MIvel verkepzo hatasa van, kifejezetten hasznos, hiszen ilyenkor tobb verre van szuksege a szervezetunknek. Az en dokinenim kifejezetten ajanlotta, de sajna en nem szeretem
orsoly 22+3
2002.09.03 07:26
MIvel verkepzo hatasa van, kifejezetten hasznos, hiszen ilyenkor tobb verre van szuksege a szervezetunknek. Az en dokinenim kifejezetten ajanlotta, de sajna en nem szeretem
2002.09.03 07:28
én minden nap 1 deci somlai fehéret megiszom, majd nyargalok a mellékesbe, a kispapa meg vigyorog
Nem mondom, hogy szeszelj be, mint disznó, de ha kivánod, semmi bajod nem lehet.
tök jó
Már vagy még nem aludtál?
2002.09.03 07:50
Valtozatlanul kitartok amellett, hogy felesleges tul nagy beruhazasokat eszkozolni ikerbabakocsira, hisz kicsi a valoszinusege, hogy megegyszer hasznalni fogod! A garancia is majdhogynem felesleges, nem szoktak ezek csak ugy tonkre menni! Es olyan borzaszto hamar kinonek belole a pockok! Nekem ahhoz az Ora-hoz hasonlo melykocsim volt (csak szimplaba), hat honapig hasznaltuk, utana mar csak az esernyore osszecsukhato sportkocsival kozlekedtunk, telen labzsakkal, nyaron szimplan! Ebbol konnyen ki tudnak maszni, be tudnak ulni egyedul, nem kell annyit emelgetned oket!
Es lehet, hogy nemsokara mar haromszoros fius anyuka leszek! Ugy erzem egy lany sokkal komolyabb, felnottebb mar gyerekkent is, nagyobb a felelossegtudata! A fiuk komolytalanok, es sajnos nem is sokat valtoznak, a legtobbjuk felnott korara is ilyen marad! Valahogy nekik nem tunik fel, hogy tiszta pisipotty a WC peldaul. Csak neznek artatlanul, hogy ok???!!! Vilag eletemben szerettem volna egy pici lanyt, akivel egyutt babaznek, beszelgetnek, es szep ruhacskakat varrnek neki!
!
Pedig allitolag TDSL kapcsolatunk van!!! 2002.09.03 07:57

2002.09.03 08:17
2002.09.03 08:26

2002.09.03 08:43
Amugy babat meg nem erzem, de mar nagyon varom!!!!Csutortokon megyek dokihoz, hetfon UH(!) aztan jovo7en AFP.
2002.09.03 09:02
Tudod panaszmentes volt, és hát kinek jutott az eszébe? Aztán megint el kéne menni a körzetihez, hogy irjon beutalót, de szabin van 10-éig. Szóval elmentünk sétálni, mert az jót tett neki, én meg adtam neki egy kis energiát kézrátétellel (nem nevet!
) amitõl kicsit jobban lett, de nem mertem túlzásba vinni, mert miközben ezt tettem rájöttem, hogy a baba is az én energiámat használja és nem akartam lemeriteni magunkat. Séta közben meg egyszerüen a környezetbõl (fák, növények) vettem fel egy kis energit ami nem is volt olyan kevés, mert még negyed 4-kor is fent voltam
Szóval rájöttem, hogy miért jön rám hirtelen a fáradtság, miután a baba odabent bulizik! Mert olyankor az én energiámat használja, és ugye az alvás az feltölt! Na ennyit a temészetgyógyászatról, és a hozzá kapcsolódó dolgokról
De tényleg szégyellem magam! Hiszen amikor nekem adták át a táblát akkor az kifogástalan állapotban történt...
2002.09.03 09:05
2002.09.03 09:08
2002.09.03 09:14
2002.09.03 09:21
Azért légyszi szoríts, hogy tíz nap múlva azt mondja a dokinéni, hogy eleget nött Luca, mert már én is kicsit úgy nézek a hasamra, mintha kicsi lenne
, pedig eddig óriásinak tartottam... (Szívem szerint naponta leellenörizném, hogy mekkora és hogy nött-e a babám.) 

! 2002.09.03 09:27
Ha esetleg valakit érdekel...
Nekem rosszabb lett, mint bármikor. Amit tudnék javasolni, az egy olyan kozmetika, ahol Ilcsi kozmetikumat használnak. Nekem nagyon bejött. Csupa természetes alapanyagból készülnek a kencék, egészen biztosan nem árt, és végre emberi külsõt ölthettem.
2002.09.03 09:29
2002.09.03 09:40
2002.09.03 09:49
2002.09.03 10:14
A tenger biztonságosabb. A felfázásos témát nem értem amit Lolla irt, mert ha meleg van, hogy fázhat fel valaki? Bocsi Lolla!
2002.09.03 10:21
. IMÁDOM!!!!!
, de én is úgy tudom, nem árt egy kevéske.
, utána sokáig úgysem mentek nyaralni.

