A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

na jóvan meggyőztél :D

ha lesz 5 percem, reggelek neked :D
macskanyu

Zsanci: nem is rossz 5let... Bécsben lófrálni. Nagyon szeretem azt a várost.

Manóka: ahogy Zsanci írta, ott ahol régen az éjjel nappali "zöcséges" :lol: is volt a sarkon.

Johi
johanna1975

Zsána,
el köll szomorítsalak. A Wendy's helyén már régóta egy szoliszalon van... :(
macskanyu

Macs,
azért is irtam, h VOLT.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
és igen nagyon szomorú vagyok miatta...

és előre is köszi...

és tavasszal már nagy lesz Füli, akkor elmegyünk Bécsbe...

és Johival már 3-an vagyunk, vki még befér a kocsiba... :wink: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, Macs, Johi,
esetleg én beférek még akkor? :oops: :P :D

KépKép
fibi

Zsan: miért vonult ki wendis? az volt az egyetlen gyors amit anno bírtam? pedig akkor még ettem mindent... szerettem a salátabárt, a chilis babot és még sok mindent... és erre nekik nem megy?

Bécs: király... én mindig télen járok oda karácsonyi feelingezni. Na ez fellengzős volt mert votlam vagy kétszer... hehe...

És ki vezet Bécsig? Jesszusom 4 vagy 5 nő egy kocsiban.... nem semmi lesz.

Vica, Barbi: irtam péüt nektek.
johanna1975

na regisztráltam :) nekem meg a zenélő toliga KELL!!!! :lol: :lol:
macskanyu

Johi,
én 400 km-ig vállalom a vezetést :D ezt már próbáltam egyhúzóra :) És sötét múltamban van egynéhány autós kaland :wink: :lol:
macskanyu

SZABAD ORVOSVÁLASZTÁS:
véleményem szerint ez nem csak a nőgyógyászokra vonatkozik, hanem bármelyik házidokira is! mert hivatalosan a szabad orvosválasztás perpill ezt jelenti, nem kifejezetten a nőgyógyász ügyet.

különben meg az orvosok sem akarhatják ezt, ugyanis én, ha nem választhatok, nem fizetek. ilyen egyszerű a téma.

Neet!
lefagy majd a szmájli az arcodról (meg az enyémről is), ha nem tetszik a gyerekdoki, de nem válthatsz, csak fizetősre. :(

Zsanci!
Tóta jó író, ismerem a figurát. :)
és mi ez a diszkrimináció, hogy akárki nem vehet részt a Pampers programban?? ezért gyűjtöttem én a zacskókat???

Indi:
PAMPERS:
Indike, nem regisztrálnál nekem a nevedben? mert Lencsém is túl korán született ehhez és nem vehetünk részt benne, pedig van vonalkódom és én is erre vártam :(, habár ahogy most olvasom, lehet, hogy a vonalkódjaim nem is vehetnek részt :(
csak azért vagyok ilyen szemtelen és kérlek téged, mert tudom, hogy te úgysem fogod gyűjteni.
és férjem kéri, hogyha még tudsz vennél nekünk ugyanilyen kettő db "kifogót"? jó ez a fajta, mert baromi nagy, és magunkra akarjuk használni :)
ancsipancsi

Macs!
vagy akár a te nevedben is beküldhetném a kódokat? :)))
(adok érte cserébe tudod mit! :) D.A. filmet!)
ancsipancsi

[quote="vica94"]
írta:
vica94
Dorka,
igen, most voltam előszőr és akkor tényleg Te is ott voltál :) Csak nem akartam odapofátlankodni Hozzád :) Hátha mégsem :):):):)

Vica

Pedig nyugodtan szólhattál volna, talán rajtam kívül nem is nagyon van más rövid hajú a csapatban :)
Én jövő héten is leszek, meg ha nem jön közbe semmi, akkor mindig ott vagyok. Kezdek függő lenni, én már a 9. héttől járok :)

Kép
szdorka

Macs: na mesélj... én régen iszonyat mennyiséget vezettem, most a gyermekáldás miatt visszafogottabb vagyok.

