A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Kob,
bocs, annak idején nem volt időm fórumozni.

Lili,
milyen sokat változott Zsófi is! Már ő sem olyan "igazi baba", hanem olyan nagylány.

Roz,
írtam pü-t :cry: :cry: :cry:

Lina,
ezzel az a baj, h hiába sportolnék, ha a bőröm lett olyan, mint egy 100 éves öregasszonyé. Az nem változik a sporttól. Pedig csak 10 kilót híztam az egész terhesség alatt, most meg nem vagyok csak 46-47 kiló és mégis.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Még két kép, a kilátás a teraszról, és egy másik csak úgy: Kép

Kép

Kép
seriff

Seriff,

szépek a képek.. jövőre talán mi is eljutunk megint Krk-re... Fagyizunk,és gondolok Rátok! :wink:

Kép

Kép
kobudo

Ser, gyönyörűek a képek! :) És köszi. :)
birolili

sziasztok

lina
igen..., Én is azt mondom mint syg az a baj, hogy hiába tornázom ... a hasam lóg mint egy tarisznya a gáz csak akkor van mikor meleg van szinte sebes lesz :(ez sajna megnyujlt bőr :(
kihez voltál bejelentkezve ? melyik dokihoz?

kob.
naggyon szépen köszönöm :)
vigyázzatok az úton :)

seriff
huu de szépk ezek a fotók :) azt hittem egyedül vagyok ezzel a Pécs imádatommal :D

lili
:) én is annyira mennék már futni a mult héten tisza depi voltam :( és beettem csokiból ...

syg
a heg a csípőcsontól csipőcsontig megy .... :(Ha gyüjtök egy kis zsét meg egy kis erőt lehet belevágok de még győzködöm magam ....
na neked nem kelene fogyni :( nagyon vékony vagy.
most láttom a napszemcsis fotót a babcsikon nagyyon édes :)
roz23

Sziasztok!

Megint elmaradtam pár napja. próbáltam vissza olvasni, több-kevesebb sikerrel.

Syg!
Üdv megint itt, jó hogy van net ismét. Éppen tegnap agyaltam rajta, hogy Leona vonalzója nem mutat jó időt vagy én vagyok zizi??? :D

Ser!
Nagyon szépek a képek. Remélem mi is eljutunk majd jövőre oda. Idén szerintem nyaralás sem lesz. Most az esküvő kiadásai rengeteget elvisznek és még kaptam apától egy új autót is :D :D :D
Szóval már csak a jogsi kellene....
Hanna olyan édes abban a fürdő ruciban!!!!

Roz!
Sajnálom, hogy ennyire gáz volt a szállásotok.
Mi az elmúlt két évben a neten néztük ki mindíg de szerencsére mindíg pozitívan csalódtunk.
A műtéttel kapcsolatban hívd fel a 189-es számot. Ez egy infó vonal, minden jogi és alanyi dologgal kapcsolatban van ügyintéző, és pontosan el tudja mindani a választ, lehetőséget.
Ez nem tudakozó hanem egy lakossági vonal.
Én egyszer az építkezés miatt hívtam fel.

Lili!
Szuper hogy ennyire jól sikerült a szülinap. Édesek a képek. Hol is voltatok??

Kob!
Jó utat, Pihenjetek sokat :)

Lina!
Hogy van a kis királynő??? :D

Lassan itt a nap és már sűrűsödnek a tennivalók.
Vezetni már nem is járok, majd esküvő után.
És elkapott minket valami nyavalya.
Tamásnak is meg nekem is fájtak az izmaink a derekunk. Nem voltunk lázasak csak nagyon nyomik.
Most úgy látom, hogy a lányokon is jelentkeztek ezek a tünetek.
Remélem átvészelik ők is 1-2 nap alatt.

Majd még jövök. Puszi Kép Kép

Kép

Kép
samchee

Sam, nagyon édesek a lányok. :)
Dunaegyházán voltunk, Solt mellett.
birolili

Sziasztok!

Lili,
Nem vagyok teljesen képben..ti jártok még gyógytornászhoz? És mennyire voltatok vele megelégedve? (Sygtől tudom hogy kihez jártatok :) és nekem is javasolták őt, csak az egyik ismerosom, rosszakat mondott róla...szóval )

Syg,
Köszönöm a pü-det. gyorsan ide válaszolok. 10/10 Apgarral született, szerintem nem volt hosszú szülés, szerencsére itthon vajudtam végig és már csak a legvégére menetem be a korházba. Addigra már nagyon jól álltunk, nem volt oxitocin, nem kötöttek be még infuziot sem, nem tágitottak kézzel, burokrepesztés viszont volt sajnos, illetve ami nekem nagyon szar volt, a magzatvizvizsgálat. :( Egy nagyon fiatal doki csinálta.... :(

A szülés amennyire lehetett természetesen zajlott le, megengedték hogy állva rugozva segítsem Boti haladását. :)

Viszont egyszer rámerőszakolták a szülésznők a háton fekvést, pedig mondtam hogy azt kisbaby utálja...na ez pár másodpercig tartott, aztán jött a riadalom...Odarakták a fejemhez az oxigén maszkot is, hogy majd ha szólnak...de végülis nem kellett.

A zárójelentésből tudtam viszont csak meg hogy "egyszer a nyakán volt a köldökzsinor". na ezt nem nagyon értem mit jelent????

6 hetes kontrolon még mindig nem voltam, bár nem hiszem hogy a dokim emlékezne már rá. :(

Szóval ennyi.

Ami még furcsa volt hogy Botond már a 3 órás együtt töltött megfigyelést is szinte végig sirta.

Mennem kell, pedig még írni akartam

Seriff,
Üdv, képek nagyon szépek!

