A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,

Fanni kitörölte már kétszer amit irtam, egyszer kikapcsolta a gépet, szal gyors leszek.

Zuz: jobbulást. Kupi: dehogy zavar, sőt legalább látom, hogy másnál is hasonló a helyzet, mint nálunk.

Margitsziget: hánykor is lesz holnap? lehet h mennénk.

Ruz, Gabi: gyönyörű helyeken voltatok. Jó lehetett.....

Sztimre szülés: mindenhol kell majd fizetni a körzeten kívülieknek vagy csak a nagyon felkapottakban? Mert ha a Kútvölgyiben is kell, akkor már tuti ide fogok jönni.... eddig vaciláltam a következőnél.

Manóka: Régióban én nagyon jó főzőkészletet vettem fanninak műanyagból, szuperek vannak. Tényleg dévényes csajt hívtad?

Barbi, Indi: www.agotaalapitvany.hu ennél az alapítványnál dolgoztam, ha minden igaz idén is lenézek a táborba mint vendég Fannival, én leszek az egyik meglepi vendég. annyira várom..... pedig anno megfogadtam, hgoy soha többé,,,, mert totál kikészültem, de ez hosszú lenne, hogy mitől....... de persze nevör széj nevör alapon lehet, hogy lemegyünk a leánykámmal.

Szép napot mindenkinek Johi
johanna1975

Macs,
és Indi sem megy, meg Pocak sem? mi sztem ott leszünk, mert a du-i joga miatt ugyis bemegyünk Bp-re. és Bálintnak teljesen elmult a szem-váladékozása, én meg sokkal jobban vagyok, az oscillo bevált. :)

Neet,
akkor nem kostolom meg én sem a patiszonodat holnap? :( :) tropicarium nalunk is játszik, talán még idén nyáron:)

mindjárt visszaolvasom ezt az oldalt is, és...

KépKép
fibi

Zuz: jobbulást! Nekem is még csak most szakadozik fel a köhögés és Stodal szirupozok.

chamomillát használjuk, bár nem rendszeresen, csak ha már nagyon nyűglődik és nincs jobb ötletem.

Neet: és vajon mennyi idő míg az egész fog áttörik?? Gondolom ez minden dednél változó :roll:

Macs: én eddig tökre mást hittem ezekre a + izékre :oops:

R
rylie

Fibi,
jelentem nem csak én, de Pocakék is jönnek csüt. 10-re :) és még Indi sem mondta le :)

Szóval Johi
eddigelé 10 órakor, a zenélő szökőkútnál!

Rájli,
:) nincs miért pirulni! Fogzáson meg túl lesztek, reméljük hamar :)
macskanyu

Rájli: hát én sem tudlak sok jóval bíztatni. sajnos a babócákat megviseli ez a fránya dfhj fogzás.-.... fanni is segít inri.

Mac s: k öbsn i köszi az infót
johanna1975

Macs, mi??? :shock: :lol: a + izek nem a napokat jelolik?! meg ha ertelme nincs is (feltetlenul) tul sok :wink:
recca

Rylie!
az endokrinológián veletek volt a férjed is? mert csak rá kell nézni, Bendi tökre rá hasonlít, nem a tejtől nagyfiú!

ja, és ha meg tápszeres baba lenne, azt mondták volna, hogy attól hízik :lol:

Votiv!
már mikor én szültem is megjegyezték, hogy rengeteg nem oda tartozó anya szül ott, mert jó híre lett a kórháznak,emiatt nem tudják már elhelyezni a betegeket. én azt gondoltam, hogy előbb utóbb azt alkalmazzák majd, amiről beszéltünk, vagyis, ha teltház van, akkor a lakóhely szerint illetékes kórházhoz irányítják.

Neet!
én a 6. héttől a 12. hétig voltam baromi álmos.

Fibi!
a terhesség első három hónapjában sok mindent nem szabad, a kockázat miatt. lehet, hogy repcsire se szabad ülni.

Macskaanyu!
mikor én jelöltem a + utánit, akkor az szimplán a napot jelölte. vagyis 38 hét + 5 nap. nem volt ilyen bonyolult :), nem mindig kettes állt a plusz után.
köszi még egyszer a pelusokat, nagyon beváltak. :) még nem használtuk! :wink: de medencében fogjuk.

