A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv: Akkor most az a tét, ill. a kérdés, hogy mi az erősebb érzelem: a párod iránti szerelem, vagy a kismagocskád iránti kötődés...
Biztos, hogy nem fogja még átgondolni mégegyszer ezt??? Lehet, hogy csak a hirtelen felindulásból mondta ezt neked ??!!
Hű hallod...ha annyira akarod a bébit, és most miatta neadjIsten elvetetnéd, akkor emiatt mindig haragudni fogsz rá a későbbiekben és ez egy olyan tüske marad majd benned, amit nem lehet begyógyítani.
Ha meg a másik variációt választod, akkor meg nem lesz Apafej se kicsinek se Istóknak és az nagyon-nagyon rossz tud lenni...
Most légy okos :roll:
Hátha történik valami csoda Apafejjel!

Zsan: szerintem ha a fejeden van a tetkó az nem elég védelem, inkább máshová is tetkóztassál :mrgreen:

R
rylie

Votiv,

Egyrész gratulálok a pici babához, másrészt drukkokat és rengeteg kitartást küldök neked, hogy ezt a helyzetet a lehetőségekhez képest a legjobban meg tudd oldani ++++++++++++++++++

Lehet hogy nem kellene itt ilyennel előhuzakodnom (bocsánat érte ha gond), de ő is felelős azért az életért, hiszen nem te egyedül döntöttél felette, ő is kellet hozzá hogy lehetősége legyen megfoganni. Mi az hogy "bepalizta" magát? Ő is ott volt az ágyban, nem tett a védekezésért semmit, akkor mi az hogy bepalizás?
Ha annyira nem akart gyereket, akkor ő miért nem vigyázott jobban?
Bocsánat, de nem szeretem az ilyen pasikat, akiknek a legegyszerűbb ha a párjuk elvetet egy csöpp életet, pedig apró dolog lenne tenni ellene.
De persze ez mostmár mindegy, csak ilyenkor mindig dühöngök egy kicsit magamban...

Viszont téged nagyon sajnállak ezért a helyzetért, mert ahogy én is látom ez egyenlőre sehogy sem a legjobb helyzet. De azt neked kell egyedül eldönteni, hogy tudod-e esetleg egyedül (remélhetőleg nem hosszútávon egyedül) a két lurkót, mert ha igen, akkor a te oldaladról megvan a döntés, aztán ő meg el tudja dönteni hogy akar-e ehhez csatlakozni vagy nem.
Mert abban teljesen egyetértek Rylie-val, hogy ha te szeretnéd ezt a babát, és vágytál rá, akkor az életed végéig valószínüleg egy nagy tüske lenne hogy nem hagytad megszületni....

Jaj, nem egyszerű kérdés, kitartás!!!! ++++++++++++++++++

Dorka

Kép
szdorka

Úgy látszik, nagynyuszi meg Dóci szinkronestek, lányom nemrég jött az apjával a Szájsebészeti Klinikáról, kisbuta azt hitte, a szék nem dőlhet el, alsó ajkába vájta a fogait, de hálistennek semmi baj, varrni nem kellett, kenegetni kell fertőtlenítővel, de ne tudjátok meg, hogy leizzadtam :shock: főleg amikor csak annyit láttam, hogy dől a szájából a vér... szerencsére igen simán megúszta.
A Klinikán nagyon aranyosak voltak, soron kívül behívták, kapott fecskendőt, most evett egy hatalmas adag makarónit ebédre :D
Ültem itthon, marciügyeletben, vártam a telefont, és közben arra gondoltam, hogy mennyi ilyen lesz még... és fohászkodom, hogy mindig ekkora legyen az ijedtség, és ilyen kicsi a baj...

Votiv,
kurva szar helyzet ez, ahogy írtam is :( Igazából nincs jó megoldás, vagyis csak az idő fogja eldönteni, hogy mi lesz az. A lényeg, hogy itt vagyunk, ha bármi van, szólj, add ki magadból, ahol tudunk, segítünk!!!

vera
kisün

Malena,
üdv itt, akkor nálatok sem lesz nagy korkülönbség, gratulálok a babához :) kinél szültél? :)

Lindi,
picipocaklakó édes, jöttek az emlékek rendesen :)

Macs,
na, az alapozás már nem is olyan rossz... még néhány évtized, és be is költözhettek :mrgreen: bocs hüje vagyok :)

Moose,
most épp száz százalékig át tudom érezni, pontosan milyen borzasztó volt nektek, remélem, nagynyuszi gyorsan rendbe jön!!!!!

v
kisün

Votiv, jajaj :(. tartottam tole, h valahogy igy fog reagalni az embered :( :(. amiket irtal eddig rola, egyertelmuen az jott le, h o mar nagyon semmikeppen nem akar tobb porontyot. a nagy kerdes persze az, h akkor miert engedett neki egyetlen eselyt is????? hatha nem? :shock: es ha igen??? huhh, ez nem lesz egyszeru, de drukk innen is, h ugy alakuljon, ahogy a legjobb!

Malena, udv itt :)

Moose, :( :(
recca

Sziasztok!

Moose

Így utólag is Boldog Szülinapot Nagynyuszinak! És jaj, nagyon szörnyű amit írtál, szegénykém, gyógypuszikat neki!

És a többi kis betegnek is, mindenki gyógyuljon meg!

Fibi

Holnap megyünk dokihoz vándorhere ügyben, úgyhogy majd akkor többet tudok mondani.

Votiv

Először is gratulálok! De nem írigyellek most, remélem apafej ilyeneket, csak a sokk hatása alatt mondott, ami érte őt azzal, hogy lesz egy 5. gyermeke. És ha jobban átgondolja akkor rájön, hogy csodás boldog élete lesz akkor is ha nem 4, hanem 5 gyermeke lesz, sőt! Szóval drukkolok nagyon, hogy megváltozzon a véleménye!!! Istinek pedig mielőbbi gyógyulást!

És képzeljétek mi is voltunk nyaralni 3 napot, ugyanis ebben a nagy melegben már minden bajom volt, a páromra is rájött a depi nemcsak rám, szóval nagyon nyűgös volt meg minden és jött egy hirtelen ötlet, hogy hagyjunk itt mindent és menjünk el egy jó szállodába ahol van légkondi, meg medence meg ilyesmik. Úgyhogy megnéztük mennyi a kártyán a hitelkeret és jól elhasználtuk. 8) Jaj, annyira jó volt egy kicsit elszabadulni. Csak 3 nap volt, de annyira felszabadultam tőle. Bendit egyszerűen nem lehetett kiparancsolni a medencéből. Rendesen hisztizett, amikor ki kellett jönni.