Attinahról tud vki vmit?????
nana09

Sam,
kiskirálynő jól van, épp játszik az ágyában. Amióta tud ülni na meg mászni, akár egy órát is eljátszik egyedül Főleg, hogy most még én is itt vagyok a szobában.

Nana,
azt hiszem azt a nagyon fiatal dokis magzatvízvizsgálatot én is átéltem... nekem többször is nézték, de mikor a saját dokim csinálta, az még csak kellemetlen sem volt, na de ez...

Lányok,
Apuéknak van a Széchenyiben Bioboltja, és mostantól forgalmaznak bio bébiételt is. Németországban gyártják, én most Lilinek hoztam háromfélét, répa-krumpli, vilmoskörte, alma-banán-túró kivitelűt. Fajtától függően 150-170 Ft-ba kerülnek, szóval még a kecskemétinél is jobb az ára, 190 g-os kiszerelésűek ugyanúgy. Ha esetleg valakit érdekel, majd teszek fel listát, hogy milyenek vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Nana!

Mi már nem járunk tornázni, mióta Zsófi mászik szépen, és feláll. Sztem nagyon ügyes Gyógytornász. Én ajánlom nagyon! Rettenetesen sírt mindig Zsófi, de itt van az eredménye....
Az egyik ismerősöm 2héttel később szült, mint én, és a kislányuk felállt csak....Zsófi szépen felült magától, szépen forgott, mindent elért amit akart, hasról felült, meg ülésből is vissza tudott menni hasra...szóval olyan szép a mozgása....és a mászás tuti kimaradt volna, ha nem hordom. És most már feláll, kapaszkodva mindenhol, és szépen vissza is ül. Persze, van, hogy eldől, de ritkán.
Én úgy gondolom, hogy nagyon jót tesz nekik a torna! Csak rendszeresen kell otthon is tornáztatni, és hordani is rendszeresen kell.

Remélem tudtam segíteni. :)
birolili

Hello!

Lina!
Pontosan hol van a biobolt??? Van olyan ismerősöm akit már érdekel.

Képzeljétek tiszta hülye vagyok ma.
Annyira fegyeltem, hogy semmit el ne felejtsek az esküvővel kapcsolatban erre ma mégis sikerült.
Hívtak a kölcsönzőből, hogy a menyecske ruhát nem próbálom?
Teljesen kiment a fejemből, hogy ma menni kell.
Boginak is sikerült ruhát keríteni szerencsére, gyorsan teszek fel egy képet. Kép

Kép

Kép
samchee

Sam,
Március 15-e utca 1.e azt hiszem, az egyik garázsban van. Most még nincs sok, jövő hét kedden hozzák a többit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Seriff, tudom am, veletlenul irtam Leo helyett Hannat. :oops: :roll:
Nagyon szep helyen jartatok! Jovore mi is szeretnenk eljutni Horvatorszagba...
A haz az Afonya utcaban van, legelol az Enekes utca fele, onnan nezve bal oldalon. Egyebkent rosszul irtam, nem sorhaz, hanem lanchaz, valamivel nagyobb a kertje. Vasarnap delutan megyunk ujra, addig osztunk-szorzunk. :wink:

Lili, fantasztikus bulit szerveztel a ferjednek! :) Elhiszem, hogy nagyon boldog volt! Es elarulod, hogy ki volt a meglepi ember?

Sam, kicsi lanyaid nagyon aranyosak! Bogi csodaszep a ruhajaban! Koszoruslanyod lesz?

Mennem kell, megprobalom lerakni a lanyzot aludni. Elaludt hazafele az autoban, most teljesen fel van porogve... :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sam, gyönyörű ebben a ruciban Bogi! :) Már nemsokára itt lesz az esküvő.... :) Biztos gyönyörűek lesztek! Teszel majd képeket, ugye?

Dora, a meglepi ember az volt, akihez jár fel Pestre Gabi. Csomó embernek tart előadást....sikeroktató magyarul. Nagyon örültem, hogy eljött. :) Apa mégjobban. Még most is látom az arcát. Teljesen lecövekelt, nem tudta, hogy most mi van. :)
Nálatok mikor lesz a meglepi?
birolili

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a babakocsis reagálásokat, képeket. Nagyon aranyosak vagytok. Nem szeretnék újat venni, csak városi szaladgálós lenne. Most találtam egy PP átfordítható karost a babaszobán, lehet, hogy lecsapok rá. Miért van az, hogy a megbízható, jó nevű (és drága) kocsikat nem gyártják két irányban tolhatóra?

Lili, nagyon ügyi voltál ezzel a meglepetéses dologgal :D

Samchee,
nagyon "dögös" Bogi ebben a ruhában. Nagyon szép lányaid vannak. Mennyire különböző karakterek...
Hánykor lesz a szertartás szombaton? Szívesen meglesnélek távolról. :wink:

Lina, köszi a bolt címet. Egyszercsak nálunk is aktuális lesz a bébiétel.

Roz, Pécs szerintem nagyon sok embert rabul ejt. Többek között engem is. Nem tudok betelni a környékkel. Tavaly nyár elején kaptunk a H Astrát 3 napra kipróbálni, akkor is Pécs volt a végcél. Akkor még Orsi csak terben volt, apával csavarogtunk kettesben. De jó is volt.
Remélem a balatoni szállásért nem kellett fizetnetek.

Kob, 2000 Ft/fő-ért vettük ki a házat, illetve anyósék. Mi potyavendégek voltunk :)

Erszényes, tornalehetőségeket nézem. Az a gond, hogy egyik héten du. másikon de. tudnék menni. Van egy nagyon jó csajszi, akinek az óráira jártam, nem tudom dogozik-e még. Szil-coop emeletén volt.

Seriff, jók a nyaralós képek! Vasárnap láttalak benneteket bicajozni. Mindig te viszed Hannát?

