A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zanza!
kipróbáltam a feles tejet, hisz ma holnap 1 éves lesz :)
ancsipancsi

Ancsi,
szamosnál én sosem eszem fagyit... mert biztos marha finom, de ANNYIRA rá vagyok kattanva a marcipánra, mint gombócartúr a csokira, és mire a fagyihoz érnék, már rég mentővel vittek el :mrgreen:

Zanza,
alapvetően én is rászólok a másik gyerekre, de általában előbb történik a "baj" :D És olyankor már másikanyuka is rohan. Eddig csak két eset volt, hogy a másik gyerek anyukája nyugodtan állt és nézte, hogyan terrorizálja gyermeke a játszóteret... És engem az sem zavar, ha más rászól Dócira, már ha jogos :)
Egyébként Dócit nem féltem, meg tudja magát védeni, és meg is szokta :) Szerintem az sem jó, ha ott tornyosulok fölötte állandóan, és megvédem minden arrajáró idegengyerektől :)

Zsan,
szerintem síkideganyukák ne járjanak játszótérre... ez kb. olyan, mint egyik ismerősünk, aki a mászókás játszótéren csak homokozni engedi a gyerekét, mert úristenfelmászik és leesik és megüti magát... no comment :)

v
kisün

Sziasztok,
sokmindenhez hozzászólnék, de ha nem hagy a lányom, akkor csak holnap.
Előljáróban:

Den,
egerekkel küzdünk minden ősszel, télen. Ne tudd meg.... :!:
Bulok, remélem, köszi. :)

Kisün,
kosztolányis fagyis rulez, de babakocsival lejutni... 2 lépcső és valami ütköző az ajtónak... a fagyijuk tényleg kircsi.
Mélben a többit---

Zsan,
érdekes a vallásod. :lol:

verekedős gyerekek: eleinte jobbnak látom nem beleavatkozni. Ha az enyém nem konkrétan ver, de elvesz egy játékot vagy nem ad oda, nem folyok bele, pláne, ha ő a kisebb. Oldják meg, nem lehetünk később sem mindig mellettük. Verekedésnél más a helyzet, de ilyen még nem volt.
(Közben volt egy kakiszünet, de sikerült befejezni a hsz-t. Egy pelus ismét megúszta, nem úgy a bili. :))
neet
neet

Kisün,
hát a végén el kellett különiteni a két gyereket egymástol :) és engem is az zavar, ha anyuka szotlanul ott áll, bár Bálintot még sosem verték meg eddig.

Zsan,
én sem birom, ha ilyenkor az anyuka sik ideg lesz... mert mit old meg azzal? max csak a másik anya is szarabbul érzi magát...

Zanza,
ha épp ott vagy, és épp látod az incidenst, akkor sztem jol teszed, ha rászolsz a másik gyerekre.

Neet,
egyetértek, nem védhetjük meg örökké a gyerekeinket. ezenkivül, láttam már olyat egyszer a játszoházban, hogy B félrelökte egyik kissrácot egy játék miatt, és kissrác visszalökte, és szabályosan elkezdtek harcolni a játékért :D huhu, tök izgi volt :D

KépKép
fibi

Neet!
igen ám, de Vera nem a Gondolára gondolt (ahol amúgy kívül, lépcső nélkül is lehet fagyit szeretni), hanem a másikra, ami a 12-es, stb. megállójában van. ott nincs lépcső, viszont keskeny a hely, kocsival nehéz bejutni :) (és bent maradni)
ancsipancsi

aggódók :D, tényleg imádom a sushit, biztos előző életemben japán voltam :D most is japán étteremben voltunk, de nem sushiztam, all you can eat volt, és inkább a koreai főtt kajákra izgultam most rá :D isteni volt!! semmi veszélyes :D a film se volt rossz (Anyám nyakán Sarah J. Parkerrel és Matthew McConaughey-val), jópofa blődli :) no meg a kézenfogva sétálás apafejjel :D meg a jegeskávé is, mmmmm :D szuper klassz (szüli)nap volt :wink: :lol:

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!
Hazajöttünk a nagy nyaralásból. Nagyon jól éreztük magunkat. Isteni időnk volt, bezzeg mire hazaértünk, majd meg fagytunk.
Gréti imádta a tengert, nem nagyon foglalkozott a sóval. Én persze megint nem fürödtem, nekem nagyon hideg volt a víz.
Szerencsére volt homokos tengerparti rész is, így Gréti tök jókat homokozott is.
Szülinapomat kinn ünnepeltük (31), ebből az alkalomból elmentünk raftingolni, hát az nagyon jó volt. Nem volt nagyon durva, a veszélyesebb részeknél ki kellett szállni a csónakból, és gyalog menni a folyó mellett, viszont nagyon szép volt a folyó, egy kanyonban volt. Azért a végére jól elfáradtunk (4 óra volt az út) pedig nekem még felmentésem is volt, nekem nem kellett mindig eveznem.
Majd teszek fel képeket, de ez a rohadt internet még mindig nem működik, és a lap topról ezzel a kártyás valamivel sokáig tartana.

Remélem mindenki jól van, most megpróbálok egy kicsit visszaolvasni.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv! Boldog szülinapot! Hogy van a bébi? Hány hetes is vagy? Én most nagyon le vagyok marad va.

Képzeljétek, a repülőn Edina Los Gombos férje volt a steward. És le a kalappal a Wizzair előtt, ahhoz képest, hogy fapados, semmi különbséget nem éreztünk más légitársaság gépéhez képest. hajszálpontosan indult, hajszálpontosan érkezett, minket Gréti miatt mindenhol előrevettek. Visszafelé mondjuk késett a gép 1,5 órát emiatt a londoni cirkusz miatt, de egy csomószor elnézést kértek. (a malév 3 órás késénél annyit sem mondott, hogy bakkfitty)
lindicita

Lindi,
de jó, h itt!! Majd beszéljünk, jó??? :lol:

Votiv,
szülinap? hányadik???
anyway: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan! Jó! Most már itthon vagyunk.
lindicita

Lindi!
Boldog szülinapot így utólag is! Jobban jártatok, mint mi a kocsival, ami kb. 50eFt-ba került, és odafelé 2 órát vártunk egy dugóban. csak hát sajnos nem tudtunk volna repcsivel menni, mert nem ment volna értünk senki kocsival :cry: . Gréti úszógumiban vagy karúszóban volt?

Votiv!
Isten éltessen sokáig, szusiban járj bokáig! Hol van ez az all you can eat, nem mintha én mostanában bármikor is akármennyit is ehetnék. :) mikor is mégy a köv. UH-ra? ha nagyon nem bírod ki, nem mégy el egy profihoz pl. a Medimomos rendelőbe? ott olyan rendes szonográfus van, és alaposan megnéz. (igaz 10eFt-ba kerül :( )
ancsipancsi

Votiv: Boldog szülinapot kívánunk neked.

Lindi: jó lehetett a nyaralás és neked is sok sok boldogságot szülinapot.
johanna1975

Boldog szülinapot a kismamáknak! :lol: :lol:

Na ugye, hogy ugye? :lol:
Tényleg hagyni kell a csemetéket, hogy edzék a problémamegoldó képességüket is. :wink: Ne csak a mi idegrendszerünket próbáztatassák. :lol:

Ancsi, király! :lol: Némá' így öregszik a lány? :shock:
zanza

Köszi a köszöntéseket!
Barbi! Te honnan tudtad, hogy szülinapom volt?

Ancsi! Tudom, hogy jól tettük, hogy repcsivel mentünk. Egyik nap elmentünk a Krka vízeséshez, kb 1,5 óra volt, de Grétikém már rekedtre kiabálta magát, hogy ÁCSICSI, vagyis, hogy fel akar állni.
Szegény anyukámék meg hajnal 5-re értek haza Szolnokra, 2 dugóban is órákig álltak, pedig ők később akartak elindulni, de hát minket ki kellett vinni a repülőtérre.

