A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zanzam,
spar dolog: :lol:

Zsan,
éljen a szingöl déjed! :)

Dejó, h nekünk nincs mit húzogatni!!! :)
neet
neet

Ruzy!
miért haraxik a férjed? szerinte korábban tisztába kellett volna tenni Bendit, vagy mi? lehet, hogy ez anélkül is összejött volna, ne okold magad! a +++++++++++-okat továbbra is küldöm a kukira.
ancsipancsi

Neet, max. meghúzni... a sörösdobozt, poharat, stb. :wink:

Ancsi, azt lehet tudni, hogy meddig lesz ez az akció? És minden boltban, vagy csak ahol Ti voltatok? :roll:
zanza

Sziasztok csajok!
Tegnap megjöttünk Berekfürdőről, nagggyon szupi volt, király volt a hotel, légkondisak a szobák, klasszak a medencék és finom a kaja. :D Hiába vittem bébipapit, Bálint is velünk nyomta a félpanziót :wink: és lubickolt a fincsi meleg vízben :D és mindenki szeretetében, mert ő volt a sztár a hotelban. 8) Teszek fel egy képet a hotelról, sok látnivaló nemigen volt itt, de azért nagyokat sétáltunk a faluban, no meg ugye a naponta meg kellett látogatnunk a közeli fagyizót... :oops:
Kép

Még csak pár oldalt sikerült visszaolvasgatni, így nem leszek túl uptodate :oops: de legalább már túl vagyok a mosás-főzés-bevásárlás körökön :wink:

Lindi :) Mi is a Pávaiban voltunk, tényleg szupi hely, mindennnel elégedettek voltunk, csak lehetne kicsit közelebb Bp-hez! Az uh-kép nagyon szép, már alig várom a következőt! :wink:

Votiv :) Szomorúan olvastam, hogy párod hogy reagált az új baba hírére :( de aztán mintha javult volna a helyzet... Még nem tudom a történet végét, de remélem mire a visszaolv. végére jutok, már boldog családról olvasok!! Addigis egy kis ++++++++ ez sosem árt :wink:

Moose, Vera :) Szörnyű, hogy mi történt Nyuszival és Dócival, de jó, hogy már túl vagytok rajta, remélem gyerkőcök már el is felejtették a klinikákat!

Indi, Barbi, Rylie :) Fogmanókhoz kitartást Nektek és a gyerkőcöknek is!! Nehéz időszak ez, de egyszer majd ez is véget ér (valamikor.... :lol: )
Indi, géped remélem bírja még és nem adja be a kulcsot!
Rylie, foghoz nagy gratula!
Barbi, mi Dentinoxot használtunk meg Viburcol kúpot a fogakra néha, de egyik sem használt igazán.

Manóka, Votiv, Oxi :) 3 napos lázon átesett kisbetegek remélem már jobban vannak és múlnak a pöttyök!!

Ancsi, Dora, Gabi :) Gyönyörű helyeken voltatok és nagggyon szépek a képek!!! Örülök, hogy jól telt Nektek is a nyaralás és tudtatok pihenni! :D :D

Macs :) Alapásás rulez! Szupi, hogy már folyik az építkezés!! :D Örökmozgó Fülicsek nagyon édes lehet (és persze egy kicsit fárasztó is), de remélem a csillárt még nem próbálta meghódítani!

Ruz :) A 3napos kikapcsolódás nagyon jó ötlet volt! És nagyon csábítóak a képek a hotelről! Tök jó, hogy Bendi golyócskáival minden rendben :D de ez a szopi-abbahagyásos tanács kicsit kiakasztott... szörnyű, hogy pont egy orvos mond ilyet!

Zuz :) Alig meséltél a nyaralásról! (vagy még nem tartok ott?) Remélem már meggyógyultál!! Gyógy(és egyéb)puszik!

Malena, Tinu :) Üdv Nektek!! És gratula a pocaklakóitokhoz!

Na majd később olvasgatok még visszafele, addigis jó éjt mindenkinek!
denizsa

Zanza, sajna nem tudom, hogy mindegyik boltban van-e és hogy meddig tart? :(de innen http://www.deichmann.hu/hu/downloads/VKST-ListeHU.pdf kinéztem, hogy a MOM Park-beli Deichmann száma: 487-5687. ezen meg tudod holnap kérdezni.

Denizsa!
üdv újra itt! :) fürdős fotó nincs?
ancsipancsi

No akkor sikerült ezt a sokat visszaolvasni, pedig csak pár napig nem kukkantottam be??!! Szófosó népség! :)

Macs: fog :)

Ahogy olvasom, hogy kinek milyen gondja van a fogakkal, nekem nincs is okom panaszkodni, mert elviselhető Kamilla akinek egyébként Chamomillát adagolok :) de csak akkor ha eszembejut.

Ancsi: fotók szuperek! Pempörszt megdumcsizhatjuk, nekem kipostázták a cuccot, mármint, hgoy mire kell felragacsolni a kódokat meg kaptam kis füzetet is a játékokról.

Bog + többiek: tönkölypárna mérete mekkora? Vagy ez van különböző méretben? Milyet vegyek???

Vica: Hogy-hogy a szmiklósi ÓSanba jártál fagyizni?? Csak nem errefelé laksz?

Ruz: gratula a rutinhoz! Kukira +++++ gyógyuljon!

Votiv: ÉLJEN APA! Éljen, hogy eszébejutott, hogy Téged jobban szeret, mint saját magát ;)

GAbi-Johi: kőműves :(

Den: képeket még! Üdv újra itthon! :)

Pénteken végre eljutottam fodrászdába és hosszas töprengés után levágattam a hajam amit persze mostmár bánok, de kb egy év és újra hosszú lesz.. De azért a fejbőrömnek jót tett, mert olyan mintha nem is lenne hajam, pedig azért a vállamig ér, nem csont kopasz a fejem :)
Ma elraktunk 6 üveg lecsót télire, csináltam fini szilvásgombócot és holnapra meglottyasztottam a padlizsánokat is, merthogy krém lesz belőle...