Dora, jó csendes az Áfonya u.. Ott nem nagyon van átmenő forgalom, csak a lakók járnak leginkább. Remélem összejön már végre ez a ház dolog. Olyan régóta keresgéltek. Meg nem lehet egyszerű Pestről intézni.

Tegnap eljutottam kozmetikushoz. Ollllyan jó volt.

Szép napot nektek. Mi megyünk anyuhoz őszibarackot elrakni.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok,

Pille,ahan, mert az én bicajomon van az ülés, a férjemnek kb 1hónapja van bicaja-mert a szülinapjára kapta(ami 1hét múlva lesz :lol: ), nekem előbb volt. Én nem csípem az Ő bicaját, de a lényeg, nem régóta tekerünk hármasban...
PP Veneziát találtál? Tesómék is használtan vették, 35ezerért, 80helyett. A mi PP-nk karja nem átfordítható, de a mózes és a sport is mindkét irányban a vázra helyezhető,talán ezért-nyilván az ember nem áll meg séta közben az egész hóbelebancot megfordítani :roll:...

Dora, tudtam h tudod :wink: ! Az jó hely, és nincs is messze innen, +közel a zöldséges is :D !

Sam, szépek a csajok, Bogi különösen dögös :wink: !

Kép
seriff

Seriff,
már megint egyszerre írtunk, és az enyém nem ment el.... na de cseles voltam, előtte kimásoltam, úgyhogy egy mozdulat és már ide is varázsolom, amit írtam :D

Dóra,
az az Áfonya u. tényleg jó. Ott lakik annak a kisfiúnak a nagymamája, akivel úszni járunk. Hétfőn náluk ebédeltem. Nem mellékes, hogy mikor hatalmas dugó van délután kifele az Auchan fele, oda még nagyon könnyen el lehet jutni, akár a Széktó u. felől is.

Pille,
hajrá őszibarack. Én nem tudom, valaha fogok-e ilyesmit csinálni. Anyu sem csinált soha, még sütit sem tud sütni, bár megígérte, hogy mire Lilinek aktuális lesz, addigra megtanul, mert ugye milyen nagymama az, aki nem tud sütni.
Bébiétel ügyileg az is működhet, hogy megmondod majd milyen kell, megrendeljük, és bárhol találkozhatunk, odaadom, ha nem esik útba a Széchenyi.

Sam,
Nagyon aranyosak a lányaid, Bogi igazi szívtipró lesz, ha felnő, mutattam is apának este, ő is azt mondta. :D
Jól emlékszem, hogy fél 8-kor lesz az esküvőd? Mi bent leszünk a főtéren, megleshetünk?

Reggel, míg porszívóztam meg felmostam Lili megette egyik játékdobozának a sarkát. Szép szines doboz volt. Remélem nem lesz baja.
Képzeljétek, tegnap már a banánt is harapta egyedül, ilyenekre olyan büszke tudok lenni. Tényleg, ezt a porszívózás felmosás dolgot ti mennyire csináljátok? Mármint akinek már mászkál a babója. Minden nap, vagy csak két-három? Nekünk ugye nincs előszobánk, rögtön a nappaliba lépünk be az utcáról, szóval azért koszos a padló.

Syg, Roz,
akkor úgy látszik, nekem szerencsém van a bőrömmel. Szülés után öt nappal már kevesebb kiló voltam, mint terhesség előtt, és ugyanolyan volt a bőr, mint előtte. Terhesség alatt sem lett egy csíkom sem, pedig a végére jó nagy hasam volt. Nekem anno azt mondta a kozmetikus, hogy ne kenjem semmivel, mert akkor felpuhul, és jobban nyúlik. Na mivel én nem nagyon bírom magamon elviselni a kenceficét, könnyű volt betartani.
Roz,
már nem emlékszem a doki nevére, de valami nő volt. A sógorom vitt be hozzá, le akartam fogyni egy kicsit, felbuzdulva az ő sikerén. 70 kiló, kimondani is sok, na a bőre mondjuk neki is nagyon gáz.

Erszényes,
hétfő délután láttalak benneteket a Malomban, a mozgólépcsőn mentetek lefele, mi meg a Malom Caféban ültünk Lilivel, integettem, csak nem vettetek észre.

Tisztára unatkozom, (látszik is, jó hosszút írok :D ), lányom alszik, lakás rendben, várom a védőnőt, hátha erre téved. Olyan ügyes a lányom, egyik napról a másikra átszokott az egyedül elalvásra. Csak beteszem az ágyába és már alszik is. Semmi altatgatás. Most már csak azt várom, mikor szokik át az "egyik napról a másikra átaluszom az éjszakát" dologra :D Remélem a külön szoba majd meghozza az eredményt.

Na eldugulok lassan.... :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sam :)
huuu de csini bogi :) a te rucid végül milyen lesz varratad vagy találtál a kölcsönönzőben olyat ami tetszett?

lina
de lelkiismeretes védőnőtők van :D még ilyen idős babához is kimegy
nálunk áki hazahozatala óta nem volt
ma de majd jön mert a szomszéd csaj oktobeben szül és igy bizti benéz ide is

mennem kell kriminális éjszakánk volt majd elmesélem
roz23

Roz,
az az igazság, hogy nálunk az utca végén, olyan 500 m-rel odébb már hogy is fogalmazzak, ,kicsit rosszabb körülmények között élnek a babák (Telepi út a címünk, nem véletlen...), és oda szerintem rendszeresen kijár. Na ha meg már elmegy a házunk előtt, akkor benéz. Szegény mondjuk mindig mondja, hogy ekkor és ekkor is próbálkozott, de soha nem voltunk otthon. Múltkor a meleg miatt csukva volt a redőny, akkor meg nem is próbálkozott. Mikor egyszer itthon talált, mondta is, hogy gondolta megpróbálja a lehetetlent, bejutni hozzánk :D
Pedig szerettem volna vele beszélni, Lili nem nagyon akar enni. Mintha nem érne rá, hogy egyen. Reggeli szopi úgy, ahogy. A délelőtti gyümölcs eddig ment, ma már annak is csak a felét ette meg. Napközben kajáról hallani sem akar, főzelékről véletlenül sem, ha szoptatni próbálom három korty után abbahagyja... és ami jöhet, az este a tejpép, na meg hajnalban a szopi félálomban. Azért ennyi kaja szerintem nem elég.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
hol is van ez a z utca lajosmizsén ? megint mennünk kell majd a jövöhéten lehet meglátogatunk .