Kicsit hülyének nézhettek minket, mert mikor megérkeztünk Splitbe, anyáék még sehol nem voltak, várnunk kellett rájuk, és Gréti megmár nagyon álmos volt. Úgyhogy az egyik autókölcsönzős cégtől kértem kölcsön egy autósülést, azt beletettem egy bőröndtoló kocsiba, és abban altattam el Grétit, de a kis drágám olyan nagyot aludt benne, hogy hazafele is ugyanattól a paitól kértem el, és akkor is aludt benne 2 órát.

Ancsi! Múlt héten én is a Medimom-ban voltam uh-n, de ugyanaz a nő volt, aki a szt.Imrében (Szentesiné). És nem úsztam meg a hüvelyi uh-t, a tarkóredő mérés miatt így pontosabb volt. Viszont a jó hír, hogy ő nem látta azt a 3 cm-es miómát. Remélem végleg eltünt.
lindicita

Votiv,
ennyi szmájlit :D tényleg jo kis szülinapod lehetett, hepi börszdéj :D

Lindi,
uuu, én nem mertem volna raftingolni terhesen :P Téged is Isten éltessen utolag is! :)

KépKép
fibi

Éljen minden szülinapos pocakosan is. :)

Ancsi,
passz, én egyet ismerek, az lépcsős és bukkanós, na de hova nem jutok én el Eszterrel, ahova akarok? :D
neet
neet

Fibi! Pont azt röhögtük Petivel, hogy ugye én most elvileg veszélyeztetett terhesként táppénzen vagyok. Ha valaki nem hinné el, hát megmutatjuk a képeket, hogy én aztán tényleg veszélyeztetett terhes voltam. :)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
igen, és veszélyeztetett terhesként felementettek az evezés alol :lol: Te csak feküdtél a csonakban :D

KépKép
fibi

Ma este nem volt kaki a pelusban, jupijééééj!!! És egyedül pancsolt a babaúr a kádban, igaz, a lába már csak Pádmászanában (Borisz jógaszakértő majd megmondja, mi az :lol) fér bele... és mielőtt mókust emlegetne valaki, a víz csak icipic és én is ott vagyok azért, csak nem tartom kézben, hadd fröcsköljön kedvére... így valahogy:

Kép

Kismamik! nagyon bódogot :)

Ancsi :) egyelőre rövidgatyót kötok, majd ha veszek fonalat - feltehetőpleg jövő héten - akkor állok neki egy téli hosszúnak :)

Fibi :) MEgvan a Maszkabál, köszi :) de Kalákától bármi jöhet :) azok csak kazettán vannak.

Zanza :) a Rákóczi téren lévő bioboltnak van valami weboldala? Jövő héten szerda-csüt-péntek valamelyikén tali a körút környékén? akkor Krityó és Macs is hátha jönne.. nem tudom ugyan, hogy hol, Almási téren van valami hely? Iléletve nyitott a Buli. csak ti ott laktok egymás közelében, ezért gondoltam. Én meg megnézném a Kenderkócot fonal miatt és kéne vennem mosószódát.

indianyo

Lindi, belevaló nő vagy! :wink: Rafting. Nem félsz, hogy ketteske, a későbbiekben csak extrém sportokat akar majd űzni, lehetőleg minél előbb? :wink:
zanza

Neet :) kéne nektek egy Marcipánkedvelő macska szürkék elűzésáre...

indianyo

Lindi!
a Szentesiné helyettesített? mert tavaly nyáron jártam úgy, hogy a megszokott fekete göndörke csajszit egy idősebb hölgy helyettesítette szabi miatt, és a váróban két csaj, majd az aqua natalon egy ismerős lány panaszkodott az idős hölgy modorára (katonás, 1 mp alatt lerendezi, pedig 10eFt, stb...) úgyhogy odasunnyogtam a dokihoz inkább egy beutalóért, gondoltam ilyesmi figurákkal ingyen is találkozhatok, semmi kedvem fizetni érte. így lett az utolsó UH-m Bártfai utcai, de nem tudom ki volt, aki elvégezte. mindenesetre kioktatott, hogy a dokimat kérdezgessem, ne őt. (miután sorolta a dolgokat az asszisztensének, kérdéseim merültek fel)
viszont a Medimomos baba UH-t nagyon aranyos szonográfus csaj végezte el Lencsin.
ancsipancsi

