A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Ildiéknek gyors és problémamentes költözködést!

Durca!
Köszi a címet, majd megnézem, hogy megvan-e még az a bolt.
Mi Csillaghegyen élünk és valóban nem lakunk messze egymástól. Kisgyermekes és várandós anyukaként biztos tudnánk miről dumálni, arról meg nem is beszélve, hogy egy iskolába is járunk :D
Milyen szakirányra jársz?
marcsim

Lányok!
Nem okoskodni akarok, de mint ex-óbudai: nem Hollósi Korvin Lajos az utca neve?

Kriszta
kriszta36

Sziasztok!
Sziasztok!

Nagyon boldog vagyok :oops: :D !
Tegnap megvolt a 12. heti UH és minden O.K. volt!
CRL:54mm, BPD:20mm, nucha: 1 mm.
Most már kezd egy kicsit feloldódni bennem a görcs....nem érzem úgy, h bármikor itt hagyhat minket ez a kispocok!

Kiscsillag!
Így most már engem is beírhatsz a táblázatba!Most már talán nem annyira merészség!
kor: 33 :oops:
lakhely: Budapest
(előző baba: Barnabás 2005.03.07.)
orvos: Teleki Attila dr.
név: Lili/Boldizsár
terminus: 2007.02.25.
szülésznő:Keszegh Évi ( ha elvállalja majd :wink: )

Mondjuk nem tudom mennyire általános az UH rendelésen, de 11-re kaptam időpontot ( ekkor kezdődik a rendelés) és 12-kor érkezett meg a doki, ami ugye előfordulhat, de legalább arra méltathatták volna az ott várakozó embereket, h kiszóljanak bocsi, ez és ez van. Én nem voltam ideges, nem úgy a párom.....

:twisted: !
Most mennem kell főzni! Mindenkinek köszi a drukkot!
Judit
barnama

Lilluska,
Merre laktok? Igazából nem is tudtam, hogy Wekerlén van bölcsi. Sajnos itt a környékünkön bezártak minden bölcsödét, csak a lakótelepen tudok párat. Ami azért nagyon szomorú. Ha nem kerületiek vagytok, akkor korán kelhetnek a kicsik. Hogy-hogy itt választottak óvit és bölcsit?

Engem hétvégén ijesztettek meg. Úgyanis Rékának is nagyon folyik a nyála, megvan dagadva az ínye és ráadásul szinte az egész csuklója a szájában van. Azt mondták, hogy hamarosan jön a foga. Én egy kicsit korainak gondoltam, de ha esetleg jönne akkor jöjjön, legalább hamarabb túl leszünk rajta.

Tünde, jó pihenést kívánok nektek!

Gili,
Merre vagy? Tejcivel hogy állsz?

Vica & Réka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Kriszta! Igazad van :)

Barnama!
Gratula!!!! Örülök, hogy mindent rendben találtak! A várakozás pedig sajnos benne van és lesz is a pakliban, de szerintem ez mindenhol így megy és sehol sem kérnek bocsánatot. :(

Látom Neked is Teleki a doktorod, nekem is :)
Az első gyermeked is Nála szülted?
marcsim

Lányok!

Küldjetek nekem egy kis pozítív energiát!
A hétvégi nyaralás egy rémálom lett, főleg a hazajövetel óta. Csütörtökön mentünk el és vasárnap hajnal óta 39fokos lázam lett, görcsölt a gyomrom, fájt a fejem, szédültem, rázott a hiden, nem bírtam enni, olyan hasmenésem lett hogy az csak na stb. Kedden hazajöttünk este és azóta nulla tejem van. Az se használ ha óránként rakom rá, mert megszívja, elfordul és sír.
Teljesen elvagyok keseredne. Ráadásul mindenki aztmondja hogy azért nincs mert agyalok. Úgy segberugnám őket. Nincs elég bajom, még bántanak is. Tápot adtam. Egyszer evett 15- másszor pedig 30ml-t. Nem sok. Nem? Szigorú diétán vagyok, mert úgy söpör át rajtam minden mint a szél. Ez a répa-krumpli meg olyan hogy evés után korog a gyomrom. Reszelt alma utám meg pláne.
Tudom ez csak idő és jobb lesz, de addig is küldjetek nekem ez kis pozítív energiát! Úgy magam alatt vagyok. Köszi.

