A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
most aztán fagyizhacc :mrgreen:
szívből gratulálok!!!! apának hogy mondtad el?

Indi, ezek a képek olyan édesek, gyönyörű a kisfiad, itt olvadozom :D

Zuzinak jobbulást!!! +++++++++++

votiv 8)
votiv

Macs!
Gratulaaaaa!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez aztán tényleg kis korkülönbség lesz!!!!! :)

Mennyi új baba hirtelenjében!!! :) Tök jó!!!! Ha még valaki emlékszik itt Adára: náluk is jön a kistesó :lol: (remélem nem baj, hogy elkotyogom, úgy vettem ki a szavaiból, hogy már publikus :))

...és ki emlékszik még Greenolive-ra? A huga ma szül/szült szintén a Szentimrében (sógornőmnek a barátnője onnan az infó)...és bár én nem ismerem, mégis úgy várom róla a híreket, mintha ismerném :)...délelőtt 10 percesei voltak...szerintem már rég babázik :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kép

Kép

Kép

Hu,de SZUPER!!!!!!!!!!!!!!

Macs! :)
En is kivancsi vagyok,hogy mondtad el Apjuknak :D

Bogarka! :)
Es mikorra varja Ada a kistesot??Olyan reg jart erre,irhatna mar.

Pusz
irigyKriszta es nagyonnagyonAnyasAkos
bkrityo

sziasztok,
minden jelenlegi és leendő kismamának sok boldogságot!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs:
GRATULÁLOK!
Jaj de jó,lesz babamacs2 :lol:
Kép
Az alap csak azért tűnhet
"nagynak",mert van 2 elég méretes terasz is benne :wink:

Adának is gratulálok,ha esetleg olvasgatna minket! :D

Zuz:
Te szegény :(
Gyorsan gyógyulj meg!+++++

Indi:
hát én is olvadozok,micsoda gyönyörűséged van! :lol:
A végére elaludt a nagy játékban?

Jucusék nyár végéig haza sem jönnek? :shock:
:lol:

petergabi

Sziasztok,

Nemrég értünk haza, csak ezt az oldalt futottam át, holnap hosszabban jövök.

Zuz,
többi hsz-ből látom, hogy még mindig a padlón vagy. Kívánok Neked mielőbbi gyógyulást :)

Macs,
NAAAAAAgy gratula Nektek :) De jó, fülig ért a szám, ahogy megláttam a képet, és hirtelen megakadtam a párom felé intézett mondandómban :)
Én is kíváncsi vagyok Apuka mit szólt hozzá :)?

Mi jól vagyunk, kicsit szépítgettem a kertet, meg kicsit takarítottam is. :)

Mindenkinek jó éjszakát,

Vica
vica94

na, én nem mertem elmondani, de ha már Bogárka belevágott :wink: az uh-n találkoztam Liza Hannával és Adával :D a pocaklakója már 12 hetes! :D

Bogárka, és Greenolive-ról nem tudsz véletlenül? mert még a Bogárkapark előtt egyszer bejelentkezett, és akkor mondta, hogy náluk is útban van a kistesó :D

Kriszta, most már vágjatok bele Ti is a tesóprojektbe :!: :D

votiv 8)
votiv

Zsan :) Szegény fogzó Iginek kevesebb nyügit és jobb éjszakát Nektek!! Holnapra meg nagggyon klassz szinglinapot! :wink:

Johi :) Hú, éljen az új konyhabútor! Már nagyon kíváncsi vagyok az eredményre! Vásárlásos hiszti :( nehéz ügy... Itt már adtak a csajok jó tippeket hisztire, a legjobb talán a "ne vegyél tudomást róla és menj tovább", de ez elég nehezen megvalósítható egy üzletben, ahol Fannika gyors pakolásba kezd... Sztem nem kéne kivenni a kocsiból, így is hiszti lesz, de legalább nem loholsz utána a boltban :? És nincs vmi, ami lefoglalná a pakolás helyett? Pl. egy darab zsömle (múltkor írtad, hogy nagyon szereti)? vagy vmi kedvenc játék? vagy odaadsz neki egy árucikket, amit majd úgyis megveszel? hirtelen ennyi jutott eszembe, nálunk ezek szoktak beválni (legalábbis eddig).

Indi :) Dominód változatlanul szívdöglesztő! :D :D És jópofa ez a szitakötő :wink:

Macs :) Nagy-nagy GRATULA!!! Ez aztán a szuper hír!! :D

Zuz :) Bulást Neked!!!
denizsa

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MACSESZ Ez SZUPER!!! :P :D :lol:

Annyira elvette az eszem ez a hír, hgoy nem is tudom mit akartam még írni :?

