Tegnap a találkozások napja volt. Először párom beállt a garázsba, nem tette sebességbe az autót és a kéziféket még hírből sem ismeri, ezért a kocsi kigurult, és találkozott a tiszafenyővel... anyám szólt utánunk telefonon, mert mi már vígan sétáltunk, mikor kisnagy autónk úgy döntött, hogy ő is elmegy levegőzni. Első gondolatom az volt, hogy Ááááááááááááá
Amíg Dócival és Marcival vártunk férjemre a játszótéren, találkoztunk Ancsiékkal, szontyolodtam autóka miatt, de utána elmentünk fagyizni, és a boldogsághormonok tombolásában rögtön jobbnak láttuk a helyzetet
A Feneketlen-tónál meg találkoztam Manókával és Beet-tel, és végre hallottam Lillust dumálni... eszméletlen kiscsaj!!!
Otthon aztán felmértem a kárt, szerencsére nem vészes, csak nagyon bosszantó, mert elkerülhető lett volna!!!
Vica,
a fagyizó a Kosztolányi Dezső téren van, és NEM Gondola névre hallgat. Ez a Bocskai úton van, a buszmegállóban, és isteni a mogyorófagyijuk (meg a csoki, citrom, eper, szeder, málna, marcipán, stracciatella, kókusz

)
Gabi,
nagyon biztatón néz ki ez az alap, remélem, gyorsan lesz rajta ház is!!!!
Votiv,
szobák: Dóci saját szobában lakik, Marci még velünk alszik egy szobában, egyelőre egyszerűbb így, aztán majd ha nagyobb lesz, beköltözik a nővéréhez
Jó mozizást+vacsizást holnapra!!!
Zuzi,
jobbulást, tűnjön a fenébe a nyavaja!!! Vigyázz magadra nagyon
Indi,
Dominó hihetetlen békés, boldog babának látszik a képeken

pusszantom. Soosoo: szerintem már kint vannak Németországban, ezért nem tudod elérni telefonon

Nem tudom, emailük van-e már, mert még nálam sem jelentkezett, de érdemesebb neki írni
Den,
Örülök, hogy párodnak is jólesett a fagyizás

Nekem annyira ízlik ott minden, hogy még hűvös időben is elmegyek fagyizni

Milyen fajtákat kellett megkóstolni? Volt mogyoró?
v