Andi!
Münchenben nem voltunk sehol mert a focimeccseket is zuhogó esőben játszották. :cry: :cry:

Ma egy kicsit elmegyek, de majd jövök. Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:51-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 08:52-kor.
Vendég

Sziasztok!

Vica, köszi a bíztatást, bár azért nem hiszem, hogy annyira tápláló lenne a tejem, mert most egy hét alatt csak 130-at hízott. Csak azért nem izgatom magam, mert előtte meg mindig 200 fölött. Viszont, egyenlőre még nem akarom elszólni, hogy visszaállt a tejcsi, de a mai evések: 140, 130 és 120. Úgyhogy most tök boldog vagyok és remélem, hogy így is marad. Közben persze folyamatosan fejek, aminek továbbra sincs túl nagy eredménye, de lehet, hogy ettől állt most vissza újra.

Holnap esküvőre megyünk, ott meg nem tudom, hogy tudnám megoldani a pótlást. De erre most nem is gondolom, csak arra, hogy minden rendben lesz.

Ildi, nem tudom, tusz-e még olvasni minket, de Békáson hova költöztök?
MI a hegy felőli oldalon lakunk.

Azért jó tudni, hogy páran itt laktok a közelben. :)

Mindenkinek szép napot!!

Orsi

KépKép
osori

Sziasztok!

Lilluska, hát akkor tényleg nem kell korán kellniük a gyerköcöknek. Végülis nincs is messze Inárcs, onnan tényleg gyorsan beértek. Ha eljön az ideje, én is utána nézek ennek a bölcsinek.

Judit,
Gratulálok, nagyon szépen fejlődik a pocaklakó!!

Veronika,
Tényleg ne izgulj! Vissza fog jönni a tejed, csak előbb gyógyulj meg. Pihenj sokat és meglásd, hamarabb lesz tejcid, mint azt ahogy gondolnád!!

Orsi, gratula. LÁtod, hogy milyen szépen visszaáll a tejci. Ezek szerint nagyon jól szopik a kislány.

Szép napot!

Vica & Réka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Lányok mit kerestek Békáson? Apósomék a Hollós Korvin u-ban laknak. :) :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,

Durca, ezeket a csontkovácsolásokat terhesen amúgy sem csinálja.

Jelentem én is Békáson nőttem fel, a Jendrassikban laktunk 14 éves koromig és a Bárcziba jártam iskolába.

Veronikusz, semmi okod az aggodalomra, pihenj, igyál rengeteget, kajaidőben tedd mellre, nem érdekes, ha nem szopik, mert nincs mit, ne csodálkozz a hasmenéssel és a lázzal minden folyadék kimegy belőled, ezér tigyál amennyit bírsz. Visszajön majd a tejed, akár idegeskedsz rajta akár nem. Ez a legidegesítőbb,amikor evvel fárasztanak, hogy "jaj ne idegeskedj, mert evvel is csak kevesebb a tejed!"Persze ettől még nagyobb a stressz és az önhibáztatás, aminek semmi értelme. Lázasan is lehet szoptatni, adj neki tápot, ha nem elég a tejed és ahogy nincs lázad és nem megy a hasad, azonnal elkezd majd rendeződni a tejed és napról-napra felszaporodik, majd ismét lesz elég. Tapasztalatból tudom.Ugyan így volt nálam is és akkoriban én is mindenkitől kérdeztem, és mindenki azt mondta, hogy viiszajön. A hormonokat nem zavarja be szerintem a betegség, csak tejed nem tud miből termelődni, hiszen nincs rá elég folyadék, de ha inger éri ugyan úgy a melled, hidd el nem lesz baj. Sajnálom, hogy nem láttál Münchenből sokat.Milyen volt a két picivel az út, nehéz volt idegen helyen velük?

Andi
andry

Andry igen a férjem is oda járt, de ezt már tudod. :D Sőt, azt hiszem egy évfolyam is voltatok! :)
A Hollós 2 alatt van az a bababolt, legalábbis ott volt (rég jártam arra). Viszont emlékszem kezdetben egy nagyon pici boltjuk volt, majd egyre terjeszkedtek. Ismerem is azt a házaspárt!