Dominó képek édesek!

Krityó: látom többen rástartoltunk a liberós figurákra...no majdcsak elosztozunk rajtuk testvériesen vagy igazságosan :)

Éljen Ada is és Greenolive is! :) Éljeneke a kisbabák akik szebbé teszik ezt a világot és éljenek a Mamák is és a Papák is akik majd jó embert nevelnek belőlük! :)

Zuz: :o JOBBULÁST!

Ancsi: örvendek a harsinyának! Mi is néztünk ma, de nem volt rózsaszín, csak kék-sárga azt megvettem a babónak.
Képeket még nem küldtem Indinek, mert lassú vagyok letöltés ügyben, de ami késik az nem múlik :)

Bog akarnék tőled kérdezni egy hosszút, csak nem tudom, hogy terheljem-e itt vele a topictársakat vagy sem ;) Pedig érdekes eset volt ma, np kiváncsiak vagytok rá? Ill Bogárka kérdezhetek Tőled mint Pszihómókus?

Rylie
rylie

Johi nekem nincs ötletem...Anyu elmondása szerint én is pakolásztam és igy el is vesztem egyszer :) Úgyhogy vigyázz Fannira el ne tűnjön :)

R
rylie

MACS,
FANTASZTIKUS HIREK!!!! :mrgreen: :mrgreen:

többi holnap

v
kisün

holnap a mom parkban leszek szingli, mert ott a legjobb a kávé a városban...ismét nem sikerült senkit elcsábitanom, de sebaj, majd akkor rövidebb ideig leszek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie!
Szerintem írd le itt nyugodtan!!! És kérdezzz!!! :) Nem hiszem, hogy bárkit zavarna :)....pláne ha érdekes :lol:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, én úúúgy csatlakoznék, de nekem a holnap a rabszolganapom :(

votiv 8)
votiv

Rylie!
Csak gyorsan, mert mi holnap reggel elutazunk öt napra a Balcsira...!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ZSancinak szuperjónapot! Ma még küzdünk a hasmarssal, de lassan kifelé megyünk azért belőle, úgyhogy a jövő heti szinglinapodhoz szívesen csatlakozunk, csak előre találd ki, hogy merre leszel :):):) Márha egy 4 hónapos férfi belefér a szingliörömökbe :lol: És a telcsit addig is tudnád használni, amíg Levi kerít neked egy jobbat.. mert telcsinélkül manapság nem léehet meglenni

Zuzikám :) akkor ma is sok +++++ küldünk neked, és ha jól sejtem, sokat fog a teleofnod csörögni és ettől is majd jobban leszel :)

Rylie :) Engem is nagyon érdekel, amit Bogárkának írnál, és az ő válasza, úgyhogy hajrá!!!! És nekem csak 1 darab matrica kell, úgyhogy még mindig marad 22 nektek osztozásra :)

Ancsikám! tegnap tényleg félreolvastam, ímit írtál, nem is értettem a dolgot, ezért a teljesen oda nem illő válasz. bocsesz és puszillak :)

Bogárka :) Nektek pedig jó nyaralást!!!!!!!!!

Jucus :) nagyon hiányzol, örülök, hgoy jól nyaraltok, de azért elvonási tüneteim mutatkoznak!!!!!!!!!!!!

indianyo

Votiv,
néha lehetne vasárnap is a szinglinap!!!! :wink:

Indi,
nem zavar 4 hós férfiember, főleg, ha nem az enyim!!!! :lol: :lol: :lol:
És telóm még van egy ősrégi, csak mivel ezt is sikerült ledobnom, bevérzett a kijelzője félig, ezért vagyok nagyon ügyetlen az sms-ben... :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
én is szoktam Lencsivel oda menni a MOMba kávézni, meg ilyesmi, szerencsére ő még nem sajtkukac (ami késik nem múlik), és elvagyunk vele. persze néha rájön a dilihopp...

Johi!
Lencsi is kezdi, hogyha bármihez közel tolom, azonnal leveszi és elhajigálja, tépi a ruhákat, játékokat, bármit! nem lenne jó megoldás, hogy visszateszed a kocsiba,és mondod neki, hogyha ilyeneket csinál, akkor kocsifogság?

Indi!
valami talira is össze kéne jönnünk, ha már a kisbeteg kigyógyult.
ancsipancsi

Bog :) Jó nyaralást Nektek! Bár valszeg már elutaztatok, de azért gondolok Rátok!

Rylie :) És sztem is kérdezz nyugodtan, már ha publikus a dolog, mert nagyon érdekelnek a pszichomókus megoldások, hátha okulok vmit :wink:

Zsan :) Kellemes kávézgatást!