Jó éjt
Rylie
rylie

den! duplán örülök neki hogy visszatértél! 1 mert visszatértél :lol: , 2 mert épp rosszul esett hogy senki sem reagál rám amikor én töröm magam, hogy kövessem az eseményeket :(

nagyon jól néz ki ez a hotel!!! örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Kipurcantam, úghyogy csak bekukkantok!
Jelentem, a szekrényünk áll!!!! Egész nap szereltük Bazsó hathatós közreműködésével :roll: , a végén annyira kikészültünk, hogy elmentünk a Daubnerbe jól érezni magunkat :lol: Aztán folytattuk a szoba rendezését, és határozottan alkulófélben van! Szóval nagyon klassz, csak teljesen kifáradtunk!!!

Indikém!

Átérzem a helyzetedet!!!! :cry: De hidd el, egyre jobb lesz, ahogy nő Dé!!! Látsz már valami fogkezdeményt is? Valami dudort stb? Nekem mindig könnyebb volt elviselni a hisztiket, ha már láttam a fogat, mert akkor egyértelművé vált, hogy amiatt van.

Beet!
Üdv itthon! És a jövő hétre is összehozhatunk valamit!

Deni!
De jó, hogy itthon vagytok! Biztos szuper volt!
Én már sokkal jobban vagyok, a jövő hétre szervezzünk valamit!!!

Zsanci!
Bővebben is írhatnál a napodról!!!

Ruz!
Jaj, ez nem lehetett valami jó dolog!!!! :cry: Nálunk a párom fürdetés közben szokta huzogatni egy kicsit Bazsó kukiját, a dokinénink mondta, hogy ezt jól teszi. De azt nem értem, hogy miért kell erőszakkal visszahúzni.....Kapott valami helyi érzéstelenítést?

Holnap figyelmesebben visszaolvasok, mert emlékszem, hogy egy csomó mindenkinek akartam írni, de most bedőlök az ágyba! Jó éjt!
zuzmo1

Barbi!
Én akartam írni Neked! :oops: Mégpedig azt, hogy milyen szuper a csajod, hogy ilyen jól alszik! ÁÉs hogy régen raktál fel fotót, már biztos sokat nőtt!!!
Valamelyik talit bevállaljátok? Olyan jó lenne személyesen is megismerkedni, és nagyon kíváncsi vagyok az angyalkádra!
zuzmo1

Moose,

4

:lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jó reggelt és isten hozottat minden nyaralásból visszatérőnek és éljen az összerakott szekrény és Barbi én reagáltam neked az alvásra ám :)

Az uram nem tudott aludni az iccaka, mert valahol valami rossz vizet ivott és hasmenést kapott tőle. Na ez a rossz fele. A jó viszont az, hogy hajnali 5-re azt az álláspontot alakította ki magában az álmatlanságtól, hgoy annyira hiányzik neki a családja (aki Dominó és én vagyunk és nem a többi népek) hogy hajlandó Magyarországra költözni és alkalmazottnak lenni..ő az oroszlán aszcendensével és a bika napjával!Mondjuk nincs semmi száémítógépes végzettsége, noha akként dolgozik... de majd kitalálunk valamit. Dominó jól aludt, bár volt egy kis láza de nem ébredt sokszor lés aranyosan énekel a kiságyában. Szóval szép az élet most :)

Zanza :) Voltatok már az ortopédián?

Kismamáktól beszámolót kérek pocakállapotról :)

Legyen szép napotok a ronda eső ellenére is!

indianyo

és éljen Borisz és az ő születése napja és éjlen az anyukája is, akinek őt jelentős mértékben köszönhetjük :lol:

indianyo

Boriszt meg az egész családját Isten éltesse!

Rylie!
majd kíváncsi leszek a hajadra, mert soxor én is kacérkodom a gondolattal, hogy mit kellene vele csinálni. már gondoltam, hogy vágatok valami focista félét :), hogy megmarad a hossza, de felül jól kakadusra megtépni, de ...szóval ...izé :)). kellene valami jó tanács, de a mesterfodrászom mindig csak kifutós frizkót csinál, ami akkor marha jó, de másnap már lapul a burámra. főleg, hogy nagyon sűrű és most totál meg is ritkította.
nem tudsz valami Lencsi v. Henrietta névre rímelő homeo bogyót? :lol:

Indi!
a hírre a hideg is kirázott!!! komolyan! :)) ki tudja, még apa lesz otthon Domival és te mégy el tanítani :). meg nyithatnátok indicuccos boltot is, mindenféle indi csecsebecsével, rucival, kajával, stb-vel. és érdemes egy-két indiai főnökségű céget is felkeresni, mikor arab figuránál melóztam, több arab is megkereste, hogy dolgozna nála. mondjuk a harmadik után azt mondta szó szerint: "kizslánom! rúgjál bicsán, ha még egyszer arab felveszek,mert olyan luzsda mind, mint a zapjafasza!". (bocs a csúnya szavakért, csak idézet volt) mondjuk erről a figuráról korábban könyvet akartam írni, olyan dolgai voltak...