Votiv :) Boldog szülinapot!!! Tényleg klassz lehetett a program :D

Lindi :) Neked is nagyon boldog szülinapot!!! Raftingolás nem lehetett piskóta! Igazán bátor vagy, én még a hullámvasútra sem ülök fel semmi pénzért... És autósüléses altatás rulez, nagyon találékony csaj vagy! :wink:

Indi :) Dominó széééépséges a kádban!! De jó, hogy végre már nincs kaksi!! :D :D És nagyon édes lehet, ahogy megpróbálja elkapni a kötött cuccot a kezedből!! Tök ügyes vagy, hogy tudsz kötni, meg minden, 1x én is kipróbáltam valaha, de nem volt türelmem hozzá :oops:

Fibi :) Bulást a torkodnak! Bálintod édes lehet, ahogy mindenkit levesz a lábáról! Enyim fiam a puszilkodást tanulta meg, hát olvadozik is mindenki... És nem tudom elképzelni, ahogy B. verekszik... mindig olyan aranyos volt, ahogy etette-itatta B-met, vagy ez csak a 2 B között természetes? :wink:

Neet :) Egerek?!? :shock: Nos én 1x találkoztam egérrel a garázsunkban kb 15 évvel ezelőtt. Szegény megdöglött (apámék csapdája kinyírta), de úgy sajnáltam őt :( Dobjatok a mókusok elé, de nekem tetszenek az egerek, nem is értem, amikor a filmekben sikítozva rohannak előlük, persze ha a lakásomba akarnának beköltözni, valszeg én is átértékelném a viszonyunkat :? És remélem már jobban vagy!

Vera :) Mi is leellenőriztük, hogy megvan-e még a fagyizó, apának sikerült rábeszélni (nem kellett sokáig győzködni :lol: ) és most tovább is láttam a fagyipultnál és észrevettem, hogy sütiket is árulnak, hát kipróbáltuk a sós csavartukat meg juhtúrós pogijukat, hát azok is isteniek... úgyhogy elvesztem... :oops:
denizsa

Ancsi :) Hiszti :( És kioktatós uh-os ismerős, sztem nem a Szentesiné volt, hanem a fiatalabb hölgy. Engem is letorkollt, hogy majd kérdezzem a dokit és ne őt... én végül a védőnőt faggattam a kül. rövidítésekről.
denizsa

Indi! Domino nagyon szép! nem félsz, hogy nagyobb korában le fog tolni, hogy pucér képet raksz fel róla?

Fibi! Nem lehetett feküdni a csónakban, mert kapaszkodni csak a lábunkkal lehetett, és az a beakasztós valami középen volt. Ráadásul azért itt voltak különböző akciók is, szóval én néha leállhattam az evezéssel, de azrt aktív csapatmunka folyt.

Zanza! Én tutira nem fogom ilyen helyre engedni, majd csak ha elmúlt 18 éves. Most kiélvezkedheti magát, aztán csak szépen fogja anyukája szoknyája szélét.

Ancsi! Én nem tudom, hogy csak helyettesített -e, most voltam itt előszőr, meg még a genetikaira ide megyek, aztán tuti nem adok érte ennyi pénzt, de ehhez a kettőhöz ragaszkodott a doki. Azt viszont szemétségnek tartom, hogy ha dvd felvételt akarok, akkor az plusz 3 ezer. Megkérdeztem a recepciós csajt, hogy miért ennyi, és azt mondja, hogy mert ők adják a dvd, ami valami speckó lemez, az uh gyártó adta a géphez, erre a vgén a kezembe nyomnak egy sima pár száz forintos dvd-t. Rákérdezek a szonográfusra, hogy akkor most mi van, és ő meg azt mondja, hogy nem a dvd miatt 3 ezer ft, hanem a rajta levő anyag miatt.
lindicita

Szépséges Jó Reggelt Mindenkinek! :)