Az én arcom böre annyira megváltozott jó irányba, hogy már több hete arckrémet sem használok, egyszerüen érzem, hogy nincs rá szükségem, nem is hiányzik. 2002.09.03 10:24
2002.09.03 10:40
Volt részem már benne, nem kellemes. Nem részletezem, de tényleg borzasztó. Csakhát ez azért történt mert nem általottam órákat ücsörögni a hideg betonpadon minden nap... télen! A tengerparti országok most is elég melegek, a tenger is kellemes hõfokú lehet, és az a vizes fürdõruha nem hül le 25 fok alá, ha a hõmérséklet nem kevesebb! Hogy? 25 foktól felfázni meg hát nem tudom..., az pont kellemesen hüvös a 30 fokban!
Nem tévedhetetlenek.
(én is! fõleg mostanában

)
2002.09.03 10:43
2002.09.03 10:49
2002.09.03 10:51
nem vagyok olyan tipus
2002.09.03 11:50
2002.09.03 11:57
én 5-6 hetes voltam, mikor Svájcba repültem, és a jelek szerint minden rendben van
dolgozni, meg van odakinn négy vidám finn cimboránk
még nem tudják, hogy mi újság, de tavaly ök voltak nálunk, és hihetetlen jó fejek voltak, rettentö sokat segitettek, képzelem, most hogy körbeugrálnak majd
2002.09.03 11:58
Én áprilisban nem tudtam mezitláb végigmenni a homokon úgy felforrósitotta a nap, de legyen igazad
Én is azt kivánom,hogy mindenki egészséges csecsmõt hozzon a világra, de nem lehet burokban mindentõl elzárkózva kivárni mig megszületik! Ha nem fázik az Olga felfázós része, akkor minek átöltözni másik fürdõruhába?
(szomszéd) és amikor eljött a télviz ideje a gyerek rendszeres látogatója volt a fülészeti rendelésnek, mert a sapi télen a hüvösebb 25 fokos lakásban a cérnasapkájában megfázott. Többször szúrták a fülét. Na de ha télen a lakásban vastag sapit ad rá akkor mit ad rá kint a minuszban? Érted már mire szeretnék kilukadni!? Ha meg valaki fázik, ha kijön a vizbõl, úgyis tesz az ellen!
Sajna már tényleg terhes ez a dolog, de nem panaszkodom!
1-2 hete már nem birok 20-25 percnél nagyobb utakra vállalkozni gyalog, mert a derekam és a pocakom egyszerre akar leszakadni. Most éppen a konyhát, ill. a gáztûzhelyet sikálom, de a pocak bekeményitett, úgyhogy most leültem pihizni, ami egyben egy kis netezést is jelent!
Ezek szerint nincs rajtad semmi fini? Csont és bõr???

Az tényleg nem fini
2002.09.03 12:02
2002.09.03 12:32
Gombocka jart mar Tenerifen, Szlovakiaban, Szloveniaban, es Horvatorszagban.
). Az Indexen Mr. Spock meg jol le is szidott, szerinte szigoruan otthon kene fekudnom. Akkro mar harom hete fekudtem otthon (pedig a sajat dokim csak azt kerte, pihenjek), vegul egy UH-s doktornot is felkerestem ketszer, o indulas elott is azt mondta, menjunk nyugodtan. Igy elmentunk, bar nem mondanam, hogy teljesen nyugis volt az az egy hetunk, mert sokszor paraztam es nagyon vigyaztunk. Idegileg viszont mintha kicsereltek volna, a napfeny, a meleg es a kornyezetvaltozas nagyon jot tesz az embernek! 

)
Ezek utan mar furdeni sem mertem a 20 fokos oceanban. 

Ne probald ki, kerlek!!!! 

) 2002.09.03 12:49
2002.09.03 13:09
Most kiprobaltam Horvatorszagban, hogy mi lenne, ha nem oltoznek at, haaat, a vizbol kijovet kb. 2-3 perc mulva mar ereztem a hideg vizes furdorucit ott alul.
Aztan elrohantam inkabb atoltozni, jobb a bekesseg...

2002.09.03 15:20
) Remelem jol fogjatok magatokat erezni, pihenj sokat es elvezd a napsutest, toltodj fel, kesobb szukseged lesz ra!!! 2002.09.03 15:51
)2002.09.03 16:39
2002.09.03 16:44
. A fürdéssel nincs semmi gond, a napozást nem annyira ajánlják, én ezt nem tudtam, és kb. napi két órát napoztam. Utána persze aggódtam is rendesen, hogy nem árthatott-e a babának, de nem lett semmi baj, remélem, nem is lesz. Sasha, a vizes fürdõruciban tényleg fel lehet fázni, ezt nekem is mondták!! Úgyhogy nem árt az átöltözés. És persze sokat-sokat kell inni, ahogy itt már többen is írták, palackozott vizet, nem akárhonnan.
2002.09.03 16:58
2002.09.03 19:42
Nem, tozsgyokeres XI. keruleti, kelenfoldi vagyok (ok, a XXII.-ben jartam gimibe)! A lanykori nevem meg Toth Zsuzsanna, asszonynevem Deakne Toth Zsuzsanna, ebbol alakitottam magamnak a Deak Zsuzsanna valtozatot (nem igazan voltam oda a Deakne vasznas hasonlatoktol...).
2002.09.03 20:33

Igaz, hogy csak egy ujjnyit ittam, de nagyon jólesett!!!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|