Lencsémnek tegnap vacsira tej után harapós kaját adtam, amiből nagyot nyelt, majd visszaöklendezte. láttam rajta, hogy "játszik" a gyomra, majd sutty, minden az ülőgarnitúrán landolt :(. szegény babucim! férjem jól lecseszett (mint Ruzyt a tisztábatétel miatt), hogy miért így, vagy miért ezekkel etetem, stb.
ancsipancsi

Rylie!
majd elfelejtettem. majd gondold végig, hogy mennyi kódod van, hogy milyen játékot akarsz, és hogy akarsz-e kettőt, mert ha nem, akkor szívesen csatlakoznék egy játékért kódokkal. (addig megszerzem :)
ancsipancsi

Indi, hűha! :D nagyon drukkolok Nektek! :D

Krityó, tegnap elfelejtettem, de most BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :D :D

Zsanci, Boriszt ISTEN ÉLTESSE A 4. SZÜLETÉSNAPJÁN!!! Neked is gratulálok ezért a 4 évért! :D szüléstörténet? :wink:

Kép

votiv 8)
votiv

Indi, az én "pocakomra" ki lehetne írni, hogy under construction :D folyton megy valami munka odabenn, bluggyog, bökdös, egyfolytában mozgásban van :lol:
most van kialakulóban a kis szíve :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Most nem is volt olyan sok az olvasnivaló :)

Zsanci,
Boldog Születésnapot Borisznak, mit kap, mivel ünnepeltek?

Kriszta,
Boldog Névnapot, így utólag :oops:

Ruz,
sebészeten nem mondtak semmit, hogy mi lehet a megoldás a bajra?

Barbi,
néha nekem is vna olyan érzésem, hogy csak úgy leírok ezt-azt, és senki nem reagál, mert nem érdekes. De végül is én még "új hús" vagyok itt, nem szólhatok semmit :)
De jó, hogy Te is szereted, akkor át tudod érezni, mondjuk egy juhtúróból készült kőrözött élvezetét is :D
Alakul a lyány, remélem így is marad az alvási jó szokása :)

Ancsi után szabadon újabb szolgálati:
Savoya Players Room-ban egyet fizet, kettőt kap akciót hirdetnek.

Rylie,
jobban szeretem a szmiklósit, mint a savoyát. Ezzel el is árultam, hogy kb. a kettő között lakom :)

Indi,
D remélem most már tényleg jobban :D
Hurrá, de jó lenne, ha megvalósulna ez a hajnali érzés és itt élne a kis család :)
Akkor most aktuális lesz a kérdésem, amiről beszélgettünk??? :D
Pocak állapotról szívesen nyilatkozom, de miután a pénteki nst eredményéről senki nem érdeklődött :cry: , gondoltam nem kotyogok feleslegesen. :roll:
Szóval, jól van a pocak, igazából nem tudom mire vélni, hogy olyan érdekesen fáj a derekam, és olyan nehézkesen tudok felállni, mozogni. Talán az időjárás, esetleg ez a nyirkos, hűvös idő kicsit betett neki. Nem tudom. :?

Ancsi,
én most nyáron döntöttem úgy, hogy kipróbálom, milyen a rövid haj nekem. Elmentem a fodrászhoz, kitaláltam, mit szeretnék, és most nagyon szeretem, jobb, mint amikor hosszú volt. Olyan jól megcsinálta, hogy még beszárítani sem kell. Ha magától szárad, vagy ha csak simán megszárítom utána tök jól frizurába vágja magát :D Max. egy kis lakk és már indulok is :lol: 8)
Bár most már sokat nőtt, azért a mszigetes képeken valamennyire látszik, milyen a formája.

Neet,
bili + nagy irammal végrehajtott ölelés :D

Vica (38-1 :))
vica94

Vica,
ilyet nem ér írni, hogy 38-1. :lol:

Éljen Kriszta és éljen Borisz! Úgy sejtem, máshol is tortamérgezés volt a hétvégén. :)
neet
neet

Hááát, még ilyet, szégyen szemre, nyár derekán beöltözve, takaróval a lábamon ülök a gép előtt.....

Ja, egy sztori csütörtökről:
Ahogy Indi írta anno, bementem még páromhoz néhány szót váltani és csak utána indultam haza.
Felszállok a régi naj-naj-naj - Hofi féle :D - vilire, lyukasztom a jegyemet, hát teljes megdöbbenésemre látom, hogy egy babakocsis anyuka készülődik átadni a helyet nekem. Mondom neki, köszi csak maradj, elvagyok így, de nem hagyta magát.
No, a lényeg, hogy a vele szemben ülő, kb. 35-40 körüli pasi teljes lelki nyugalommal üldögélt tovább, cserélgette a kazettáit a walkman-jében és buta képpel nézte, ahogy a hölgy beállt a babakocsija mellé.
Mindenki kinézte a villamosról, de őt ez nem igazán hatotta meg.
Én tök rosszul éreztem magam, a lány meg tényleg nem hagyta, hogy álljak.
Aztán a következő meg az volt, hogy jött egy két gyerekes lányzó a nagypapival és szerintetek ki emelte az egyik gyereket a babakocsival a vilire? Hát persze, hogy a lány, papa meg jókedvűen fellibbent a járműre....

Na, vége a füstölgésnek, bocsi, hogy ezzel offoltam egy cseppet :oops:

Vica
vica94

Kedveskéim! Szerencsére olyan jó sokan vagyunk... ebből viszont az következik, hogyha minden alkalommal mindenkinek reagálnánk, akkor tele lenne ez a topik is a két-háromszavas százoldalas hsz-kel... Én nem bántódom meg, ha hozzám nem szól senki, pont ugyanezért. Tessék ez egy kicsit lazábban venni lécci :)

És Vicám :) én gratuláltam az első NST-dhez, jó, nem kérdeztem rá konkrétan, hogy mi volt, de ettől te még azt leírhatod :) És akkor msot drukkolok, hogy ha esetleg Máté el akarna indulni, akkor szépen, boldogságosan menjenek a dolgok :)

Votiv :) Bugyog a pocak :)

Ancsi :) az Indi-bóthoz is jelentős kezdőtőke kell... pont ez a kinti biznisszel is a baj, hogy pont az nincs :( És szó se lehet róla, hogy bárkinek is lepasszoljam a gyereket! Engem semmi olyan elfoglaltság nem érdekel, amit nélküle kell. Tanítani majd itthon fogok, ha lesznek tanítványok, akik házhoz jönnek. Elvégre ez az egyik szakmám...

indianyo

Neet,
de miért? gondoltam kicsit változtatok (de szigorúan csak holnapig), olyan idétlenül nézett ki az, hogy 37+7.... Vagy nincs igazam? :)

Vica
vica94

Sziasztok!