Köszönöm, hogy velem örültök a Legkisebbnek :D még semmit nem tudok róla, azon a tényen kívül, hogy van. Ha minden igaz és nincs szabin a dokim, akkor ma du. megyek hozzá és remélem többet fogok tudni.
Neet, neked legyen mondva, fogalmam sincs, de még csak tipp sziinten sem, hogy mekkorka lehet, a tesztvétel pedig úgy történt, hogy kissé "szeles" :oops: lett a hasam, bementem a gyógyszertárba ellenszerért és montam a csajszinak, hogy olyan szert adjon, ami szoptatás mellett is bevehető. Erre adott és mondta, hogy akár terhesség esetén is lehet szedni, erre én: akkor kérem és kérek egy HCG tesztet is. Valahogy kicsúszott a számon. Aztán ha már megvettem, ki is próbáltam és voilá! de esküszöm semmi jelét nem tapasztaltam(tudatosan), se émely, se kisróka, se semmi, talán csak az álomkór, de azt Fülicsek számlájára írtam...
Egyébként most, hogy tudom, már tűnnek fel intő jelek, de olyan lightosak, hogy csak a teszt miatt tudom, mit is jeleznek...

Apának nagyon stílszerűen mondtam el, megkérdeztem tőle, tervez e valamilyen programot, jövő áprilisra?... mert ha nem, akkor én javasolnék egyet.. :mrgreen:

Votív, Lindi

Boldog Születésnapot Nektek! Kép

még rengeteg mindent akartam reagálni, jövök is majd, de felébretdt a Lyányom és szegénynek megint jön(nek) a foga(i) :( :)

Csóóók

Macsek
macskanyu

Fibi! Nem is tudtam hogy fáj a torkod! :oops: Én is hustensaftpárti vagyok, de múltkor Zuzi ajánlotta a bodzateát, s nagyon bevállt! :lol:
Köszönöm kérdéseid angival kapcsolatban. :lol: :P :lol: A szemecskéjét hála 4 nap alatt sikerült kamillával és maszival megoldani. :lol: :lol: :lol:
Az oltás. Grrrrrrrr. :twisted: :evil: :twisted: Még nem kapta meg, s majd szét robbantam. Meg volt ugye beszélve az időpont egy hónappal ezelőtt, s én gyerünk homeó, s ugye mindent körészerveztünk. Odamegyünk a rendelőhöz. Zárva. Hívom a dokinőt hogy még is mi történt, s erre ő hárít ezerrel. Én meg izgultam hogy ugye a homeó működik, gyerek meg oltást nem kap. Kérem a segítségét, s ő handabandázik, hogy nem az ő hibája, nem vele beszéltem meg, a homeót sem beszéltem meg vele (egyszer találkoztam vele mióta megszületett Angi!!! :twisted: S a telefonelutasításokról, s egyéb kedvességeiről már fortyogtam itt a topikon :evil: ). Most már tényleg tele a hócipőnk, s váltunk. Még egyszer megkérjük a helyettesítő dokit, hogy vegyen át, de ha nem mond – drukkoljatok hogy igen legyen! – akkor megyünk egy másik dokihoz Gödön. Szerdán elvileg megkapja az oltást, de nem merem behomózni a gyereket hátha megint ez a p... vmit keresztbehúz.
Később rájöttem, hogy ott történt a félreértés, hogy újból nyitvatartási időt változtattak (ez már a harmadik mióta járunk), s nekünk nem szóltak. Bár az rühös telefon ott van a rendelőben, s ha aznap csörrentek volna akkor is meg tudtuk volna oldani, s a hívás díját esküszöm ránkvarrhatja.

Indi! kakiabubin: ahá!

Lindi! Te találtál meg az iwiw-en. :lol:
Raftingolás! Ejha!

Macs! Stílusos volt a bejelentés. :P

Votív! Utólag is boldogat!

Ha vmit kihagytam bocsesz, de nem megy alaposabban per pill.
csajszinak ma "elcsúszott" az alvókája. alakulunk valamerre az tuti :!: :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indike,
dejó, hogy vége a hasmarsnak! Dominó őrült édes a kádban. Én nem fogok mókusokat küldeni, azért mert Dé is
élvezhette kicsit a pancsolást :) tavaly énis javasoltam neet-nek a macskás megoldást, de mereven elzárkózott...
:mrgreen: :mrgreen:

Zsána,
szinglinapod tök rulez! drukkolok, hogy mennél több összejöjjék :) És a pempörszék még mindig nem küldték a vonalkód
füzetet...grrrr... majd jól rájuktelcsizek.. és lehet csatlakzni, a 27.-i szingli menethez, egy kv erejéig?