Úgyhogy most én kivételesen nem vagyok depis, bár izgulok kicsit a holnapi dokilátogatás miatt, de remélem minden rendben lesz.

ruz
ruzicsky

Ruz!
Jól tettétek, hogy elmentetetk pihenni egyet! És merre jártatok?
Remélem a doki holnap mindent rendben talál.

Kisün!
Szegény Dóci :cry: A lényeg, hogy nincs nagyobb baj, de akkor is borzalmas lehet egy vérző szájú gyerek... Jobbulást Dócinak!
manoka11

Ruz,
ez igen!!! helyes!!!

mennem kell, enyim pozitiv energiagombóc vmiért engem akar a szőranya helyett... :roll:

Dócinak külön puszi!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Itt Sziréna Géza szabadfogású birkózó - és ökölvívóbajnok (ki is időnként jó hangosan nevetgélő és gyöngéden szemembenéző is tud lenni) és hajattépő anyája jelentkezik. Sziasztok!

Szájfájós lányoknak gyors gyógyulást, Istipóknak és Emmának is, Vándorherék meg találjanak már vissza a helyükre (micsoda dolgokra képesek ezek a kispasik, hát ez álmaimban nem szerepelt!) Malénának üdv. és nyomjál fel fényképeket Pocakosoknak sok örömet. Macskacsaládnak sok energiát Fülöpkergetéshez és házügyintézéshez, Neet mit főzöl, ha végre kimész a konyhába?

Rylie - matricás mondatod :lol:

Zsanci :) nono, és akkor a szőke kékszemű kislányt ki fogja megszüléni neked??

Fibi :) Szerda nem lenne jobb esetleg? tudom, hgoy ez már-már a hülyeséget súrolja, de én még hiszek az időjósoknak, kik szerint szerdán már kezd picit hűlni... és akkor Pocakék is jönnének.

Votiv - te meg úgyis tudod...

indianyo

Hej, ha így lenne ötösöm a lottón....:)...Istinek is, Emmának is, és az Oxitól kapott infok alapján vsz. Vikkának is 3 naposa van.....

Votiv!
Ez olyan szomorúan és egyben dühítően hangzik....az első gondolatom az volt, hogy cuccolnék és jönnék... persze ez vsz. az első felindulásom lenne, aztán megpróbálnék lehiggadni és beszélni apafejjel - persze ha hajlandó rá..... ha szereti Istit (akinek később tök jó lesz egy korban nem nagyon messze lévő tesó), és ha szeret Téged (aki szeretnéd ezt a kis babácskát), akkor hogy mondhat ilyet????????? jaj, most megint felháborodtam...úgyhogy nem is írok tovább inkább semmit, mert nem akarlak megbántani, meg beleszólni vagy ilyesmi...
De azt tudd, hogy mi itt vagyunk és segítünk bárhogy lesz!!!!!!!!! És ha esetleg pszichológusra van szükséged...... :wink:

Malena!
Üdv itt!!! Írja majd még magatokról!!! Kinél szültél? Merre laktok???

Zsan!
Váltunk végül dokit, de nem hozzá megyünk.....barátunk rendel a Vahotban, csak ő felnőttdoki....és ő ajánlott ott egy gyerekdokinénit...most beszéltem vele, és naggggyon nagyon szimpi volt...elmondtam, hogy azért szeretnénk váltani, mert az előző dokibácsink hozzáállása azt suggalta, hogy a gyereknek nincs lelke....és maximálisan egyetértettünk benne, hogy ez durva, és hogy mennyire fontos ezt is figyelembe venni, és mikor megtudta, hogy pszichomókus vagyok, azt mondta, hogy már szimpi vagyok neki :) :) :)....szóval szerdán megyünk megismerkedni, remélem a személyes benyomás sem lesz különb.....:)

Nagynyuszinak, Dócinak sok puszi és gyógyulás....!!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün

Neee, Dóci is?? :( Szegényke, jaj úgy sajnálom a kis butuskákat! Gyógypuszi neki is!

Manóka

A Szigetköz Wellness Hotel nevű szállodában voltunk Dunakilitin, bár a szálloda inkább valahol a pusztában volt. Ahova egyébként úgy jutottunk, hogy elkezdtük felhívogatni az Interneten látott nekünk tetsző szállodákat, de persze egyikben sem akart lenni hely (és még panaszkodnak a magyar szállodák...) és ez volt az első, amiben volt szoba, úgyhogy így kerültünk oda. Egy kisebbfajta hotel volt, kinti-benti medencével, Dunaparttal. Szép a hotel és a mérete miatt olyan családias. Úgyhogy nagyon jó volt. Majd teszek fel képet is, ha nem bánjátok. :)

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Votiv: Erre nem tudok mit mondani. :(

Bog: Épp azt ecseteltem, hogy ember legyen a talpán, aki nálunk meg tudja állapitani, mi volt ez :) pöttyök akár a melegtől is lehettek, de ha jól tudom a 3 napos ránk már veszélytelen, de egy majdnem felnőtt és én is elkaptam. Szóval csak lottó 4es :D

Ruz: De jó nektek! Már én is néztem azt a szállodát, minden jó volt? A kórház után mindenképpen legalább egy hétvégére el szeretnék szabadulni valahová apával...

Malena: Üdv itt!

Indi: Jajjdenagyon együttérzek veled :) Nálunk is nagy szenvedés a fog. Most, hogy V beteg volt + jönnek a rágófogak 30 évet öregedtem...
Eddig tartott a naaaaaaaagy délutáni alvás most is...

Oxi
oxigen
Györköny

...rohanásban vagyok, csak gyorsan reagálok 2-3 dologra:

Docinak és Nagynyuszinak gyors gyogyulást a sebére, és gyors felejtést!! Emmának, Istinek és Vikkának is jobbulást!!

Votiv,
többiek már mindent elmondtak, együttérzek Veled, és szoritok!!! csak még annyit, hogy ugyanazt akartam irni, mint Recca, hogy ha Apafej már korábban is mondta, hogy nem akar mégegy gyereket, akkor hogyhogy "becsuszott"? ezért ö is felelös...

