A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zuzi!
de dokihoz elmégy, ugye?? nem gyerekjáték ez a móka egy babás mamának!!! majd taláxunk a jövő héten :)

Bogárka!
köszi a tükrös témát. szóval L. még nem profi tükör téren. asszem majd valamikor festek pirosat az orrára :)

Skálás ügyben köszi a hozzászólásokat, igazából nem azért írtam be, hogy sajnáltassam magam :)), csak mint sztorit. így leadtam a gőzt! :)

TALI:
NA MOST AKKOR HOL ÉS MIKOR? mert lehetne úgy, hogy első körben taláxunk a sakkozók mellett és utána pedig aki nem ér oda, utánunk jön a játszóra. kérdés, hogy melyikre menjünk? a múltkorira, ahol van árnyék, vagy a nagyobbra (az kissé zsúfoltabb), ahol több a játék, és süt a nap? (Villányi úton van, a Feneketlen tó sarkán)
ancsipancsi

Ancsi, mi a nagyobb, árnyasabb játszótérre voksolnánk.
zanza

[quote="zanza"]A írta:zanzancsi, mi a nagyobb, árnyasabb játszótérre voksolnánk.

ahol múltkor is voltunk?
ancsipancsi

Zuz: Nagyon sajnálom, hogy lebetegedtél. Gyógyulj meg hamar. Jobbulást néked. JÖvő héten pedig tuti talizunk.

Tali: nekünk mindegy, csak tudjuk,hogy hol lesztek. És hánykor is van a tali? Kik jönnek?

PUsz Johi
johanna1975

Gabi: az Enikő teszik neked? sose gondoltam, hogy valakinek tetszik.... :lol: én igazi nevem ez volna. Na most jól elárultam. :lol:

Ancsi: eladók pukkadjanak meg tényleg ott ahol vannak. Tapintatlan dögök.

J.
johanna1975

Ancsi, igen!
Ja, és az ilyen némberek menjenek havat lapátolni! :evil: Hüjenénik!

Angéla egy kis huncut manó! :lol:
zanza

Tali: enyém ded azt csinálja amit nem mondunk ki. Amint megébredt eszünk és aztán tudunk indulni. Szerintem olyan 1/2 3-ra érnénk oda a sakkozókhoz. De tudunk menni rögtön a játszóra is csak mondjátok meg melyikre. Zuz kár, hogy nem jösz :( Remélem semmi komoly??? Jobbulást!
Kissün: le tudsz kukkantani a gyermekekkel te is esetleg??? Olyan jó vóna! :)

Macs: hol is építkeztek?? irigy vagyok a sok fára :)
Jelentem délután az alma már lecsúszott :)

Zuz: zöldséget még nem próbáltam, illetve egyszer répát de úgy öklendezett tőle, hogy még és délutánra se akarta elfogadni. Igy most azzal nem próbálkozunk. CSak gyümit kap a lelkem. És mérges is vagyok, mert tegnap direkt kimentem a piacra vettem finom nagyszemű lédús szedret, hogy ma azt fog kapni. Erre kiborítom és tiszta cefre szaga van és penészes az egész :evil: Csak a felső pár szem volt a jó! Elkezdtem válogatni, de aztán mérgembe kidobtam az egészet, még a végén bepityókált volna tőle Kamilla :x

Barbi: különszoba: hát nálunk ha nagyon akarnánk akkor aludhatnánk a nagyszobába külön a dedtől, de nem akarunk :) Én szeretem hallani ahogy szuszog, meg jó érzés, hogy a közelemben van. És nem hinném, hogy ettől bármit is elronthanék rajta. Mi is sokáig egy szobában laktunk amikor Anyuék építkeztek és nem volt gond, amikor óvodásan különszobába kerültem. Úgyhogy én ameddig lehet kihúzom, már csak azért is, mert a nappaliba mégse állíthatjuk be a franciaágyunkat :) és a kanapénk állandó alvásra de még ideiglenesre se alkalmas 8)

Votiv: nem lehetne, hogy kicsit még vitázz vele, aztán engedd győzni? a Helént tehénnek fogják csúfolni az oviban erre is gondolj ;)

Ancsi: skála :x Lencsi teljesen helyes és formás kislány ??? Amúgy meg minden kisgyerek husibb egy kicsit, szerintem ez a normális?? Vagy mostmár majd a csecsemőknek is trendi girhesen kell kinéznie vagy mi van???