Zuzi!
gyógyulj mielőbb! ++++++++++++++++++
ancsipancsi

Oxi!
nem tudsz véletlen a kerületben ajánlani egy igazi reflexzónás talpmasszőrt? mert úgy érzem szükségem lenne rá.
ancsipancsi

Rájli,
sztem pár nap, míg áttörik rendesen, de szerencsére ez nálunk eddig nem volt gond, max egy-egy éjszakai felsírás, magától visszaaludva, úgyhogy mi mázlistának számítunk.

Fibi,
patiszon már megemésztődött. :mrgreen:

Zuz,
ovuláltál??? Micsoda szavakat használnak egyesek, te jó ég. :D
neet
neet

Recca,
ez az info, a napokról, meg nekem új.. :shock: 8)
nna akkor mindjárt barátunk a gugli... :lol:
macskanyu

Macs!
ne pazarold az energiát :), mondjuk úgy, ha több mint 2 áll a + után, akkor az nap. :lol:
itt eddig tényleg a napokat jelölte, de legalább egy új megközelítést is hallottam.
ancsipancsi

Köszi :lol:

Ja, és a Stodal szirupról jut eszembe, hogy a Balcsin homeós dokinéninél voltunk, és azt mondta a Stodal szirupra, hogy 5 éves kora alatt nem ajánlják, és hogy itthon szokták hamarabb is adni, de Bazsó még kicsi hozzá (15 hós). Ezért nem hiszek én a homeopátiában, mert mindenki mást mond, és nekem sántít a dolog, hogy tök mindegy a potenciál, meg aza adagolás, mindenki mást mond. Egyesek szerint nincs mellékhatása, mások szerint van, de hogy mi az sem egyértelmű..... Azért én most lehet, hogy kipróbálom a Stodalt, mert amúgysem vehetnék be semmit. Ja, és a Balcsis patikában is azt mondták, hogy ilyen kicsit gyereknek ne adja homeopátiás szert, inkább adjak Panadolt :shock: Néha úgy érzem, hogy én vagyok a hülye.......Mindenhol azt olvastam, hogy kifejezetten babáknál és kismamáknál lehet jól alkalmazni...
zuzmo1

Neet!
Az ovulációból alkottam :lol: Vagy hogy kellene használnom? Petét érleltem :mrgreen:
Na jó, amikor peteérésem volt :wink:
Van ám szókincs.... :lol:
zuzmo1

ja, és kaptam 3 cukkinit anyóstól, én azt fogom kirántani 8)
zuzmo1

Rántott cukkíni rulez 8)

Kíváncsi lennék a véleményetekre, a link bohócos-félős témájához kapcsolódóan:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=259037&start=360

sztetek mi a megoldás? ha van..?
Bogárka
a te véleményedre külön is kíváncsi volnék!
macskanyu

Neet, épp ma 28 napos vagyok :wink:
de ha mensi kezdete szerint számítjuk, akkor 5 hetes és 3 napos.
furcsa dolgok történnek, apafej tegnap megkérdezte, hogy fogom nevezni a gyereket... :shock: és azt is mondta, mivel már úgyis terhes vagyok, legalább jókat szeretkezhetünk :shock: de félek reménykedni :(
az a furcsa, hogy mindennek ellenére nagyon boldog vagyok, imádom Istit, még a butafejű apáját is, mostanában folyton vigyorgok és mindenkit szeretek, a keblemre tudnám ölelni a világot :D
és attól is tök hepi vagyok, hogy Istivel ennyi idősen már full tengeribeteg voltam, meg olyan fitt, mint akit agyonvertek, és most semmi :) néha lezuhan a vércukrom, és akkor eszembe jut, hogy enni kéne :roll: legalább is kicsit rendszeresebben, mint eddig...
sőt, még a bőröm is szépült, épp ellenkezőleg, mint Istivel :roll: szóval még nem volt ilyen szuper terhességem :lol:
ja és a terhességi amnézia is előjött már :shock: tegnap kétszer mentem el a boltba tojásért... :lol:

votiv 8)
votiv

Zuzi, a stodalt azért nem ajánlják piciknek, mert alkohol van benne. de a lándzsás útifű szirupban pl nincs (az nem is homeopátiás). a potenciál se mindegy, de nem akarok kéretlenül előadást tartani, ha van kérdésed, szívesen válaszolok rá.

votiv 8)
votiv

Manoka, Macs,
repülésröl köszi az infot, akkor némiképp megnyugodtam :)

TALI: és még Vica is irta, hogy jönnek holnap:)

Johi,
látom Fanni bébi is szeret mindenben segiteni :lol: :lol:

Zuzi,
mindjárt méélek :D
és homeopatásokat az "igazi" orvosok nem szeretik, ezért kering mindenféle más info is rola.... szerintem.

