Seriff,
már megint egyszerre írtunk, és az enyém nem ment el.... na de cseles voltam, előtte kimásoltam, úgyhogy egy mozdulat és már ide is varázsolom, amit írtam
Dóra,
az az Áfonya u. tényleg jó. Ott lakik annak a kisfiúnak a nagymamája, akivel úszni járunk. Hétfőn náluk ebédeltem. Nem mellékes, hogy mikor hatalmas dugó van délután kifele az Auchan fele, oda még nagyon könnyen el lehet jutni, akár a Széktó u. felől is.
Pille,
hajrá őszibarack. Én nem tudom, valaha fogok-e ilyesmit csinálni. Anyu sem csinált soha, még sütit sem tud sütni, bár megígérte, hogy mire Lilinek aktuális lesz, addigra megtanul, mert ugye milyen nagymama az, aki nem tud sütni.
Bébiétel ügyileg az is működhet, hogy megmondod majd milyen kell, megrendeljük, és bárhol találkozhatunk, odaadom, ha nem esik útba a Széchenyi.
Sam,
Nagyon aranyosak a lányaid, Bogi igazi szívtipró lesz, ha felnő, mutattam is apának este, ő is azt mondta.
Jól emlékszem, hogy fél 8-kor lesz az esküvőd? Mi bent leszünk a főtéren, megleshetünk?
Reggel, míg porszívóztam meg felmostam Lili megette egyik játékdobozának a sarkát. Szép szines doboz volt. Remélem nem lesz baja.
Képzeljétek, tegnap már a banánt is harapta egyedül, ilyenekre olyan büszke tudok lenni. Tényleg, ezt a porszívózás felmosás dolgot ti mennyire csináljátok? Mármint akinek már mászkál a babója. Minden nap, vagy csak két-három? Nekünk ugye nincs előszobánk, rögtön a nappaliba lépünk be az utcáról, szóval azért koszos a padló.
Syg, Roz,
akkor úgy látszik, nekem szerencsém van a bőrömmel. Szülés után öt nappal már kevesebb kiló voltam, mint terhesség előtt, és ugyanolyan volt a bőr, mint előtte. Terhesség alatt sem lett egy csíkom sem, pedig a végére jó nagy hasam volt. Nekem anno azt mondta a kozmetikus, hogy ne kenjem semmivel, mert akkor felpuhul, és jobban nyúlik. Na mivel én nem nagyon bírom magamon elviselni a kenceficét, könnyű volt betartani.
Roz,
már nem emlékszem a doki nevére, de valami nő volt. A sógorom vitt be hozzá, le akartam fogyni egy kicsit, felbuzdulva az ő sikerén. 70 kiló, kimondani is sok, na a bőre mondjuk neki is nagyon gáz.
Erszényes,
hétfő délután láttalak benneteket a Malomban, a mozgólépcsőn mentetek lefele, mi meg a Malom Caféban ültünk Lilivel, integettem, csak nem vettetek észre.
Tisztára unatkozom, (látszik is, jó hosszút írok

), lányom alszik, lakás rendben, várom a védőnőt, hátha erre téved. Olyan ügyes a lányom, egyik napról a másikra átszokott az egyedül elalvásra. Csak beteszem az ágyába és már alszik is. Semmi altatgatás. Most már csak azt várom, mikor szokik át az "egyik napról a másikra átaluszom az éjszakát" dologra

Remélem a külön szoba majd meghozza az eredményt.
Na eldugulok lassan....