Ancsi :) Köszi képeket, megkaptam!

Barbi :) Merre vagy?
denizsa

Sziasztok!

Macs, nagyon gratulálok!!! Micsoda babadömping van itt!!!

És gratulálok Ada-nak is (én már akkor is írogattam ide amikor az elsőt várta)!

És nekem is van hírem: voltunk ma UH-n, minden rendben a gyerkőccel, korának abszolút megfelel, ugyan az UH-t nem szereti, mert sehogy sem sikerült rábeszélni hogy kicsit ficánkoljon, de azért mindent láttunk ami lényeges. És ennek alapján a vonalzóm is megváltozott picit :)

Dorka

Kép
szdorka

Ancsi, csak próbáld meg visszatenni a kocsiba :D
Isti simán kamikaze kiugrik, ha elunja magát, aztán olyan hisztit vág le, mikor vissza akarnám szuszakolni, hogy körülöttem az emberek minima gyerekgyilkosnak néznek :twisted: :lol:
szvsz marad a zsömlével tömés, meg a bolton gyors átrohanás :D

Zsanci, vasárnap :D :D drága vagy! :D jövő hét?

holnap apafejjel kettesben lesz sushizás és mozizás :D de jó dolgom lesz! bár filmet csak vmi gagyi romivígjátékot találtam :wink: mindegy, nem vagyok én hálátlan, a lényeg a mozi, meg hogy kettesben :D

épp kicsit hányingerem van :roll: vszínű kovászos uborkától, amit nem szoktam enni és most megkívántam :twisted: és üvölt a gyerek is :x

votiv 8)
votiv

Dorka, jó hírek :D :D :D és már csak 146 nap!!! :D

Indi, hogy vagytok?

és Zuzi vajon jobbul? aggódom :(

votiv 8)
votiv

Votiv :) szuperjól vagyunk, kicsit kevesebb a kaki már és remek jó a kedv, egész nap az ágyon heverészünk és mindketten a kötőtűmért harcolunk :lol: Kovászos - Nonó unokahúgom szerint kolbászos - uborka csodajó, épp azt eszem valami rettenetes maradék ananászos pizzával és közben kedvenc krimimet nézem a Hallmarkon.. Angliába akarok menni egy kicsit :) és jaja de jó programotok lesz holnap! ::)

REcca :) merre vagy? remélem, azért a számítógép maradt a régi a nagy felújításban :)

Ancsi :) Persze, talizzunk mindenképp! Majd megbeszéljük :)

Dorka :) nekem sajnos nem látszik a csíkod, most akkor mire is változott? Bárhogy is van, gratula és becsüld meg az önálló gondolkodású kisembert! Dominó se hagyta sose a pocakban, hogy packázzanak vele, még nyelvet is öltött ránk egyszer, amiért piszkáltuk egy képért :lol:

indianyo

Votiv!
nem hálás feladat, de most, hogy nincs Moose, átvettem az aggódó néni szerepét, ugyanis a szusi nyers változata nem frankó a pocakosoknak. mondd, hogy nem azt akarsz enni!!! :?
a kocsiba visszatevéskor már Lencsi is kezdi ezt, nagyjából értem mire célzol. azt meg, hogy én 1-2 kis Fornetti pogácsát szoktam adni a bevásárlás idejére, eddig több kevesebb sikerrel titkoltam, aszittem mehetek a mókusok elé :).

Dorka!
hurrá! és van felvételed? (IDEBETEVŐS)

nagy a pangás, pedig rossz az idő :cry:
ancsipancsi

Macs: nagy nagy gratula. Nem csoda, hogy szeretnél még egy babócát, hiszen Füli nagyon édibébi...

Dorka: örülök, hogy minden rendben.

Den, Ancsi, Rájli: köszi a választ..... az a baj, hogy babakocsiban irdatlan hisztit csap, ha kiveszem akkor pedig tényleg ezerrel rámol és hát vannak törékeny dolgok is köztük. Ma alkalmaztam a beteszem a babakocsiba módszert, hát enyhén kinéztek minket a boltból.

Rohanok fürdetni, jövök még..... J.
johanna1975

Hali csajok,
először is gratula a pocakosoknak. Az oké, h Ada 12 hetes, de Macs, te mennyi vagy? 4? Vagy mikor tűnt fel, h tesztet kell venned?