Mindenkit beírtam, kijavítottam. Hétfőn teszem fel az új táblit. Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét! :)
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok lányok!

ÉN nem vagyok BÉKÁSI,biztos úgy van ahogy mondjátok,hollósi korvin stb.utca.Én csak akkor látom a kiírást,ha kocsival megyek a hátsó úton csillaghegy felé. A férjem is békéson nőtt fel,de azt hiszem ő egy kicsit idősebb(68-as születésű).mint ti,úgyhogy ismeretségről nem nagyon lehet szó.

VERONIKUSZ!!

Épp ma gondoltam rád,hogy mi lehet veletek,olyan régen írtál.Nem akarom szaporítani a szót,csak azt tudom mondani amit a többiek.Pihenj és igyál,adj pótlást,ha szükséges,VISSZA FOG JÖNNI A TEJED!!!!

MARCSI! Családjogi szakjogászira járok.Mindenképpen a gyermekvédelemben vagy az ifjúságvédelemben szeretnék elhelyezkedni..sokan furcsán néznek rám,hogy nem a trendi vonalakat választottam,mint péládul európai szakjogszi vagy társasági jog,bankjog..Az apehban dolgoztam 6 évet,onnan jöttem el szülni,áfával foglalkoztam ,mint jogász,jó pénzeket lehetne kaszálni, hiszen elég rázós jogterület,de egyszerűen nem érdekel.

Szeretek emberekkel foglalkozni,a gyerekek védelme különösen érdekel és tudom nem egy leányálom mondjuk egy gyámhivatalban vagy egy rendőrség gyermek és ifjúságvédelmi osztálylán dolgozni,de szeretnék olyan munkát végezni,ami hasznos érdemes,nem csak a pénzről szól és nem köpöm arcul magam a nap végére..
ORSI! gratula,van eredméye a fejésnek,még ha számdora nem is látványos!!Tudom,hogy a mérés az első időkben minden anyukát megnyugtat(én is mértem nyakló nélkül),de ne a számoknak higyj,hanem annak,hogy a Panni nyugodt,vidám,kiegyensúlyozott, elégedett. Mi sem hízunk egyforma ütemben..egyébként is lelassul a gyarapodása a babáknak egy idő után..Csak így tovább..
Esküvő közben nem tudsz megszoptatni,valami nyugis helyes? nem az anyakönyvvezetői hivatalban gondoltam:-))
Ha nem idegenkedsz a nyilvános szoptatástól(ami nem is nyilvános,hisz el lehet vonulni),lehet,hogy könnyebb és egyszerűbb lenne,nem?
Én úgy voltam ezzel a "nyilvános helyen való szoptatással",hogy addig,amíg a kamaszok,fiatalok,mindegy milyen korú nők, térdig kivágott pólókban az utcán mutogatják a melleiket és ezt senki sem kifogásolja,akkor egy éhező,síró gyermek megetetése ugyan ne váltson már ki senkiből rosszalló pillantásokat,mert kinoymom a szemét...Megjegyzem ez csak az én véleményem,mindenki úgy csinálja,ahogy az őt megnyugtatja és ahogy azt ő jónak látja.Nem is találkoztam rosszalló pillantásokkal,pedig szoptattam vonaton,repülőn,padon.Igaz soha sem feltűnően vagy kirívóan,hanem a lehető legkisebb felhajtással magam körül..Jó szórakozást Orsi holnapra!!

Üdv,mindenkinek,hétvégén megyünk haza anyukámékhoz Nyíregyházára,jó lesz.Szeretek gyerek lenni otthon :D

