Sziasztok lányok!
ÉN nem vagyok BÉKÁSI,biztos úgy van ahogy mondjátok,hollósi korvin stb.utca.Én csak akkor látom a kiírást,ha kocsival megyek a hátsó úton csillaghegy felé. A férjem is békéson nőtt fel,de azt hiszem ő egy kicsit idősebb(68-as születésű).mint ti,úgyhogy ismeretségről nem nagyon lehet szó.
VERONIKUSZ!!
Épp ma gondoltam rád,hogy mi lehet veletek,olyan régen írtál.Nem akarom szaporítani a szót,csak azt tudom mondani amit a többiek.Pihenj és igyál,adj pótlást,ha szükséges,VISSZA FOG JÖNNI A TEJED!!!!
MARCSI! Családjogi szakjogászira járok.Mindenképpen a gyermekvédelemben vagy az ifjúságvédelemben szeretnék elhelyezkedni..sokan furcsán néznek rám,hogy nem a trendi vonalakat választottam,mint péládul európai szakjogszi vagy társasági jog,bankjog..Az apehban dolgoztam 6 évet,onnan jöttem el szülni,áfával foglalkoztam ,mint jogász,jó pénzeket lehetne kaszálni, hiszen elég rázós jogterület,de egyszerűen nem érdekel.
Szeretek emberekkel foglalkozni,a gyerekek védelme különösen érdekel és tudom nem egy leányálom mondjuk egy gyámhivatalban vagy egy rendőrség gyermek és ifjúságvédelmi osztálylán dolgozni,de szeretnék olyan munkát végezni,ami hasznos érdemes,nem csak a pénzről szól és nem köpöm arcul magam a nap végére..
ORSI! gratula,van eredméye a fejésnek,még ha számdora nem is látványos!!Tudom,hogy a mérés az első időkben minden anyukát megnyugtat(én is mértem nyakló nélkül),de ne a számoknak higyj,hanem annak,hogy a Panni nyugodt,vidám,kiegyensúlyozott, elégedett. Mi sem hízunk egyforma ütemben..egyébként is lelassul a gyarapodása a babáknak egy idő után..Csak így tovább..
Esküvő közben nem tudsz megszoptatni,valami nyugis helyes? nem az anyakönyvvezetői hivatalban gondoltam:-))
Ha nem idegenkedsz a nyilvános szoptatástól(ami nem is nyilvános,hisz el lehet vonulni),lehet,hogy könnyebb és egyszerűbb lenne,nem?
Én úgy voltam ezzel a "nyilvános helyen való szoptatással",hogy addig,amíg a kamaszok,fiatalok,mindegy milyen korú nők, térdig kivágott pólókban az utcán mutogatják a melleiket és ezt senki sem kifogásolja,akkor egy éhező,síró gyermek megetetése ugyan ne váltson már ki senkiből rosszalló pillantásokat,mert kinoymom a szemét...Megjegyzem ez csak az én véleményem,mindenki úgy csinálja,ahogy az őt megnyugtatja és ahogy azt ő jónak látja.Nem is találkoztam rosszalló pillantásokkal,pedig szoptattam vonaton,repülőn,padon.Igaz soha sem feltűnően vagy kirívóan,hanem a lehető legkisebb felhajtással magam körül..Jó szórakozást Orsi holnapra!!
Üdv,mindenkinek,hétvégén megyünk haza anyukámékhoz Nyíregyházára,jó lesz.Szeretek gyerek lenni otthon
DURCA