Macs: ugye jöttök talira???????????

Rylie
rylie

Ez kimaradt: Angi baba mekkora már!!! És szép formás :)

R
rylie

Sziasztok!

Tegnap eljutottam vérvételre, végül Budafokra mentem és relatív gyorsan el is intéztem. Amikor odaértem nem volt senki, aztán mikor eljöttem az ablaktól már 20-an álltak mögöttem :) Mert ugye engem be kellett vinni a gépbe, meg hiányzott a dokimnak valami 9 jegyű kódja ami miatt fel kellett hívnom stb. De a lényeg hogy gond nélkül levették a vért, így legalább tudom hogy hova menjek legközelebb. Ráadásul időben mentem, hogy ha esetleg gond van akkor megpróbálkozzam még a Fehérvári úttal is, ezek után 8-kor már végeztem is, így majd fél órát a Mekiben ücsörögtem a relaxig :)

Relax: Orsi is van, ha tud jönni, csak éppen a nyári szabadságolások miatt neki is több a munkája mint egyébként, most is éppen a műtőben volt és csak a végére esett be. Az lett a megállapodás augusztusra, hogy amikor tud, akkor jön Orsi, és ő tartja, de ha nem tud, akkor Gabi (1. évet fejezte be a szülésznőképzőben, és a Szent Imre a gyakorló kórháza, meg egyébként Bálint Sándornál szülte pár gyerkőcét és járt hozzá relaxra is párszor, ezért nagyon jóban vannak) megtartja helyette. Ő mindenképpen ott tud lenni, és így biztosan nem marad el egyetlen alkalom sem.

Votiv, ha ciklus első felében volt az akció, akkor tényleg kellene hogy látszódjon valami, de lehet hogy ez most csak egy bújócskázós baba, aki kicsit borzolja az idegeiteket :) Drukkolok hogy a következő UH-n már ketyegjen :)

Dorka

Kép
szdorka

Barbi!
Angi nagyon édes a képeken, tök cuki szerkója van!

TALI:
nekünk is kb. jó a fél 3 a sakkozók környékén.

MAAAAAAACS? JÖSSZ?
ancsipancsi

Barbi: Angi nagyon aranyos bébicske.
johanna1975

Ok, akkor a 1/2 3-ban kiegyezhetünk?

R
rylie

részünkről is ok a fél három.
johanna1975

Sziiiaaasztok Csajok :)

nem tudom, hogy megyünk-e, ill. hogyan megyünk. Ha úgy alakul, akkor felhívok valakit menet közben, hogy épp merre vagytok. Ígérni nem merek semmit... kicsit zavaros a mai napom..

Barbi,
Angi gyönyörűűűű :)

Ancsi,
eladók :evil: :evil:

Tegnap óta macerás a szopi... :( tegnap ugyanis harapni akarta a cicit(meg is harapta!) én meg felszisszentem és mondtam, hogy nem szabad.Erre Füli zokogni kezdett, nagyon megijedt, gondolom az elfacsarodott arcomtól(nagyon fájt). Azóta ez megy, tejcit kér, beleharap, felszisszenek, zokog... :( :( :( :( nem tudom mi legyen, vagy mit tudnék tenni :?: de ez így nagyon rossz mindkettőnknek....a cicimben meg ott figyel néhány fognyom-seb... :(

Vica,
írtam privit :)

tanácstalanmacska...
macskanyu

Macs,
emiatt ne keseredj el!!!!!!!!! Meg fogja tanulni Füli, h nem szabad beleharapni a cicibe!!! Én mindkettővel eljátszottam ezt, B is mindig elsirta magát, ha felszisszentem, de relative gyorsan megtanulta, h hogy szopizzon harapás nélkül...(pár hét :lol: )
aztán Igi is csinálta, de ő mindig nevetett, ha felszisszentem...de ő is megtanulta!!! Mindig mondtam neki,h nekem az nagyon fáj, és előbb utóbb rájött, h nem jó megtámadni az ételt, mert akkor nem kap... :lol:

hol lesz a talitok pontosan?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsána,
veled úgy is szeretnék egyeztetni, mert még mindig nem kaptam vonalkód-füzetet..:) és a neked lévő vonalkódok tuti jók?