DURCA

Kép

Kép
durca

Köszönöm a nyugatató szavakat. Most nagyon rámfér. Tegnap óta kicsit jobban vagyok. Ma már csak a fejem esik szét úgy fáj, na meg a gyomrom. Tegnap már a sok diétától nem láttam és együltő helyemben megettem két sonkás zsömlét, két virslit főttfrumplival. Utána már hozzám is lehetett szólni. Helyreállt a vércukorszintem. Ma már eszem mindent. Vett a férjem Karamalz maláta-sört is. Iszom amennyit bírok, de nem akar az a fránya tej jönni. Este, sőt délután adok neki egy minimális pótlást. Tegnap is cicin kívül kapott még 45ml tápot és csak hajnali 4kor kelt fel. Jobb lett volna ha inkább engem kelt fel fétszer. :cry: Csak azt nem tudom, hogy ha adok neki tápot akkor mitől jönne vissza a tej. Ritkábban lesz éhes! A cicinél meg az van, hogy simán össze lehet nyomni olyan puha, beveszi, szív egyet, kiköpi, sír, majd előröl megint. Ha ilyenkor hajlandó legalább 1/2 percig rágcsálni akkor érzem hogy picit belővel. Nem könnyű kivárni azt míg visszajön. :evil: :cry:

Andy!
Az utazást a gyerekek remekül viselték. Első nap este mentünk át Bécsbe. Akkor hátul kellett a végén ülnöm hogy Katát szórakoztassam, de a többi nap mindig akkor mentünk, mikor Katának épp alvásideje volt. Sokszor épp ezért ha Szofi felkelt akkor menet közben hátramásztam, kivettem a hordozóból, megszoptattam, majd visszaraktam és ismét előremásztam. Kata így észre se vett semmit. Szofi meg jól elvolt hátul. Nézte Katát, meg amiket odaakasztottam neki. Mivel elég esős/álmosító volt az idő, hamar elaludtak. A 4-en egy szobában alvástól féltem a egy kicsti, de mivel ahogy SZofi elkezdett nyüzsögni kivettem, Kata nem ébredt fel. Volt hogy utolsó éjjel még sírdogált is (akkor már 3 napja beteg voltam) talán a kevesebb tej miatt, de arra se kelt fel Kata. Szóval a betegségemet leszámítva tényleg minden remekül sikerült.

Kellemes pihenést kívánok mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Veronika, moist olvasom, hogy mi van Veled, hát sajnálom, nagyon.. Pihizz, amennyit bírsz.. és remélem hamar elfelejted az egészet!! Szorítok érted!
Most csak ennyit akartam, mindenkinek puszi!

satuk

Sziasztok!

Veronikának szeretném üzenni:
Nekem is volt vírusos hasmenésem, amikor a nagyobbik fiam 4 hónapos volt. Egy héten keresztül a víz sem maradt meg bennem, mellette szoptattam. A végén már persze nekem sem volt mit adni a babának, ki voltam száradva, de:

én kaptam 1,5 liter infúziót és a tej visszajött. Először nem volt olyan jó tápértékű, de az is rendeződött 1-2 héten belül. Ne aggódj! Egyél kicsit táplálóbb ételeket, igyál sokat és nem lesz semmi baj.

Régebben én is irogattam ide. Áron fiam 2004. novemberében született, a kicsi meg egy hete szintén a Kútvölgyiben. Tóth doktornál szültem mindkét gyermekem, ha valakinek van kérdése, szívesen segítek.

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!!

Veronika!!

Remélem, jobban vagy!?

Képzeljétek, nagyon jó hírem van: visszajött a tejem!!!!!!! Igaz, hogy még csak nagyon picike van, de van!! Annyira örülök!!
Már pont egy hónapja, hogy csak tápszert kapott Luca!!!!

Szóval most teljes mellbedobással próbálunk mindnt megtenni, hogy teljesen visszejöjjön a tejci!!
Olyan jó volt újra mellre tenni a picit! Persze egyből kisebesedett a cicim, de most ez sem érdekel!

Eszti, Jube!!

Hogy vagytok?? Írjatok!!

Andrea (Áron)!!
Gratulálok a második babaához is!!
Írhatnál nekünk Te is szülés történetet!!

Puszi mindenkinek: Dóri

Kép
nagydora

Először is Mindenkinek köszönöm az érdeklődést. Én már fizikailag jól vagyok, csak érzelmileg vagyok még a béka feneke alatt. Olyan rossz hogy nem tudok eleget enni adni neki. Ma is sírdogáltam és csak a papáméknél nyugodtam meg egy kicsit.