Orvosválasztás: és ezt visszamenőleg is érvényesítík? vagyis ha én nem ahhoz a gyerekdokihoz tartozom és felnőttdokihoz stb? vagy most ez akkor hogy is van? meg szerintem ezzel bizonyos alapvető emberi jogaimban korlátoznak. Szal ezt azért már csak nem kéne. Ha én hajlandó vagyok többet utazni stb egy doki miatt akkor miért ne választhatnám aztat? még az újságot is megválaszthatom amit olvasni akarok, akkor a dokimat aki elég fontos szerepet kell, hogy betöltsön főleg egy terhesség alatt azt ne választhassam meg, meg tényleg gyerekdokinál de bármi másnál. Ki érti ezt...
johanna1975

Hú de jól ellevelezgetek itt magammal.
De most van időm: Fanni alszasz, lakás csillivilli, vacsi igaz még sehogy nem áll, de az ráér. :lol:
Lennének kérdéseim:
1. Evés: Fanni napok óta nem hajlandó semmit megenni csak az üres zsömit. Ez nagy gáz? vagy hagyjam, ha ezt szereti. Néhány kanál mást is be tudok neki cselezni, de a kenyér, zsömi a sztár.

2. elalvás: napközben a kiscsaj nem hajlandó aludni, de én kegyetlen anyaként bevágom az ágyba délután 4kor, ilyenkor sír max 5 percet néha elég keservesen aztán alszik egy jót és boldogan ébred. Ez igy jó módszer? vagy tényleg kegyetlen vagyok?

Azt hiszem egyenlőre ennyi, válaszokat a "bizonytalan anya" jeligére várom a szentimre topicba. :lol:

Johi
johanna1975

Ancsi,
Bocsánat, hogy belekotyogok, de Indi nem tud benne lenni játékban - szép magyarosan :) -, mert ő babája március 31 után született és Zsan azt írta az akció az ezidő előtt születettekre érvényes.

Neet,
megfogadom a tanácsot, de mintha a testem is tudná a dörgést, mert utóbbi időben délutánonként is szunyok egy-két órácskát :)

Johi,
megkaptam, mindgyá válaszolok :)

Dorka,
szándékomban áll jövő héten is menni, kíváncsi vagyok a hölgy -nem tudom a nevét, pedig ollllyan ismerős nekem - milyet fog tartani :)

Vica
vica94

Johi,
nem is igaaaaz. Tegnap jóízűen rágcsálta a sajtos pogit/masnit :D
Tényleg, sima sajt még nem adható neki? Talán jobb, mint a kenyérke :)
Alvásra csak azért nem reagálnék, mert nekem még nincs tapasztalatom :) Estleg majd a priviben :)

Vica
vica94

Barbi: és neked férjurad is vega? És tejterméket is eszel?

Kissün: jelentem én kipróbáltam a két cukkini közé egy szelet sajt és nekem kijött belöle a sajt sütés közben. mit csináltam rosszul?

Na lelövöm magam J
johanna1975

Vica: sajtot vagy bármi mást megcsócsálja majd szépen kiteszi a szájábó. Ez persze csak itthonra vonatkozik bárkitől bármit elfogad. Persze én szigorú anya vagyok és cukros dolgoktól próbálom óvni. De ezt úgy sem lehet mindig és nem is akarom tiltani, csak minimalizálni. Szal csak az itthoni evéssel van gond.

Párod hol hajózik Vica? Vagy rosszul olvastam valamit?

J
johanna1975

Johi,
Jól olvastad, hogy hajózik, csak így nem akarom leírni a cég nevét.
Egyébként a Dunán, itt a budapesti részen.
Tegnap Indinek és Votivnak mutattam is a hajót a messze távolban, nyílt :D:D:D:D vízen.

Kajás mizéria nem lehet egyszerű... én csak magamból indulok ki :D
Én kis koromban épp az ellenkezője voltam, alig voltam hajlandó megenni a kenyeret, viszont húst minden mennyiségben, meg hát a téli szalámi - ha volt itthon :) - sajtocska ......

