónál tart.

Réka! Én is akarok olyan szép macit!
Minden részvétem a tiéd az építkezés miatt. Eszembe is jutott hirtelen, hogy amikor mi itt tartottunk, miféle dolgok történtek. Ugyebár az udvar telis-tele volt állandóan csikkel, gondoltam kirakok nekik egy hamust, hátha ezt hiányolják, és ők mégsem olyan bunkó faszfej fajta kőművesek. Persze másnap rá kellett ébrednem, hogy dehogynem azok, sőt, mert a hamust beleállították nekem a sóderkupac tetejébe, olyan jól láthatóan. :lol: Azért mondtam nekik, hogy vigyázzanak vele, nehogy útban legyen ha esetleg dolgozni is szeretnének, mert plussz munka lesz a csikkszedés is. Hát így már utána meggondolták a dolgot, bár a kialkudott árba ez nem volt benne. :lol: Nem is értem ezeket a suliban beoltották bunkitisszel is, a kapkodás elleni mellett.
Piroskát pedig már írtam ám, én azt a pár cseppet elneveztem annak, máskor sem nagyon különb.
Harmadik cickó jól van, most épp nagy, de napról napra tud ám változni, ez valami varázsló típus biztosan.

Remélem nem lesz több problémád már, és amúgy is tudod, hogy elmondhatod.

Eper! Nekem a Norcoluttól 5, esetleg 6 napra jön meg mindig. Meg az összes többi ilyen fajta gyógyszertől is.

Timikém! Miért nem csucsulsz ha kívánja a szervezeted? Mindent a te és a baba érdekében, tudod.

Inari! Hogy te micsoda jó dolgokat találsz ki magadtól? Nagyon aranyosak. Annának csudaszép szobája lesz.

Loihi! Drukk-drukk mihamarabbra.

Mangó! Nem foglalkozunk ilyen fajta hozzászólókkal, mert csak megbontanák a topik hangulatot.
vanda978

Sziasztok!

Mindenkinek szép estét! Jövő hét szerdán 10 fok lehülés!! Már nagyon várjuk.

Réka
Sajnálom, hogy ilyen rossz modorú munkásokat sikerült hívnotok, de ezt igazán nem lehet tudni ránézésre (szerintem). Gondolj arra milyen szép lesz a lakás!!!!

Inari
Húúú Nagyon-nagyon ügyi! Szépek a díszek, hasonlót sem lehet kapni a hazai boltokban.

Kagyló

Ne add fel a reményt!!! Nem ismerem a történeted, ezért tudnám ajánlani a természetgyógyászokat, persze csak ha hisztek benne. A talpmasszázs is jótékony hatású, és ha az egész testet is átmaszírozzák, bizonyára a párod is benne lenne. Én jártam akkupunktúrás kezelésre, és még egy bácsihoz aki valamiféle spirituális tevékenységet folytatot. Sajna módszerekben nem vagyok jártas, nem megtanulni szerettem volna, hanem az eredményt élvezni, mert a kezdetekkor apának tökéletes volt a spermaképe, az én hormonháztatásom volt rossz. Ez idénre megfordult. Jártam mindenhol amit fennt felsoroltam, így nem tudom esetleg melyik segíthetett. Apa azért nem ment, mert nem tudtuk amikor bejelentkeztünk a Dévaihoz, hogy fordult a kocka, és vele van a gond. Mikor megtudtuk rögtön a elkezdtük a lombikot, mert nem szerettünk volna veszteni még egy évet.
Lehet, hogy rosszul esik, de megtudom érteni a párodat a spermadonorral kapcsoltban! Az örökbefogadást már nem tartanám elfogadhatatlannak. Lehet, hogy később meggondolja magát, de ettől függetleneül ne adjátok fel, nektek mindenképp hinni kell benne.
Azért te még elmehetnél a következő beültetés előtt valamelyik természetes gyógymódot kipróbálni, hátha legalább a megtapadásban segít. Remélem nem bántottalak meg!!!
Szurkolok nektek!
Bocsi, ha egy kicsit össze-vissza írtam.
Várom válaszod!

Sziasztok, még lehet ma benézek!
übi

Sziasztok!! Csak gyorsan beköszönök. Vass doki tényleg aranyos, csak hát másfél órát vártam azért, hogy megkukkoljon, és én voltam a 2. érkező!!! Szóval tiszta ideg vagyok!! De tényleg ari!!
Hétfőn megyek újra!! :-)
Ági28

Csajok,
köszi a sok dicséretet, nagyon aranyosak vagytok. :lol: Hát ezzel a "kreativkodással" legalább jól megy az idő. Most már nagyon kezdünk ki lenni a meleg miatt, azt hiszem a végső energia tartalékaimat élem fel. Remélem ez a jövőheti lehülés komoly. Most már fáj a fejem és hányingerem van a hőségtől. :evil:

Ági,
és mit mondott Vass doki, hányan vannak, mekorák?

Vanda,
jó az a 4 kiló, csak ne add fel. Szerintem a 2. hónapban fog igazán megindulni a fogyás, legalábbis több ismerősöm így volt vele. Hédikénk hogy van? Kinőtt a szőre? Remélem, ha kopasz szegény, akkor nem égett le :roll:

Kata, Wish
Hogy vagytok, remélem minden rendben :!:

KépKép
inari

hÁT HA JÓL EMLÉKSZEM 7 TÜSSZENCST LÁTOTT, ÉS A bal oldal az erőssebb. És , hogy a jövő héten meglesz az inszem. Én úgy számolom, hogy pénteken lesz. De ahogy ez a mai napom indult, meg az éjjszaka, meg most is jobbnál jobb híreket kapok, lehet, hogy elszámoltam magam.
Ági28

Sziasztok!