Indi!!!!!!!!
Ez az a csodás hír, amire már régóta várok, és reménykedem, de te azt írtad, hogy kizárt. Nagyon örülök, és mostmár reménykedem, hogy egyszer én is megjelenhetek személyesen egy találkozón. Azt gondoltam, hogy mire ezt meg m,erném tenni a babával, ti már messze jártok. Sosem ellendrukkoltam, de az mindig elszomorított, hogy messze lesztek. És tudom, te is erre vágytál, tehát nem csupán önző okokból örülök nektek.

Egyébként mostság nincs nagyon időm írni, olvasni is csak alig, most is csak az utolsó fél oldalt néztem át, és korábban is csak felületesen, de azt láttam, hogy nagyon jó témákat érintettetek, kár, hogy nem tudtam csatlakozni.

Votiv! Neked is örülök. Már hogy alakulgatnak otthon a dolgok. Mégsem eszik olyan forrón a kását.

Ti most bizonyítjátok azt, amit én általában érzek, hogy remény mindig van. A családom és barátaim túl naívnak tartanak, és kincstárinak az optimizmusomat (a vicc, hogy ott dolgozom :wink: ), de most olyan jó, hogy látom azért néha igenis igazam van: remélni kell! Mégha sokszor nehéz is.

Elnézést, másnak most nem tudok reagálni, de a képeket nézegetem, és ollllyan szépek vagytok, így boldogocskán, a gondok közepette is. És ha még van valaki, aki nem gyógyult teljesen, akkor további jobbulást.

És Boldog szüli és névnapokat a kicsi és nagy ünnepelteknek.

Sziasztok

Zsuzsi
zsugyu

Vica :) a 38-1 az = 37+6-tal, ugye? :lol:

indianyo

Indi,
igazad van, igazából fel sem vettem volna valószínű, de tegnap olyan rossz hangulatom volt, hogy az nem mindennapi.

utólag is bocsi a fent leírtakért :)

Nst-n pedig jól teljesítettünk, bár sajna, csak az ezer éves gépen tudtuk megcsinálni a vizsgálatot. Az új masina bekrepált.

És valóban, emlékszem, hogy írtál az nst-re reakciót, látod, ez még biztos a tegnapi nap utóhatása volt nálam :)

Vica
vica94

Vica,
Lencsi már 1 éves lesz, de még mindig kiakadok az ilyen viselkedésen. tegnap a Baumaxban voltunk, és figura előre tolakodott a bejáratnál, meg a kasszánál egy másik. szívem szerint mondtam volna, hogy "bunkó bácsi", de inkább hagytam.
a legjobb az volt, mikor egy tahó házaspár a dinnye gyerekével az út közepén hagyta a tolikocsiját, és az út további részét elfoglalták, azon tanakodva, hogy mennyi takarófólia kell nekik. mikor próbáltam átmenni közöttük, meg se mozdultak (!), neki toltam a kereket a nőnek, aki bambán nézett, préseltem át magam közöttük, de tapodtat se mozdultak. azt hittem, hogy ez álom!

Indi!
azért remélem nem haraxol, hogy marhákat beszéltem :lol: . persze nem szabad ám apától irigyelni Domit! ő is a szüleje! :wink:
ancsipancsi

Ancsi :) De van fürdős fotó is, csak nagyon tré minőségben :( a gagyi gépet vittük, és ez nem tud megbirkózni a fényekkel meg egyéb nehezítő körülményekkel, de egyet azért felteszek, hátha sikerül kisilabizálni vmit :lol: Sajna ezen a képen nem látszanak a kedvenc pálmáim, de Bálint bébitaxizása igen :wink:
Kép
És sztem örülj neki, hogy ilyen klassz hajad van! De ha mégis levágatod, azért ne Backham legyen a példaképed (nem tudom, jól írtam-e a nevét, de hát ennyire értek én a focihoz :oops: )!
És nem értem, férjed miért cseszeget... Sztem nyugodtan adhatsz "harapós" kaját is Lencsinek, ha szereti (Bálint pl. imád rágcsálni), csak állandó felügyelet mellett... az meg előfordul, hogy néha kijön az anyag. Bocsi, de én meg attól tudok kiakadni, amikor a pasik oktatják ki az anyákat, hogy mit és hogy kéne a gyerekkel csinálni, mintha ők lennének vele állandóan, tennék tisztába, etetnék, stb. :roll:

Rylie :) Én is kíváncs vagyok az új frizudra! És elárulhatnád a titkot, hogy honnan lehet ennyi energiára szert tenni, lecsó, gombóc,... :?:

Barbi :) Tényleg klassz helyen voltunk, kicsi, családias hotel, mégis megvan minden kényelem :wink: Zuz hsz-éből látom, Angi szuperalvó :D De jó!! Nagy dolog ez, hidd el, szerencsés az ilyen szülő! Én még most is örülök minden jól alvós éjszakának, pedig már 1-2 hónapja ilyen úri dolgom van (mármint hogy Bálint szépen alszik éjjel) :lol:

Zuz :) Gratula az új szekrényhez!! Szupi, hogy már jól vagy :D akkor jövőhéten talizunk (hétfő és kedd kivételével nekem bmi jó)!! :wink:

Indi :) Nem tudom mi volt abban a vízben :?: de örülök, hogy ilyen nagy hatással volt a párodra és végre ilyen gondolatok merültek fel benne! De szép is lenne, ha végre együtt lehetnétek!! Drukkok mennek, hogy mielőbb sikerüljön!!