Vica
vica94

Johi és mindenki: Nekem rántottsajt ügyben a következő vált be: a már írt liszt-tojás-prézli-tojás-prézli, majd egy-két órára a mélyhűtőbe tenni, de egy éjszakára még jobb, utána forró olajban szép színűre lehet sütni és még a sajt sem folyik ki, épp jóóóóó nyúlós lesz :lol: :lol: :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Maaaaaaaacs!
akkor téged kérlek, hogy küldhetek valahogy a nevedben? most akarom ellenőrizni a vonalkódjaimat :)
ancsipancsi

Pocak: köszi az 5letet.. ki fogom próbálni, éppen a napokban lesz rántott sajt is. Beszámolok a sikerről.

Vica: hehe, csak nem valami turpistákat is szállító hajóval?
johanna1975

Macs!
fenti könyörgésem :) tárgyalan, most olvastam a szabályokat :(

Zsanci!
ezek szerint a Mini pelusok nem is vesznek részt a játékban? mert akkor dobhatom a kukába az összes vonalkódot :/. összesen két db midi csomagom van, de azoknak a vonalkódszáma se stimmel.
főleg, hogy összesen 2 játékot lehet csak fejenként kérni.
ancsipancsi

megjártam a nőgyógyászatot, Faludi doki "már várt", mert itt olvasta, hogy kétcsíkos vagyok :shock: :D
jövő pénteken kell visszamennem, addig uh, vérvétel, ekg stb... még vércsoportmeghatározás is lesz. állítólag az ellenanyag változhat :shock: nem is tudtam...

a rendelői kicsi uh-n láttam már a kis pocaklakót, szép nagy petezsákja van máris! állítólag ez lehet ikerterhesség is :lol: de majd az uh után többet tudok :D apafej mit szólna hozzá, bele sem gondolok :lol: :lol:

utána beszéltem apafejjel, kikotyogta, hogy már elmondta a pici hírét a nagyobb gyerekeknek, akik nagyon-nagyon örültek :D ebből megint arra következtetek, hogy ha kitartana a gyereknemakaró álláspontja mellett, akkor biztos nem mondta volna senkinek... :D

votiv 8)
votiv

Votiv!
elkerülve a további idegeskedést, kerek perec kérdezd meg apát, hogy hogyhogy megváltozott a véleménye, mert hogy neked elég rosszul esett a múlkori!
a kis picurihoz gratulálok! :))))))))
ancsipancsi

Johi,
turpistás hajó, igen :)
Ő vezeti a hajót nagy bőszen :D

Votiv,
ez nem semmi, doki bácsi "már várt" upppsz. :D
Gratula a pocaklakóhoz :) Kíváncsi leszek a köv. uh mit mutat majd :D

Na, én el, megyek az nst-re :)

Vica
vica94

Votiv: szuper hírek. Mind a piciről mind apáról. Csak igy tovább. ikrek :lol: hát az nem semmi lenne. Én ettől rettegek, bár mindig is ikreket szerettem volna, de most nem tudom mit csinálnék két Duracel FanniSárával.

Bogárka: tegnap írásodat jól nem láttam (egy oldal teljesen kimaradt): nekünk dokink albertalva utcában van, vahot már messze lenne, meg én homeosat akartam TB alapon és lett is egy néni. Tényleg jó lenne, ha jönnétek talira, régen láttalak Titeket. Doni is hasonlóan jár mint Fanni, hát akkor főleg össze kell őket hozni. Olyan édesek.

Tönkölypárna: tényleg nagyon jók. Én mondjuk a kölest is szeretem, de a tönköly hatásilag jobb. Én is tartok belőle, szerintem a prána párna a legjobb. Ha felnéztek az oldalamra találtok, no nem akarom hogy ott vegyetek... :lol: de van róla leírás és jó sok fajta létezik. Nekünk volt szoptatós is, ha valaki venne, inkább abból a köles jobb, puhább a babának, Fanni imádta, most barátnőm használja terhes párnának.

Fibi: Fanni szerintem kismotorozni hajlandó bármikor Bálinttal. De 20 év múlva szó nem lehet, hogy elvigye, félek a motorozástól. Sajna volt rossz tapasztalat, úgyhogy kismotoron viheti, aztán kéretik autóval hazaszállítani a csajt vagy esetleg romantikusan hazakísérni.