Ági! Egész jó hírek, a várakozást leszámítva. :) Nekem is hétfőn kell mennem. De Ági tündér már nem tudott időpontot adni, mert a doki naptára megtelt, csak azt mondta, menjek be reggel, de készüljek fel a várakozásra. Azt meg már megszoktam, mert amúgy is mindig ez van.

Inari, kedvesek a mobilok! :) A kutyusodat pedig úgy megdögönyözném! Ezekért a nagy macikutyákért odáig vagyok!

Timi! Aludj csak, amennyit szeretnél! "mindjárt letelik az 1 hét a 2-ből." :lol:

Duddu, kíváncsi vagyok az új pocifotóra. Biztos nagyot nőttek a lányok. :wink: Melósok: :(

Vanda! Jól benne vagy a munkában, csak pislogok, mennyire a topon kell lenned! :roll:
Gratula a 4 kilóhoz! Ez csak több lesz! :wink:
Norcolut: eléggé bejött, amit Di mondott, mert csütörtökön volt a 3. nap, akkor már éreztem a hasam, de csak most jött meg...egyébként mindegy, mert ma már úgysem volt hely, hétfőre is alig. Kicsit izgulok, mert még nem voltunk előadáson, méhvizsgálat sem volt, és hétfőn már a 4. napnál fogok tartani, tehát el kell kezdeni a stimulációt, nem? :roll:

Mangó! Egy jó pszichológus biztosan sok mindenben segíthet. Nem egyszeri alkalom volt, ugye? Mennyi időnként fogsz járni?

Kata! Örülök, hogy minden rendben volt. Remélem, nem voltál rosszul utána.

Loihi, Wish! Gondolok rátok.
eper1

Szia Eprem! Már hiányoltalak!
De gondolom te az idődet a Dévai váróban töltöd mostanság..
A pszicho persze egy folyamat, nem egyszeri alkalom. annak nem lenne sok értelme. Szóval már izgatottan várom a következőt, kedden 13 órára kell mennem!
Ági, kitartás neked is. Tudom, elég rossz ebben a rekkenő füledt időben ott várakozni a tömegben. Kitartás! Legalább Eperrel alaposan összeismerkedtek :wink:
Inari, lassan itt a jövő szerda, amikorra hűsebb időt mondanak :lol:
szép 7végét nektek!
k
mango29

Hello Csajszik!

Hát, nem sok időm van mostanában, de igyekszem képben lenni!

Timi :)
Nagyon drukkoltam nektek és még folytatom is min. egy hétig!

Wish :)
Hajrá! Utánam!!!!!!!!!!!!!!!

Kismamik :)
Kreatívkodjatok csak, nézzétek meg a kedvenc filmeteket még egyszer és olvassátok el a kedvenc könyvet is!
Utána totál más időtöltésetek lesz, persze ez sem rosszabb, csak más.
Engem pl. kicsit zavar ez az zéro szellemi tevékenység a pörgö közgazdi melo után, de azért nem panaszkodom!
Pusza, majd még igyekszem jönni, addig is dobok egy képen a Tökikről.
Kb. egy hete fordultak hasra.
Kép

Kép
stella9

Stella!

Annyira szép nagy fiaid vannak már!!! Ez a gyönyörű méret csak szopinak köszönhető?? Mert akkor óriási gratula és le a kalappal, mert én el sem tudom képzelni, mennyire lehet megterhelő 2 szopiztatni. (Habár láttam a 10 hónapos Enigma ikreknél is a saját szememmel, mégis hihetetlen...)

Eper!

Hurrá, kezdhettek!!! Ez mindig olyan jó érzés, mintha már az ember a pocijában tudná a dobogó szívecskéket!!! De ott is fogod!!! Még 4-5 hét...

Kismamik!

Idáig hallom a megkönnyebbüléseteket a lehülés miatt:):):) Irány a szabadba, összes ablakot tárva nyitni!!!

Tegnap visszaolvastam Inari, Réka terhességének a kezdeteit, hát nagyon megnyugtató volt látni Wish táblájában, hogy Ti is voltatok 4+5, 5+3 naposak... Most meg 20 fölött jártok rendesen... Mert be kell vallanom, tele vagyok parával. Ez hihetetlen. Nesze Neked rózsaszín köd...
Ahogy olvastam, Ti is uh-tól uh-ig életetek, de valahogy nem jött le a totál para, ami engem néha rabul ejt. Aztán persze vannak teljesen "tiszta" pillanataim, amikor határozottan jól érzem magam, de amikor rámtör az aggdás, az borzasztó, és olyan érzés, mintha hátra menne az idő. Ráadásul már most kétségbe ejt, hogy Tiborom nem lesz 1 hétig. Ez a mi életünkben száztizenötödjére történik, de soha még ennyire nem viselt meg. Szegényen most lógok, mint egy elárvult kisgyerek. Ráadásul apósom családjában bárányhimlő van, úgyhogy a mai ebédet anyósnál inkább kihagyom, ami szintén azt jelenti, hogy Tiborom nélkülem lesz 1, azaz egy óráig... Jaj.
Kérek szépen megnyugtatást, ha másnak is voltak hasonló tünetei. Azt is szívesen olvasom, hogy "nem, LKT, ilyen csak Veled történik, ez tök abnormális, indulj el, de most, valami pszichiáterhez!"