egyébként meg köszönöm :)
macskanyu

Macs,
én még nem néztem meg alaposan a vonalkódokat, de valszeg jók a kódjaim!!! :lol:
egyszer egyeztessünk!!! :wink: még van időnk, nem???? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Angi baba nagyon nagy már, és csudaszép!!! :lol:

Dorka meg már egy igazi nagylány!!!!!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

na ne vicceljetek velem! nem Veráról van szó, hanem VERONIKÁRÓL. és így is akarja szólítani :evil: nem akarok Ve-ro-ni-ká-nak szólítani egy kisbabát :evil: és ismerek egy Ve-ro-ni-kát, akit nem bírok, már csak ezért sem akarom Ve-ro-ni-ká-nak hívni :? a másik variációja a Borbála :roll:
a Bogáta aranyos név. szép, régi, magyar, ritka.
a Helén is nagyon szép és kedves! és nekem nem a tehén jut róla eszembe...
egyébként meg az Ács vezetéknévhez elkélne egy kissé különlegesebb keresztnév. és én régi magyar nevet szeretnék. de az Attila szóba sem jöhet :evil: hunok ide vagy oda, utálom az EDDÁT is!!!

Zuz, jobbulj!

votiv 8)
votiv

Zsanci!

én vettem idén két csomag pelust, aminek nem egyeznek a vonalkódjai a feltüntetettel. szerinted attól még jó az? a darabszám stimmel.

TALI:
fél 3-kor a Feneketlennél a sakkozóknál, utána indulás ugyanoda, ahol múltkor játszottunk. Vera, Dóci és Marci addigra már ott is lesz szeritem :)
ancsipancsi

Votiv,
nekem lánynévben a Havaska a kedvencem, de a becézése miatt nem mertem adni... de nekem a régi magyar nevek közül a Nyeste is tetszik :)
macskanyu

ami nekem még tetszene, az az Erzsébet, Mária, Margit, Krisztina, Júlia, Ilona, Irén, Magdolna - kb nagyanyáink nevei :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Emmát most próbálom lerakni aludni, aztán attól függően, hogy mikor ébred, megyünk mi is talizni. Meg ha anyukám nem jön, mert lehet, hogy felugrik. Sztem majd Ancsit hívom, hogy hol vagytok.
manoka11

Barbi :) Angi nagyon csini és szuper édes kiscsaj!! :D Nagggyon jók a képek! Gyakrabban kérünk!!

Bog :) Köszi, hogy leírtad megint a tükrös dolgot, már én is akartam kérdezni! :)

Vic :) Már tényleg azokban a hetekben vagy, hogy aggódunk, ha nem jelentkezel, úgyhogy minden nap min. 1 sort, lécci!! Király, hogy nst-n minden okés volt! :D

Zuz :) Bulást Neked és sok-sok ++++++++++!! Bekaptál vmi vírust, vagy mi a fene ez a hányásos hasmenés?! Dokid sztem azért kérdezd meg! És talit bepótoljuk, ne aggódj, nem menekülsz :lol:

Votiv :) A Borbála sztem egész jó :)

Macs :) Kitartás szopi-ügyben! Nagyon rossz lehet most Neked! Nálunk is volt ilyen (szerencsére rövid) időszak, amikor meg kellett tanulnia, hogy fogak vannak a szájában (mondjuk B-nek akkor már fent is kint volt 2), mindig elmondtam neki, hogy a cicire vigyázni kell, különben tápi lesz... vagy ettől vagy mástól, de megtanulta.

Tali: fél3 nekünk is okés. Akkor a sakkozóknál, ugye? Aztán irány a Diószegi játszó (ahol a múltkor is voltunk) a későknek?
denizsa

Manóka :) De jó lenne, ha Ti is jönnétek!!

Dorka :) Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült elintézni mindent a Bártfaiban!

Ancsi :) Köszi, akkor már minden infó megvan tali-ügyben!

Rylie :) Cefre szeder :( Lehet, hogy hüjeség és nem ismerem a szedret, de ez nem apró magvas gyümi? Ilyet csak később (1,5 éves kor) lehet adni a babáknak, nem? Vagy csak a mag a problémás és átpasszírozod neki?
denizsa

Deni!
tali ott!