Vica: genda van a cég nevében? kiváncsi johi

Johi
johanna1975

Vica, a "hölgyet" Gabinak hívják :)
Én is nagyon kíváncsi vagyok, mert ő egy nagyon jó barátnőm, és az ő javaslatára kezdtem el járni :)
szdorka

Votiv:
várt a doki? :wink: :shock:
Gratulálok mégegyszer/az ikrekhez :lol: / :D
Szerintem is kérdezz rá,hogy mi a döntés!
Én megőrülnék a bizonytalanságtól :?

petergabi

Fibi,
te vagy a negyedik!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pgabi: én is azzal a bútorral szemezek.... bár még semmi sem eldöntött és nekünk tényleg kevés kell belőle.
johanna1975

Macs, méltem.... assszem. :roll:

Zsanci, ha már Bécs, miért nem inkább hajóval? Oksa, hogy hosszabb, de romantikusabb. :lol: Én is jelentkeznék Bécsbe menő járatra, vezetni és is vezetek bármeddig. :roll: Na?
zanza

Vica, Dorka,
ti hova jártok???????
:shock:

És akkor Macs vezet, mondjuk én mennék karácsony előtt, már csak a Johi által emlitett fiiiiling miatt is, de kivárjuk, h Füli nagyobb legyen!!!
Egyébként apája ellenne vele egy napig?????

Votiv,
téged hogy lehet beazonositani??? Mert én nem tom...mindig azt hiszem ,h tuti senki nem tudja ki vagyok, de lehet, h nem igy van???? :roll:

akkor ezentúl semmi pikánsat nem irhatok????

egyébként a nyakam rá, h a mi dokink nem tud erről az oldalról, sőt arról sem, h én ide irogatok... :shock:

és kérem, gratula a picurhoz, gratula a puhuló apafejhez, és még nem gratulálok az ikrekhez, mert eléggé beleélő tipus vagyok, és nem tom, h viselném ha vki két gyereket látna a pocakomban...de biztos nem mosolyogva... :lol: :lol: :lol:

de egy titkot még megosztok veletek:
tegnap levettem Igiről a pelust, rámnézett, és elkezdett erőlködni, és nekiállt brunzolni a szőnyegre...Erre odaraktam alá a régi pelusát, ABBAHAGYTA, kicsit morogott, hátrébb állt, és folytatta. Megint alá raktam, megint abbahagyta, megint hátrébb állt, és ismét pisilt egy picit...Olyan édes volt, azt hittem megzabálom...annyira kellett nevetnem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fetrengetem az ágyon!!! És tök furi, h abbahagyta, és újra kezdte a pisilést...ilyet még én sem tudok...no tessék, megint privizek...:oops: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és mehetünk öten, sőt mehetünk két kocsival is, sőt mehetünk hajóval is, de akkor már kicsit lelkiismeret furdim lenne a kölkök miatt...hiszen nekik is ott lenne a helyük... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, sztem a neved alapján téged is simán be lehet azonosítani... engem meg a foglalkozásom, vagy a cikkeim alapján.

pisilős Igi :lol:

Isti is csinál ilyet pelus nélkül, ha "rászólók" (jaj, ne pisilj az ágyamba!) akkor abbahagyja, és fél perc múlva újra csurgat :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
de ő azért hagyta abba, mert NEM pisilhetett a földre...nem azért, mert én megkértem... :shock:
rossz baba!!! :lol:

okés, igaz, h én nem bújhatok el a nevem mögött...pech...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
Ez nem semmi!!!! Én is gratulálok! És Apafej határozottan fejlődőképes :lol:

Én részemről nem akarom elhinni ezt az orvosválasztósdis dolgot. Dorka, hol hallottad ezt? Hol voltatok Vicával? Ki az a Gabi????? Vagy ez csak a nőgyógyászatra vonatkozik? Vagy most mi van? Mi történik itt? perkálni kell a kórháznak, ha nem odatartozol, plusz még ez is. Bár ha nincs szabad orvosválasztás, akkor ez a 15 rugó is értelmetlen, mert akkor mindenki csak adott kórházba mehet.....