Sziasztok

ParaLKT
lkt

Ja terápiás célzattal, vissza fogom olvasni Enigma és Kata első időszakának a történetét, hátha ott olvasok valami hasonszőrűt...
lkt

Timi, para tök normális, nyugi!!! :wink: Én hétről-hétre éltem, élek. Először csak látni akartam a pozitív teszt után, ott van-e. Akkor még nem voltak tüneteim, így tök ideg voltam utána, és "csak" a szívverését akartam látni. (Közben lázas is voltam :cry: és sajnos kettőt el is vesztettünk útközben. :cry: Mi hárommal indítottunk.) Aztán "csak" a 12. héten akartam túllenni. Aztán csak az AFP-n. Utána meg a genetikai uh-on.... szóval mindig van miért izgulni. Folytassam? És a mai napig, pedig már a nap minden órájában tudatja létezését mocorgásaival, akkora már :wink: , megnézem napi több alkalommal a kétcsíkos tesztjeimet és könny szökik a szemembe, nem hiszem el, hogy ez velem történik. Volt azért rózsaszín köd is, úgy a 6. és 7. hónapban, de már megint megy a para, hogy várjon még egy kicsit. Olyan közel vagyunk a célhoz! És emlékszem, uh-ról ahogy kijöttünk, repdestem és nagy rózsaszín ködben telt a napom, de másnap már megint ott volt az aggódás, főleg míg nem éreztem őt.
Gondolj arra, már "csak" egy hét és látod a szívverését is! :wink: És lesz megint egy fotód Róla, nem tudom, letszed-e utána. Mert ilyenkor még annyit nőnek, hihetetlen élmény! :wink: Hidd el, Veled történik a CSODA!!!! És MINDEN RENDBEN VAN VELE, SZÉPEN NÖVÖGET ÉS FEJLŐDIK!!!! Hisz a legklasszabb szülőkhöz kerül!!! Nagyon örülök Nektek!!! :wink:

A lehűlés jó is, rossz is nekem egyébként. Most megint sokat görcsölök, és itt meg áll a kupi, de próbálok sokat pihizni, mert még egyszerűen nem szülhetek.

Most ennyi, jövök ma még csajok és írok mindenkinek. Bocs, de muszáj feküdnöm!
Sziasztok!
Melba

KépKép
melba

Stella! Mekkorát nőttek a fiúk! :shock: :lol: Jó látni.

Timi! Annyira drága vagy! Szerintem is teljesen normális ez az aggódás. Még csak Enigma, Gigi és Szani történetét olvastam...ők is nagyon izgultak, pontosabban Gigi nem annyira, hiszen neki akkor már nagyobb volt a pocakja, aztán biztonságban meg is érkezett a jóképű kisfia. De veled is minden oké lesz!!! :wink: Biztonságban van, erősen növöget, és nemsokára hallhatod és láthatod a szívecskéjét. Azt megértem, hogy rossz érzés, ha a párod nincs melletted. Őt senki nem pótolhatja. Marad a telefon. :?
eper1

Aztán a végén meg azon izgulhatsz, hogy MIÉRT NEM JÖN MÁR KI?
Loihi 41+0 :shock:

loihi

Lehet, hogy bolondnak, vagy teljesen hibbantnak tartotok, de nekem néha vannak olyan gondolataim, hogy nem fog sikerülni. sőt, továbbmegyek, egyenesen az, hogy nekem teljességgel nem lehet babám stb. Nehéz ezeket leírnom, de meg akartam veletek osztani. Pedig, még csak az elsőn vagyok túl. És valaki azt mondta, a második alkalommal sokkal könnyebben vette az akadályokat, de én úgy érzem, ez nálam pont fordítva van. most, hogy megtapasztaltam, milyen nagy szerencse ez, ha összejön valakinek, és nekem semmi se történt az első próbálkozásomkor, talán könnyen hajlok arra, hát akkor ez így is marad. elég rossz érzés. most gyurmázom a gondolataimat, hogy kijöjjek ezek közül a rossz gondolatok közül, és optimistán álljak elé. Ti voltatok így, vagy hasonlóan? megértitek a borús gondolataim? bocsánat, ha terheltelek velük titeket, de úgy kikívánkoztak.
k
mango29

Sziasztok Lányok!

Egyenlőre csak egy helyzetjelentésnyi időt engedélyezek magamnak, miután tegnap meg átfutni próbáltam az elmúlt napok hozzászólásait.
Bocsássatok meg, hogy most nem írok senkinek, de igyekszem nem sokat ücsörögni, mert nem esik vmi jól.

Nagyon jó volt látni, hogy sokan szorítottatok nekünk, értünk! Köszönöm mindenkinek a drukkokat, úgy tűnik, nem voltak hiábavalók.
Akivel tudtam, azzal Attilán keresztül váltottam msn-en néhány szót, hogy túléltük a beavatkozást. Timinek külön köszönet, amiért tolmácsolta a híreinket felétek. :D

Szóval szerdán megvolt a vizsgálat.
A dokibácsi ugyan nem tudott időben behívni, de elsőként, külön mehettünk be, Ati is bejöhetett velem és ott lehetett a vizsgálatkor, egyedül a kezem nem foghatta, mert nem fért volna oda, de így is nagyon sokat jelentett, hogy bejöhetett a vizsgálóhelyiségbe. A dokibácsi nagyon figyelmes, óvatos volt, látszott hogy a lelkemre is ügyel és nagyon ügyesen, szinte észrevétlenül szúrt meg. Mindig mondta mit csinál, most fertőtlenít, most uh-val néz, stb, aztán egyszercsak kész is voltunk. Alig volt az egész mindenesül pár perc. Utána még adott egy-két instrukciót, aztán jöhettünk haza.