Eszter magától mászik be a kocsiba és nyúl a csat után. :mrgreen:
Na jó, h ne tűnjünk ennyire strébernek, hozzáteszem, hogy utálja ha fésülöm, így hetente max 2x esek neki a rasztáinak. :D

Igyekeztem tiszta vizet önteni a pohárba exbarátosnéval. Koszosabb lett, mint valaha. :roll: :wink: De legalább tisztán látok végre. 8)
És tök megfáztam. Utálom az őszt. Ja, és a legjobb majdnem kimaradt: szürkefarkú barátaink ismét bekopogtak, hogy izé, kéne a kecó, jön a hideg........... grrrrrrrrrrr....
neet
neet

Halihooo,
hazaértünk :)

MAAAAAACS,
ez oriásiiiiiii, gratulaaaaa :D :D :D

KépKép
fibi

Votiv:
csatlakozom Ancsihoz,ugye Te nem eszel nyers cuccokat?! :?
Mikor mész uh-ra?

Neet:
ne mááááááááááár,megint szürkék? :shock:
Kép
Ennyire fa@a az uh-s risztó? :? Pedig abban bíztam,hogy milyen tuti lesz az nekünk is :cry:
A megfázás sem túl jó,én is 8napja kínlódok a torkommal. :(

Zuz:
Veled mi újság???

petergabi

Zsan:
mesélj,mit csináltál ma? :D

petergabi

Indi, csak annyi történt hogy az eddigi színes vonalzóm kékre változott :)
szdorka

Gyorsüzemmódos vagyok. (1025 sikerült csak... s még rémlik vmi mert tegnap átfutottam a termést)

Köszönjük a dícséreteket! :lol:

Macs! GRATULA!!!
Kép congratulations!!!
Cicizés megoldódott?

Lindi! BOLDOG SZÜLINAPOT TEGNAPRA!!!
Kép happy bday

Fibi! De jó!!! :lol: :lol: :lol:

Zuzinak bulást!!! :shock: ++++ :P

Rylie! különszobás hozzászólásod köszönöm. :D

Bogárka!KÖSZÖNÖM! majd válaszolok :P

Indi! Örülök, hogy Dominó már jobban van! :P
azért azon elgondolkoztam, hogy lett a haja kakis? mikor vetted le a rucit?

Votív! Én ismerek egy lányt akit Veronikának hívunk. Bár bébikorában kétlem, hogy így hítták vóna. :wink:

Off: más sem tud képeket nézni az iwiwen?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok,

Mai napról és tegnapról újfent szorgosan jegyzeteltem, itt mindig történik vmi :)

Vera, Den,
"denizsa-emlékfagyizó", hol is van ez? Imádom a mogyoró fagyit :)

Bogárka,
Jó nyaralást kívánok Nektek. :)
Írtad, hogy jövő héten mentek a Lyme-kór-ban nagy :) dokihoz... mikor? Hadd drukkoljak Nektek :)

Den,
mindenki hasonlókat mond, hogy pihenjek sokat, mert utána nem lesz lehetőségem rá. De mostanában nem nagyon tudok délután aludni, éjszakai alvás esetén meg kidob az ágy magából, ha elegendő volt - ált. 8 óra.
Sejtem, hogy nem nagyon lesz idő pihire, de most ez van :)

Gabi,
Dunakanyar a kedvencem. Imádom az ottani napfelkeltét, amikor a hegyek ködbe burkolóznak, akár még nyáron is :D

Zsanci,
fogzásos helyzet javult már valamelyest?
És tényleg hogy alakult a mai nap? Végül jártál a Mom-parkos kávézóban? :)

Indi,
Domino képei gyönyörűségesek, és nagyon örülök, hogy most már jobb a helyzet Nálatok. :)

Dorka,
örülök én is a jó híreknek, felvételt, ha van én is nagyon várom :)
És akkor mostmár meg is mutatta magát a lurkó :D Gratula!!!

Votiv,
kettesben eltöltött estének szívből örülök, de ezen a nyers halas dolgon nagyon meglepődtem én is. Tényleg eszel olyat? :?

Neet,
szürke farkú lakásfoglalók :evil: , nálunk egyenlőre - kop,kop,kop - nem jelentkeztek, de idén tavasszal nálunk is volt rengeteg. Kb. 15-ig számoltam és nem tudom, honnan jönnek!!!!!!!!!!!
És Nektek tényleg ultrahangos riasztó van? Most készültségben volt? És amellett jöttek be?????
Pedig én is kacérkodtam a gondolattal, hogy veszek egyet, de ha nem válik be.... :(

Fibi,
szia, hogy telt a nyaralás?