Indi,
nekem a szerda nem igazán jo :( csütörtökkel hogy álltok? :lol: de ha nem jo a csüt., akkor menjetek talizni Pocakkal nyugodtan, ugyis fogunk még a nyáron találkozni biztos :D

KépKép
fibi

szeretnék nektek örömet okozni, ime egy cikk részlet, az indexről:
...A műsorvezetőt, Hajdú Pétert nem sokan szeretik, pedig ő csak a könyörtelen evolúció terméke. Az úgy volt, hogy tátongott egy hézag a média ökoszisztémájában, hiányzott ugyanis a beszólós/bekérdezős bulvártapló típusa. Természet anyánk ilyenkor mindig megoldja a dolgot, és előbb-utóbb megjelenik egy olyan életforma, amely betölti a rést.

forrás:http://comment.blog.hu/2006/07/31/p11892#more11892

az egész cikk szórakoztató, nekem azonban az eleje tetszett a legjobban.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi,
dejo, hogy hazajöttetek:) képeket teszel fel? :D

Ruzi,
akkor holnap ird meg, kiváncsi leszek.

na, mentem, pussz

KépKép
fibi

szoval az ugy volt, hogy jottunk fel a setabol, epp szalltunk ki a liftbol es akkor hasraesett a porazban (mert egy hetig mi suppoertaljuk aposek kutyajat es en ollllllyan hulye voltam, hogy a kezebe adtam es elottem mentek en meg mogottuk es igy nem tudtam elkapni :( )... es mar tobbszor elofordult, hogy mikor elesett, verzett a szaja, es iny altalaban rogton elall, ajak es nyelv viszont sokaig verzik... de eddig mindig ugy volt, hogy mikor elallt, akkor mar minden oke volt es nem sirt meg nem panaszkodott... de most tobbszor ujra kezdodott a verzes... en ettol nagyon megremultem, de telefonoztam gyerekdokival es megnyugtatott, hogy 24 oran belul ez meg lehet normalis, meg apa se esett ketsegbe, altalaban mikor sirt, akkor kezdodott ujra, biztos olyankor ugy huzta el a szajat, hogy megint szetnyilt a seb... fogait ugy lattuk oke, felso ajka nagyon megduzzadt es sokat panaszkodott, hogy faj, de mikor elallt, jo kedve volt, jatszott, teljes gozzel ugralt is, evett is, mondjuk inni kevesebbet ivott, mint szokott, pedig kulonbozo technikakat vegigprobaltam... szoval en mar a serules utan rohantam volna az ugyeletre, de apa es a gyerekdoki sikeresen lebeszelt :evil: delutan nem aludt, csak este hetkor, de nyolckor felebredt, meset nezett, sirdogalt, aztan egyszercsak megint elkezdodott a verzes, en mar morogtam, hogy mostmar nem kene tovabb varni, vigyuk el orvoshoz es telefonaltam a hugomnak, hogy jojjon at a kicsire vigyazni, es aztan mar omlott a szajabol a ver es apa is ketsegbe esett es akkor fogtuk a kicsit meg par cuccot meg a nagyot, be az autoba es gaz... es meg jo, hogy a kocsibol felhivtam a budai gyerekkorhaz ugyeletet, ahova tartottunk, mert mondtak, hogy nem is hozzajuk menjunk, hanem a janos korhazba (tenyleg, akkor ezek vajon mi a sz.rt csinalnak?), meg hivtam a hugom, aki kivetelesen tenyleg tiz perc alatt atert hozzank, hogy bocs, de mar majdnem a korhazban vagyunk... ja ez fel tiz korul volt... valami hatso kapun kellett volna bemennunk, de bementunk az elson, amit elertunk es a portas magyarazta, hogy merre, de meg akkor sem tudtam volna megjegyezni, ha tobbszor elmondja, es ez egy kalandpalya: ket gyerekkel rohansz egy hatalmas kivilagitatlan parkban emelkedonek felfele, a beton allati godros es kozben a kivilagitatlan, feliratozatlan epuleteket sasolod, csak szofoszlanyokra emlekszel az utmutatobol, aaaa... valameddig eljutottunk, ahol volt egy csomo ember, de az meg nem a gyereksebeszeti ambulancia volt, ugyhogy megkerdeztuk az elotte allo mentosoket, hogy most meg merre, ok meg elkezdtek magyarazni, de aztan azt mondtak, inkabb uljunk be es felvisznek, ugyhogy mentoautoval is utaztunk es egesz sokat ment, ugyhogy tokjo, hogy ilyen rendesek voltak, mert magunk sosem talaltunk meg ertunk volna oda es a sebesultnek tetszett a mentoauto, szoval szerencsere epp nem volt senki (utanunk estek be meg egy csomoan)... a vizsgaloasztalra kellett hanyatt felfektetni, harman fogtuk le (egy apolo, apa meg en) es kitisztitottak a szajat, aztan kapott helyi erzestelenitot, es osszevarrta a doki (a felso ajak es a felso szajpadlas kozott belul, pont az elso fogaknal, ahol az a hartya is van, tudjatok), szegeny allatira uvoltott, es iszonyu erovel rugkapalt en meg probaltam nyugtatgatni, de nemtom mennyire hallotta, amit mondtam... o viszont azt kiabalta (bar csak kicsit kesobb jottem ra, mikor mar felulhetett), hogy "masik lila szandal", mert kozben leszakadt es leesett a labarol :( :( ja, pici vegig edesdeden aludt par meterre a foldre tett autosulesben... aztan a jobb combjaba kapott egy tetanuszt, mert ugye mar regota verzett a sebe... es felszivodo varratokat kapott, de a heten meg vissza kell mennunk kontrollra... szerencsere ahogy felulehetett, akkor mar nem sirt tovabb,nem kellett nyugtatgatni, csak magyarazta, hogy "szurke auto", menjunk ki meg haza :D es persze kifele megint egy csomot bolyongtunk abban a hulye parkban,pedig elmagyaraztak,hogy merre kell menni, de konnyu annak,aki ott dolgozik, biztos minden uj alkalmazottat ket honapig taboroztatnak meg akadalyversenyeztetnek ebben a kib.sz.tt kertben, hogy olyan egyszeruen el tudjak magyarazni... es senkit nem tudtunk megkerdezni utkozben,mert sehol senki nem volt, meg tablak meg lampak se, csak godrok es mar epp fel akartuk hivni a kulonleges tudakozot, hogy megadja a korhaz kozponti szamat, hogy a portas majd megmondja, hogy vajonhollehetunkes akkor merreis menjunk, de szerencsere akkor megtalaltuk a hatso kaput es ott megkerdeztuk a masik portast, hogy ha most kimegyunk az utcara, akkor hogy jutunk el az elso kapuhoz, mert a parkon belul nem akarunk tovabb probalkozni... es ugy latszik ez az ertelmesebbik portas volt, mert aszonta, hogy szerinte se ugy menjunk :? szoval akkor meg gyalogoltunk egy csomot az utcakon az autoig (ja, lehet, hogy behajthattunk volna vele a korhaz parkjaba, de talan jobb, hogy nem, mert akkor biztosan nem talalunk ilyen gyorsan oda, mint a mentoautoval :P ) es talan 11re hazaertunk, a nagy elaludt az autoban, de otthon meg kicsereltem a tokszaraz pelusat meg a tokveres ruhajat es itattam vele vizet... es a piccit visszaraktam az agyba, aki meg mindig edesdeden aludt...