Itthon valóban szigorúan vettem a pihenést, két napig az ágyban ettem, ittam, csak vécére és fürödni keltem fel. Ahogy Übi is írta, első nap nekem is hasogatott pisilésnél a hasam, de ez velem máskor is megesik mióta babát várok. Aztán harmadnap már asztalnál ettem, de egyébként fekvéssel telt még a nap. Negyedik nap és ma már csak heverészek, fel-felkelek ezért azért, inkább már csak pihenek. Nem is nagyon lenne mit csinálnom, mert Ati festi a konyhát, előszobát, vécét, alig lehet moccanni a lakásban, úgyhogy jobb is nekem a fenekemen.
Holnaptól tervezem hogy napi egy sétát beiktatok (a szokásos háromból), szerdán pedig a Vass dokihoz utazásunk lesz az első autós megmozdulásom. Úgy gondolom, ezek a lépések kimerítik a kímélő életmód fogalmát, ami úgy két hétig javasolt. A doki egyébként két napot mondott kritikusnak, de további könnyű életvitelt javasolt még két hétig.

Drága kis babánk nagyon jól viselkedett, vizsgálat alatt szépen elhúzódott ahonnan kellett, aztán egy-két óra hallgatás után itthon jelezte, hogy újra aktív, szétnézett a portáján, minden okés-e már. :D Azóta is sokat mocorog,ill. mocorgott, mert tegnap délután óta, mióta lehűlt a levegő, azaz újabb front jött, visszavett a tempóból... ma úgy kellett vadászni a kis mozdulatait.
Ahogy az én hasam szokásos módon fáj az időjárásváltozástól, úgy látszik ő sem kedveli az ilyen változásokat. :cry:

Hát nagyjából ennyit tudok írni a dolgokról. Azért írtam ilyen részletesen, hogy ha vkinek a közeljövőben ilyesmire kerül sor, legyen honnan tapasztalatot meríteni. Tudjátok, hogy nagyon féltünk a vizsgálattól ill. az esetleges következményeitől, de a racionalitásunk győzött, így elmentünk. Ezután sem fogok senkit biztatni arra hogy elvégeztesse, én is tudom mekkora dilemma erről dönteni, mindenesetre álljon itt a mi tapasztalatunk is, segítségképpen a döntés előtt állóknak.

Puszi mindenkinek és mégegyszer köszönöm a sok szorítást!

Kép
szkatácska

Sziasztok
A 2-4... vérvétel, sima vérvételt jelent? Bármelyik laborban meg lehet csináltatni? Ha hétvégére esik bármelyik nap, akkor hogyan tudják levenni? Ilyenkor mit csináltatok?
Előre is köszönöm
kagyló

Szia Csajok!
Köszi az együttérzést a házzal kapcsolatban.
Mostmár nem "fáj" annyira, mint elsőre. Főleg, hogy elkezdtek iparkodni a drágák végre.

Mango:)
Köszi a dícséretet. Remélem, igazad lesz! :wink:

Erika:)
Ezek a babadíszek SZUPEREK!! Nagyon ügyes vagy és még ötleteid is vannak!
Annának jó dolga lesz nálatok! :)

Köszi a gyógytea info-t újfent.
Borsmenta volt is itthon, iszogatom is serényen.
Lehetséges, hogy még az átlagosnál jobban is kiver a víz tőle? Tök hűvös, száraz szobában is hihetetlenül izzadok és gyanús, hogy mindig az után, hogy ittam a teából...

Loihi:)
Ti még mindig egyben. És nincs semmi panaszod? Vagy ez nagyon hülye kérdés, így a 41-nél?
Őőőrület. Azért drukkolok, hogy mostmár kívülről is kíváncsi legyen RÁD!

Vanda:)
Látom, ezek a melósok u.olyanok mindenütt. :( Jó volt kicsit kipanaszkodnom magam. (bocsi)
Most egy cseppet jobban beindultak, remélem, tartják az iramot és akkor a babák előtt legalább egy hónapot ott tudok majd tölteni...
Ez a fogyás nehéz ügy, de így talán, hogy nem ez foglalkoztat mindig, könyebben megy, nem?
Legablábbis nekem mindig akkor sikerült leadnom, mikor sokminden más lekötötte a feles energiáimat..

Übi:)
Kedves vagy, köszi! Igen, ez tartja bennem a lelket, hogy milyen jó lesz, ha kész lesz...

Stella:)
Annyira nagyon már a srácok! Iszonyú édes ez a kép! Tök sokszor megnéztem!
A szellemi kapacitásaimat nekem is mindig le kell kötni, de gondolom, ez egy darabig nem lesz téma, ha meglesznek a csajok... :wink:

Nem tudod, hogy hol találhatok statisztikát az ikerszületések/-szülések esetleges szövődményeiről? Mostanában mindenki rá akar beszélni, hogy mindenképpen császárt válasszak és nem akarok indokolatlanul rájuk hallgatni, hanem inkább olvasgatnék...

Timikám!
Húúú, én annyira parás voltam, hogy már szégyelltem. Ezért ide a topikba is mindig nagyon finomítva irogattam. MIndig féltem a leszúrástól is, hogy miért nem tudok örülni a jó híreknek. Szegény Sanikám kapta meg mindig a paráimat inkább.
Teljesen normális, hogy aggódsz. Ilyenkor valahogy túl kell élni azt az időt, amíg eljön a köv. UH. Egyébként nekem mindig sokat segített, ha kiírtam magamból a félelmeimet.
Volt, hogy megírtam, de aztán nem raktam fel, hanem csak félretettem/elmentettem.
És ezzel nehogy pszichiáterhez menj! Ez a legnormálisabb ilyenkor. Még azoknál is, akiknek nem kellett sokat várniuk az égiekre.. :)

Melba!
Inkább pihenj, majd írsz, ha jobban leszel!
Vigyázz Magatokra!