Votiv,
Greenolive-éknál februárra lesz bébicsek és lánynak ígérkezik.. :wink:

Dorka,
Anno Füli sem szerette az UH-t, de ő ezt úgy mutatta ki, hogy nem lehetett utólérni az uh-fejjel :mrgreen:
iszonyú egy ficánka volt a hasamban... vonalzószín-váltáshoz gratula :lol: nevetek i van már a fiatalembörnek? :D

Zuzi,
sok sok +++++++ és gyógyuljatok!!!!!

Fibiiiii,
:D welcome home! :D írok mélt, ahogy tudok :) Ölelgetős B. :lol: és gyóóógyulj hamar! :( +++++ :)

Neet,
ha már nem akarsz macskát tartani(pedig vigyázhatnék Esztire :mrgreen: egérfogás közben :mrgreen: ),akkor legalább
egy aprócska terriert. Az is összefogdosná a cinciket..

Barbi,
cicizés csak részben oldódott meg,mindenesetre javult a helyzet. Előfordulgat a harapás, de mintha kezdene leesni neki, mi az a nem szabad. Ha elveszem
a cicit, akkor valami akkora világfájdalommal teli sírás leszen, hogy alig tudom megvígasztalni.. :(

Kisün,
szökdösős kocsi :lol: :( de legalább a fagyi finom lehetett..

Lindi,
ez a nyaralás nagyon szuperül hangzik :) rafting rulez! :D
macskanyu

Lindi, és mindeki, köszi a köszöntést :D én is boldog szülinapot kívánok Lindinek! :)
most lettem 28, tudom, vén taknyos vagyok :lol:

az én számításaim szerint mindjárt 8 hetes a pocakom, és holnap v szerdán v amikor sikerül, vissza kell mennem uh-ra, mert múlt héten a petezsákon kívül semmit nem láttak (a gép szerint 4-5 hetes lehetett)
mindjárt kérek ip-t is a dokimhoz, aztán meg kell szervezzem Istinek is a dédisintért :wink:, mert jó lenne egy napra bezsúfolni az összes vizsgálatot, Bártfait és Fehérvári útat, és még a doki előtt a laboreredményeket is be kell gyűjtenem :? - ennyit Istók nem bír ki :D

Dominó édesen pancsizik, és milyen gyönyörű kispasi! :D

Lindi, ez a DVD :? enyhén szólva pofátlanság :?

Barbi, semmi baj, hogy korábban beadtad Anginak a bogyókat, a szurinál elég, ha a csak az utániakat adod, nem kell "előkészítés", már megvolt :) és igazad van, ezt a dokit "rúgd ki" :D

mindenkinek szép napot! :D

votiv 8)
votiv

Macsek, lehet ám, hogy Füli cici-harapásának is köze van a pocaklakóhoz. ezek a picik megérzik... Isti is folyton a pocakom körül ólálkodik, hallgatózik, odabújik. általában is sokkal bújósabb-anyásabb lett, azt hiszem kicsit félti az előjogait a kis "betolakodótól" :P

votiv 8)
votiv

Deni, a Szentesné "váltótársa" a Bergendy Kati, fiatal, rövid fekete hajú, sztem jófej, mondjuk tényleg nem "pletykálkodós", szeret tempósan dolgozni. nekem Istivel 1-et kivéve minden uh-mat ő csinált, és rendben volt, mindent megnézett, megmutatott. mondjuk egyszer durván elmérte a nyaki rendőjét, így mehettünk genetikára a Szabolcs utcába :(