es csatlakozom Bogarkahoz, hogy ne hagyjatok elbagatellizalni a dolgokat, mar delelott be kellett volna rongyolnom a korhazba, mikor eloszor ujrakezdodott a verzes... en szulo vagyok, nem orvos es apa is szulo es nem orvos, az orvos pedig telefonon csak a szulotol hallottak alapjan tud hozzaszolni, ami valszeg keves es nem is tul pontos informacio, es szerintem nem olyan nagy stressz a gyereknek
moose

a pici rautott az enterre, pedig meg azt akartam irni, hogy:

szerintem nem olyan nagy stressz a gyereknek, ha feleslegesen visszuk el dokihoz, mert akkor ugysem csinalnak vele semmit, egy kis seta vagy autozas meg varakozas egyaltalan nem olyan szornyu, es inkab bfeleslegesen vigyuk el, minthogy keson... mert szerintem mi tegnap nagyon keson vittuk el :( :( es sokkal nagyobb stressz volt neki, hogy egesz nap fajt, meg sokat verzett a szaja, mintha mar delben megoldodott volna a problemaja :( :( ugyhogy mostmar biztos bunrosszanya vagyok, mert egyreszt nem figyeltem rendesen, azert serult meg, masreszt hagytam elbagatellizalni a dolgot, pedig tokra verzett... nem ismerek magamra, mintha nem is en lennek... tenyleg nem kene harmadik gyerek, mert egyre lazabb vagyok :( :(

ja, es azt is akartam irni meg az elejen, hogy csak eros idegzetueknek, bocs
moose

ja es kamillaval kene oblogetnie, meg betadine-nal kenegetni meg a tetanusz oltast borogatni, de enyhen fogalmazok, ha azt mondom, hogy nem partner benne... viszont egesz jol van, eszik, iszik (azert ebben meg kell noszogatni), jatszik, ugral, mar rosszalkodik is :) es nagyon szereti a picit, olelgeti, ma fogni is akarta, ugyhogy az olebe raktuk egy parnan es nem engedte, hogy apa vagy en fogjam, de mikor eszebe jutott valami mas, akkor viszont szo nelkul hirtelen felallt :shock: ugyhogy meg nem tul komoly nagytestver :D de olyan helyesek voltak, mert a pici egyebkentis nagyon sokat figyeli a noverket es most meg mosolygott is ra meg magyarazott neki, tunderek :D :D

es Votivnak meg ne irjatok velemenyeket a parjarol, en sem szolok be, megtartom magamnak. o ismeri a legjobban. es a ketfele valasztasi lehetoseget sem kell szerintem magyaraznotok es egyaltalan ne befolyasoljatok a dontesben... remelem tudunk neki segiteni, de biztos vagyok benne, hogy nem azzal, ha kiakadunk... csak elveszitek a kedvet a forumozastol...
moose

ja, Neet, ennek orulni fogsz: ma elovettunk egy regi mesefilmet, a "lila pok"ot, tudod a "lila vizi"t :D :D tetszik neki, de szerintem meg nem igazan erti, mert ez a viz alatti dolog azert bonyolult...
moose

Moose,
hát ez horror :shock: a mi esetünk sétagalopp volt ehhez képest, nagynyuszi egy hős, te meg gondolom öregedtél vagy 10 évet :( Én legalább láttam a szájában, hogy hol a baj... és nem vagy rossz anya, én is a gyerekorvost hívtam először, és ő mondta rögtön, hogy vigyük mutatni, mert jobb, ha szájsebész látja. De ha azt mondja, hogy ne vigyem sehová, akkor én sem indultam volna el.

vera
kisün

Moose,
szegény ti, megint, és édes ez a nagylány a lila szandijával...

és képzeljétek, tök uncsizom B nélkül...vele mindig pörgős a nap, (na, akkor meg az a baj persze...), viszont Igivel olyan lassan múlik az idő...
már csak néhány nap, és itt van B!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisun, legkozelebb (ami remelem sohasem lesz) mar nem telefonozok, csak bemegyek azonnal. es apa velemenyere sem adok...

Zs, legyszi ne mondd, hogy unatkozol, mert Kisun es en is unatkoztunk tegnap reggel, aztan latod mi lett a vege...
moose

es a nagy par napja azzal szorakozik, hogy a kicsi kezebe nyomja az ovet, es ugy orul neki, hogy az megfogja :D ma a labat is a pici kezebe nyomta, de azt nem tamogattam :? es rahajtja a fejet a pici pocakjara meg probalja atolelni (ami nehez, mert a pici kozben hanyatt fekszik) es kozben magyarazza, hogy szereti :D meg jol megragadja ket kezzel a pici kezet es azzal akar mutatni valamit, vagy megfogni, mert neki uge meg nem megy es segiteni kell :D szoval veszelyes...

es mar tok jokat fintorog meg vicsorog :D es olyankor tokjol latszik a varrata :(
moose

mindenkinek köszi a bíztatásokat! igyekszem nem elhagyni magam, a közérzetem is tök jó, már semmi émelygés :) egyre inkább úgy érzem, hogy ha kell, az egész világgal is elbánok, és felnevelem a gyerekeimet :) persze azt sajnálnám, ha apa nem venne részt az életünkben, a boldogságunkban, de bízom benne, hogy még formálódik a hozzáállása.