Mango!
Ne tedd ezt velem! Nem adhatod fel!
Szerintem néha ez mindenkit elkap. Jó, hogy kiírtad magadból, az biztos.
Most adj egy kis időt Magadnak és hidd el, megtalálod a napos oldalt is! :)

Katácska!
Nagyon kedves Tőled, hogy megosztottad a tapasztalataidat!
És további jó pihenést!

És Mindannyiótoknak ugyanezt!
réka
Vendég

Timikém,
Az aggódásod és parád teljesen normális, psziho-doki helyett tartalékold a pénzt babakocsira :lol:
Úgy kb. a 20. hétig tart a para állapot intenzíven, amig nem érzed napjában többször is, hogy mocorog a kis drága. Addig megy le a "rizikós" vizsgálatok (tarkóredő, genetikai UH, AFP, négymarkeres, vagy integrált teszt) zöme is. Ha utána jól vagy szerintem nem fogsz már többet nagyon parázni, végre lehet élvezni a terhességet :lol: .

Melba,
Remélem azért Domid kitart még egy jó pár hétig, és nem kapkodja el a dolgokat. Mégiscsak a mami hasában van még most a legjobb helye. Remélem, ha normalizálódik az idő, akkor már te is könnyebben érzed majd magad :lol: , meg a felújíátás java is még hátra van.......

Katám,
örülök, hogy jól vagytok. Anna is nyugisabb, ha hűvösebb az idő, szerintem ez normális. Ügyesen végig csináltátok az egészet, Ati meg biztos 130%-ban kedveteket lesi, csak pihiznetek kell.

Mangó,
Ilyen esetekre, érzések ellen jó, ha az embernek van "B" terve (pl. ha a 2. sem sikerül, akkor elindítjuk az örökbefogadást). A tudat, hogy nem maradsz baba nélkül nagyon sokat segíthet. Legalább is nálunk működött, és Timiéknél is :lol:

Kagyló,
A 2-4. napi vérvétel spéci hormonértékeket néz, érdemes nagyobb laborban (János kórház, Nyírő) leveteni. Ez egynormál vérvételt jelent, amit a ciklus 2-4. napja között kell megcsinálni, tehát nem 2 vérvétel, és így biztos, hogy nem eshet hétvégére.

Stella,
a fiúk gyönyörűek és tényleg hatalmasat nőttek. :lol:

Loihi,
hát még mindig egyben?! Hihetetlen! Most akkor kedden megindítják a szülést, ha addig nem történik semmi?

Mindenkinek jóéjszakát.

KépKép
inari

Kagylókám!
A 2.-4.napi vérvétel sehogyan sem tud hétvégére esni, mert az ugyebár 3 napot foglal magába. Ugyi? :lol:
És azokat a vizsgálatokat kell megcsináltatni, ami erre a napra elő van írva a papírkádon, szóval olyan helyre menj, ahol ezeket le tudják venni.
Ha van még kérdésed, csak írd...

Stella! Gyönyörűek a fiúk, tényleg hatalmasak már. Azért gondolom nem unatkozol, majd bepótolod az elmaradt szellemi termékeket is.

Eper! Hétfő még belefér simán, mert az 5. naptól mennek a szurik, gyógyszerek. Drukkolok nagyon a sikeres stimuhoz!

Ági! Vass doki és jó doki, már alig bírlak követni, annyit kell menned. Sajnálom. Nála is kétnaponta van uh.?

Réka! Mikorra ígérték az átadást? Tényleg jó lenne szülés előtt azért már egy hónappal, legyen időd rendezkedni, meg megszokni az új helyet. Régi lakás már eladva?

Loihi! Még semmi? Nem hiszem el! Nagyon jól érzi magát bent a csöppség.

Timi! Teljesen normális paráid vannak, legalább eten már ne parázz. Minden normális, így kell ennek lenni, nem a "normálisan" jött trehességet éljük át, az lenne a furcsa, ha nem félnél.

Inari! Szerdától tényleg enyhülést mondanak, bár nálunk már most is hűlt a levegő, pont jó. Küldök neked belőle.

Tegnap sikerült egy össznépi szalonnasütés keretében kis csacsira innom magamat, de igen jól esett. Ma persze apával ketten alig bírtuk összeszedni magunkat. De már olyan régen volt ilyen. És nem ettem ám szalonnát, bár a piával is sokat árthattam a fogyókúrámnak. Na ennyi baj legyen,. Havonta egy ilyet megengedhetek. Remélem úgy lesz mint írjátok, hogy a következő hónapban majd jobban megindulnak lefelé a kilóim.
vanda978

sziasztok
Inari, Vanda
Nem igazán értem... Akkor ez most mit is jelent?
Mert a papíron úgy van írva, hogy 2-4. ciklusnap és 19. naptól.
Akkor kétszer kell menni? 2-4 nap között egyszer, és a 19. nap után is egyszer? Vagy a ciklus 2.4.és a 19. napján kell levetetni egyszerre???? Bocsi ha egy kicsit bénázok, és hülyének tünök, de nem értem.
kagyló

Melyik napon is mentetek akkor levetetni?
kagyló

Szia Kagyló!

Kétszer kell elmenni vért venni.

Először a ciklusod második, harmadik vagy negyedik napján, ezt te döntöd el, hogy melyik nap a legalkalmasabb neked.

A második vérvétel a ciklusod 19. napja után van. A két vérvételnek egy cikluson belül kell megtörténnie.

Én a Nyírőbe mentem, mert onnan a vérvétel eredményét elküldik Dévainak és nem nekünk kell visszamenni érte.
kispinty

Kispinty
Köszönöm a válaszodat! Így már megértettem. :oops:

Hát már most bénázok, mi lesz mire a végére jutunk majd a vizsgálatoknak. Jó lesz ha össze szedem végre magamat.... :wink:
kagyló

Köszi, Csajok a Pasik nevében!