Vica
vica94

A szúnyogriasztó ment... most kicseréltük az UHs riasztóra. Elvileg, sőt gyakorlatilag is működik, csak ugye ha nincs bedugva... :wink:
neet
neet

Neet,
készültség alatt én is a bedugott állapotot gondoltam :) :wink:

Akkor irány az Obi, vagy mindegy mi, csak lehessen ott kapni :) 8)

Vica
vica94

sziasztok,
a mai csajos buli kissé máshogy alakult, mert a pasikat nem sikerült leráznom, igy családi nappá transzformálódott, de sebaj!!! Kávé megvolt, aztán léptünk erre is, arra is...de ebből nem fogok rendszert csinálni!!!! :wink:

Votiv,
a jövő vasárnap sajnos pont nem jó, de utána????? 27-én??? nnna??? hmmm??? és Indi???? hmmm??? :lol: :lol: :lol: :lol: gondoljátok meg!!!!

Fibi,
welkámm bekk!!! :lol:

Vica,
ilyenkor már én sem tudtam pihenni, olyan izgatott voltam!!!! 8)

ma elmentünk a daubner mellett, de bemenni nem volt lelkierőnk!!! Gyerekek nélkül is nagyon érzékenyek voltunk a tömegre, kivéve a Sziget nevű rendezvényt, de azt sem látogattuk túl sűrűn, de igy gyerekekkel, határozottan tömeg fóbiánk van!!!!!!! És ami ott hétvégén lehet...grrrrrrrrrrr. MONDJÁTOK, ezeknek miért nem esik le,h jól megy a bolt, és esetleg MÁSHOL is lehetne nyitni egy két üzletet?????????????? És a honlap??? Miért nincs nekik??? Pedig akkor lehetne online rendelni...na, mindegy...
lépek, mostanában jóbarátokat nézünk egyhuzamban... :lol:

so, no one told you, life was gonna be this way...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dorka :) Gratula a klassz uh-eredményhez! :D Jó lehetett látni a kis pocaklakód, majd legközelebb ficánkol :wink:

Votiv :) Mozi kettesben apával! Rulez :wink: :D

Indi :) A kötőtűért harcoltok?? Remélem Te szoktál győzni!! Vagy ne aggodalmaskodjak itten?... És miért is akarsz Angliába menni?

Ancsi :) Én nem küldelek a mókusok elé a pogik miatt, mert én meg zsömiztetem a nagyfiút vásizás közben :oops:

Johi :) Párom úgy fogalmazott, hogy ha így is úgy is hiszti van, akkor válaszd a Neked kicsit könnyebb utat, hagyd Fannikát a kocsiban (ki se vedd, hogy ne kelljen visszabirkóznod), így nem amortizálhatja le az üzletet, Te meg gyorsan végezhetsz a bevásival :? Persze tanácsot adni könnyű, de nem jut jobb az eszembe :(

Neet :) Mik azok a szürke farkúak?? Szerencsére nem ismerem őket... És bulást Neked!!

Gabi :) Neked is bulást!! Már 8 napja tart? :(

Fibi :) De jó, üdv itthon! Milyen volt Baján? Mesélj!! :D

Zsan :) MIlyen volt a szingli napod?

Barbi :) Annyira édes ez a bébis gratulációs kép, hogy utólagos engedelmeddel lementettem :D

Vica :) Sejtettem, hogy mindenki hasonlókat mond (ezért is tettem zárójelbe), nálunk is hasonló volt a helyzet anno :lol: Az emlegetett fagyizó meg a Kosztolányin van, remélem sikerül egyszer ott taliznunk és bemutathatjuk Neked is ezt a klassz helyet! :wink:

Vera :) És a fagyizóról jut eszembe: ma szereztem mégegy rajongót a cukinak, ugyanis meglátogattuk apával (és persze Bálinttal) a helyet és ha már ott voltunk, ugye többfélét is meg kellett kóstolnunk :oops:

És látom, többen aggódtok Zuz-ért, ma beszéltem vele és remélem nem veszi zokon az infót róla: ma már jobban van, már fel tudott kelni; apa és nővére segít neki Bazsóval; az ügyeletes és a nődoki is megnyugtatta, hogy nincs veszélyben a pocaklakó; és jön majd, amint tud!

Jó éjt mindenkinek!
denizsa

Tegnap a találkozások napja volt. Először párom beállt a garázsba, nem tette sebességbe az autót és a kéziféket még hírből sem ismeri, ezért a kocsi kigurult, és találkozott a tiszafenyővel... anyám szólt utánunk telefonon, mert mi már vígan sétáltunk, mikor kisnagy autónk úgy döntött, hogy ő is elmegy levegőzni. Első gondolatom az volt, hogy Ááááááááááááá :(
Amíg Dócival és Marcival vártunk férjemre a játszótéren, találkoztunk Ancsiékkal, szontyolodtam autóka miatt, de utána elmentünk fagyizni, és a boldogsághormonok tombolásában rögtön jobbnak láttuk a helyzetet :D
A Feneketlen-tónál meg találkoztam Manókával és Beet-tel, és végre hallottam Lillust dumálni... eszméletlen kiscsaj!!! :D
Otthon aztán felmértem a kárt, szerencsére nem vészes, csak nagyon bosszantó, mert elkerülhető lett volna!!!