Andrea(/Áron)!
Nem túl bíztató, hogy neked (infúzió mellett) is csak 1-2 hét után jött vissza a tejed rendesen. Én ebben teljesen felörlődöm. Annyit eszem mint egy ló, vedelek mint a gödény. Pedig már se éhes, se szomjas nem vagyok.
Én is 2004 novemberében szültem az első gyereket és akkor útravalónak egy hasonló, de sokkal enyhébb vírusos hasmenéssel jöttünk haza a kórházból. (csak a gyereknek nem volt semmi baja).

Remélem hamar eltelik még az a pár nap, míg a szervezetem végre hajlandó lesz dolgozni. (pedig már a férjemet is bevetettem mint "gyógyszer", de most az se jött be :evil: :cry: ).

Mindenkinek nyugodalmas szép éjszakát kívánok!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andrea!

Nagyon sok boldogságot kívánok az új családtaghoz! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Dóri, nagyon örülök, hogy visszajött a tejed. Hihetetlen. Egy hónapon át csak tápszert kapott és mégis? De közben folyamatosan cicire tetted vagy fejtél? Most komolyan, hogy csináltad?

Veronikusz, mi van veletek? Van a Humama-nak egy kiszáradás elleni pora, azt kellene innod. Napi 3*. Az pótolja az ásványi anyagokat.

Andrea, gratulálok a második picidhez.Én még emlékszem rád tavalyról.

Andi
andry

Humana, bocs
andry

Dóri!

Most olvastam csak el figyelmesen amit írtál. Gratulálok! Le a kalappal. Nagyon ügyes vagy. Hogy csináltad? fejted? vagy gyakran mellre tetted? Kitartás! Teljesen vissza fog jönni!
Fantasztikus milyen ügyes vagy. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!

Melyik az? a neten se találom. Hogy hívják?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Dóri, szuper vagy, nagyon gratulálok!!! :D Kitartás, visszajön majd rendesen!!!

Nálunk ma nagy Nyafinap van, nem akar aludni Panni.... még mindig pizsiben vagyok, hajnali fél6 óta áll a bál. Most ültem le, de a kisasszony már síránkozik. Tele a pocak, tiszta a pelus. A pocak sem kemény, tehát nincs puki sem odabent, volt kaki is rendesen. Egyszerűen csak szirénázik.

na megyek, megpróbálom megnyugtatni.

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!!

Köszi a dícséreteket!!
A legszebb az, hogy már nagyon rég nem lett sem cicire téve, sem fejve, mert utóljára, mikor próbáltam, porzott a cicim. Én azt hiszem, az segített, hogy a férjem itthon van, teljesen nyugodt, és kiegyensúlyozott vagyok. A szülés óta először ennyire.
Merthogy voltak konfliktusok, elég komolyak is anyóssal, apóssal, de a férjem most helyre tett mindenkit, úgyhogy ennyi.
Nyugodt vagyok!!!!

Drukkoljatok, hogy sikerüljön rendes mennyiséget visszahozni!!!

Jube!!
Ha vígasztal, Luca is Hiszti Kriszti ma!!!

Veronika!!
Gyógyulást!!

Puszi mindenkinek!!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Dóri, ha nagyon sebes a cicid, nekem használt a Hurcia által már említett "pléhcici" :) az AVENT gyártja, bimbókiemelő a tiszetsséges neve, és egy félgömb, ami engedi a ruha alatt is levegőzni a melled, így könnyen begyógyul.

A másik "tuti tipp" a Bepanthen kenőcs, az is tökjó, és nem kell lemosni szoptatás előtt.

Képzeljétek, Panni rájött, hogy tud cuppogni, így ha épp nem bömböl, akkor cuppog. Nagyon aranyos, teljesen elolvadtam tőle!!! :D

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok Lányok!

A nyárra teljesen eltüntem sajnos. Hirtelen nem is tudom, hogy csatlakozhatnék be hozzátok.

Veronika! Örülök, hogy olvastam rólatok! Gyors gyógyulást és sok tejcsit nektek! Biztos gyorsan rendbe jössz.
Szofi? Súly? Cm? :)

Satuk! Mekkora már Sára? Biztos nagylány már...

Most hogy kicsit olvasgattam látom Dórinak is megvan már Lucája. Gratulálok!
És persze mindenkinek, akinek azóta megszületett a babája!