Zsan :) Borisznak nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
denizsa

Ancsi,
én meg azt "bírom", amikor egy járdán 3an jönnek szembe, egymás mellett, de eszük ágában sincs egymás mögé húzódni, így én, aki egyedül vagyok, vagyok kénytelen hasbehúzva oldalazni.. grrr...
Nem vagyok ám rosszkedvemben, de ez a nyálka idő már elmúlhatna. Júniusban fűtöttünk, oké, de jött a július, ami feledtette a rosszat. Most az aug is ilyen pocsék lesz? Egy hónap lett a nyár? Hány nap az élet...? :shock:

Indi,
a hozzá nem szólással kapcsolatban jót szóltál. Ilyen van és kész.

Vica,
áh, csak viccből írtam, hogy nem ér, meg babonából. Azt még meg is kell élni. :) Ezzel az erővel lehetsz 40-14 is. :) Ne sürgesd, kit tudja, mikor leszel megint (7) vagy akármennyi. :)
neet
neet

Indi,
ne idegelj :D, ezek lehetnek a baba érkezésének jelei?
Ja, és igen. 37+6 :) Én írtam rosszul Neet-nek :oops:
Atya ég, ennyire szét vagyok hullva????

Ancsi,
igen, egyszer a pénztárnál is volt egy szép esetem.
Pocakkal igyekszem oda az egyik pénztárhoz, ahol alig volt ember. Erre egy pasas szépen beállt elém, abban a pillanatban, ahogy megérkeztem, pocakomat majdnem jól eltalálta a kosarával nagy igyekezetében...
Na, mondtam neki, hogy igazán kedves, hogy ilyen udvarias. Erre ő: miért nem megyek másik sorba fizetni, van még elég pénztár? :shock:
Erre a jelenetre érkeztek oda nővéremék és ők is megmondták neki a magukét, mire végül is inkább átállt ő egy messzebbi sorba.
Szóval, no comment az ilyen emberekkel kapcsolatban.

Vica
vica94

Vica, Ancsi :) Engem is mindig elszomorít, ha ilyen tapló emberekkel futok össze, vagy csak olvasok róluk, és sajnos elég sok van belőlük... És akkor még csak az utazókat és vásárlókat említjük, az autósokról, meg hogy kinek lenne elsőbbsége a zebrán, ne is beszéljünk... De hogy vmi jót is írjak, vidéken tök más hozzáállással találkoztam, bhol voltunk, ott sokkal kedvesebbek és segítőkészebbek voltak az emberek, mindig volt 1-2 jó szavuk a gyerkőchöz is, átengedtek az úttesten és még sorolhatnám a pozitív élményeimet... lehet, hogy el kellene költöznöm vmi nyugis faluba??

Vica, Neked meg gratula a jó nst-eredményedhez! Most már közel a finish, mennek a drukkok!
denizsa

Den,
ez a hely nagyon jónak tűnik. Teccik :) kívül-belül :D A medence tényleg ilyen kedves pici, vagy a fotó mutatja ilyennek. Nagyon szimpi :D
Pont a vidéki emberek kedvessége miatt vágyom én is vidéken élni.
Ami lehet, hogy néhány hónap múlva meg is valósul :)

Neet,
Tudom, hogy vicceltél - végül is én is :D -, talán az az egy nap belefér :)
Egyébként most számoltam, hogy ha a valós időt nézem, akkor most 36+1 lennék.

Vica
vica94

Indi!

Visszaolvastam, és lehet, félreérthető voltam. Annak örülök, hogy végre együtt lehet a családotok, és ahogy te szeretted volna, Magyarországon. Kívánom, minél előbb teljesülhessen. :D (az csak egy plussz, hogy így tőlünk/lem sem lesztesk messze :oops: ) :wink:

Zsu
zsugyu

Zsuzsikám :) Nem voltál félreérthető :) Puszi és gyere néha MSN!

Ancsi :) Te pedig nem beszéltél marhákat! Csak én már megváltottam a világot és magvalósítottam magamat az elmút 23 évben, amióta dolgozni kezdtem, úgyhogy most már csak gyerekecskéket szeretnék terelgetni - legalább iskolás korukig, utána lehet majd tanítani megint isiben vagy oviban. Apától nem sajnálom a gyereket, de ő nem egy hátébé típus :lol:

Deni :) Jó a medencéd :) Azt meg nem csodálom, hogy Bálint volt a sztár :)

Vica :) van olyan is ám, hogy 38+0 de már nem ragozom tovább :lol:

És emberi bunkóság határtalan, annyira nem érdekli az embereket a másik ember :(

Neet :) Én is utálom ezt az időt, hőséget akarok és izzadást és hétágra sütő napot!!!!

Dominónak medencés fürdőpartit akartam névnapjára, erre ilyen kaki idő van :(

indianyo

Sziasztok!

Hát én is elnézést kérek, ha nem tudok mindig mindenre reagálni, de sokszor ha sokat kell visszaolvasnom, akkor már elfelejtem a végére, hogy mi volt. :oops: és tényleg bocsi, tudom, hogy sokszor rosszul esthet...de talán nem is lehet mindig mindenre írni, így is nagyon termékenyek vagyunk.

Borisznak Boldogot!! És Kirsztának is!

Den

Nyaralás szuper lehetett!! :)

Én is vidékre akarok költözni!!! de nekem nem olyan egyszerű...:(
Most az az álmunk, hogy veszünk egy kis nyaralót valami csendes helyen, hogy legalább hétvégére elvonulhassunk, igaz pénzünk nincs, de hátha adnak hitelt vagy ilyesmi... :roll:

Indi

De jó hírek. Én is kérdeztem régebben, hogy mikor lesz családegyesítés, úgyhogy remélem most már nem soká! :) Fogmanók remélem mostmár elköltöznek onnan.