votiv 8)
votiv

Ancsi, a szuper japán étterem a Wasabi, www.wasabi.hu
és mi most épp a Podmaniczky útiban voltunk, de a Szépvölgyi út/Kolosi tér sarki még ennél is jobb, nagyobb a választék. az all you can eat meg úgy néz ki, hogy ülsz egy asztalnál egy kétszintes futószalag mellett. az alsón mennek a hideg kaják, saláták (pl szójacsíra, tofu), sushik, desszertek, puddingok (pl tápióka), hideg levesek (pl zöldalmaleves, kókusztejleves) stbst, felül pedig a meleg ételek, tészták, különleges rizsek, húsok, zölgségek, grillek, friss-ropogós sült rákocskák, kagylók különleges szószban, és a meleg sütik, sült banán, tészták stbstsb.
és Te csak ülsz a hosszú futószalag mellett, és azt veszed le, ami megtetszik - a rekordom még régről 23 tányér különféle kaja, most ehhez képest csak 15 fért belém, de tuti volt :D
és ez az a kaja, amitől nem kell félni, mert NEM hízlal! :D

votiv 8)
votiv

Zsanci, jövő héten 20-a vasárnap, el is felejtettem! mi meg 19-én jelenünk meg, úgyhogy akár jó lenne a szombat is, ha neked is :D de a 27-e is klassz! :D

votiv 8)
votiv

valaki írjon most már, nem akarok itt monologizálni :D de a fiam szerencsére jó sokáig alszik :D én meg már kialudtam magam, tegnap 9 körül elnyomott a buzgóság :lol:

votiv 8)
votiv

és hol van Jucus? mikor jön már???? úgy hiányzik :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok !

Iszonyatosan régen nem jártam erre , de Johi volt olyan aranyos és érdeklődött felőlünk :) No meg a nagy hír miatt is jöttem , megszületett húgomék babája , Zsófia , 12-én , 3200 gramm , 55 cm . Nagyon édes a leányzó , tegnap láttuk. Még bent vannak , ma vagy holnap jönnek haza talán . Szülése jó volt , vajudása viszont nagyon hosszú ...vágni nem kellett végül .

Votiv ! Olvastam az örömhírt gartulálok és láttom mostmár párod is örül , szuper !!!Boldog szülinapot !

Macsek ! Várjuk a kistesót , aki talán kislány ( jó az infoáramlás :)) , de karácsonyra :) ne ijesztegess a februárral :)
Jól vagytok ???

Kisün ! Nekem nagyon utólag de gratulálok a kistesóhoz !!!

Lindi ! neked a pocaklakóhoz !

Majd még jövök , de most muszáj mennem.....
greenolive

hali

csajok,nagyon sürgősen kéne bálint balázs száma vki dobja át mailba vagy privibe vagy msn-en plííííííííííííííííííííííííííííííz

gigi
Vendég

Votivom,
én írnék, de a nyühörpalánta ezerrel foglalkoztat...momentán... :D :( :D

Green,
:D dejó! azért jöhetnél gyakrabban ám :D és hát ugye a többszörös áttéttel működő infó kapcsolások...:D:D:D
macskanyu

gigi,
én nem tudom a számát, de nincs baj ugye??
macskanyu

Pocak Marcijának boldogságos névnapot!!!
ésaz összes Marcellnek is! :)
Kép
macskanyu

zanza,

köszi :)

macs,
hívjál du
Vendég

Macs! Én is arra gondoltam mint Votív. Érzi a tesót! :lol:

Votív! Azt csináltam hogy beadtam a 3nap 5bogyót naponta. Akkor szerinted – ha végre – megkapja akkor másnap megint adjak ötöt? :?: A mi homeósunk azt mondta adjam neki nyugodtan be újra az egészet, hacsak nincs tiltva a dobozon. A kis fiolán nincs semmi. :(

A wasabinál régen a földre lehetett ülni nem? S mi ez a futószalag? Ezek szerint már rég voltam... IMÁDTAM a kajájukat. :P Sok fincsi és egészséges vegák is!!! :lol:

gödibarbi

Barbi, ne add be újra az egészet, fölösleges. egyéb homeós szerekkel nyugodtan lehet újrázni, a nozódákkal kicsit más. ha az oltás után észreveszel bármilyen rossz kedvet, nyűgösséget, netán lázat, akkor adj, addíg még ne, és elég akkor is 2 golyócska. és ha szükséges, ismételd, amíg teljesen nem múlik.

na szép, most beszéltem a Fehérvári úttal, a dokim szeptember 4-ig szabin van :D legalább elég addig is csak az uh-ra mennem meg az eredményekért...

