Votiv!
Ez nem semmi!!!! Én is gratulálok! És Apafej határozottan fejlődőképes
Én részemről nem akarom elhinni ezt az orvosválasztósdis dolgot. Dorka, hol hallottad ezt? Hol voltatok Vicával? Ki az a Gabi????? Vagy ez csak a nőgyógyászatra vonatkozik? Vagy most mi van? Mi történik itt? perkálni kell a kórháznak, ha nem odatartozol, plusz még ez is. Bár ha nincs szabad orvosválasztás, akkor ez a 15 rugó is értelmetlen, mert akkor mindenki csak adott kórházba mehet.....
Szerintem a szülészet nagyon speciális rész, más területen működik az orvosválasztás anélkül is, hogy magánba járna az ember. Pl meg kellene műttetnem a porckorongomat, hallok egy jó dokiról, megkérdezem, mikor rendel a kórházban, odamegyek, előjegyez a műtétre az ügyeleti idejében és kész. Ezután jön vagy nem jön a hálapénz, de ez mindenképpen tb alapon ment...... Szülni viszont általában nem programozottan szoktak, azért is gáz a helyzet, és tb alapon valóban nem lehet elvárni, hogy az általam választott doki bejöjjön, amikor épp nem dolgozik. Ráadásul elég intim dolgokról van szó. Engem tuti megcsászároztak volna, ha az ügyeletes dokinál szültem volna!
De a szabad orvosválasztás alapvető betegjog, nem törölhetik el! Vagy akkor házi orvosok helyett megint körzeti dokik lesznek??? Visszafejlődünk, vagy mi???
Zsanci!
Ezt a linket én is betettem ma kifejezetten a Te kedvedért!!!

A gyerek nélküli anya nap nagyon tuti ötlet, kár, hogy én a szülészeten leszek, amikor Ti fillingezni mentek Bécsbe
Ruz!
Hogy sikerült??????????????????
Ma kimentünk az Ikejába szétnézni, és rákérdeztünk a szekrényvázra, és nagy nehezen kiderítették, hogy épp most pakolják a teherautóról

. Mondták, hog gyorsan intézzük, mert a hétvégén tuti elfogy. Erre feltettem a költői kérdést, hogy akkor miért csak ennyit rendelenk????
Na mindegy, tök rendesek voltak, nagyon segítőkészek, és valami kompenzációs hazaszállításról is beszéltek, úgyhogy lehet, hogy még azt is megússzuk, És holnap hozzák!!!!! Nagyon pedáloznak