Sziasztok Kismamakok !
Kicsit eltuntem, de azert olvasgattalak Benneteket. Most nem reagalok senkire csak inkabb leirom mi miatt tuntem el, ez is kicsit hosszu lesz sajnos. Elore is bocsanat.
Szoval aug.5-en barnas folyas, keves alvadt ver, 6-an Baross utca ugyelet, ugyanis a dokim szabin volt, megvizsgaltak zart a mehszaj, mejek haza pihenni, masnap 8-ra menjek csinalnak UH-t. “Ropke” 3ora varakozas utan sikerult bejutnom az orvoshoz, aki beutalt UH-ra, ahol is kiderult, hogy egy 19 x 4 mm-es reszen levalt a lepeny es kozel a mehszajhoz helyezkedik el. Az orvos csak annyit mondott, nem tudnak tenni semmit, menjek haza es fekudjek, semmi mozgas, csak fekves es az aug.9-en esedekes AFP-t most hagyjam es csak 14-en menjek, mert addig legalabb 1hetet pihenek. (Ezert sajnos nem tudtam elmenni a 9-ei talira.

).
Nagyon elkeseredtem, mivel elotte 2hettel is volt hasonlo folyas, de akkor nem lattak semmit az UH-n, kicsit vadoltam is magam a sok emelgetes es hazimunka miatt. Aznap sokat sirtam, aztan pedig erosen arra koncentraltam, hogy minden rendben lesz. Sokat beszelgettem a kicsivel es enekeltem neki.
14-n mentem ismet a Barossba AFP-re, parom elvitt, de magvarni nem tudott, foleg, hogy itt sosem lehet tudni egy-egy vizsgalat mennyi idot vesz igenybe. A vert kb.10 perc varakozas utan levettek, utana megprobaltam kikonyorogni egy kontroll UH-t, hogy van-e valtozas. Ekkor megtapasztalhattam ismet, mit jelent ha nincs ott a sajat orvosom. A Terhesambulancia vezetoje meg orvoshoz sem engedett mondvan nincs senki, aki raerne, az orvosom szabin, aki helyettesiti az meg beteg. DE majd ker egy idopontot UH-ra, jo?
Visszajott es kozolte, hogy a legkozelebbi idopont szept.12.! Azt hittem rosszul hallok, de hiaba minden nem segitett. Hazamentem, aludtam, majd arra ebredtem, hogy gorcsolok kb. 2,5oran at tartott, aztan elmult. Este meg fajt kicsit az oldalan, de nem volt veszes. Hajnalban 4.30-kor arra ebredtem, hogy annyira eros a fajdalom, hogy sehogy sem tudok fekudni, parom is felebredt es egybol ramparancsolt, hogy hivjam az ugyeletet. Ott azt tanacsoltak menjunk be. Osszepakoltam es 6.30-kor mar bennt is voltunk. A vizsgalat megallapitotta, hogy a mehszaj zart es ekkor a hasam sem volt kemeny, nem gorcsoltem. Bennt tartottak, ver+vizelet vizsgalat, ujabb huvelyi vizsgalat egy brutalis doki altal, ekkor mar bekemenyedett a hasam, igy kaptam 500ml infuziot intravenasan, es vegre du 4.30-kor UH. Ahol is kiderult, hogy a lepenylevalas megszunt, visszatapadt, de a lepeny meg mindig melyen a mehszaj kozeleben van. Ezert nem jo, hogy sokat kemenyedik a hasam. Napi 3x1 250mg-os magnesium pezsgotabletta es szigoru pihenes. 1hetig voltam korhazban (pont a 4napos unnep es a 2.tali alatt

), nagyon sok SOTE-s dokit volt szerencsem megismerni es a brutal fiut leszamitva csak +an tudok beszamolni roluk. Azota itthon vagyunk, pihenek, es aug.23-an a betoltott 18.hetem napjan megmozdult a kisbabam is, igy nagyon remelem, hogy minden OK vele. Annyira jo erzes ahogy erzem, hogy mozog, semmihez sem foghato. Mar most imadom OT. Szerdan voltunk vedononel es mikozben szivhangokat hallgatott, hallottuk ahogy csuklik, leirhatatlan erzes volt.
Szombatra bejelentkeztunk a Pravisba UH-ra, mivel szeretnem ha a parom is latna a kisbabankat es talan megtudjuk, hogy kisfiu vagy kislany az a csoppseg, akit mar annyira varunk.
Nagyon irigylem azokat akiknek problemamentes a terhesseguk, en eddig ezt nem mondhattam el magunkrol, de nagyon remelem, hogy lassan vege lesz a megprobaltatasoknak. Az orvosomhoz szep.3-an megyek, remelem o is mindent rendben talal majd.
Hazaselet, valamelyik nap errol irtatok : hat nalunk miota tudjuk, hogy terhes vagyok nincs. Mivel a 8.hetig vereztem nem lehetett es az orvos azt tanacsolta varjunk a 12.hetig, kicsit tobbet varrtunk, de a 13.heten ismet verzem, ezert szunet, aztan a 15.heten ismet verzes, lepenylevalas, fenyegetett veteles miatt korhaz, akkor azert nem, most meg mindig melyen tapad a lepeny, igy az orgazmussal jaro heves mehosszehuzodasok nem tennenek jot, tehat varunk. Es megmondom oszintem, hogy sokkal jobban feltem a babyt semhogy a sex-re tudjak gondolni. Talan meg tudtok erteni.
Nezzetek el, hogy ilyen hosszu lett, mentsegemre szoljon, hogy lassan egy honapja nem irtam.
Pusssza,
Timici
19+0
U.I.: A korhazban is olvastalak Titeket, mert a parom kinyomtatta amit irtatok.
Ezen a heten meg nem jutottam hozza, majd a hetvegen fogom elovasni a termest. Addig is mindenkinek jo pocakosodast!!!