Timi :)
A fiúk a szopi mellett kapnak tápit is. Én is emelem kalapom azok előtt, akik csak szopival tudják az ikreket nevelni!
Nekünk csak így megy, de így is annyi anyatejet kapnak amennyi csak van! Ennél többet nem tehetek!
Jó bőrben vannak, szinte egész nap vigyorognak, persze csak ha ott van valaki mellettük.

A párid totál normálisak. És ez így is lesz addig, amig meg nem érzed a mocorgást odabentről!
Én kéthetente jártam uh-ra. utána egy hétig viszonylegos nyugi volt, aztán már alig vártam a következőt, hogy minden rendben van-e.
Pedig már a 13. héttől rendszeresen lehetett érezni a kaparászásukat, de mégis izgultam.

Liohi :)
Ti aztán jól bírjátok!
Drukkolok!

Mango :)
Sajna ezek a gondolatok nagyon sokunknál ott voltak hosszabb-rövidebb ideig.
Ne hagyd, hogy ez az érzés magába kerítsen és eluralkodjon rajtad!
Adj időt a szomorúságnak és a könnyeknek is, de ha itt az idő, akkor mindent bele és legyél nagyon-nagyon pozitív. Ne számolgatsd, hogy mikor kéne megjönnie, le lesd a Mikit minden WC-zéskor!
Bízz magadban és a babókban és hidd el, hogy SIKERÜLT!!!!!

Duddu :)
Tényleg paráztatni akarod magad a statisztikákkal?
Ha nincs különösebb oka, akkor szerintem nem kell csaszi. Ezt úgyis a a dokid fogja eldönteni!
Ikreket is simán meg lehet szülni! Én mai napig bánom, hogy nekem nem jött össze.
Tudom, hogy én mondtam, hogy erre is fel kell készülni lelkileg, de azért a természetes legyen az első!
Én így gondolom!
Ha itt az idő, akkor ez úgyis eldöl percek alatt.
Remélem továbbra is minden rendben lesz és jó darabig húzzátok még egyben!

Szkatácska!
Ügyesek voltatok! Csak így tovább!

Enigma!
Hatalmasak már a Picik!
Hajnesz küldött meghívót a képekhez!
Nagyon drágák!

Látom még Te sem adtad fel, hogy egyszer egy babót sikerül majd szülnöd... Ezek az ösztönök!!! Én is bízom ebben, bár apa még nem igazán van a folytatás mellett. De még van ideje!
Pusza nektek!

Kép
stella9

csajok, köszi a bíztatást!
sokat segített Eper ötlete (és levele :) ), szóval, hogy elkezdtem én is előlről olvasni a topikot, és már az elején találkoztam hasonló gondolatokkal. Ez megnyugtatott, nem vagyok egyedül ezzel. Biztos túl leszek ezen is, legalábbis nagyon remélem, nem maradok ilyen csődtömeg.
mango29

Sziasztok!! Pénteken jön az 5. inszem!!

Ja és összeismerkedtem Eperrel, mert megismerte a buci fejemet!! :-)
Ági28

Mangó!

Igen, igen. Ez egy nagyon jó terápia, elolvasni előlről a topikot, anno én is megtettem,és látod, most is már az akadályt leküzdött sorstársaim példájából "táplálkozom". Ha visszaolvasol, látni fogod, hogy mindannyian kivétel nélkül átéltük ezt a világvége hangulatot.

Kagyló!

Azért kell a ciklus különböző időpontjában a 2 vérvétel, mert különböző ciklusfüggő hormonokat mérnek az adott időpontban.

Vanda!

Egy kis bódulat néha olyan de olyan jól esik. Csak a másnap nem a legkellemesebb... Mindjárt másnap dél van, aztután könnyebb lesz kicsit:)

Köszönöm az összes biztató szót!!! Én is szegény Tiboromat sajnálom, mert nagyon kapja tőlem az idétlen kérdéseket. De ahogy olvasom ez az apák sorsa...
Ami érdekes, nem telik el úgy egy éjszakám sem, hogy ne kerüljön kesze-kusza álom-gondolatvihar kettősömbe a Baba. Vagy épp tök optimistán látom éjjeli tudatommal a dolgot, vagy győzködöm magam, hogy tessék pozitívnak lenni.
Ez azért furcsa, mert életemben először történik ilyen velem, hogy az éjszakáim is erről szólnak. Talán azért mert életem egyik legfontosabb (ha nem a LEGfontosabb...) eseménye történik velem, illetve bennem.
lkt

Sziasztok! Még mindig egyben. Egyébként tök jól bírom, bár irgalmatlan erőseket rúg már. Szerdán kell mennem dokihoz és valószínű csütörtökön indítanak. Már alig várom! Azért mostmár nyugodtabb lennék, ha kint lenne. :roll:

Puszi Mindenkinek!
Loihi 41+1

loihi

Szia Ági! Nagyon jó volt megismerni téged! :lol: Csak keveset tudtunk beszélgetni. De nem baj, mert legalább hamar behívott Vass doki. Azt hittem, többet kell várni.
A pénteked izgalmas lesz! Nagyon szorítok! :wink: Egyébként nekem is kell mennem, de csak fél 11-re, addigra te már túl leszel az inszemen! Ilyenkor bent kell lenned a szobában, nem? Lehet, hogy találkozunk?

Vanda! Kösz a bátorítást, ugyan már csak utólag olvastam, de nagyon jólesett!
Na végre, kicsit lazultál! :lol: Lehet, ma kell egy kis aszpirin, de legalább kiengedted a gőzt. Nem lehet mindig dolgozni! :D

Mangó! Hogy vagy? :P Nem csődtömeg, hanem egy normális ember vagy, normális érzésekkel! :wink: Látod, mindenki átmegy/átment ezen...sajnos.