Moose, hősök vagytok apával és Picinyúllal, hogy ezt végigcsináltátok, és elképesztően bátor nagylányod van! és akármilyen nemlaza is lennél, ilyesmi mindenkivel előfordul, ne magad okold!

Kisün, Dócit pusszantom, gyógyuljon a kis sebe!

Oxi, Vikka jól van már? Te is elkaptad? :( derekad?

Zsanci, megértem, hogy hiányzik Bécó! :)

Ruzi, ez a nyaralás nagyon háváj lehetett! :D

votiv 8)
votiv

Bogárka, remélem bejön a doki! és köszi a pszichológusi felajánlást :) asszem most egy mediátor is elkélne. vagy vállalsz "házassági" tanácsadást is? :)

Indi, valami ínybedörzsölőt nem próbáltok ki?

Dorka, mindjárt félidős vagy! :D mocorog már a pocaklakód?
a védekezés meg úgy volt - nem volt - hogy csak egyetlen egyszer nem vigyáztunk, és akkor sem volt peteérésem. de azóta a nőgyógyász homeopata dokimtól tudom, hogy egy baromi jó orgazmustól előfordulhat "rendkívüli peteérés" is... (ráadásul pont olyan pozícióban csináltuk ami még elő is segíti a megtermékenyülést :shock: )
és ha a Holdnaptárnak lehet hinni, akkor most kislány lesz :D

votiv 8)
votiv

Votiv :D ez szuper hir, hogy jol vagy :D :D es SZOLJ, ha barmiben tudunk segiteni :!:

minden betegnek es balesetesnek mielobbi gyogyulast!
moose

Azért mégis szép nap ez.... minden jó, ha jó a vége, és ez most többszörösen igaz.

Moose :) olyan sokat tanulok tőled, az aggódós dolgaidból is, emrt te egy csomó oylanra gondolsz, amire mások - én se - nem... nagyon klassz vagy - és a picilányok is :)

Vera :) szuper, hogy ilyen jól megúsztátok!

Zsancikám :) örülök, hogy unatkozol, ez jó jel :)

Oxi :) szegény kis druszám, most akkor neki duplán nehéz volt ez a láz.-fogzás.. igaz az, hogy a hátsó fogakkal még többet kínlódnak? és mikor készülsz a kórházba?

Fibi :) akkor legyen csütörtökön :)

SZÓVAL CSÜTÖRTÖKÖN MARGITSZIGETI TALI - MIKOR LEGYEN? GYERTEK SOKAN :)

indianyo

Sziasztok!

Valami negatív-széria kúszott át a topicon, úgy látom. De az a legjobb, hogy ezt is kibírtuk/tátok, és ennél jobb lesz csak.
A sok betegnek, balesetesnek én is jobbulást kívánok, Dominónak türelmet, enyhülést a fogacsájával

Votiv! Mi még nem ismerjük annyira egymást, úgyhogy nem akarnék annyira személyeskedni, de valami hasonlót írnék, mint Indi. (ugye tudod? (hogy számíthatsz a lányokra, hogy veled vannak, és ezért nagyon szerencsés vagy) és CSAK TE tudod.(hogy mi és hogyan, és miért)) Én sokat gondolok rád, és drukkolok innen a távolból. :D

Ajánljatok valami jó szállodát, medencével, légkondival, nem messze Szfvártól, mert el AKAROK menni pár napra, de csak pici, légkondimentes az autónk, épp cserében vagyunk, és az anyagiak is végesek. Viszont ma tudtam meg, hogy anyóséknak fontosabb, hogy egy héttel előbb költözzenek az új házukba (még a régiben laknak, nem is adják el), mint hogy elvigyék az unokákat egy picit nyaralni. Nagyon mérges vagyok rájuk, eddig soha nem éreztem így. Szeretem őket, de ez akkora önzés. Ezek a gyerekek (főleg a fiam) olyan gyorsan nőnek. Itt nincs majd jövőre, mert örülhetünk, amíg velünk vannak, minden nap, hét, ... év!!!!! pocsékolás. Felnőnek, és már örülhetünk, ha.... Na, elég a dühöngésből csak szerettem volna leírni, mert a férjemet ezzel nem akarom bántani, neki sem mindegy. (de akkor ne várják el, hogy 2-3 hetente utazgassak 130 km-t oda és vissza is, csak hogy ők lássák az unokákat.) Jujj, most szégyelem magam, de csalódott vagyok, sajnálom a gyerekeket, mert készültek. Arany csillagaim, még nem tudják, és persze én mondjam el nekik. Bőghetnékem van. De, mint írtam, az a fontos, nekik nincs bajuk és itt vagyunk nekik mi, és az én szüleim. és persze a messzi mamáék is, csak most... :twisted:

Bocsi

Zsuzsi
zsugyu

Sziasztok!

Moose: Ez elég horrorsztori.

Votiv: V jobban, most épp ezerrel fogzik, kiharapta a hüvelykujját is, anniyra rágja. :(
Nekem a torkom tropa, szerintem a derekamra szedett gyógyszer miatt nem vagyok csak lázas. De elmúlik hamar remélem.

Indi: Most annyiban jobb, hogy éjjel már nem kell, de nagyon nyugtalanul alszik, ettől napközben fáradt, viszont akkor nem tud aludni, nyűgös, hisztis, és mivel épp abban az időszakban van, amikor álldogál, lépkedne lassan, de nincs türelme hozzá, igy esik-kel, egész nap figyelni kell rá, én nem birok hozzá állandóan hajolgatni, mást nem fogad el, soroljam még? :D
Hba hó közepén megyek, remélem addigra kijönnek a fogak, nem szeretném igy itthon hagyni, ilyenkor tényleg nagyon anyás. :oops: Szóval drukkolok... :roll:

Kisün: Szegény Dóci. Meg szegény te, gondolom amig vártad a hireket, te is őszültél rendesen.
oxigen
Györköny

Moose,
uff, körmöt rágva olvastam végig, de tényleg minden jó, ha vége jó, ahogy Indi is írta.