Gabi,
oriási!!! tökjo helyeken voltatok :) pont tegnap jutottál eszembe, hogy mikor jöttök haza vajon :)

KépKép
fibi

Votiv,
dejo, hogy jokedved van, és heppi vagy :D :D és apafej viselkedése is reményt keltö :D :D

KépKép
fibi

Votiv,
megoff kérdés: neked él még a hotméles címed?
macskanyu

Votiv :lol: , jo hallani hogy boldog vagy! Ugy latszik apafejnek tenyleg csak ido kell, hogy szokja a gondolatot!
Tojas :lol: :lol: :lol:

Rylie, ha szerencsetek van, akkor csak par nap az egesz! En is chamomillat adagoltam a bebinek, a legnyugosebb napokon orankent ot szemet, majd fokozatosan csokkentettem az adagot. Most megint eloszedtem, mert jon a 9. fog, legalabbis nagyon dudorodik az inye es iszonyu nyug a gyerkoc. :(

Zuz jobbulast! Stodalt szerintem nyugodtan hasznalhatod. Nekem a homeopatias szerek bejottek (szuleskor, kesobb Katinal az oltasok, fogzas soran is). Ugy tudom ezek termeszetes alapanyagu szerek. Votiv jol tudom? :wink:

Macska, en is Recca es Ancsi velemenyet osztom! het + napok

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet,
ejnye, legközelebb tessék ránk is gondolni :lol: (patiszon, és egyéb fincsiségek) :lol:

Zuzi,
köhögés remélem hamar elmulik, szoritok!!! tudom, milyen szar, nekem is volt egy ilyen Bálinttal a pocakomban, azt sem tudtam hogy tartsam vissza, mert fájt töle a hasam :(
és jot nevettem a szoptatásos elmélkedéseden :) föleg amit anyukád aranyosan megjegyzett :D

Rylie,
fogak :( nálunk is volt ilyen 5-6szori ébredéses idöszak, együttérzek. most a 2-3-nál tartunk...

+ utáni szám: én is ugy tudtam, hogy azok a napokat jelölik.

KépKép
fibi

Jól van :) le vagyok szavazva :lol: nekem anno így magyrázták, de most már akkor én is jól tudom :) :) :) :oops:
macskanyu

Votiv, na ez mar sokkal jobban hangzik, mint tegnap :) szuper :D

Zuz, homeopatia: azert itt sem mindegy, mikor, mit, mennyit, hogyan... ehhez is erteni kell, ezt is meg kell tanulni, ki kell tapasztalni. es sztem azert kevesen uzik igazan magas szinten :(, sokaknak meg tok teveszmeik vannak :cry:. es hat igen, rossz alkalmazas eseten, lehetnek nem kivant hatasok is. de osszehasonlitva az allopatias gyogyszerekkel, a homeosok biztos, h joval szerenyebb eredmenyeket produkalnak a mellekhatasok szamat illetoen. szelid gyogymod, nem tamadja le a szervezetet!
ja es NEM kell hinni benne :lol:
recca

Macs, azert nekem tetszett az elmeleted. bar csak felig ertettem :lol: :lol:
recca

Sziasztok!

Először vagyok itt nálatok. Én is a Szt Imrében fogok szülni, ha minden igaz (vagyis a pár napja megevett lejárt szavatosságú camambert sajttól mégsem nyúvadok ki :shock: - most olvastam valamelyik oldalon, hogy nem kellett volna megennem, bár momentán nem érzek semmit). A 16. hétben vagyok, holnap megyek erre az afp-vizsgálatra.
Állítólag lehetséges, hogy fiam lesz, a nőgyogyim gyanús szövetszaporulatot látott a múlt heti ultrahangon a babuci lábai között. :wink:
Sajna egyetlen jó (a férjemnek és nekem is tetsző) fiúnevet sem tudok. :roll: Már arra gondoltunk, hogy ne is legyen keresztneve, csak vezeték... :?
Esetleg van jó ötletetek?
Jöhetek hozzátok dumcsizni? :oops:

Bea
tinu

Szia Bea! :)

üdv itt. Ki a dokid? A névválasztásra meg van még időtök, legfeljebb pénzfeldobásos alapon döntitek el. Egy ismerősöméknél sorolták a naptárból a neveket a Pocaknak és amelyiknél rúgott a baba, az a név lett a nyerő. Így aztán Eriknek hívják a gyerkőcöt... :)
macskanyu

Recca,
ismét egyetértek (homeos téma) :D és irtam pü-t Neked :)

Szia Tinu,
persze, hogy jöhetsz :) mesélj még magatokrol :) fiunevekkel mi is bajban voltunk (lánybol volt sok persze), és lett egy Bálintunk :) még ami tetszett, az az Ákos, Ábel volt. Nekem valamiért bejönnek a germán nevek is (Fülöp, Arnold, Ferdinánd) de férjem leszavazott :D

KépKép
fibi

Macs,
ezt mi is kiprobáltuk, de B sosem rugott :D lehet hogy nem is tetszik neki a neve? :D

KépKép
fibi

Tinu,
üdv körünkben és gratula a pocaklakóhoz! Kinél szülsz? Camembert-t én végig ettem, orvosi javaslatra :D Böngésztétek már az utónévkönyvet? Csináltatok listát? :D

Fibi,
tollakat én is szeretem :) Én repültem Dócival pocakban 3x, USA vissza-oda-vissza. Marcival meg szentpétervárra oda-vissza. Dokim szerint semmi akadálya nincs :) pedig én habituális vetélő vagyok, de nem ettől függ... ill. nem nagyobb kockázat, mint bekapni egy fertőzést vagy egy vírusos nyavaj/lyát :)

Votiv,
sokkal jobban „hangzol” :D Lehet, hogy párodnál mégis a sokk volt? Tökjó lenne, te még ne reménykedj, de én drukkolok ezerrel!!! :D:D

Ruz,
furcsállom ezt az anyatej-dolgot, ahogy a többiek is mondják, ebben a korban nem ettől szoktak gömbölyödni a gyerekek (nálunk pl. nagyszülők csokijától meg túróstésztavacsorájától) :D

Dora,
köszönöm a bókot, de én egy abszolút tökéletlen anya vagyok :D És ha nem lenne komoly segítségem párom meg anyukám személyében, akkor szerintem már begolyóztam volna :)

Gabi,
az egyetlen, amit nem irigyeltem a képek alapján, az a macska volt, abból nekünk is van bőven :D:D

Zuz,
gyógyulj meg gyorsan, hogy újra összefuthassunk! :D

Akkor tényleg igaz a 15e pénz... azért milyen jó, hogy én már a kerületben is születtem, így mintegy ősi jogom van a H-hoz :D Egyébként elgondolkoztam a dolgon, meg megnéztem a kórház honlapján a statisztikát: 2004-ben 2000 fölött volt a szülések száma, az előző évek 1500-1700-ához képest, gondolom, mivel új szobákat nem kapott a szülészet, túl vannak terhelve rendesen, és a fizetés bevezetésével akarják elérni, hogy csak az igazán elszántak szüljenek itt. De mivel azért alapvetően a körzethez tartozókat kötelesek ellátni, és egy beeső szülő nőt nem küldhetnek haza azzal, hogy izé, menjen a körzetébe, így ezzel akarják a kismamákat eltántorítani attól, hogy eleve ide jöjjenek. Ezt azért valahol meg tudom érteni...

Na ebédtájm... még jövök

vera
kisün

Tinu,
hogyne jöhetnél! És én egy csomó jó fiúnevet tudok: Szabolcs, Gábor, Péter, András, csak így első blikkre. Szerencsére lányunk lett, mert férjemnek (Gábor) semmi se tetszett abból, ami nekem igen. :)

Macs,
félés: talán csúfot űzni a bohócból, kinevetni? Eszter is néha fél valamitől, pl egy bogártól (eleinte félt a katicáktól), na én akkor nagybátran a kezemre veszem a bogarat, hülyéskedek vele, mutatom Eszternek, h nézd milyen érdekes, buta, vicces, stb, és a végén már ő is nevet. A katica nagyon megmaradt: eleinte nem engedte, h a kezére rakjam, hátraugrott, most már ő keresi őket, és mutogatja annál a résznél, h Katalinka szállj el... hogy az ujjáról röptetné. :)
Persze ha egy baromi pókot látok, olyat visítok, h a pók leszédül, de ettől szerencsére ő nem fél. :)
Ha "idegen" jön, megpuszilom, a haját borzolom (jó, mondjuk a villanyszámlásét nem ...), és Eszter látja, h ez akkor nem félnivaló ember, és ő se fél, és mivel utánozni szokott, ő is dobja a puszikat.