Szerintem a szülészet nagyon speciális rész, más területen működik az orvosválasztás anélkül is, hogy magánba járna az ember. Pl meg kellene műttetnem a porckorongomat, hallok egy jó dokiról, megkérdezem, mikor rendel a kórházban, odamegyek, előjegyez a műtétre az ügyeleti idejében és kész. Ezután jön vagy nem jön a hálapénz, de ez mindenképpen tb alapon ment...... Szülni viszont általában nem programozottan szoktak, azért is gáz a helyzet, és tb alapon valóban nem lehet elvárni, hogy az általam választott doki bejöjjön, amikor épp nem dolgozik. Ráadásul elég intim dolgokról van szó. Engem tuti megcsászároztak volna, ha az ügyeletes dokinál szültem volna!
De a szabad orvosválasztás alapvető betegjog, nem törölhetik el! Vagy akkor házi orvosok helyett megint körzeti dokik lesznek??? Visszafejlődünk, vagy mi???

Zsanci!
Ezt a linket én is betettem ma kifejezetten a Te kedvedért!!! :lol: :lol: :lol: A gyerek nélküli anya nap nagyon tuti ötlet, kár, hogy én a szülészeten leszek, amikor Ti fillingezni mentek Bécsbe :lol:

Ruz!
Hogy sikerült??????????????????

Ma kimentünk az Ikejába szétnézni, és rákérdeztünk a szekrényvázra, és nagy nehezen kiderítették, hogy épp most pakolják a teherautóról :lol: . Mondták, hog gyorsan intézzük, mert a hétvégén tuti elfogy. Erre feltettem a költői kérdést, hogy akkor miért csak ennyit rendelenk????
Na mindegy, tök rendesek voltak, nagyon segítőkészek, és valami kompenzációs hazaszállításról is beszéltek, úgyhogy lehet, hogy még azt is megússzuk, És holnap hozzák!!!!! Nagyon pedáloznak :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Zuz,
igen, pont azért olvastam el, és pont azért raktam fel, h ha vki nem akarna odamenni, itt is elolvashassa...

és most már én egyáltalán nem értem ezt az orvososdit. Egy vmit tudok: még azelőtt el kell jutnom dokihoz, h bevezetik ezt a vizitdijat, mert engem csak egy vmi izgat, MIÉRT FIZESSEK, ha történetesen TÉNYLEG beteg vagyok????
először ugye körzetinek, utáne meg a szakorvosnak...
de az örömmel tölt el,h legalább terhesgondozásért nem kell majd fizetni...jól lesz a sógornőmnek...még mindig nem szóltak...
sebaj...ráérünk...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ééééén is akarok Bécset!!!!!!!!!!!!!!! Ja, de én csak Dominóstul... és vezetni se tudok és hajózás szuper :)

Doktorbácsinak sok csók innen és vigyázzon a barátnőnkre :)

indianyo

boáááááááááááááááá:
http://best.hu/pager.php?page=focikk&PH ... b207c9157f

Kép

ZsanciKép
zsancikant

mondjátok, ha el akar bújni a világ elől, MIÉRT mutatja meg új orcáját????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Megvan életem első (és második) kismamanadrágja! Nagyon tuti! :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu: gratula a gatyóhoz.Milyen?

Zsanci: ez szőrnyűűűűűűűűséges.... mármint a Tündike drága.

Na mek csinálok vacsit apának, babának....
johanna1975

Sziasztok,

Megjöttem :)

Dorka,
akkor jövő héten talizunk és akkor esetleg már beszélgetni is tudunk :)
Nagyon helyes kis pocakod van, sztem nekem nem is volt ilyen pocim, amikor annyi hetes voltam, mint Te :)

Zsanci,
záróizmokkal biztos nincs gond :D
A kórházba járunk - hűűű, de nagyképű duma, én még csak most voltam előszőr ezen a lehetőségen -, ott láttam Dorkát :)
És Tüncivel kapcsolatban ez a kérdés bennem is felmerült.... akkor miért kellett címlapra kerülni, meg nagydobra verni??????

Zuz,
teljesen felpaprikázódtál az orvosos témán, kibújt Belőled a jogász :)

Tinu,
végül hol sikerült és milyet venni?