Marcinak boldog névnapot!

Kép

votiv 8)
votiv

Pocak Marcija nem Márton? Bárhogy is, jókÍvánságból sose elég, úgyhgoy én is csatlakozom és minden Marcinak boldogot!!!!!!

Én is szerettem volna Marcit, de férj megvétózta...

Lindi :) Én hiszek a nevelés áldásos hatásában, s mivel én se tiltakoztam, amiért kisgyerekkoromban meztelenül szaladgáltam strandon/udvaron, talán ő se fog :) De ha ez zavaró bárkinek is, akkor én visszafogom lelkesedésemet és maradok a felöltözöttebb képeknél...

Gigiiiii! Ne izgass, most estig lerágom össze körmeim! Drukkolok, hgoy az elgyen, amit oylan nagyon szeretnél :)

És akkor rontombontom most én kérem szépen a körút környéki kedves topiktársaimat, hogy válaszoljanak az immár kétszer feltett kérdésemre: szerda és péntek között valamelyik napon van-e kedvetek velünk talizni???? Nemleges választ is elfogadok :lol:

Holnap megyünk oltásra :( de utána jupijéééj vége lesz a cécónak egy évig!!!!!

Szép napot!

indianyo

Greenolive! Szia!!! :D és hogy vagytok? mesélj még :D hogy viseled a második pocakosságot? és mit szól hozzá Áron? és ő mekkora? mit csinál? decemberben mikorra vagy kiírva? drukk, hogy már együtt is karácsonyozhassatok! :D
húgodéknak is nagy gratula, ez szuper, hogy nem is kellett vágni! :D

votiv 8)
votiv

Den: http://www.annageddes.com/free4u/ecards/index.aspx

Votív! Köszi. Nem is akartam újra beadni neki az egészet, valahogy az volt a megérzésem ne tegyem. :D

Verekedőstémából ismét előre tanultam. :P

gödibarbi

hali,
szentesinéről kérek sos tapasztalatokat.közlékeny?????????????
Vendég

Sziasztok!

Macska, Ada, Green gratulalok a bebikhez!!! Kép
Gigi, csak nem te is babat varsz? :lol:

Most csak ennyi mert ezer dolgom van...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gigi, nem. legutóbb épp nála voltam az sztk-ban, meg 1x még régen Istivel is voltam, nekem nem jött be. az ég világon semmit nem mondott, se most, se a korábbi alkalommal, mintha ott se lennék. de lehet, hogy másnak más tapasztalata volt vele, egy "jobb" napján.

votiv 8)
votiv

Macs :) Programszervezés apának áprilisra :lol: :lol:

Barbi :) Ez a dokinéni tényleg nem egy álom :( és jobb, ha még időben váltasz. A telefon-dolgot én sem értettem soha, mert igaz, hogy meg kellett adni az elérhetőségeket, de soha nem hívott senki (doki, védőnő) csak beállított. De ennyi baj legyen... És merre ill. hogyan csúszott Angi alvása?

Votiv :) Ma az én fiam is sokáig aludt: fél 8-ig... :mrgreen: Ez a Wasabi-hely nagyon jól hangzik! Nemrég láttam a tv-ben arról a pasasról egy filmet, aki Japánban kitalálta és bevezette a futószalagos kiszolgálást, nagyon érdekes volt és nem is tudtam, hogy nálunk is van ilyen. :) Eleinte én is ehhez a nőcihez jártam uh-ra, tényleg gyors volt (ezért is mentem el aztán egy 4D-s rendelőbe, bár nem vontam kétségbe a hozzáértését egy percig sem, csak én is akartam látni a babámat és megnyugodni, hogy minden okés), de nem emiatt váltottam a Szentesinére, hanem mert 1-2x úgy beszóltak nekem, hogy kissé zokon vettem.

Green :) Nagy gratula az új családtaghoz!! :D És jó pocakoskodást Neked!!

Gigi :) Csak nem uh-ra mész???? Nekem Sz.né nagyon bejött, kedves és közlékeny volt velem :D
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?