Ancsi

Ne aggódj az öklendezés miatt és férjed se aggódjon, ilyen még elő fog fordulni. Én is kicsit visszafogtam B-nél a darabosabb kajákat, amikor nálunk is volt, de miután láttam, hogy B-nél sokkal idősebb babánál is előfordul még az ilyesmi, így nincs igazán értelme nem adni neki, mert azért a végtelenségig nem ehet pépeset, csak figyelni kell nagyon, meg egyszerre csak egy darabot, mert Bendi hajlamos összegyűjteni és egyszerre nyeli és akkor van a gond.

Den

Egyébként egyetértek, én is azon akadok ki, hogy a férjem osztja az észt olyankor ha ő is ott van és ráadásul olyan hangnemben, hogy.... :evil: :evil: pedig 90%-ban én vagyok B-vel, úgyhogy jobban tudom mit kell tenni, de amikor ő nem ért egyet valamiben akkor én szörnyű gonosz anya vagyok...pasik... :roll:

Amúgy ma visszamentünk még kontrollra Bendi fütyije miatt és ma már csak megnézték nem volt semmi horror, szerencsére, bár B amikor már fektettük fel az asztalra akkor elkezdett sírni. :cry: Emlékezett a tegnapra. :(

Vica

Én már úgy izgulok, hogy nemsokára szülni fogsz, olyan szép dolog ez. :) És derékfájás biztos amiatt van, hogy már készülget a szervezeted a szülésre.
És kérdésedre válaszolva:
Szóval a szokásos fütyiprobléma volt nálunk, vagyis a húzogatni, nem húzogatni kérdés. Mi ugyanis nem húzogattuk. Háziorvos sem húzta fel neki. Nekünk azt mondták 2 éves korig nem is kell. Viszont most meg begyulladt neki alatta, úgyhogy először kiöblítették a bőr alatt betadine-al, de nem segített, visszamentünk és akkor azt mondták fel kell húzni és a doki felhúzta, de elég horror volt, mert B üvöltött, és nagyon nehezen jött fel és vérzett is, és egy csomó trutyi volt alatta, amit így sikerült kitisztítani, úgyhogy most már gyógyulgat. Szóval lehet, hogy ha előbb felhúzzák nincs ez, de végül is nem vagyok doki, viszont most már értem a zsidókat meg az amcsikat, meg ahol még nagy gyakorlat a körülmetélés, mert megússzák ezt az egész húzogatós mizériát. :wink:

ruz
ruzicsky

Indi,
De most 4-én vagy 8-án gondolod ünnepelni?
Végül is mindegy :) Boldog Névnapot Dominonak, ha 4-ére gondoltál, és előre is két nappal, ha csak lesz :)

Vica
vica94

Ruz,Den
észt osztó férfiakkal kapcsolatban nekem a párom családjában előfordult eset jut eszembe.
Ott detto ez volt/van a helyzet és még a második gyerek születésekor is az ment, hogy "hogy fogod azt a gyereket, leesik a feje", " így fogd, úgy fogd, mert elejted", "pelenkázni kellene, mert sztem van vmi a pelusban" De hogy ő megcsinálta volna...... :evil:

És Ruz:D,
kedves vagy, hogy már most izgulsz a szülésen :)
És én is úgy gondolom, hogy szép dolog, de vajon nálam hogy lesz? Semmi mástól nem tartok, csak az ismeretlentől egy kicsit. :roll:
És én is úgy tudtam, hogy nem kell húzogatni, mert hogy - állítólag - magától tisztul. De ezek szerint azért ez a probléma mégsem olvas szakkönyveket, meg újságokat :D
Mindenesetre szegénykémnek remélem tényleg óráról-órára, napról-napra jobb lesz, drukkolok :)
Ja, és Bendi gyűjtögetésének esetei: lsd. m.szigeten :D

Vica
vica94

Ruz,
Bendi kukija :(:( amikor megtudtam, hogy fiunk lesz, nekem is az volt az első gondolatom, hogy úristen, kukis lesz, huzogatni-nemhuzogatni, ki tudja ezt???? :) De komolyan, Dócival annyival egyszerűbb volt, ott ismerős volt a lába köze :)

Beet,
szia!!! :)

Indi,
biztos, hogy ez csak fogzás? Nem lehet valami kisebb nyavaja?
Férjed költözése pedig örömteli hír! Jó lesz, ha együtt újra a család! :)
És köszi, hogy megírtad a reagálásról, amit én is akartam, imádlak :D:D

Zsan,
éljen a szingli-nap! És már akartam írni, hogy karcsival szerdánként mi is tapadunk a képernyőre drhouse-t nézni :D
És ÉLJEN A 4ÉVES BORISZ! :D

Den,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Mi ugye nem megyünk most nyáron sehová, ezért bánatunkban szinte naponta látogatjuk a közeli fagyizót :D:D

Zuz,
szekrényt használjátok egészséggel! Dóci is szerel, és hathatós segítségének köszönhetően akár másfélszer annyi idő alatt is össze lehet egy ágyat rakni :D

Neet,
én ilyenkor (amikor járdán jönnek szembe 3-an) elszánt fejet vágok és „who’s chicken”-t játszok :D

Vica,
kezdődik a te HAJRÁ-d!!!! :D

Többre nincs is időm, szopitájm van :)

v
kisün

Borisznak boldog negyediket! :)

Krityonak boldog nevnapot! :)

Indi, :) :) :) eljeneljen a csalad-egyesites!!!

es mindenkinek a leheto legjobbakat! masra reagalni most nem tudok, itt ulok a felfordulas kozepen, es egyre fogy a remenyem, h vege lesz egyszer :lol: sokszor gondoltam mar eddig is, h nagy kupi van nalunk, de asszem egesz mostanaig teves elkepzeleseim voltak a rendetlensegrol :shock: :mrgreen:

na megyek, mert B mar sertepertel. ahol nem kellene persze :wink:
recca

Sziasztok!