Timi! Ezek akkor nagyon jó álmok, bátorítanak! Biztos a kicsi üzen: "Anya, ne aggódj, idebent minden rendben! :wink: "
eper1

Eper!! Bocsika, hogy nem vártalak meg, de rohantam dolgozni!! Mondtam is a férjednek!! Igen sajna keveset tudtunk dumcsizni.

Pénteken nekem 2-re kell majd mennem. És csak a rendelőben történik meg az aktus a doktorbácsival! :oops:

Sok gyogyót kaptál??
Ági28

Sziasztok :)

Loihi :)
Te még itt ????????? :shock: :shock:

A mai napot nem tudtam visszaolvasni, csak Timinek reagálnék a tegnapi írására:

Timikém!!!!
Teljesen normális vagy!!! Vagy akkor én is hülye vagyok!! :wink:
Eper jól írtal, hogy én azért nem aggódalmaskodtam mert amikor elkezdtem ide írni akkor már asszem a 20. hét körül jártam. Na de elötte............ :shock: Nekem semmiféle terhes tünetem nem volt. Nem volt hányingerem, nem kívántam semmi kaját. Na egyedül székrekedésem volt. AZt viszont meg azért utáltam mert azt hittem, hogy a nagy erőlködéstől majd leválik az embrió.... :oops: AMikor meg rendesen tudtam wc-ni, akkor megrémültem, hogy akkor most mi van??????? Én is egyik uh-tól éltem a másikig. Ott nagyon jó volt, de aztán már másnap megint elkezdtem rettegni, hogy mi van, ha már nem is él!!!! AZ első uh után szó szerint kényszeríteni kellett magam, hogy nem csináljak több tesztet! Míg jártunk a lombikra azt hittem, hogy ha meglátom a két csíkot meg fogok nyugodni. De sokkal stresszesebb lettem. És a szülés után csak fokozódott.... Miért nem kakil?? Miért kakil ennyit?? Miért alszik?? Miért nem alszik???? Próbálj Te is egy kicsit lazítani. És le kell írjak egy valamit, amitől lehet, hogy most többen kiábrándúlnak belőlem..... : Én is vártam állandóan a rózsaszín ködöt....... De soha nem jött el!!!! SZörnyű érzés volt, hogy még a szüléskor sem. Persze örültem, hogy ott van és sikerült. De ez furcsa dolog és nagyon bele tudja magát hergelni az ember. Hogy akkor én most egy tapló vagyok, hogy nem éreztem azt a mágikus örömet amivel teli vannak a kismama újságok és a reklámok. Igazából én azt vettem észre, hogy inkább gyönyörű pillanatok vannak. Amikor csak elnézem, hogy mit össze bohóckodik, hízeleg. És, hogy milyen csodálatos és okos kisfiam van. EZekért érdemes élni és bearanyozza a napokat. De a másik oldalon ott van az állandó féltés, aggódás és felelősség. Rá fogsz jönni, hogy nagyon kettős érzés az anyaság és teljesen helyén való ilyeneket érzeni, gondolni. Csak hát sajnos ezekről nem szoktak beszélni.
Millió puszi neked!!!!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Eper!

És mi volt Vass dokinál?? Mit mondott, miket írt fel?? Milyen a benyomásod a dokiról??
Nem ám nem leírni!!
lkt

szisztok
Köszönöm az információkat!
kagyló

szevasztok csajok4
csak elköszönni jöttem, holnap Zürichbe utazunk a párommal. vasárnap jövök.Addigra Loihi is már kezébe fogja tartani a picikéjét, Eper és Ági pedig nyakig benne lesznek a dolgokban, úgyhogy mindenkinek ezerrel szorítok! Pihenjetek, lazítsatok ti is, Vanda, Kagyló, Lkt, Gigi, Stella, Enigma, Inari! Elnézést, ha kimaradt valaki!
sok puszi, kata
mango29

Mangó! Jó pihit, kellemes utazást, miegymást!

Kagyló! Akkor most már érted tutira? Nyugodtan írj, ha nem, bár már leírták neked mire idekerültem.

Timi! Az éjszakáim nekem is irtóra furcsák voltak, állandóan babásat álmodtam, néha szültem is. De szerintem ez természetes, hisz mint te is írtad, ez a legnagyobb dolog az életben, legalábbis nekünk. Meg azok az álmom egyszerre voltak szörnyűek és gyönyörűek is. Te is így vagy vele? Valahogy az éjszakai állandó pisilések sem voltek terhesek, szinte örömmel keltem fel mindig.
Én nem is tudtam semmi másra gondolni, hiába is akartm terelni a gondolataimat, nem ment.

Ági! Péntekig nem is kell már menend? Így előre megmondta? Már hallottam mástól, hogy nála így van, nem kétnaponta. Azért valljuk be igazán költségkímélő megoldás.

Eper! Neked mit mondott? Milyen gyogyikat kaptál? Írj le mindent!

Loihi! Háááát, szegénykém, gondolok rád sokat. Már csak pár nap, ha addig nem bújik ki őkelme. Türelem, türelem, babát terem.

Képzeljétek, én ma megint vérzem. Ugyanolyan szinte semmi van csak, mint múltkor, talán attól is kevesebb. Nem értem, hogy ez most mi, még két hete volt utóljára. Ezentúl bepótolom az eddigieket?