Indi, Gigi,
konyha nem marasztalt sokáig, mert patisszont rántottam volna, de nem volt tojás.... így aztán tortellini lett, üveges-ráborítós szósszal, a patisszon holnapig ázik sós levében, apa hozott este tojást, de akkor már nem áltam neki a meleg lakást 80 fokos olajszaggá változtatni, szal kenyeret vacsoráztunk párizsival, igazi régi szocpol nyári illat, zöldpaprika, stb. :) Holnap viszont panírozhatok, amíg alszik a ded (szerencsére úgy alakult, h korán kelünk, 10 körül beájul és délig, ebédig alszik, van időm netezni, néha főzni is... :D szal holnap ne legyetek túl érdekesek, paníroznom kell. :mrgreen:

Zsugyu,
nem tudok szállodát ajánlani, de biztos lesz itt, aki igen. :)
neet
neet

Biztos hallottátok, h tegnap meghalt Zenthe Ferenc. Nem vagyok egy színészrajongó, de ő annyira jó volt!
neet
neet

votív! sajnálom, hogy így kezdődik, de reméljük minden olyan szépen fog alakulni mint istinél.

Dóci! Nagynyuszi! :shock:
jobbulást s gyors felejtés mindenkinek!

szia malena!

azt hiszem kezdjük a fogzást... Angi úgy összenyálazta a body-ját, hogy át kellett öltöztetnem :lol: . érzékenyebb is volt ma az ébredése :( , s az ököllenyelés mellé társította a látható fehér foltjának egyujjas simogatását :P
ki mit használt fognövéskor?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Votiv,
még annyi jutott eszembe, h az antibigyó kúrát (sztem!) akkor kell befejezni, ha ARRA szeded, ami épp a bajod. Ha Istinek virusa volt, akkor antibigyó tudod mennyit ér...akkor meg minek kiirtani minden bacit????Azért kell különben végig szedni, mert amikor elkezded szedni, sokszor gyors javulás áll be (ha arra kapod, amire kell) és az emberek szeretik azt hinni, h már meg is gyógyultak.Szóval, sztem NE add tovább Istinek!!!
Amikor B-ről kiderült, h nem tüdőgyuszi, hanem virus, az após is mondta, h NE szedje tovább az antibigyót...
csak ennyi...

Isten nyugosztalja szegény Taki bácsit, azaz a Tenkes kapitányát...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

akkor kell=akkor NEM szabad

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szép jó estéket,

Votiv: részemről is mennek a pozítiv energyk rendesen. Szorítok, hogy találd meg a legjobb megoldást. Bátran keress bármikor, ha tudok szívesen segítek bármiben.

Moose: kirázott a hideg a story olvasása közben, de sajnállak titeket, én is rögtön vittem a gyerkőt inkább orvoshoz, még ha ki is röhögtek, de sose lehet tudni, hogy nincs-e nagyobb baj, mint aminkek kinéz. Jobbulást Nyuszinak (nagynak).

Kissün: Dócinak is bulást. Tényleg jól összebeszéltek a nagy gyerekek.

Zuz: üdv. itthon. ma elmentem a házatok elött, úgy beugrottam volna, dumcsizni. :lol:

Neet: szerintem a legjobb vacsi ilyen nyári estéken amit írtál, igaz nekem csak a vegapárizsi marad, de azzal is meg van a fiiiiiling. Ami még nekem hasonló feeling az a melegszendvics teával.. azt mindig uncsitesóméknál ittuk igazi körfolyósós házban, a mai napig azt az érzést érzem, annyira jóóóóóóóóó. Nálunk tegnap volt rántott patiszon, jobban szeretem a tököt rántani, ez olyan macerás, bár még mindig jobb mint a hagymakarikák.

Zugyu: átérzem a dühödet, én is az lennék helyedben. Hotel kérdésben nem biztos, hogy tudok segíteni, de pl. Móron találtam egyet: www.hetkut.hu. Veszprémben www.betekints.hu. Hát hirtelen ennyi. Nézz körül a www.utisugo.hu oldalon, ott is jók szoktak lenni. és ne mérgeskedj mert az úgysem segít.

Malena: üdv köztünk, reméljük maradsz is velünk. Gratula a nagy lányhoz és a pocaklakóhoz is.

Indi: kitartást a fogakhoz...

jaj annyi mindent akartam még, de apa hazajött....

Johi
johanna1975

Moose!
Hát ez igazi kalandfilmbe illő sztori, happy end-del :) És annyira édesek lehetnek a lányok, ahogy a nagy így szeretgeti a kicsit, legyél büszke anya!!!

Zsugyu!
Igazán nem szép a nagyszülőktől ez a hozzáállás, szegény gyerkőcök, gondolom milyen csalódottak lesznek :(

Neet!
Rántott patiszon nyami!

Oxi!
Kitartást a fogzáshoz, nekünk most a szemfogak jönnek... azt hittem, a rágófogaknál rosszabb nem lehet, de sajnos lehet. Jobbulást neked is!

Doki megnézte Emma pöttyeit, szegénykém rettenetesen néz ki, egybefüggő piros folt a teste, de du-ra is javult már délelőtthöz képest. Azért még csüt-re visszarendelt, megnézni újra.
manoka11

Moose! ne ostorozd magad!!! biztos volt már olyan eset, hogy te rohantál volna dokihoz, s a párod leállított, s igaza is lett.
gödibarbi

Sziasztok!

Manoka: Nálunk is kint van 1 db szemfog, hidd el, tudom, miről beszélsz :lol: Kicsit hülyén néz ki V, avval az 1 db szemfog heggyel, de az már legalább megvan. 8)
oxigen
Györköny

Moose

Hát ez tényleg horrorsztori...János Kórház :x az tényleg katasztrófa. Én még csak nappali fényben jártam ott, de az is élmény volt. :roll:

Oxi

Jó volt a szálloda. Kivéve a kaját, vagyis a félpanzió az svédasztalos vacsi és hát alig volt valami választék, de ez valszín abból adódik, hogy viszonylag kicsi a hotel. Ezen kívül szép és hát előnye ugyanaz, mint a hátránya vagyis a mérete. Egy nagy szállodában nagyobb a nyüzsgés, több a szolgáltatás, itt viszont családias volt a légkör, nagyon kedvesek voltak, csend volt, nyugi, és nagyon kellemesen töltöttük az időt. És félig bababarát is, mert adnak babaágyat, meg van etetőszék, meg benti és kinti játszótér is, de pl. a kajánál nem gondolnak a kicsikre, nagyobb szállodákban szokott lenni külön gyerekeknek való kaja, meg nincs külön gyermekmedence és gyermekfelügyelet sincs. Bár egyik nap volt mesefilmvetítés. Ami még nagyon bejött nekünk, hogy egy Duna ág mellett van a hotel és volt kialakítva egy kis strand ami homokos, de a víz mentén már kavics volt leszórva és Bendi nagyon élvezte, leült a víz mellé és dobálta a kavicsokat. :) Úgyhogy összességében nekem tetszett, de nem volt tökéletes, bár olyat még nem nagyon láttam, de lehet, hogy csak kevés a pénzem? :roll:

Zsugyu

Nagyszülők. :( Nem szép tőlük.
Szálloda ügyben pedig én most épp erről tudok nyilatkozni, ahol mi voltunk talán nem olyan messze van ez sem Székesfehérvártól. :)

Neet

Holnap külgyél e-mailen ide is egy kis rántott patiszont! :lol:

ruz
ruzicsky

hú, próbáltam visszaolvasni, de a gyermekem két napja annyira nyűgös, úgyhogy egy nagy kavarodás van a fejemben!

Moose!
Ez nagyon durva!!!! Szerencse, hogy Nyulad jobban van! És Isten éltesse így utólag is!

És Pannának nagyon sok boldog névnapot!

És mindenkinke, aki az elmúét héten ünnepelt!

Veráékkal ma találkoztunk a játszótéren, Dócinak szemmel láthatóan tényleg semmi baja :lol: És Marci megint tudta a dolgát, aludt :lol:

Johi!
Máskor gyertek be!!! Persze csak ha fel vagytok készülve a kuplerájra :lol: Bazsó mostanában 2 perc alatt rommá változtatja a lakást, én pedig rájöttem, hogy teljesen fölösleges elpakolnom naponta 20x, hagyom az egészet estig! :lol:

Manóka!
Régen találkoztunk! Tök jó, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás! És hogy Emma ilyen jól viseli a cipőt!

Indi!
Mi sem voltunk csípőszűrésen, a dokink megvizsgálta többször is Bazsót, és nem tartotta szükségesnek....Fogakhoz kitartást, sajnos ez eltart egy darabig. Mi máésfél hónapja szenvedünk az őrlőkkel, egyre kintebb vannak, de még mindig nincsenek kint teljesen!

Barbi!
Nekünk nem sok mindn vált be fogzásra, ha már 1 hete nem aludtunk akko Panadol, vagy Germicid-c kúp. A dentinox max tesztelésre jó, ahogy Vera is szokta írni, a homeós csodabogyók pedig nálunk nem váltak be.

Votiv!
Sokat gondolok rátok......

Nagyon megkívántam a rántott patiszont 8)
zuzmo1

Manoka

Szegény kis Emma. Remélem mostmár hamar meggyógyul.

Votiv

Neked meg továbbra is csak pozitív energiákat tudok küldeni, őszintén remélem, hogy minden jóra fordul!!

Oxi

Neked is és Vikkának is gyógyulást! Fogak is jöjjenek végre elő!

Indi

Neked is és Dominónak is kitartást fogügyben.

ruz
ruzicsky

Neet

Húúúúúúúúú ezt nem hiszem el, hogy én írtam. Szóval izé küldjél...khm. :oops: :oops:

le is fekszem mostmár inkább aludni..

ruz
ruzicsky

Johi,
hagymakarika: neked is mindig kiesik a közepe és már a füled is paníros? :mrgreen:

Ruz, Manoka és aki szereti,
küldök szívesen, ablakot nyiss, kapcsford. :D Ruz, vannak esetek, h a jót várod, akarod látni, így fel sem tűnt a nyelvtani hiba. Érdekes, de tényleg. Vagy még nagyon reggel van. :) Szal utólag jól felhívtad a figyelmem, és most fújjolhatok, hogy lehet így írni? :mrgreen:

Fogas kérdés: nekünk szerencsére ezzel nincs gond, de egyszer E annyira sírt, hogy vettünk dentinoxot a szemfogakhoz, na, miután kibontottam és megkóstoltam, Eszter végigaludta az éjszakákat. (Csak hogy ne tudjam továbbajándékozni, vagy sokáig eltartani...)

Bogárka,
boldog félnévnapot. :D (bogLárka van)
neet
neet

Neet,
a dentinox finom dolog, ha más nincs, te megeszegetheted magányodban :mrgreen:
Van "Lárka" keresztnév? :shock: hűha! [ez egyébként Dóci tegnapi új szava :D]

Votiv,
jó érezni a bizakodást a soraidban! Továbbra is szurkolok ezerrel, hogy minden a legjobban alakuljon!!!! :)

Zuz,
tökjó volt találkozni veletek! Remélem, gyorsan nyugisabb napok jönnek! Egyébként örökmozgó Bazsó annyira emlékeztetett Dócira, jó, hogy párod is tudott jönni, így legalább mi tudtunk beszélgetni... őőőő... vigyázni Marcira :mrgreen:

Manóka,
szegény pöttyösEmma :( jobbulást neki!

Oxi,
nektek is bulást, drukk a fogakhoz :)

vera
kisün

jó reggelt :)

tegnap volt apafejjel egy parázs vitánk, előre nem haladtunk, de talán kicsit jobban megértettük egymást. ill. rájöttem, hogy ő mennyire másképp gondolja. és hogy nem lehet rátukmálni egy ötödik gyereket, ha nem akarja (már a negyediket se akarta). de még mindig nem tartok ott, hogy dönteni tudjak, hiszen a másik oldalról ott van az én életem, meg Istié. ma egész éjjel azt álmodtam, hogy Isti ruhástól beesik a víz alá vmi medencébe, és úgy kell kihalásznom, többször is...

lehet, hogy csak el kellene fogadnom, hogy apafejjel az életünk más irányt vesz, és nem kellene erősködnöm, hogy mindenképp maradjunk együtt, két gyerekkel vagy egyel. de annyiszor mondta már, hogy mekkora felelőtlenség részemről két gyereket vállalni a semmire (najó ez nem teljesen így van, de szerinte hiába a diplomák, 2 gyerekkel nem kapok munkát), hogy kicsit el is hittem...
a legjobb az volt, hogy közölte, nem kell két gyerekkel itt maradnom, majd ő elviszi magával Istit...
hát basszus.... még egyszer nem pelenkázta be élete során...
na, nem durrogok, töröm az agyamat tovább :? és ha sikerül, ma elmegyek nőgyógyhoz.

votiv 8)
votiv

ZSanci, a kedvenc dokinénink azt mondta, rosszabb, ha abbahagyjuk az antibigyót, mintha végig szedjük, mert a bacik a rövid ideig szedett aztán félbehagyott antibigyótól lesznek rezisztensek. de ma már vége is, szóval többet nem is kell kapjon.

még folyamatosan pöttyös is, ez vajon hány napig tart?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Tegnap olyan gyagya voltam, és annyi informácó keringett a fejemben, hogy a betegeknek el is felejtettem írni :oops: Gyógyuljon meg mindenki :!:
Olvastam, hogy mindenkinek 3 naposa volt :shock: És az hogy lehet, hogy a dokik ezt nem ismerik fel :?: :twisted: És Emmának is az volt, és attól lett tiszta piros? Szegényke!