Másnál mi jön be? Nagyobb skacoknál?
neet
neet

Köszi a tippeket!
Az a baj, hogy nagyon más a névízlésünk a férjemmel (meg minden más ízlésünk is :lol: ).
Nekem mindenféle szerinte fura nevek tetszenek. Pl. a Mátyás, Gerő, Mikes, Andor, Barna. Olyan nevet szeretnék, ami rövid (a vezetékneve négy szótagos lesz) és nem nagyon gyakori. Az Ábel, meg az Ákos nekem is tetszett egyébként. :) Csak nem lehet őket jól becézni. Persze a férjemnek egyik sem. Olyanokat talált ki, amiktől égnek állt a hajam. Soha nem nevezném a gyerekemet Krisztiánnak, vagy Lizandernek. :shock: Elnézést, ha valamelyikőtök gyerkőce erre a névre hallgatna. :roll: Dehát mindenkinek más név tetszik...
Elfelejtettem az előbb írni, hogy az első terhességem, úgyhogy biztos sok hülye kérdést fogok feltenni. :)
A dokinőm Urbán Márta. De azt mondta, hogy ha véletlenül karácsony és újév között születne a baby (elvileg január 18. körül várható), akkor ő nem lesz ott... Hát én is szeretném, ha kicsit később születne, mert Bak már van elég a családban és egy Vízöntő gyerek biztos izgi. :lol:
tinu

H+15K,
sztem aki elszántan itt akar szülni, és amúgy is kifizet sok10ezret a vizsgálatokra, szülésre, annak ez nem lesz visszatartó erő. Lehet, h pár ember meghátrál, de nem sok száz, attól tartok, marad a tumultus. És ha odatartozol, és a sok "idegen" elfoglalja a helyet, majd téged küldenek el? Vagy hogy lesz? Zavaros ez. De mondjátok már, ezt országosan vezetik be, vagy csak a SztImre???

Fibi,
panírozás közben rád gondoltam, h te se szereted, és így esküszöm, könnyebb volt. Meg az is segített, h Eszter Marcit etette Friskies-zel a teraszon, és mivel ő is elmajszol 1-1 húsos active balanc-ot, nem nyüstölt közben, h éhes. :)
neet
neet
neet

Macs,
csák norrisz ekkora ász lenne????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Votiv,
én is örülök, ha örülsz!!! :lol: és hogy apafej is egyre puhább... :wink:

Gabi,
gyönyörűségesen szép helyen van a nyaraló!!!!!!!!!!!
Erről mindig Orwell és az ő Állatfarmja jut eszembe, hogy ugye minden állat egyenlő, de némely állatok még egyenlőbbek!!!! :wink: :wink:
és hát a száritógép!!!
:lol: az nekem is nagy álmom!! Ha a fiaim végre dolgozni fognak, talán össze tudunk dobni egyre... :lol: :lol:

cukkini RULEZ!!! én úgy imádom!! ránta, sütve, főzve!!!! ahogy épp elém rakják!! és én is épp ma vettem a tescoban...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
lehet... és örülök, hogy a Fülöp is tetszett.. :lol: Kép [/i]
macskanyu

neet,
köszi, h reagáltál a félős-kédésre. minket még nem érint a téma, de nem is olyan soká fog és hát minden jó ötlet érdekes lehet, meg a már meglévő tpasztalatok is. :)
active balance :lol: ezért nem kell uzsi külön Esztinek! mindent értek!! :mrgreen:
macskanyu