Egyre nehezebben bírok ákial az esti elalvás kész krimi:( üvölt vergődik. Engem csak az piszkál fel, hogy csak akkor nem sír ha felveszem és állok vele . De ha már közelit a fenekem a lüléshez űűűűűűvölt vergődik csapkod......
Miért van az hogy csak akkor fáj a foga ha lerakom ??!!! Persze z csak egy költői kérdés volt ismerem már a kis szaros. Az este ráadásul telihold volt . Olyan vándor tábor volt az ágyam azt hittem hülyét kapok .Eleve niki 11 kor aludt el Áki 2 órát üvöltött vergőtőtt mindne ringatás... ellenére, végre mire leraktam s lefeküdtem és niki is aludt, jött adri a takarójával és párnájával
és kiturt a helyemről akkor bemnetem az ő helyére de akkor áki kellt és kb 45 percig simogattam közben majd meg fagytam ..........
roz23

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Igaz most nem kell rohanni sehová, de holnap eü. vizsga van és még tanulni kellene rá.

Lina!Pille!
Ha van kedvetek gyertek oda nyugodtan szombaton.
Fél nyolckor kezdődik a ceremónia és mi olyan 7és negyed körül érünk oda.
pár szót beszélhetünk is ha megismerlek titeket :D

Roz!
A ruhám végül is varratva lett. Mert nem tudtuk mekkora lesz a pocakom. De végül is simán fel vehetnék egy menyasszonyi ruhát is mert nem nagy még.
Egyszerű krém színű ruha.
Mell alatt bővül egy picit, egyenes szabású szatén van alul és azon egy bővülő muszlin anyag.
Felül pedig csipke van, picit ejtett vállú.
A hajam kontyban lesz feltűzdelve és még a fejdíszemet meg kell csinálnom.....
És esküvő után pá-pá lesz a derékig érő fekete hajnak!!!!!!!

Most robogok tanulni. Puszika

Kép

Kép
samchee

Minden amit írtam elszállt :cry: :cry:

Szóval.

Lina!Pille!

Szombaton este lesz fél nyolckor, mi olyan 7és negyed nyolc körül érünk oda.
Nyugodtan gyertek ha van kedvetek. Beszélhetünk is pár szót ha megismerlek titeket!!! :lol:

Roz!
A ruhám varratva lett, éppen ma hoztam el.
Egyszerű krém színű ruha. Nem kimondottan menyasszonyinak mondanám.
Épp mondta is a varrónő, hogy ennyi erővel vehettem volna fel egy kölcsönzőset is mert nincs is hasam.
De ugye ezt előre az ember nem tudja...

Természetesen képet teszek fel majd!!!!
Most rohanok mert holnap még eü. vizsgám is van és félek tőle!!!!
ÉS PÉNTEKEN HOZZUK HAZA AZ AUTÓMAT!!!!!!!!

Puszi nektek!!

Kép

Kép
samchee

Hi-hi-hi

nem is szállt el....

Puszi

Ja és ma 19+6

Kép

Kép
samchee

Roz,
Kecskemét felöl első lámpánál balra, aztán első utca megint balra, és az utca végén jobbról a nagy sárga légkondis ház. Mikor jöttök? Hétfő-kedd nem vagyunk itthon, akkor tanítok. A másik három napot még nem tudom, csörögj rám előtte, és akkor a fenekünkön maradunk :D

Sam,
akkor majd meglesünk.
Amúgy Bogi meg Lili szalagjai tök jól mutatnak egymás alatt, csak az öt év nem stimmel, a többi igen :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok.

Sam: csodaszép Bogi a ruciban! Nagyon kíváncsi vagyok rád is a ruhában! Majd tegyél fel képet!

Lili: Nagyon jók a képek amiket feltettél!!! És úgy örülök, hogy ilyen jól sikerült a meglepi!!!
jó utat nektek hétfőre, érezzétek nagyon jól magatokat ha addig nem találkoznánk!!! pénteken még lehet h megyünk a hunyadiba majd hívlak.

Lina: nagyon ügyes Lili amiket csinál, nagyon gyorsan tanul meg miondent ugylátom!
Valóban ott voltam a Malomban, de kár h nem vettelek észre titeket!!! :oops: :oops: :x :x :x Jó lenne megint találkozni, mostmár Janika is asszem tudna mit kezdeni Lilivel :D :D :D :D :D

Pille: én még szét sem tudtam nézni torna ügyben csak a szándék van meg. Nekem különben bármikor jo lenne, mindegy h délelőtt vagy délután és tényleg úgy hiányzik már!! :)
Én nem tudok befőzni csak uborkát raktunk el egyszer apával ketten és az jól sikerült. Pedig imádom a barackot!! :lol:

Ser: nagyon szépek a képek, úgy elvágyódom én is.... :D :D

Mi jól vagyunk. Janikának meg kifejezetten jó alvókája van. Este már legkésőbb fél 8-kor aludnia kell (próbáltam kicsit kitolni de nem nagyon engedett belőle) és reggel leghamarabb fél 7 kor kel. De volt már olyan is hogy negyed 9kor mentem be hogy miért nem kel már fel. :D
Napközben viszont nem alszik , viszont mostanában kb. 1 hete az éjszakai alvás mellett déltől 2-3 óráig alszik. Szóval elég mormota a fiam. :D :D :D
Forog, kúszik, pucsít a kis popójával és próbál már négykézláb állni, néha egy-egy pillanatra megtartja magát aztán lehuppan. Szóval ügyeskedik. :D Ülni nem próbál de ha egy pillanatra felhúzom ülésbe akkor vigyorog ezerrel!! :D

na ennyit rólunk....eldugulok...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Hú, nehogy azt higgyétek rólam, hogy nagyágyú vagyok befőtt elrakásból :D Mire kiértünk anyu elrakta az egészet. Még soha nem főztem be, csak idén először szamóc és ribizli lekvárt.