Segítsetek, hol lehet a táblázatot megtalálni, amelyik a mamákat babák születését mutatja?

Szép napot mindenkinek!

Dina
bdina

Kedves lányok!
Remélem mindenki jól van és a babákkal is minden rendben! :) Nálam minden oké. Tegnap megjött a mikulás és bevettem életem első fogigátlóját. "Nagy élmény volt." hi-hi :) Most ezt kell szednem kb. 18-21 napig. Úgyhogy elindult a dolog. :) Remélem minden rendben is lesz!
Ja, mindjárt rakom a táblát :!:

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Edina!

Szofi tegnap kapta csak meg a 4 hónapos oltást. Szerencsére nem lett lázas és csak egy pillanatra sírt. Nagyon ügyesen viselkedett. 70,5cm és 6750gr volt. Gondolom most kicsit neki is lelassult a növése a betegségem miatt. (remélem fogyni nem fogyott!)
Különben egy nap csak egyszer kap tápot. Este, és akkor is csak 30ml-t. De nincs kizárva hogy ma már ki is hagyjuk (ha lehet), mert tegnap is evett 20.45-kor és hajnali 3-ig aludt. Ez pedig nem jó. Inkább az én cicim szívja 3-szor is egy éjjel. Nem az a célom hogy jókat aludjon. Csak akkor jön vissza a tej, ha ő is segít. Nem? A doki néni minden esetre nagyon megdícsért. Én is kezdek rendbe jönni, főleg most hogy már a nap is kisütött. :lol:

Mindenkinek nagyon szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Edina!

Veletek mi van? Luca? hány kg, cm? tejjel minden ok? Szomszéd néni (nagymama?) nincs a terhedre?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

durca
Ne haragudj, nem értettem jól. Most biztos, hogy Édua Borókátok lesz vagy Édua helyett Boróka? Bocsi!

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

SZiasztok!

Andry!
A múltkor durcával egy csontkovácsról értekeztetetek, aki nő, és vörösvári. Nekem is el tudnád küldeni a számát? (ballakriszta@citromail.hu) Mi borosjenőiek vagyunk, nincs is messze Vörösvár. A férjem kb. egy hete négykézláb jár, mert valami becsípődött a nyakában és ha feláll, nagyon fáj a feje. Már voltunk mindenhol, neurológia, reumatológia, de csak néznek rá, mint a boci. És felírtak neki valami izomlazítót, aminek fejfájás a mellékhatása.

Köszi: Kriszta
kriszta36

Sziasztok!

Veronika!

Luca kb. 66 cm és 6,5 kg. De lehet, hogy már 7 kg is van. :) Az esténkénti fenék tartogatásból én legalábbis ezt mondanám :) Mi jövőhéten megyünk a 4 hónapos szurira, majd ott lemérik pontosan. Tejcim van, csak azt eszik még.

A születésétől kezdve rakoncátlankodik a szeme, mindig váladékos. Már csepegtettem neki, kamillázgatom, átmenetileg megoldódik a probléma, de mindig visszajön a váladékozás... :(

A doktornénink azt mondta 1 hónapja, hogy várjunk még, ne menjünk szemészetre, de engem már eléggé aggaszt, hogy mikor javul a kis szemecskéje.

A mamával nincs gond, volt egy-két játszmánk :) de szinte normális a kapcsolat. Tudomásul vette, hogy akkor adom neki oda Luca, amikor én akarom, nem pedig, amikor ő akarja.

Most várom a védőnőt, kikérem a véleményét Luca szemével kapcsolatban (2 napja különösen csúnya a szeme).

Szép napot mindenkinek!

Dina

bdina

Elfelejtettem!

Kiscsillag! Köszi a táblázatot! Szépen kibővült :)

bdina

Szió Lányok!
Tóth doktorhoz járok még nagyon az elején vagyok a 4 hét végén a hcg szerint, lesz uh pénteken izgulok!első babánkat elveszítettük
Ismeritek a dokit van tapasztalat?
Ahogy látom éppen senki nem jár hozzá!
Remélem Zsu visszajön és mesél?
Megszületett a bababa? Tudtok vmit? Milyen a korház ?
Van aki szed utrogestant?
Kiír a doki már most ha mondom neki vagy még korai? Én kérhetem, vagy ő mondja ? Hogy van ez?
Sok puszi
Jó babásodást
HUkkk
hukmuk

Sziasztok!
Nagyon rég írtam már ide, mikor az első gyermekemet vártam, vagyis kb. 2 éve. Mostanában csak olvasgatni szoktalak titeket. Főleg most, hogy 3 hete megszületett a második gyerekem.

