Tinu,
üdv körünkben és gratula a pocaklakóhoz! Kinél szülsz? Camembert-t én végig ettem, orvosi javaslatra

Böngésztétek már az utónévkönyvet? Csináltatok listát?
Fibi,
tollakat én is szeretem

Én repültem Dócival pocakban 3x, USA vissza-oda-vissza. Marcival meg szentpétervárra oda-vissza. Dokim szerint semmi akadálya nincs

pedig én habituális vetélő vagyok, de nem ettől függ... ill. nem nagyobb kockázat, mint bekapni egy fertőzést vagy egy vírusos nyavaj/lyát
Votiv,
sokkal jobban „hangzol”

Lehet, hogy párodnál mégis a sokk volt? Tökjó lenne, te még ne reménykedj, de én drukkolok ezerrel!!!

:D
Ruz,
furcsállom ezt az anyatej-dolgot, ahogy a többiek is mondják, ebben a korban nem ettől szoktak gömbölyödni a gyerekek (nálunk pl. nagyszülők csokijától meg túróstésztavacsorájától)
Dora,
köszönöm a bókot, de én egy abszolút tökéletlen anya vagyok

És ha nem lenne komoly segítségem párom meg anyukám személyében, akkor szerintem már begolyóztam volna
Gabi,
az egyetlen, amit nem irigyeltem a képek alapján, az a macska volt, abból nekünk is van bőven

:D
Zuz,
gyógyulj meg gyorsan, hogy újra összefuthassunk!
Akkor tényleg igaz a 15e pénz... azért milyen jó, hogy én már a kerületben is születtem, így mintegy ősi jogom van a H-hoz

Egyébként elgondolkoztam a dolgon, meg megnéztem a kórház honlapján a statisztikát: 2004-ben 2000 fölött volt a szülések száma, az előző évek 1500-1700-ához képest, gondolom, mivel új szobákat nem kapott a szülészet, túl vannak terhelve rendesen, és a fizetés bevezetésével akarják elérni, hogy csak az igazán elszántak szüljenek itt. De mivel azért alapvetően a körzethez tartozókat kötelesek ellátni, és egy beeső szülő nőt nem küldhetnek haza azzal, hogy izé, menjen a körzetébe, így ezzel akarják a kismamákat eltántorítani attól, hogy eleve ide jöjjenek. Ezt azért valahol meg tudom érteni...
Na ebédtájm... még jövök
vera