Mondjuk én is körzeten kívüli vagyok. Azért lett a Szent Imre, mert a terhességem előtt is az Urbán Mártához jártam magánba és ő meg történetesen ott dolgozik. De amúgy is szimpi, meg az unokahúgom is ott született és a kozmetikusom két babája is. Szóval gyakorlatilag mindenki a környezetemben. És persze egyikőjük sem körzetes. Bár Budafokon dolgozom, úgyhogy majdnem a kórház szomszédságában. Mondjuk nem tudom, hogy járjak-e a Szent Imrébe terhestornára majd, meg azért egy óra, mire odajutok hazulról. Az lenne a jó, ha munkából tudnék menni, mert a munkahelyemről meg kb. negyedóra.
tinu

Ja és Tinu,
nyugodtan kérdezhetsz bármennyi hülyeségnek tűnő dolgot, anno én is kérdeztem, oszt még is itt vagyok..:D terhestorna rulez, főleg most nyáron, mert a kertben szokták tartani. Én is a melóhelyemről jártam, Gödöllőről....

Zsána,
:mrgreen: az semmi. Csák Noriszt egyszer Charles-nak szólította, az anyja. Egyszer. :mgreen:

neet,
én már csak a dokim miatt is inkább leperkálom a lóvét, de tudom, hogy mire számíthatok, miyen a kórház. Elég sok szülészeten jártam mostanában és nagyon jó nekem a Szt.Imre... persze könnyen beszélek, én momentán megtehetem és tudom, h van aki nem.
macskanyu

Tinu, udv itt! En is Urban Martanal szultem a kislanyom, kozel egy eve. Decemberben es augusztusban szokott szabadsagra menni, persze en is akkora voltam kiirva. Szerencsere a lanyom kivarta a szabi vegefelet es a doktorno kedves volt, bejott a szulesre.
Biztos nem lesz gond es nem akar idejekoran kibujni a kisfiatok. :)
A nevvalasztas nalunk sem volt konnyu, sokaig mindketten mast szerettunk volna, aztan egyszer csak jott egy olyan nev, amire egyikunk sem gondolt, de idovel beleszerettunk es teljesen volt az egyetertes. :lol:

Vera, akkor is! :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!
Csák Nprrisnak nincs órája..... Ő mondja meg, mennyi az idő!

Ja, és Csák Máténak 3 fia volt, két édes és egy mostoha. Az édes fiaI Csák Norris és Csák Berry, a mostoha Nemcsák Károly :mrgreen:
zuzmo1

Macskanyu: és mikortól jártál terhestornára? Én úgy képzeltem, hogy biztos mindenkinek nagy a hasa ott és nem merek addig menni, míg az enyém is meg nem nő. :) Szóval szeptembertől gondoltam kezdeni, mert még épp hogy csak kezd nőni a pocim.
Dóra: de jó! Hát remélem, minket is megszáll az ihlet majd a nevet illetően... Meg aztán hátha mégis kislány lesz. :)
tinu

Na visszaolvastam :!:
Borzalmas,hogy mennyi rossz történt 1 hét alatt :(

Votiv:
én is nagyon örülök annak,amit tapasztalok a soraidból :D
Mondjuk kicsit morbidak a megjegyzések,de alakul a dolog szerintem! :lol:

Moose:
szörnyülködve olvastam Nagynyuszi történetét :(
De szerencsére a gyerekek sokkal elöbb túlteszik magukat ezeken,mint mi!
Utólag is ISTEN ÉLTESSE ŐT!

Kisün:
Dóci esete is borzalmas lehetett :(
Egyébként a macskagyerekek szörnyűségesek voltak :shock:
Mindenben kárt tesznek,amit érnek.Na de Dorka intézkedett folyton,kínjunkban azt sem tudták néha hova meneküljenek :lol:
Kép

Fibi:
jól esett,hogy gondoltál rám :lol:
A papírboltokat annyira imádom,hogy mikor terhes lettem Orsival,elment dolgozni egy ilyenbe,csak az illatok miatt :lol: :lol:
Bálintod nagyon ügyi,hogy már próbálkozik a" mondatokkal"!Dorka csak szavakban "beszél" :wink:

Zuz:
gyógyulj meg gyorsan :!:

Macs:
ez a szépség Dömösön volt.Egy utcával lejjebb épül a miénk :lol:
Babamacson csak ámulok-bámulok,hogy micsoda tempót diktál :shock: :D

Rylie:
ne szoptass,mert attól hízik a gyerkőc?! :shock:

Minden kis és nagybetegnek gyors gyógyulást kívánok+++++++
Látom tarolt a 3napos láz is :( Sajnos tudom milyen az,mind a 2 lánynál volt.Elég rémisztő,amíg nem jönnek a pöttyök.

