Sziasztok,
Mindenkinek naaaagyon jó talizást kívánok a mai napra. Sajnálom, hogy én ma nem tudok menni, pedig olyan szívesen megismernék mééééééég embereket

:):)
Votiv,
igen, vannak telcsi számok. Macs és Indi száma meg van. Maccsal már meg is dumcsiztuk, hogy ő majd jelent, ha lesz vmi

:):) És páromnak még szólok majd, hogy ha meg lesz baba, akkor írja le a legfontosabbakat, meg ha tud, tegyen fel képet Nektek. Bár lehet, hogy ezt az örömöt meghagyja majd nekem
Az S-es méret szted jó lehet? No, azért kérdezem, mert tegnap voltam egy lánynál szopi párnáért - amit éjszaka sikeresen és kellemesen ki is próbáltam

- és neki vannak varratott szép nacijai, ilyen méretben..... Ha esetleg kellene. Ezért is kérdeztem Zuzit is, de most ő inkább gyógyulgasson
Névvel kapcsolatban: a Bogáta sztem is szép név, mi is szeretjük a párommal a régi magyar neveket, de fiú névben nem nagyon találtunk olyat, ami elnyerte a tetszésünket. Lányban pedig nekünk tetszik a Villő is, de még majd nézegetünk, ha aktuális lesz
Zuz,
jobbulást kívánok ezerrel, meg küldök sok +++++++++
Gabi,
általad írt 1-es számú, vagyis Máté él most, de még mindig nem mondhatom el, hogy ez a végleges.......
Ancsi,
eladók helyében nekem nem lett volna képem ezek után odamenni és jópofizni, grrrrrr
Den,
itt vagyok, jól vagyok, és most nagyon biztonságban érzem magam, mert ma meg holnap itthon van párom és ha úgy alakul együtt tudunk bemenni. Ollllyan jó
Barbi,
Angi nagyon helyes kisbaba, elképesztő, hogy már illllyen nagy
Vica (38+3

)