Bdina
Daninak is sokáig szemváladékozási problémája volt, már adtak is időpontot szemészetre, el is mentünk (pont akkor 1 hete teljesen tünetmentes volt), úgyhogy a doktornő azt mondta, hogy nem nyúl hozzá, ha vissza jönne a probléma inkább menjünk újra. Szerencsére megúsztuk a könnycsatorna áttisztítást. Én tiszta para voltam. Egyébként mi is csepegtettük, kamilláztuk, szerintem még anyatejjel is tisztítottam. Aztán kicsit folyt az orra és porszívoztuk és után javult meg a szeme. Nem tudom van-e ezzel összefüggés, doktornő szerint nincs. Szerintem pedig minden mindennel összefügg:-).
Viszont a kislányomat is úgy sikerült elhozzni a kórházból, hogy váladékozik, (remélem zott) a szeme. Már ott elkezdték az antibiotikumos szemcseppet, attól javult majd vissszajött, kaptunk itthon új szemcseppet, amit 7főn hagytunk abba. Lekopogom most szép a szeme. De baromi íjesztően tud kinézni, annyi biztos.
Kíváncsi vagyok nektek mit mond a védőnéni. De akkor azért jó sokáig elhúztátok, mi Danival kb. 8 hetesen voltunk a szemészeten.

durca
Ágoston, nem Gellért???

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok
monacs

Sziasztok csajok!

MONACS,kedves baránőm :D a Gellért még Ágoston volt az elején,de Tabymaci nem engedte,így kiegyeztünk a Gellértben..okay?
Nem csnálsz vonalzót?

Mindenkinek szép napot,megyek aludni,mert hajnal 4től fent vagyok,no nem a gyerekem miatt..Apuka kiment a szigetre,de nem vitt kulcsot..kavicsokkal dobálta a háló ablakát,hogy felébredjek.. :twisted: :roll: :twisted:

Durca

Kép

Kép
durca

megint én,csak egymás alá akarom illeszteni a vonalzókat,ezért próbálkozom.
durca

Kép

Kép
durca

Hukmuk,

én szedtem az utrogestant a 12. hétig, mert véreztem. nem lett semmi baj, Panni lányom kitartott! :D van kérdésed a gyógyszerrel kapcsolatban?

De én nem Tóth dokihoz jártam, nem ismerem.

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Lelkesen olvasgatok, de sajna nincs mindig időm reagálni :D

Bdina! Jó, hogy írtál megint. Képet nem tudsz berakni Lucáról? Sári már szép nagy, négy hónaposan volt 67 cm és 8900 gr. Ő is még csak anyatejes. Most éppen berregni tanult meg, egész nap nyálbuborékokat fúj és berreg hozzá...

Dóri, Gratula a tejhez, csak visszajön majd vmennyire.

Veronikusz, olvastam itt a mizériát :roll: , de azért most már jobb, gondolom.

Durca, Nekem nagyon tetszenek a nevek :lol: Tetszett a kődobálós sztori :PPPP

Szép napot mindenkinek!

R+S (4 hó)
sampa

Sziasztok!

Üdv az újaknak és a "régi"újaknak :D

Durca! Az apucik márcsak ilyenek, az enyém is kintvolt múlthéten, de vitt kulcsot a drága :D Most meg sajna ápolom, elkapott valami vírust és nagyon fáj a torka....remélem nem kapom el :(

Hukmuk!
Ne izgulj, rendben lesz minden! Engem eddig mind a négyszer a Tóth ultrahangozott. Ott nekem korrekt orvos benyomását keltette, de jobban én sem ismerem.
Szerintem nyugodtan megemlítheted félelem nélkül, hogy írjon ki. Én így tettem az orvosomnak és egyből kíirt, zokszó nélkül. Ebből szerintem egyik doki sem csinál gondot!