Vica,
a fagyizó a Kosztolányi Dezső téren van, és NEM Gondola névre hallgat. Ez a Bocskai úton van, a buszmegállóban, és isteni a mogyorófagyijuk (meg a csoki, citrom, eper, szeder, málna, marcipán, stracciatella, kókusz :D)

Gabi,
nagyon biztatón néz ki ez az alap, remélem, gyorsan lesz rajta ház is!!!! :)

Votiv,
szobák: Dóci saját szobában lakik, Marci még velünk alszik egy szobában, egyelőre egyszerűbb így, aztán majd ha nagyobb lesz, beköltözik a nővéréhez :D
Jó mozizást+vacsizást holnapra!!! :)

Zuzi,
jobbulást, tűnjön a fenébe a nyavaja!!! Vigyázz magadra nagyon :)

Indi,
Dominó hihetetlen békés, boldog babának látszik a képeken :) pusszantom. Soosoo: szerintem már kint vannak Németországban, ezért nem tudod elérni telefonon :) Nem tudom, emailük van-e már, mert még nálam sem jelentkezett, de érdemesebb neki írni :)

Den,
Örülök, hogy párodnak is jólesett a fagyizás :D Nekem annyira ízlik ott minden, hogy még hűvös időben is elmegyek fagyizni :D Milyen fajtákat kellett megkóstolni? Volt mogyoró?

v
kisün

Zsan,
theeenk juuu :D

Deni,
köszi, jo volt, feltöltödtem kicsit, barátnöztem, kozmikusnál, pedikürösnél voltam, stb., bár még nem vagyok százas, a torkom idönként még fáj, meg éjszaka köhögörohamok jönnek rám...

Nem tudtam mindent visszaolvasni még, csak a nevekhez egy szösszenet:
a Borka név nekem sokáig nagyon tetszett mostanában, mignem férjem elöállt azzal, hogy "és mi lesz, ha Zöld Uborkának fogják csufolni?" :lol: :lol: :lol:

és Zuzinak jobbulást kivánok++++++++!!!

ennyi belölem mára,
joccakát! :)

KépKép
fibi

Jó reggelt mindenkinek :D

Vera :) autó :( Apának annyira tetszett a cuki, hogy ma is menni akar... azzal az indokkal, hogy nem tudtuk végigkóstolni a kínálatot, mert csak citrom, csoki (már tudom, miért szereted annyira :wink: ), meggy, málna, geszetnye lett letesztelve és mogyoró sajnos nem volt :( szóval próba cseresznye, azaz mogyoró :lol:

Fibi :) Párodnak lehet, hogy igaza lesz és "uborka" lesz a csajod, de már nem is tudom ki írta, de a lényegre tapintott, hogy ha csúfolni akarnak vkit, akkor úgyis találnak rá módot :( Szóval ha tetszik egy név, akkor hajrá! :wink:
A feltöltődés rulez :D de a torokfájás már nem :( ezek a köhögőrohamok meg kicsit ijesztően hangzanak, szedsz rá vmit?
Bálintod biztos elbűvölte a családot az édes dumájával, igaz? Vannak új szavai?
denizsa

SZép jó reggelt a ház népének!

Deni :) Az úgy van, hogy én kötöm a gatyóját, ő meg próbálja elkapni vagy a kötött anyagot, vagy a mazdagot, amivel a két tű össze van kötve és ugye ingerlően táncol a szeme előtt :) Ne aggódj, a tű maga mindig az én kezembern marad, de ez olyan jó játék, hogy órákig lehet :) És férjed csuda jópofa, menjünk egyszer együtt fagyizni, úgy látom, nagy ínyenc a lelkem :)

Vera :) Kisautó :( Dé tényleg jó fej :) És én nem tudom, miért olyan vicces, de a Mehemed utolsó két vesszakán akkorákat kacag... jó a humora, bírja az ilyen burleszk dolgokat :lol:

Zsanci :) 27-én leszek sok-sok éves...úgyhogy egy aznapi kávézás Veled és Votivval tökéletes eseménye lenne a napnak, úgyhogy hajráááá! És családdal is szép napot és tényleg ne csináljatok ebből rendszet, tanulja meg a férfinép :lol:

Vicám :) részletes állapotjelentést kérek!