Erszényes, nagyon ügyi Janika! Orsi még csak hasról hátra fordul (azt már nagyon régóta) meg hátról oldalra, de még nem jutott eszébe átlendíteni magát. Nem semmi alvókája van a fiadnak. Nálunk kb. este fél 10-től reggel 7-ig megy az alvás, ált. két evéssel, de nem ébred fel teljesen közben, rögtön visszaalszunk. Viszont napközben szokott lenni egy nagy alvása, ami 2-3 óra egyben, meg egyszer-kétszer alszik még fél-egy órát.
Ma rákérdeztem a régi csajszira, és már nem tart órákat, ő is babázik. :)

Lina, köszi a lehetőséget, de útba esik jövet-menet apukádék üzlete, ha megyünk a Petőfi városba anyuhoz.

Sam, ha itthon vagyunk szombaton próbállak meglesni. Kislánykoromban jó program volt a menyasszony nézés a főtéren :D Milyen autót kaptál? Melyik autós suliba jársz?

Seriff,
nem Venezia :D Még használtan sem szánok rá annyit. Egy régebbi tipus, Voila asszem.

Roz, alvás :( Remélem a Hold zavart be a gyerekeknél.

pillle

Sziasztok!

Sam, 2 nagyon huncut lánykád lehet a képek alapján! Bogi nagyon szép a rucijában!

Nana,
gyerekneurológusnál voltatok már? A nyaki hipotóniát ki mondta ki? A köldökzsinór sztem sok babának a nyakán van, az még semmit nem jelent. A riadalom egyébként miért volt?

Dóra,
jó lenne már végre, ha összejönne a ház, ráadásul itt a közelben :)

Lina,
te kis mázlista! Örülj neki, h ilyen a bőröd!
Én nem takarítottam annak idején minden nap, de nekünk volt előszoba és a 4. emeleten laktunk. Most viszont minden nap 3* kell porszívózni az étkezőt, mivel egyedül eszik.

Roz,
nálunk is megy még mindig ez a nem ülhetek le dolog. Én sosem értettem, mivel másabb az, ha állok, mintha ülök.

Leona hajnalban belázasodott, de megint semmi más, csak láz. Nem értem én, mindig ez van, ha beteg, ráadásul a saját dokija szabin van. Szerencsére gyorsan lemegy a lázcsillapítótól. Ha nem lesz éjjel lázas, akkor holnap lemegyünk a Balcsira, nem leszek 1 hétig.
Ha megint lázas lesz, akkor maradunk itthon.

Kép
sygnum

Pille!

Egy Chevrole Takumát kaptam :lol: Gondolom sokat mond. Hasonló mint az Opel Meriva vagy Zafira. Olyan igazi nagy családi autó.
Papíron a Kobelánál vagyok. De nekem szerencsére egy ismerősöm az oktatóm így nem kellett bejárnom órákra meg hoz-visz és olcsóbb is.
Mindenre itthon készültem fel. Már csak a holnapi eü. van meg a forgalom..

Szorítsatok 9 körül

Pusza

Kép

Kép
samchee

Lina,
van 2 Milupa 200 Ft-os tejpép kuponom, szívesen odaadom, ha kéred. Leona sosem ette meg a pépeket. Aug. 31-én viszont lejárnak.

Kép
sygnum

Jó reggelt!

Sam, tényleg méretes autó! :) Itt semmiből sem tart rákeresni :wink: Gondolok rád, nem lesz semmi baj eü-n. Még nem láttam olyat, aki megbukott volna.

Sygnum,
Flórával is többször előfordult, hogy csak láz, semmi más. Bevallom nem vittem orvoshoz. Mire odaértem volna, már az sem volt. Jó pihenést a Balcsin!

Ma is megyünk anyuhoz, ott lesznek sórornőmék. Nagyot tud alakitani a két négyéves, meg a két és fél éves. A kiscsajok meg csak pislognak a hangzavarban :D

Mrege, Sbea, Bepa, Kattic és a többiek?

pillle

Sziasztok!

Sam,
gyorsan írok ...mert kitudja mikor jutok ide legközelebb...
szóval
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK! POCAKLAKÓHOZ IS GRATULÁLOK! :D :D :D

Lányok gyönyörűek! :D
nana09

Erszényke, ok, hívj. Jó lenne találkozni! Bár anyósék jönnek majd vmikor pénteken az Erdélyből jött vendégeikkel......Nagyon, de nagyon ügyes Janika! :)

Pille, én sem adnék PP-ért használtan sem annyit. Pedig nekem is nagyon tetszenek.

