Sziasztok csajok!
Tegnap megjöttünk Berekfürdőről, nagggyon szupi volt, király volt a hotel, légkondisak a szobák, klasszak a medencék és finom a kaja.

Hiába vittem bébipapit, Bálint is velünk nyomta a félpanziót

és lubickolt a fincsi meleg vízben

és mindenki szeretetében, mert ő volt a sztár a hotelban.

Teszek fel egy képet a hotelról, sok látnivaló nemigen volt itt, de azért nagyokat sétáltunk a faluban, no meg ugye a naponta meg kellett látogatnunk a közeli fagyizót...
Még csak pár oldalt sikerült visszaolvasgatni, így nem leszek túl uptodate

de legalább már túl vagyok a mosás-főzés-bevásárlás körökön
Lindi

Mi is a Pávaiban voltunk, tényleg szupi hely, mindennnel elégedettek voltunk, csak lehetne kicsit közelebb Bp-hez! Az uh-kép nagyon szép, már alig várom a következőt!
Votiv

Szomorúan olvastam, hogy párod hogy reagált az új baba hírére

de aztán mintha javult volna a helyzet... Még nem tudom a történet végét, de remélem mire a visszaolv. végére jutok, már boldog családról olvasok!! Addigis egy kis ++++++++ ez sosem árt
Moose, Vera

Szörnyű, hogy mi történt Nyuszival és Dócival, de jó, hogy már túl vagytok rajta, remélem gyerkőcök már el is felejtették a klinikákat!
Indi, Barbi, Rylie

Fogmanókhoz kitartást Nektek és a gyerkőcöknek is!! Nehéz időszak ez, de egyszer majd ez is véget ér (valamikor....

)
Indi, géped remélem bírja még és nem adja be a kulcsot!
Rylie, foghoz nagy gratula!
Barbi, mi Dentinoxot használtunk meg Viburcol kúpot a fogakra néha, de egyik sem használt igazán.
Manóka, Votiv, Oxi

3 napos lázon átesett kisbetegek remélem már jobban vannak és múlnak a pöttyök!!
Ancsi, Dora, Gabi

Gyönyörű helyeken voltatok és nagggyon szépek a képek!!! Örülök, hogy jól telt Nektek is a nyaralás és tudtatok pihenni!
Macs

Alapásás rulez! Szupi, hogy már folyik az építkezés!!

Örökmozgó Fülicsek nagyon édes lehet (és persze egy kicsit fárasztó is), de remélem a csillárt még nem próbálta meghódítani!
Ruz

A 3napos kikapcsolódás nagyon jó ötlet volt! És nagyon csábítóak a képek a hotelről! Tök jó, hogy Bendi golyócskáival minden rendben

de ez a szopi-abbahagyásos tanács kicsit kiakasztott... szörnyű, hogy pont egy orvos mond ilyet!
Zuz

Alig meséltél a nyaralásról! (vagy még nem tartok ott?) Remélem már meggyógyultál!! Gyógy(és egyéb)puszik!
Malena, Tinu

Üdv Nektek!! És gratula a pocaklakóitokhoz!
Na majd később olvasgatok még visszafele, addigis jó éjt mindenkinek!