Barbi :) az úgy van, hgoy a kakit nagy erőkkel nyomja lábaival kalimpálás közben, így a folyós anyag kicsurog, egészen fel a feje tetejéiig - mert ugye ő háton fekve éli az életét, hason fekvésért ordít és mérgesen csapkodja az ágyat :lol: szerencsére msot már a textilpelus megakadályozza az ilyen csúfságokat. Rakjál gyakrabban fel képet Angiról és olya jó, hgoy végre magadról tetél fel!!!

Szia Fibi :) puszillak és Bélintotdat is!!!

indianyo

Nagy gratula a kismamáknak! :lol:

Még bekukk, de most mennem kell!
zanza

Indi,
puszi Nektek is :) tegnap eszembe jutottál, mert kaptunk egy CD-t, Gryllus: Maszkabál cimmel. Tudom, hogy gyüjtöd a gyerekzenéket. Ha még nincs meg Neked, kérsz belöle másolatot? :)

Deni,
szedek Hustensaftot köhögésre, meg Homeogenet a torkomra, de sztem már immunis vagyok az utobbira, olyan sokat bevettem :( Valami ujat kell kitalálnom... talán az alkati szeremböl kellene egy adag, csak azt meg nem tudom, hogy milyen gyakorisággal lehet.... anybody?? :?:

Csufolással egyetértek, csak a vezetéknév miatt nekünk nagyon meg kell válogatni, milyen nevet adunk. Most épp a Zsófia a favorit :D csak azt nem tudom, mi lesz, ha esetleg ketteske is fiu lesz :roll:

Igen, Bálint mindenkit levett a lábárol, és nemcsak a dumájával, hanem mert az összes rokont megölelgette, a nyakát átkarolta mindenkinek, meg hozzájuk bujt... nagyon tud hizelegni, föleg ha akar valamit :lol:
Uj szavai, rengeteg, mindent mond utánunk (dinnye, bajack, majom, stb), csak még néhány msh-t nem tud kiejteni. Igy lesz a Vincéböl "Pince", meg a Zsanibol "Dzani", a Hankábol "Anga" :lol:
és már válaszol a kérdéseinkre. Pl: "mit csinál a Papa?" :arrow: válasz: "dojoz" (dolgozik). És "mit csinál Bálint?"-ra azt feleli, hogy "eszik". :D

KépKép
fibi

Pár napot visszaolvastam, ami eszemben maradt:

Barbi,
végül oltás megvolt? és Angi szeme meggyogyult??

Gabi, Macs,
Nagyoooooon szééép helyen fogtok lakni :)

Kisün,
találkozások napja :lol: auto :(

KépKép
fibi

sziasztok,
a mai is a találkozások napja!! Ma én taliztam Ancsiékkal, és meg kell, h mondjam, Lencsi egy angyal!!! :lol: :lol:

Vera,
kocsi nem jó, de nyugtasson meg a gondolat, h a vallásom nekem is tiltja a kézifék használatát, már csak azért is, mert ha néha néha behúzom, akkor biztos úgy indulok el...és teszek meg hosszú métereket... :roll:
Sőt, nekem a benzin mutatóra is tilos néznem, s igy okoztam már magamnak és Levinek néhány örömteli pillanatot...

lééééééééééééptem....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok,
ugye nem csak az én gyerekem verekedös? :( tegnap a vendégségben jol rácsapott egy kisfiura a lapáttal, ö meg szegény nagyon elkezdett sirni... Én ilyenkor azt sem tudom, mit mondjak :( Ha rászolok B-ra, hogy nem szabad, nem érdekli. Néha bejön, ha mondom neki, hogy Simogasd meg inkább a babát. de tegnap nem használt semmi. már utána az anyukátol is kétszer is bocsánatot kértem, de láttam rajta, hogy sik ideg volt.... amivel nem könnyitette meg senkinek a dolgát..... Ti ilyenkor mit csináltok/mondotok :?: :?: :?:

KépKép
fibi

Den,
ma a biztonság kedvéért ellenőriztük délelőtt, hogy ottvan-e még a fagyizó, nehogy hiába menjetek... és ott van! De mogyoró ma sem volt :( viszont van kókusz, az is isteni :D

Zsan,
azt hiszem karcsival egy vallás tagjai vagytok :mrgreen: bár az övé még azt is előírja, hogy a kertkapuban lehetőleg kivülről felejtse benne a kulcscsomóját, rajta az egész ház összes kulcsával, többször egymás után :D

Fibi,
többet nem nagyon tudsz tenni... ha ilyesmi történik, én is ugyanezt csinálom: keményen rászólok Dócira, anyukától elnézést kérek. Ha nagyon eldurvulna a helyzet (ez még szerencsére nem történt), akkor elvinném onnan a lyányt, vagy hazamennénk büntiből :)
Engem fordított esetben - ha Dócit brutalizálja egy másik gyerek - az zavar a legjobban, ha a másik gyerek anyukája szótlanul áll mellette. ha látom, hogy foglalkozik az dologgal, akkor minden rendben :)

v
kisün

Vera,
ühüm...egy szektába tartozunk!!! :lol:
és ez a fagyizó abban a buszmegállóban van, ahonnan a 40-es, 53-as, stb buszok mennek??? Én oda még SOSEM mentem be, pedig sokszor szemeztem már vele..