Lányok! Ha ilyen elég erősen nyilaló fájdalmat érzek lefelé sugározni, mintha a húgyhólyagom nyilalna az már elképzelhető, hogy a baba illeszkedik befelé? Végülis már a 36 hétnél járok.
marcsim

monacs

Bocsika,
holnap újra probálkozom, ma már nem borzolom a kedélyeket.
durcás, ugye segítesz :oops:
monacs

Marcsim,

bizony, ez a fájdalom, amit írsz, a buksija és a csontod találokzása miatt van, beilleszkedik a Pocaklakód a csatornába. Nekem több, mint 2 hétig volt ilyen, mielőtt kibújt a Kismanó.

Nagyon drukkolok Neked! :wink:

Jube

Kép

Kép
jube

Szia Sampa!

Köszönöm kérdésed! Talán egy fél fokkal jobb. Két napja megint csak anyatejezik, de épp hogy elég neki a tejem. Eszem gabonagolyót, homeot, malátasört, vedelek mindeféle tejfokozó teát stb. de csak nem akar kicsit több lenni. Korábban mindig éreztem x óra elteltével, hogy belövel a tej, most meg ha elkezdi szívni, akkor egy 10-15 mp után érzek egy kis belövelést. De csak nagyon picit. Valószínüleg még én sem vagyok 100%-ig jól. Minden éjjel kiver még a víz. A fél karomat odaadnám egy kis több tejért.
Nálatok viszont látom szépen fejlődik Sára! Nem szakad le a derekad fürdetésnél? Nekem Szofi is épp elég nehéz. :lol: Kis sóssázk! :lol: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Reggeli vonalzó próba durca segítségével.

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!

Köszi Jube :D !

Sajnos sikerült elkapnom a páromtól a torok-fülfájós vírust, úgyhogy ketten vagyis hárman nyomjuk az ágyat :(
Eddig nem volt lázam remélem nem is lesz, mert akkor már biztos nem úszom meg a gyógyszerszedést.

Doki azt tanácsolta, hogy fekvés, vitamin, magneb6 és öblögetés.

Van esetleg valakinek még jó kis házipraktikája torokfájás vagy fülfájás ügyben. A páromnak már "csak" a füle fáj, de nem tudom elzavarni dokihoz és a forró só borogatás és az algopirin nem segített Neki :(
marcsim

Sziasztok!
Köszönöm az infókat!
Remélem ténylkeg minden ok lesz holnap lesz az uh!
Meddig szedted az Utro-t?
Nem volt mellékhatása?
Orvos miért javasolta ?
Mindenkinek szép napot
Puszi
hukmuk

Sziasztok mindenkinek!

Először is KISCSILLAG-nak megköszönöm,hogy kijavította a táblicskut! és az ÉDUA helyett lett a BORÓKA..

RÉKA! mostmár én is csak mosolygok a sztorin,de naggyon mérges voltam,hogy ennyire nem gondolkodik.

MARCSI! jobbulást ,nem hiányzott most neked ez a nyavalya.elővettem a kisokosomat:-) és az alábbi fűszernövények jók torokfájásra:bazsalikom forrázata(úgy készül,mint a tea,víz felforral,le a tűzről,bele a cucc,10 percig ázik.),öblögetésre használd.Ha köhögsz is a kakukkfűből készült tea jót tesz.Jó még a levendulából készült forrázat is.És az orvosi zsálya forrázata is.. meg nekünk a méz ízű streptosil is bejön,de nem tudom,hogy az szedhető e neked. Fűlfájás?igen én is olvastam,hogy nem mindig jó a meleg borogatás a fülre,néha épp a hideg tesz jót. Ha a neten beírod a gogge-ba,hgoy fülfájás homeopátia,ráklikkelsz az első lapra, kiadja 3 szer nevét,elolvashatod a tünetek alapján,hogy melyik kellene a párodnak..

MONACS! szép a vonalzód!!!! :D .Akkor jó lesz Daninak a fűnyíró?

HURCIA,DÓRI!rég hallottam rólatok!! kinél mi újság?

Üdv mindenkinek durca

Kép

Kép
durca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?