Köszi a mackódícséreteket! Átadtam neki!
De nem olyan nagy szám, ha ilyen csomagban veszi az ember lánya.
Most nagyobb dobásra készülök, de egyenlőre csak lelkiekben...
Azért, ha sikerül, azzal is dicsekszem majd...
Mango!
Ezt a két kézműves boltot nem is ismertem. Köszi az info-t.
Ma járt nálunk Párod, végülis leszerződtünk. Hát majd most kiderül, h. mi lesz!
Nagyon drukkolunk, hogy elmenjen! Nagyon szükségünk lenne már a pénzre.. Köszi a közvetítést!
Szóval akkor már neked is van gurud. Néha jól jön egy kis külső segítség.
Melba!
Én is mindenen elbőgöm magam..
VOlt benne valós probléma, meg hiszti is, de azért megbocsátható, legalábbis Sani ezzel vígasztalt...
Ideje lenne újra összefutni, h. megmondjuk mennyit nőtt a pocid.
Jövő hétfőn megyünk legközelebb dokihoz és most jól megnézem magamnak azt a sokat emlegetett szülésznőt, mert hétfőnként ő az asszisztens... kivi vagyok.
Erika!
Szinte u.ezeket a tüneteket produkálom. Lábdagadásom is maradt sajnos, sőt, ha nem figyelek, nagyon durva. De ha pihentetem és hűsítem eleget, akkor azért nincs nagy baj. Csak sokszor már a vádlim is megfájdul tőle.
Kíváncsi leszek, mint mond majd dokinéni rá. Húú, melyik teát is írta, hogy segít? Nem találom, ne haraudj! Pedig esküszöm, kerestem.
Én is a hűvösért könyörgök, de mindhiába..
Vandalino!
(remélem, én is szólíthatlak így, nem csak Juci barátnénk.. )
Vagy inkább főnökasszony? Jól bejött ez a munka Neked! Tök jó!
Csak el ne kiabáljam...
Gyere, amikor bírsz, mi itt leszünk!
Piroskával mi újság? Vagy inkább ne kérdezzük ennyit?
És remélem, a munka hevében a 3. cickód is elfelejt növekedni, sőőt visszafejlődik!
Timikám!
Bizony, én szinte a legelején kénytelen voltam kismami gatyókat venni, mert nagyon durván puffadt a hasam.
Ilyenkor állítólag eléggé leállnak a belek és kell nekik 1-2 hét, mire helyrejönnek. Persze, nem mindenkinek ilyen gázos.
Nem baj, legalább van tünet, mert ugye attól is ki tud lenni az ember lánya, ha nincs...
Amúgy remélem, egyéb panaszod nincs..
Sárgabari sablonnal nem vagyok képben, de holnap megyek kézműves boltba. Nézzek neked?
Csak aztán hogy juttatom el? Mondjuk pócstán?
Kata!
Ügyesek voltatok!
Húú, mennyi link. Mikorra fogom én ezt átnézni..
Juci!
Sze'ntem nem lehet minden kézműves boltban maci-csomagot venni, de Mango írt két boltot is.
Én egy vásárban vettem.
Mit nem értettél a szőrmén? Hogy nem adhatom a skacoknak, mert lenyelik? Vagy hogy készen kapod a szabásmintát? Azaz egy téglalap alakú szőrmedarabra már rá is rajzolják a részeket és csak ki kell vágni és varrni.
Ja és ha mosni akarod, nem mindegy, h. mivel tömöd meg. Én tömtem azzal, amit találtam. NEm hiszem, h. Mackótestvér sok vizet fog látni..
Akkor végül maradt a jól bevált útirány? Legalább nem csalódtok mi? Meg lehet a langyi vízben poshadni..
Kecót most rábíztunk Mango párjára is, meglátjuk, mire jut vele.
Apropó!
Nem fogjátok elhinni, hogy a mi drága melósaink egyike mit művelt.
Le van szerelve a rötyi, mert csinálják a fürdőt. Azt már egy hete viseljük, hogy a kert mindenhol olyan pisiszagú, hogy felfordulok, de legutóbb reggel a ház oldalán (nem túlzok) 15 cm magasan és környékén v.melyiknek a nagydolgát találtuk.
Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek.
Azért nem szóltam, h. tele van a kert csikkel, barackmaggal (a mi fánkról persze), cserépdarabokkal, teavajas papírral és sorolhatnám.., de ezt már nem hagyhattam szó nélkül. De hogy hozhatnak ilyen helyzetbe? Iszonyat.
SZerencsére estére eltűntették..
WishDrága!
Hát akkor hiába is írkálok Neked mail-eket.
Nyomasd a husit és ne ijesztgess minket!
Nyomás haza a kh.ból minél előbb! Sok-sok puszi Neked, sőt remélem, Nektek (Timiéknél bejött ez a megszólítás)
Kagyló!
Hát persze, hogy lesz pocakod!
Ne add fel! Morcos doktorunknál jó kezekben vagy!
Eperke!
És nálad mi újság Piroskával?
Vagy lehet, hogy megvárja Dévai doktorbácsit?
Nnna, most assz'em bepótolódtam rendesen.
Jó éjt mindenkinek!
réka