Nagyopn klassz ilyenkor topicot olvasni, amikor tele vagyunk jóbbnál jobb hírekkel:)

Votiv!
Nagyon nagy grtaula! És tök jó, hogy apafej is kezd megbékélni a sorsával:)

Indi!
Ez aztán a jó hír! Szerinted ez milyen határidővel tud megvalósulni?

Zsan!
Éljen Borisz!Boldog szülinapot kívánunk neki!

Ruz!
Ez a kuki sztori elég rosszul hangzik, ilyenkor nincs valami csodaszer,ami segíthet?

Vera!
Szia neked is:) Hogy megy sorod , mint kétgyermkes anyuka? Hogy bírják így kettecskén ezt az időváltozást?

Zuz!
Milyen szekrényt vettetek, gyerekszobába? Lemaradtam.

Igen a jövő héten ha jó idő lesz lehetne egyközös játszózás. Nekem valamikor majd segítenem kell Anyukámnak, mert múlt héten beázott a pincéjük és át kell rámolni mindent, ami vizes lett. Majd alakul.
beetrix

Moose, drága!
Szeretnék veled Flexa ágy témában konzultálni. Majd összeírom a kérdéseimet, mert mi is nagyon gondolkodunk rajta.
beetrix

Csajok!
Van egy csomó Kismama újságom tavalyról és idénről. Nekem ingyen hozza a párom, de nem akarom őket gyűjteni, mert kevés a hely.
Kell esetleg valakinek? Mit csináljak velük?
beetrix

Sziasztok!!!

Éljen éljen BORISZ a NAGYFIÚ!!!

Vica: annyira izgi már ez, tavaly ilyenkor már én is minden apróságra "azt" hittem, pedig volt még bőven időnk :lol:

Indi: de jóóóó!!! mármint hogy Apa jönni akar :D , az már kevésbé, hogy Dominó ijesztget :(

Ruz: én is annyira félek ettől a témától:( vane gy olyan gyanúm, hogy Marcimnak már csak a műtét lesz megoldás. Apa azt mondta, hogy az Ő keze túl nagy, nem tudja hogy csinálja óvatosan, én túl óvatos voltam :oops: , legalábbis nem mozdul semerre még mindig.... Kicsit nagyon félek :cry:

Den: tuti lehetett a nyaralás! :lol: :lol: A címre már pályázok egy ideje, csak mindig elfelejtem megkérdezni, légysz küldd majd eel nekem! :D

Barbi: :lol: :lol: :lol: én irigységből nem írtam :twisted: enyémek most sem alszanak jól :cry: :D

ANCSI, DORA, SZMAGDI!!!

Arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy közös szülinapi bulis talit!
Én szívesen bevállalnám, de nagyon kicsi a lakás, és sokan nem tudnának eljönni a távolság miatt. Ha van valami ötletetek, ami sok-sok embernek bejön helyileg, és eléggé zárt a szaladgáló csibészek miatt, akkor próbáljuk meg!
Na, mit szóltok???????????

Zuz: hurrá szekrény :lol: Daubner: :P :lol:

Pussz: Pocak
pocakpacni

Na még ez bennem maradt:

Rólunk akartam írni, hogy képzeljétek múlt héten először mondta egy másik anyuka a Lillára , hogy kis okoskodó gyerek, mert hogy annyit csacsog, mindent kommentál, stb. Ez nem feltétlenül hangzott bóknak.
Belegondoltam, hogy lehet, hogy ezért nem lesznek majd barátai, mert a legtöbben majd azt gondolják róla, hogy kis okoskodó. Én azt gondolom, hogy ez nem eltúlzott elképzelés, de ha így lesz akkor sincs mit csinálni, mert ő ilyen, az én gyerekem és így kell elfogadni és szeretni:) Ezen így a bölcsi kapcsán gondolkodtam el.
beetrix

Na sikerült átfutni az elmúlt nap termését, amíg apa vigyázott Bálintra és a Forma1-re :lol:

Margit sz.-i tali szuper lehetett, legalábbis a képek tanúsága szerint!!

Ruz :) Rutinvizsgához gratula!! Ügyes vagy!! Bendi kukac-problémája :( remélem most már gyorsan rendbe jön!!!

Vica :) Gratula a szép pocidhoz! Láttam a képeken :wink: A medence (pontosabban medencék, mert 2 volt belőlük) tényleg ilyen kicsi és szépen kialakított, oszlopos, üldögélős részekkel, hátmasszírozó vízsugarakkal.... na nem is sorolom tovább...

Rec :) Felfordulás :( de vége lesz egyszer, ez tuti! És lesznek szép radiátorok is :wink: (ugye jól olvastam, hogy ezért a nagy rumli?)

Zanza :) Mi volt az ortopédián???

Zuz :) Mi lett a szekrényszállítás vége? Kompenzáció ugye volt?