Fibi,
én sem tudok mást mondani.B ennyi idősen kifejezetten muja/mulya gyerek volt, ilyen tapasztalataim nem voltak...
Amikor nagyobb lett...hmmmmmmmmmmmmmm...
de én is rászólok, és elnézést kérek, sőt megkérem őt is,h kérjen bocsánatot a gyerektől, akit épp péppé vert... :?

én meg azokat az anyukákat nem birom, akik ilyenkor sik idegek lesznek, de ez meg már az én hülyeségem...van itt egy nagymama, aki, mikor egyszer B lelökte unokáját a bicajról, képes volt elvinni a gyereket kórházba, pedig én láttam, h semmijét nem ütötte meg, és mondtam is neki...
sőt legközelebb, mikor lent voltunk, mondta az unokának, h ne menjen B közelébe...Nos, mit vesz lesz ebből egy normális gyerek??? Hogy itt egy gyenge láncszem, ezt lehet cseszegetni...és ezt is teszi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera, Zsanci, akkor egy kissé elfajzott vagyok, mert ha Rékát akarják ellökni stb., akkor a másik gyerek kezét megfogom, és mondom neki, hogy "Ne csináld!" és nagyon csúnyán nézek rá. Erre mindjárt reagál az anyuka és rászól a gyerekre, mondjuk én még nem találkoztam sík ideg mamával, így csak ezt tudom. :roll: Bár ha találkozom ilyennel, utána biztos nem leszek bátor. :wink:

Vera, autó :(
zanza

Tök jó volt Zsancival találkozni. Később láttam Levit és Igit is :). Ha Zsanci még egyszer azt mondja, hogy fogynia kell, szóljatok rá! Az alakja totál Britnis!

Voltunk a C&A-ban, JOHI MEGÉRTELEK!!!!! Egy kabátot akartam Lencsire rápróbálni, ezért kivettem a kocsiból, és leállítottam a földre, kocsiba kapaszkodva. Úgy viselkedett, mint egy angyal, elmentem másik méretért, húzta le-fel, minden oké, de mikor végeztünk, mert már rápróbáltam az egész boltot, be akartam tenni a kocsiba, erre hiszticirkuszba kezdett, rúgdalt, és nem tudtam becsatolni, mert folyton kifeszítve magát kiugrott a kocsiból, KÖZBEN SZIRÉNÁZVA ÜVÖLTÖTT, mindenki minket nézett! Mindegy! Vettünk egy nagyon édi őszi-téli kordbársony háromnegyedes kabátot, szarvasos sapkát és kesztyűt neki.

Indi!
voltam a MOM alatti élelmiszer boltban (Match) és képzeld, találtam egy csomó külföldi kaját egy eldugott részen. vettem egy csomag punjabi masala akármit, kerek, mint a palacsinta (ránézésre hasonlít arra,amit te sütöttél, de állagra tök más), félig nyers lehet, mint egy szárított tészta. utána három módon lehet elkészíteni (mikro, olaj, sütő), én megmikróztam (cikkekre törve) és nagyon finom chipset kaptam belőle :wink: . ez a masala főként a borsot jelenti, mi? mert totál tele volt feles borsokkal, olyan erős az egész, mint a tűz! és lehet kapni totál igazi barna cukrot, ami olyan állagú, mint a curry, nem szép, tehát biztos egészséges! :) mindkettő ára 500 Ft alatt van!
és te hosszúnacit is kötsz Dominónak? tök édi lehet!!!

Zanza!
felcsigáztál az Ovomaltinnal, és vettem. tényleg nagyrészt műkávéból, és kicsi kakajóból van. Lencsinek nagyon ízlik, remélhetőleg nem lesz tőle semmi baja. (főleg, hogy barack után itta :o )

Vera!
én meg ma a Szamosnál ettem fagyit, az is elég frankó ám!
ancsipancsi

Ancsi, max. 2x fülig kakis lesz a gyerek. :wink: Mivel hígitottad? Feles tejjel, vagy táppal?
Nálunk inkább apa issza, így iparkodnom kell, hogy Rékának is jusson. :)
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?