Roz, 21-étől megint megyünk futni?????? Olyan jó lenne!!!!!!!!! Nagyon hiányzik. :shock:
birolili

Roz, vagy inkább beruházzunk egy futógépbe????? :roll: :wink:
Nagyon, de nagyon hiányzik a futás!!!!!!ROZ! Most kimegyek a konditerembe, és futok.....
birolili

Erszényes,
persze, összefuthatunk. Most ugyan már kicsit kusza az augusztusunk, tanítok, jövő héten vendégeink lesznek, utána négy nap tanítás, utána meg Sopron, de szeptembertől kicsit lenyugszunk.
Lili tényleg nagyon gyorsan tanul mindent, (pl. belepiszkálni a billentyűkbe, mikor anya gépel :D ), de szerintem az állás még várat majd magára a kis laza csípőivel. Én azt veszem észre, hogy most majd a beszéd jön, egyre több mindent csinál a szájával. Bár én is 11 hónaposan mondatokban beszéltem.

Syg,
igen, köszi, jók lennének a kuponok. Valamikor összefuthatnánk. Szerintem (bár nem tudom pontosan merre laktok) sokat megyek el előttetek, mert anyuéktól a Széktó utcán szoktam hazajönni, meg arra megyek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok :)

lili
mehetünk 21. től . Melyik konditerembe jársz ? én ilyen helyre nem szivessen járok .

lina
még nem tudom melyik nap megyünk
mert anyukám 1 hete megint kórházban van és Tőle függ mikor megyünk .

sam
naaaa??? hoyg sikerült a vizsga ??

erszényes
nagyon ügyi janika :) jó hoyg irtál :)

tegnap kint voltunk a vadasparkban milyen szépen megcsinálják de azért még láttuk azt a ketrecet amiben annó a 3 medve szenvedett :(
de most nagyon szép lesz. Van több uj állat is ami idáig nem volt .
roz23

SEGITSÉG!!!! :cry: :cry:

Elapadt a tejem!!!! Este már egy korty sem volt benne!!!

Mondjuk már azon is csodálkozok hogy eddig volt.
Borzalmas volt az elmult 2 hónap. Kegyetlen, nem kívánom senkinek. :cry: :cry: :cry: És ami a legrosszabb igazából nem sok javulás, alvás terén szinte semmi. :cry:

én már egy idegroncs vagyok (jó ideje) tényleg az csoda hogy egyátalán eddig volt tejem.

Egyre inkább azt gondolom, Botondnál nem csak a hasfájás okozza ezt a rengeteg szenvedést.

Szinte az egésznapot végig kinlodja, az alvás pedig... :cry:

Egyszerűen nem tud elaludni és sehogy nem lehet elaltatni sem, neki sehogy és sehol nem jó, csak rángatja a fejét és sír, én meg fogom a cumit a szájába (mert végülis csak azzal alszik el) de ő hevesen tiltakozik és sír, ha kiveszem még jobban sír. :cry:

Nem tudom meddig fog ez még így menni, de már minden erőm elfogyott, az idegrendszerem teljes kész van (néha már fizikai fájdalomra vágyok, ami nagyon megijeszt) :( :( :(

Syg,
Visszaolvastam amikor Leo volt ennyi idős mint Botond most, mintha csak rólunk, rólam írtál volna, csak én még cicit sem adhatok neki sűrűn, mert megörül a hasfájástól. És 2 hónapja én sem bírok aludni akkor sem ha lehetne, én is állandóan hallom hogy sír, a szülés után 2 héttel már vékonyabb voltam mint terhesség előtt, rengeteget sírtam...egy különbséggel az én fiamnak én sem vagyok jó, én sem tudom megvigasztalni és nekem ez annyira HIHETETLEN! ILYEN NINCS! :cry: :cry: :cry:

Nem tudom mit csináljak, kihez forduljak, hogy segítsek rajta????

Mi van vele? Trauma? de mi? és azon hogy lehet segíteni?

Bocsi mindenkitől, kész vagyok! :cry:
nana09

Nana!

Nagyon sajnálom, hogy a tejed elapadt. borzalmas lehet ez így.
Őrület az egészben, hogy senki sem tud semmit segíteni???
Tudom, hogy nagyon nehéz, de nekes pihenned kell, mert ha nem te is kibuksz teljesen, és akkor ki marad a két csöppnek?

Kész vagyok én is.
Tegnap a csárdában a nő már megint variált félek odamenni este mert nem tudom mi lesz belőle....

Az autónk elromlott tegnap reggel.. Minden összejön...
De szerencsére tegnap átvettük az autómat!!!!!!!!

Na most ennyi, megyek mert hamarosan vendégek, fodrász, .....

Sok puszi mindenkinek, szorítsatok, hogy minden sinen legyen és jó buli legyen a vége.

Pusszzz

Kép

Kép
samchee

nana
annyira sajnálom :(
kitartás és probálj meg pihenni kicsit . Én igazán azt mondanám hoyg kicsit legyetek kettesben botival feküdjetek be az ágyba és csak szopiztass DE tudom hogy mondtadhoyg nem akarsz neki anniyszor cicit adni .Probáld meg az a szaporitó fejést amit egyszer seriffnek is irtam 3-3, 5-5 , 7-7 percig egyszer a jobb egyszer bal mell szóval 3 perc jobb, 3 perc bal 5 perc jobb, 5 perc, bal 7 perc jobb,7 perc bal cicizés után meg amikor csak tudod hátha ez segít. És probálj megnyugodni :)

sam
nagyon drukkolok nektek hogy jó buli legyen :)
roz23

Sziasztok!

Sam,
Mindjárt sütni fog a nap!!! :) :)

Roz,
köszi, szoptatnám én egésznap, ki is probáltam már, de annyira túlette magát, hogy jaj!

Tegnap este óta extra sikitós orditások vannak, egyik pillanatról a másikra kezdődik. :cry:

Megnéztem és JÖN A FOGA! Mármint már a múlt héten is mondta a dokinő hogy sajnos már az is kinozhatja, de most már teljesen ki van lent szélesedve az iny. És kb már 2-3 hete ömlik a nyála és csak akkor nyugszik meg ha betalál a kis öklével a szájába. :( :(

Szóval szegény ... még ez is ilyen korán kezdődik!