én is tökig lehúztam a redőnyöket, L. meg nem akar aludni. már délelőtt sem alszik soha, igaz 9-ig alszik minden nap.
ancsipancsi

Votiv, a Borbála nekem is tetszik! És a vezetéknévhez is jó! A többi felsorolt közül meg még a Júlia!
A neveken még mi is küzdünk, de azt hiszem a következő lépés előtt megvárjuk hogy egyáltalán az UH mit mutat :)

Jó talizást mindenkinek!
szdorka

Enyém ded még mindig alszik, úgyhogy mi késünk szeritnem. De a Diószegire odatalálunk már.

Deni: természetesen lepaszírolom a szedret, mert a mag a gáz. Nem kis meló, de sok benne a c vitamin.

Macs: na ettől fosok én is, hogy mikor harap meg! mert az ujjamat már úgy harapja, hogy nem merem bedugni a szájába?! :shock: Szerencsére kopp-kopp a cicin még nem köszörüli a fogacskáit...

Votiv: Neked jó hogy nem jut eszedbe a Helénről a tehén, de én azt írtam, hogy az oviba fogják csúfolni. Abban talán egyetértetek velem, hogy a kisgyerekek igen gonoszak tudnak lenni egymással és csúfolkodnak is. Engem is csúfoltak :( és az biztos nem esne jól a kislányodnak, hogyha leteheneznék! Akkor már inkább Heléna. Remélem nem úgy értetted, hogy én tehénezem????
Amúgy Kamilla Marika is egyben :) Júlia nekem is tetszett de Apjuk leszavazta...a Margitról nekem meg a Besenyő Maaargit jut eszembe :roll: És a Bori is tetszett nekem, de nem úgy, hogy Borbála, hanem úgy hogy Borka vagy Bora -de Apjuk ezeket is megfúrta :?

Ancsi: jó hogy írták Zsanciék a kódos ügyet, mert majdnem itthonhagytam a cuccost! Na bele is rakom a tanyeszba!

Akkor a játszón talizunk!

Rylie
rylie

nevek ügyében jobb, ha nem szólalok meg, de tény, hogy engem is Heléntehéneztek a suliban!
ancsipancsi

Rájli,
nem is biztos, hogy meg fog harapni :)

Deni,
köszönöm a bíztatást :) ezen is túljutunk, idővel :)

Ancsi, neked elküldöm priviben, a zöldbab recit, ahogy lesz 5!!! (csak ennyit szeretnék!! :lol:) percem, egyszerre.. :lol:
macskanyu

Sziasztok,

Mindenkinek naaaagyon jó talizást kívánok a mai napra. Sajnálom, hogy én ma nem tudok menni, pedig olyan szívesen megismernék mééééééég embereket :):):)

Votiv,
igen, vannak telcsi számok. Macs és Indi száma meg van. Maccsal már meg is dumcsiztuk, hogy ő majd jelent, ha lesz vmi :):):) És páromnak még szólok majd, hogy ha meg lesz baba, akkor írja le a legfontosabbakat, meg ha tud, tegyen fel képet Nektek. Bár lehet, hogy ezt az örömöt meghagyja majd nekem :)
Az S-es méret szted jó lehet? No, azért kérdezem, mert tegnap voltam egy lánynál szopi párnáért - amit éjszaka sikeresen és kellemesen ki is próbáltam :) - és neki vannak varratott szép nacijai, ilyen méretben..... Ha esetleg kellene. Ezért is kérdeztem Zuzit is, de most ő inkább gyógyulgasson :)
Névvel kapcsolatban: a Bogáta sztem is szép név, mi is szeretjük a párommal a régi magyar neveket, de fiú névben nem nagyon találtunk olyat, ami elnyerte a tetszésünket. Lányban pedig nekünk tetszik a Villő is, de még majd nézegetünk, ha aktuális lesz :)

Zuz,
jobbulást kívánok ezerrel, meg küldök sok +++++++++ :)

Gabi,
általad írt 1-es számú, vagyis Máté él most, de még mindig nem mondhatom el, hogy ez a végleges....... :oops:

Ancsi,
eladók helyében nekem nem lett volna képem ezek után odamenni és jópofizni, grrrrrr :evil:

Den,
itt vagyok, jól vagyok, és most nagyon biztonságban érzem magam, mert ma meg holnap itthon van párom és ha úgy alakul együtt tudunk bemenni. Ollllyan jó :)

Barbi,
Angi nagyon helyes kisbaba, elképesztő, hogy már illllyen nagy :)

Vica (38+3 :))
vica94

Kamilla Marika még mindig alszik, úgyhogy ránk ne várjatok, mi megyünk a játszóra utánatok.