Vica
vica94

Johanna, Vica: vettem egy fekete pamutnacit, meg egy aranybarna szatént, vagy mit. Mindkettő olyan, hogy már most hordhatom, de télen is, ha aláveszek egy harisnyát. És állítható derékkal, meg minden. Nem a legolcsóbb volt, de tetszett az üzlet. A Baross utcaiakat néztem meg, amiket írtatok. A MaternElle vagy miben vettem, kedves volt az eladónő és segítőkész.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
aranybarna szatén??? Egyszerűbben is fogalmazhatnál, hogy ilyen élénkszínű csúszós izé. :lol: :lol: :lol:
És gratula!! Milyen érzés belebújni? Lelkileg? :)

Ancsi,
nem fagy a szmájli, nem válogatok, megyek, ahova megyek. Megmutatom magam vagy a dedet, kapom a vényt, jövök el, nekem ennyiből áll egy dr visit. Szerencsére. És ezt évente ... magamnál sokévente egyszer, dednél eddig 3-4x voltunk a majd' 2 év alatt, remélem, marad a tendencia. :)

És asszem, ha egyszer még terhes leszek, és ide megyek szülni, először is megfojt a doki, majd kiveszi a gyerekem. :lol: Bár ha rendesen olvas mindent, olvasnia kell, h én mellettük vagyok, de csórón. 8)
neet
neet

Igi pisijén jót nevettem. :lol:

Johi,
ne aggódj, ha válogat a ded, Eszter manapság csak azt hajlandó megenni, amin van tyep-tyep-työp= kecsöp. Tökmindegy mi, de ne látszódjon ki a piros alól. Ja és a paradicsom. Van, h megissza a maga 3 deci kakóját és bevág másfél paradicsomot, és ez a vacsija. Szerencsére a gyomrát tőlem örökölte, semmi baja e párosítástól. :lol:

Ágyba bevágás helyes. Ha 5 perc alatt elhallgat, mindenki jól jár, leginkább ő, hisz kipiheni magát, ha 10 perc után is bömböl, én kiveszem. De addig is: Gonosz Anyák Előre! GAE! :)
neet
neet

Most elszontyiztam (hú, de furán néz ki ez így), mert keddtől nyaralni megyünk (nászút helyett vagy akként) a Balcsihoz, de a yahoo szerint nem lesz javulás az időjárásban. :cry: Mi a szöszt fogunk ott csinálni esőben és hidegben???
Na megyek hajat mosni, meg vasalni, meg aludni, mert holnap korán kelés és a változatosság kedvéért utazás a Balatonhoz családi hétvégézni. Lesznek babák is, meg hozzá mamák is, akik a rokonság.
És most van a Nicsak ki beszél a tévében. :D

Kép
Kép
tinu

Ja, még egy. Sajt. Corában tegnap vagy mikor vettünk fagyasztva, könnyen sül, picit foly csak ki, finom, bár a sok panírtól kicsit kemény. De ennyit megér, h nem kell vele pöcölni. :)
Na, én is magam felé fordítom a puskát. :)
neet
neet

Tinu,
gyereket? Ja, az már van... :lol: akkor vigyetek vízálló cuccot, és sétáljatok nagyokat. És nézzetek meg mindent, amit nem néznétek, ha csak 40 fok lenne, és egész nap a parton fetrengenétek. :lol: www.balaton.hu
Nicsak, nézni akarom, de Hofit néz a Zuram...
Puska szólt, puff.
neet
neet

Sziasztok!
Hazajöttünk Kaposvárról, ma itthon vagyunk 1 napot, el is mentünk a 12. heti uh-ra. Babica hozza a papírformát, uh-s méretek szerint 12h+1 napos. Annyira ficánkolt, hogy nem lehetett megnézni a szívhangját, mert minden másodpercben máshol volt. 5,6 cm, a nyaki bigyója meg 1,4 mm, szóval minden okés vele.

Visszaolvasnom lehetetlenség, főleg, hogy internetünk sincs, a zuram most pont telefonál, addig lecsaptam a laptopjára.

Még ma be akarok pakolni a bőröndökbe. Ilyen kaka időben persze semmi nem száradt meg, úgyhogy teljesen Jó barátok érzésem volt, mert szárítógépeztem is, azok jártak mindig mosodába, hát ma a fél napom ott telt.

Holnap 10-kor indulunk itthonról, délben indul a repülő és 13,05-kor már Splitben is vagyunk.

Remélem mindenki jól van, jövök 1 hét múlva.

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?