Mondjuk Daninak is kint volt az első kettő már amikor 4 hós elmúlt és előtte egy hónapig kinozta. :(
nana09

ja és köszi lányok de én nem tudok sajna piheni, mert szinte állandóan én vagyok vele, ha meg esteleg 1-2 órát apa próbálkozik muszáj mosni, vasalni stb.

és Botondnál soha, de soha nincs olyan hogy aludna egy kicsit a kiságyba nyugodtan, még fél órát sem. :cry: és ő vele összebujni sem lehet, azt is utálja, hát ezt nem értem én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nana09

Sziasztok!

Nana, nem is tudom mit írhatnék. Szerencsére soha nem voltam még csak hasonló helyzetben sem mint ti. Nem is tudom hogy bírjátok. A kivizsgálósdi teljesen abbamaradt? Nem igaz, hogy nincs valami amivel segíteni lehet Botinak. Csak van vmi magyarázat arra, hogy ennyire nem alszik, nem nyugszik meg. De hogy most még a foga is kínozza :(
Hiába is írnám, hogy pihenj, tudod magadtól is, hogy kellene, de ha nincs lehetőséged... :(
Eddig csak szopizott Botond?

Sam, sajnos nem tudlak meglesni még távolról sem. Nem vagyunk Kecsón. Ha ilyen macerásan indulnak a dolgok, nagyon jól szoktak végződni. Tuti jó buli lesz! :)

Anyóséknál vagyunk, István tesójának a szülinapját tartják. Orsi csak két-három hetente látja őket, és nem értik meg, hogy idő kellene neki, amíg megszokja az új helyzetet. Rögtön utyuli-putyuli (apósom) miért görbül már megint le a szád stb. Én hülye meg nem merek szólni, hogy hagyják már békén, tök jól ellene, ha nem macerálnák. Így meg persze hogy pityereg, erre meg rögtön felkapják. :( Ráadásul du. jönnek még vagy 10-en...

pillle

Sziasztok,

Pille,
ugyanígy vannak a mi szüleink is az unokákkal... Pedig Emese már egy kicsit nagyobb, de rögtön abajgatni akarják, csak Őt 1-2 havonta látják. Én szólok :)

Nana
nagyon rossz lehet... LLL-es tanácsadást nem akarsz megpróbálni?

Roz,
nem tudod, hogy van-e még paradicsomlé árusítás a Zöldségkutatóban? Más esetleg nem tud valamit? Nincs Petőfi Népénk, és nem is voltunk itthon.

A mi lányaink összeszedtek valami vírust, Kamilla lázas, Emese cak hőemelkedéses volt tegnap, hátha ma túllesznek rajta.

Sam,
sok boldogságot! Gondolunk rátok! :)

Kép

Kép
kobudo

Annyira aranyosak vagytok! Köszönöm hogy probáltok vigasztalni.

Pille,
5 hetes korától napi egyszer este gyógytápszert kap. :(
attól ugy ahogy alszik mikor meddig, de tovább mint az anyatejjel.
Persze nem tudni azért e mert nem fáj tőle annyira a hasa vagy mert jobban laktatja.

Rengetegen mondták már (az orvosok is) hogy adjak neki csak tápszert, de a pesti g. főorvosnő (dr. Micskey Éva, most láttam hogy a baba újságokban szakértő) is egyettértett több jót adok az anyatejjel mint amennyi rosszat.

Nyhk,
Nagyon kedves tőled hogy írtál és köszönöm. Mikortól tud a kisfiad sirás nélkül, "csak" dünnyögve elaludni?

Hát a vizsgálatokat egyelőre berekesztettük, bár pont a jövő héten kellene a Micskey doktornőhöz visszamennünk.

Nem tudom! Most megvárom az áhitott 3 hónapot ha nincs változás, vmerre lépnem kell, mert ezt így nem bírom, bírjuk már sokáig.

Nekem nagyon gyanús az alvázavar, csak nem igazán tudom az pontosan mit is jelent, mert este, kb 10 körül, ha szerencsénk van elalszik a kaján utána még 10-15 percig simi, meg cumi tartás aztán alszik és vmikor 3 és 5 között kell.

De nappal csak sírva, vergődve megy az elalvás, aztán max 20-30 perc és már ébred is. :cry:
nana09

Sziasztok!

Sam, fel a fejjel, tényleg ezekből lesz a legjobb buli! Biztosan szép leszel, minden szuperül fog elsülni!És gartulálok, szép nászajándékot kaptl a férjedtől! :wink:

Sok Boldogságot kívánunk Nektek!

Nana, bárcsak tudnék vmi okosat mondani, segíteni vhogyan! esetleg a házimunkában nem tudna sgíteni vki?És akkor legalább tényleg tudnál kicsit pihenni! Tejcsire tényleg a soksoksok szopi a jó, de ezt úgyis tudod! A stressz a tejleadó reflexet gátolja,amitől meg nyilván ideges lesz Boti, h szívja-szívja de nem jön. Esetleg szopi közben lágy zene, félhomály? Nincs több ötletem. Sygék a Balcsin Leonával, Syg szüleivel. Ezek a fogak annyira "disznók", miért kínozzák meg a babákat? Bár az is igaz,h sokszor fogjuk rájuk a nyűgösséget, vagy a frontra, vagy a holdra... És még az sem igaz, h ha az első fogak nem kínozták meg, a többi sem fogja--aha, látom az örlőknél :( . De az tök jó, h a saját öklével meg tud nyugodni,lassan-lassan felfedezi ezt és hátha könnyebb lesz!