Azonkívül várom azon hozzászólókat, akik tudnak nekem segíteni, hogy hogyan lehet motiválni jobban munkára embereket. Két emberkével nem bírok zöldágra vergődni, nem igazán akarnak dolgozni, inkább csak úgy letudják a napjukat. Ez eddig még elment, de most már nem igazán tudok velük elszámolni. Nem akarok keményíteni velük szemben, mert nem akarok "hülye picsa" lenni. Szerintetek?
vanda978

TIMI!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
csak most olvasom, hogy SIKERÜLT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de jó Neked....

a
madaran

Ági! Ne viccelj már, tudtam, hogy menned kell dolgozni! :lol:
Azt hittem, reggel végzik az inszemeket és egyebeket, és egy kicsit azért pihenned kell a szobában. Bár még így is lehet, hogy találkozunk, mert 10.30-ra kell menni, aztán 12-kor előadás, ami elég hosszú lesz (állítólag).

Gigi, gondoltam, hogy sokat paráztál, csak akkoriban már nagy volt a fiad, és úgy láttam, te voltál a lelki támasz, a segítő, megnyugtató háttér. Egyébként nagyon klassz anyuka vagy, ez látszik Olivér boldog, kiegyensúlyozott egyéniségén. Látnod kéne magatokat kívülről! Azok a pillantások!

Mangó, itt is elbúcsúzom tőled, bár írtam emilt, talán még elolvasod utazás előtt. Érezzétek magatokat jól, kellemes pihenést kívánok! :wink:

Vanda! A mensidet én sem értem. Nem lehet, hogy az Aviva hatása? :roll: Vagy a meleg...na jó, nem találgatok, fogalmam sincs. De legalább elkönyvelheted egy újabb mensinek, aztán mire Dévai visszajön a szabiról, kezdhettek is. Bár ez még mindig csak 2 volt, nem?
A munkával kapcsolatosan nem tudom, segít-e, de talán reggel lehetne egy rövid megbeszélést tartani, hogy mi az aznapi feladat, kitől mit vársz, mit és mennyi idő alatt, és akkor kézzelfoghatóbbak lennének az elvárásaid. Ha pedig nem csinálja meg valaki, akkor lehet emlékeztetni. Nem hiszem, hogy ettől rossz főnök lennél. Egyébként ha beléd akarnak kötni, úgyis beléd fognak, de nehogy már azért legyél sárkány, mert szeretnéd, ha dolgoznának a munkaidőben. Nálunk ez működik a suliban, mindenkinek megvan a maga feladata, nem lehet átpasszolni a másiknak, mert egyénenként kérik számon. Most nem a tanításról beszélek, hanem a többi munkánkról. Kis iskola vagyunk, így sok feladat van, ami nem igazán tanári jellegű. Ha rossz ötlet, bocsi.

Ági,Timi és Vanda, kösz az érdeklődést :oops: , olyan kedvesek vagytok. Vass doki aranyos volt, egész szimpi, már amennyire ilyen rövid idő alatt el tudtam dönteni. A méhvizsgálat -bevallom- nekem fájt, de azért elviselhető volt. A hasam még érzékeny, de nem vészes. A gyógyszerezés holnap reggeltől indul. Clostilbegyt: este 1 szem, Gonal F 75: reggel 1 ampulla, Merional: fél szem reggel, Prednisolon: reggel fél, este 1 szem, Kálium R: minden második nap 1 szem, Folsav: reggel és este 1-1 szem. Mindez péntekig. Aztán a folytatás az UH függvénye.
Az asszisztens egy tündér volt, vörös hajú hölgy, a nevét sajnos nem tudom. Talán Györgyi vagy Gyöngyi. Majd megnézem a Dévai honlapon.
Amit nem értek: Vass doki azt mondta, PCO-s vagyok, rá is írta a lombikos lapomra a kockázatokhoz...amikor régebben Dévainál rákérdeztem arra, hogy a multiciszta azonos-e a PCO-val, határozottan azt mondta, a kettő nem ugyanaz...szóval emiatt kicsit kibuktam.
eper1

mango29
Jó utat!Pihenjetek sokat... :lol:
Vanda
Szégyelem de nehéz szülés volt, nem igazán értettem az elején belőle semmit sem. Már azt hittem mind a három napon kell menni. Egy kicsit nehezen oldottam volna meg a munkah.... :oops: :wink:
De azért köszönöm. Egyre jobban közeledik, és kezdek félni. Főleg a csalodástól, és attól... hogy soha nem tudom meg mi az, hogy anyának lenni. :oops:
De nem adom fel, újra és újra kezdem... :wink:
Eper1
Nagyon sok gyógyszert kaptál.Mennyi lesz árban? Mikor lesz az első UH?? Emelték már a gyógyszer árakat, vagy még a régi ára van?Hú te már túl vagy a méh vizsgálaton is... gondolom nem volt egy leány álom. Nagyon megkinzott??
kagyló

Sziasztok :)

Kislány :)
Köszönöm!! Nagyon jól esett amit írtál! :oops:

Kagyló :)
Nekem ugyan ilyen gondolataim voltak mint most neked.
Olivér a negyedik lombikra sikerült, elötte volt 6 inszemünk. Én már úgy jártam a lombikokra mint más a boltba :( És én sem hittem benne, hogy sikerülni fog. Arra gondoltam, hogy miért sikerülne a negyedik ha eddig egyszer sem sikerült :?: :!: Mi lesz most más? Másoknak sikerül, csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Tehát én abszolút negatív voltam. Talán így védtem magam a csalódástól. De hát ez sem megoldás.
Meg fogod tudni, hogy milyen anyának lenni!! Hidd el. Nagyon örülök, hogy az utolsó soraid már pozitívak!!!! Sikerülni fog!!!

Vanda főnökasszony :)
Nálunk is hasonló gondok vannak. Viktor most az egyik csajnál azt a módszert alkalmazza, hogy napi jelentést kell írnia, mert hát ő sem szakad meg a munkában........ Ügyes lény :wink:

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?