Újaknak üdv.itt! :lol:

petergabi

Zuz :mrgreen: :mrgreen:

Neet,
lehet, de: 1. biztos kevesebben mennek oda szülni 2. a H meg kap sok extra-lóvét :D Egyébként sztem körzetbe tartozót nem utasíthatnak el...

Zsan,
nálam a sajtos rántott cukkini a nyerő :D

v
kisün

Zuz,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ez jóóóóóóóóóóóóó!!!

Tinu,
üdv!!! ha vmi nagyon megszépitette a terhességemet, akkor az a TORNA volt!!! bátran ajánlom, Andi egy angyal!!!!!!!!!!!
puszilom, ha mész!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs,
ez is teccett!!!!!:mrgreen:
gyerünk, szavazzatok csák norriszra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu,
én asszem 14 hetesen voltam először és irtóra irigyeltem azokat, akiknek már háznagy volt a pocakjuk :mrgreen: senki nem fog kinézni, Andi, aki a tornát vezeti egy nagyon kedves nő! csak bátran! Én is januárban szültem, úgyhogy kb. ugyan akkora a hasad, mint tavaly ilyestájt nekem :mrgreen:

Gabi,
ez a tegnapelőtti kedvencem Babamacsról :mrgreen: :

Kép
macskanyu

Sziasztok Lanyok!

Huuu,kepek csuda klasszak!! :D

Betegeskedo babak buljanak-buljanak.

Szia Tinu :)
Nalunk a nev kerdes ugy volt,hogy megbeszeltuk,ha fiu lesz a parom dont,ha lany,akkor pedig en.Igy lett a kisfiam Akos.
A masodik babanal viszont nalam a labda,hogy nevet valasszak. :D

Talizos Lanyok!
Hol van ez a zenelo szokokut?Mert nekem fogalmam sincs.Ha jo ido lesz,mi is kimennenk.

Kriszta
bkrityo

Zsána,

csak neked, csak most!!!

http://kommunikacio.btk.ppke.hu/dialog/?q=node/1009

:mrgreen:
macskanyu

Krisztaaaaaaa!
épp most akartam emilt írni, hogy mizu veletek! :) de jó látni!
te figyi! mint nagy Liberos, meg tudod mondani nekem annak a bugyipelusnak a nevét? mert most kipróbáltam, és marhául jó volt, nekem jobban bevált, mint a sima. drágább ez, mint a tépőzáras? sokkal? :)

Macs!
Fülike nagyon ügyes! az a mobil ott... nem fog megint tönkre menni? :)
ancsipancsi

Ancsi, Gabi: KEVERTEK RUZZAL!!! Neki mondták azt, hogy ne szopiztasson!!! Nálunk nincs ilyen gond.

Tinu: én is UM :) Enyém gyerök bak lett. Légy'szi pár szóval vázold már, hogy mire számíthatok ha kissé nagyobb lesz - ne kímélj :D

Zuz: Stodalban valóban van alkohol meg cukor. De nem rossz..és én is azért szedem ezt, mert ez nem megy át a tejcibe annyira.

Homeokavar: mint már említettem a barátom a Boironnál dolgozik és ő mondta, hogy ISZONYATOSAN fújnak egymásra a hagyományos és homeos dokik, a homeosok a másik homeos dokira meg dög irigyek a pacientúra miatt! És azért megy ez a kavarás, mert ebben mostan nagy pénz van, mert sokan elmennek magán-homeos dokihoz. És mondta, hogy teljesen le volt döbbenve, hogy miket tapasztalt és mekkora széthúzás van a szakmában és néha amiket mesél az valóban megdöbbentő....valószinűleg azért is van sokfajta információ a levegőben.

Votiv: DEJÓ!!! Majd mi reménykedünk Te pedig csak koncentrálj a bébire és magadra! :lol:

Fiúnevekkel amúgy mi is igy voltunk, hogy amit én mondtam az mind le volt fújjolva, persze Apa egyet se tudott mondani. Szerencsére lányunk lett, mert igy van keresztneve kettő is :lol:

K kidőlt a sok nyafitól...ma már másodszorra...

Rylie
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?