Pille, sztem mondd el nyugodtan! Épp tegnap írtam egy barátnőmnek,h egy kicsit mindenütt megváltozik a viszony az anyósékkal a baba/ák születése után, és sajna nem + irányba. Náluk is uez a helyzet, csak első baba(de 2.unoka),és még csak 8hetes.
Befőzés: egyszer Apukámnak addig járt a szája, h áh mit nehéz az, majd Ő rak el sárgabarackbefőttet...ok, Mami és Anya megelégelték, hát tessék csináld.Na az lett a vége, h én mostam az üvegeket, a barackot Ő, és pucoltam, Ő meg folyamatosan kérdezgette a Mamit, h ezt hogy, azt hogy , ebből mennyit,abból mennyit---azóta nem főzött be :wink: :roll: :lol: .
Ja,és hihetetlen,h már orsi is elmúlt 5hónapos, és mindjárt kap más kajcsikat is, tök jókor született, jó időben lesz féléves!

Erszényes, nagyon kis ügyes Janika,majd fog ülni is, elbb csak hadd másszon-nálunk is így volt!

Roz, lábad ok?

Kép
seriff

Sziasztok!

Sam,
gondolom már nem olvasod, de azért sok boldogságot kívánok!!! Mi bent leszünk, majd meglesünk Lilivel :D

Nana,
tényleg nehéz mit mondani, de el tudom képzelni, mennyire kiborító lehet a tehetetlenség. Nekünk Lili szimplán hasfájós volt, és max. 20 perceket sírt, de az is elég volt.

Pille,
én is meg szoktam mondani, ha valamit nem szeretnék Lilivel kapcsolatban. Vagyis inkább úgy, hogy Lili ezt nem szokta... vagy úgy szoktuk, hogy...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,

Ádám kb fél éves korától kezdett áttérni a sírva elalvásról a dünnyögésre, de egy rosszabb nap után még ma is sírva alszik el. Én is tehetettlen voltam.

A tejcsivel kapcsolatban olvasd el a Babagondozási könyv (amit a szülés után a korházban a csomagban kaptunk) 55. oldalát, hátha valamelyikben magadra ismersz és még vissza tudod hozzni a tejed.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!
Elnézést eléggé eltűntünk,de nem felejtettünk ám el titeket.Viszont állandóan mentünk vhová,mindíg volt vmi,aztán a net egy kicsit háttérbe szorult.

Nana őszintén sajnálom ezt a tehetetlen helyzetet,de sajnos én sem vagyok okosabb a többieknél.Kobbal vagyok egy véleményen,próbáld meg az LLL-es tanácsadást.Ők szakemberek.

Mi jól vagyunk.Lilla nagyon ügyes és okos.Szépen fejlődik,már igazi nagylány.Mindíg segít.Állandóan főz,mos,sepreget,törölget.Gyakorlatilag van egy ingyen bejárónőm. :lol:
Nemrég kapott egy felmosószettet,és most az nagyon menő.Állandóan követ mos.
Fogzásügyileg már kinn van 1 szemfogunk,és 2 rágófogunk,és már félig kibújt fölül egx rágófog,és egy szemfog.Lassan kinn az egész garnitúra. :D

Most sajna be kell fejeznem.

Üdvözlet minden babának és mamának.Bocs,hogy ilyen rövid voltam,és hogy nem írtam mindenkinek külön-külön.Megpróbálunk sűrűbben jönni.Ha bejön a rossz idő behúzódunk a házba,aztán megint a neten csüngünk majd állandóan.

KépKép
KépKép
sbea

Sam SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Elég sok a lemaradásom. Minden csöpség és nagy lány, nagy fiú aranyos, szépséges.

Nana

Leginkább a te írásod kötött le. Nagyon sajnálom. Én itt lakok a közeletekben, nem segíthetnék valahogy?
Hú, most biztos lehurrog mindenki azért, amit most fogok írni. Nem próbálod meg, hogy csak tápit adnál neki? Addig fejnél, hogy ne apadjon el. Ha így mégis jobb lenne neki, nem hiszem el, hogy rosszabb, mintha anya tejet kapna. Vannak helyzetek, amikor a kisebbik rosszat érdemes választani.

Én boldog vagyok, hogy Adrika ilyen ügyes és szopizik, de Bence pl. nem tette. Persze akkor nem is segített nekem senki. Viszont így is egészséges, boldog szép kisfiú.
Amúgy kint van alul két fog, forog és négykézláb ringatja magát. Nagyon ideges, hogy nem halad előre. Nappal alig alszik, csak 20 perceket. Nagyon nehéz elaltatni, nem tudom, hogy mi lehet az oka.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker,
hogy halad akkor Adri is a fejlődésben... :D Lili egy hónapig állt négykézláb, mire rájött, hogy hogyan tud belőle elindulni, bár mielőtt megtette volna, inkább felült, arra gyorsabban rájött.
Most azt látom, hogy az állással is próbálkozik, nagyobb plüssállatokon, rajtunk, ha fekszünk, fotelben... próbálkozik, de véleményem szerint az, hogy sikerüljön, még elég messze lesz.

Képzeljétek, valamelyik könyvben olvastam, hogy a 8 hónap körüli gyerek játékai egyszerű háztartási eszközök legyenek. Na ma Lili kapott egy lábast, meg egy fakanalat, ne tudjátok meg milyen jól eljátszott velük, szinte órákat.
Na meg a szavakkal is próbálkozik, az anya szerintem most már egyértelműen nekem szól, csak még nem annyira tiszta, volt már mama, baba.

Ja, és meglestük Saméket az esküvő után, nagyon szépek voltak, na és a két picilány, tünemények, Hanna is ahogy totyogott virágcsokorral a kezében... :D

Sam,
gratulálok még egyszer!!! Ti is voltatok a Borsos Adri esküvőjén anno? Mert akkor mi már voltunk egyszer együtt egy lagziban
:D :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?