Fibi!
Neked is elfelejtettem írni, hogy a táboros élménybeszámolód engem is érdekelne ám, és hogy sikerült-e bébiőrt szereznetek, vagy hogy sikerült megoldani Bálint alvása alatti sörözgetést :lol: Nekünk van bébiőrünk, az 53 nm-es lakásunkban is kitartóan használom, hülye vagyok tudom, de engem megnyugtat, hogy egyből meghallom, ha felébred :oops: :lol: , csak azért nem tudtam felajánlani, mert hasonló célokra kellett a Balcsira :lol: Na jó, én nem söröztem :lol:

Vera!

Máskor is szívesen segítek Marcira vigyázni :lol: Kár, hogy jönnünk kellett, még dumáltam volna! Dócid édes szélvész kiscsaj, ahogy rohangált a játszótéren!

Votiv!
Úgy csodálom a higgadtságodat! Persze gondolom a vita alatt nem voltál ennyire higgadt, de úgy érzem a soraidból, hogy nem vagy kétségbeesve, és ennek örülök! Azért azt megkérdezném a párodtól, hogy ha már Istit sem akarta, akkor most miért ragaszkodik így hozzá? Lehet, az ötös számúval is így járna, csak erre nem is gondol? Bár ezért nem is lehet hibáztatni, egy pasi egészen másként gondolkodik! Egy nőnek is idő kell, amíg tudatosul benne a gyermekvárás, ez egy pasinak még hosszabb idő! Az álláskeresést meg nem értem, tudtommal van állásod....
Isti jobban van?
Írd meg, mi volt a dokinál!

És újakat üdvözlöm!!!
zuzmo1

apa elolvasta amit irtam es a kovetkezoket tette hozza:
1. o mar hetekkel ezelott mondta, hogy ne vallaljuk a kutyafelugyeletet
2. hugom is velunk volt es ha valamelyik hugom vagy ove itt van, akkor nem figyelek rendesen a gyerekekre (mert azt hiszem, ok is figyelnek, pedig nem)
3. az eses utan azt mondta, ne menjunk ugyeletre, de kicsit kesobb (mikor eloszor vagy masodszor ujra kezdett verezni) azt, hogy ram bizza a dontest, szoval akkor mar nem mondta, hogy ne menjunk
4. este sok alvadt ver volt a felso ajka alatt nyuszinak, amirol nem tudta mi az, es akkor dontott ugy, hogy induljunk
5. az iny es a felso ajak kozotti osszekoto lebeny szakad el teljesen,
ek alaku sebet szakitva a felso ajak es az iny talalkozasi pontjan,  
magyarazott meg hat-nyolc oltest (na en nem tudtam ennyire megfigyelni)
6. korhaz parkja tenyleg ilyen kozlekedhetetlen es alkalmazottak tenyleg felszavakkal szuperul elmagyarazzak mi merre, de azt valszeg csak ok ertik
moose

Sziasztok!

Hűűűűűűha! Itt olyan gyorsan keringenek az információk, hogy alig tudtam megtalálni, honnan is kellene kezdenem az olvasást.

Akkor most önző módon magamról, illetve inkább magunkról egy pár szó:
Igen, a Szt.Imrében szültem dr.Kocsis Évánál. Szuper-szuper! Már mint a doktornéni! A 14 órás vajúdásos szüés annyira nem dobott fel, de a végeredmény a fontos! Mondtam is apusnak, hogy a következő bébit tuti örökbe fogadjuk. Erre nem megint én vagyok a soros szülésben??!!

Ismeri valaki Kecskemétiné Vera szülésznőt? Ő volt a szülésznőm (nekem nagyon sokat segített), de nem tudom a mobilszámát, mert kb. egy hónapja ellopták a telcsimet. Kisebb az agyvérzéses mérge azzal, hogy az ember az eddigi számát kapja meg újra, de a betöltött telefonszámok HUSSS...eltűntek! Félkarúnak és félfejűnek érzem most magam.

A Rátok találás izgalmas története pedig úgy történt:...
Hol volt, hol nem volt.... leginkább megszünőben volt a gyáli kismamák topik. Végül egy utolsó hörgéssel megadta magát, és már senki nem írt rá többet. Én meg itt maradtam Gyálon, ahol kb. 2 éve lakunk,és szinte senkit sem ismerek, és persze semmi baba-összejárási vagy játszóházas szervezés nincs még a távoli környéken sem. Nyomasztó depressziómbólcsak az tudott kirángatni, hogy rájöttem, más topikok is léteznek még a világon, ahova, legalább a szülés helye kapcsán, jogosult vagyok belépni. :lol:

Így találtam rátok!

És azóta nem győzi a sok betűt a szemem, mert csak akkor jutok géphez, ha Dalma alszik (különben ezerrel rám tapad a csajszi), és ti meg már 77 témával túljártok az utolsó emlékeimen.
Szuper, hogy ilyen aktívak vagytok!

Most rohanok megitatni a kuytáinkat, mert reggel óta még nem jutottam ki hozzájuk! Kezdenek is ráncosodni a vízhiánytól.

Malena
malena

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!

Sajnos az én számítógépem halódik, tegnap már nem is tudtam bekapcsolni este, ma is csak éppenhogy, így hamarosan sajnos eltűnök az éterből, mert új gépre nincs kilátás. Ezért aztán kérlek szépen benneteket, hogy talikról és fontos eseményekről értesítsetek valamiképpen! köszönöm szépen.

És akkor csütörtökön mikor is talizunk a Mszigeten?

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?