Votiv :) Na neee! Faludi doki olvassa a topikot??? Hihetetlen, hogy van erre ideje!?! És örülök, hogy apafej így döntött!! Valszeg tényleg egy kis időre volt szüksége... de így együtt szép a babavárás :D

Johi :) Sztem jól csinálod, hogy ágyba rakod Fannit, ha másképp nem hajlandó az elalvásra. És ettől csak jobb anya vagy, mert F-nak is kell az alvás, mégha ő nem is akarja. Bálint is imádja a zsömlét, meg minden más rágcsálható dolgot, de néha a bébikaját nem hajlandó megenni. Ilyenkor alku jön: 1 kanál kaja, 1 kölesgolyó. Aztán egyre jobban elhúzom az időt, 2 kanál, 3 kanál kaja a golyó előtt... Tudom, ez sem ideális, de jobb, mintha nem enné meg a bébikaját. A felnőtt kajával nincs gond, azt bezzeg zabálja (ha olyan, hogy kaphat belőle).
Építkezéshez kitartást! Hogy haladnak a dolgok?
denizsa

sziasztok,
KÖSZÖNJUK A KÖSZÖNTÉST!!!!
este majd mesélek, tesóm fényképezett is, de leginkább magát... :? bár torta még hátra van, ajándékokat oda kellett adnunk, mer tLevi playmobilozni akart... :lol: :lol: :lol:
minnyá jönnek a vendégek, de lakás még áll, nem baj, ebéddel végeztem 3-ra, viszont srácok elaludtak...kicsit csúszásban vagyok... :shock:

Kriszta,
én is utólagos boldogságost kivánok!!!!

És én is BOCSÁNAT MINDENKITŐL, ha nem válaszolok, de papirom is lehetne róla, h hülye vagyok... :roll:

Beet,
na aggódj Lilla miatt, Bécónak is vannak barátai, sőőőt, mindenkinek vannak barátai... :lol: :lol:

boltos sztorit este én is mesélek, történt velünk mindez hajdúszoboszlón. azt hittem verekedni fogok!!!!

na, most már tényleg el, és tök jó nap, kár, h szar az idő, bár állitólag Pécsen süt a nap, engem ez most mégsem vigasztal annyira...
no, de itt is előbújt egy kicsit...
de igy is csupa sár az udvar, igy kénytelen leszek beengedni az embereket a lakásunkba.... :roll:

ééés a legfontosabb:
NAGYON SZORITOK INDI, H APA MINÉL ELŐBB ITT LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és Votiv,
klasszul alakulnak a dolgok!!!! :lol: :lol: De kihez megyek gyakorlatra?????? :roll: :lol: :roll: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Beet :) Sztem ne izgasd magad az ilyen beszólásokon! Lilla tényleg okos, de nem okoskodó! És bizti lesznek barátai, hiszen már most is vannak!!

Vera :) A fagyizó rendszeres látogatása szükséges a boldogsághormonok karbantartása végett! :wink: Mi egy egész doboznyit vettünk itthonra, de már félig üres :oops:

Pocak :) Itt a link, de ha kell még bmi info, akkor csak szólj: http://www.termalhotelpavai.info/
Már voltak itt Lindiék és Fibiék is, lassan megkaphatja a hotel a "topik által tesztelve" logót :lol:
denizsa

Den. köszi :D most már gyorsan el is mentettem!! :oops: :)

Képek:
Balu megtalálta Marci túrós tésztáját, amíg én a konyhában csináltam vmit.... :lol:
Kép

Apa dolgoztatja kicsifiát (ing) :P :roll:
Kép

Már együtt csibészkednek :twisted:
Kép

De Marci vigyáz is balura :wink:
Kép

pocakpacni

Sziasztok!

Tényleg sokat kell behozni olvasásban, pedig csak két napig nem voltam. :) Vagyis másfelet? Már nem tudom követni a napokat.
Szóval a lényeg, hogy mostanában nagyon puffad a hasam. Nektek van valami jó tippetek a megelőzésben avagy a csillapításában?
A kismamanadrág egyébként bevált. Most már nem is érzem magam annyira kövérnek benne és tök jó kényelmes.

Kép
Kép
tinu

Vera, Pocak,
örülök, hogy örültök, csak lassan olyan érzésem van, mintha a "vágóhídra" mennék :? Ne vessetek meg érte, de tényleg mostanában beindult bennem egy kicsit a para :oops:

Pocak,
srácok édesek, túrós tésztás gyerök, vagy inkább gyerökös túrós tészta meg aztán végképp :D

Den,
deeee, sorold még, ilyenkor Zalakaroson nosztalgiázom, hogy ott milyen jó volt :)
És Bálint hogy bírta a hosszú utat?
Köszönöm én is a linket, már éppen kérni akartam :D És nagyon meggyőző :) Az a rakott camambert..... hmmmm :D

Vica
vica94

[quote="vica94"]V írta:vica94era, Pocak,
örülök, hogy örültök, csak lassan olyan érzésem van, mintha a "vágóhídra" mennék :? Ne vessetek meg érte, de tényleg mostanában beindult bennem egy kicsit a para :oops:

Pocak,
srácok édesek, túrós tésztás gyerök, vagy inkább gyerökös túrós tészta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg aztán végképp :D

Vica

Vica: neeeeem is vágóhíd, de tényleg!!! Ha bármi parád van, nyugodtan írd le nekünk, hátha az is segít! Ki kell beszélned magadból :!: :!: :!:

Még az akartam írni, hogy az én lábamat ma térdig lerágták a mókusok :? :( :shock: Ugyanis nem vettem észre, hogy Marci elöl hagyta a kakaós itatóját, és Balu sztem meghúzta :( Marcinak nem forralom a tejet (ill. dobozos tejport) és Balun nem látok egyenlőre semmi tünetet, de ugye nem lesz baja???? A 3. gyereket tényleg a (kutya helyett) tesók nevelik? :shock: :oops:

pocakpacni

Jaaaaj, a legjobb képet elfelejtettem feltenni :oops: 8) :D

A lányom koszorúslány volt múlt hét szombaton: :D
Kép

Kép
Ezt csak azért teszem fel, mert a menyasszony a lánykám keresztanyukája, a vőlegénye (most már férje :D ) tűzoltó. Nézzétek meg Balu pólóját. :)
Ja, a barátnőmhöz illően jól indult a lakodalom, egy jó mélyen fekvő helyen volt az étterem, az első 2 órában a wc-ből visszajött vizet sepregették, na meg ugye tűzoltó férj, tehát stílusos volt :lol: :lol:

pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?