Rylie
rylie

Vica!
kár, hogy nem tudsz jönni, de megértelek. én ilyen terhesen már csak a legfontosabb helyekre mozdultam ki.

Macs!
akkor ma nem is jössz talira?mert akkor nem rohanok a lemezzel , amit ígértem!
ancsipancsi

Ancsi,
terrorista palántám most aludt el :( :) és még egy csomó rohangálni valóm van.. :( sajna ezt ma kihagyjuk asszem.. :(
macskanyu

Votiv:
igazad van,nem lehet Veronikának hívni egy kislányt! :lol:
Viszont a Júlia nagy kedvencem,imádott keresztanyámat hívták így :cry:
Egyébként nálunk is az volt a fő szempont,hogy magyar legyen,de ne túl gyakori.Az Orsolya nem tetszik? :lol:
A másik szempont,hogy felnőtt korában is használható legyen,ja és jó messze essen a szülinaptól/persze ezt szegény Orsi kárán tanultuk meg :? /
Dorkánál annyira nem volt ötlet,hogy az utolsó hónapban jött.A Dóra tetszett,de hosszabbat akartunk,így lett Dorottya. :D
A Bora és a Borka pl.nekem is tetszik. :)

Johi:
csak azért nem lett egyik csaj sem Enikő,mert így hívják anyósomat :D
Viszont a hugom kislányának ez lett,az én ötltem alapján!:D
Ennyire szeretem csak ezt a nevet :lol:

petergabi

Régi magyar nevek rulenak! Már legalábbis egypár!!
Nekem Merse és Zsombor a tuti befutó, de Levente (régi magyar :wink: ) nincs oda értük!
De ha még egy fiam lesz, az tuti Iván Merse lesz!!!!!!!!!!Lány nevek már gázosabbak, nekem egyáltalán nem tetszik pl. az Emese (bocsi!!!) viszont a Borbála nagyon tetszik, és a Júlia is, és az Emma, a Léna, a Dorottya, a Liza, szóval itt már nem ragaszkodom az ősi magyar nevekhez, bár a magyar nevét próbálnám onnan választani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, és most is hallottam egy jó nevet, ezen is elgondolkoztam, ha a negyedik is fiú lesz, akkor Vajna lesz!!! :wink: :wink: :wink:
És az ősmagyar nevekből a "divatnevek" nem tetszenek igazán, Koppány, Tas, viszont eszembe jutott a Keve, az is tetszik!!!
Szóval Votiv, rajtatok a világ szeme, akármit válsztasz, az tuti klassz lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv: a telkünkön a szomszéd kiscsajt hívják Veronikának jó esetben Veronkának. Hát én is ki tudok tőle akadni. Pedig nekem tetszik mint név, sok kedves Veronikát ismerek, de többsége inkább Vera.
Borka nekem nagyon tetszik. Én Dorka párti vagyok, de az nem lesz az exek miatt.... Úgyhogy én Norka, Borkában gondolkodom.

Enyém gyerek elaludt, de hogy én ne tudjak pihizni még elött egy olyan szépe kakilt, amit végig húzott az egész lakáson, hogy csak na. Itt ülök és nem tom, hogy sírjak vagy nevessek. De valahogy hozzá kéne látni a takarításhoz. Úgyhogy mi is késünk, ha FanniSára felébred indulunk.

Vica: izgi ez az ucsó pár nap, hét.... Azért Ti nagyon szép neveket találtatok.

Gabi: örülök, hogy ennyire tetszik, én annyira nem szerettem régen, hogy csak na. Mostanság kezdem megszeretni, elég sok Enikő babát ismerek, mostanság lett igazán népszerű??

Johi
johanna1975

Votiv,
nagy mázlid van, h nem velem kell neveken vitáznod.... jesszus, listádtól hüjjét kaptam, de valszín te is azt kapnál az enyémtől. :lol:
Azért majd még írok neked hsz-t, de egyenlőre gondolkodom rajta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jó talizást, mi ezt most kihagyjuk.
neet
neet

MI IS KÉSÜNK, MERT L. MÉG MINDIG ALSZIK!
ancsipancsi

na,m ost akkor hol is van a tali? :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mi hazaértünk a taliról, úgy látszik elsőnek, és Bálintnak jót tett a játszó levegője, mert már durmol is :) meghazudtolva az elmúlt idők napi 1x alvását... nem tudom mi lesz velünk este :?
Ancsi szorgalmasan fényképezett, úgyhogy remélhetőleg majd felteszi őket, ha lesz egy kis ideje, és mindenki megheccölheti a szépséges gyerkőcöket :wink: Lencsi baba nagyon szépen álldogál és igen csinos kalapban érkezett :D Emma gyönyörűen jár már és akkorát nőtt, hogy csak na :D Már Fanni bébi is szépen jár és önállóan mászott mindenre, amire csak lehetett, miközben édesen integetett anyának :D Kamilla meg a szuper csíkos harisnyájában minden tekintetet vonzott és bajuszt rajzolt magának homokból :D És végre-végre-végre láthattam Marci babát is, aki hasonfekve végig tündérien aludt :D

Vic :) Kár, hogy nem tudtál jönni a talira, remélem előbb-utóbb személyesen is sikerül megismernünk egymást! De most tényleg a legfontosabb a pocakod! Tök jó, hogy párod most ott van Veled :D

Zuz :) HOgy vagy??

Névvitákon jót derülök, úgy látszik mindenki megszenvedi a maga köreit, mi is így voltunk ezzel, az utolsó hónapban bírtunk csak dönteni...
denizsa

És elfelejtettem írni az előbb, hogy hazafelé a buszon milyen pozitív élményben volt részem: Eléggé zsúfolt volt a busz, a babakocsis helyen is álltak, és amikor felszálltam, képzeljétek arrébb álltak!!! még csak szólnom se kellett!! Úgyhogy vannak még csodák :) Mondjuk talira menet egy idősebb bácsi majdnem átgázolt rajtunk, ahogy rohant a buszhoz, és be kellett húznom a vészfékem, hogy össze ne ütközzünk, de ezt már el is felejtettem :D

Zsan :) Kérdezted, hogy hol volt ma tali: a Diószegi úti játszón voltunk, már volt ott pár héttel ezelőtt hasonló buli :wink:
denizsa

nekünk is frankó volt a játszózás. utána még vásáltunk a CBA-ban, aztán mire hazaértünk apa még szundizott is egyet, úgyhogy újult erővel állt neki L. csutakolásának. fotókat még nem volt időm megnézni, de hamarosan fent lesznek a szokott helyen. majd jelzem!
jó volt a trécselés, Emmát én is nagyon régen láttam már, meg Verát se sűrűn látja az ember. :) rendszeressé kellene tennünk ezeket a talikat itt.

Zsan!
Vera mondta, hogy Ti is jöttök, de hiába vártuk :(

Rylie!
bocsi, hogy mikor a betonon ültünk, kissé tohonyán elgondolkodtam, és te nem tudtál miattam Zanzával dumálni, mert takarásban volt tőlem. csak akkor eszméltem erre, mikor kénytelen voltál felállni, hogy lásd :). bocsi! :wink:
ancsipancsi

Zsanci,
Koppány, Keve nekem is tetszett, de páromnak nem igazán jött be egyik sem. :( , meg hát az ő vezeték nevéhez nagyon erős is lett volna....

Den,
valahogy múlt hét óta lelassultam. Még most is hosszú sétákat tudok tenni, de csak kb. minden másnap, vagy harmadnap, utána pihi.
Most a szerdai hosszú nézelődéssel ezt le is rendeztem. Ma is csak azért tudtam elmenni néhány helyre, mert autóval tudtunk menni. Gyalog nem vágtam volna neki.
De én is úúúúgy mentem volna, tényleg. Helyette elmentünk még néhány dolgot venni, ami a szülőszobába kellhet, pl: szőlőcukor, frissítőkendő...., meg sok gyümölcsöt :) Leginkább azt kívánom most :)

És megint mennyien voltatok (mármint a kőcök leírásából ítélve :)) :o !!! Nagyon várom már a képeket :)

Vica
vica94

na, megnézve a képeket, én is összegzek:

Sajnos Zanzáék már nincsenek rajta a képeken, mert addigra hazavittem a gépet, pedig Zanza, Zanzaapu és Makka is ott voltak. Rékának új frizurája volt, és apukájával nagyon szépen eljátszadozott. Minden baba a csúszdára akart felmenni, de Fannika nyert, ő jutott legtovább. Nagyon önálló baba, szépségesen mosolyog a kamerába is. A legkisebb gyerkőc (Marci) is jól állta a sarat, fel sem ébredt végig. A kis 7 hós Kamilla már homokozott, sőt, meg is kóstolta azt többször. Isteni csinos csíkos harisnyában volt, amely a rózsaszín minden árnyalatában pompázott. Manókát sajnos jó régen láttam, addig Emma felnőtt :), egyedül eszik, pont olyan szép, mint volt, önállóan süti a sütit a homokozóban. Bálint most egyáltalán nem falta a kavicsokat, és egyedül ült az autós játékon, szóval azt kell mondjam, én nem öregszem, de minden baba nő, mint az égig érő paszuly, nem győzök lesni. Mindenki hiányzott, aki nem jött el!

Itt egy csoportkép kedvcsinálónak:
Kép

Zuzi!
mizu a hasmenéses témával???
ancsipancsi

sziasztok,
sajnos nem értünk oda, mert B elaludt a kocsiban, igy berohantunk a mom parkba, de ott annyit időztünk a mobil szervizben, h már nem indultunk neki!!! NE HARAGUDJATOK!!! Legközelebb viszont már ott a helyünk, ha még jöhetünk... :oops:
most szomorú vagyok, mert az alig egyéves telefonom hivatalosan is halott, garancia már nincs rá, a szervizes meg azt mondta, h garancia nélkül nem javasolja a javitást, mert annyi lenne, mint a teló... :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
hát méne jöhetnél!

ITT VANNAK A KÉPEK:
http://babanet.extra.hu/jatszo2/index.htm

lekicsinyítettem mindet, igény esetén küldöm a nagyokat.
ancsipancsi

Bocs, de a kedvenc képem - hogy, hogy nem - lemaradt, úgyhogy beteszem ide :)

Kép
ancsipancsi

Sziasztok!
Képeket megkuksiztam nagyon édesek a lányok-fiúk, és mindenki mekkora már!!! :) Emma tiszta anyukája, Kamilla harisnyája pedig tényleg rulez, márcsak azért is, mert Petrának van épp egy ilyen pár számmal nagyobb méretben :)

Képzeljétek, ma elmentem a magyarországi Lyme-szaktekintélyhez, mert neki van egyedül olyan tesztje az országban, ami nem mutat álpozitív eredményt egy gyógyult lyme-osnál...a klinikán pl. kifejezetten mondták is, hogy nem csinálnak kontroll vérvételt, mert semmi értelme...:(....Szóval így jövőhéten megint lesz egy rossz élménye szegénykémnek, bár legalább ez a rendelő egyáltalán nem kórházas...és sajnos elképzelhető, hogy 3 hét antibio ide vagy oda, de még benne van a kór :(...de reméljük a legjobbakat!!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok!

Tesómnak sikerült valami életet lehelni a gépbe, végigolvastam, de msot nem tudok regálni :(

Dominó első névnapján medencés fürdőpartit terveztem.. no ebből lett zuhanyos fürdőparti, mert annyira összekakálta magát, hogy mág hajat is kellett mosni.. hétfő óta átlag óránként folyik a kaki, napi 3-4 teljes ruhatárcsere és napi legalább egy ágynemű-csere.. és közben fogfájás. De jókedv, evés-ivás azért megmaradt, láz sincs. Tömöm a Normaflore-ral, a homeobogyóval és irgalmatlan mennyiségű kaja-teával, emrt doktornéni beígérte, hogy ha nem iszik-eszik eleget, akkor beutal mindket a kórházba infúzióra. Sajnos a családban van hasmenéses vírusos betegség, félek, hogy ez a fogzás kombinációja ama vírussal :( de nem lázas a fiú, ez a fura. Na ennyit a nyavalygásról. Ja, doktornéni szerint ez nem lehet a fogzéstól, mert Dé TÚL FIATAL HOZZZÁ MÉG. Kár, hogy ezt ő még nem tudja ?!

Zuzi :) remélem, jobban vagy!!!

Rylie :) Zétény baba gyönyörű, nagoyn örülök, hgoy ilyen szépen
meggyógyult.

Mindenkinek sok csók, most egy kicsit csak olvasok, szemem állandóan a pasimon...

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?